Nie no, szacunek za akcję, ale nie pierdolcie, że zawinęliście się przed psami…Prosto z Polski pisze: ↑24.09.2023, 17:51RAKOW zawinal sie przed psami z pod kas a nie przed wami, wy z psami jak dobra koalicja wyskoczyliscie za nimi w poscig...Aha i przypomnij Polsce jak wjechaliscie w 300 osob pod stadion Lks-u co sie z wami stalo i aj dostaliscie sraczki i nie mogliscie zejsc ze schodow...Pamietasz...??? Szacunek dla tych 70-ciu osob z RAKOWA za akcje rodem z lat 90 ! Jako jedyni w Polsce jezdza zawsze i wszedzie na zakazie a nie tak jak reszta ekip, nie dogadujac sie z gospodarzami wybiera wtedy mecz przed tv..!
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 22-24.09.2023
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 22-24.09.2023
-
Zawisza Bydgoszcz, ludku humoru co zostawił ziomka na polu;)
OoO Biały Honor Biała Duma
-
Po tym co odpierdalają te żydowsko-upaińskie niewdzięczne szmaty to marzy mi się kolejka z transparentami na wszystkich polskich stadionach w stylu "upaińskie pomioty morderców polskich kobiet i dzieci - w********** z Polski".
Wszelkie sklepy i inne upaińskie biznesy powinny być przez brać kibicowską likwidowane. PiS niestety to są frajerzy i oni nic nie zrobią i nadal będą się dawać upaińcom ruchać. Tu sami Polacy muszą zacząć działać i pozbyć się wszystkich upaińskich śmieci z Polski.
Wszelkie sklepy i inne upaińskie biznesy powinny być przez brać kibicowską likwidowane. PiS niestety to są frajerzy i oni nic nie zrobią i nadal będą się dawać upaińcom ruchać. Tu sami Polacy muszą zacząć działać i pozbyć się wszystkich upaińskich śmieci z Polski.
STADION TO NIE TEATR! FUCK uefa, j**** pzpn!
-
Amen!Edekzkrainykredek pisze: ↑24.09.2023, 18:34Po tym co odpierdalają te żydowsko-upaińskie niewdzięczne szmaty to marzy mi się kolejka z transparentami na wszystkich polskich stadionach w stylu "upaińskie pomioty morderców polskich kobiet i dzieci - w********** z Polski".
-
Przypomnij Polsce jak pojechaliście na finał do Warszawy i nie potrafiliście ogarnąć waszych pikników żeby nie wchodzili na stadion. Gdy Lech był gazowany przez psy to wy siedzieliście na szpilu.Prosto z Polski pisze: ↑24.09.2023, 17:51RAKOW zawinal sie przed psami z pod kas a nie przed wami, wy z psami jak dobra koalicja wyskoczyliscie za nimi w poscig...Aha i przypomnij Polsce jak wjechaliscie w 300 osob pod stadion Lks-u co sie z wami stalo i aj dostaliscie sraczki i nie mogliscie zejsc ze schodow...Pamietasz...??? Szacunek dla tych 70-ciu osob z RAKOWA za akcje rodem z lat 90 ! Jako jedyni w Polsce jezdza zawsze i wszedzie na zakazie a nie tak jak reszta ekip, nie dogadujac sie z gospodarzami wybiera wtedy mecz przed tv..!
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Gdzie i ile razy pokazał się ŁKS na wyjeździe na zakazie?total1908 pisze: ↑24.09.2023, 02:43Oczywiście chodziło mi o kibica BKS-u. Jak widać kibice z gorszej strony błoń biorą informacje z wprost z komendy… Dopóki pajace nie zrozumiecie, ze wasi „hools?” odjebali krzywiznę, doputy nie powinniście być szanowani. Apropo kolejki. Zajebiscie pokazała się wisla w Lublinie. Na pohybel milicyjnej ku..ie
-
Wisła Płock - GKS Tychy, 24.09.2023
https://www.youtube.com/watch?v=cjKmWLl8-2o
https://www.youtube.com/watch?v=qD4PRqeyjfE
https://www.youtube.com/watch?v=cjKmWLl8-2o
https://www.youtube.com/watch?v=qD4PRqeyjfE
-
Szacun dla Rakowa za akcje, fajnie ze cos sie dzieje nawet jak nie ma oficjalnie gości. Natomiast pisanie o tym, ze walki nie bylo przez psy itd to porazka. Porazka Rakowa bez dwoch zdan, nasza szybka reakcja - natomiast fajnie, ze byla inicjatywa i fajnie jakby wiecej akcji w takim starym, oldschoolowym stylu sie odbywalo
-
Polonia Golina - GÓRNIK KONIN
[link]
[link]
-
SmallCityBoy pisze: ↑24.09.2023, 15:54No. A teraz spirda..jkivloff pisze: ↑24.09.2023, 14:59Wiadomo. Wszyscy banda c****, tylko Wisła nie banda c****. Wszyscy co im działania Wisły nie pasują - niszczą środowisko kibicowskie, tylko Wisła przenosząca sprzęt poza Kraków nie niszczy. Wszyscy internetowi wojownicy, tylko wiślackie pachoły płaczące na k.netowni co drugą kolejkę że ktoś w Polsce ich nie wpuścił są prawdziwi. Wiemy. Nuda.
Otrzyjcie już łzy płaczący, żale z serca wyzujcie... :DObserwator1946 pisze: ↑24.09.2023, 15:35Donosić nie wolno, odegrać się wolno. Nie masz w ekipie nic do gadania, wiec nie polecisz do prezesa powiedzieć ze kogos nie wpuścili na sektor. Jeden nożownik z drugim biega ze sprzętem to c*** tam jak za komuny odpowiedzialność zbiorowa. Wiec co Ci mogę napisać; damskie się nie liczą. Piłka nożna dla kibiców, obłudny prosiaku. Za głupi jesteś aby to zrozumieć podstawowe sprawy do rozumowania.kivloff pisze: ↑24.09.2023, 14:59Wiadomo. Wszyscy banda c****, tylko Wisła nie banda c****. Wszyscy co im działania Wisły nie pasują - niszczą środowisko kibicowskie, tylko Wisła przenosząca sprzęt poza Kraków nie niszczy. Wszyscy internetowi wojownicy, tylko wiślackie pachoły płaczące na k.netowni co drugą kolejkę że ktoś w Polsce ich nie wpuścił są prawdziwi. Wiemy. Nuda.
-
Nie używają sprzętu, to skąd są te trupy ?Sebastian75 pisze: ↑24.09.2023, 00:17Tylko ze jedni ugadali się już co do sprzętu i go nie używają inni uzywaja sprzęt w Polsce i pokazują czarny scenariusz Polskich kibiców.factoryproject pisze: ↑23.09.2023, 21:19To forum jest coraz ciekawsze...
Nie chcę wybielać Wisły...
Napisze tak od paru lat o Ś.P. kibicach
Kto zabił Rolika czy Rajmunda, o Faraonie nie wspominam bo stare czasy.
Zarzucacie scenie krakowskiej sprzęt, a wszyscy macie ręce w gównie...
Tak wygląda polska scena kibicowska AD 2023
Skoro tak wszyscy są teraz anty Wisła to czemu nie są anty Cracovia i jej zgody...
Tak pisać to sobie możemy, tutaj na forum, a ulica weryfikuje.
Jak ktoś psiał wcześniej, Motor taki anty Wisła a co zrobili z chłopakiem ze Stalowej Woli ?
-
w KATOWICACH nikt sektora nie zamknol Zaglebiuhalodrol pisze: ↑24.09.2023, 12:49I jeszcze nie płaczcie, że gdzieś kogoś nie wpuszczono, bo na Wisłę nikt wam zakazu nie daje a nie przyjeżdżacie.
Piłka nożna dla kibiców :D
Dla większości wsiurów z I ligi nadarza się być może jedyna okazja zaliczyć wyjazd do Krakowa i nie korzystają z tego.
Ale PZPN zły, wojewoda zły, bo zamknęli sektor gości w przykładowych Katowicach i Zagłębie nie weszło.
-
Za każdym razem gdy pojawi się temat gtsu to zaraz się tu pojawiają dwa jurasy mianowicie kivloff i jws. Dozo odpuść ten YT i wracaj na forum bo te twoje koleżanki od jurasa to są denne i cienkie jak sik węża.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
-
To prawda. Mam jeszcze konto TORCIDA_GÔRNIK i kłócę się sam ze sobą dla zabawy.
Co za ku*** tropiciel internetowy xD Damskie się nie liczy cipeczko
Co za ku*** tropiciel internetowy xD Damskie się nie liczy cipeczko
-
TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑25.09.2023, 11:24kivloff i jestesmywaszymstolcem to jest ta sama osoba tu macie wpisy wczoraj jeden pod drugim te same teksty styl to jedna ku*** wiec jak ma 2 konta to ma pewnie jeszcze 10 ta szmata z neta
j**** cię!!!
"Ej, ZobAcZciE cO wYślEdZiŁem. Te dWa KoNta piSzOm taK sAmO. I uŻywAjOM tEj SamEj CzciOnKi. To PeWnIE peDaŁy alBo tA sAmA oSoba!"
Jest gdzieś jakaś fabryka takich kretynów xD
-
TORCIDA_GÓRNIK i pico a wy nie jesteście jednymi z tych bohaterów co ich ten Kaniol łapie i pluje na nich a oni z łzawiącymi oczami i błagalnym wzrokiem patrzą mu w kamerę stuleni jak dzieci, że tak siedzicie w tym internecie i się wyżywacie na klawiataruach?
-
Generalnie to w ch**ju mam ukraińców i ich problemy i rzeczywiście nie wiem czym się niby ośmieszyłem, ale jeśli nawet to śmieszniejszym wydają mi się być te filmiki jak jeden chłop łapie tych twoich zgodowiczów i publicznie ich ośmiesza jak dzieci. Nie wnikam czy on te filmiki ucina, jak bardzo jest ganiany, ale widocznie jest ganiany za słabo żeby wybić mu z głowy takie pomysły jakie on systematycznie realizuje :) Także śmiesznie to jest dopiero tam u tej twojej zgody w Katowicach ty przekumaty wariacie :)TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑25.09.2023, 13:33chciałeś błysnąć a się tylko ośmieszyłeś i nawet nie wiesz dlaczego wiec pisz dalej ale przeloguj się na inne konta rudzielcu z ukrainy :-)
-
Daria Ty się prujesz do chłopa, ze jego koledzy się r********? Nie może Ci napisać, bo jego koledzy poszli w koronę. Hahah. On się rozjebal? Nie? To sklej wary. Skąd Ty ciagle o tym oficerze, konfidencie, komendantach. Masz jakieś złe wspomnienia i traumę? Czasami najgłośniej krzyczy „ łapcie złodzieja” sam złodziej :)Dario1916 pisze: ↑25.09.2023, 16:22Gość z Wisły, gdzie kilkadziesiąt osób się rozpruło na komendach będzie mnie pouczał jak się robi a jak nie, tylko dlatego, że stwierdziłem fakt. Kabaret.
Co chwila słychać o nowych sześćdziesiątkach więc wiarygodność to wy macie zerową. Może nawet sam już też masz oficera prowadzącego...
-
Ale ty masz jakąś dwubiegunówkę? Tydzień temu czy dwa sam przyznawałeś, że ta twoja pisanina o transach to zwykła napinka, po tym jak się okazało, że sam publicznie w internecie piszesz że koledzy od 20 lat latają ze sprzętem i mają na koncie głowę na Grabiszyńskiej i są takimi mocnymi zawodnikami, że Resovia to im może czyścić szyby na skrzyżowaniu. I jak to pisałeś to jakoś nie było problemu i nikt cię nie musiał prostować i to wszystko przystawało do kibica Wisły. A dziś jednak nie przystaje.
-
Napisać, że jesteś bezczelnym pajacem to jak nic nie napisać. Dwa dni po wyjaśnieniu bajeczki piłkarzyka Komara wciąż pisałeś o maczetach, ferajnie itd.
Przed momentem napisałeś, że "co chwilę słychać o nowych 60".
Nie różnisz się niczym od prowokatorów typu kojotson i jesteś perfekcyjnym następcą dozola w sianiu farmazonów. c*** mu w trumnę, tak na marginesie.
-
Z jakiej ekipy jesteś?gniewoszplamisty22 pisze: ↑25.09.2023, 20:13Ekipa widmo która na pucharze polski słucha swoich januszy która w skali kraju nic nie znaczy która w europejskich pucharach pokazuje sie bardzo kiepsko, teraz bedzie udawać ze wjechała kjakejs powaznej ekipie i jeszcze wygrała. Komedia na całego. Juz niech sie nie osmieszaja wiecej kibice Rakowa i zejda na ziemie bo znowu janusze ich poustawiaja po katachprzypalowiec z forum pisze: ↑24.09.2023, 20:36No Raków się nie popisał, podjechali pod sektor rodzinny sie ponapinac i skonczyla sie zabawa jak Ruch wybiegł. Mocno tam poturbowali kilku jak kierowcy cisnienia nie wytrzymali. Psy pojawily sie pozniej.
Niby szacun za aktywnosc i za akcje, ale co to za akcja byla?
-
gnuj idź płakać gdzie indziej. Poklikaj sobie ze stoLczykiem i darią na priv, macie dużo czasu dla siebie bo juras da im wolne w tak słusznej sprawie jak walka w internecie z fanami gts.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...
-
Darusia jesteś pajacem bez argumentów :)
Ostatni raz z mojej strony. Jeden rok nie pojeżdzimy na wyjazdy, trudno. W przyszłym sezonie powoli wszyscy zaczną zapominać i wejdziemy na połowę stadionów, za rok wejdziemy już na wszystkie. Może oprócz legiuni, ale i tak pewnie nie będzie nas w ekstraklasie.
A wy wsiury z jakiegoś Pruszkowa czy Głogowa zostaniecie z brakiem możliwości zaliczenia jedynego w historii wyjazdu do Krakowa, bo legiunia wam kazała :D
Ostatni raz z mojej strony. Jeden rok nie pojeżdzimy na wyjazdy, trudno. W przyszłym sezonie powoli wszyscy zaczną zapominać i wejdziemy na połowę stadionów, za rok wejdziemy już na wszystkie. Może oprócz legiuni, ale i tak pewnie nie będzie nas w ekstraklasie.
A wy wsiury z jakiegoś Pruszkowa czy Głogowa zostaniecie z brakiem możliwości zaliczenia jedynego w historii wyjazdu do Krakowa, bo legiunia wam kazała :D
-
Myślę, że najlepszym podsumowaniem kibicowskiej działalności Wisły jest rozjebus Misiek :) Gdyby Sharksi mieli choć 1/10 charakteru Groszka, to nie bylibyście największym pośmiewiskiem polskiej sceny kibicowskiej. No, ale łatwiej jest odwiedzić kogoś w kilkanaście osób ze sprzętem (tak na wszelki wypadek hehe), okradać własny (niby ukochany) klub, a na koniec rozjebać się jak najgorsza ku*** sypiąc kogo się da.
Tyle ode mnie mefedroniarzu.
RKS MOTOR LUBLIN
-
widac ze Gnuj charakterny chlopak co ma duzo dopowiedzenia najpierw ekspert w zdarzenie turniejowym potem ekspert od transparentow Legi znow ekspert w sprawie Wisly a teraz ekspert w sprawie Motoru , tak patrzac ma do powiedzenia na kazdy temat tylko chyba slow mu zabraklo napisac o swoim podworkuHugo Boss pisze: ↑26.09.2023, 09:07Myślę, że najlepszym podsumowaniem kibicowskiej działalności Wisły jest rozjebus Misiek :) Gdyby Sharksi mieli choć 1/10 charakteru Groszka, to nie bylibyście największym pośmiewiskiem polskiej sceny kibicowskiej. No, ale łatwiej jest odwiedzić kogoś w kilkanaście osób ze sprzętem (tak na wszelki wypadek hehe), okradać własny (niby ukochany) klub, a na koniec rozjebać się jak najgorsza ku*** sypiąc kogo się da.
-
Charakternym jest podjechać do typa w kilkunastu i jeszcze brać ze soba sprzęt! :) Gadali z nim ci co się później charakternie r******** czy jacyś inni bandyci? :)benenati pisze: ↑26.09.2023, 11:46Na opisywanym przez ciebie spotkaniu twój wzor honoru wyparł się swojego imienia nazwiska i ksywy i zasmarkany charakternie zarzekał się ze on to nie on. Nawoływał żeby jechać z Wisła sprzętem a wystarczylo ze zobaczył sprzet na żywo i się zesral w nachy. Taki był dzielny ten wasz idol. Ale rozumiemy wasze bialoruskie wiesniackie kompleksy, w końcu pomimo tej waszej wielkiej nienawiści do Wisły jedyne na co was stać to policyjne zamknięcie sektora i napinka do pustego. Trzeba przyznać ze ostry rewanż wzięliście za Pawła. Takie ostre jest to bandyckie życie w tym bandyckim mieście ha ha. Nie odpisuj bandyto
-
Bardziej charakterne było wywożenie Polonistów do lasu i napierdalanie młotkami. No ale oni chcieli ciąć Legię po krakowsku, więc dostali za swoje a chłop z Motoru co chciał napierdalać po krakowsku Wisłę padł ofiarą frajerskiego ataku.
Legijna hipokryzja? Nie no skądże.
Legijna hipokryzja? Nie no skądże.
WŁ
-
Napie**ły? Typ dostał kopa. Ten kto kopał (małolat) dostał później reprymendę bo go ewidentnie ponisło i nikt co tego nie ma złudzeń, a kopany zreflektował się po fakcie, że nie powinien wbiegać na murawę bo były ustalenia, których należało się trzymać. Pretensji nikt do nikogo nie miał ani nie ma, Sprawa rozstrzygnięta wewnętrznie, ale na tym zjeban*ym forum jak widać rozmuchiwana do dziś. Ch*j z tym.kojotsonqwe pisze: ↑26.09.2023, 12:39Śmiesznie to brzmi od was, kiedy tedziki napie.rdalaly swojego kibica na stadionie. Legia wzór cnót i honoru
![]()
Ja tu wyrażam swoje zdanie. Nie jestem LEGIA. Dla mnie to, że typ wybiegł na murawę wbrew ustaleniom jest chu*jowe tak samo jak to, że dostał tego kopa w głowę. Wystraczyło, że D. go obalił i grzecznie mu powiedział co i jak. A małolata poniosło izrobił jak zrobił. Trudno. Życie. Nikt mu za to braw nie bił.
Co do wywożenia polonistów to znasz panie Pinio kontekst, kto, co, za co i czy w ogóle czy tak pierd*olisz co przeczytałeś tutaj na forum? Bo ja przeczytałęm właśnie opinię Wiślaka, który się śmieje z Lublina twierdząc, że Kraków jest bandyckim miastem a Lublin jest śmieszny. A Wisła jest taka charakterna...
W Warszawie ktoś kogoś kopnął, sprawa została wyjaśniona po męsku w swoim gronie. Żyje się dalej.
W Warszawie ktoś kogoś postraszył, poturbował. Zyje się dalej.
Krakusy w kilkunastu ze sprzętem nastraszyli tego Groszka - ok, żyje się dalej. Tylko co przyniosło te krakowskie życie to każdy wie. Charakterniaki się roz**li u prokuratora jak stare pończochy. Więc po co ten gośc z Wisły pisze w ten sposób skoro koniec końców jego koledzy o których mowa okazali się zwykłymi rozjebus*mi.
-
Ajajaj. No z tego co piszą na kibicach.net to cała Polska powinna Legii nie wpuszczać. No jak to jest, że to akurat Wisłę uznaje się w Polsce za aż tak niehonorową, że dostała taką karę?

-
Tobie poskakali i jednak przeżyłeś. Rozum nie dotarł.picooligans pisze: ↑26.09.2023, 11:05Nie no najlepiej to komuś poskakać po głowie, najlepiej takiemu który już wiele nie możeHugo Boss pisze: ↑26.09.2023, 09:07Myślę, że najlepszym podsumowaniem kibicowskiej działalności Wisły jest rozjebus Misiek :) Gdyby Sharksi mieli choć 1/10 charakteru Groszka, to nie bylibyście największym pośmiewiskiem polskiej sceny kibicowskiej. No, ale łatwiej jest odwiedzić kogoś w kilkanaście osób ze sprzętem (tak na wszelki wypadek hehe), okradać własny (niby ukochany) klub, a na koniec rozjebać się jak najgorsza ku*** sypiąc kogo się da.
-
Czy kibicowska prawilna Polska przestanie jeździć na mecze do Szczecina po pieśniach Portowców na temat SP. Człowieka w Krakowie ?
-
Warszafka przewodzi zakazowej krucjacie. Wcześniej cała Polska śpiewała LTSK a dzisiaj cała Polska daje zakazy bo chcą być równie fajni jak stolica. Ciekawe czasy :)
ABG
-
ku*** znowu ty, weź idź na Onet.
-
Widzisz jeszcze kilka lat temu gdybys napisał cos na Legie to od razu od Rudego miałbyś bana. Czasy się zmieniają, forum upada wiec każde wyświetlenia są cenne ;)
-
benenati.Zes..li to się chyba ci twoi idole jak w tylu i uzbrojeni po zęby musieli wyskoczyc do jednego człowieka.No i twój guru misiek..."Nawoływał żeby jechać z konfidentami i policją sprzętem a wystarczylo ze zobaczył prokuratora na żywo i się zesral w nachy.Taki był dzielny ten wasz idol"benenati pisze: ↑26.09.2023, 11:46Na opisywanym przez ciebie spotkaniu twój wzor honoru wyparł się swojego imienia nazwiska i ksywy i zasmarkany charakternie zarzekał się ze on to nie on. Nawoływał żeby jechać z Wisła sprzętem a wystarczylo ze zobaczył sprzet na żywo i się zesral w nachy. Taki był dzielny ten wasz idol. Ale rozumiemy wasze bialoruskie wiesniackie kompleksy, w końcu pomimo tej waszej wielkiej nienawiści do Wisły jedyne na co was stać to policyjne zamknięcie sektora i napinka do pustego. Trzeba przyznać ze ostry rewanż wzięliście za Pawła. Takie ostre jest to bandyckie życie w tym bandyckim mieście ha ha. Nie odpisuj bandytoHugo Boss pisze: ↑26.09.2023, 09:07Myślę, że najlepszym podsumowaniem kibicowskiej działalności Wisły jest rozjebus Misiek :) Gdyby Sharksi mieli choć 1/10 charakteru Groszka, to nie bylibyście największym pośmiewiskiem polskiej sceny kibicowskiej. No, ale łatwiej jest odwiedzić kogoś w kilkanaście osób ze sprzętem (tak na wszelki wypadek hehe), okradać własny (niby ukochany) klub, a na koniec rozjebać się jak najgorsza ku*** sypiąc kogo się da.
-
Aspirancie kropelka, mandaty za piwka wystawiać by statystyki zrobić.Kropiel pisze: ↑26.09.2023, 17:11A ty idź/jedź na mecz bo Zawisza przed chwilą skończył grać a ty siedzisz na forum zamiast wspierać swój klub.
-
Niee, lepiej napierdalać kiĵem po głowie nastolatka.picooligans pisze: ↑26.09.2023, 11:05Nie no najlepiej to komuś poskakać po głowie, najlepiej takiemu który już wiele nie możeHugo Boss pisze: ↑26.09.2023, 09:07Myślę, że najlepszym podsumowaniem kibicowskiej działalności Wisły jest rozjebus Misiek :) Gdyby Sharksi mieli choć 1/10 charakteru Groszka, to nie bylibyście największym pośmiewiskiem polskiej sceny kibicowskiej. No, ale łatwiej jest odwiedzić kogoś w kilkanaście osób ze sprzętem (tak na wszelki wypadek hehe), okradać własny (niby ukochany) klub, a na koniec rozjebać się jak najgorsza ku*** sypiąc kogo się da.
"Ludzie HUMORU"
-
Hahaha chyba każdy normalny kibol Żyga tymi głupotami 

-
Podkarpacie, Lubelszczyzna ciekawe regiony.
A Wy dzieci dalej głupoty pierdolicie...
A Wy dzieci dalej głupoty pierdolicie...
-
19:00
Korona Kielce 1:1 Widzew Łódź
➡755 wyjazdowiczów, w tym delegacje Ruchu Chorzów oraz Wisły Kraków.⬅
FLAGI -10: Czerwona Armia Widzewa / RTS / No One Likes Us / Zgierz On Tour (FC) / Discovery Travel & Adventure / Ośmiornica / Opoczno Fanatycy Widzewa (FC) / Widzew Łodź FanClub Skarżysko (DEBIUT WYJAZDOWY FLAGI - FC) / Starachowice (FC) / ŚP.Chudy.
TRANSPARENTY -3: Otwieramy Trylogię (Transparent do oprawy) / Mati PDW / Świstak PDW.
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 151 km
Odległość w linii prostej: 127 km
20:30
ŁKS Łódź 2:2 Jagiellonia Białystok
➡463 wyjazdowiczów, w tym delegacji z Mazur Ełku i Warmi Grajewo.⬅
FLAGI -8: Zawsze Wierni / Jagiellonia na wyjezdzie / Jagiellończycy (WYJAZDOWY DEBIUT FLAGI) / JB / Hajnówka (FC) / Bielsk Podlaski (FC) / Delegaci (Mazur Ełk) / Warmia (Warmia Grajewo).
TRANSPARENT DO OPRAWY - Wierzysz w to lub Nie - My robimy to dla sportu.
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 329 km
Odległość w linii prostej: 293 km
12:30
Radomiak Radom 1:1 Puszcza Niepołomice
➡14 wyjazdowiczów pomimo braku oficjalnego wpuszczania kibiców Puszczy.⬅
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 201 km
Odległość w linii prostej: 174 km
15:00
Śląsk Wrocław 1:0 Piast Gliwice
➡170 wyjazdowiczów, w tym 10 GKS Jastrzębie.⬅
FLAGI -7: Piast Gliwice On Tour / Gliwiczanie / Mała flaga z Herbem PIasta Gliwice w wieńcu / GKS Jastrzębie (Zgodowicz) / Mała flaga BATE Borysów (Zgodowicz) / Śp. Ufo / Śp. Rekin.
TRANSPARENTY -4: Jesteśmy z Tobą Pitek! / Jesteśmy z Tobą Zuja! / PDW Błażej (GKS Jastrzębie) / PDW Wąski(?) (GKS Jastrzębie).
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 171 km
Odległość w linii prostej: 154 km
17:30
Cracovia 1:5 Pogoń Szczecin
➡501 wyjazdowiczów.⬅
FLAGI -7: Friendship - Pogoń Szczecin & Feyenoord Rotterdam / Stargard Tylko Pogoń (FC) / Zawadzkiego (Osiedlowa) / Policcy Fanatycy On Tour (FC) / Chojna (FC) / Dębno (FC) / Gryfino (FC).
TRANSPARENTY -2: Justyna❤Daniel / Czesław Hoc - Pomoc dla Kotwicy to lokalny obowiązek.
Transport pociągiem specjalnym.
Odległość drogowa: 648 km
Odległość w linii prostej: 528 km
20:00
Lech Poznań 2:1 Stal Mielec
➡24 wyjazdowiczów.⬅
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 470 km
Odległość w linii prostej: 394 km
12:30
Zagłębie Lubin 1:0 Warta Poznań
➡Około 30 wyjazdowiczów.⬅
FLAGI -2: Warta Poznań Warciarze est. 1912 / Poznań (W barwach Polski).
Transport kołowy.
Odległość drogowa: 134 km
Odległość w linii prostej: 91 km
15:00
Ruch Chorzów 3:5 Raków Częstochowa
Mecz rozgrywany w Gliwicach bez kibiców gości.
17:30
Legia Warszawa 2:1 Górnik Zabrze
➡ 917 wyjazdowiczów, w tym 46 GieKSa, 11 Wisłoka i 10 ROW⬅
FLAGI -7: Torcida / KSGKS / Ultras / Górny Śląsk / KS Górnik / Wisłoka Dębica (Zgodowicz) / Śp. Pastor.
TRANSPARENTY -4: ROW Rybnik nigdy nie zginie / Ś.P. Michalina / Ś.P. Lary / Nowy właściciel potrzebny od zaraz.
Transport pociągiem specjalnym.
Odległość drogowa: 308 km
Odległość w linii prostej: 266 km
https://www.facebook.com/wyjazdowiczeontour
Zapraszam do polubień
https://www.facebook.com/wyjazdowicze1312