Komentarze -13 -16 kwietnia !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze -13 -16 kwietnia !
czyh Cracovia ma jakis protest/zamknętą trybune??
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Jak nie jesteś z miasta derbowego to tego nie zrozumiesz. Wystarczy popatrzeć na posty śledzi i od razu morda się uśmiecha, właśnie dzięki tym kopaczom. A problemem Lechii nie są tylko słabo grający piłkarze...Olo88pl pisze: ↑14.04.2018, 14:08Bo nie można kupić biletu na jeden mecz tylko trzeba karnet od razu kupić więc nic dziwnego, że ludzi nie ma.
Śmieszy mnie takie coś. Drużna składająca się z piłkarzy o czołowych zarobkach ESA, którzy powinni walczyć o TOP3 w lidze. A tymczasem walczą o ...utrzymanie. Nie potrafią wygrać przez kilka miesięcy. Teraz wygrywają 2 mecze i nagle kibice ich witają jakby zdobyli Ligę Mistrzów. Przez takie coś kopacze są oderwani od rzeczywistości. Wiedzą, że mogą przegrywać mecz za meczem i mieć w chuju. A skupią się na meczu z rywalem derbowym , wygrają i ci sami kibice co ich jebali non stop teraz noszą na rękach.walka__o_przetrwanie pisze: ↑14.04.2018, 14:07Nie mogę edytować tutaj, lekko zawinięty jestem po wczorajszym i dzisiejszym łykaniu :) . Chodziło mi o ten film http://youtube.com/swych?v=GXcB2xeHN0M
Ps. Ale tamten też daje rade ;)
-
Jesteś bardziej anonimowy od mojej 87 letniej babci ...ACABeczek1488 pisze: ↑14.04.2018, 15:38No jak ino to już wiem skąd klikasz, A Kraków kolego rządzi się swoimi prawami bez względu czy komisji z k.net to się podoba czy nie, lubisz to się w to bawisz - nie lubisz to siedzisz grzecznie w domu.
Temat był o Hutniku który dla własnego dobra na krakowskim podwórku ma zakaz używania sprzętu wiec chłopaki żeby się pokazać zaczęli wozić zabawki po kraju, śmieszne wiec się śmieje a ze w odróżnieniu do większości tutaj nie jestem anonimowy to mogę :-))
-
Tak jada czy wejda to sie okazewichrowe wzgorze pisze: ↑14.04.2018, 15:26??wichrowe wzgorze pisze: ↑14.04.2018, 13:29Górnik ma zakaz wyjazdowy, mimo to jedzie. Jaga ich wpuści?
-
Prawdziwy chuligan. Szacun.ACABeczek1488 pisze: ↑14.04.2018, 15:55Ha ha ty k**** z gliwic pukaj gdzie chcesz cwelu ale odpisuj najpierw na privy bo w szczekaniu jestes pierwsza, będzie kiedys okazja się spotkać dupowlazy Ruchu to cię porobie sprzętem osobiście ty k****, odpisuj na priv dawaj namiar to zobaczysz co z toba zrobimy kondonie ze wsi :-))
-
HAM102 pisze: ↑13.04.2018, 18:16Widzisz gdybyś trochę zaczerpnął ostatnich informacji na temat Bałtyku ,to być może twój post by brzmiał nieco inaczej a tak zrobiłeś z siebie debila , ot tyle w temacie .....WODA GAZOWANA2 pisze: ↑13.04.2018, 17:32Czym się się różni 30 osobowy młyn Unii, od 30 osobowego młynu Bałtyku...? A to KP Starogard już nie działa?HAM102 pisze: ↑13.04.2018, 17:08
Już to wyjaśniałem kilka razy ,ale napiszę po raz ostatni !Do ciekawszym meczów zaliczam te kiedy spotykają się kluby z aktywnymi kibicami ,podczas których jest duże prawdopodobieństwo ,że kibice gospodarzy wystawią "młyn" i pojawią się kibice gości !Chyba mecz Bałtyk-Górnik jest ciekawszy kibicowsko niż np.Unia Solec Kujawski - KP Starogard Gdański ? :)
P.S. Bałtyk to chyba pierwsza "ekipa" w Polsce która nie została wpuszczona na własny mecz/stadion... Także tego...
-
Dzięki za NORMALNA odpowiedz.glwtrcd pisze: ↑14.04.2018, 16:05Tak jada czy wejda to sie okazewichrowe wzgorze pisze: ↑14.04.2018, 15:26??wichrowe wzgorze pisze: ↑14.04.2018, 13:29Górnik ma zakaz wyjazdowy, mimo to jedzie. Jaga ich wpuści?
Wiem, że Jagiellonia nie wpuszczala np. cracovii. Z Górnikiem może nie ma za dobrych relacji, ale nie na tyle by nie wpuścić.
-
Po 1, to masz c*** nie wiedzę na tematy kibicowskie.I zapewne c**** wyjazdów.Po 2 nigdy nie wrzucasz tu żadnych konkretnych informacji, więc skończ pierdolić farmazony.WODA GAZOWANA2 pisze: ↑13.04.2018, 22:47Byłem "Panie starszy" z całą pewnością na większej ilości wyjazdów niż Ty ,moja wiedza na tematy kibicowskie wybiła by Ci zęby :)Tak śledzę niektóre strony na fb ,bo tak się składa ,że mam niekiedy dużo wolnego czasu i staram się ,tu zrobić "namiastkę " faceboka ,żeby każdy nie musiał tam zaglądać ,tylko miał tu wszystkie informacje na forum ale zawsze się jakaś ku*** dopierdolić:)
-
Jak ktoś chce iść na mecz to nikt mu nie każe iść do młyna.Poza tym race nie są odpalane na każdym meczu, a już na pewno nie na zwykłych sektorach.Na dodatek ile było przypadków, że ktoś został ranny na stadionie?Co do wulgaryzmów to w ogóle argument z d*** bo w domu pewnie nie raz bluzgali na swoje żony i to przy dziecku.Natomiast wspomniany mecz pseudodziennikarzy z pseudoaktorami to nie jest poziom niższy niż w ekstraklapie bo tam nie ma żadnego poziomu.Tam po prostu jest lizanie się po jajach bandy frajerów.Tak zwana rozrywka dla plebsu.mmm1 pisze: ↑14.04.2018, 03:16Znam dużo osób np. z pracy, z rodziny, którzy nie siedzą w klimacie kibicowskim i mówią wprost że przeszli by się na mecz ale kibole, race, wulgaryzmy itp. że boją się dziecka zabrać. Myślę że jak by było miło i kulturalnie to niestety wymiana kibiców mogła by im się udać. Patrzcie ile osób chodzi na mecze typu TVN kontra aktorzy, gdzie poziom jest jeszcze niższy niż w ekstraklasie.
Powiedz im lepiej żeby przestali oglądać telewizję, a już na pewno tefałen.Niech wyłączą telewizor, a włączą myślenie.
Z drugiej strony dobrze, że są tacy co łykają propagandę i siedzą w domu.Nikt ich nie chce na stadionie.Wystarczy, że na Narodowym mają swój zlot cebulaków.Zrobili tam sobie festiwal biedoty umysłowej i nawet z nudów nikt normalny nie chcę uczestniczyć w tej spierdolinie.
-
Górnik obecny w Białymstoku na sektorze gości dzięki uprzejmości Jagiellonii.
-
pomidor12 pisze: ↑14.04.2018, 13:59Napisałeś ten post już po swoim meczu "kumaczu" z Łodzi?ANTYpzpn pisze: ↑13.04.2018, 18:44Wymien 5 meczy w ekstraklasie lub 1 lidze w ktorych bedzie lepszy doping(nie wspominajac o frekwencji), kumaczu?WODA GAZOWANA2 pisze: ↑13.04.2018, 17:32
I do tych meczów zaliczasz Legia 2 -Widzew. Przecież zgrywasz tutaj kumatego to co w tym meczu będzie ciekawego pod względem kibicowskim?
-
-
Ale nisc pisze prawdę, przecież na Traugutta nie było specjalnie nadkompletów, stadion na Letnicy dostaliście w spadku po Euro.PCHLG pisze: ↑14.04.2018, 15:29Tobie to już nawet żadna maść nie pomorze, ulżyj sobie i innym i idź strzelić "samobója".
Lansował ale nie pomagał, jak pisałem wyżej, gdy został poproszony o pomoc wypiął się na nas.Porzeciez rudy lansował sie od zawsze na Lechii, a to, że był takim prawie chuliganem, a to, że wymyślał przyśpiewki. Szczurek to uczeń Cegielskiej( był w jej drużynie kiedy chciała Nas zniszczyć), parafrazując twoje słowa również dostrzega kapitał polityczny, a miastowa pomoc to bardziej PR.
Krauze czy obecny midak to jakiś żart.
Idąc Twoim tokiem rozumowania wam pomaga/pomagało miasto to jest nie ważne i się nie liczy, nam pomaga to już są powiązania polityczne i "pupilek władzy".
Ryszard Krauze dawał wam pieniądze niewyobrażalne w tym samym czasie w Gdańsku i bez jego kasy mogliście wtedy pomarzyć o drugiej a później pierwszej lidze, zaprzeczysz że dziękowaliście mu za takie wsparcie finansowe miedzy innymi skandując na meczach "Rysiu-Krauze"?
Nie zaprzeczę, że część ludzi była ślepo wpatrzona z Krauzego, stad to skandowanie, ale jak pewnie pamiętasz Wasze fuzje ludzie w trójmieście byli spragnieni piłki na poziomie, ile można grać po wioskach. Krauze wydawał sie wtedy jak przybysz z innej planety.
Energa czy wcześniej Lotos to nie były powiązania polityczne?
-
Zagłębia Lubin 23 osoby na Legii kryzys widać.
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
-
-
Toć jak po jednym ,, ino'' żeś rozkminił z kaj jestem, toś ty istny Scherlock, pewnie żeś ,,w ten sam dzień pod chatą T" z grupskiem był bajtluACABeczek1488 pisze: ↑14.04.2018, 15:38No jak ino to już wiem skąd klikasz, A Kraków kolego rządzi się swoimi prawami bez względu czy komisji z k.net to się podoba czy nie, lubisz to się w to bawisz - nie lubisz to siedzisz grzecznie w domu.
Temat był o Hutniku który dla własnego dobra na krakowskim podwórku ma zakaz używania sprzętu wiec chłopaki żeby się pokazać zaczęli wozić zabawki po kraju, śmieszne wiec się śmieje a ze w odróżnieniu do większości tutaj nie jestem anonimowy to mogę :-))
-
No to "kolego" chciałbym Cię poinformować że w czwartek było kolejne zebranie przedstawicieli zainteresowanych klubów (o którym oczywiście nie wiedziałeś), i z tego co mi wiadomo to zarówno Ekstraklasa, jak i PZPN wycofają się ze swoimi planami na nowe przepisy..ZIWPJB. pisze: ↑13.04.2018, 23:42Daleko mi do ekstraklasy (jakies 2 ligi) ale jak myślici że rzucenie serpentyn wam coś da to się mylicie. To zmierza do tego co na kadrze. Pierw protest a potem wyjebanie kiboli ze stadionu i od c**** pikników którymi będą się jarać media, róbcie dalej sobie te protesty a za 5 lat obudzicie się z ręką w nocniku jak nie szybciej. Jak protest to zebrać młyny i jechać z k****** 90 minut, nigdy nie pozwólcie sobie na protest typu zero młyna flag itp., bo to będzie ku*** koniec.
-
Plany budowy nowego stadionu przy ulicy Traugutta sięgają daleko przed przyznaniem Polsce organizacji Euro. Były już nawet jakieś konkretne wizualizacje na stadion mogący pomieścić 20-30 tysięcy ludzi. Jak Gdańsk wystartował do walki o miano miasta-gospodarza Euro 12 stało się jasne, że stadion we Wrzeszczu nie może zostać przebudowany. Powodów było kilka - m. in. teren przy ulicy Traugutta jest tak ukształtowany (stadion znajduje się w niecce), że budowa większego stadionu, niż na 25 tysięcy osób, była nierealna. Poza tym UEFA restrykcyjnie podchodziło np do kwestii przystadionowych parkingów, i nawet gdyby udało się jakoś wcisnąć w miejsce stadionu Lechii 40-tysięcznik, to na parkingi miejsca już by zabrakło.Gedania Gdansk pisze: ↑14.04.2018, 09:59Nie wiem, nie interesuje Mnie co robią kopacze. A dzięki, że pytasz, na Ejsmonda z roku na rok coraz ładniej. Górka pięknieje, młodzież i narybek co pokazują spotkania międzypokoleniowe nie zapomina skąd wywodzą sie korzenie. Bez odbijania piłeczki: dlaczego Letnica tak łatwo została zaakceptowana prze Was? Gdzie walka o historie, dusze, tradycje, itp?
Trudno byłoby oczekiwać, żeby Lechia, po wybudowaniu nowego stadionu na 40 tysięcy osób, nadal grała na przestarzałym obiekcie przy ulicy Traugutta. A tak stary stadion Lechii nadal stoi, nie został przerobiony na basen, czy inne korty tenisowe, zdarza się też, że Lechia gra tam sparingi i można usiąść przy piwku i powspominać stare, dobre czasy. Młodzież i narybek, co pokazują coroczne spotkania po zwycięskich derbach, nie zapomina gdzie są Lechii korzenie :)) Historia, dusza, tradycja została i zostanie na zawsze.
Arka natomiast przeprowadziła się z Ejsmonda na "bardzo nowoczesny" stadion Bałtyku Gdynia. Bo niejaki Rysiu Krauze w d**** miał duszę, historię i tradycję i piłkarzy postanowił zamienić na graczy z piłeczką do tenisa.
-
W sezonie w ktorym awansowalismy do ekstraklasy komplety były często, z resztą we wcześniejszych sezonach też się zdarzały. Do niedawna mieliśmy trzecią frekwencję w lidze wiec widać wyraźnie ze stadion na Traugutta byl już dla nas za maly. A co do stadionu w Letniewie to zostal otwarty rok przed euro wiec w żadnym spadku go nie dostaliśmy. Jedyne co dostaliśmy w spadku po euro, to jego pojemność.Gedania Gdansk pisze: ↑14.04.2018, 20:39Ale nisc pisze prawdę, przecież na Traugutta nie było specjalnie nadkompletów, stadion na Letnicy dostaliście w spadku po Euro.PCHLG pisze: ↑14.04.2018, 15:29Tobie to już nawet żadna maść nie pomorze, ulżyj sobie i innym i idź strzelić "samobója".
Lansował ale nie pomagał, jak pisałem wyżej, gdy został poproszony o pomoc wypiął się na nas.Porzeciez rudy lansował sie od zawsze na Lechii, a to, że był takim prawie chuliganem, a to, że wymyślał przyśpiewki. Szczurek to uczeń Cegielskiej( był w jej drużynie kiedy chciała Nas zniszczyć), parafrazując twoje słowa również dostrzega kapitał polityczny, a miastowa pomoc to bardziej PR.
Krauze czy obecny midak to jakiś żart.
Idąc Twoim tokiem rozumowania wam pomaga/pomagało miasto to jest nie ważne i się nie liczy, nam pomaga to już są powiązania polityczne i "pupilek władzy".
Ryszard Krauze dawał wam pieniądze niewyobrażalne w tym samym czasie w Gdańsku i bez jego kasy mogliście wtedy pomarzyć o drugiej a później pierwszej lidze, zaprzeczysz że dziękowaliście mu za takie wsparcie finansowe miedzy innymi skandując na meczach "Rysiu-Krauze"?
Nie zaprzeczę, że część ludzi była ślepo wpatrzona z Krauzego, stad to skandowanie, ale jak pewnie pamiętasz Wasze fuzje ludzie w trójmieście byli spragnieni piłki na poziomie, ile można grać po wioskach. Krauze wydawał sie wtedy jak przybysz z innej planety.
-
Fajny mecz dzisiaj Radzionków - Szombierki. Takie mini Śląskie derby z oprawą i sporą frekwencją jak na IV ligę Śląską
-
Weź olej napinacza. d*** spięta, bo derby w plecy, na ulicach ciągle plecy.PCHLG pisze: ↑14.04.2018, 22:53W sezonie w ktorym awansowalismy do ekstraklasy komplety były często, z resztą we wcześniejszych sezonach też się zdarzały. Do niedawna mieliśmy trzecią frekwencję w lidze wiec widać wyraźnie ze stadion na Traugutta byl już dla nas za maly. A co do stadionu w Letniewie to zostal otwarty rok przed euro wiec w żadnym spadku go nie dostaliśmy. Jedyne co dostaliśmy w spadku po euro, to jego pojemność.Gedania Gdansk pisze: ↑14.04.2018, 20:39Ale nisc pisze prawdę, przecież na Traugutta nie było specjalnie nadkompletów, stadion na Letnicy dostaliście w spadku po Euro.PCHLG pisze: ↑14.04.2018, 15:29
Tobie to już nawet żadna maść nie pomorze, ulżyj sobie i innym i idź strzelić "samobója".
Lansował ale nie pomagał, jak pisałem wyżej, gdy został poproszony o pomoc wypiął się na nas.
-
Nie zapominaj o internecie, tu tez ciągle plecy z takimi wojownikami jak ty.kilof pisze: ↑14.04.2018, 23:53Weź olej napinacza. d*** spięta, bo derby w plecy, na ulicach ciągle plecy.PCHLG pisze: ↑14.04.2018, 22:53W sezonie w ktorym awansowalismy do ekstraklasy komplety były często, z resztą we wcześniejszych sezonach też się zdarzały. Do niedawna mieliśmy trzecią frekwencję w lidze wiec widać wyraźnie ze stadion na Traugutta byl już dla nas za maly. A co do stadionu w Letniewie to zostal otwarty rok przed euro wiec w żadnym spadku go nie dostaliśmy. Jedyne co dostaliśmy w spadku po euro, to jego pojemność.Gedania Gdansk pisze: ↑14.04.2018, 20:39
Ale nisc pisze prawdę, przecież na Traugutta nie było specjalnie nadkompletów, stadion na Letnicy dostaliście w spadku po Euro.
-
No akurat w internecie to Arka nie ma sobie równych
-
no to wszystko pięknie wytłumaczyłeś rozumiemy są negocjacje cudownie ....tylko ile te negocjacje jeszcze potrwają leśne dziady z rudym przedłużają to tak że się z ręka w nocniku obudzimy, jak tylko machną nową umowę to koło d.py będą im wtedy kibice latać, stowarzyszenia napiszą ze się nie udało albo się udało ale nie z tymi co trzeba, dostaną trochę hajsu i będzie po sprawie, a lament będzie na kibicebravo.net co wszystkim znowu koło d.py będzie lataćZnanyNaReprze pisze: ↑14.04.2018, 22:02No to "kolego" chciałbym Cię poinformować że w czwartek było kolejne zebranie przedstawicieli zainteresowanych klubów (o którym oczywiście nie wiedziałeś), i z tego co mi wiadomo to zarówno Ekstraklasa, jak i PZPN wycofają się ze swoimi planami na nowe przepisy..ZIWPJB. pisze: ↑13.04.2018, 23:42Daleko mi do ekstraklasy (jakies 2 ligi) ale jak myślici że rzucenie serpentyn wam coś da to się mylicie. To zmierza do tego co na kadrze. Pierw protest a potem wyjebanie kiboli ze stadionu i od c**** pikników którymi będą się jarać media, róbcie dalej sobie te protesty a za 5 lat obudzicie się z ręką w nocniku jak nie szybciej. Jak protest to zebrać młyny i jechać z k****** 90 minut, nigdy nie pozwólcie sobie na protest typu zero młyna flag itp., bo to będzie ku*** koniec.
to szybki temat powinien być - tak nie, jak tak to dobrze jak nie to wyp...lać zwłaszcza że tylko parę meczy jeszcze zostało a bojkoty w ostatnich kolejkach to nie wyjdą bo koniec ligi bo ciepło bo kto będzie chciał to przyjdzie i jak kibiców zabraknie to wielkiej straty wtedy nie będzie...
szkoda głupoty gadać i pisać
-
Wycofać się może wycofają ale stary zostawiom.Niby ukłon w stronę kibiców a regulamin i tak sie zmieni.Chyba ze zniesli zakaz uzywazjia rac to zwracam honor.ZnanyNaReprze pisze: ↑14.04.2018, 22:02No to "kolego" chciałbym Cię poinformować że w czwartek było kolejne zebranie przedstawicieli zainteresowanych klubów (o którym oczywiście nie wiedziałeś), i z tego co mi wiadomo to zarówno Ekstraklasa, jak i PZPN wycofają się ze swoimi planami na nowe przepisy..ZIWPJB. pisze: ↑13.04.2018, 23:42Daleko mi do ekstraklasy (jakies 2 ligi) ale jak myślici że rzucenie serpentyn wam coś da to się mylicie. To zmierza do tego co na kadrze. Pierw protest a potem wyjebanie kiboli ze stadionu i od c**** pikników którymi będą się jarać media, róbcie dalej sobie te protesty a za 5 lat obudzicie się z ręką w nocniku jak nie szybciej. Jak protest to zebrać młyny i jechać z k****** 90 minut, nigdy nie pozwólcie sobie na protest typu zero młyna flag itp., bo to będzie ku*** koniec.
-
A skąd to p**** żabska wie,czyżbyś się dorabiał w scorpionach?Noga z Familoka pisze: ↑14.04.2018, 23:38Fajny mecz dzisiaj Radzionków - Szombierki. Takie mini Śląskie derby z oprawą i sporą frekwencją jak na IV ligę Śląską
-
Simeon Slavchev przyjmuje karę od Komisji Ligi:
[link]
[link]
-
Unia nie dojechała do Lublina?
-
Zagłębia wczoraj w Warszawie 109 osób.
6 zakazowiczów nie wchodzi na mecz, mamy flagę i transparent PDW.
Cała trasa z dyskoteką, spokój.
6 zakazowiczów nie wchodzi na mecz, mamy flagę i transparent PDW.
Cała trasa z dyskoteką, spokój.
-
Pogadajcie sobie o Arce i Lechii w odpowiednim temacie z łaski swojej... Ile Zagłębia Sosnowiec w Chojnicach ?
-
Weź zluzuj majty :)jak.wodospady pisze: ↑15.04.2018, 10:16A skąd to p**** żabska wie,czyżbyś się dorabiał w scorpionach?Noga z Familoka pisze: ↑14.04.2018, 23:38Fajny mecz dzisiaj Radzionków - Szombierki. Takie mini Śląskie derby z oprawą i sporą frekwencją jak na IV ligę Śląską
-
Synku zabłysnales;)jak.wodospady pisze: ↑15.04.2018, 10:16A skąd to p**** żabska wie,czyżbyś się dorabiał w scorpionach?Noga z Familoka pisze: ↑14.04.2018, 23:38Fajny mecz dzisiaj Radzionków - Szombierki. Takie mini Śląskie derby z oprawą i sporą frekwencją jak na IV ligę Śląską
Patrząc na ten Twój twórczy post....żallllll
-
Nie było ich na sektorze. Pytanie czy w ogóle organizowali wyjazd?
-
Organizowali wyjazd.Mobilizację i zapisy rozpoczęli już w marcu.esyfloresy pisze: ↑15.04.2018, 13:57Nie było ich na sektorze. Pytanie czy w ogóle organizowali wyjazd?
-
patriota85 a jaki Ty klub reprezentujesz, bo o Unii dużo nawijasz.patriota85 pisze: ↑15.04.2018, 14:33Organizowali wyjazd.Mobilizację i zapisy rozpoczęli już w marcu.esyfloresy pisze: ↑15.04.2018, 13:57Nie było ich na sektorze. Pytanie czy w ogóle organizowali wyjazd?
-
Co to znaczy zainteresowanych klubów? ON nie wiedział JA nie wiedziałem pan pani też....najważniejsze ze na komendzie wiedzieliZnanyNaReprze pisze: ↑14.04.2018, 22:02No to "kolego" chciałbym Cię poinformować że w czwartek było kolejne zebranie przedstawicieli zainteresowanych klubów (o którym oczywiście nie wiedziałeś), i z tego co mi wiadomo to zarówno Ekstraklasa, jak i PZPN wycofają się ze swoimi planami na nowe przepisy..ZIWPJB. pisze: ↑13.04.2018, 23:42Daleko mi do ekstraklasy (jakies 2 ligi) ale jak myślici że rzucenie serpentyn wam coś da to się mylicie. To zmierza do tego co na kadrze. Pierw protest a potem wyjebanie kiboli ze stadionu i od c**** pikników którymi będą się jarać media, róbcie dalej sobie te protesty a za 5 lat obudzicie się z ręką w nocniku jak nie szybciej. Jak protest to zebrać młyny i jechać z k****** 90 minut, nigdy nie pozwólcie sobie na protest typu zero młyna flag itp., bo to będzie ku*** koniec.
-
3/4 postow to napinka z jego strony. Sprawdzilismy jego IP i taki adres ma przypisany do swojego komputerajawor79 pisze: ↑15.04.2018, 13:39Synku zabłysnales;)jak.wodospady pisze: ↑15.04.2018, 10:16A skąd to p**** żabska wie,czyżbyś się dorabiał w scorpionach?Noga z Familoka pisze: ↑14.04.2018, 23:38Fajny mecz dzisiaj Radzionków - Szombierki. Takie mini Śląskie derby z oprawą i sporą frekwencją jak na IV ligę Śląską
Patrząc na ten Twój twórczy post....żallllll
5 komisariat Policji
Plac Żeromskiego 8
41-900 Bytom
-
Miedz ze Stomilem sie wacha? po meczu prowiant dostaja?
-
Pomiędzy tymi ekipami odkąd pamiętam nie było zgrzytów- rodzina Śląska/Lechii. Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego.