Komentarze/Relacje/Foto -Video -23-25 lutego !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze/Relacje/Foto -Video -23-25 lutego !
Ja domyślam się dlaczego go nie było, ale chyba moge sie wypowiedzieć i stwierdzić, że mimo wszystko liczyłem widząc rozciąganą sektorówkę na jakiś rozpierdol z waszej strony, a koniec końców uważam, że nie pokazaliście poza dobrą liczbą nic więcej, a jak dla mnie pokazując drukowane elementy oprawy to jeszcze tylko naraziliście sie na szydere co niektórych. Chyba, że mamy sie tu wszyscy klepać po pleckach i wzajemnie sobie gratulować jak to super show wszyscy robią. I nie mówię, że to zły wyjazd więc nie łap ty bądź kto inny za słówka. Mieliście po prostu lepsze prezentacje na naszym stadionie mimo bycia w jakieś 500 osób mniej niż dzisiaj. Tak czy inaczej nie mam problemu stwierdzić, że zaprezentowaliście sie ogólnie dobrze i oby częściej tego typu liczby były widziane na naszej scenie.
-
Szyk i elegancja.
Paaa
Paaa
-
Górnik wywnioskował,że w wyjazd do Gliwic jest ważniejszy niż Wrocław. Pełny ubaw.
-
Podobno Unia Oświęcim obecna na Cracovii......Przecież na Pasach nie ma sektora gości, a o dogadaniu się raczej nie ma mowy...
Prawda to ?
Prawda to ?
POLSKA DLA POLAKÓW
-
Posluchaj, Wy wyjazd przez spotkaniem z Zaglebiem tez byscie nie odpalili, derby sa dla Nas wazniejsze czy Ci sie to podoba czy nie. Kolejna sprawa skoncz ta szydere bo jestescie ostatnia ekipa ktora moze komus wyliczac liczby, doping, show itd. poniewaz jestescie przecietniakiem ekstraklasy pod tym wzgledem. basta
-
Co było drukowane? Na pewno nie sektorówka.Doktor P(r)awica pisze: ↑25.02.2018, 22:04a jak dla mnie pokazując drukowane elementy oprawy to jeszcze tylko naraziliście sie na szydere co niektórych
Naraziliśmy się na szyderę? To wy mieliście od sponsora drukowaną sektorówkę czy lasery i inne bajery, trochę dziwnie wygląda to wasze przypierdalanie się.
-
Górnik wypomina lasery Śląskowi,paradne.Jak wasi ultrasi odpala tyle piro co Slask to napisz jeszcze raz.
-
Dla mnie Śląsk to Oporowska to co dzisiaj to żenada byłem widziałem i dziękuje ku*** za takie wyjazdy!
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
ŚLĄSK WROCŁAW - GÓRNIK ZABRZE, 25.02.2018!
[link]
[link]
-
Kibice Piasta przed derbami z Górnikiem (25.02.2018 r.)
https://www.youtube.com/watch?v=7UsqAcQ ... e=youtu.be
"CH*J Z ZAKAZAMI!" - doping Wisły Kraków na zakazie w Gliwicach (25.02.2018 r.)
https://www.youtube.com/watch?v=_ydYD3i ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=7UsqAcQ ... e=youtu.be
"CH*J Z ZAKAZAMI!" - doping Wisły Kraków na zakazie w Gliwicach (25.02.2018 r.)
PolishFans TV - największy kanał kibicowski w Polsce na YouTube
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
-
Jak dla mnie to liczby wyjazdowe nie są żadnym wyznacznikiem siły ekipy. Liczy się liczba odpalonych rac! wolę 300 osobową grupę, ktora nawet jest niesłyszalna ale odpali za to race, niż 2000 głośnich fanatyków którzy jednak nic nie odpalą.
-
Race do d*** sobie wsadź i odpal.Ja wole dać za te race,kasę do puchy kumplom.Piromany pierdolone
-
-
Fajnie że się pochwaliłeś że masz ziomków w więzieniu jednak to nie temat o kibicowaniu wokoło stadionowym. Na stadionie liczy się w obecnych czasach tylko piro i najlepszy ten co odpali go najwięcej.
-
-
Przerywajac dyskuje kto i w ktorej czesci ciala odpalil race...
... Lech w Kielcach 513 osob w tym KSZO 82 i Cracovia 27.
... Lech w Kielcach 513 osob w tym KSZO 82 i Cracovia 27.
Za Lechem przemierzamy cały świat...
-
Prawda.ArniBoczek pisze: ↑25.02.2018, 22:20Podobno Unia Oświęcim obecna na Cracovii......Przecież na Pasach nie ma sektora gości, a o dogadaniu się raczej nie ma mowy...
Prawda to ?
-
Pora podsumować weekend, a w szczególności ten mecz, który pochłonął najwięcej uwagi tutejszego grona:
- Górnik chujowo, bo chcieli pojechać w 2500 osób, a pojechali w 2100 plus kilkadziesiąt osób z KKN i jakaś trzycyfrowa, trudna do sprecyzowania liczba "incognito" rozsianych po stadionie.
- Śląsk chujowo, bo mało osób wybrało się w szczególności na sektory na prostej, by w dziesięciostopniowym mrozie oklaskiwać kopnięcia w czoło w wykonaniu Kamila Vacka i spółki w cenie 60 zł za bilet(bo na tej "tańszej" prostej było więcej ludzi).
- Górnik nie odpalił pirotechniki, więc wstyd. Kibicowanie to pirotechnika, a nie jakieś flagi, śpiewanie i jeżdżenie sobie do różnych miast. Nie wiem po co im była ta sektorówka, która jak wiadomo służy jedynie jako bezpieczna szatnia dla ultrasów-piromanów.
- Śląsk też nie odpalił. Czyli wstyd jest podwójny.
- Śląsk to kiepska ekipa, bo przyjechało do nich dużo kibiców Górnika(chociaż już ustaliliśmy, że jednak wcale nie dużo), Ruchu i Lecha.
- Górnik chce wejść na derby za tydzień i dlatego nie spalił stadionu. Kalkulatory.
- Górnik miał drukowane flagi, znowu wstyd. Nie wiem, o które flagi chodzi, ale podobno miał, tak wyglądało na zdjęciach na Oprawcach.
- A tak poza tym to Ruchu było więcej.
- Śląsk był niesłyszalny, a Górnik nic nie zaprezentował oprócz dużej(chociaż tak naprawdę nie) liczby.
- Górnik chujowo, bo chcieli pojechać w 2500 osób, a pojechali w 2100 plus kilkadziesiąt osób z KKN i jakaś trzycyfrowa, trudna do sprecyzowania liczba "incognito" rozsianych po stadionie.
- Śląsk chujowo, bo mało osób wybrało się w szczególności na sektory na prostej, by w dziesięciostopniowym mrozie oklaskiwać kopnięcia w czoło w wykonaniu Kamila Vacka i spółki w cenie 60 zł za bilet(bo na tej "tańszej" prostej było więcej ludzi).
- Górnik nie odpalił pirotechniki, więc wstyd. Kibicowanie to pirotechnika, a nie jakieś flagi, śpiewanie i jeżdżenie sobie do różnych miast. Nie wiem po co im była ta sektorówka, która jak wiadomo służy jedynie jako bezpieczna szatnia dla ultrasów-piromanów.
- Śląsk też nie odpalił. Czyli wstyd jest podwójny.
- Śląsk to kiepska ekipa, bo przyjechało do nich dużo kibiców Górnika(chociaż już ustaliliśmy, że jednak wcale nie dużo), Ruchu i Lecha.
- Górnik chce wejść na derby za tydzień i dlatego nie spalił stadionu. Kalkulatory.
- Górnik miał drukowane flagi, znowu wstyd. Nie wiem, o które flagi chodzi, ale podobno miał, tak wyglądało na zdjęciach na Oprawcach.
- A tak poza tym to Ruchu było więcej.
- Śląsk był niesłyszalny, a Górnik nic nie zaprezentował oprócz dużej(chociaż tak naprawdę nie) liczby.
-
Jesteście bandą frajerów z kibice net.Dzieci i frajeży Piromany posrane ze strachu.Pewnie ryje też macie w okularach i 60kilo wagi.h** z Wami frajerami
-
Komu kibicujesz ??czas_na_okulary pisze: ↑25.02.2018, 19:49Hej Śląsku, ogarnijcie się w końcu. Ruch, Lech i Górnik jeżdżą do Was jak na zabawę ,, gramy u siebie". Rozumiem problem ,, wielkiego miasta", ale może poważniej zacznijcie realizować pracę u podstaw. Wasz Andersen, to specjalista od Mistrzów Wszechświata i od porównywań Was z Lubinem, ale jeżeli ktoś z Was myśli, to wie że poprzeczka jest trochę wyżej. Rozkminiacie ilu było ludzi na stadionie Zagłębia ? Nie tędy droga. Dostaliście na tacy mistrza - rozjebaliście szansę. Mam w sercu klub, który uważacie za kosę, ale patrzę ze smutkiem na trybuny podczas Waszych spotkań.
Rozumiem ze oceniasz doping pod wpływem tv. Sorry ale Górnik miał najgorszy doping od Lecha czy Ruchu. Idiota jesteś i tyle. No chyba ze jesteś z Zagłębia to rozumiem twoje kompleksy waszych frekwencji.
-
Zamknij p**** lamusie. Noszone okulary oznaczają jakiś problem ze wzrokiem. Widzę, że dla Ciebie, to wielki problem i nie noszenie ich, jest wyznacznikiem wielkiej chuliganki. Sam noszę okulary, ale ważę 109 kg. Wg. Ciebie jestem pół frajerem, bo mam okulary, ale wagę słuszną? Ja p*******, co za dzban.
-
Niesłyszalny powiadasz. To fajnie ze odpowiadyliscie na przyśpiewki hahahaha.Theologos pisze: ↑25.02.2018, 21:49Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze mamy derby z piastem i kazde odpalenie piro wiazaloby sie z zakazem wyjazdu na ten mecz. Niestety jesli Cie zawiedlismy to przepraszamy ale wazniejszy dla nas mecz z Piastem niz ze Slaskiem :) Slabo tez ze na meczach z nami Slask jest nieslyszalny. Jeszcze raz przepraszamy wszystkich kumaczy z forum ze nie bylo PIRO :)Doktor P(r)awica pisze: ↑25.02.2018, 20:48Obiektywnie stwierdzam, że jestem rozczarowany postawą Górnika. Spodziewałem się naprawde mocnego show z ich strony, a koniec końców nie pokazali nic poza liczbą.
Dla mnie liczby nie są aż tak ważne (choć wiadomo, to też trzeba docenić i nie mam problemu z tym by pochwalić liczbę Górnika. Robi wrażenie). Natomiast poza liczbą to w sumie tyle. Nie rozumiem jaki jest sens odpalić piro poza stadionem, a na stadionie rozłożyć sektorówkę, zrobić chaos i tyle. Zmarnowany potencjał. Doping ciężko mi ocenić, ale na pewno Górnik już lepiej dopingował we Wrocławiu (gdy byli w jakieś 500 osób mniej, też na czarno, chyba pierwsza bądź druga ich wizyta na nowym stadionie).
Jak dla mnie to Zagłębie Lubin lepiej sie prezentuje gdy są nawet w 1000 osób mniej.
Dodatkowo jeżeli się nie mylę, to transparenty Górnika były drukowane co też nie przynosi chluby.
-
-
Ciekawostki dropsa...
Silna ekipa to ta, która jeździ na wyjazdy w 10 osób, ale odpala 2 race....
Słabeusz to ten co jedzie w 2000....
Śląsk, który się zmobilizował to też beznadzieja.
Ludzie opanujcie się....
Silna ekipa to ta, która jeździ na wyjazdy w 10 osób, ale odpala 2 race....
Słabeusz to ten co jedzie w 2000....
Śląsk, który się zmobilizował to też beznadzieja.
Ludzie opanujcie się....
Mistrz ciętej riposty.
-
Ładna dziecinada tutaj panuje. Wyznacznik ekipy ilość odpalonych rac, no kur** trzymajcie mnie. Zobaczcie sobie małolaty na wczorajszy mecz Besiktasa z Fenerbahce. Bardzo mało piro a był rozpier**** na trybunach jak to często bywa na Besiktasie. Ale to nie ważne że r******** dopingiem bo było mało rac...heh. Liczba Górnika dobra ale nie rewelacyjna ? To pokażcie mi ile razy ktoś ostatnio przekroczył liczbę 2000 tysiące na wyjeździe LIGOWYM.
-
Jak już Ci Rajmundku żyłka i pedalskie zaciągi zwolnią ,wyciągnij książkę od języka polskiego na poziomie klas 1-3 szkoły podstawowej gdzie przeczytasz złote zasady kiedy stosujemy "rz". I dowiesz się , żę podstawą zasadą jest wymienianie na "r". :)
-
Czyżby napewno ? „Jesteśmy zawsze tam...”
-
Ja rozumiem ze wielkosc miasta nie zawsze odpowiada za frekwencje na stadionie ale to co sie odpierdala we Wroclawiu to ewenement. Wczoraj 9 tys na meczu w tej liczbie oczywiscie zabolenw 2 tys ja sie pytam o co tu chodzi? Tak wielkie masto. W huuj dobrych fc na dolnym slasku a frekwencja mizerna. Nie wiem dbacie by napis " Slask Wroclaw " byl na trybunach widoczny w tv? Pierdolicie ze Lubin to wiocha a tylko na meczu z ta wiocha zapelniacie trybuny ewentualnie na Legii.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Gdyby to co piszesz miało znaczenie,to Legia z miasta 2 mln z wieloma FC nie tylko z Mazowsza powinna mieć komplet na każdym meczu.
Znasz wrocławskie realia,że oceniasz?
Znasz wrocławskie realia,że oceniasz?
-
Pokaż gdzie wyscie zaprezentowali oprawe na wyjezdzie i konkretne piro.....tylko ze Ruch byl gdy bylo dosc cieplo fajna pogoda no i na Ruch jeżdżą wszyscy rodziny laski...wiec jak podliczysz Górnik i odekmiesz u Was kobiety to spokojnie mysle ze Górnik przebil Ruch w liczbie wyjazdowej.....popatrz jaka tez byla pogoda ..choc dlamnie nie ma to tlumaczenia wyjazd to wyjazd
-
Pod jakim względem bardzo słabo?Realia, dobra wymówka. Śląsk bardzo słabo. Przyjmijcie to na klatę a nie wijcie się w odpowiedziach.
-
Mam nadzieję, że to sarkazm ;)
-
Ale do kogo Ty masz pretensje? Do kiboli, że zwykłych ludzi nie ma stadionie? No ku*** mać. Człowieku, pisz do klubu albo urzędu miasta i tam ślij swoje zastrzeżenia co do promocji meczów albo do piłkarzy, że chujową grą nie przyciągają na trybuny. Ja pierdolę, chłop się przejmuje ilością pikoli na stadionie. Za to w Anglii jest przezajebiście, nie to co tu, stadiony pełne, że szpilki nie da się wcisnąć. c*** z tym, że atmosfera żywsza jest w kościele, ważne, że stadiony są pełniutkie..ZIWPJB. pisze: ↑26.02.2018, 12:00Ja rozumiem ze wielkosc miasta nie zawsze odpowiada za frekwencje na stadionie ale to co sie odpierdala we Wroclawiu to ewenement. Wczoraj 9 tys na meczu w tej liczbie oczywiscie zabolenw 2 tys ja sie pytam o co tu chodzi? Tak wielkie masto. W huuj dobrych fc na dolnym slasku a frekwencja mizerna. Nie wiem dbacie by napis " Slask Wroclaw " byl na trybunach widoczny w tv? Pierdolicie ze Lubin to wiocha a tylko na meczu z ta wiocha zapelniacie trybuny ewentualnie na Legii.
Obłęd.
-
Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze
Z Wisłoki jesteśmy w 70 osób.
Wideo z dopingu: [link]
Z Wisłoki jesteśmy w 70 osób.
Wideo z dopingu: [link]
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Nie o to chodzi. Chodzi o to, że pretensje tutaj idą do kiboli Śląska, że jest niska frekwencja. Niby z jakiej racji? Ja bym też się cieszył pełnymi stadionami, bo niby dlaczego nie. Młyn żyje swoim życiem, dopinguje 90minut, pikniki wypełniające całą resztę stadionu, szamiący popcorn też czasami się podłączają itd Zajebiście by było. Ja po prostu nie rozumiem jak można mieć pretensje do kiboli o frekwencję na stadionie. Rozumiem, że można się przyjebać do ilości osób w młynie, o jakość oprawy, decybele itp ale nie o to co się dzieje na reszcie trybun. Jaki ja mam wpływ na to, że pan Krzysztof zamiast w ten mroźny dzień zabrał synka i żonę do kina i McDonalda zamiast marznąć na stadionie i oglądać kopanie się po czołach 22kopaczy? Żaden. Dlatego te pretensje ślijcie pod inny adres a nie na kibicowskim bądź co bądź forum.na spokojnie pisze: ↑26.02.2018, 12:563/4 użytkowników tego forum zgrywając kiboli, wykrzykuje, że wolą garstkę wiernych fanatyków zamiast Januszy i koniunkturalistów.
Bo to fanatycy są wierni i oddani. Życie za klub i takie tam.
A potem nagle płacz i wytyki, że taka marna frekwencja na stadionach. Że w tak wielkim i raczej bogatym Wrocku frekwencyjna mizeria.
Jednocześnie nie przeszkadza tutejszym kumaczom drzeć łacha choćby z takiego Widzewa, że tam jarają się frekwencją, ilością sprzedanych karnetów itp. A tam robią swoje. Robią wszystko aby łódzki obiekt tętnił życiem, żeby znów powróciła moda na Widzew.
Na Widzewie rozumieją, że dla każdej grupy znajdzie się miejsce.
Dla chuligano-biznesmenów, dla chuliganów, ultrasów, Januszy, pikników, jednomeczowców, kilkumeczowców itp.
Kpiliście (w większości) z licznych wyjazdów Lecha, Ruchu, teraz Górnika.
Że Janki z osiedla, że przypadkowi. I znów, że wolicie jechać w 20-tu czy 30-tu ale konkretnego składu niż poniżać się jadąc ramię w ramię z Januszami.
A potem zaskoczenie, że bida z nędzą na trybunach.
-
Jakim trzeba być pajacem żeby po ilości Januszy na meczu domowym oceniać czy ktoś jest słaby czy nie.
Wiadomo że jak są wyniki to sa i pikole i nawet na wyjazd pojadą bo jedyną atrakcją na takiej wycieczce jest festiwal bluzg. Zapłaci jeden z drugim 100zł za wycieczkę, kupi ściśle limitowany gadżet za 50zł i każdy zadowolony.
Trwaj napinko
Wiadomo że jak są wyniki to sa i pikole i nawet na wyjazd pojadą bo jedyną atrakcją na takiej wycieczce jest festiwal bluzg. Zapłaci jeden z drugim 100zł za wycieczkę, kupi ściśle limitowany gadżet za 50zł i każdy zadowolony.
Trwaj napinko
-
Wiadomo że za frekwencję nie może za bardzo odpowiadać fanatyk. Można robić plakaty, mobilizację i zachęcać do chodzenia na mecze ale jest jeszcze kilka innych wyznaczników tego. Np pogoda, wyniki, przeciwnik i jeszcze kilka
Może ktoś napisać jakie liczby innych ekip na wyjeździe Górnika(Wisłoka już podała)
Może ktoś napisać jakie liczby innych ekip na wyjeździe Górnika(Wisłoka już podała)
Kiedyś walczyłem, dziś liczy się przede wszystkim rodzina, i taka kolej rzeczy jest u fanatyka...
-
Akurat w tej kolejce to we Wrocławiu była najwyższa frekwencja. Co nie znaczy,że jest się z czego cieszyć.
-
Chujowe są stadiony w Gdańsku i Wrocławiu więc ciężko stworzyć atmosferę.
-
Bez jaj, chujowy to może być stadion Zagłębia Sosnowiec albo Wisły Płock(bez spiny), a nie stadiony wybudowane na euro. Wiem, że chodzi, że za duże jak na ekstraklasę itp. Ale chujowym bym ich nie nazwał. Po prostu ich potencjał nie jest wykorzystywany.