Football Hooligans - POLAND (FILM)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
1:19 głosniej słuchać, ale od początku też idzie
http://www.youtube.com/watch?v=oo1TAS0Vswk
chodzi mi o kawałek co leci w tle ??
Old School
70-95
70-95
-
Można powiedzieć, że przez cały film pokazany jest tylko KrK oraz panujący tam klimat. I zapewne kibice z innych państw mogli by myśleć, że tak jest u nas ale na samym końcu gdy Dan mówi, że wybiera się do Warszawy [link], że nie w całej Polsce jest tak jak w KrK. Wytłumaczył że dwie czołowe ekipy jak Legia i Lech są w pakcie antysprzętowym razem z innymi ekipami. Wyjaśnił także, że reszta ekip woli spotykać się w ustronnych miejscach aby się sprawdzić bez niebezpiecznych sprzętów.
Tak więc generalnie pokazał dwie strony "sportowej" sceny kibicowskiej - tyle, że o tej krakowskiej było najwięcej.
POZDR
Tak więc generalnie pokazał dwie strony "sportowej" sceny kibicowskiej - tyle, że o tej krakowskiej było najwięcej.
POZDR
-
OLD SCHOOL pisze:1:19 głosniej słuchać, ale od początku też idzie
Vienio, pele & zip sklad - koncerty
-
- ban
-
pan karol pisze:no i na co mi twoje majty ?edyta pisze:plizzz niech ktos to wrzuci na rapida bo tamten link wchodzi mi z błedem... w zamian moge podesłac na priva swoje gołe fotki albo za promocyjną opłatą bielizne na adres domowy hehehehe
film taki sobie
Małpa wracaj do Hyde parku
Koleś z torrentu z tego linku sobie zassaj
b dobre jakość i dosyć szybko sciąga
[link]
albo rapid
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
-
GłODNEMU CHLEB NA MYSLI... kobieca bielizna to nie tylko majtki! Szejk dzięki za rapidapan karol pisze:no i na co mi twoje majty ?edyta pisze:plizzz niech ktos to wrzuci na rapida bo tamten link wchodzi mi z błedem... w zamian moge podesłac na priva swoje gołe fotki albo za promocyjną opłatą bielizne na adres domowy hehehehe
film taki sobie
-
Filmik naprawdę przyzwoity.
To, że Kraków, to chore klimaty my wiedzieliśmy, teraz dowiedzą się inni o "ciemnej, nożowej masie".
Tak jak już było wspomniane, przydałoby się pokazać jeszcze relacje na linii Arka-Lechia, czy też Widzew-ŁKS
no i oczywiście klimaty śląske. Brakowało mi też wzmianki o ogólnonarodowej nienawiści do Legii
O Polsce, jak i zapewne o wielu innych krajach, możnaby nakręcić całą serię 9 odcinków, a nie tylko jeden odcinek
To, że Kraków, to chore klimaty my wiedzieliśmy, teraz dowiedzą się inni o "ciemnej, nożowej masie".
Tak jak już było wspomniane, przydałoby się pokazać jeszcze relacje na linii Arka-Lechia, czy też Widzew-ŁKS

O Polsce, jak i zapewne o wielu innych krajach, możnaby nakręcić całą serię 9 odcinków, a nie tylko jeden odcinek

-
Cos w tym jest, ale AntyWisła jednak jest mocniejsza. Co tu duzo mowic przekreslone gwiazdy lansuje masa zgodowiczów Pasów a takze Lubin, do tego taka egzotyka (więsza od kurtek i szalików) jak graf w Gdynii, flaga Arki, czy muzyczka Sandecji. Heheh cieszy mnie to musze przyznac. Jest też przekreslona gwiazda w jkims lesie w starym gnojowniku, do tego krzywa, chyba gangster w pasy z tego forum ja malował, wiec drzyjcie malolaty.edyta pisze:ogólnonarodowa nienawisc do Legii! pierwsze słysze?
Co do samego filmu, Tyca juz swoje dostał na miescie, wiec morde odsłonił, poansował siebie no i oczywiscie WIELKA CRACOVIE, w stylu starozakonnych propaganda ponad wszsytko. 2 szaliki, o tym wspomniał, a zapomniał o swoich przygodach

-
tak zapewne ty T zalatwiles nie raz tak jak zyczycie M pudla netowi napinacze co do odslaniania albo jak wolisz zaslaniania twarzy przemilcze to bo ty i wiekszosc nie jestes na poziomie i zapewne nie jestem osamotniony bo jak czytam te wypociny wiekszosci duzej to normalnie cofa czlowieka ze ktos taki jak ty podaje sie za kibica cy to KSC czy To TSW powinniesci sie podbisywac Banda baranow i sobie spekulowac ale nie mieszajcie osob ani ksywek osob ktorych to albo znacie z gazet albo z neta i opowiesci waszych dziadkow.tyle wliz S kif
-
Według Ciebie Sharksi nie lansowali siebie i swojej ekipy? Skoro uważasz, że AW się lansowała a Sharksi nie to chyba dwa różne filmy widzieliśmy ! Bezsensowna gadka ... nie ma jak dyskredytować przeciwnika ... gulik skacze pewnie i tyle.JASH pisze:Co do samego filmu, Tyca juz swoje dostał na miescie, wiec morde odsłonił, poansował siebie no i oczywiscie WIELKA CRACOVIE, w stylu starozakonnych propaganda ponad wszsytko. 2 szaliki, o tym wspomniał, a zapomniał o swoich przygodachedyta pisze:ogólnonarodowa nienawisc do Legii! pierwsze słysze?
POZDR bez odbioru

-
-
-
Może ktoś wrzucić kawałek Cracovii który słychać pod koniec 2 i na początku 3 części.
http://www.youtube.com/watch?v=8aWXkoHxDZo czas 09:12
Gliwice moim miastem, Piast moim klubem!
-
ArekPiast pisze:Może ktoś wrzucić kawałek Cracovii który słychać pod koniec 2 i na początku 3 części.
Łysy - Cracovia
Czy tam Chiara czy jakoś tak
-
Film ten kręcony był w zeszłym roku. Tego gościa u nas nie było za to zjechała jakaś blondyna. Namawiała nas do wywiadu, jęczała że nikt w Polsce nie chce z nią gadać itp. Dlatego stara gwardia opowiedziała o swoich przygodach z czasów solidarności i komuny.
Odcinek o Polsce trochę im nie wyszedł bo odmówiły wywiadu czołowe ekipy Lech, Legia i Lechia!
Odcinek o Polsce trochę im nie wyszedł bo odmówiły wywiadu czołowe ekipy Lech, Legia i Lechia!
moim zdaniem żle to rozumujeszDanzing-chwm pisze: Odcinek o Polsce trochę im nie wyszedł bo odmówiły wywiadu czołowe ekipy Lech, Legia i Lechia!
dobra, tedki i yf by udzieliło wywiadu - nic nowego, polska najlepsza, rozjebiemy każdego, uczestniczymy w ustawkach bla bla bla
ok, nie udzielili wywiadu bo yf i tedki się nie zgodzili ale czy zabronili im pokazywać zdjęcia czy tam filmy z ich awantur?
raczej nie
a mogli pokazac, a nie pokazali.... czemu? na to pytanie odpowiedz sobie sam
to że ktoś nie udziela wywiadu nie znaczy że nie można o nich w skrócie opowiedzieć i pokazac kilka ujęc
jakoś były pokazane urywki z awantur Stal Stalowej Woli i innych mniejszych ekip, a udzielili wywiadu ? nie
Ps; moim skromnym zdaniem na linii ŁKS - Widzew , Lechia - Arka czy Lech - Legia jest za spokojnie, oni chcieli pokazac coś bardziej extremalnego, ( noże, chory klimat, nienawiśc skłonna do zabijania )
-
Może i masz racje ja wiem jak u nas było. Babka miała wytłumaczone że jest duża inwigilacja Policji i nie ma sensu kręcić show. A o to im chodziło. Gdyby chcieli pokazywać same zdjęcia i filmiki to nie musieliby tu przyjeżdżać tylko skleiliby coś z neta.napakowana musztarda pisze:moim zdaniem żle to rozumujeszDanzing-chwm pisze: Odcinek o Polsce trochę im nie wyszedł bo odmówiły wywiadu czołowe ekipy Lech, Legia i Lechia!
dobra, tedki i yf by udzieliło wywiadu - nic nowego, polska najlepsza, rozjebiemy każdego, uczestniczymy w ustawkach bla bla bla
ok, nie udzielili wywiadu bo yf i tedki się nie zgodzili ale czy zabronili im pokazywać zdjęcia czy tam filmy z ich awantur?
raczej nie
to że ktoś nie udziela wywiadu nie znaczy że nie można o nich w skrócie opowiedzieć i pokazac kilka ujęc
jakoś były pokazane urywki z awantur Stal Stalowej Woli i innych mniejszych ekip, a udzielili wywiadu ? nie
Ps; moim skromnym zdaniem na linii ŁKS - Widzew , Lechia - Arka czy Lech - Legia jest za spokojnie, oni chcieli pokazac coś bardziej extremalnego, ( noże, chory klimat, nienawiśc skłonna do zabijania )
Chodziło im bardziej o poznanie tego środowiska bezpośrednio jak w innych odcinkach!
-
- ban
-
Co to za nuta w częsci 3 co śpiewa koleś"Głucha noc"??
link: http://www.youtube.com/watch?v=WSud1hg7WsA 1:36
link: http://www.youtube.com/watch?v=WSud1hg7WsA 1:36
Tyle skinów w całym mieście nie widziałeś tego jeszcze popatrz!Oi!Popatrz!
-
A zauważył ktoś wogóle, że większość filmików jest tragicznej jakości i są ogólnodostępne w necie lub były pokazywane w TV ? Stąd zostały wykorzystane. Jeżeli jakiekolwiek materiały z udziałem YF lub TB są to posiada je zapewne naprawdę wąskie i zaufane grono które napewno nie chce się tym dzielić. Ipowód jest dość oczywisty - po co dawać dowody wymiarowi sprawiedliwości do identyfikacji itp. działańDanzing-chwm pisze:Może i masz racje ja wiem jak u nas było. Babka miała wytłumaczone że jest duża inwigilacja Policji i nie ma sensu kręcić show. A o to im chodziło. Gdyby chcieli pokazywać same zdjęcia i filmiki to nie musieliby tu przyjeżdżać tylko skleiliby coś z neta.napakowana musztarda pisze:moim zdaniem żle to rozumujeszDanzing-chwm pisze: Odcinek o Polsce trochę im nie wyszedł bo odmówiły wywiadu czołowe ekipy Lech, Legia i Lechia!
raczej nie
Chodziło im bardziej o poznanie tego środowiska bezpośrednio jak w innych odcinkach!

.:pRiMoSz:. pisze:A zauważył ktoś wogóle, że większość filmików jest tragicznej jakości i są ogólnodostępne w necie lub były pokazywane w TV ? Stąd zostały wykorzystane. Jeżeli jakiekolwiek materiały z udziałem YF lub TB są to posiada je zapewne naprawdę wąskie i zaufane grono które napewno nie chce się tym dzielić. Ipowód jest dość oczywisty - po co dawać dowody wymiarowi sprawiedliwości do identyfikacji itp. działańDanzing-chwm pisze:Może i masz racje ja wiem jak u nas było. Babka miała wytłumaczone że jest duża inwigilacja Policji i nie ma sensu kręcić show. A o to im chodziło. Gdyby chcieli pokazywać same zdjęcia i filmiki to nie musieliby tu przyjeżdżać tylko skleiliby coś z neta.napakowana musztarda pisze: moim zdaniem żle to rozumujesz
raczej nie
hehe mowa o awanturach, zadymach itp a nie o jakichś ustawkach 20x20
przecież jak były pokazane urywki z zajść wiślaków to co ? tam byli sami sharksi ? nawet jeśli się jakiś znajdzie to c**** tak na prawde widać.. no chyba w yf czy tedkach są armie chuliganów liczące po tysiąc osób
i dziwie się że Tyca i S. pokazują swoje twarze, bądz co bądz są one kojarze u odpowiednich osób z Wisły ale mowa o policji która to z pewnością oglądała i nie dość że pokazuje siebie (jednoznacznie daje do zrozumienia że jest "bee" psy sobie jego foto wydrukują i za byle gówno go jebną ) to jeszcze mówi gdzie atakują Wisłe itppo co dawać dowody wymiarowi sprawiedliwości do identyfikacji itp. działań
dla mnie to nie kozaczenie, tylko pokazówa..... być może na jakichś prochach
Ostatnio zmieniony 07.07.2007, 19:46 przez napakowana musztarda, łącznie zmieniany 1 raz.