TFC

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Bodzio BSSHG

Re: TFC

Post autor: Bodzio BSSHG » 13.12.2014, 19:57

TFC nigdy nie było turniejem kibicowskim, zrozumcie to w końcu.

iparts.pl
bez_emocji

Post autor: bez_emocji » 13.12.2014, 21:49

Bodzio BSSHG pisze:TFC nigdy nie było turniejem kibicowskim, zrozumcie to w końcu.
A jakim? Szachowym?

w_harringtonce

Post autor: w_harringtonce » 13.12.2014, 23:12

Kiedyś w boksie amatorskim i chyba nie tylko zgrabną ekipę mieli Kubańczycy. A taki to mały naród przecież. Kwestia pokolenia i odpowiednich trenerów. Skończyli się trenerzy od sukcesów, inni poszli na przód i o Kubańczykach już nie słychać.
Z tym Szpilką co wyjechał tu ktoś to trochę przesada. Przecież ten gość jeszcze nic nawet nie wygrał. Zawsze byłem uczony, żeby z pokorą podchodzić do pewnych spraw, nie wiem jak wy.

Tel

Post autor: Tel » 13.12.2014, 23:15

ku*** czytać się was nie da. Jaka ku*** różnica między zawodnikami sportów walki a kibicami? Przecież tam też ku*** bija się zawodnicy sw. To nie lata 90 te, że bije sie chuligańsko ultrasowska banda pijaków. Teraz każdy skład h ćwiczy. Więc co to ku*** za różnica czy kibic zawodnik sw czy zawodnik sw?
Wreewilly czy jakos tak- Polska nie miała zawodników k1? Nie śledze tak bardzo tematu, ale swego czasu Łukasz J?
Po 20 osób,a już napewno po 5, nie biją się osiedlowe chłopak,i a zawodnicy sw! Od połowy trzeciej strony nie czytałem, bo już miałem ciśnienie.
Obrazek

Tel

Post autor: Tel » 13.12.2014, 23:23

Dodam że pełna racja dla fanatyka 33 (patrzcie też na nasze judo, zapasy, np teraz Damian). A intorwertyk zboczony ki c***, weż już spierdalaj z tą napinką bo i mnie zaczynasz męczyć.
Obrazek

KOMAR.

Post autor: KOMAR. » 14.12.2014, 00:46

Dobrze,że Ty ze swoimi byłeś , bo by na pewno wjebali wszystkie walki . Co za niedojebany prowokator.

FreeWilly

Post autor: FreeWilly » 14.12.2014, 01:25

Tel pisze:ku*** czytać się was nie da. Jaka ku*** różnica między zawodnikami sportów walki a kibicami? Przecież tam też ku*** bija się zawodnicy sw. To nie lata 90 te, że bije sie chuligańsko ultrasowska banda pijaków. Teraz każdy skład h ćwiczy. Więc co to ku*** za różnica czy kibic zawodnik sw czy zawodnik sw?
Wreewilly czy jakos tak- Polska nie miała zawodników k1? Nie śledze tak bardzo tematu, ale swego czasu Łukasz J?
Po 20 osób,a już napewno po 5, nie biją się osiedlowe chłopak,i a zawodnicy sw! Od połowy trzeciej strony nie czytałem, bo już miałem ciśnienie.
Powaznie piszesz? Przeciez roznica miedzy zawodnikami profesjonalnymi a osobami, ktore trenuja jako amatorzy jest OGROMNA i bylo np. w pierwszej edycji TFC widac, ze niektorzy z Polakow nie mieli zero pojecia jak sie poprawnie zadaje ciosy i kopniecia mimo, ze trenuje rozne sporty walki. Sorry, ale juz dawno nie czytalem takich glupot, gdyby taki kibic, ktory trenuje boks nagle mialby zawalczyc z Kliczko to tez bys powiedzial, ze "co to za roznica, bo ten kibic tez trenuje boks" czy co? Ogarnij sie!

Lukasz J.? Lukasz Jarosz, Lukasz Jurkowski czy kto? Pierwszy to slabiutki zawodnik, przegrywal z bumami, drugi niezle sobie radzil w MMA, ale tylko na polskim podworku i poza Polska byl niczym szczegolnego.

holendrowie i beldzy

Post autor: holendrowie i beldzy » 14.12.2014, 01:36

dokładnie
wśród kibiców jest kilu zawodników którzy coś osiągnęli w sportach walki
pewnie nie wszyscy którzy mogliby coś znaczyć w oficjalnych zawodach tego próbowali ale widać ,że sport stoi wyżej niż kibolski poziom

tak czy inaczej waleczny naród z Polaków
sportowo lekka posucha ale w kibolstwie to najwyższy poziom
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!

PanAdolf

Post autor: PanAdolf » 14.12.2014, 08:22

grubasy z ameryki co wygrały
Obrazek

htsk4

Post autor: htsk4 » 14.12.2014, 12:27

FreeWilly pisze:
Tel pisze:ku*** czytać się was nie da. Jaka ku*** różnica między zawodnikami sportów walki a kibicami? Przecież tam też ku*** bija się zawodnicy sw. To nie lata 90 te, że bije sie chuligańsko ultrasowska banda pijaków. Teraz każdy skład h ćwiczy. Więc co to ku*** za różnica czy kibic zawodnik sw czy zawodnik sw?
Powaznie piszesz? Przeciez roznica miedzy zawodnikami profesjonalnymi a osobami, ktore trenuja jako amatorzy jest OGROMNA i bylo np. w pierwszej edycji TFC widac, ze niektorzy z Polakow nie mieli zero pojecia jak sie poprawnie zadaje ciosy i kopniecia mimo, ze trenuje rozne sporty walki. Sorry, ale juz dawno nie czytalem takich glupot, gdyby taki kibic, ktory trenuje boks nagle mialby zawalczyc z Kliczko to tez bys powiedzial, ze "co to za roznica, bo ten kibic tez trenuje boks" czy co? Ogarnij sie!

Lukasz J.? Lukasz Jarosz, Lukasz Jurkowski czy kto? Pierwszy to slabiutki zawodnik, przegrywal z bumami, drugi niezle sobie radzil w MMA, ale tylko na polskim podworku i poza Polska byl niczym szczegolnego.
100% racji.
DcBoss pisze:po co arka sie tam pchala skoro i tak juz c**** znaczą tylko wstyd zrobili porażka
Chodz bardzo daleko mi do Arki(Lechia) to ty jednak faktycznie jakiś upośledzony jesteś.
Good Night Left Side

vandalworld

Post autor: vandalworld » 14.12.2014, 13:53

Nie nabierajcie się na te linki tych niedojebanych małolatów,widać,że przed chwilą zarejestrowany :)
Na prawdę idioci ,już nikt w te wasze linki nie wchodzi.W przeciwieństwie do waszych matek,w które wchodzi wasz sąsiad codziennie jak siedzicie w szkole i uczycie się tabliczki mnożenia ;)

dzejsonON

Post autor: dzejsonON » 14.12.2014, 16:19

Obrazek

Udusiłem żonę

Post autor: Udusiłem żonę » 14.12.2014, 18:19

dzejsonON pisze:Obrazek

No i to jest to ! : )

Nawet jeśli turniej przegrany to ujmy nam nie przynieśli. A Pobita ruska ku*** po raz 3 z rzędu daje satysfakcje : ) Kacapy pewnie tego nie będą mogli przeboleć.
Chociaż nie ukrywam ze porażka takiej ekipy jak Arka (która ma swoja renomę) mnie trochę zaskoczyła, ale i tak nie ma co narzekać, jest dobrze.
Juz za niecały tydzień będzie więcej informacji na temat turnieju.
Obrazek

Bodzio BSSHG

Post autor: Bodzio BSSHG » 14.12.2014, 18:42

Jak po raz trzeci?

sdrcw

Post autor: sdrcw » 14.12.2014, 18:55

Nawet jeśli turniej przegrany to ujmy nam nie przynieśli.
Przypomnijmy że ta sama ekipa która pokonała Arke w II edycji nie doszła do finału... o czymś to świadczy...
Szkoda że nie pojechała poważniejsza ekipa z Polski...

Udusiłem żonę

Post autor: Udusiłem żonę » 14.12.2014, 19:00

Kolego wyzej ty tak serio z tym postem ??
Przeciez w walce moze sie zdarzyc wszystko.Nawet najbardziej doswiadczona ekipa moze przegrac jesli jeden zawodnik dostanie niefortunnie mocniejszy cios co wyeliminuje go z walki.
To nieprzewidywalny sport i nie ma na to reguly.

Arka to mocna ekipa i doswiadczona w walkach, co pokazalo chociazby FFL. Pamietacie czy juz zapomnieliscie ze Arkowcy (glownie oni) doprowadzili do zwyciestwa Polakow w tamtym turnieju ?

Przegrali to przegrali, na c*** drazyc temat.Nawet nie widzieliscie video z walki a komentujecie.

Wazne ze ruscy dostali w******* od Arki i to mnie najbardziej cieszy.
Obrazek

Jaskół

Post autor: Jaskół » 14.12.2014, 20:26

Z Petersburga jaka ekipa?Music Hall?
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

Igrek22

Post autor: Igrek22 » 14.12.2014, 23:21

Arka przegrała, no cóż, zdarza się, jestem pewny, że wstydu Nam nie przyniosła [ a do Arki daleko mi że ho ho] Bardiej mnie interesuje to całe GPG czy jakoś tak z USA, wiadomo z jakiego to klubu itp ?

bradpitt

Post autor: bradpitt » 15.12.2014, 00:01

Z profesjonalnego klubu MMA. Pierwsza edycja była 100% kibolska, w drugiej już się zaczęli bawić, no a trzecia to szkoda gadać. Teraz będą zapraszali hamburgerów, japońców i brazylijczyków co by więcej hajsu hapnąć z ppv i innego gówna.

note

Post autor: note » 15.12.2014, 00:26

GPG to coś w rodzaju stowarzyszenia klubów, zawodników etc. Nie wiem konkretnie skąd pozbierali zawodników na Tfc ale należy do niego słynna Renzo Gracie Academy. Strzelam, że tylko w tym jednym klubie jest więcej czarnych pasów Bjj niż w całej Polsce... Tutaj pełna lista:

[link] ... 7/gpg-gyms
Kiedy przeszłość nie oświetla przyszłości, rozum porusza się w ciemności.

oitak

Post autor: oitak » 15.12.2014, 07:29

Juz nie przesadzaj u nas tez jest troche carnych pasow bjj i poziom w Polsce bjj wcale nie jest taki niski , wiadomo nie to co w Brazylii , ale źle nie jest

rac14

Post autor: rac14 » 15.12.2014, 10:04

zrobią coś kiedyś admini z kibice.net z takimi pionami jak ten wyżej, co to kont ma ponad 10 i w każdym temacie pisze to samo? co to trzeba mieć we łbie...

note

Post autor: note » 16.12.2014, 00:42

Faktycznie mój błąd, nie wiedziałem że od czasów kiedy jeszcze się interesowałem tym przybyło tych czarnych pasów z kilkunastu do ponad stu. Ciekawe kiedy z polski wystąpi pierwszy klub mma?
Kiedy przeszłość nie oświetla przyszłości, rozum porusza się w ciemności.

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 16.12.2014, 13:20

note pisze:Ciekawe kiedy z polski wystąpi pierwszy klub mma?
Myślę, że nie prędko.. bo poważne kluby MMA w polsce raczej nie beda wchodziły w takie zabawy, pozostają kibice, ktorzy mają z tego typu walkami wiele wspolnego jesli chodzi o PL, aczkolwiek ciekawiło by mnie jakby się zaprezentował jakiś konkretny klub z polski np ankos zapasy poznań czy berskerkers team szczecin, gdyby tak wystawili elitarną piątkę... , szczerze mówiąc zestawiając ich z ktorąkolwiek bandą z polski (kibicowską) to raczej nie widzę szans wsrod 'naszych' , kto by rozpracował zalozmy taką piąteczke z ankosu gdyby walczyli - bedorf, błachowicz, borys, gamrot i np kondraciuk

LewyPrawyLowKick

Post autor: LewyPrawyLowKick » 16.12.2014, 13:51

krokiet_z_grzybami pisze:
Myślę, że nie prędko.. bo poważne kluby MMA w polsce raczej nie beda wchodziły w takie zabawy, pozostają kibice, ktorzy mają z tego typu walkami wiele wspolnego jesli chodzi o PL, aczkolwiek ciekawiło by mnie jakby się zaprezentował jakiś konkretny klub z polski np ankos zapasy poznań czy berskerkers team szczecin, gdyby tak wystawili elitarną piątkę... , szczerze mówiąc zestawiając ich z ktorąkolwiek bandą z polski (kibicowską) to raczej nie widzę szans wsrod 'naszych' , kto by rozpracował zalozmy taką piąteczke z ankosu gdyby walczyli - bedorf, błachowicz, borys, gamrot i np kondraciuk

Błachowicz, Borys, Gamer, Kondraciuk przekoty natomiast z tym Bedorfem to szczerze nie trafiłeś. Nie rozumiem podniecanie się tym gościem, bo nie jest to jakiś wybitny zawodnik. Z nikim na poziomie jeszcze nie wygrał. Nie zmienia to faktu, że faktycznie taką piąteczke "nasi" mieliby bardzo ciężko obić na zasadach MMA, chociaż trzeba przyznać, że gdyby pozbierać wyróżniających się chłopaków z ekip to mogłoby być ciekawie, ale jednak pieniądze dałbym na profesjonalistów. Jednak zawodowstwo to zawodowstwo :).
"Ty co, jeszcze nie wiesz? Jest tajny rozkaz towarzysza Stalina, jeśli k….. się nie przyznaje, trzeba bić, bić, bić…"

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 16.12.2014, 14:21

LewyPrawyLowKick pisze:

Błachowicz, Borys, Gamer, Kondraciuk przekoty natomiast z tym Bedorfem to szczerze nie trafiłeś. Nie rozumiem podniecanie się tym gościem, bo nie jest to jakiś wybitny zawodnik. Z nikim na poziomie jeszcze nie wygrał. Nie zmienia to faktu, że faktycznie taką piąteczke "nasi" mieliby bardzo ciężko obić na zasadach MMA, chociaż trzeba przyznać, że gdyby pozbierać wyróżniających się chłopaków z ekip to mogłoby być ciekawie, ale jednak pieniądze dałbym na profesjonalistów. Jednak zawodowstwo to zawodowstwo :).
Bedorf może w starciu z elita ufc niemiałby dużego polotu ale jak na polskie warunki jest czołówką..., chętnie bym go zobaczył w starciu np z Grabowskim i w cale bym nie dał faworyta w tej walce, Bedorf przykladowo bez problemu poradził sobie z Olim Thompsonem, który jak wiadomo sprawił wielkie problemy pudzianowi (tak wiem, pudzian, nie jest żadnym kotem- ale jakby go wystawić przeciwko większosci chuliganow to podejrzewam, ze by rozmielil w pył kazdego, tymbardziej w obecnej formie), takze taki Karolek by z pewnością wystaczył do takiego turnieju, chocby ze wzlgad na swoje warunki fizyczne, sory ale watpie aby ktorykolwiek typ z Lecha ktorzy walczyli w 1 edycji mogliby mu chociaż troszeczke zaszkodzić, a rownież były to wielkie typy
tak jak napisalem w poprzednim poscie, uwazam, że taka elitarna piątka z klubu np ankos czy berskersker bez problemu rozjechała by każdą polską ekipe kibicowską (te zagraniczne, ktore dotychczas walczyli na TFC również)

LewyPrawyLowKick

Post autor: LewyPrawyLowKick » 16.12.2014, 14:54

Bedorf może i być w czołówce PL w ciężkiej, która nie jest mocna. Tylko Tybura póki co jest na wysokim poziomie, do tego dojdzie Komar . Odnośnie Pudzianowskiego to nie wiem o jakiej formie mówisz?? On tak naprawdę nic nie potrafi jeżeli chodzi o umiejętności( w parterze tylko przeleżeć na przeciwniku, ewentualnie młotki z góry, w stójce ciosy ważące bardzo niewiele, a o zapasach nie wspomne). W pył roznosiłby on chłopaków, ale tych ważących po 70,80 kg :). W każdej poważnej ekipie znajdzie się pare/ parenaście osób od których pudzianowski dostałby bęcki. Z mojej strony koniec, bo nie ma co gdybać. Poważne kluby z Polski tam nie pojadą walczyć, a już napewno nie w 1 składzie.
"Ty co, jeszcze nie wiesz? Jest tajny rozkaz towarzysza Stalina, jeśli k….. się nie przyznaje, trzeba bić, bić, bić…"

R.E. Bells

Post autor: R.E. Bells » 16.12.2014, 15:17

krokiet_z_grzybami pisze:taka elitarna piątka z klubu np ankos czy berskersker bez problemu rozjechała by każdą polską ekipe kibicowską
Ile czasu zajęło Ci odkrycie tego?:). Ładnie Was poniosło fantazjowanie, zestawianie najlepszych zawodowców z amatorami walczącymi za klub.

FreeWilly

Post autor: FreeWilly » 16.12.2014, 17:12

MatkaBoska pisze:20 Grudnia beda filmiki z 2 edycji online za darmo czy do kupienia w jakims pakecie ?
20 grudnia pojawia sie na youtubie prawdopodobnie jedynie te krotkie filmy promocyjne (mozliwe, ze nawet tylko jeden z pierwszej walki na TFC 2), cale pojedynki pojawia sie pewne pozniej. Caly turniej bedzie mozna ogladac od 20 grudnia chyba tylko przez PPV, przynajmniej tak to zrozumialem.

O i tak

Post autor: O i tak » 16.12.2014, 19:05

Jest jakiś temat gdzie nie spiąłeś się na Widzew? (nie nie jestem z Widzewa i bardzo mi do nich daleko)

Kabo
Lokalizacja: Piszę chore posty siedząc 5 centymetrów od komputera

Post autor: Kabo » 16.12.2014, 19:50

LewyPrawyLowKick pisze:Bedorf może i być w czołówce PL w ciężkiej, która nie jest mocna. Tylko Tybura póki co jest na wysokim poziomie, do tego dojdzie Komar . Odnośnie Pudzianowskiego to nie wiem o jakiej formie mówisz?? On tak naprawdę nic nie potrafi jeżeli chodzi o umiejętności( w parterze tylko przeleżeć na przeciwniku, ewentualnie młotki z góry, w stójce ciosy ważące bardzo niewiele, a o zapasach nie wspomne). W pył roznosiłby on chłopaków, ale tych ważących po 70,80 kg :). W każdej poważnej ekipie znajdzie się pare/ parenaście osób od których pudzianowski dostałby bęcki. Z mojej strony koniec, bo nie ma co gdybać. Poważne kluby z Polski tam nie pojadą walczyć, a już napewno nie w 1 składzie.
Aha czyli wedlug ciebie Lech i Ruch to nie sa powazne ekipy.o ku*** ty niezly gosc jestes ze takie rzeczy piszesz.
JP 100%

OskarX

Post autor: OskarX » 16.12.2014, 19:58

Koledze zapewne chodziło o kluby MMA.
Jeżeli Bóg z nami, któż przeciwko nam?

RSD

Post autor: RSD » 16.12.2014, 20:09

Można powiedzieć, że III edycja tych zawodów była niestety najmniej kibicowska, ale i poziom chyba najwyższy patrząc na niektóre ekipy, które się tam biły. Plus dla Arki za rozjebanie rusków. Coś czuję, że w związku z powyższym w kolejnej 4 edycji nie będzie za dużo chętnych ekip z Polski do udziału w tej imprezie.

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 16.12.2014, 23:27

LewyPrawyLowKick pisze: W każdej poważnej ekipie znajdzie się pare/ parenaście osób od których pudzianowski dostałby bęcki.
Raczysz żartować kolego chyba... , w takim razie gdzie są ci ludzie? jeśli mówisz, że w każdej powaznej (czyli zakladam conajmniej 10 band w polsce) jest nawet po parenascie osób, które by sprawiły bęcki pudzianowi to wychodzi na to, że mamy mega skład w polsce w wadze cięzkiej.., no jakoś tego nie widać, bo tak się składa, że każdy kto trochę w tych klimatach siedzi/siedział, zna ludzi i wie, że wiekszosc obecnie to albo jakies gangusy albo swiry tyle ze napompowane od koxu i jeśli taki person miałby r******* 1/1 pudziana to chyba sobie kpisz; )
zresztą najlepszy przykład.. Lech, który jest przez wielu uznawany za najmocniejsza bandę w polsce, każdy z nas widział ich walki w TFC, są nawet filmiki pojedynczych osób, które walczyły, naprawdę widzisz tam kogoś kto rozjebał by pudziana 1/1? ja nie twierdze, że pudzian jest mega kozakiem, bo w polsce OGÓLNIE to na pewno sporo osób by go rozklepało..., ale to osób, które naprawdę w tym siedzą i sami są zawodowcami, bo wsród amatorów to naprawdę ale mało kto pewnie by dał mu radę, zwłaszcza, że obecny pudzian udowodnił ostatnio, że nie jest już tylko wielkim koxem, ale i w miarę wysportowanym facetem z kondycją (10 minut bicia dla niego obecnie jest spokojnie do wytrzymania, gdzie większość 'ulicznych' koxów przy wadzę 120kg po 2 minutach podejrzewam, że miało by zawał)
sorka panowie za OFF TOPIC
oczywiście, jeśli mam się co do samego TFC odnieść to b.fajnie by było jakby chociaż europejska część wystawiała kibicowskie ekipy, z tym , że jak ktoś wyżej już napisał, w takiej sytuacji jaka się robi- gdzie z USA czy Brazil bedą się biły profesjionalne bandy MMA to mało, która będzie się decydować, chyba, że pod innymi nazwami- nie klubowymi

LosPolosHermanos

Post autor: LosPolosHermanos » 17.12.2014, 00:04

Jak mialbys jakiekolwiek pojecie o scenie sportow walki w Polsce to rozpoznalbys przynajmniej jedna osoba ktora kariere sportowa ma calkem powazna . Druga sprawa czy Tobie sie wydaje ze ludzie z ekip to jak to nazywasz "napompowany koksy"? Czolowe ekipy maja minimum po kilkadziesiat trenujacych osob , i sila rzeczy niektore sie wybijaja. Moge Ci wymienic kilkanascie osob walczacych w czolowych Polskich organizacjach MMA , nie wspominajac o bjj , zapasach czy boksie. Polecam przejeach sie kiedys na ALMMA -mozna zauwazyc ludzie z wielu ekip

oitak

Post autor: oitak » 17.12.2014, 07:49

LewyPrawyLowKick pisze: W każdej poważnej ekipie znajdzie się pare/ parenaście osób od których pudzianowski dostałby bęcki.
Raczysz żartować kolego chyba... , w takim razie gdzie są ci ludzie? jeśli mówisz, że w każdej powaznej (czyli zakladam conajmniej 10 band w polsce) jest nawet po parenascie osób, które by sprawiły bęcki pudzianowi to wychodzi na to, że mamy mega skład w polsce w wadze cięzkiej.., no jakoś tego nie widać, bo tak się składa, że każdy kto trochę w tych klimatach siedzi/siedział, zna ludzi i wie, że wiekszosc obecnie to albo jakies gangusy albo swiry tyle ze napompowane od koxu i jeśli taki person miałby r******* 1/1 pudziana to chyba sobie kpisz; )
zresztą najlepszy przykład.. Lech, który jest przez wielu uznawany za najmocniejsza bandę w polsce, każdy z nas widział ich walki w TFC, są nawet filmiki pojedynczych osób, które walczyły, naprawdę widzisz tam kogoś kto rozjebał by pudziana 1/1? ja nie twierdze, że pudzian jest mega kozakiem, bo w polsce OGÓLNIE to na pewno sporo osób by go rozklepało..., ale to osób, które naprawdę w tym siedzą i sami są zawodowcami, bo wsród amatorów to naprawdę ale mało kto pewnie by dał mu radę, zwłaszcza, że obecny pudzian udowodnił ostatnio, że nie jest już tylko wielkim koxem, ale i w miarę wysportowanym facetem z kondycją (10 minut bicia dla niego obecnie jest spokojnie do wytrzymania, gdzie większość 'ulicznych' koxów przy wadzę 120kg po 2 minutach podejrzewam, że miało by zawał)
sorka panowie za OFF TOPIC
oczywiście, jeśli mam się co do samego TFC odnieść to b.fajnie by było jakby chociaż europejska część wystawiała kibicowskie ekipy, z tym , że jak ktoś wyżej już napisał, w takiej sytuacji jaka się robi- gdzie z USA czy Brazil bedą się biły profesjionalne bandy MMA to mało, która będzie się decydować, chyba, że pod innymi nazwami- nie klubowymi
Ja nie wiem ile takich ludzi jest , ale jestem pewny ze kilka /kilkanascie osob z topowych band w Pl by sie znalazlo ktore by go rozjebaly na solowce . To co powiesz tak samo , ze nie znalazlbys w ekipach chlopakow ktorzy by najmana r******** 1na1 ? I myslisz , ze tylko ludzie ktorzy cos trenuja sie dobrze napierdalaja ? Jest tez duzo ludzi ktorzy nie trenuja sw i tez sie dobrze napierdalaja bo naturalnie ktos ma duzo sily w lapie ( nie mowie tu o podnoszeniu hantelek ) albo jest wytrzymaly albo ma kondycje dobra w walce albo wszystko razem . Zeby nie bylo , nie mowie ze jest wchuj takich ludzi tylko chodzi mi o to , ze tez nie wszyscy musza trenowac sw zeby se dorze napierdalac . I na tkiego Pudziana znalazlo by sie duzo ludzi ktorzy by go r******** , bo czym on moze wygrac ? jedyne co potrafi to polozyc sie na kogos , lezec i probowac gnp

isis

Post autor: isis » 17.12.2014, 08:08

krokiet_z_grzybami pisze: Raczysz żartować kolego chyba... , w takim razie gdzie są ci ludzie? jeśli mówisz, że w każdej powaznej (czyli zakladam conajmniej 10 band w polsce) jest nawet po parenascie osób, które by sprawiły bęcki pudzianowi to wychodzi na to, że mamy mega skład w polsce w wadze cięzkiej.., no jakoś tego nie widać, bo tak się składa, że każdy kto trochę w tych klimatach siedzi/siedział, zna ludzi i wie, że wiekszosc obecnie to albo jakies gangusy albo swiry tyle ze napompowane od koxu i jeśli taki person miałby r******* 1/1 pudziana to chyba sobie kpisz; )
To ty chyba sobie żarujesz. Pudzian? O czym Ty piszesz w ogóle? hahahahahahaha A kto to jest Pudzian, i kto normalny traktuje te jego śmieszne walki poważnie? Celebryta który walczy z celebrytami. Nikomu CHOĆ TROCHĘ poważniejszemu nie dadzą zawalczyć z Pudzianem, bo po pierwsze te jego śmieszne walki nastawione są na zarobienie szmalu, czyli musi być oglądalność, a co się z tym wiąże Pudzian musi walczyć z jakim celebrytą żeby celebrytów przyciągnąć na walkę, i żeby ludzie wykupowali Pay-per-view. Inaczej to się nie opłaci. Nie opłaci się dać zawalczyć Pudzianowi z fighter'em z prawdziwego zdarzenia bo nie przyciągnie tylu ludzi co celebryta, a jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że dostanie w p****, i co wtedy? :) Więc Pudzian dalej będzie smarował się z celebrytami, i podstarzałymi judokami. Pudzian nie jest żadnym wyznacznikiem w walkach.

Eternidad

Post autor: Eternidad » 17.12.2014, 08:25

Osoby z polskich ekip nie wyróżniają się tylko w Polsce, osoby z przeszłością w zbieraniu grzybów aktualnie walczą w UFC. Nie ta kategoria co Pudzian, ale ktoś tam się mocno wybija.

FG_

Post autor: FG_ » 17.12.2014, 12:20

krokiet, jeśli uważasz, że w bandzie Lecha, ŁKSu, Ruchu, Lechii, Legii, czy Widzewa nie ma nikogo kto rozjebał by wielkiego wojownika Pudziana to chyba powinieneś odstawić to co bierzesz. To, że chłopaki nigdzie oficjalnie nie walczą jest często związane z ich problemami z prawem. To, że nie ma ich na KSW, nie oznacza, że w ogóle ich nie ma. Trochę musisz chyba ochłonąć, bo nieźle poplynąłeś. Co to w ogóle za przykład - Pudzianowski, który został wykreowany przez media tylko po to, żeby dobrze sprzedawało się KSW i który utrzymuję się tylko dzięki mediom...

kobieta_z_fiutem

Post autor: kobieta_z_fiutem » 17.12.2014, 16:14

Całe te TFC to zajebista sprawa, tylko pod warunkiem że byłyby tylko kibicowskie bandy. Za bardzo bym sie porażką z hamburgerami nie przejmował. Najważniejsze że smieszne sowiety z długimi kłakami dostaly 3 razy na pizde. Tyle w temacie

ODPOWIEDZ