komentarze 19-21.04
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: komentarze 19-21.04
Tutaj flaga z Rzeszowa.
[link]
[link]
-
Banik&GieKSa - Sparta Praga (20.04.2013)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTzdwcqMJVc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTzdwcqMJVc[/youtube]
-
Ile jest w Rzeszowie Śląska 200 bedzie ? Flaga jak by ich tam bylo polowe miasta .
GKS Katowice 1911 Tak historia sie zaczeła STARY ŚLĄSKI KLUB .
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
http://pl.tinypic.com/r/2s5za6q/5
-
Ilu by ich nie było to widać że są.
-
-
Kogo dzisiaj trafia Sandecja ? I czemu Miedź po raz kolejny praktycznie nie organizuję wyjazdu , po tak dobrym wyjeździe do Bydgoszczy prawie 400 osób?

-
Wykorzystujemy wszystkie 240 biletów, dokładna relacje będzie pożniejz_krainy_marzen pisze:Ile Gieksy w Niecieczy?
Fotki: [link]
-
też mnie to ciekawi - czy faktycznie w Rzeszowie jest jakiś konkretny FC Śląska, czy jest to bardziej flaga na zasadzie NH Arki czy też Wisły Gdynia?
akcja Legii na bardzo duży plus!
co do transu dotyczącego ŁKSu, to od dłuższego czasu wiadomo, że to "kostka" niezgody i jak na razie chyba tak pozostanie
akcja Legii na bardzo duży plus!
co do transu dotyczącego ŁKSu, to od dłuższego czasu wiadomo, że to "kostka" niezgody i jak na razie chyba tak pozostanie
-
W Rzeszowie dalej są osoby które sympatyzują ze Śląskiem (starsze, pozostałość po zgodzie z Resovią, która padła raczej z powodu braku kontaktów i wymianie pokolenia na trybunach).
-
w Nowym Sączu sektor gości jest przecież zamknięty... Kilka ekip wpuszczonych na sektory gospodarzy zostało to tyle Maja jeszcze 3 wyjazdy gdzie napewno ich nie zabraknie ( Grudziądz, Brzesko,Poznań) a więc zluzuj pory kolego.staytRue pisze:Kogo dzisiaj trafia Sandecja ? I czemu Miedź po raz kolejny praktycznie nie organizuję wyjazdu , po tak dobrym wyjeździe do Bydgoszczy prawie 400 osób?
@ KATOWICE'64 dzięki za odpowiedź.
-
Co tu dużo mówić, Jaga próbowała wpuścić Pogoń na swoje sektory a ci w ramach wdzięczności obczaili ich flagowych i sprzedali Legii. Super!
-
[link]PLfan pisze:Co do Sandecji to młyna nie było prawdopodobnie dlatego, że sporo osób wybrało się przywitać palikota bo miał być dziś o 12 w Sączu.
Na potwierdzenie 100% trzeba będzie poczekać na oficjalne info.
-
Przypominam, że to Śląsk Wrocław więc odpowiedź jest chyba jasna i oczywista.mistrz_yoda pisze:też mnie to ciekawi - czy faktycznie w Rzeszowie jest jakiś konkretny FC Śląska, czy jest to bardziej flaga na zasadzie NH Arki czy też Wisły Gdynia?
-
Co tu dużo mówić, Jaga próbowała wpuścić Pogoń na swoje sektory a ci w ramach wdzięczności obczaili ich flagowych i sprzedali Legii. Super!
po to sie ma zgody!
po to sie ma zgody!
-
http://www.zawiszafans.com/galeria/foto/661/2 Polonia Bydg.??
nie wygląda na oficjalne 92 podawane przez Stomil
nie wygląda na oficjalne 92 podawane przez Stomil
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
kibice z Rybnika akceptują nowy herb swojego klubu (być może jest to powrót do starego, nie mam pojęcia), czy jest to jakiś wymysł klubu?
-
Lepszy filmik z zajśćholendrowie i beldzy pisze:straszna pedałówa
największe kosy i najważniejsi gracze na scenie, przeszkód praktycznie żadnych a zabawiają się jak dzieci na rekolekcjach
czesi to frajerzy
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2IqRf7_240k[/youtube]
-
Sokołowski to że twoje Zagłębie obwiesza się flagami troszkę mniejszych wiosek niż Lubin wprawia cię w mały kompleks widzę. U was rozumiem wszystkie fc to powyżej 100 osób, tak? Wystarczą takie fc Śląska jak Oława czy Oleśnica które ilościowo i jakościowo biorą wasze wszystkie..Mariusz Sokołowski pisze:Pudło niestety. Adminie, W********** takie posty bo się śmietnik robi. Mój też do wyjebania.HailVictory pisze:Swoją energię lepiej poświęć na wspieranie Górnika na wyjazdach,bo coś żenująco ostatnio wypadacie.Przypominam, że to Śląsk Wrocław więc odpowiedź jest chyba jasna i oczywista.
-
Lechii ok. 1000 we Wrocławiu. A admina proszę o wypierdalanie typowo napinkowych postów (jak ten powyżej).
-
A propos tego filmu, proponuję panom z Widzewa posłuchać od 1.47 min co ich spartański przyjaciel wykrzykuje na Polaków. Chętnie poczytam co też macie na obronę swoich pepików.SWC pisze:Lepszy filmik z zajśćholendrowie i beldzy pisze:straszna pedałówa
największe kosy i najważniejsi gracze na scenie, przeszkód praktycznie żadnych a zabawiają się jak dzieci na rekolekcjach
czesi to frajerzy
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2IqRf7_240k[/youtube]
-
Jakieś kary za piro na Legii?
-
Polonia Bydgoszcz traci dziś flagę w Zielonej Górze na rzecz Falubazu.
POLAND IS MY PRIDE - FOOTBALL IS MY LIFE
-
Kibice ROW-u utożsamiają się z tym herbem:Zajad pisze:kibice z Rybnika akceptują nowy herb swojego klubu (być może jest to powrót do starego, nie mam pojęcia), czy jest to jakiś wymysł klubu?
[link]
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Mariusz Sokołowski pisze:Przypominam, że to Śląsk Wrocław więc odpowiedź jest chyba jasna i oczywista.mistrz_yoda pisze:też mnie to ciekawi - czy faktycznie w Rzeszowie jest jakiś konkretny FC Śląska, czy jest to bardziej flaga na zasadzie NH Arki czy też Wisły Gdynia?
W Rzeszowie cisza i spokoj na ten temat ale moze niech sie Slask na ten temat wypowie skoro taki fc istnieje u nich
-
Stilonu 200 osób z jedną flagą.Pomorzanin pisze:Ile Stilonu Gorzów wczoraj w Czerwieńsku i czy Miedź Legnica obecna dziś w Nowym Sączu? Jeśli tak to też jaka liczba.
Dzień dobry!
-
Widzew przyjeżdża do Krakowa zobaczyć co to znaczy prawdziwy doping ;)Przypominamy, że po wczorajszym meczu z Piastem uruchomiona została ogólna sprzedaż pakietów wyjazdowych na mecz Widzewa z Wisłą, jaki rozegrany zostanie w najbliższy piątek, o godzinie 20:45.
Zapisy dla osób niezrzeszonych w oficjalnych fan clubach odbywać się będą w kasie nr 1 klubowego obiektu w poniedziałek oraz wtorek, w godzinach 15:00 – 17:00.
Koszt pakietu wyjazdowego, to 100zł. W jego skład wchodzą: przejazd pociągiem specjalnym, bilet na mecz oraz okazjonalny gadżet pamiątkowy.
Aby móc zapisać się na wyjazd do Krakowa należy posiadać Kartę Identyfikacji Kibica (KiK) z potwierdzonym wizerunkiem. Jest to wymóg występujący również przy zakupie biletów i karnetów na domowe mecze Widzewa, więc każdy kto bywa przy Piłsudskiego może bez problemu nabyć pakiet wyjazdowy.
Mobilizujemy się, namawiamy niezdecydowanych kolegów, załatwiamy wolne w pracy, rozsyłamy wiadomości na fejsbukach i WSZYSCY RAZEM JEDZIEMY ZOBACZYĆ CO ZNACZY PRAWDZIWY DOPING!
-
Pogoń Oleśnica i FC Oleśnica to dwie różne grupy.To ta Oleśnica która po akcji Górnika i stracie flag powiadomiła policje że ich napadli ?
Bardzo mało wiesz.Śmiem twierdzić nawet że wasze żadne FC jakościowo nie ma polotu do Bolesławca.
-
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/w ... o-krakowa/. Tutaj masz inne zdanie na końcu, Wszyscy Razem jedziemy uciszyć Wiślaków. Więc skąd tą wziąłeś?
-
Wczorajsze zajscie na dworcu w Poznaniu-moze ktos potwierdzic info podane wczesniej ? Moze byc pw.
-
Akcja Legii świetna, pomyślana i konkretna. Pokazali że jak się chce to wszystko można. Duże uznanie dla sąsiadów za tą akcję.
-
potwierdzam ... Pogon hasa koło i po pociagu z jakas grupka Lechii,ktora barykaduje sie i nie podejmuje walki....P1. pisze:Wczorajsze zajscie na dworcu w Poznaniu-moze ktos potwierdzic info podane wczesniej ? Moze byc pw.
LEPIEJ RZĄDZIĆ W PIEKLE,,,, NIŻ BYĆ SŁUGĄ W NIEBIE....
-
Odnośnie pojawiąjących się pytań:
kibice ROWu Rybnik nie utożsamiają się z barwami i herbem forsowanymi przez obecne władze. Za swoje uznajemy tradycyjne zielono-czarne barwy oraz ten herb:

Zaś do Torunia dociera 103 wyjazdowiczów (w tym 13 Górnik Zabrze) wraz z jedną flaga w zielono-czarnych barwach. W trakcie meczu obie ekipy prezentują oprawy.
pozdrawiam
kibice ROWu Rybnik nie utożsamiają się z barwami i herbem forsowanymi przez obecne władze. Za swoje uznajemy tradycyjne zielono-czarne barwy oraz ten herb:

Zaś do Torunia dociera 103 wyjazdowiczów (w tym 13 Górnik Zabrze) wraz z jedną flaga w zielono-czarnych barwach. W trakcie meczu obie ekipy prezentują oprawy.
pozdrawiam
-
"Wczorajsze zajscie na dworcu w Poznaniu-moze ktos potwierdzic info podane wczesniej ? Moze byc pw."
W Poznaniu na jednym preonie spotyka się Pogoń i Lechia. Pogoń wysypuje się pod pociąg Lechii, zachęcając do walki. Lechia nie wysiada.
W Poznaniu na jednym preonie spotyka się Pogoń i Lechia. Pogoń wysypuje się pod pociąg Lechii, zachęcając do walki. Lechia nie wysiada.
-
Nagrałeś się jakichś gier komputerowych, że takie głupoty przychodzą Ci do głowy?tiramisu334 pisze:Co tu dużo mówić, Jaga próbowała wpuścić Pogoń na swoje sektory a ci w ramach wdzięczności obczaili ich flagowych i sprzedali Legii. Super!
Ja rozumiem żal po utracie flag, ale skoro ogarnięte osoby z Jagiellonii potrafiły wyrazić uznanie dla akcji legionistów, to niech teraz jakieś anonimy nie szukają dziury w całym - bo i tak nie rozkminią jak do tego doszło.
Prócz akcji ekipy Legii warto wyróżnić dużą ilość piro w różnych ligach w tej kolejce. Mamy pod górkę, ale się nie dajemy - to cieszy.
PS jeszcze jedna uwaga: ja rozumiem, że są już czasy, w których nieraz gdy dana ekipa dopiero rusza na wyjazd to już wiadomo ilu zamelduje się na sektorze, czasy w których zdjęcia z opraw oraz "niusy z akcji" pojawiają się parę chwil po tym gdy te miały miejsce, ale skończcie z pytaniami o "przypał za piro" czy "kary za race" dzień po meczu, bo i te pierwsze i te drugie przychodzą z czasem.
-
W Rzeszowie NIE MA zadnego fan-clubu Slaska!!!! a koles ktory zrobil ta flage niech zrobi sobie flage w barwach Slaska z wlasnym nazwiskiem!podobna bzdura jak z tymi paroma studencinami co do Sanoka na puchar pojechali w koszulkach LEGIA fc RZESZOW....blazenada.
-
>i co niby zrobić?? pomachać na dowidzenia chyba bo nie myślisz że jakieś fc mogło tam coś zdziałać...
Nic nie mieli zrobic. O ile dla mnie akcja Legii praktycznie nie do zatrzymania dla 98% innych ekip transportujacych flagi ( tak samo pewnie moglabo to zrobic np lubinskie Zaglebie atakujac ultrasow Slaska- bez napinki to tylko przyklad) tak nie sadze, aby taki Slask zaalarmowany nie zabral sie w kilkanascie aut gotowej na wszystko brygady i nie zaczal jakiegos poscigu szukajac swoich 50 flag...
Jak dla mnie trudno miec az takie pretensje do Jagi ze owe flagi stracila, ot zajebisty patent Legii wsparty oczywiscie ich sila, ale jak nawet nie bylo proby odbicia flag przez Jage powiedzmy w obrebie wojewodztwa to juz kiszka na maksa, niezaleznie czy owe proby byly realne czy tez nie.
Nic nie mieli zrobic. O ile dla mnie akcja Legii praktycznie nie do zatrzymania dla 98% innych ekip transportujacych flagi ( tak samo pewnie moglabo to zrobic np lubinskie Zaglebie atakujac ultrasow Slaska- bez napinki to tylko przyklad) tak nie sadze, aby taki Slask zaalarmowany nie zabral sie w kilkanascie aut gotowej na wszystko brygady i nie zaczal jakiegos poscigu szukajac swoich 50 flag...
Jak dla mnie trudno miec az takie pretensje do Jagi ze owe flagi stracila, ot zajebisty patent Legii wsparty oczywiscie ich sila, ale jak nawet nie bylo proby odbicia flag przez Jage powiedzmy w obrebie wojewodztwa to juz kiszka na maksa, niezaleznie czy owe proby byly realne czy tez nie.
-
Dwie różne grupy ? Od jakiego czasu ? Byłem na meczu Pogoń-Górnik , jak Górnik awansował do 4 ligi . Pogoni około 50 osób stoi za flagą Oleśnica ( w barwach WKSu) , rok później Górnik ich trafia ci się skarżą policji , Górnik jedzie na wyjazd cisza i spokój , jeszcze rok później jadą bodajże w 8 i wieszają transparenty o zapędach twoich kolegów. Niech wyjdzie na twoje bardzo mało wiem . odbierz priv.HailVictory pisze:Pogoń Oleśnica i FC Oleśnica to dwie różne grupy.To ta Oleśnica która po akcji Górnika i stracie flag powiadomiła policje że ich napadli ?Bardzo mało wiesz.Śmiem twierdzić nawet że wasze żadne FC jakościowo nie ma polotu do Bolesławca.
-
Posiedzenie Komisji Ligi we wtorek lub w środę.Łukasz.. pisze:Jakieś kary za piro na Legii?
-
Albo za dużo wczoraj wypiłem, albo dobrze rozumiem, że Sandecja zlewa mecz tylko po to żeby politykować? Przykre.
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
Któryś z jagiellończyków napisał, że ruszyli w pogoń za Legią - co jest prawdą - więc można przestań wdawać się w rozważania tego typu.lucero2 pisze:jak nawet nie bylo proby odbicia flag przez Jage powiedzmy w obrebie wojewodztwa to juz kiszka na maksa, niezaleznie czy owe proby byly realne czy tez nie.
Nie wiem czy to prawda z tym Palikotem, ale jeśli tak, to...Apennine pisze:Albo za dużo wczoraj wypiłem, albo dobrze rozumiem, że Sandecja zlewa mecz tylko po to żeby politykować? Przykre.
jedni nazwą to "politykowaniem", inni obroną naszych wartości i tożsamości narodowej. Mam nadzieję, że tych pierwszych będzie jak najmniej.