Irlandia-Polska 06/02/2013 towarzyski?
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Irlandia-Polska 06/02/2013 towarzyski?
Do sprzedania 2 bilety na mecz.Info PW lub gg 7767906
-
Nie mogę zamówić, bo płacąć kartą adres musi się zgadzać. Nie mogę zapłacić swoją kartą podając Twój adres. Musiałbyś Ty kupić i w Dublinie nam przekazać.suerte pisze:giba pisze:W jaki sposób zamawiacie te bilety??? Logując się z Polski i wchodząc na część dla polskich kibiców przez stronę [link] jest możliwość wyboru miejsca i zakupu biletu/biletów, ale nie ma możliwości wpisania polskiego adresu. Można podać jedynie adres z Irlandii, Irlandii Północnej i Wielkiej Brytanii.
Jesli chcesz mozesz zamowic na moj adres bilety. Bede w Dublinie w dniu meczu mysle, ze ok. 13-14. Jak cos pisz PW.
Akurat potrzebuję dwa, pw wysłane więc oczekuję na odpowiedźtu chiny pisze:Do sprzedania 2 bilety na mecz.Info PW lub gg 7767906
-
giba pisze:
Nie mogę zamówić, bo płacąć kartą adres musi się zgadzać. Nie mogę zapłacić swoją kartą podając Twój adres. Musiałbyś Ty kupić i w Dublinie nam przekazać.
Ja kupowałem bilet płacąc zwykłą kartą debetową - podałem także adres znajomego z Irlandii i swoje imię i nazwisko (było wymagane podanie imienia i nazwiska takiego jak na karcie). Kasa została odciągnięta z konta, więc chyba wszystko poszło ok.
-
Dokladnie musi sie tylko zgadzac imie i nazwisko posiadacza karty, a gdzie bedziesz to wysylal to nie jest wazne.Wells pisze:giba pisze:
Nie mogę zamówić, bo płacąć kartą adres musi się zgadzać. Nie mogę zapłacić swoją kartą podając Twój adres. Musiałbyś Ty kupić i w Dublinie nam przekazać.
Ja kupowałem bilet płacąc zwykłą kartą debetową - podałem także adres znajomego z Irlandii i swoje imię i nazwisko (było wymagane podanie imienia i nazwiska takiego jak na karcie). Kasa została odciągnięta z konta, więc chyba wszystko poszło ok.
Giba jesli bedziesz mial dalej problem to PW cos sie wymysli.
-
[link]Polscy kibice gotują się do meczu
Polscy kibice piłki nożnej już szykują doping na mecz towarzyski Polska-Irlandia. Spotkanie zaplanowane jest na 6 lutego, na dublińskim stadionie Aviva. Kupując bilety warto upewnić się, że wybieramy miejsce w polskim sektorze, czyli północnym. Wejściówki dostępne są na stronie internetowej [link].
6 lutego w Dublinie odbędzie sie mecz towarzyski w piłce nożnej Irandia-Polska. W sektorze polskim zapowiada się gorący doping, pod warunkiem, że nie zabraknie kibiców. Stowarzyszenie Polish Fans From Ireand organizuje oprawę meczu w tym sektorze, jednak ich niepokój budzi fakt, że rodacy nabywając bilety nieświadomie wybierają te w innych częściach stadionu.
Oczywiście każdy może siedzieć, gdzie ma ochotę, ale docierają do mnie sygnały, że wiele osób nie wie, że istnieje polski sektor. Nasze stowarzyszenie przygotowuje oprawę meczu, będziemy mieli ze sobą ogromną flagę – 30 na 15 metrów, z którą od 2006 roku jeździmy na mecze wyjazdowe polskiej reprezentacji. Poza tym będizemy mieli ogromny bęben i baloniki lub kartoniki w narodowych barwach – martwimy sie tylko, czy będzie kto miał je trzymać… – zastanawia się Daniel Bienkiewicz z Polish Fans From Ireand, nieformalnej grupy kibiców. – Śledząc [link] biletow na ten mecz stwierdziliśmy, że na polski sektor sprzedało się ich bardzo mało. Polscy kibice nie wiedzą, że aby kupić bilet na polski sektor, muszą tego dokonać, wchodząc na stronę [link] i z tego portalu zostaną przekierowani na zakup biletu na nasz sektor. Większość kibiców tego nie wie i kupuje bilety za pośrednictwem Ticketmaster.ie, który sprzedaje bilety na sektory irlandzkie.
Nastrój jaki panował w maju ubiegłego roku, podczas Euro 2012 w Poznaniu, pragną wskrzesić w Dublinie autorzy projektu pod nazwą “Jakbym stąd był”.
Projekt w ogólnym ujęciu miał na celu poszerzenie integracji irlandzko-polskiej. Wciągnęliśmy w tę akcję puby na terenie polskich miast, w których przebywała reprezentacja Irlandii. Wszędzie tam kibice Irlandii poczuli się dzięki nam jak u siebie. Wszystkie puby były przygotowane na ich przyjęcie. W akcji tej pomagał koszulka przygotowana specjalnie na tą akcję – z napisem “Jakbym stąd był” i w tym własnie krótkim sloganie skupiała się cała idea tego projektu – mówią Artur Andrzejewski i Zbigniew Komosa.
Projekt “Teraz Dublin!” jest kontynuacją inicjatywy.
Jako portal Woleto.com wraz z paroma zaprzyjaźnionymi osobami chcemy zorganizować w porozumieniu z irlandzkimi i polskimi kibicami oprawę meczu w Dublinie 6.02.2013. Chcielibyśmy, by to spotkanie stało się swego rodzaju wydarzeniem nie tylko o znaczeniu sportowym. Dążymy do tego, by zrobić z tego wypasioną imprezę, która przypomni i podtrzyma emocje, które zawiązały się między naszymi narodami podczas EURO 2012. Wszystkich, którzy chcą uczestniczyć w tym wydarzeniu, zapraszamy na naszą stronę na facebooku. Każda pomoc się przyda. Jesteśmy otwarci na sugestie i propozycje – mówią,
Autorzy projektu zorganizowali także konkurs.
- Chcemy także stworzyć retropsekcję w postaci zdjęć i filmików kibiców, którzy brali udział w Euro2012 i przedstawić ją przed meczem i w czasie przerwy. Dlatego zachęcamy wszystkich do przesyłania nam tego rodzaju wspomnień. Wybierzemy najciekawsze i najzabawniejsze z nich. Ufundowaliśmy również 2 bilety na tą niezwykłą imprezę. Wszyscy, którzy wesprą nas swoją obecnością w akcji “Teraz Dublin!” mają szansę wygrać te wejściówki. Do usłyszenia i zobaczenia na meczu!
Mecz Polska – Irlandia
Stadion Aviva, Dublin
Mam nadzieję, że ta "sztuczna zgoda" podsycana przez polskie media zostanie olana przez polskich kiboli obecnych na sektorach....
http://www.facebook.com/pages/woletocom ... 59?fref=tsUWAGA!!! Informujemy, że przed meczem 6.02 będzie miała miejsce impreza integracyjna!!!! Będzie ona zorganizowana 5min od stadionu Aviva, stadionie Irishtown,
-
Media i pzpn jak zwykle podkręcają takie rzeczy. Dla mnie Irlandczycy są neutralni nie pałam do nich ani nienawiścią ani jakąś wielka sympatią.
j**** POlicje !
-
Ludzie ktorzy kupili bilety na ,,sektor Polski'' nie wybieraja sie do Dublina aby sie integrowac i palig glupa z Irolami...Sa neutralni ale bez przesady-TKWM!!!
-
Coraz ciezej mi uwierzyc w rozszerzajacy sie wszechobecnie idiotyzm, przeciez na to sie nawet patrzec nie da.
-
Nie dygajcie imię na bilecie nie ma żadnego znaczenia wiec nie ma sie czego bać. Tutaj link na potwierdzenie
[link]
Jeżeli ktoś ma problem z angielskim to tam pisze ze imię na bilecie nie musi zgadzać sie z imieniem osoby która będzie brać udział w imprezie, ponieważ na biletach zawsze będzie imię tej osoby która je kupowała.
[link]
Jeżeli ktoś ma problem z angielskim to tam pisze ze imię na bilecie nie musi zgadzać sie z imieniem osoby która będzie brać udział w imprezie, ponieważ na biletach zawsze będzie imię tej osoby która je kupowała.
j**** POlicje !
-
race przyszły! :D
-
Nie rozumiem Was co niektórych.
Skąd wielkie oburzenie że zgoda z Irlandią, że przykro patrzeć...
ku***!
Oddaliście trybuny piknikom, olali c niektórzy ciepłym moczem kadrę to się teraz nie dziwcie.
Pustkę zawsze trzeba czymś napełnić. Janusze poczuli się pewnie, wyników nie ma a i tka chodzą więc pretensje tylko do siebie
ps.nie żeby mi się to podobało.
Skąd wielkie oburzenie że zgoda z Irlandią, że przykro patrzeć...
ku***!
Oddaliście trybuny piknikom, olali c niektórzy ciepłym moczem kadrę to się teraz nie dziwcie.
Pustkę zawsze trzeba czymś napełnić. Janusze poczuli się pewnie, wyników nie ma a i tka chodzą więc pretensje tylko do siebie
ps.nie żeby mi się to podobało.
https://www.facebook.com/volleykibol
-
Dlatego w Dublinie trzeba napierdalać pikników w szalach z logiem sponsorów czy też wymalowanych jak klauny, wtedy może odpuszczą kadrę !!!!!!
-
A nie wiecie czy bedzie opcja kupić jeszcze bilety w dzień meczu w kasach?
-
Chyba żartujesz? nie chce tutaj nikogo bronić, ale pójdzie gość w wieku 50 lat z czapką i narysowaną flagą na policzku i wyjebiesz mu z piąchy? To nic nie da kto będzie chciał chodzić to będzie chodził, agresja tutaj nic nie pomorze.chujwdupepsom pisze:Dlatego w Dublinie trzeba napierdalać pikników w szalach z logiem sponsorów czy też wymalowanych jak klauny, wtedy może odpuszczą kadrę !!!!!!
-
Nie ma to jak napierdalac rodakow nie? Postawa godna prawdziwego Patrioty :)chujwdupepsom pisze:Dlatego w Dublinie trzeba napierdalać pikników w szalach z logiem sponsorów czy też wymalowanych jak klauny, wtedy może odpuszczą kadrę !!!!!!
-
Te bicie pikników w Dublinie i tak by c**** dało a po 2 na obcej ziemi bić jeszcze swoich? No to chyba nie wypada.
j**** POlicje !
-
No powiedz, ze nigdy rodaka nie uderzyles?Pch pisze:Nie ma to jak napierdalac rodakow nie? Postawa godna prawdziwego Patrioty :)chujwdupepsom pisze:Dlatego w Dublinie trzeba napierdalać pikników w szalach z logiem sponsorów czy też wymalowanych jak klauny, wtedy może odpuszczą kadrę !!!!!!
Co do biletow, to ciezko powiedziec jesli zostana pewnie bedzie mozna kupic
-
bez powodu? nie. jesli dla Ciebie to, ze ktos jest januszkiem i nie interesuje sie naszymi klimatami jest powodem, zeby go lac to znaczy, ze masz jeszcze gowno w glowie.
-
Azerbejdżan - Polska, kilku rodaków z szalikami z logo TP dostało klapsy za to, myślę, że następnym razem nie założyli już ich albo zrezygnowali z jeżdżenia na kadrę.Pch pisze:Nie ma to jak napierdalac rodakow nie? Postawa godna prawdziwego Patrioty :)chujwdupepsom pisze:Dlatego w Dublinie trzeba napierdalać pikników w szalach z logiem sponsorów czy też wymalowanych jak klauny, wtedy może odpuszczą kadrę !!!!!!
Tłumaczenie ręczne tylko może wybić im pajacowanie na kadrze.
-
Nie no lanie pikoli nie ma sensu panowie...jesli chcemy wrócić na kadre(wyjazdy),to trzeba tam zachować się zgodnie z Polskim ruchem kibicowskim,to już wystarczy ;)To oczywiście moje zdanie...

-
Można takim Januszom wytłumaczyć o co chodzi, ale ich nie napierdalać! Bo to szczyt frajerstwa. Nie każdy musi być kumaty i tak jak wspomniano wyżej nie każdego muszą te klimaty interesować.
Pozdro.
Pozdro.
-
chujwdupepsom pisze:Azerbejdżan - Polska, kilku rodaków z szalikami z logo TP dostało klapsy za to, myślę, że następnym razem nie założyli już ich albo zrezygnowali z jeżdżenia na kadrę.Pch pisze:Nie ma to jak napierdalac rodakow nie? Postawa godna prawdziwego Patrioty :)chujwdupepsom pisze:Dlatego w Dublinie trzeba napierdalać pikników w szalach z logiem sponsorów czy też wymalowanych jak klauny, wtedy może odpuszczą kadrę !!!!!!
Tłumaczenie ręczne tylko może wybić im pajacowanie na kadrze.
Starego tez bys najebal, jakby zalozyl szalik z logo TP?
-
Kilka liści i wyrzucenie z sektora to nie najebanie...
-
zejdźcie z tych pikników, byli zawsze i będą, lepiej skupic sie na dopingu i na tym żeby media sobie przypomniały, że my nadal tam jesteśmy. Nie słyszałem chyba w tv żeby powiedzieli "bez kiboli nie ma dopingu", narzekaja tylko, że nie ma dopingu ale przyczyny tego nie podaja
-
To czy mam gowno w glowie to nie Tobie oceniac ;)Pch pisze:bez powodu? nie. jesli dla Ciebie to, ze ktos jest januszkiem i nie interesuje sie naszymi klimatami jest powodem, zeby go lac to znaczy, ze masz jeszcze gowno w glowie.
Chyba potrzebujesz slow wyjasnienia.
Rozsmieszylo mnie to, ze nikogo nigdy bez powodu nie uderzyles, bo w to nie uwierze.
O to mi glownie chodzilo.
Jak ktos wyzej napisal, zajebanie liscia i wurzecenia z sektora to nie najebanie.
To sa tak zwane slowa ktore zawsze dzialaja.
Pozdro!
-
Flagi im jeszcze zabierzcie i podpalcie, a co.
Zamknijcie rejestrację !
-
wez kolego pod uwage ze 90% tych piknikow w dublinie to beda emigranci z zielonej wyspy ktorzy byc moze zalicza pierwszy mecz z rodzinami bo im sie okazja skleja ze tam gdzie mieszkaja gra nasza kadra. generalnie podobna sytuacja z ludzmi byla gdy kilka lat wstecz gralismy z irolami na croke parku
-
Wierzyc nie musisz.suerte pisze:To czy mam gowno w glowie to nie Tobie oceniac ;)Pch pisze:bez powodu? nie. jesli dla Ciebie to, ze ktos jest januszkiem i nie interesuje sie naszymi klimatami jest powodem, zeby go lac to znaczy, ze masz jeszcze gowno w glowie.
Chyba potrzebujesz slow wyjasnienia.
Rozsmieszylo mnie to, ze nikogo nigdy bez powodu nie uderzyles, bo w to nie uwierze.
O to mi glownie chodzilo.
Jak ktos wyzej napisal, zajebanie liscia i wurzecenia z sektora to nie najebanie.
To sa tak zwane slowa ktore zawsze dzialaja.
Pozdro!
Hola hola teraz piszecie o wyjebaniu liscia, a w pierwszym poscie od ktorego zaczela sie dyskusja bylo napisane jasno "napierdalac". Wiec nie odwracaj kota ogonem teraz.
Poza tym to dalej jest chore, zeby napierdalac piknikow za to, ze sa piknikami.
-
-
rozbiegnij się z 40 metrów i pierdolnij się tak konkretnie łbem w ścianę kozaku, jak jesteś taki wiracha ponapierdalaj czarnych i ciapakow w okolicach stadionuchujwdupepsom pisze:Dlatego w Dublinie trzeba napierdalać pikników w szalach z logiem sponsorów czy też wymalowanych jak klauny, wtedy może odpuszczą kadrę !!!!!!

-
Pytanie do Dublinczykow. Jak dlugo sa otwarte puby w miescie?
-
Proponuje ci kutasie ponapierdalac sie z kolorowymi ty w dupe j***** imbecylu!chujwdupepsom pisze:Dlatego w Dublinie trzeba napierdalać pikników w szalach z logiem sponsorów czy też wymalowanych jak klauny, wtedy może odpuszczą kadrę !!!!!!
-
ku***, na c*** sie o to wszystko spinacie ! Skupic sie na dopingu i na racach, musimy zaznaczyc swoja obecnosc zeby TVN mial o czym gadac przez nastepny tydzien ! A co do bicia piknikow to az rece opadaja. Pozdro wariaty !
-
zwykle puby otwarte do 12:30 a puby z nightclubami do 3.
-
Panowie mobilizacja musimy zagłuszyc rudzielców kazdy daje z siebie 100% i pilnowac ludzi z boku i zwracac im uwage poco tu przyjechali
-
zeby sie nie okazalo ze puby w okolicach stadionu beda w ogole pozamykane, bo wczoraj bedac na meczu taka sytuacje zastalem

-
Godziny zamkniecia barow sa rozne, w sumie w zaleznosci od baru i dnia tygodnia. Mam nadzieje, ze okolicznosci takiego meczu i tylu ludzi w rejonie sprawia, ze nie bedzie sytuacji, o ktorej wspomina kolega 'Barnet' i co nieco bedzie jeszcze pootwierane po meczu ;) Tak jak wspomnial kolega 'wislakdublin', niektore bary koncza polewac o 0:30, inne bary i niektore dyskoteki polewaja do 1:30-2:30, w zaleznosci od dnia tygodnia, a jeszcze inne dyskoteki, kluby nocne i "bary zamkniete" (imprezy zamkniete) polewaja jeszcze do 3:30. Ciezko wyczuc, ale w razie czego w dzielicy barow - [link] - na pewno sie jeszcze cos znajdzie ;)Hutnik_Pany pisze:Pytanie do Dublinczykow. Jak dlugo sa otwarte puby w miescie? [link]
-
Trzeba sie ladnie uczesac na mecz, bo zrobia nam panoramiczne zdjecie. Zrobia je za pomocą specjalistycznego aparatu fotograficznego w rozdzielczości sięgającej multi-biliona pikseli :)
-
Bary hotelowe sa otwarte cala noc ;)
-
Na meczu bedzie oprocz bialo - czerwonych kartonikow takze duza flaga narodowa wiec race odpalac poza nia. Zwraca na to uwage ochrona na stadionie bo na punkcie bezpieczenstwa maja tu kopa. Obecnosc rac to raczej im nie przeszkadzalo podobnie jak to mialo miejsce 5 lat temu.
Mowcie pikolom ze kartoniki podnosimy na hymn.
Alkohol do lapy kupcie przed meczem, po 22 juz go w sklepie nie dostaniecie, prohibicja.
Mowcie pikolom ze kartoniki podnosimy na hymn.
Alkohol do lapy kupcie przed meczem, po 22 juz go w sklepie nie dostaniecie, prohibicja.