KOMENTARZE 26-27 maja
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 26-27 maja
Krzesełko Stadionu gdzie ktoś pisał ze są "królami górnego śląska"???Co to im nie może się trafić obicie kogoś?Nawet Szczakowianka skroiła kiedyś flagę Łksu.
Lepiej być martwym,niż mieszkać w Breslau.
Głupia gadka z dwóch stron. Z tego co wiem, to było kilka różnych akcji - jedne na + dla Piasta inne na + dla gości ( ciężko powiedzieć, dla kogo konkretnie ).
Śmieszni są tylko Ci, którym się wydaje, że sobie będą chodzić / jeździć po mieście bezkarnie - zawsze może się udać, ale też może być niefart.
A co będzie dalej - się zobaczy,
Śmieszni są tylko Ci, którym się wydaje, że sobie będą chodzić / jeździć po mieście bezkarnie - zawsze może się udać, ale też może być niefart.
A co będzie dalej - się zobaczy,
-
Gdyby Piast zupełnie nie podjął rękawicy , to pisali byś cie ,że tego nie zrobili .Zakończcie już to.Piast i Pogoń awansowały, gratulacje dla obu zespołów.Ciekawiej przez to na pewno bedzie na Górnym Śląsku i Pomorze zyskało ciekawą ekipe, zobaczymy jak na Portowców podziała awans.
z tego co kojarze, to chyba nie było to strikte skrojenie, tylko sciągniecie jej po wyjsciu ŁKSu z sektora. Jesli nie, to niech ktoś wyprostuje.Robak pisze:Krzesełko Stadionu gdzie ktoś pisał ze są "królami górnego śląska"???Co to im nie może się trafić obicie kogoś?Nawet Szczakowianka skroiła kiedyś flagę Łksu.
-
na siatce z tyłu sektora wisiała jakaś barwówka uszyta z w dwóch falg Polski. W trakcie meczu kilku Górali podkradło się z tyłu sektora i sobie ją zdjęli nie zauważeni przez ŁKS i od razu spalili.f64 pisze:z tego co kojarze, to chyba nie było to strikte skrojenie, tylko sciągniecie jej po wyjsciu ŁKSu z sektora. Jesli nie, to niech ktoś wyprostuje.Robak pisze:Krzesełko Stadionu gdzie ktoś pisał ze są "królami górnego śląska"???Co to im nie może się trafić obicie kogoś?Nawet Szczakowianka skroiła kiedyś flagę Łksu.
-
Odniesie się ktoś do zgrzytów na sektorze Zawiszy wczoraj między zgodowiczami Zawiszy?
O.. pisze:Chodzi o Wisłe Puławy. Zarówno Wisła Puławy jak i Pogoń Siedlce to ekipy prolegijne.WH1312 pisze:Legii 40, Wisły 10 w Siedlcach, jakiś układ się szykuje czy coś? Niech ktoś z tych trzech ekip się wypowie. (Czy może po prostu pakt?) No i ktoś z Wigier mógłby napisać, czemu nie meldują się w Siedlcach.
Ja wiem, ale chyba chłopaki trzymają się mocniej i nie tylko pakt ich trzyma (Pogoń w Puławach na meczu z Motorem, Wisła na meczu z Motorem w Lublinie, Wisła na meczu z Wigrami) A o [link] chodziło mi na linii Legia - Pogoń.
Nic takiego nie miało miejsca.LIPTON18 pisze:Odniesie się ktoś do zgrzytów na sektorze Zawiszy wczoraj między zgodowiczami Zawiszy?
100% prawda tyle na temat.zagłębiak pisze:Do Panow z Piasta ,piszemy tutaj o 2 roznych sytuacjach .Jedziemy w 11 aut kolo waszego stadionu nagle ktoś od was prowokuje i kopie jeden z samochodow .Wysypujemy się w 45 osob kilka nokaltow z waszej strony ,popłoch na ulicy i się zawijemy bo już jechala policja 2 fury nawet zatrzymali .natomiast 2 sytuacja to taka ,ze jechala 1 fura naszego fc na wlasna reke i jakos trafili na samochod i bus Gornika Wałbrzych i to wlasnie temu busowi wybijacie szybe .Dokladniej patrzcie na rejstracje .Tej sytuacji jak tam było nie będę opisywal bo tylko nam nasz fc opowiedział ale napewno rzucaliście kamieniami i butelkami .2 lata temu tez mielismy z wami starciei tez inaczej pisaliście jak było .Darujcie sobie dalsze wpisy i następnym razem trochę więcej orientacji .Do następnego spotkania .
-
Jako postronny obserwator wczorajszych zajść w Gliwicach przyznaję spory plus dla Lubinian, przed którymi musiałem się zrywać bo przecież nie bede nikomu tłumaczył, że ja nie z Piasta hehehe
Nie wiem czy było ich jak kolega wyżej pisze 45 bo mi wyglądało to na max 30 osób ale jako że postanowiłem spierdalać mogłem się nie doliczyć!
Nie wiem czy było ich jak kolega wyżej pisze 45 bo mi wyglądało to na max 30 osób ale jako że postanowiłem spierdalać mogłem się nie doliczyć!
-
No i ktoś z Wigier mógłby napisać, czemu nie meldują się w Siedlcach.
Problemy z psiarnią, tylko jednej osobie udało się dotrzeć na sektor.
Ale szczegóły może napiszę ktoś z Wigier.
Problemy z psiarnią, tylko jednej osobie udało się dotrzeć na sektor.
Ale szczegóły może napiszę ktoś z Wigier.
-
Jak jest oficjalna liczba Zawiszy w Gliwicach?
-
podbijam (oczywiście z wyszczególnieniem wszystkich zgód obecnych na tym meczu)19o8 pisze:Jak jest oficjalna liczba Zawiszy w Gliwicach?
-
ok.1tys w tym oczywiście zgody Zagłębie Lubin 60 osób Łódzki KS 60 os natomiast liczby pozostalych zgód nie znam mówie tu oczywiście o Liczbie Tyszan oraz Górnika Wałbrzych.
-
Jaka liczba Olimpii Elbląg w Stróżach ? Podobno jakieś przygody na trasie.
Gratulacje dla Piasta i Pogoni obie ekipy z potencjalem zwłaszcza Pogoń, dobrze zrobi im awans.
Gratulacje dla Piasta i Pogoni obie ekipy z potencjalem zwłaszcza Pogoń, dobrze zrobi im awans.
-
3 osoby.Chusteczka pisze:Jaka liczba Olimpii Elbląg w Stróżach ? Podobno jakieś przygody na trasie.
QiubKK pisze:Niech ktoś ogarnie tych z Kluczborka i Zdzieszowic, bo piszą o sobie co najmniej jakby byli Partizanem i Zvezdą...
-
Cięzko sie czyta te forum powoli. Ani Piast ani Zagłębie nie powie do końca jak było i tu najlepiej wyjasniajcie sobie na trasie! Swoją drogą witam 3 Lubinian zarejestrowanych dzisiaj :)
Ponowiam pytanie ile Ruchu na Elanie?
-
BARSZCZYK pisze:Cięzko sie czyta te forum powoli. Ani Piast ani Zagłębie nie powie do końca jak było i tu najlepiej wyjasniajcie sobie na trasie! Swoją drogą witam 3 Lubinian zarejestrowanych dzisiaj :)
Nie dziwię się, że rejestrują się jak czyta się takie głupoty, że dostają łomot od takiej ekipy jak Piast.
Jeżeli chodzi o wersję to jest dokładnie taka jaką napisał "zagłębiak".
-
zaglebiak tez napisał że opisujemy 2 różne sytuacje, stąd tyle nieporozumień.ESTABLISHED pisze:
Nie dziwię się, że rejestrują się jak czyta się takie głupoty, że dostają łomot od takiej ekipy jak Piast.
Jeżeli chodzi o wersję to jest dokładnie taka jaką napisał "zagłębiak".

K..wa, co tu jest trudnego do zrozumienia?
Jak już pisałem, było kilka akcji i już sam się zgubiłem, gdzie kto dostał w trąbe, a gdzie jakie auta bez szyb spier..ły po chodniku.
Prawda jest taka, że do nas pod stadion ciężko dojechać tak, by centralnie nie wbić się"pod kasy" - więc zaskoczenie jest zazwyczaj w obie strony. Kto się chwilowo szybciej pozbiera, ten ma na +.
I nie dorabiajcie sobie ideologi. Ani nikt z Piast się nie napina, jak to wielce kogoś zlał, ani goście też nie mają takich powodów. Jak jest jedna ekipa przyjezdnych, to można to jakoś ogarnąć. A wczoraj, dziwne auta się zjeżdżały z każdej strony. I tyle w temacie. Bez napinki.
Z całym szacunkiem dla Wszystkich - mieliśmy wczoraj swój bal i reszta nas nie obchodzi.
Jak już pisałem, było kilka akcji i już sam się zgubiłem, gdzie kto dostał w trąbe, a gdzie jakie auta bez szyb spier..ły po chodniku.
Prawda jest taka, że do nas pod stadion ciężko dojechać tak, by centralnie nie wbić się"pod kasy" - więc zaskoczenie jest zazwyczaj w obie strony. Kto się chwilowo szybciej pozbiera, ten ma na +.
I nie dorabiajcie sobie ideologi. Ani nikt z Piast się nie napina, jak to wielce kogoś zlał, ani goście też nie mają takich powodów. Jak jest jedna ekipa przyjezdnych, to można to jakoś ogarnąć. A wczoraj, dziwne auta się zjeżdżały z każdej strony. I tyle w temacie. Bez napinki.
Z całym szacunkiem dla Wszystkich - mieliśmy wczoraj swój bal i reszta nas nie obchodzi.
-
ile tyskich w ZAGANIU i co tam sie dzialo czy sa zwami jakies zgody a z TYSZAN nik sie nie wypowie na temat zajscia GLIWICACH
-
Kolego widocznie nie stalo sie nic takiego co nalezaloby skomentowac..
"...ludziom trzeba od podstaw wpajać, że GKS TYCHY jest najważniejszy..." Krzysztof Bizacki
Kabe a co chcesz jeszcze wiedzieć ha ha ha !!?? :Dkabe pisze:ile tyskich w ZAGANIU i co tam sie dzialo czy sa zwami jakies zgody a z TYSZAN nik sie nie wypowie na temat zajscia GLIWICACH
Co do Żagania to niebiescy zrobili łapankę i posypały się zakazy...
-
W Żaganiu CRACOVIA ŁKS ZAWISZA
[http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d6f6c2ca8e34c5af]

-
w Zaganiu obecna Cracovia ŁKS oraz Zawisza z transem ekstraklasa dla Zawiszy.
ochrona prowokuje i robi popis psika gazem zrobili to tak madrze ze zagazowali jednego ze swoich..
ochrona prowokuje i robi popis psika gazem zrobili to tak madrze ze zagazowali jednego ze swoich..
-
Mógłbyś opisać ''dziwność''(hahah) tych aut zjeżdżających sie z każdej strony? - to co napisałeś można by nominować w kategorii post roku.kibic-PG pisze:K..wa, co tu jest trudnego do zrozumienia?
Plus dla Zagłębia Lubin za akcje.
-
Skrót na rejestracjach ST to nie "Śląsk Tychy", tylko "śląskie (województwo) Tychy". Bo czy np. SC to "Śląsk Częstochowa", a SD to "Śląsk Dąbrowa Górn."...? Wiadomo, że nie.PK Piast Gliwice pisze:fani GKS-u Tychy nie wiem tak bardzo liczyli na to, że ich rejestracje zaczynające się na ST(Śląsk Tychy)
-
To bardzo osobliwe zachowanie, że górnośląska ekipa wywiesza flagę polsko-narodową (nawet zakładając, że taką mają, ponieważ identyfikuje się z nią część trybun) na meczu z... Zagłębiem Sosnowiec. Bezrefleksyjność czy chęć bycia modnym (jeśli chodzi o przeciętny obraz trybun w RP), a może brak poczucia szczególnego związku ze swoją ziemią?karion5 pisze:Ruch Zdzieszowice - Zagłębie Sosnowiec 26 MAJA godz 17:00
Na ten mecz o przysłowiową "pietruszkę" zbiera się Nas blisko 50 typa,
w dużej mierze młodzi, co cieszy. Wywieszamy 3 flagi: "narodową", "FzKS" oraz "Brzościu".
-
no niesamowicie osobliwe
a tu też masz górnośląską ekipę z biało-czerwoną flagą na meczu z... Legią Warszawa.
[link]
Bezrefleksyjność czy chęć bycia modnym (jeśli chodzi o przeciętny obraz trybun w RP), a może brak poczucia szczególnego związku ze swoją ziemią?
a tu też masz górnośląską ekipę z biało-czerwoną flagą na meczu z... Legią Warszawa.
[link]
Bezrefleksyjność czy chęć bycia modnym (jeśli chodzi o przeciętny obraz trybun w RP), a może brak poczucia szczególnego związku ze swoją ziemią?
6 osóbBARSZCZYK pisze: Ponowiam pytanie ile Ruchu na Elanie?
-
Olimpia Grudziądz zero w Ząbkach czy był ktoś ??
0cichociemny pisze:Ile Legii wspierało Pogoń?
Legia poparła protest Arki.
-
Dziwna sytuacja, protest Arki ważniejszy od meczu Pogoni w, którym uzyskali awans... Czyżby jakieś tarcia na linii Warszawa-Szczecin??Southern Supporter pisze:0cichociemny pisze:Ile Legii wspierało Pogoń?
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
Wielu z was żyje historią. Nie dociera do was to, że taka ekipa jak Piast mogła się postawić na wielkie HZL, a prawda jest taka, że są to ekipy swojego pokroju. Lata świetności już mają dawno temu za sobą. Ekipa z pod znaku H jest namiastką tego co kiedyś. Współcześnie nie mają startu do ekip z wyższej półki, nie szukając daleko, pokroju Śląska. Z pewnością bliżej im do Piasta. Dlatego nie wiem czemu nie dociera do was to, że Piast mógłby ich obić. Bo w głównej mierze ci którzy negują to zdarzenie, nie mają wspólnego nic z żadną ekipą.
-
martex.44 pisze:Dziwna sytuacja, protest Arki ważniejszy od meczu Pogoni w, którym uzyskali awans... Czyżby jakieś tarcia na linii Warszawa-Szczecin??Southern Supporter pisze:0cichociemny pisze:Ile Legii wspierało Pogoń?
Szukaj, szukaj spisku. Było oświadczenie grup i tyle powinno wystarczyć.
-
martex.44 pisze:Dziwna sytuacja, protest Arki ważniejszy od meczu Pogoni w, którym uzyskali awans... Czyżby jakieś tarcia na linii Warszawa-Szczecin??Southern Supporter pisze:0cichociemny pisze:Ile Legii wspierało Pogoń?
czy większość z was tutaj to zawodowi debile?? kiedyś Arka poparła Legie w ich walce z iti, teraz Legia poparła Arkowców, co w tym ku*** dziwnego że kibole trzymają się razem w pewnych sytuacjach? Śląsk-Ruch duża kosa, Ruch gości Śląska na swoich trybunach, w rewanżu Śląsk wpuszcza 300 Niebieskich u siebie kilka tygodni temu, nie którzy z was głowy my tylko po to żeby deszcz nie padał do środka.
-
Arka - Pogoń / Zabawa w drodze powrotnej
http://www.youtube.com/watch?v=Kvg1bxbK ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Kvg1bxbK ... r_embedded
-
Zdzieszowice są pro-zabrzańskie, a jak wiadomo Górnik mniej pokazuje swoją śląskość niż np Ruch, pewnie ma to związek z tym że na Górnik chodzi mniej rdzennych Ślązaków niż na Chorzówalik_22 pisze:To bardzo osobliwe zachowanie, że górnośląska ekipa wywiesza flagę polsko-narodową (nawet zakładając, że taką mają, ponieważ identyfikuje się z nią część trybun) na meczu z... Zagłębiem Sosnowiec. Bezrefleksyjność czy chęć bycia modnym (jeśli chodzi o przeciętny obraz trybun w RP), a może brak poczucia szczególnego związku ze swoją ziemią?karion5 pisze:Ruch Zdzieszowice - Zagłębie Sosnowiec 26 MAJA godz 17:00
Na ten mecz o przysłowiową "pietruszkę" [link] zbiera się Nas blisko 50 typa,
w dużej mierze młodzi, co cieszy. Wywieszamy 3 flagi: "narodową", "FzKS" oraz "Brzościu".