KOMENTARZE (12-13 maja 2012)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE (12-13 maja 2012)
widzialem to zatrzymanie.koles wdrapal sie na murek ogrodzenia i ogladal mecz spokojnie,ochroniarki z hektora sie dojebaly ze ma schodzic,koles wdal sie w dyskusje,hektory dali znac wąsom,ci podjechali kuzwa ,wylazlo 5 z suki,bojowi masakrycznie,potem druga suka podjechala.zdjeli go,przeszukali, [link] ostrym wpiersolem i zawineli.wczesnioej ochraniarki ciepali sie do 8 letnich chlopaczkow wiszacych na plocie grozac wpierdolem,to co sie dzieje to jakas kpina jest....
Jestem Polakiem – więc całą rozległą stroną swego ducha żyję życiem Polski, Jej uczuciami i myślami, Jej potrzebami, dążeniami i aspiracjami. Im więcej nim jestem tym mniej z jej życia jest mi obce i tym silniej chcę, żeby to, co w mym przekonaniu uważam za najwyższy wyraz życia stało się własnością całego narodu....R.Dmowski
-
Cartusia = FC BałtykuVDV pisze:krecikgryf pisze:Cartusia = FC BałtykuA jak sprawa wyglada z Kartuzami macie z nimi jakis układ czy jak ??
sorki ale pytanie było do osób zwiazanych z Bałtykiem i orientujacych sie w tych sprawach a nie jakichs postronnych kibiców |!!
nic dodać, nic ująć.
-
-
BAŁTYK W BUDAPESZCIE
UJPEST - FERENCVAROS 12/05/12
"W Gdańsku na lotnisku Bałtyk zbiera się w czternaście osób w tym dwie dziewczyny. Jeden niestety nie zostaje wpuszczony do samolotu z powodu braku ważnego dowodu."
Wyjazd do Budapesztu w fotograficznym skrócie...

UJPEST - FERENCVAROS 12/05/12
"W Gdańsku na lotnisku Bałtyk zbiera się w czternaście osób w tym dwie dziewczyny. Jeden niestety nie zostaje wpuszczony do samolotu z powodu braku ważnego dowodu."
Wyjazd do Budapesztu w fotograficznym skrócie...

-
Kod: Zaznacz cały
Obili czy też go powinęli?HL64 pisze:Pogonił kilku napinaczy z Pogoni, potem spałowany i zgazowany przez białe kaski.Apiaceae pisze:Obity?perykles pisze:Pozdro dla typa z GKS-u, który postanowił szybciej opuścić busa.
Zdrowy Wariat :)
-
Dziwi mnie postawa Bałtyku... mieli swój mecz w Sosnowcu,gdzie drużyna gra o utrzymanie a oni pojechali sobie do budapesztu :)
-
Taka wyprawe mieli pewnie wczesniej zaplanowana. Zreszta bardzo dobrze , ze pojechali na chyba najwazniejszy mecz swojej zgody. Na swoj wyjazd tez pojechali , a , ze z mizernym skutkiem to inna sprawa.Andrew88 pisze:Dziwi mnie postawa Bałtyku... mieli swój mecz w Sosnowcu,gdzie drużyna gra o utrzymanie a oni pojechali sobie do budapesztu :)
-
Widze,ze zakwaterowanie mieli na Vaci Utca u bardzo przyjemnej Rosjanki i jej przydupasa;))
-
BKS-u z Zagłębiem zmieściło się ponad 500 osób. Jechali pociągiemPrawaStronaMiasta pisze:Jaka pojemność klatki na Góralu ?
http://www.youtube.com/watch?v=xYZjM3tXj9I
-
Podbijam pytanie. Co to za ochrona? Może być pw.[link] ... 120494.JPG
[link] ... 120490.JPG
Czy ta ochrona zwiazana jest z kibolami??
PIŁKA NOŻNA DLA KIBOLI !
-
na meczu Góral-BKS dochodzi do zadymy, wiecej infa jak obie ekipy wrócą do domu :)
-
Kilka fotek Góral - Bks [link]
Podobno po meczu było grubo
Podobno po meczu było grubo
-
Bks niezbyt miło będzie wspominał dzisiejsze spotkanie ;)
Góral Żywiec - BKS Stal Bielsko-Biała,
materiały wideo oraz fotogaleria z opraw obu ekip w linku poniżej:
[link]
materiały wideo oraz fotogaleria z opraw obu ekip w linku poniżej:
[link]
-
Nie na meczu, a po. BKS ze zgodami wypuszczony ze stadionu pierwszy. Banda Polonii+MSK+Górala stoją przy bramie po czym się wysypują i dążą do starcia. Obie ekipy spotykają się w drodze na dworzec. Dokładnie jak to wyglądało i czy doszło do jakiegoś konkretnego starcia opiszą obie zainteresowane strony. BKS z Zagłębie rozproszony dość mocno dochodzi do dworca w kilku grupach.scorbin199 pisze:na meczu Góral-BKS dochodzi do zadymy, wiecej infa jak obie ekipy wrócą do domu :)
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
Marker pisze:Bks niezbyt miło będzie wspominał dzisiejsze spotkanie ;)
ahahahahah bo ? Może rozwin swoją myśl posmiejemy sie
Prawda jest taka ze was rozjebalismy dopingiem wiem ze boli ale to my bylismy gospodarzem tego meczu
cos probowaliscie dzialas gdy 2.3 ekipy juz poszlo w strone dworca
potem sie spinaliscie w pare osob ale to byla wieksza prowokacja niz cos konkretnego
pozdrow 2 kolegow z PB ktorzy nie zdazyli uciec pozdrawiam
-
Góral pali w trakcie meczu zdobytą flagę BKS-u
http://www.youtube.com/watch?v=aIFedatU6NU
-
Co tu dużo mówic , naprawde z dopingiem u Górali było kiepsko, zdominowalismy ich na ich własnym stadionie . Tyle ode mnie ;)
Miłość nie za pieniądze, nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem.
-
z mojej akurat perspektywy slabo bylo was slychac BKS,sprawa slyszenia zalezy od kwestii siedzenia;)z Goralami spora ekipa PB plus MSK Zylina
Jestem Polakiem – więc całą rozległą stroną swego ducha żyję życiem Polski, Jej uczuciami i myślami, Jej potrzebami, dążeniami i aspiracjami. Im więcej nim jestem tym mniej z jej życia jest mi obce i tym silniej chcę, żeby to, co w mym przekonaniu uważam za najwyższy wyraz życia stało się własnością całego narodu....R.Dmowski
-
wrzuci ktoś foto flagi skrojonej przez Górnik temu Górnikowi z Wałbrzycha? i w jakich okolicznościach się to stało?
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
[link]P_FSW pisze:wrzuci ktoś foto flagi skrojonej przez Górnik temu Górnikowi z Wałbrzycha? i w jakich okolicznościach się to stało?
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Nie rozjebaliscie dopingiem, po prostu było was wiecej. Prowokacja? wylamany betonowy płot stadionu za którym goscie w kordonie szli na dworzec, ekipa od nas wjezdza w was, w waszych szeregach popłoch i ucieczka, tratowaliscie swoich, goscie chowali sie za psami, leca klapsy, jeden gosc od was gubi plecak, potem gaz i wiadomo, około 50 Bks, chyba tyle, ucieka w działki, pola, gdzie sie dało. potem ratuje ich policja w jakiejs uliczce i odprowadza na dworzec. To nazywasz prowokacja? propaganda wielkiego Bks trwa.CoZaŚciemy pisze:Marker pisze:Bks niezbyt miło będzie wspominał dzisiejsze spotkanie ;)
ahahahahah bo ? Może rozwin swoją myśl posmiejemy sie
Prawda jest taka ze was rozjebalismy dopingiem wiem ze boli ale to my bylismy gospodarzem tego meczu
cos probowaliscie dzialas gdy 2.3 ekipy juz poszlo w strone dworca
potem sie spinaliscie w pare osob ale to byla wieksza prowokacja niz cos konkretnego
pozdrow 2 kolegow z PB ktorzy nie zdazyli uciec pozdrawiam
-
Mysle ze tym postem Pilska mozna zakonczyc zbedna polemike o tym meczu.
-
Jeżeli prawdą jest, że Góral obił BKS (tak wiem, że kiedyś już to się im zdarzyło bodajże gdzieś na trasie) to naprawdę pełen szacun dla tak "małej" właściwie ekipy z miasta, której piłkarsko nic nie prezentuje!
-
Nie za bardzo , pod stadionem kto mógł się postawić to zrobił reszta szybko zagazowana po czym policja oddziela całą reszte gości od reszty przez co brak pomocy reszty . Kawałek dalej na jakieś drodze się spinacie i 2 waszych nie zdążyło uciec i załapali się na bęcki .

Ok a dlaczego nie atakowaliscie jak szla głowna ekipa tylko ostatki? bo niestety ekipa sie strasznie rozproszyla zesraliscie sie?
zrobiliscie akcje na spontanie ( za co + ) na poczatku był maly poploch bo wszyscy byli zaskoczeni dziwne? nie wydaje mi sie zaatakowaliscie w takim momencie gdy jak juz pisalem 2/3 ekipy byla 400 m dalej
ku*** po dzialkach uciekalismy ja p******* , gonilismy was doszlo do malego starcia i paru kolesi z mlodej PB dostaje klapsy z tego przynajmniej jedna os z PB wraca pociagiem z Zaglebiem byles tam? czy stales i obserwowales wszytsko z daleka? 20 typa z PB sie ustawia na sciezce widzac to wylatujemy gdy sie zblizamy to spierdalacie pare osob nie zdazylo, gdy wracamy do reszty ekipy znowu cos krzyczycie i prowokujecie skoncz mi pierdolic bo ku*** bylem i widzialem.
propoganda wielkiego BKSu? Nie sadze po prostu jeszcze nie ta liga chlopaki .
Dla nas to frajestwo, gorale sie dupcza z hanysami KONIEc
zrobiliscie akcje na spontanie ( za co + ) na poczatku był maly poploch bo wszyscy byli zaskoczeni dziwne? nie wydaje mi sie zaatakowaliscie w takim momencie gdy jak juz pisalem 2/3 ekipy byla 400 m dalej
ku*** po dzialkach uciekalismy ja p******* , gonilismy was doszlo do malego starcia i paru kolesi z mlodej PB dostaje klapsy z tego przynajmniej jedna os z PB wraca pociagiem z Zaglebiem byles tam? czy stales i obserwowales wszytsko z daleka? 20 typa z PB sie ustawia na sciezce widzac to wylatujemy gdy sie zblizamy to spierdalacie pare osob nie zdazylo, gdy wracamy do reszty ekipy znowu cos krzyczycie i prowokujecie skoncz mi pierdolic bo ku*** bylem i widzialem.
propoganda wielkiego BKSu? Nie sadze po prostu jeszcze nie ta liga chlopaki .
Dla nas to frajestwo, gorale sie dupcza z hanysami KONIEc
-
Wy wjechaliscie ? No prosze Cie, badz obiektywny... szukalismy sie nawzajem na polach w tej marnej wsi, wkoncu znalezlismy, podjeliscie wyzwanie, lecz nie do konca i sie STANDARDOWO podpierdoliliscie. U nas poploch ? Pokaz mi poleglych z naszej strony. Nie ma takich. Z Waszej są. Dziekuje
-
w jakich okolicznościach Góral zdobył tą flage BKS-u ?
-
P_FSW pisze:wrzuci ktoś foto flagi skrojonej przez Górnik temu Górnikowi z Wałbrzycha? i w jakich okolicznościach się to stało?
Zgodnie z oczekiwaniami w klatce gości pojawili się przyjezdni. Co było do przypuszczenia żywot zakończyła flaga chłopaków z FC Kudowa Zdrój – Official Hooligans, którą straciliśmy podczas wyjazdu do Kościana.Był to październik 99 roku. Spotkaliśmy się w pociągu „Barbakan” relacji Przemyśl - Świnoujście we Wrocławiu. Było w nim kilkuset fanów Górnika Zabrze jadących na Lecha Poznań – nas coś koło 20. Tak to w wielkim skrócie straciliśmy flagę.
za: Gornik1946.pl
Jak widać całe bielsko&zagłebie jest oburzone że ktoś miał ich czelność zaatakować taką wielką bande osiłków:)i o to chodzi:)AKCJA NA PLUS DLA GŻ&PB a nie dla was panowie.Co do faktów i odpowiedzi dla kolegów z bielska:po pierwsze to ta koalicja się wysypuje na was rozwalając mur a NIE wy, po drugie to wy spieprz...... gdzie popadnie , tratując swoich w każdą stronę a nie Oni i dostajecie oklep(oczywiście że zostaliście zaatakowani w 2/3 długości kordonu bo trudno żeby wymierzyć w sam środek, tak to można szczelać na strzelnicy w środek:) później widać jak grupka ok 12 osób stawia się już całemu wielkiemu bks$zagłębiu a ci mając gula nie podejmują na trasie tańców wiosennych tylko przelatują się w 400 osób po tych 12 osobach.Dla mnie porażka zbić kilku synków w 400 gdzie tamci sami podeszli i chcieli tańce po 10:)widocznie taka przewaga dla was jest bezpieczna.to że B&Z i trochę z L wraca w kilku oddzielnych grupach pod eskortą policji świadczy chyba o tym że coś wam wczoraj nie poszło.
-
po Stronie Górala ile PB?
a po Stronie Bksu jaka liczba ZS + Legii?
a po Stronie Bksu jaka liczba ZS + Legii?
Tak, Kudowa cały czas działa na Górniku. Jest kilkunastu chłopaków, którzy jeżdżą na mecze do Wałbrzycha i w miarę możliwości na wyjazdy. Ostatnimi czasy wydali polówki, vlepki, szaliki, a nawet dorobili się flagi. W Kudowie także jest FC Śląska.jestesmywaszastolica pisze:a czy dziś ta Kudowa to w ogóle działa na Górniku?
z tego co się orientuję to w ostatnich latach mocno do przodu poszedł tam Śląsk i wydawało mi się że zdominował to miasto
-
240 głów Zagłębia Sosnowiec wspiera BKS w Żywcu
CO BY SIĘ NIE DZIAŁO BRAT!
-
Polonii Bytom w Żywcu 70 osób na tym meczu przybijamy oficjalnie układ
Co do zajść po meczowych to patrząc z perspektywy Polonistów wyglądało to tak:
Przed zakończeniem meczu chcemy wyjść ze stadionu pokminić coś pod stadionem,niestety psy ubzdurały sobie że najpierw wyjdą kibice gości.Czekamy aż trochę psów wyjdzie z B/Z i atakujemy bokiem wyłamując betonowe ogrodzenie.Wpadamy w sam środek i tylko kilka osób się stawia,reszta ucieka ale się nie spinamy i nie mamy żalu bo pewnie duża część grupy była już z przodu i nie mogła pewnie pomóc bitym.Nadbiegają psy i większość zawija z powrotem na stadion przez te betonowe ogrodzenie.Kilkanaście osób nie zdążyło i później ich trafiacie niedaleko stadionu.Także jak czytam że jakieś wasze mega zwycięstwo to za głowę można się złapać,My tam nie musimy koloryzować tego zajścia ale obiektywnie moglibyście napisać jak było tym bardziej że trochę was poniosło i niektóre osoby z tej grupy która nie zdążyła przed psami spierdolić przekopujecie kilka razy.....
Co do zajść po meczowych to patrząc z perspektywy Polonistów wyglądało to tak:
Przed zakończeniem meczu chcemy wyjść ze stadionu pokminić coś pod stadionem,niestety psy ubzdurały sobie że najpierw wyjdą kibice gości.Czekamy aż trochę psów wyjdzie z B/Z i atakujemy bokiem wyłamując betonowe ogrodzenie.Wpadamy w sam środek i tylko kilka osób się stawia,reszta ucieka ale się nie spinamy i nie mamy żalu bo pewnie duża część grupy była już z przodu i nie mogła pewnie pomóc bitym.Nadbiegają psy i większość zawija z powrotem na stadion przez te betonowe ogrodzenie.Kilkanaście osób nie zdążyło i później ich trafiacie niedaleko stadionu.Także jak czytam że jakieś wasze mega zwycięstwo to za głowę można się złapać,My tam nie musimy koloryzować tego zajścia ale obiektywnie moglibyście napisać jak było tym bardziej że trochę was poniosło i niektóre osoby z tej grupy która nie zdążyła przed psami spierdolić przekopujecie kilka razy.....
-
rok sie zgadza nas wtedy coś koło 200 z tego co pamiętam.Na dworcu we Wrocku widzimy grupke ok 20 osób w bialoniebieskich szalikach,dwóch chłopaków od nas wysiada zobaczyc któz to taki, w przejsciu podziemnym trafiaja gostka z plecakiem i stąd ta flagaaha pisze:P_FSW pisze:wrzuci ktoś foto flagi skrojonej przez Górnik temu Górnikowi z Wałbrzycha? i w jakich okolicznościach się to stało?
Zgodnie z oczekiwaniami w klatce gości pojawili się przyjezdni. Co było do przypuszczenia żywot zakończyła flaga chłopaków z FC Kudowa Zdrój – Official Hooligans, którą straciliśmy podczas wyjazdu do Kościana.Był to październik 99 roku. Spotkaliśmy się w pociągu „Barbakan” relacji Przemyśl - Świnoujście we Wrocławiu. Było w nim kilkuset fanów Górnika Zabrze jadących na Lecha Poznań – nas coś koło 20. Tak to w wielkim skrócie straciliśmy flagę.
za: Gornik1946.pl
-
Śmiać mi się chce jak czytam posty gości z BKSu zawsze was źle atakujemy głównej grupy tam nie było itp Mogliście jeszcze napisać że atakujemy rodziny z dziećmi co szli na samym końcu.Prawda jest taka że dostaliście w******* i uciekaliście po polach jak zające.Bez proszku ćpunki jesteście zerem i nawet jak widać Zagłębie nie jest wam w stanie skóry uratować.Ciekawi mnie jaką bajkę będziecie cisnąć przy kolejnym spotkaniu...?
-
Panie katana nie spinal sie tak, nie obrazaj na odleglosc. Jeden od was taki juz byl co obrazal a potem sie posral w majtki.pamietasz? Co do akcji Polonii to kozak!pelen spontan, zaskoczenie. Ta czesc grupy co ja zaatakowaliscie w peln szoku,co spowodowalo poploch. Ale nie wypisujcie ze wypierdalali jak zajace.Grupa sportowa od nas nie miala szans sie tam dostac bo byla zagazowana.potem ta grupa urwala sie psom i to potem Polonia przed nimi uciekala.3-4 sie postawilo.zaprzeczy ktos z obu stron?
-
-
Dokładnie,a ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi.Brawa dla obu ekip i tyle ;)