KOMENTARZE 27-30 kwietnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 27-30 kwietnia
Coś nie chce mi się wierzyć że weszli sobie na stadion z dwoma kartonami i zaczęli piłować bramę.. to nie te czasy, pewnie kolejny wymysł gówna.
-
Fake ?abusajev pisze:gw k"[nowe]Przepiłowane kraty na stadionie Wisły!"
Jak dowiedzieliśmy się przed chwilą, do aktu wandalizmu doszło na terenie stadionu Wisły Kraków. W okolicach sektora dla kibiców przyjezdnych zostały przepiłowane kraty oddzielające trybunę od murawy. Nadłamana została także "pleksi" oddzielająca sąsiednie sektory także na tej samej trybunie. Natomiast w toalecie na sektorze gości ochrona, a następnie przybyła na miejsce policja zabezpieczyła 2 kartony, w których znajdowało się 12 maczet, 6 siekier i środki pirotechniczne.
Wszystko to na niecałą dobę przed "gorącymi" (i nie chodzi tu o pogodę) derbami Krakowa, pomiędzy Wisłą, a Cracovią. Po dzisiejszym "odkryciu" bezpieczeństwo na jutrzejszym meczu stoi pod dużym znakiem zapytania. W tej chwili w budynku klubowym trwa narada, w której uczestniczą : Kazimierz Antkowiak (Dyrektor ds. bezpieczeństwa), przedstawiciele policji,straży pożarnej. O ustaleniach będziemy informować .
-
Skad masz te wypociny..?..przeszukalem wszystkie [link] i nic nie ma..sam to napisales..?abusajev pisze:gw k"[nowe]Przepiłowane kraty na stadionie Wisły!"
Jak dowiedzieliśmy się przed chwilą, do aktu wandalizmu doszło na terenie stadionu Wisły Kraków. W okolicach sektora dla kibiców przyjezdnych zostały przepiłowane kraty oddzielające trybunę od murawy. Nadłamana została także "pleksi" oddzielająca sąsiednie sektory także na tej samej trybunie. Natomiast w toalecie na sektorze gości ochrona, a następnie przybyła na miejsce policja zabezpieczyła 2 kartony, w których znajdowało się 12 maczet, 6 siekier i środki pirotechniczne.
Wszystko to na niecałą dobę przed "gorącymi" (i nie chodzi tu o pogodę) derbami Krakowa, pomiędzy Wisłą, a Cracovią. Po dzisiejszym "odkryciu" bezpieczeństwo na jutrzejszym meczu stoi pod dużym znakiem zapytania. W tej chwili w budynku klubowym trwa narada, w której uczestniczą : Kazimierz Antkowiak (Dyrektor ds. bezpieczeństwa), przedstawiciele policji,straży pożarnej. O ustaleniach będziemy informować .
-
Nie ma tego nigdzie.
-
no na bank ksc weszlo sobie na stadion Wisly , przepilowalo bramy i nadlamala pleksje + zostawili sobie pamiatke w kiblu w postaci 2 kartonow z maczetami ...widze derby sie niektorym za mocno udzielaja..a moze to te slonce ?...
-
Co piszę tym chłopakom z GKSu Katowice na tych białych koszulkach?
-

Strumyk Malawa - Stal Sanok (29.04.2012r.)
(mecz w Krasnem)
Gości: 91 (90 Stal + 1 JKS)
-
pitbullcity pisze:Co piszę tym chłopakom z GKSu Katowice na tych białych koszulkach?
j**** CENTROZAP!
FANATYCZNIE PRZEJŚĆ PRZEZ ŻYCIE!
-
Może polece troche OT, ale jak patrze na ekipe ze zdjęcia wklejonego wyżej to aż morda sama się uśmiecha. Ciśnie się też na usta ,,jeszcze Polska nie zginęła" - nie ma samych biberów, pedałów w zielonych rurkach itd. w naszym kraju. Znajdzie się jeszcze wielu c(H)arakternych chłopaków w wielu mniejszych miejscowościach :)
-
Ile Jagi na Legii?
-
800alkopato_1 pisze:Ile Jagi na Legii?
-
znalezione w necie:
*
Kibole Legii próbowali wykoleić pociąg z fanami Jagiellonii
Siedem osób odpowie za chuligańskie wybryki przed wczorajszym meczem Legii Warszawa z Jagiellonią Białystok, w trakcie spotkania i po nim. Zatrzymani to szalikowcy stołecznej drużyny. Trzech ma odpowiedzieć za próbę wykolejenia pociągu, którym wracali z meczu kibice z Białegostoku.
Legia remisuje z Jagiellonią, sytuacja w tabeli coraz bardziej skomplikowana
Kompletnie pijany 25-latek, który jeszcze przed meczem uderzył policjanta w klatkę piersiową, odpowie za czynną napaść za funkcjonariusza. Trzech innych szalikowców zaraz po spotkaniu zostało zatrzymanych za odpalenie rac na stadionie. Za posiadanie środków pirotechnicznych i zakrywanie twarzy grozi im nawet 5 lat więzienia.
Trzech innych chuliganów odpowie zaś za naprawdę groźny incydent w Zielonce pod Warszawą. Po meczu pociągiem wracali tamtędy kibice Jagiellonii. Szalikowcy Legii ułożyli na torach i na zwrotnicy kamienie. Trzem zatrzymanym policja chce postawić bardzo poważny zarzut usiłowania wykolejenia pociągu i próby doprowadzenia do katastrofy kolejowej.

-
Na meczu RTS - BKS gościnnie 9 Arkowców_neutralny_ pisze:a co Arka miała by robic w Łodzi ?swital11 pisze:Arki w Łodzi około 350 osob konkretnej ekipy wroca sami sie okresla
-
-
Jaka liczba wczoraj Polonii Bytom w Stróżach ? widziane dwa samochody przejeżdżające przez Porąbkę Uszewską.
-
Nas około 150 z czego w klatce około 120-130 osób plus kilkanaście na sektorach gospodarzy.
"I choć na głowie jest problemów sterta,
Do końca świata Polonia, Oderka."
Do końca świata Polonia, Oderka."
-
Niech ktoś ogarnięty bliżej przedstawi ekipy z działu galeria: Pionier Pisarzowice i LKS Mazańcowice. Widać ładnie działają jak na klasę A.
Football Without Ultras Is Nothing
-
-
Podpisuję się pod kolegą ze Śląska...wszystko winno mieć swoje granice. To co prezentuje Wisła w ostatnich latach, przechodzi ludzkie pojęcie. To, że nie szanujecie wroga - Wasze prawo - to że nie szanujecie drugiego człowieka po śmierci, jego rodziny, bliskich - świadczy o Waszej małości...Większość tych rozśpiewanych na trybunach nawet nie wie o co toczy się "święta wojna" - obyście nigdy nie musieli stanać twarz w twarz z kimś, kto wyciągnie na Was kosę...ciekawę czy i wtedy - będziecie tak ochoczo wyśpiewywać te bzdury.
Zero szacunku dla morderców z Wisły.....
Zero szacunku dla morderców z Wisły.....
-
Haha... na pewno przejmiemy się opiniami osób z ekip pokroju Prochu Pionki. Skończcie swoje marne żale jednostrzałowcy nie mający nic do powiedzenia w swoich ekipach.
Lech, Lechia, Arka, Śląsk, Jagiellonia, Korona, Sandecja, Unia, GKS Tychy, ŁKS Łódź... Pół kibicowskiej Polski trzyma, trzymało, lub będzie trzymać z ekipami krakowskimi. Sharksi będą biegali z Legią po Warszawie 11.11, JG na układzie pojedzie do Bytomia a wy dalej możecie płakać o honorze i dobrych manierach. Jakoś każdy ma was w d****.
Lech, Lechia, Arka, Śląsk, Jagiellonia, Korona, Sandecja, Unia, GKS Tychy, ŁKS Łódź... Pół kibicowskiej Polski trzyma, trzymało, lub będzie trzymać z ekipami krakowskimi. Sharksi będą biegali z Legią po Warszawie 11.11, JG na układzie pojedzie do Bytomia a wy dalej możecie płakać o honorze i dobrych manierach. Jakoś każdy ma was w d****.
ładny bucik w 34 sek.infotelefoniczne pisze:Wjazd policji na sektory
[link]
-
"NA CZŁOWIEKA WCIĄŻ ŚPIEWACIE SAMI STRATY DUŻE MACIEoprawykibicow pisze:http://www.youtube.com/watch?v=mtUBJawhmCk
FUJIN IVAN KTÓTKI - MARTWE PROSTYTUTKI...."

[link]
"j**** żydów" po czym gola dla Wisły strzela Żyd i trybuny wpadają w orgazm)))
Święta Wojna w długi majowy weekend, tej okazji nie mogłem przepuścić.
Wg zapowiedzi Wiślaków( m.in strona SKWK) miało to być wydarzenie jakiego na tym stadionie jeszcze nigdy nie miało miejsca.Jak typowy turysta tego dnia zakotwiczyłem na piwie w ogródku na Rynku.Cracovia zaczęła się schodzić po 14.Z marketingowego punktu widzenia uważam to za dobry ruch z ich strony.Trochę pośpiewali i poszli na stadion.Po dwóch godzinach też poszedłem.Ciężko w ogóle cokolwiek napisać o atmosferze na trybunach,Wisła chyba próbowała tego dnia pobić jakiś rekord Cracovii w ilości bluzgania na rywala,robiło się od tego sennie i niedobrze.Czasami odnosiło się wrażenie,że Wisła nie gra z Cracovią,a z Człowiekiem,którego obrażenie sprawiało wielką radość zarówno wśród dzieci jak i osób starszych.Największą litość jednak wzbudzali w takich momentach typowe spocone chamy ze wsi z kiełbasami w rękach.
O Cracovii można napisać,że była i próbowała coś wykręcić.Nic więcej.
Kolejna sprawa to 10 tysięcy wolnych miejsc na stadionie co przy takiej reklamie i pompowaniu balonika daje dużo do myślenia.
Po meczu udałem się najpierw na Rynek,a później na Kazimierz,na który przyszła koło godziny 23ciej około 50 osobowa ekipa Cracovii.Wisły godzinę po meczu nie zauważyłem nigdzie.
Jak dla te derby to jedna wielka porażka.
Wg zapowiedzi Wiślaków( m.in strona SKWK) miało to być wydarzenie jakiego na tym stadionie jeszcze nigdy nie miało miejsca.Jak typowy turysta tego dnia zakotwiczyłem na piwie w ogródku na Rynku.Cracovia zaczęła się schodzić po 14.Z marketingowego punktu widzenia uważam to za dobry ruch z ich strony.Trochę pośpiewali i poszli na stadion.Po dwóch godzinach też poszedłem.Ciężko w ogóle cokolwiek napisać o atmosferze na trybunach,Wisła chyba próbowała tego dnia pobić jakiś rekord Cracovii w ilości bluzgania na rywala,robiło się od tego sennie i niedobrze.Czasami odnosiło się wrażenie,że Wisła nie gra z Cracovią,a z Człowiekiem,którego obrażenie sprawiało wielką radość zarówno wśród dzieci jak i osób starszych.Największą litość jednak wzbudzali w takich momentach typowe spocone chamy ze wsi z kiełbasami w rękach.
Kolejna sprawa to 10 tysięcy wolnych miejsc na stadionie co przy takiej reklamie i pompowaniu balonika daje dużo do myślenia.
Po meczu udałem się najpierw na Rynek,a później na Kazimierz,na który przyszła koło godziny 23ciej około 50 osobowa ekipa Cracovii.Wisły godzinę po meczu nie zauważyłem nigdzie.
-
Ciekawe ile pajaców z tego mostu, to osoby wierzące, w kontekście odwołania do Boga.
-
Jeszcze taka ciekawostka:)
Jak Policja pomagała Wiśle ściągnąć flagę.. [link]
a tutaj filmik do tego od 2;30 [link].
Jak Policja pomagała Wiśle ściągnąć flagę.. [link]
a tutaj filmik do tego od 2;30 [link].
"j**** żydów" po czym gola dla Wisły strzela Żyd i trybuny wpadają w orgazm)))
-
Masz coś nie tak pod kopułą, że piszesz o sobie w 3ciej osobie?etnerf pisze:Święta Wojna w długi majowy weekend, tej okazji nie mogłem przepuścić.
To jest właśnie słynna propaganda cieniasów z ul. Kałuży :)
siemano
-
Troche przesadziłeś z tą ciekawostką...Przecież od tylu lat idą ramię w ramię,więc muszą sobie jakoś pomagać ;)
-
No patrz a mi się wydaje, że na filmiku jak psy wchodzą na sektory to u was grzeczna cofka w tył a u nas psy muszą się na początku wycofać bo nie dają sobie rady :)no to nieźle pisze:Troche przesadziłeś z tą ciekawostką...Przecież od tylu lat idą ramię w ramię,więc muszą sobie jakoś pomagać ;)
Zresztą, "Pamiętasz ***** Sosnowiec?" :)
siemano
-
A teraz detektywi :) to macie we krwi...Wszystko co przeciwko wam to ta zła Cracovia :) po tatusiach macie tą rozkminkę,że KAŻDY kto coś napisze nie na wasze kopyto to ten straszny "ŻYD"?infotelefoniczne pisze:Masz coś nie tak pod kopułą, że piszesz o sobie w 3ciej osobie?etnerf pisze:Święta Wojna w długi majowy weekend, tej okazji nie mogłem przepuścić.
To jest właśnie słynna propaganda cieniasów z ul. Kałuży :)
-
Po pierwsze to...CZY TY PAMIĘTASZ SOSNOWIEC?Pamiętasz?Byłeś tam wtedy?Czy tylko koledzy"wszystkowiedzący" ci powiedzieli coś,a resztę wyczytałeś na kibice.net?infotelefoniczne pisze:No patrz a mi się wydaje, że na filmiku jak psy wchodzą na sektory to u was grzeczna cofka w tył a u nas psy muszą się na początku wycofać bo nie dają sobie rady :)no to nieźle pisze:Troche przesadziłeś z tą ciekawostką...Przecież od tylu lat idą ramię w ramię,więc muszą sobie jakoś pomagać ;)
Zresztą, "Pamiętasz ***** Sosnowiec?" :)
Tak, szkoda tylko że jak w jednym czasie psy wjeżdzają na oba sektory to Cracovia podkuliła grzecznie ogonki, i grzecznie przesiedzieli do końca meczu z paroma okrzykami, nie mówiąc już o tym jak Wam kolegów wyciągali z sektora, zero reakcji, a Wisła walczy z psiarnią, czyli co Cracovia + Policja? Śmieszne pierdolenie:). Etnef niestety zdeka nie wyszła Ci ta propaganda, bo Wisła do późnych godzin baluje i świętuje na rynku i nie tylko:). Musicie się wysilić postarać, wymyśleć coś lepszego bo na razie to chujowo wam to idzie. A derby zajebiste pod każdym względem.
Tak w ogóle na c*** ten temat został otwarty?
Tak w ogóle na c*** ten temat został otwarty?
-
Rozdupca mnie takie myślenie. Wisła wystawia 10 tysięczny młyn na derbach, bo kibicują jej ludzie z malych wiosek, a cracovia tylko 2 tysieczny (?) bo rzadzi w prawie milionowym miescie...no to nieźle pisze: do obecności kibiców po meczu to nie 24 tys,tylko 23(w tym 1 tys ) Cracovii...Po drugie większość wiślaków pewnie spieszyła się na pociągi,autobusy,busy itp,zeby dojechać jak najszybciej do swoich miejscowości...
Gdzie tu logika?
-
Taaa... bo Jaga nigdy nic wspólnego z Wisła nie miała a zgodę zerwali, bo nie podobały im się noże.patryjota613 pisze:Haha no nie powiem może i jestem "jednostrzałowcem" ale z Twojej pierdolonej maczety...jablerr pisze:Haha... na pewno przejmiemy się opiniami osób z ekip pokroju Prochu Pionki. Skończcie swoje marne żale jednostrzałowcy nie mający nic do powiedzenia w swoich ekipach.
Może i poł kibicowskij Polski trzyma z "ekipami" krakowskimi,ale te 2 pół was pierdoli...
Ale dojebałs z tą Jagą,jak Jadze najbliżej do Widzewa i Ruchu a MY nie tolerujemy,żeby ekipa z kosami biegała jak jacys pierdolenie rycerze...
Tak się podniecacie, że kibice to jedyna grupa społeczna, która w obliczu wojny będzie bronić Ojczyzny. Wyjdziecie ekipą, bez koszulek na ruskie czołgi i będziecie klaskać w ręce, a jak was przeciągną serią to wejdziecie na k.net i będziecie się żalić, że ruscy niehonorowi. To już lepiej z maczetą wyskoczyć na kacapa :)
Teraz już bardziej serio. Wy macie swój świat, gdzie przeciwnikowi chcecie udowodnić, że jesteście LEPSI. Po prostu, wpierdolicie im na łapy, przekopiecie, pogonicie i jesteście spełnieni - jesteśmy LEPSI. Rozjedziecie się do domów, czasem przybijecie piątki. W Krakowie chodzi o to żeby przeciwnika wyeliminować, eksterminować, maksymalnie zgnoić. Nie ma miejsca dla 2 klubów, z takiego założenia wychodzą osoby decyzyjne z obu stron. To nie my mamy przeciwnikowi udowadniać, że jesteśmy lepsi - przeciwnika ma nie być. A to, że od 20 lat żadna z ekip, mimo wzlotów i upadków nie odpuszcza, to sytuacja wygląda, jak wygląda.
Godzinę po meczu byłem w takich miejscach na Rynku:
Banialuka-knajpa przy Placu Szczepańskich,Wódka i Wino-knajpa przy ul Św Tomasza i Ambasadzie Śledzia knajpa przy Małym Rynku.To są te knajpy z tanimi trunkami i przekąskami.Tam się lokowałem bo tylko tam oprócz ogródków na Rynku i Małym Rynku siedzieli ludzie.O 22 trzeba się było zawijać na Kazimierz,bo życie na Rynku zaczęło zamierać.Składanie ogródków i puchy na ulicach!I na tym Kazimierzu trafiłem na Cracovię,która przyszła na grilla ustawionego na Placu Nowym.
Banialuka-knajpa przy Placu Szczepańskich,Wódka i Wino-knajpa przy ul Św Tomasza i Ambasadzie Śledzia knajpa przy Małym Rynku.To są te knajpy z tanimi trunkami i przekąskami.Tam się lokowałem bo tylko tam oprócz ogródków na Rynku i Małym Rynku siedzieli ludzie.O 22 trzeba się było zawijać na Kazimierz,bo życie na Rynku zaczęło zamierać.Składanie ogródków i puchy na ulicach!I na tym Kazimierzu trafiłem na Cracovię,która przyszła na grilla ustawionego na Placu Nowym.
-
Ostatnio moja żona kroiła pomidora i się zacięła w rękę, więc jak widzicie my w Łodzi też nie odpuszczamy.
Czy wy jesteście normalni? I tak zaraz temat będzie do czyszczenia. Może powinien powstać jakiś ogólny o sprzęcie, ale do c****, od 2004 miało nie być sprzętu a eksterminować się można też kulturalnie (łamanie kończyn i te sprawy)
Czy wy jesteście normalni? I tak zaraz temat będzie do czyszczenia. Może powinien powstać jakiś ogólny o sprzęcie, ale do c****, od 2004 miało nie być sprzętu a eksterminować się można też kulturalnie (łamanie kończyn i te sprawy)
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Po prostu powinien temat o derbach zostać otwarty i nie zaśmiecalibyśmy niepotrzebnie tego...
-
Jeśli uważasz że Jagiellonii najbliżej do Widzewa i Ruchu to znaczy że czytasz za dużo komentarzy pod filmikami na Youtube. Jak nie masz wiedzy na ten temat to prosze nie pisz nic jesli masz sie kompromitować.patryjota613 pisze:Haha no nie powiem może i jestem "jednostrzałowcem" ale z Twojej pierdolonej maczety...jablerr pisze:Haha... na pewno przejmiemy się opiniami osób z ekip pokroju Prochu Pionki. Skończcie swoje marne żale jednostrzałowcy nie mający nic do powiedzenia w swoich ekipach.
Może i poł kibicowskij Polski trzyma z "ekipami" krakowskimi,ale te 2 pół was pierdoli...
Ale dojebałs z tą Jagą,jak Jadze najbliżej do Widzewa i Ruchu a MY nie tolerujemy,żeby ekipa z kosami biegała jak jacys pierdolenie rycerze...
-
głównie chodzi o ciebie.....od 3 dni siejesz tutaj niezły fermętno to nieźle pisze:Po prostu powinien temat o derbach zostać otwarty i nie zaśmiecalibyśmy niepotrzebnie tego...
ktos z kibiców KSC powinien już dawno się tobą zająć
-
Ja piszę tylko prawdę...niestety to druga strona błoń sieje ferment...Zresztą co Ty możesz wiedzieć?