Polska - Andora (2.06.2012)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska - Andora (2.06.2012)
olać to. po co placic kase na pzpn, tym bardziej, ze przed euro sluzby nie pozwola sobie na zadne wpadki. lepiej wypic piwko z panna na grilu, a na euro pilnowac by irole, rusy i inni nie wozili sie za bardzo po naszych miastach i tyle.
-
90zł to chyba jakiś żart z całym szacunkiem do Andory bo to są amatorzy ale jak na mecz Polski to chyba przegina ale co tu mówić.Może w końcu Benisch błędu nie popełni ha
-
wezyr pisze:olać to. po co płacić kase na pzpn , tym bardziej, ze przed euro sluzby nie pozwola sobie na zadne wpadki. lepiej wypic piwko z panna na grilu, a na euro pilnowac by irole, rusy i inni nie wozili sie za bardzo po naszych miastach i tyle.
Uważasz, że jak w latach 90-tych i poźniej chodzilismy na mecze reprezentacji to wtedy kasa z [link] była przekazywana do Caritasu a nie do PZPN i tylko teraz nagle PZPN bierze tą kase ?
Moje zdanie jest takie, że wszystkim ojro pajacom gul by cholernie skoczył gdyby usłyszeli prawdziwy doping na reprze, z czestym wyrazaniem co myslimy o ich smiesznym turnieju.

-
O! właśnie tak jak pisze wieśniak-mega doping na pełnej kurwie z "odpowiednimi akcentami" a za 11 dni sami się przekonacie że redaktorki zatęsknią za nami.
-
to co jedzie ktoś? biletów na żylete w c***..
Ja będę:) Robimy wieczór kawalerski w Wa-wie, więc przy okazji wejdziemy zobaczyć co się dzieje na trybunach. Jeśli by się zebrała jakaś ekipa to można pośpiewać, a jak nie to trudno. Najwyżej popatrzymy na pikników, oglądniemy meczyk i na melanż:)
-
A biletów juz prawie brak.... pikniki tak kupują bilety na kupbilet.pl ?
-
Lepiej tego dnia być na ulicach Warszawy,w związku z tym że nie widze odpowiedniego tematu wkleje tu pewne info ; ,,Jeszcze sodomicka parada się nie zaczęła, a już prawie się skończyła. To pierwszy sukces akcji NOP „Nasz Kraj – Nasze Zasady”. Perwersi zmieniają trasę! Pierwszy sukces akcji NOP!
Jak informują organizatorzy dewiacyjnego marszu „ze względu na zorganizowany protest” nie zaczną swojej akcji przed Sejmem, tylko na placu Konstytucji. Bałagan zapanował u nich tak wielki, że sami jeszcze nie wiedzą, jak i którędy będą maszerować. My spotykamy się według wcześniejszych ustaleń, tzn. o godzinie 14 na miejscu zgłoszonym przez NOP do urzędu miejskiego. Przewidując nerwowe ruchy sodomitów akcję zarejestrowaliśmy dość szeroko: od Sejmu do Placu Trzech Krzyży.
Pederaści mogą z Pl. Konstytucji maszerować albo przez Pl. Trzech Krzyży – albo opłotkami przez ulice Piękną, Górnośląską i Myśliwiecką. W opcji pierwszej – witamy ich na Placu Trzech Krzyży – w miejscu zalegalizowanym. Przy wyborze opcji drugiej – przenosimy się na Krakowskie Przedmieście, pod pomnik Stefana kardynała Wyszyńskiego, gdzie akcję zalegalizowało środowisko Ruch Suwerenność Narodu Polskiego.
Zapraszamy!''
Jak informują organizatorzy dewiacyjnego marszu „ze względu na zorganizowany protest” nie zaczną swojej akcji przed Sejmem, tylko na placu Konstytucji. Bałagan zapanował u nich tak wielki, że sami jeszcze nie wiedzą, jak i którędy będą maszerować. My spotykamy się według wcześniejszych ustaleń, tzn. o godzinie 14 na miejscu zgłoszonym przez NOP do urzędu miejskiego. Przewidując nerwowe ruchy sodomitów akcję zarejestrowaliśmy dość szeroko: od Sejmu do Placu Trzech Krzyży.
Pederaści mogą z Pl. Konstytucji maszerować albo przez Pl. Trzech Krzyży – albo opłotkami przez ulice Piękną, Górnośląską i Myśliwiecką. W opcji pierwszej – witamy ich na Placu Trzech Krzyży – w miejscu zalegalizowanym. Przy wyborze opcji drugiej – przenosimy się na Krakowskie Przedmieście, pod pomnik Stefana kardynała Wyszyńskiego, gdzie akcję zalegalizowało środowisko Ruch Suwerenność Narodu Polskiego.
Zapraszamy!''

-
czy mnie się coś na oczy rzuciło czy faktycznie ktoś wlazł na gniazdo z bębnem i doping prowadzi??
-
poszło j**** pzpn :)
-
Mowcie co chcecie,ale nas juz powoli (w ogole) nie ma.zachwyty na piknikami.ten doping (tragiczny)ktory ich tak podnieca. Tego chcieli Rudy z rzadem,tego chcieli inni decydenci pzpn-u. ja uwazam to za nasza najwieksza porazke
-
-
Dokladnie. o to w tym wszystkim chodzi. jest cisza ,jest spokoj,kasa sie zgadza. pikniki zjedza ,wypija,kupia pamiatki,a my? a my siedzimy w domach i kurwica(przynajmniej ja ja mam)
Jaka frekwencja na Ł3?
A co proponujecie pełny stadion i wrzuty na PZPN i Tuska? I co to samo tylko więcej kasy z biletów i jedzenia. Już nie raz bolało ich że grają przy pustych trybunach. Zobaczymy jak wytrzymają a nam zostają wyjazdy i wiele innych atakcji kibicowskich
A co proponujecie pełny stadion i wrzuty na PZPN i Tuska? I co to samo tylko więcej kasy z biletów i jedzenia. Już nie raz bolało ich że grają przy pustych trybunach. Zobaczymy jak wytrzymają a nam zostają wyjazdy i wiele innych atakcji kibicowskich
-
faktycznie trybuny coraz bardziej przypominają te z hal siatkarskich...
czuję jak oblepia mnie przeciętność
-
No i co z tego? i tak jestesmy w d**** .winston pisze:poszło j**** pzpn :)
rząd osiagnął to co chciał.
-
owszem na wyjazdach można sporo zdziałać na nie korzyść całego pzpn-u, bo tam pajace nie pojade, albo pojadą raz, dostaną po głowie i skończy im się jeżdżenie
-
dokładnie, pozniej ryzy bedzie chwalony w mediach ze zwyciezyl z "bandytami"baniak pisze:No i co z tego? i tak jestesmy w d**** .winston pisze:poszło j**** pzpn :)
komuna w Polsce powraca, juz nie musze pytac rodzicow jak bylo w tamtych czasach
-
oni osiągnęli to co chcieli na czas euro, zobaczymy po euro jakie będą płacze że stadiony puste, że nikt na kadrę nie chce chodzić, a za wyjazdy same kary i oby walkowery, a dzisiaj liczę na jakieś fajne kontuzje dla podsumowania
-
...którzy na ciekawszym meczu eliminacyjnym odrodzą się niczym feniks z popiołów. :)mazda pisze:dokładnie, pozniej ryzy bedzie chwalony w mediach ze zwyciezyl z "bandytami"baniak pisze:No i co z tego? i tak jestesmy w d**** .winston pisze:poszło j**** pzpn :)
Bez skrajnego defetyzmu Panowie. Wspominacie, że rząd osiągnął co chciał, aczkolwiek mecze w naszej rodzimej lidze (w szczególności ostatnia kolejka) raczej tego nie potwierdzają. Nieprawdaż? No chyba, że powyższe dywagacje dotyczą tylko spotkań reprezentacji u siebie.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
No i Tusk osiągnął swój cel: stadion zapełnił pikinikami jest spokojnie, kulturalnie a my siedzimy przed TV ...
Może po Euro ochłoniemy i wrócimy także u siebie na swoje miejsce bo żal serce ściska jak widzi się te pomalowane mordy na stadionach wpieprzające chipsy które tylko podczas hymnu umieją wstać ...
Może po Euro ochłoniemy i wrócimy także u siebie na swoje miejsce bo żal serce ściska jak widzi się te pomalowane mordy na stadionach wpieprzające chipsy które tylko podczas hymnu umieją wstać ...
-
nie wiem jak inni ale ja wbijam c*** w taką kadrę, niech pikniki wypełniają stadiony oklaskując Perquisów czy innych Poleńskich, koło c**** mi to lata, Reprezentacja narodowa umarła wraz z wprowadzeniem weń murzyna w 2000 roku, teraz liczy się hajs, bycie szybko najlepszym kosztem wartości patriotycznych, j**** to i PZPN
-
a co wy mysleliscie, ze nie bedzie nas na trybunach , nie bedzie opraw i dopingu i ktos bedzie plakał ? zwrocil ktos wogole na to uwage w mediach ? jak tak to ile bylo takich osob 5 ? 6 ?
to co robilismy, robilismy nie dla Polski , nie na pokaz, nie dla kogoś albo po coś, tylko dla siebie , dla wlasnej jazdy i frajdy, wstyd mi patrzac przez pryzmat uplywajacego czasu , ze banda k**** w garniturach, i jakis dziwek i c**** z public relations po 3 latach zarządzania na prywatnej uczelni, zajebała nam tą całą frajde jak nauczycielka ściągi młokosowi w gimnzjum .
Taka jest prawda. Sami sie usunelismy w cien bo ktos tam tak ustalił i c***, a ze jestesmy przyzwyczajeni do jakiejs hierarchii to kazdy posluchal , jakos to sobie wytlumaczył , i p****, mamy teraz to co mamy, nie wiem czy cos nagle zmienimy , bo z dnia na dzien w kadrze nie przestana grac jakieś żelki, psy nie podpisza paktu o nieagresji, a raczej bedzie ganiac pewnie coraz bardziej, nowych stadionow nie rozbiorą, a i pzpn też sam z siebie sie nie rozpadnie, wypada zapytac wiec czy bylo warto tak łatwo odpuscic kadre.
aha i czytajac rozne wpisy ponizej to rozroniajcie
KADRE - jako 11 piłkarzy ktorzy wychodzą pokopać piłke w koszulce z Orłem i
KADRE - jak wyjazd na mecz Polski, gdzie jedziesz jako kibic a nie jako piknik zainteresowany tym pierwszym pojęciem pozdro
to co robilismy, robilismy nie dla Polski , nie na pokaz, nie dla kogoś albo po coś, tylko dla siebie , dla wlasnej jazdy i frajdy, wstyd mi patrzac przez pryzmat uplywajacego czasu , ze banda k**** w garniturach, i jakis dziwek i c**** z public relations po 3 latach zarządzania na prywatnej uczelni, zajebała nam tą całą frajde jak nauczycielka ściągi młokosowi w gimnzjum .
Taka jest prawda. Sami sie usunelismy w cien bo ktos tam tak ustalił i c***, a ze jestesmy przyzwyczajeni do jakiejs hierarchii to kazdy posluchal , jakos to sobie wytlumaczył , i p****, mamy teraz to co mamy, nie wiem czy cos nagle zmienimy , bo z dnia na dzien w kadrze nie przestana grac jakieś żelki, psy nie podpisza paktu o nieagresji, a raczej bedzie ganiac pewnie coraz bardziej, nowych stadionow nie rozbiorą, a i pzpn też sam z siebie sie nie rozpadnie, wypada zapytac wiec czy bylo warto tak łatwo odpuscic kadre.
aha i czytajac rozne wpisy ponizej to rozroniajcie
KADRE - jako 11 piłkarzy ktorzy wychodzą pokopać piłke w koszulce z Orłem i
KADRE - jak wyjazd na mecz Polski, gdzie jedziesz jako kibic a nie jako piknik zainteresowany tym pierwszym pojęciem pozdro
FREKWENCJA , WYNIKI , c*** NAS TO OBCHODZI
JESTEŚMY OSIEDLOWYM ELEMENTEM ŁODZI !
-
TS1906NH pisze:oni osiągnęli to co chcieli na czas euro, zobaczymy po euro jakie będą płacze że stadiony puste, że nikt na kadrę nie chce chodzić, a za wyjazdy same kary i oby walkowery, a dzisiaj liczę na jakieś fajne kontuzje dla podsumowania
A c*** go obchodzi czas po euro. chciał spokoj na euro i bedzie go mial.
Nie p******,nie zycze kontuzji nikomu przed euro nawet francuzowi czy niemcowi w naszej koszulce. Niech sobie gra. j**** mnie to kto gra w niej. Mnie interesuje to co sie dzieje na trybunach.
-
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
Moim zdaniem po Euro powinniśmy wrócić na swoje trybuny, ale na pewno zaraz się znajdzie jakiś "kumaty" który mnie zjedzie :-)
POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!
POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!
-
Poszło "Piłka nożna dla kibiców" jednak parę ogarniętych jest osób na meczu.
-
może kacapy pokażą piknikom i pajacom stadionowym miejsce w szeregu
-
Naprawdę jakiś bęben schłychać . pzpn chyba jakichś klakierów wynajoł . zresztą wcale bym się nie zdziwił , bo słychac że chyba ktoś z lekka tym kieruje .
a według mnie to nasza największa porażka. odpuściliśmy mecze i widać co się dzieje. i nie pierdolcie że Smuda itp. bo nie robilismy tego dla Smudy tylko dla kadry.
A ja wole Peurqisa z polskimi korzeniami niż Rogera. To był farbowany Lis a nie ludzie którzy wyjechali w 70 latach za chlebem i urodził się im zdolne dzieci.
A ja wole Peurqisa z polskimi korzeniami niż Rogera. To był farbowany Lis a nie ludzie którzy wyjechali w 70 latach za chlebem i urodził się im zdolne dzieci.
-
Czy wy nie rozumiecie dlaczego te jebane lisy grają u nas? Kumacie, że gdyby jeden z drugim mieli okazje zagrać u siebie to pierdolili by nasz paszport?
-
tak w ogóle to spytam, ozsk jeszcze coś działa??
-
no i c*** , w sumie wazne ze czarni nie sa, interesuja cie wyniki i piłkarze z tej kadry >? zyjesz tym ? w takim razie co cie boli czy ktos sie urodzil w niemczech czy gdzies tam, ja to mam np w d**** bo rozrozniam piłke od kibicowania, tak jak rozrozniam pilkarzy na tych co ich lubie i szanuje i tych co mam na nich wyjebane bo czyms podpadli a taki to jest pojebany zawód ze tych drugich jest 95 %. pozatym tak to bylaby mozliwosc wywiesic cos, krzyknac, pokazac ze coś jest nie tak, a teraz co , niepodoba ci sie ze graja jacys naturalizowani, to został ci płacz na kibice.net, bo nieobecny jak wiadomo głosu nie ma.
FREKWENCJA , WYNIKI , c*** NAS TO OBCHODZI
-
Trzeba było się ruszyć na mecz i wieszać a nie narzekać teraz.
Albo ruszyć się na blokade.
Albo ruszyć się na blokade.
-
i co my zdziałaliśmy ? gówno..
Kasa za bilety jest, jakiś tam doping jest , kiboli nie ma i jest wszystko ok.
Nie wiem skąd ten doping się niesie, niby pzpn polecialo kilka razy.
Kasa za bilety jest, jakiś tam doping jest , kiboli nie ma i jest wszystko ok.
Nie wiem skąd ten doping się niesie, niby pzpn polecialo kilka razy.
-
z tego co mówili w tv - 30 tys.Wilku_Wolf pisze:Jaka frekwencja na Ł3?
-
Wróciłem z Żylety. Na II połowe nie miałem ochoty zostawać. Mecz przesycony atmosferą hot dogów, popcornu i kolorowych peruk. Hadaj przed meczu instruuje wszystkich jak trzeba dopingować "kto wygra mecz" itp. Pikniki skore do dopingu ale szybko im przechodzi. W 25 min ktoś na Żylecie stara się podkręcać doping i leci donald matole, piłka nożna dla kibiców, kilka pzdr dla pzpn. Wcześnie 2 razy słyszalne Żyleta, Żyleta. Zdaje mi się że widziałem przesćieradło antylewackie ale głowy nie dam... Miałem wrażenie że na trybunie południowe, zaraz za bramką siedzi ekipa Biedronki, która ciągle starała się rozkręcić doping. Wszyscy ubrani w koszulki wspólnie tworzące flagę PL. Niech ktoś potwierdzi jak widział lepiej.
permanent mówi jak jest
-
edit: bęben rzeczywiście jest tyle że na pewno nie na Żylecie. Jeszcze dodam że przed meczem Hadaj opowiada o słabym dopingu na ostatnich meczach kadry, mówi że nie wie czemu tak się dzieje i ma nadzieję że dzisiaj będzie lepiej. Pozdro :)
permanent mówi jak jest
czy ja się przesłyszałem czy z trybun leciała przyśpiewka wzorem reklamy z biedronki haha