Otwarcie Narodowego!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Otwarcie Narodowego!!
no ku*** stadion poszli zwiedzac, fotki na fejsiki porobić, hotdogi wpierdalać, komedia normalnie.
-
Żenada to co się odbywa na tym narodowym. Oby jak najszybciej skończyło się to śmieszne euro a razem z nim niech z trybun wypierdalają janusze.
-
Szpak: "jest doping, jest wsparcie - warto to wykorzystać..." bo długo nie potrwa :)
-
Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
-
To pikników tez zwijają? ooo a przecież oni zawsze tacy grzeczni, krzyczą na "kiboli" że brzydkich słówek używają, że Mamusia nie wychowała. Trzymajcie sie bracia!
Zacznijmy od tego, ze stadion narodowy wciąż jest w budowie, i znajduje się w Chorzowie :) PZPN jeszcze nie podjął uchwały przenoszącej nazwę narodowego do Warszawy.miedziany pisze:No co Wy panowie otwarcie Narodowego a tu tematu brak??? ;)
Panowie nie rozumiecie pewnej rzeczy...spikerzy są na jednym meczu, na tym, gdzie są pełne trybuny i fantastyczny doping, a w tv nam puszczaj całkiem inny mecz...tylko nazwiska się przypadkowo powielają :)
Szkoda że zorganizowane grupy kibicowskie nie mogą kupować biletów, bo z pewnością byłby lepszy doping. No ale cóż, jedyne co cieszy to stały dobry poziom kibicowania w lidze...a i to od pewnego czasu mnie strasznie martwi.
-
jaka gra taki doping
szkoda bo 57 tys mogłoby pierdolnąć
szkoda bo 57 tys mogłoby pierdolnąć
-
zajebiste,naprawde!!Daymoss pisze:Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
-
Serio nie wiesz czy jaja sobie robisz?
-
A co to znaczy ?[/quote]
ty tak serio??
ty tak serio??
-
Rewolucja2012 pisze:Daymoss pisze:Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
A co to znaczy ?
chciałem to przetłumaczyć na google translatorze, ale nie wiem po jakiemu to :/
NARODOWE SIŁY ZBROJNE NSZ
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW
-
Daymoss pisze:Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
Na każdym meczu repry powinien byc taki transparent
-
Ja myślę że jak wrzucisz do [link] to on i tak sam wykryje więc szansa jestSpierdalaj88 pisze:Rewolucja2012 pisze:Daymoss pisze:Sorry za posta pod postem. Tak mnie naszło: Podczas Euro wielka demonstracja "Against Modern Football", co myślicie?
A co to znaczy ?
chciałem to przetłumaczyć na google translatorze, ale nie wiem po jakiemu to :/
-
Są oficjalne dane o frekwencji - nie ma kompletu widzów. Kołowroty na wejściach naliczyły 48 tys. fanów. Do tego trzeba doliczyć 2-3 tysiące w strefach VIP.
-
super jest ten doping :)
jaki tu spokoj nananana
nic sie dzieje nananana
kazdy sie nudzi nananana...
co ku*** pikole hujowy mecz bez bramek narazie to co robimy
-a choc andrzej w strone wyjscia bo pozniej tlok bedzie :)
jaki tu spokoj nananana
nic sie dzieje nananana
kazdy sie nudzi nananana...
co ku*** pikole hujowy mecz bez bramek narazie to co robimy
-a choc andrzej w strone wyjscia bo pozniej tlok bedzie :)
-
intifada pisze:Są oficjalne dane o frekwencji - nie ma kompletu widzów. Kołowroty na wejściach naliczyły 48 tys. fanów. Do tego trzeba doliczyć 2-3 tysiące w strefach VIP.
Duża część najebana nie weszła a reszta nie dojechała
-
intifada pisze:Są oficjalne dane o frekwencji - nie ma kompletu widzów. Kołowroty na wejściach naliczyły 48 tys. fanów. Do tego trzeba doliczyć 2-3 tysiące w strefach VIP.
A komentatorek dalej tkwi w przekonaniu że jest ok 60 tys. ;)
-
rudy placil za bilety czy za fryty przez płot sie wbil na afere..:)
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
60 tys? Pewnie na dachu siedzą
-
Rewolucja2012 pisze:haha już kapuje ok jestem na bani to wybaczcie
Rewolucja2012 pisze:haha już kapuje ok jestem na bani to wybaczcie
zrób nam wszystkim przyjemność i leć do kolegów pod stadion jak będą wychodzić to se piątki z nimi poprzybijasz.Rewolucja2012 pisze:a co to znaczy ?
-
Ciekawie jak nasze gwiazdy zgarna koszulki portugalskich niewiast, skoro 2 najwieksze gwiazdki są juz na ławie:D bardzo jestem ciekawy czy powtorzy sie sytuacja po meczu z Hiszpania.
A tej niemieckiej kurwie co wchodzi to niczego dobrego nie zycze;)
A tej niemieckiej kurwie co wchodzi to niczego dobrego nie zycze;)
-
a ty myślisz że to przypadek że ich ściągneli z boiska?sonic pisze:Ciekawie jak nasze gwiazdy zgarna koszulki portugalskich niewiast, skoro 2 najwieksze gwiazdki są juz na ławie
"chłopaki schodźcie z boiska bo zaraz koniec i wam koszulki pierdolną..."
-
Patrzyłem na pierwsza połowę i tragedia więc o 21.45 włączyłem sobie tvp2 i leci dobry film u Pana Boga w ogródku. Wiec polecam na odstresowanie :)
-
swieta racja tylko słychac okrzyki jeeeee, łałłłłł alboo uuuuu.. tak jak chcial tuskPch pisze:Nabijajcie sie nabijajcie, a triumfuja i tak rzadzacy...
Nowy stadion jest? Jest.
Pelny? Pelny.
Cos tam krzykna na trybunach? Krzykna.
Nie ma zadym? Nie ma.
Osiagneli co chcieli.
-
fuck euro2012
-
Jerzy Angel właśnie pierdoli, że wróciła atmosfera i dopingRewolucja2012 pisze:Haha zobaczycie ze ryży powie dobry doping idziemy w dobrym kierunku
-
Przy ''Donald matole...'' poleciały gwizdy.
Donald wygrał, ma publikę na euro igrzyska.
-
Tutaj fuckeuro2012 i lamenty a kilka tematów niżej temat bilety na euro.
-
Można się śmiać ale ze względów akustyki słychać każde pierdnięcie, więc niosło się chyba lepiej niż na Śląskim. Nie ma młyna na łuku który z racji tego że był bez dachu i oddalony najbardziej od murawy miał problemy z przebiciem się przez stado trębaczy. Do tego trąbki na wejściach zlikwidowano a magię jakiegoś kotła czarownic w Chorzowie dawno włożyć można bylo między bajki, z resztą nie tylko tam.
-
świat się kończy na euro ?Sztygar pisze:Przy ''Donald matole...'' poleciały gwizdy.
1947
-
Nawet z transportem po meczu sonie nie potrafią poradzić.Niektórzy są trochę zaskoczeni brakiem tramwajów, ale tych wolontariusze informują, że do centrum jest tylko 3 km więc można iść piechotą
-
o gasto tez mowa ze za malo i jest zawiedziony jeden z drugim ze przekosic nie ma gdzie za bardzo..:D
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
W jednym momencie mi się japa uśmiechnęła jak w miarę głośno i równo poszło "j**** pzpn...", ale to była chwila, reszta tak jak sobie wymarzyli.
-
Rewolucja idź spać, a nie najebany wypisujesz bzdury...
Naszła mnie taka refleksja... poszedłem z kumplem na siłke bo postanowiliśmy, że nie bedziemy oglądać tego całego eurogówna. Jednak nagle tam też dotarła gorączka piłkarska. Majster włączył zamiast muzyki to kablóweczke, meczyk leci. W przerwie między ćwiczeniami doszliśmy do wniosku, że to co się dzisiaj wydarzyło to wielki wstyd. Nawet żartowaliśmy sobie, że pewnie gdzieś w Serbii czy też Anglii, Włoszech etc. myślą: ,,tam w Polsce to pewnie same psychole chodzą na mecze, 100% fanatycy", a tu jednak taki wstyd.
Żałosnym widokiem było to, że zamiast flag wielkich marek takich jak Lech, Legia, Widzew, ŁKS itd. wisiały jakieś zwykłe, potargane i niechlujnie zawieszone flagi Pcimia Dolnego czy też innego Pacanowa. Widoczna jedynie flaga Sączersów... tu musze przyznać, że coś się chłopakom pojebało w główkach pojawiając się w tym gównianym cyrku
Pozwole sobie też zauważyć bande starych baranów po 50 lat z pomalowanymi łbami na biało-czerwono... na usta się ciśnie JA p*******...
Słów Szpaka komentować nie zamierzam, jedynie przytocze słowa mojego staruszka :), który do kumatych się nie zalicza, ale swój rozum ma ,,jaki k...a świetny doping i atmosfera jak słychać tylko gwizdy niczym z gran derbi" :)
Naszła mnie taka refleksja... poszedłem z kumplem na siłke bo postanowiliśmy, że nie bedziemy oglądać tego całego eurogówna. Jednak nagle tam też dotarła gorączka piłkarska. Majster włączył zamiast muzyki to kablóweczke, meczyk leci. W przerwie między ćwiczeniami doszliśmy do wniosku, że to co się dzisiaj wydarzyło to wielki wstyd. Nawet żartowaliśmy sobie, że pewnie gdzieś w Serbii czy też Anglii, Włoszech etc. myślą: ,,tam w Polsce to pewnie same psychole chodzą na mecze, 100% fanatycy", a tu jednak taki wstyd.
Żałosnym widokiem było to, że zamiast flag wielkich marek takich jak Lech, Legia, Widzew, ŁKS itd. wisiały jakieś zwykłe, potargane i niechlujnie zawieszone flagi Pcimia Dolnego czy też innego Pacanowa. Widoczna jedynie flaga Sączersów... tu musze przyznać, że coś się chłopakom pojebało w główkach pojawiając się w tym gównianym cyrku
Pozwole sobie też zauważyć bande starych baranów po 50 lat z pomalowanymi łbami na biało-czerwono... na usta się ciśnie JA p*******...
Słów Szpaka komentować nie zamierzam, jedynie przytocze słowa mojego staruszka :), który do kumatych się nie zalicza, ale swój rozum ma ,,jaki k...a świetny doping i atmosfera jak słychać tylko gwizdy niczym z gran derbi" :)
-
Paweł Zarzecki orange sport - "kibice nie byli 12 zawodnikiem reprezentacji, widać było brak zorganizowanego dopingu, jestem przyzwyczajony jak to wygląda na Legii czy Polonii, dziś czułem piknikową atmosferę". brawo.
-
j**** PZPN słyszałem chyba 2 razy...
Ogółem to takiego cyrku dawno nie widziałem !
Ogółem to takiego cyrku dawno nie widziałem !
-
p******* mi sie nazwiska.. Te słowa wypowiedział Adam Godlewski z Piłki nożnej dla orange sport.ŚW.11 pisze:Paweł Zarzecki orange sport - "kibice nie byli 12 zawodnikiem reprezentacji, widać było brak zorganizowanego dopingu, jestem przyzwyczajony jak to wygląda na Legii czy Polonii, dziś czułem piknikową atmosferę". brawo.
dodał jeszcze, że ma nadzieje że tak nie będzie to wszystko wyglądało podczas euro
-
Trafna uwaga. Konsekwentnie do samego konca j**** to ojro2012. Teamt z biletami powinien isc do kasacji19Brunatny77 pisze:Tutaj fuckeuro2012 i lamenty a kilka tematów niżej temat bilety na euro.
-
[link]
Znowu zakaz wnoszenia flag, o megafonach nie wspominając.
Znowu zakaz wnoszenia flag, o megafonach nie wspominając.