Komentarze 28-31.10.2011r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 28-31.10.2011r.
J_ag pisze:Powiem krótko dla nas kibiców Arki był to najgorszy wyjazd odkad znam. Policja wywiozła nas chyba pod Berlin zebysmy sie dojechali, trzepanie sprawdzanie telefonów, butów, spodni alkomaaty wpuszczanie 700 chlopa po jednej osobie, mandaty, katowanie. na meczu w sumie nie prowadzmy dopingu po sciezce zdrowia. Pogon wyzywa nas i Triade widzac ze nas nie chca wpuscić.
doping prowadzicie już 2 godziny przed meczem od wejścia pierwszej grupki od pierwszych minut wywieszacie flagi i jedziecie już z normalnym dopingiem Pogoń na was bluzga przede wszystkim z krytej co jest standardem u nas nawet na filmiku gdzie my śpiewamy co innego a kryta bawi się z wami w bluzgi młyn zaczął z wami jechać po bluzgach na Legie a co do waszego wchodzenia to skąd my mamy wiedzieć ilu was przyjechało i czy wszyscy dojechali jak z młyna nie widać czy wchodzicie czy nie a że tak mozolnie wpuszczają to się dzieje od meczu Lechem gdzie była niemiecka milicja i te Szczecińskie ku.rwy chciały się popisać my na to wpływu żadnego nia mamy i niestety my też z nimi mamy problemy przykład Świnoujście albo standardowe wyciąganie z tramwajów kiedyś to nawet jeździli w tych tramwajach gdzie jak gdzie ale w Szczecinie z psiarnia zawsze było pod górkę a co waszego wyjazdu pod Berlin to się cieszcie bo kiedyś jedna ekipa do Polic jechała i tak ich psy w hu,ja zrobiły że ze Szczecina do domu zawrócili wmawiając im że jadą do Polic :)
-
powiem mi ktoś zorientowany z czego powstało Podbeskidzie tak wogóle?
Wisła Nowa Huta
-
[link]19TSW06 pisze:powiem mi ktoś zorientowany z czego powstało Podbeskidzie tak wogóle?
-
ok. 70.Thor1982 pisze:Brawa dla Pogoni za race :)
Ile z Arką było Gwardii Koszalin?
Chlopie, jakie płacze. Prawda jest taka, że większość spinaczy przyszła tylko dlatego, bo Pogoń grała z Arką. Czy jesteś aż takim tłokiem, żeby skumać, że większość ludzi weszła na koniec pierwszej połowy? Podpowiem Ci tylko, że jeśli ktoś wchodzi - nie ma go na sektorze - jest mało ludzi - jest chujowy doping.new_user pisze: Zbieraliście bluzgi dlatego że wolno wchodziliście? Nie kompromituj się. Poza tym jak już byliście słyszani, to częściej wyzywaliście, niż dopingowaliście - więc po co te płacze. Co nie zmienia faktu, że plus dla Was za liczbę.
Co nie zmienia faktu, że po tej całej jeźdźie, chujowych wahadłach, po czym po mozolnym wpuszczaniu większości odechciało się czegokolwiek.
-
wieczna_legenda pisze:[link]19TSW06 pisze:powiem mi ktoś zorientowany z czego powstało Podbeskidzie tak wogóle?
bardziej zakręcone niż z klubami siatkarskimi czy koszykarskimi
Wisła Nowa Huta
-
Myślisz że tylko wy tak mieliście? Jak my (ŁKS) tam byliśmy w tamtym sezonie to byliśmy chyba z 4 razy sprawdzani, zdejmowanie skarpet, sprawdzanie telefonów w radiolkach, mnie nawet r******** tosty, żeby sprawdzić czy nie ma w nich prochów, jak się zacząłem stawiać to była krótka gadka, że albo pozwalam im na to co chcą, albo zamiast meczu obejrzę dołek.
-
-
Prawda jest jak d*** i jak widać każdy ma swoją. Wasza liczba (zdaje się 650) też jest skutkiem tego, że jechaliście do Szczecina a nie Pcimia Dolnego, więc po co strzelać argumentami z d***. Tempo wchodzenia ma wpływ na doping, ale na pewno nie na nasze "uprzejmości". Więc płacze ludzików typu J_ag: "Pogon wyzywa nas i Triade widzac ze nas nie chca wpuscić" gówno mają do rzeczywistości. Tyle ode mnie.Kolarzrekin pisze: Chlopie, jakie płacze. Prawda jest taka, że większość spinaczy przyszła tylko dlatego, bo Pogoń grała z Arką. Czy jesteś aż takim tłokiem, żeby skumać, że większość ludzi weszła na koniec pierwszej połowy? Podpowiem Ci tylko, że jeśli ktoś wchodzi - nie ma go na sektorze - jest mało ludzi - jest chujowy doping.
-
Tak to jest jak sie ma mundur policjii a dwa, to że nasza policja jest jedną z najsłabszych w Europie także co sie dziwić skoro nawet zwykli obywatele im nie ufają.A gdzieś ,sie pokazac muszą ,żeby telewizja ich pokazywała ,w dobrym świetle bo poza łapaniem, kibiców na stadionie to mają problemy, z każdymi innymi przestepstwami.
-
Nie. Zamknięty sektorBarnet pisze:jest Legia na Lechu?
-
Nie żebym się spinał, że jestem wszechwiedzący, ale gdzie, mistrzu kumaterii, moja prawda ma się nijak do rzeczywistości?new_user pisze:Prawda jest jak d*** i jak widać każdy ma swoją. Wasza liczba (zdaje się 650) też jest skutkiem tego, że jechaliście do Szczecina a nie Pcimia Dolnego, więc po co strzelać argumentami z d***. Tempo wchodzenia ma wpływ na doping, ale na pewno nie na nasze "uprzejmości". Więc płacze ludzików typu J_ag: "Pogon wyzywa nas i Triade widzac ze nas nie chca wpuscić" gówno mają do rzeczywistości. Tyle ode mnie.Kolarzrekin pisze: Chlopie, jakie płacze. Prawda jest taka, że większość spinaczy przyszła tylko dlatego, bo Pogoń grała z Arką. Czy jesteś aż takim tłokiem, żeby skumać, że większość ludzi weszła na koniec pierwszej połowy? Podpowiem Ci tylko, że jeśli ktoś wchodzi - nie ma go na sektorze - jest mało ludzi - jest chujowy doping.
Macie pojebaną ochronę ? Macie
Macie pojebaną policję? Macie
Nie widzieliście, że na drugiej połowie pod koniec było nas na pewno 2,5x więcej, niż na początku? Widzieliście.
Poza tym jeśli nie widzisz różnicy między wyjazdem, a meczem u siebie, gdzie każdy krzykacz może sobie przyjść i pojebać Arkę. To wy zaczeliście spinę, więc nie pisz ' jak oni zaczęli jechać na Legię, to... ' Pewnie temu, że my jesteśmy jedną z Waszych głównych kos, a Wy naszą nie, też zaprzeczysz.. ale co ja tam wiem. Również 'tyle ode mnie'
-
Ile Łks-u w Kielcach?
-
Kilkadziesiąt minut przed meczem nasi ultrasi zostali poinformowani, że wydane na większość z nich zakazy klubowe zostały przedłużone na 12 miesięcy ! Zakazy nie mają żadnego uzasadnienia i są wydane przez widzi mi się naszej kierownik ds bezpieczeństwa p. Dziegieckiej. Grupy kibicowskie na Widzewie zdecydowały o proteście - nie było flag i zorganizowanego dopingu. Zegar opustoszał w ok. 40 minucie, a w przerwie fani opuścili stadion. Tego dnia wielkie święto miały mieć FC Widzewa, które wspólnie przygotowały przemarsz oraz oprawę i doping na Niciarce. Niestety, na skutek absurdalnych i bzdurnych decyzji wczorajszy dzień zakończył się bardzo mizernie, choć akcja FC na wielki plus. Informujemy, że protest w żaden sposób nie jest wymierzony w piłkarzy. Wkrótce poinformujemy o jego dalszych formach.SzakalXP pisze:Dlaczego Widzew bez flagi dopingu ?
-
Jak się nauczysz czytać ze zrozumieniem to zacznij się wypowiadać. Ziomuś wyraźnie piszę, że z młynu poszły bluzgi na Arkę po tym jak Arka pojechała po Legii. Wcześniej oczywiście, że bluzgali ale byli to ludzie z krytej (zobacz sobie plan stadionu to zobaczysz gdzie to jest, dla ułatwienia młyn to sektor 12). Poza tym 70 rok jest pierdolenie że w Szczecinie jest sporo bluzgów na kibiców gości i jest wiecznie z tym problem, że nie powinno bluzgać bo nie wchodzicie, bo policja jest do d*** itd. Bodajże GKS Katowice ostatni raz jak był w Szczecinie to specjalnie zajechał wcześniej widząc o tym jak działa psiarnia. Tak już jest w Szczecinie i raczej nie nastawiaj się, że szybko to ulegnie zmianie.Kolarzrekin pisze:Nie żebym się spinał, że jestem wszechwiedzący, ale gdzie, mistrzu kumaterii, moja prawda ma się nijak do rzeczywistości?new_user pisze:Prawda jest jak d*** i jak widać każdy ma swoją. Wasza liczba (zdaje się 650) też jest skutkiem tego, że jechaliście do Szczecina a nie Pcimia Dolnego, więc po co strzelać argumentami z d***. Tempo wchodzenia ma wpływ na doping, ale na pewno nie na nasze "uprzejmości". Więc płacze ludzików typu J_ag: "Pogon wyzywa nas i Triade widzac ze nas nie chca wpuscić" gówno mają do rzeczywistości. Tyle ode mnie.Kolarzrekin pisze: Chlopie, jakie płacze. Prawda jest taka, że większość spinaczy przyszła tylko dlatego, bo Pogoń grała z Arką. Czy jesteś aż takim tłokiem, żeby skumać, że większość ludzi weszła na koniec pierwszej połowy? Podpowiem Ci tylko, że jeśli ktoś wchodzi - nie ma go na sektorze - jest mało ludzi - jest chujowy doping.
Macie pojebaną ochronę ? Macie
Macie pojebaną policję? Macie
Nie widzieliście, że na drugiej połowie pod koniec było nas na pewno 2,5x więcej, niż na początku? Widzieliście.
Poza tym jeśli nie widzisz różnicy między wyjazdem, a meczem u siebie, gdzie każdy krzykacz może sobie przyjść i pojebać Arkę. To wy zaczeliście spinę, więc nie pisz ' jak oni zaczęli jechać na Legię, to... ' Pewnie temu, że my jesteśmy jedną z Waszych głównych kos, a Wy naszą nie, też zaprzeczysz.. ale co ja tam wiem. Również 'tyle ode mnie'
-
To samo Mieliśmy w 2010 jak na PP przyjechaliśmy ;)J_ag pisze:Powiem krótko dla nas kibiców Arki był to najgorszy wyjazd odkad znam. Policja wywiozła nas chyba pod Berlin zebysmy sie dojechali, trzepanie sprawdzanie telefonów, butów, spodni alkomaaty wpuszczanie 700 chlopa po jednej osobie, mandaty, katowanie. na meczu w sumie nie prowadzmy dopingu po sciezce zdrowia. Pogon wyzywa nas i Triade widzac ze nas nie chca wpuscić.
RUCHu Nasz ukochany,My wspieramy zawsze Cie,Głośny doping, mecz wygrany,To dziś dla Nas liczy sie.
-
Dzieciaki dzieciakami jadac do Łodzi musza sie liczyc z tym ze atrakcje moga miec raczej wszedzie tak jest i tak bedzie.maxjot pisze:koledzy z ŁKS-u chcieli urozmaicić atrakcje meczowe i przewietrzyli jeden z autokarów wracających z meczu ,szkoda że jechały nim dzieciaki.
kozaki,rzucać w dzieci kamieniami i spierdolić,brawo
A to 2 wersje jakie slysze z waszego obozu jechaly dzieciaki po 15 lat
Zatrzymali sie wasi ale my ucieklismy.
Ktora z wersji jest prawdziwa ?
Co do nas ponad 400 paczki w Kielcach cale 2 polowy dobry doping. Powinieto kilka osob za wrzuty na Korone. I teraz wam odradzam jak macie jechac na Koronie z bluzgami pozaslaniajcie twarze albo wszyscy rowno ruszajcie z bluzgami. Nie dziwie sie Koronie ze nie chca chodzic do siebie na mecze jak tak zawijaja za takie glupoty...
Korona z dobrym dopingiem przez wiekszosc meczu w koncowce siadl doping z wiadomych powodow i + za oprawe mila dla oka poZdro.
-
Co do ochrony i policji w Szczecinie to trzeba przyznać, że Legia stosuje identyczne techniki. Zdejmowanie skarpet, przetrzepywanie jedzenia i wszelkie nieprawidłowości związane z alkomatem "sądzone" są na niekorzyść gości.
Swoją drogą smutne jest to, że znikoma ilość alkoholu uprawnia w tym kraju do prowadzenia pojazdów a zabrania wejścia na stadion...
Biorąc to co napisałem, ogarnia mnie pusty śmiech jak Legioniści wylewają żale, po ciepłym przyjęciu w Rumunii skoro krajan traktuje się na ich włościach identycznie...
Swoją drogą smutne jest to, że znikoma ilość alkoholu uprawnia w tym kraju do prowadzenia pojazdów a zabrania wejścia na stadion...
Biorąc to co napisałem, ogarnia mnie pusty śmiech jak Legioniści wylewają żale, po ciepłym przyjęciu w Rumunii skoro krajan traktuje się na ich włościach identycznie...
ZAKŁAMANA HISTORIA ŁKS-u
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=89
http://widzewtomy.net/index.php?option= ... &Itemid=89
-
I to tyle z czym mozecie sie pochwalic, w tym sezonie, w sotsunku do Zawiszy. Reszta wyjazdow, stosunek: zawsze setki do dziesiatek lub jednostek.
-
Jak do tej pory nie rozpisywaliśmy się na temat sobotnich wydarzeń, jednak w związku z zakłamywaniem faktów postanowiliśmy napisać naszą oficjalną wersję.
Na wracający WFC Zduńska Wola ustawiamy się bandą (50 osób) na wiadukcie. Nasze samochody starały się zatrzymać nadjeżdżające autokary. Wybiegamy im naprzeciw i nawołujemy do walki. Nasi przeciwnicy nie wyrażają chęci do starcia taranując przy tym nasze blokady jak i auta postronnych ludzi. W tej sytuacji stosujemy bardziej radykalne środki i urządzamy kamionkę. W związku z tym, że jest to bardzo ruchliwa ulica i nikłe szanse na starcie, następuje nasz odwrót.
Zarzucane nam jest, że atakowaliśmy autokar 15-stolatków, jednak każdy wie, że przy takich akcjach nikt nie będzie nikogo mierzył, ważył czy zaglądał w metrykę.
Zwróćmy uwagę na fakt, że widzewskie fc miały tego dnia mobilizację. Organizowały osobny pochód na stadion i oprawę. Skoro przy takiej okazji jadą dwa autokary zduńskiego fc pełne dzieciaków to boimy się pomyśleć kto jeździ na ich mecze bez szczególnych wydarzeń typu "mobilizacja"- domowe przedszkole?
Nasze sąsiadki ciągle utrzymują wersję z jednym autokarem. Umknął im fakt, że rozjebane były dwa. Ciekawe kogo umieszczą w tym drugim- opiekunki do tych dzieci? Pojedyncze samochody różnych fc stojących w korku podczas tego starcia też nie garnęły się do walki. Tam pewnie też siedziały kajtki.
Jeśli dalej będzie utrzymywana wersja o 15-stolatkach to będziemy zmuszeni brutalnie napisać- bijemy TO czym dysponują.
PS.Do całej akcji wyselekcjonowaliśmy grupę najbardziej zajadłych, bojowych 10-ciolatków jedzących tatara. Nasi przeciwnicy byli starsi więc akcja na plus ;)
Prosimy kibiców ŁKSu o nie wypowiadanie się już w tym temacie.
ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS
Na wracający WFC Zduńska Wola ustawiamy się bandą (50 osób) na wiadukcie. Nasze samochody starały się zatrzymać nadjeżdżające autokary. Wybiegamy im naprzeciw i nawołujemy do walki. Nasi przeciwnicy nie wyrażają chęci do starcia taranując przy tym nasze blokady jak i auta postronnych ludzi. W tej sytuacji stosujemy bardziej radykalne środki i urządzamy kamionkę. W związku z tym, że jest to bardzo ruchliwa ulica i nikłe szanse na starcie, następuje nasz odwrót.
Zarzucane nam jest, że atakowaliśmy autokar 15-stolatków, jednak każdy wie, że przy takich akcjach nikt nie będzie nikogo mierzył, ważył czy zaglądał w metrykę.
Zwróćmy uwagę na fakt, że widzewskie fc miały tego dnia mobilizację. Organizowały osobny pochód na stadion i oprawę. Skoro przy takiej okazji jadą dwa autokary zduńskiego fc pełne dzieciaków to boimy się pomyśleć kto jeździ na ich mecze bez szczególnych wydarzeń typu "mobilizacja"- domowe przedszkole?
Nasze sąsiadki ciągle utrzymują wersję z jednym autokarem. Umknął im fakt, że rozjebane były dwa. Ciekawe kogo umieszczą w tym drugim- opiekunki do tych dzieci? Pojedyncze samochody różnych fc stojących w korku podczas tego starcia też nie garnęły się do walki. Tam pewnie też siedziały kajtki.
Jeśli dalej będzie utrzymywana wersja o 15-stolatkach to będziemy zmuszeni brutalnie napisać- bijemy TO czym dysponują.
PS.Do całej akcji wyselekcjonowaliśmy grupę najbardziej zajadłych, bojowych 10-ciolatków jedzących tatara. Nasi przeciwnicy byli starsi więc akcja na plus ;)
Prosimy kibiców ŁKSu o nie wypowiadanie się już w tym temacie.
ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS
WRWCrew
-
Nas we Wrocławiu około 1800. Jak na piątek liczba bardzo dobra.
Lechia Gdańsk!
-
Łowca pisze: można coś więcej o tym zdarzeniu?
Kod: Zaznacz cały
W trakcie drugiej polowy na stadionie po przeciwleglej stronie sektora gosci pojawia sie ekipa FC Wolsztyn (Lech Poznań) jak sie pozniej okazalo wspierani byli tez przez pojedyncze osoby z dwoch innych fc.
Swoja liczbe moga podac sami, ale na moje oko bylo ich ok 50 osob dobrego wizualnie skladu.
Kilka razy na nas bluzgaja i przemieszczaja sie na nasza trybune i stoja za sektorem buforowym, chociaz mieli otwarta furtke na murawe oraz 4 ochroniarzy przed soba.
Po ostatnim gwizdku forsujemy dwa ploty, dochodzi do dwoch starc. Agresorzy zmywaja sie ze stadionu. Kilka osob konkretnie obitych.
Z naszej strony w zajsciu uczestniczyla podobna ilosc osob.
-
Niwka to kibice Zagłębia, tak?
-
Ile ŁKSu w Kielcach ? i ile Stalówki w Łowiczu.
-
Nas 400.zikpo pisze:Ile ŁKSu w Kielcach ? i ile Stalówki w Łowiczu.
Każda moja wypowiedź to TYLKO I WYŁĄCZNIE moja osobista opinia!
-
Ktoś tam pisał, że w Szczecinie Arka już 2 godziny przed meczem krzyczy, to byliśmy My - TPAG w ponad 50 osób. Jechaliśmy sami, inna drogą, która była spokojna. Tak samo w drodze powrotnej, cisza i spokój.
TPAG
-
Dajcie już spokój i skończcie temat akcji Łksu. Plus dla sąsiadów za próbę wykręcenia czegoś, szkoda tylko że akurat trafiło na autokar z małolatami. Nie chce mi się dalej rozpisywać bo będzie niepotrzebna napinka z osobami których nawet tam nie było z obu stron.
Takich akcji jest mnóstwo, a głośno jest o tym tylko że trafiło na dzieciaków. Do następnego!
Takich akcji jest mnóstwo, a głośno jest o tym tylko że trafiło na dzieciaków. Do następnego!
-
PatologicznyDzieciak pisze:Ktoś tam pisał, że w Szczecinie Arka już 2 godziny przed meczem krzyczy, to byliśmy My - TPAG w ponad 50 osób. Jechaliśmy sami, inna drogą, która była spokojna. Tak samo w drodze powrotnej, cisza i spokój.
Może będę lekko uszczypliwy- ale spodziewaliście się jakiś atrakcji na trasie?Sam doskonale wiesz jaką trasą jechaliście,kto miał Was atakować?
Pytanie retoryczne...
-
Thor1982 pisze:Dajcie już spokój i skończcie temat akcji Łksu. Plus dla sąsiadów za próbę wykręcenia czegoś, szkoda tylko że akurat trafiło na autokar z małolatami. Nie chce mi się dalej rozpisywać bo będzie niepotrzebna napinka z osobami których nawet tam nie było z obu stron.
Nie nie często są takie blokady,,,, i widać dobitnie, że nie masz pojęcia co tam się działo .. więc nie pisz już lepiej nic na ten temat ...internetowy pseudokibicu ..
-
Ty wlasnie jestes taką niepotrzebną osobąThor1982 pisze:Dajcie już spokój i skończcie temat akcji Łksu. Plus dla sąsiadów za próbę wykręcenia czegoś, szkoda tylko że akurat trafiło na autokar z małolatami. Nie chce mi się dalej rozpisywać bo będzie niepotrzebna napinka z osobami których nawet tam nie było z obu stron.
-
thor 1982 jak zawsze najlepiej poinformowany ;)Wie gdzie znajduja sie kibice Widzewa(miejscowosci,ich liczba itp),Zna kazda bande.Wie na co stac poszczegolne ekipy.Jest po prostu wszechwiedzacy :).Tylko pozazdroscic obeznania w temacie.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
W tych czasach wygląda to tak że im mniejsza frekwencja tym większym sukces kibiców danego klubu bo najwidoczniej poszli po rozum do głowy.
-
Odnośnie "dziennikarskiej" rzetelności. Na meczu z Borkiem grupa GT'02 obchodziła 9 urodziny.d.szalikowcy pisze:Relacje z minionej kolejki !
[link]
ZAPRASZAMY !
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
PatologicznyDzieciak pisze:Ktoś tam pisał, że w Szczecinie Arka już 2 godziny przed meczem krzyczy, to byliśmy My - TPAG w ponad 50 osób. Jechaliśmy sami, inna drogą, która była spokojna. Tak samo w drodze powrotnej, cisza i spokój.
jechaliscie cała drogę bez psów?
-
Byc moze jechali samochodami ;)
-
tu masz przecież wszystkie liczby wyjazdowezikpo pisze:Ile ŁKSu w Kielcach ? i ile Stalówki w Łowiczu.
[link]
-
ta tylko jedni jeżdżą po ekstraklasie drudzy po trzeciej lidzeBeniamin pisze:ok 500 Podbeskidzia, potwierdzi ktoś ? jeżeli to prawda to BKS staje się cieniem licz wyjazdowych.Jan_Niezbędny pisze:Podbeskidzie w związku z ograniczeniem ilości biletów przez ich działaczy (!!!) dostali 300 szt. które zeszły po 2 dnaich zapisów we wtorek czy środę. Ale coś tam kombinowali na miejscu więc chyba troszkę więcej osób dotarło.
Co do Bielska to Stal w końcu ruszyła większym niż 5 osób składem na wyjazd. W Żabnicy meldują się w ok. 70-80 głów.
-
Ruch dalej u siebie prowadzi młyn i bawi się w najlepsze, a po każdym ich meczu jest wydawanych w c*** zakazów...kaszana2000 pisze:źle się dzieje na Śląsku. Niedługo przy psiaku nie będzie można nawet splunąć, czy k**** rzucić
[link]
-
Chamstwo. Powinni rozpocząć "protest", najlepiej w najpopularniejszej obecnie formie- dzisiaj nie śpiewamy, jutro trochę ponucimy bo gramy z Legią, a za tydzień chwilowo zawieszamy, bo derby. Komenda miejska policji sra w spodnie na samą myśl o tym, że na Ruchu mogłoby nie być młyna.dres i kaptur pisze:Ruch dalej u siebie prowadzi młyn i bawi się w najlepsze, a po każdym ich meczu jest wydawanych w c*** zakazów...kaszana2000 pisze:źle się dzieje na Śląsku. Niedługo przy psiaku nie będzie można nawet splunąć, czy k**** rzucić
[link]
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Nie przyjdą na stadion = nie dostaną zakazu, na wyjeździe za takie głupoty nikt Ci nie wjebie zakazu bo psy chcą Ciebie jak najszybciej pozbyć się z miasta.
Przejdzie Euro to myśle że już nie będziemy tematem zastępczym, OBY
Przejdzie Euro to myśle że już nie będziemy tematem zastępczym, OBY