Komentarze 4-6.03

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

hary

Re: Komentarze 4-6.03

Post autor: hary » 06.03.2011, 16:56

mozna cos wiecej na temat tej akcji w katowicach pomiedzy gieksa a tyskimi w jakis okolicznosciach sie spotkali

iparts.pl
FCBB

Post autor: FCBB » 06.03.2011, 16:56

Szczerze mówiąc bardziej sie przychylam do relacji ze strony Odry, znajomy był blisko całej tej sytuacji, a jego relacja sie pokrywa z tą od chłopaka z Odry.

Dziękuje za info i bez napinki, do porażki sie niektórym ekipą trudno przyznać, tym bardziej tym które w swoim mieście nie maja nic do powiedzenia.

szobiszowicefanatic

Post autor: szobiszowicefanatic » 06.03.2011, 17:03

Szczerze mówiąc to gówno obchodzi mnie twoje zdanie i może daj sobie spokój z oceną kto rządzi w mieście Gliwice. Żadnych K.O po stronie Piasta nie było, Odry liczbowo dużo więcej i starcie przerywa psiarnia. "Bluzgac umiecie, a z nami bic sie nie chcecie" odnosiło się do bardziej oficjalnego spotkania niż te koło targowiska.

CUPRUM INVICTUS 1971

Post autor: CUPRUM INVICTUS 1971 » 06.03.2011, 17:24

POCZĄTEK RUNDY WIOSENNEJ W LEGNICY

[link]
[link]

WarjatJP

Post autor: WarjatJP » 06.03.2011, 17:25

Oprawa Legii na + ;) Aspiracja do najlepszej oprawy rundy mimo że to dopiero początek ;)
Nick jest świadomie napisany z błędem.
To jest właśnie konfidenctwo - wywlekanie nieznaczących spraw jak np taka, że czyjś ojciec jest policjantem

CUPRUM INVICTUS 1971

Post autor: CUPRUM INVICTUS 1971 » 06.03.2011, 17:36

[link]
[link]

NieUfamJarzabkowi

Post autor: NieUfamJarzabkowi » 06.03.2011, 18:05

tylko pytam pisze:[link]

Skąd ta flaga Japonii w Szczecinie?
Pikniki z VIP-ów podjarały się nowym Japońcem, który przyszedł do drużyny
Love and be brave.

Ultra-Projects

Post autor: Ultra-Projects » 06.03.2011, 18:51

Odbijając od Waszej mega-rozkminy co gdzie kiedy po ile jaka kategoria wagowa i c*** wie co jeszcze.

Na Legii co jakiś czas leci komunikat który wygłasza jakaś kobieta - jeśli dobrze słysze dotyczy to zakazu propoagowania symboli, min. faszystowskich, satanistycznych, jakichś jeszcze i jeśli dobrze usłyszałem - nacjonalistycznych ?? Co to ma ku*** być ? Czy może mi sie na uszy rzuciło ?
Obrazek
http://ultra-projects.manifo.com/
Profesjonalne projektowanie graficzne

www.grafikakibica.com - największe i najlepsze forum dot. grafik kibicowskich w sieci

zdzichu

Post autor: zdzichu » 06.03.2011, 18:58

ja rozumiem, że race to zajebista sprawa ale na c*** rzucać te petardy na boisko?

wlkp.

Post autor: wlkp. » 06.03.2011, 19:41

zastanawiające jest teraz,czy dopierdaczą Legii taką samą karę jak Widzewowi (ci zakaz u siebie a tamci na wyjazdy) ,czy jednak magia starej Legii wygra i tylko PZPN pogrozi palcem,sypnie zawiasem i nastanie cisza,,,cholernie to ciekawe czy jest każdy klub teraz traktowany identycznie czy jednak podziały na tych lepszych i gorszych pozostały,,,,,,,,

ogólnie oprawa kozacka jak i atmosfera na trybunach Legii ,dobre stare klimaty wracają dzięki kilku klubom co maja w d**** przepisy

Koczkodan

Post autor: Koczkodan » 06.03.2011, 19:45

Polonia również (przynajmniej ilościowo) pokazała się z dobrej strony. Kilkakrotnie nawet słyszalni. Dobre derby.

wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz » 06.03.2011, 20:07

Legia elegancko z pirotechniką. Ponoć Zagłębie Sosnowiec też w konkretnej liczbie melduje się w Bydgoszczy. Coś koło 700 osób

postronytyp

Post autor: postronytyp » 06.03.2011, 20:13

Legia pokazała swoją klasę i kolejny raz udowadnia że jest jedną z lepszych ekip ultras w Polsce.
Bardzo dobrze tez pokazali się Poloniści zapełniajac cały sektor dla nich przeznaczony i prowadzą dobry doping.
Derby Stolicy można z punktu stadionowego zaliczyc do udanych, co "działo się na ulicach, osiedlach" ;-)pokaże czas .
Pozdrawiam.
!!! POLSKA !!!

Z4T4N

Post autor: Z4T4N » 06.03.2011, 20:28

zawszewierny88 pisze:Ja zaryzykuje wręcz takie stwierdzenie, że były to najsolidniejsze derby w historii od strony kibicowskiej. Po obu stronach liczby bardzo dobre, doping z resztą też. Oj chyba to nie do końca jest tak z tą Polonią, że jej nie ma w Warszawie :).
Dokładnie to samo sobie pomyślałem,ale znajac niektórych forumowiczów zaraz posypie się kilka stron, ze Poloni nie ma w Warszawie,że nic nie znacza,ze boja sie wychodzic na ulice itp. Zreszta nie moje podworko wiec nie bede sie wiecej wypowiadał na temat Kto jest w Warszawie a kogo nie ma. Ale tak jak wiekszasc z was uważa Derby na PLUS. Przynajmiej jesli chodzi o stadion,a reszta pewnie dowiemy sie jutro.

Lari

Post autor: Lari » 06.03.2011, 20:40

Polonia na Żylecie zupełnie niesłyszalna, słychać ich było dwa-trzy razy podczas naszych przerw między przyśpiewkami i to na tyle. Po bramce na 1:0 można było odnieść wrażenie, że siedzą cicho, co im kilka razy wypominamy "coście tak cicho...". Prezentują oprawę złożoną z transparentów i flag. Ogólnie wypadli mizernie, na pewno lepiej zaprezentowały się u nas Lechia, Górnik czy Lech.

To tyle o KSP u nas.
exitus acta probat.

WITAM

Post autor: WITAM » 06.03.2011, 20:43

Widzew tydzień temu i Legia dziś pokazują co to znaczy against modern ultras. Jak komuś się nie podoba to niech idzie oglądać siatkówkę.

cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu » 06.03.2011, 20:51

Pamiętam jak Poloniści przychodzili na Łazienkowską w 150-200 osób czyli raczej nie cofają się w rozwoju ;) Smutne czasy nastały, że kilka rac rzuconych na murawę kandyduje do miana wydarzenia kolejki. Porównując z "płomiennymi derbami" stolicy dzisiaj szału nie było ;]

Była Polonia Bytom z Arką w Gdańsku?
Obrazek

K_89

Post autor: K_89 » 06.03.2011, 20:55

Liczba dobra, aczkolwiek na jakość nie przełożyła się w ogóle. Mizerny doping, oprawa ze znanym oklepanym motywem, żadnego fajnego pomysłu. Jak dla mnie w kwestii naszych derbów, w dalszym ciągu nic się nie zmienia.
Better Dead Than Red...

fazimodo

Post autor: fazimodo » 06.03.2011, 21:14

Widzew dostal 4 mecze zakazu wiec Legia adekwatnie do tego powinna tez dostac 4. Chyba ze ktos jest stronniczy... Zobaczymy

antek11

Post autor: antek11 » 07.03.2011, 00:42

K_89 pisze:Liczba dobra, aczkolwiek na jakość nie przełożyła się w ogóle. Mizerny doping, oprawa ze znanym oklepanym motywem, żadnego fajnego pomysłu. Jak dla mnie w kwestii naszych derbów, w dalszym ciągu nic się nie zmienia.
od razu wyjaśniam:

na Polonii
1296 osób z Sandecji

99 z Cracovii
4 z Real Sarragossa

z Polonii tak naprawdę byłem tylko ja

choć w zasadzie trudno powiedzieć , że byłem skoro nas nie ma!!!!!!!!!

o naszej słyszalności najlepiej chyba jednak świadczyły wasze gwizdy

popytaj też ludzi z którzy siedzieli tam gdzie kiedyś była Żyleta

co z Waszą odpowiedzią na ITI Sp.......aj
no nie udawaj że nie słyszałeś!!!

nota bene ja Waszego dopingu też nie słyszałem

modest

Post autor: modest » 07.03.2011, 01:04

pytanie do L

"Przypominamy kibicom gości, że wznoszenie haseł rasistowskich, satanistycznych, wspierających terroryzm..."

było puszczane u was na jesieni czy to wprowadzono od tej rundy?

OldSchoolFans

Post autor: OldSchoolFans » 07.03.2011, 02:00

Jak dla mnie Polonia calkiem fajnie sie zaprezentowala ( nie mam na mysli dopingu)

oho widze ze napinkowa machine ruszyla
Jak juz cisniecie to czekam aż ktos wypomni Legionistom ze pomysl z rzucaniem piro skopiowali od Widzewa :)
[link]

Suczysko

Post autor: Suczysko » 07.03.2011, 03:31

`II Liga Zachodnia

Bałtyk Gdynia 0:0 Ruch Zdzieszowice

O tym, że na ten mecz pojedziemy wiedzieliśmy praktycznie w momencie awansu naszej drużyny do II ligi (12.06.2010 - Wygrana zapewniająca awans) jednak mimo to na wyjazd zapisuje się 45 osób.
Zbiórkę planujemy na godzinę 4:30, razem z autobusem zjawia się policja. Obowiązkowy uśmiech do kamery, sprawdzanie czy nie ma piro i możemy ruszać w Polskę. Wyjechaliśmy dokładnie 5:05.
Oczywiście jak to na wyjeździe nie mogło zabraknąć napoi zabraknąć napoi procentowych (mleko 3,5%, wiadomo). Prawie całą trasę jedziemy z obstawą, na każdym postoju zaznaczamy swoją obecność (wrzuty, vlepy itp.).
W Gdyni jesteśmy koło 16:30 i mamy 1,5h do meczu. Wybieramy się, zatem nad morze, zamarznięty Bałtyk robi wrażenie. Pod Narodowym Stadionem Rugby jesteśmy koło godziny 17. Dzięki uprzejmości gospodarzy zasiadamy pod trybuną kryta. Zaznaczamy swoją obecność "Jesteśmy zawsze tam...". Wywieszamy 2 flagi, które zaliczają swój debiut. W miarę upływu czasu nasz doping słabnie. Doping Bałtyku dobry, nie jestem w stanie podać ich liczny w młynie gdyż staliśmy na tej samej trybunie. Na początku prezentujemy oprawę składającą się z transparentu na górze (Zdzichy), sektorówki (mapa Polski z zaznaczonymi miejscowościami, Gdynia i Zdzieszowice, przejechaną trasą oraz odległością między oboma miastami, 600 km) i kolejnego transu (On tour). Po ściągnięciu oprawy, podchodzą 2 osoby proponujące ustawkę (nie będą tu pisał o tym, że ekipa sportowa nie dotarła, a to tylko, dlatego, że owej ekipy spod znaku "h" nie mamy), odmawiamy.
Mecz kończy się wynikiem 0:0. Gospodarze częstują nas bułeczkami, bardzo dobrymi swoją drogą, i wracamy z powrotem. Powrót bez atrakcji.
W Zdzieszowicach jesteśmy ok. godz. 6:00.`

to jakis nowy model kibicowania widze jak sie nie bijemy to jezdzimy po Polsce i nikt nas nie ruszy. janusz on tour sobie oprawe zrobcie

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 07.03.2011, 07:57

a gdzie napisali że nikt ich nie ruszy? napisali chyba dość wyraznie że nie mają ekipy "h" i tyle, a to że jezdzą za swoją powiedzmy szczerze niezbyt utytułowaną drużyną z tak małego miasteczka to raczej dobrze o nich świadczy.Druga strona medalu jest to że pewnie kiedyś ktoś się na nich połasi ale to także ich sprawa.

Przemas78

Post autor: Przemas78 » 07.03.2011, 08:18

Widać, że "prawdziwi" Warszawiacy z Ł3 z Siedlec, czy innych Sulejówków mają jednak zajebisty kompleks Polonii, powiedziałbym więcej bez Czarnych Koszul ich życie straciłoby całkowicie sens. Fajne to forum pośmiać się można przynajmniej.

Dwk

Post autor: Dwk » 07.03.2011, 08:56

Jestem pozytywnie zaskoczony liczbą Polonistów. Niby to derby, ale pamiętam ich liczby z przed lat. Teraz dobra liczba i fajnie na sektorze wyglądali.
Oprawa Legii konkretna.
pytanie.
W jakich liczbach zgody wspierały Polonię?
proszę o normalną odpowiedź, chociaż raz bądźcie poważni

Co do GKS'u Bełchatów. Ich liczby na meczu z Jagiellonia to jakaś kpina. Na stadionie większość to wolne miejsca, doping GKS'u niesłyszalny. Żenada. Tylko Bełchatowianie się nie napinajcie bo taka jest prawda.
Obrazek

jurij

Post autor: jurij » 07.03.2011, 09:10

Ultra-Projects pisze:Odbijając od Waszej mega-rozkminy co gdzie kiedy po ile jaka kategoria wagowa i c*** wie co jeszcze.

Na Legii co jakiś czas leci komunikat który wygłasza jakaś kobieta - jeśli dobrze słysze dotyczy to zakazu propoagowania symboli, min. faszystowskich, satanistycznych, jakichś jeszcze i jeśli dobrze usłyszałem - nacjonalistycznych ?? Co to ma ku*** być ? Czy może mi sie na uszy rzuciło ?
Stare ubeckie metody, zagłuszenie z głośnika. Zawsze jak z sektora gości leciały jakieś bluzgi czy przyśpiewki na L ,puszczano ten wkurwiający komunikat, później to już nawet leciało przy naszych normalnych pieśniach, kurestwo i tyle ale czego można oczekiwać od walterowców. Kiedy intonujemy ITI spierdalaj, dużo Legionistów zaczyna na nas bluzgać i bronić swojego właściciela hehe :). Oprawa zrobiła nawet na nas wrażenie, Legia potwierdziła że w tej materii są najlepsi w Polsce, jeśli chodzi o doping to jest dużo gorszy w porównaniu do starej żylety i w sektorze gości słabo słyszalny. U nas komplet czyli 1400 oczywiście część nie wchodzi przez pojebaną ochronę.

Z nami 7 z LFN z Saragossy i po kilkanaście osób z Sandecjii i Cracovii, sami się określą jak wrócą.

Kolombo

Post autor: Kolombo » 07.03.2011, 10:19

Cieszynska pisze:Bardzo dobrze zaprezentowała się Polonia największa liczba jaką zawitali na Legii.
Wielki + dla Polonii i ciekawa oprawa Legii chodz nie trafiona bo liczba 1200 to dobra liczba .
1400 jak coś. Polonia wykorzystała wszystkie wejściówki pzekazane jej przez Legię. Zapotrzebowanie było zdecydowanie większe -domówione zostało dodatkowe 600 biletów, niestety Legia nie przychylła się do wniosku Polonii o zwiększenie puli biletów.

klarkson

Post autor: klarkson » 07.03.2011, 10:27

wszyscy ktorzy pisza ze doping Polonii slaby chyba nigdy na meczach nie byli na duzym stadionie. jak 1400 osob mialo byc slyszalnych naprzeciw 15000 tys ktorzy zdzierali gardla i stali prawie ze na przeciw!?a teraz te liczby przenescie sobie na wasze mecze na wioskach gdzie 20 osob przyjezdnych jest tez nieslyszalnych w waszym młynie nie mówiąc już o TV bo wiekszość forumowiczów pisze komentarze na podstawie oglądanego meczu w tv . (aha nie jestem z Wa-wy Nowego Sącza czy Krakowa)

Damek

Post autor: Damek » 07.03.2011, 10:35

jurij pisze:
Ultra-Projects pisze:Odbijając od Waszej mega-rozkminy co gdzie kiedy po ile jaka kategoria wagowa i c*** wie co jeszcze.

Stare ubeckie metody, zagłuszenie z głośnika. Zawsze jak z sektora gości leciały jakieś bluzgi czy przyśpiewki na L ,puszczano ten wkurwiający komunikat, później to już nawet leciało przy naszych normalnych pieśniach, kurestwo i tyle ale czego można oczekiwać od walterowców. Kiedy intonujemy ITI spierdalaj, dużo Legionistów zaczyna na nas bluzgać i bronić swojego właściciela hehe :). Oprawa zrobiła nawet na nas wrażenie, Legia potwierdziła że w tej materii są najlepsi w Polsce, jeśli chodzi o doping to jest dużo gorszy w porównaniu do starej żylety i w sektorze gości słabo słyszalny. U nas komplet czyli 1400 oczywiście część nie wchodzi przez pojebaną ochronę.

Z nami 7 z LFN z Saragossy i po kilkanaście osób z Sandecjii i Cracovii, sami się określą jak wrócą.
Czy najlepsi w Polsce ? Wg mnie dużo lepiej zaprezentowal się Lech jak byliśmy u nich na pucharze Polski. Co do zagluszania i metod ubeckich trzeba jeszcze dodać postać edwarda misztala dowodzącego ochroną, zbrodniarza komunistycznego, bylego eSBeka który cale życie poświęcil na dręczeniu opozycji antykomunistycznej w Polsce i wtedy będziemy mieli pelny obraz " ostatniego bastionu komunizmu " w Warszawie.
Wiernie iść będziemy Twoim śladem,
Bo Ty jesteś z nami, z Tobą Bóg.
Śmiało trwać będziemy pod kul gradem,
aż wolności zagrzmi złoty róg.

sbr 09

Post autor: sbr 09 » 07.03.2011, 10:37

Suczysko pisze:`II Liga Zachodnia

O tym, że na ten mecz pojedziemy wiedzieliśmy praktycznie w momencie awansu naszej drużyny do II ligi (12.06.2010 - Wygrana zapewniająca awans) jednak mimo to na wyjazd zapisuje się 45 osób.
Zbiórkę planujemy na godzinę 4:30, razem z autobusem zjawia się policja. Obowiązkowy uśmiech do kamery, sprawdzanie czy nie ma piro i możemy ruszać w Polskę. Wyjechaliśmy dokładnie 5:05.
Oczywiście jak to na wyjeździe nie mogło zabraknąć napoi zabraknąć napoi procentowych (mleko 3,5%, wiadomo). Prawie całą trasę jedziemy z obstawą, na każdym postoju zaznaczamy swoją obecność (wrzuty, vlepy itp.).
W Gdyni jesteśmy koło 16:30 i mamy 1,5h do meczu. Wybieramy się, zatem nad morze, zamarznięty Bałtyk robi wrażenie. Pod Narodowym Stadionem Rugby jesteśmy koło godziny 17. Dzięki uprzejmości gospodarzy zasiadamy pod trybuną kryta. Zaznaczamy swoją obecność "Jesteśmy zawsze tam...". Wywieszamy 2 flagi, które zaliczają swój debiut. W miarę upływu czasu nasz doping słabnie. Doping Bałtyku dobry, nie jestem w stanie podać ich liczny w młynie gdyż staliśmy na tej samej trybunie. Na początku prezentujemy oprawę składającą się z transparentu na górze (Zdzichy), sektorówki (mapa Polski z zaznaczonymi miejscowościami, Gdynia i Zdzieszowice, przejechaną trasą oraz odległością między oboma miastami, 600 km) i kolejnego transu (On tour). Po ściągnięciu oprawy, podchodzą 2 osoby proponujące ustawkę (nie będą tu pisał o tym, że ekipa sportowa nie dotarła, a to tylko, dlatego, że owej ekipy spod znaku "h" nie mamy), odmawiamy.
Mecz kończy się wynikiem 0:0. Gospodarze częstują nas bułeczkami, bardzo dobrymi swoją drogą, i wracamy z powrotem. Powrót bez atrakcji.
W Zdzieszowicach jesteśmy ok. godz. 6:00.`

to jakis nowy model kibicowania widze jak sie nie bijemy to jezdzimy po Polsce i nikt nas nie ruszy. janusz on tour sobie oprawe zrobcie
to znaczy ze jak wsrod kibicow nie ma ekipy 'h' to maja w domach siedziec i nie jezdzic za swoja druzyna? Chyba za mi powiesz ze 100% frekwencji na Twoim stadionie to sami fanatycy i elita stadionowa.
[J]estem [K]ibicem [P]olakiem

O.. pisze:
abg pisze:Jak im po meczu 2 osoby od nas wsiadły do busa i pluły po ryjach to nie byli tacy hop do przodu jak na sektorze.
Jesteście hardkorami. Wisła Kraków pogromcy andrzejów...

Jarson

Post autor: Jarson » 07.03.2011, 10:41

nie podniecjacie się tak tą Polonią, raz się zebrali spoko, każdemu może się to zdarzyć :) a prawda jest taka "na stadionie się napinacie, a na mieście spierdalacie" i to się nie zmieni choćby nie wiem co, Legia to nadal 90% Warszawy, ku*** jak są tacy mocni to czemu nie widać nikogo od nich w barwach na mieście? prędzej na Muranowie spotkasz kogoś w koszulce/szaliku Legii niż w barwach Ksp, a to przecierz ich dzielnica? chwalą się, że nas wyłapują, ok niech działają tylko, że od nas nikt się z niczym nie urkywa, a ile razy my jechaliśmy na polowanai po ich meczach to nie zdołam policzyć, wychodzą ze stadionu i się rozpływają, szliki pokitrane w rękawy od kurtek, w plecaki itd skoro są tacy mocni to niech przstaną chodzić kanałami!!
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)

trzykolory

Post autor: trzykolory » 07.03.2011, 10:41

określą się JEŻELI wrócą.
A może koleżanki polonistki napiszecie coś o powrocie do domków? Szaliczki pochowane?Panowie policjanci byli dla was mili?odprowadzili do samych klatek pod blok?

Powiało grozą, a może druga strona też się określi jak wyglądał powrót do domu? wpis z forum czujnie usunięty:

proszę moderatora o nie kasowanie oraz nie przenoszenie tematu ponieważ liczę na szybką pomoc :look::look::look:

Wsiadając do 503 przystanek Konwaliowa w godzinach 22:15 - 22:30 napadło nas i dotkliwie pobiło kilkunastu kibiców polonii (polonii wiemy stąd że mieli czapki te barwówki) zabrali nam dokumenty i telefony komórkowe! nie mam pojęcia co mam robić proszę o pomoc, zgłosić to na policje ?? jeżeli ktoś jest w stanie pomóc lub przynajmniej dowiedzieć się kto z polonistów jest w posiadaniu naszych rzeczy proszę o kontakt tel. 880******

PS. o straconych barwach już nie wspomnę bo to chyba najmniejszy problem w tym momencie.

maniek2010

Post autor: maniek2010 » 07.03.2011, 10:58

19Soogar46 pisze:II Liga Zachodnia

W Zdzieszowicach jesteśmy ok. godz. 6:00.

Dobrze, że niektórzy znają swoją wartość i przyznają się że ekipy H nie posiadają, bez zbędnego ściemniania. W takim razie darujcie sobie jeżdżenie po Polsce i zaznaczanie swojej obecności wrzutami jak to zostało określone, bo jednak widać się napinacie, a później grzecznie i potulnie odmawiacie spotkania. Naprawdę super się poczuliście jak pomazaliście kilku murów ? Jak dla mnie wóz albo przewóz, bo w tym momencie troszkę hooliganke macie we krwi.

Fajna oprawa Legii, Polonia także zwyżka formy i oby tak dalej, bo dotychczas można było odnieść wrażenie, że Polonii naprawdę prawie nie ma w Warszawie.

Szkoda, że w ekstraklasie nie ma choćby Łks-u a jest Bełchatów, frekwencja fatalna, a przecież miasto wielkością podobne do Lubina, a zainteresowanie kopaną bez porównania, może jakby Barcelona wpadła, to stadion by się zapełnił.

Stary14

Post autor: Stary14 » 07.03.2011, 11:05

A o treści komunistycznej już zapomnieli?
GOOD NIGHT left SIDE!

jurij

Post autor: jurij » 07.03.2011, 11:10

dzydzydzydzy pisze:Widzę, że chłopaki z Polonii się wyspali i ruszyli na fora.

Pojechać bez barw na zbiórkę, zebrać się pod swoim stadionem w obstawie policji, tam założyć zamówione czapeczki i postać 2 godziny na nowoczesnym i bezpiecznym stadionie to każdy może :) Do tego odnosiła się oprawa Legii i przyśpiewki ,,na mieście nie istniejecie'' Ciekawe ilu założy te czapki dzisiaj do pracy :) Czy wy naprawdę nie rozumiecie, że propaganda na kibice.net i to, że ktoś tam po waszych wpisach pomyśli, że coś znaczycie, coś wam da?

Kogo obchodzą wasze płacze o zagłuszaniu bluzgów z głośnika, co mają z tym wspólnego kibice Legii? Myślisz, że nam się podoba taki cyrk na tym stadionie? My z tym walczymy i odpowiedni klimat zrobiliśmy pod koniec, wam nawet odwaga nie pozwoliła na odrzucenie paru strobo, które poleciały w wasz sektor.
Słuchaj głuptasku nikt nie pisze że zagłuszanie to wina kibiców L tylko mówimy o walterowcach. Tak samo nie od nas zależy że wasz stadion jest bezpieczny i nas ochrania policja. Ja nie zauważyłem jakiejś propagandy, są tylko suche fakty 1400osób, to wy się nakręcacie i płaczecie jak baby.

[quote="Commando Mocher2]
określą się JEŻELI wrócą.
A może koleżanki polonistki napiszecie coś o powrocie do domków? Szaliczki pochowane?Panowie policjanci byli dla was mili?odprowadzili do samych klatek pod blok?[/quote]

Szczyt dzięcięcej napinki, dzieciaku ty chyba nie wiesz co się dzieje wokół ciebie?

Buli20

Post autor: Buli20 » 07.03.2011, 11:19

Na ten Ruch Zdzieszowice w końcu ktoś się połasi wtedy zobaczymy czy dalej będą jeździć w Polskę ;)

Oprawa Legii na naprawdę wysokim poziomie !!

Polonia w ładnej liczbie , dobrze w tych czapeczkach wyglądali nic więcej raczej nie można pozytywnego napisać .

Co do tematu Warszawskiego najlepiej jak moderator będzie usuwał nowe posty w tym temacie , bo robi się bez sensowna napinka .

Żółty_Kubek

Post autor: Żółty_Kubek » 07.03.2011, 11:20

klarkson pisze:wszyscy ktorzy pisza ze doping Polonii slaby chyba nigdy na meczach nie byli na duzym stadionie. jak 1400 osob mialo byc slyszalnych naprzeciw 15000 tys ktorzy zdzierali gardla i stali prawie ze na przeciw!?
Dziwne tlumaczenie.. Jakos Górnik czy Lech nie raz przebijali sie przez doping Legii, a liczby byly porownywalne.

trzykolory

Post autor: trzykolory » 07.03.2011, 11:28

ITI wstrzymało sprzedaż biletów na Żylete - Dżihad do końca! :D

Tropiciel z lasu

Post autor: Tropiciel z lasu » 07.03.2011, 11:29

tak tylko w kwestii wyjaśnienia. Oczywiście bzdurą jest, że po iti spierdalaj bronimy "swojego właściciela".

i teksty w relacjach "prowokujemy Legię okrzykiem iti spierdalaj"

heh następnym razem sprowokujcie nas np. "j**** Widzew!" Nie ręczymy wtedy za siebie!!

ODPOWIEDZ