ale i tak znajdą się pizdy które napiszą, że przez takie zachowanie oddalamy się od legalizacji piro na stadionach. Ale kogo to obchodzi - Pierdolić ustawy, pierdolić opinie ! ! !O.. pisze:Brawo Widzew. Jeszcze Polska nie zginęła...
Komentarze 25-27.03.2011r
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 25-27.03.2011r
-
ale jesteście popierdolenie jeżeli gadacie o jakies walce o piro....
trzeba mieć srake w głowie aby łudzic że ktos coś kiedykolwiek zalegalizuje, takie narodowi jak my to będa tylko i wyłącznie zaciskać supeł, nigdy go nie zluzuja!
więc nie tracmy czasu... bawmy sie :)
trzeba mieć srake w głowie aby łudzic że ktos coś kiedykolwiek zalegalizuje, takie narodowi jak my to będa tylko i wyłącznie zaciskać supeł, nigdy go nie zluzuja!
więc nie tracmy czasu... bawmy sie :)
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
Troche niepotrzebne było to rzucanie, kolejny argument dla ważniaków z PZPN na minus jeśli chodzi o legalizacje piro. Odpalenie takiej ilości - szacun !
www.startowcy1948.ubf.pl - Serwis Kibiców Startu Radziejów !!!
-
Dokładnie, o jakiej walce mówimy skoro za ODPALENIE a nie rzucenie racy dostaję chłopak z Legii zawiasy na 3 lata i zakaz stadionowy również na 3..
-
normalny co ci to zmieni ze rzucili te race, 5 atykulow w szmatlawcu? j**** to
-
Na tą kare składały sie dwa zarzuty, tak jak piszesz odpalenie, a oprócz tego wniesenie piro na teren imprezy masowejTomaszAG pisze:Dokładnie, o jakiej walce mówimy skoro za ODPALENIE a nie rzucenie racy dostaję chłopak z Legii zawiasy na 3 lata i zakaz stadionowy również na 3..
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny
-
Jak mawia Popek walczymy o coś :D
a FanatycznyKibol niech sobie przypomni jak pokazał się Lech w Łodzi ostatnimi razy.
a FanatycznyKibol niech sobie przypomni jak pokazał się Lech w Łodzi ostatnimi razy.
kibic swojego portfela
-
o jakiej walce o legalizacje piro mówicie, nie ma takiej bo nie istnieje nawet cień szansy żeby to zostało zalegalizowane
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
Zapomnijcie o legalnej pirotechnice. Młodzieży zostaną filmiki na youtube z początku tego wieku, gdzie odpalało się po kilkaset rac jednego weekendu na polskich stadionach.

-
ku*** co się dzieje że gdzie Legia jedzie i odpala coś to zawsze zawiną kogoś, nie dziwi was to ani trochę? Latające piro w Poznaniu to coś pięknego:)
zesłany by siać napinke i farmazon
-
piękny widok w Poznaniu :)
trzeba korzystać póki możemy, bo takie widoki na stadionach to rzadkość.
oby tylko nikogo nie zawinęli.
trzeba korzystać póki możemy, bo takie widoki na stadionach to rzadkość.
oby tylko nikogo nie zawinęli.
-
Tak jak ktoś napisał wyżej oprawa nawiązująca do wyrzucenia Partizanu z pucharów, a wie ktoś czy nie powtórzyła się sytuacja z piątku jak z kibicami Legii?
-
Ja również się cieszyłem z fruwających rac, tyle sezonów bez przyjezdnych, napewno wniosły ono sporo kolorytu i dodały smaczku całemu widowisku, szkoda tylko że nie doszło do gruej awantury.
-
Dwóch kibiców Widzewa po meczu trafiło do szpitala. Jeden ma złamaną nogę a drugi poparzył się racą.
źródło: TVP info
STOP dzieciom odpalającym race.
źródło: TVP info
STOP dzieciom odpalającym race.
-
Na przedostatnim wyjeździe w Bytomiu koleś, którego zawineli, z tego co widziałem tylko zasłonił twarz szalem, nie przebierał się ani nic, co nie było zbyt mądre. Ciekawe wtedy było, to kiedy i jak go zawinęli bo nikt o tym nie wiedział. Na Cracovii zaczęli nas wypuszczać wolniej niż wpuszczali, i jak się okazało o co tak naprawdę gamoniom chodzi wszyscy wróciliśmy na sektor. Były dwa wyjścia: albo zaczną nas normalnie wypuszczać, albo robimy sobie nocleg. Ostatecznie nikogo więcej nie wyłapali(odpukać).antyjude pisze:o to że zawijają im typa kolejny raz po meczu? i jest to dziwne? taka szybka rozkmina, twarzy nie zasłania?traffic2 pisze:
ale o co ci ku*** konkretnie chodzi???
-
Brawa dla Widzewa! Oby nikogo nie powinęli! jutro w mediach się zacznie... "Bandyci z Łodzi... bla, bla" Ale jak czytałem gdzieś wyżej "Pierdolić ustawy, pierdolić opinie ! ! !"
-
Dawno nie widzialem rac na bulgarskiej u kibicow przyjezdnych.elegancko:)doping Lecha 4+ Widzewa 3= naciagane to tylko moje zdanie ale slabo sie pokazali tyle.
-
Kolejny który oglądał mecz w tv? Nasz doping najlepszy w tym sezonie.mogulboy pisze:Dawno nie widzialem rac na bulgarskiej u kibicow przyjezdnych.elegancko:)doping Lecha 4+ Widzewa 3= naciagane to tylko moje zdanie ale slabo sie pokazali tyle.
-
Widać na filmiku w sektorze Wisły pięciu - sześciu chłopaków w niebieskich czapeczkach z czarnymi i białymi elementami.
Przypadek, czy też jakaś ekipa jeżeli można wiedzieć ?

-
Dziwi mnie trochę popłakiwanie Legionistów o Deynę. Jednym z najlepszych (bo na pewno nie najlepszym; dla mnie najlepszy był Lubański - i c**** mi zrobicie) polskich piłkarzy na pewno był, i nikt mu tego nie zabierze. Swoją kartę w historii polskiego sportu zapisał. Zasłużył się i na pewno przynosił dużo radości rodakom - tego też nikt mu nie zabierze. ALE TEŻ NADUŻYWAŁ ALKOHOLU I ZGINĄŁ W WYPADKU PROWADZĄC PO PIJANEMU SAMOCHÓD - tego też już nie cofniecie. I mam wrażenie że im bardziej popłakujecie tym więcej Poloniści starają się Wam dogryzać, podejrzewam że gdybyście nie płakali tak o tą flagę to szybko skończyłaby ona swoją karierę, a tak jest wieszana dalej. A ode mnie - śmieszy mnie argument że był on legendą i że Poloniści nie powinni potępiać tego jak zakończył swoje życie. To że ktoś był legendą uprawnia go do jazdy na bani i pozwala mu na robienie tego czego nie wolno innym śmiertelnikom, a gdy już to zrobią to nie wolno mówić o tym na głos?

-
Jeśli dobrze poznaję, są to czapki Wisły FC Olkusz.AL BUNDY pisze:Widać na filmiku w sektorze Wisły pięciu - sześciu chłopaków w niebieskich czapeczkach z czarnymi i białymi elementami.
Lechia Gdańsk!
-
Pozdrawiamy hipokrytow!
[link]
[link]
-
To są czapeczki chłopaków z Oświęcimia nie z OlkuszaAL BUNDY pisze:Widać na filmiku w sektorze Wisły pięciu - sześciu chłopaków w niebieskich czapeczkach z czarnymi i białymi elementami.
-
-
Dejavuuu pisze:To są czapeczki chłopaków z Oświęcimia nie z OlkuszaAL BUNDY pisze:Widać na filmiku w sektorze Wisły pięciu - sześciu chłopaków w niebieskich czapeczkach z czarnymi i białymi elementami.
Przecież to jest Olkusz na 100%.
PS. Żeby nie było, jestem z okolic Olkusza.
-
To są czapki Wisły FC Olkusz. Dejavuuuu niestety się mylisz...
[link]
Mniejsza o to... Ważne że początek nowej rundy nie był nudny.Dobre Wyjazdy Wisły,Legii, Widzew wiadomo"ciekawie".
[link]
Mniejsza o to... Ważne że początek nowej rundy nie był nudny.Dobre Wyjazdy Wisły,Legii, Widzew wiadomo"ciekawie".
-
pierwsze słyszę żeby FC Wisły z Oświęcimia miało takie czapeczki. podobny wzór sprzedaje koleś w sklepie sportowym ale to czapki Unii Oświęcim więc myślę że nikt w owych nie był na meczu Wisły. tym bardziej że nikt kumaty nie nosi jego gadżetów
-
Wyobrażasz sobie Zawiszę razem z Lechią i Śląskiem na sektorze? Heheh. :-DAL BUNDY pisze:Widać na filmiku w sektorze Wisły pięciu - sześciu chłopaków w niebieskich czapeczkach z czarnymi i białymi elementami.
Dobra kolejka, stęskniłem się za naszą ligą.
-
Jestem z Poznania bylem na meczu to ze byl najlepszy w tym sezonie nie znaczy ze nie moze byc lepszy dlatego moja ocena bylo 4+ znam nasze mozliwosci i wiem ze moze byc jeszcze lepiej:)pzdrglebi7 pisze:Kolejny który oglądał mecz w tv? Nasz doping najlepszy w tym sezonie.mogulboy pisze:Dawno nie widzialem rac na bulgarskiej u kibicow przyjezdnych.elegancko:)doping Lecha 4+ Widzewa 3= naciagane to tylko moje zdanie ale slabo sie pokazali tyle.
-
A transparent "Deyna - pogarda" z Gwiazdą Dawida też był w porządku? Też się odnosił do życia Deyny? Mnie już nawet nie chce się tego komentować, poniżej pewnego poziomu nie wypada schodzić. To, że kibice klubu z Grodziska wystawiają sobie takie świadectwo, to ich sprawa. Ale że wy pozwalacie im wieszać te płachty u siebie, też niejako firmujecie tą żenadę swoim wizerunkiem. No ale to wasza sprawa oczywiście.JSC pisze:Dziwi mnie trochę popłakiwanie Legionistów o Deynę. Jednym z najlepszych (bo na pewno nie najlepszym; dla mnie najlepszy był Lubański - i c**** mi zrobicie) polskich piłkarzy na pewno był, i nikt mu tego nie zabierze. Swoją kartę w historii polskiego sportu zapisał. Zasłużył się i na pewno przynosił dużo radości rodakom - tego też nikt mu nie zabierze. ALE TEŻ NADUŻYWAŁ ALKOHOLU I ZGINĄŁ W WYPADKU PROWADZĄC PO PIJANEMU SAMOCHÓD - tego też już nie cofniecie. I mam wrażenie że im bardziej popłakujecie tym więcej Poloniści starają się Wam dogryzać, podejrzewam że gdybyście nie płakali tak o tą flagę to szybko skończyłaby ona swoją karierę, a tak jest wieszana dalej. A ode mnie - śmieszy mnie argument że był on legendą i że Poloniści nie powinni potępiać tego jak zakończył swoje życie. To że ktoś był legendą uprawnia go do jazdy na bani i pozwala mu na robienie tego czego nie wolno innym śmiertelnikom, a gdy już to zrobią to nie wolno mówić o tym na głos?

-
Tornado pisze:Co oznaczał trans Widzewa w języku rosyjskim?
Nie był w języku Rosyjskim tylko Serbską Cyrylicą a oznaczało to "Sprawiedliwość dla Grobari"

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards
-
ten organizator meczu to powinien dostać po piździe ostro, w drodze na sektor lód, wchodząc na sektor przy schodach lód!!! TO MA BYĆ STADION NA EURO!!! Do tego jeszcze na tej ślizgawce koleżka rozwalił sobie głowę, proszono o wezwanie lekarza... po 10 minutach się zjawił... no tragedia!!!
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
Widocznie jak sie chce to się da (Widzew i Legia) a nie jak niektóre pajace powieszą jakąś szmate i napinają się z za płota....... żal.DOLNOSLAZAK pisze:Dobry komentarz w filmiku powyżej: "No wreszcie coś się dzieje"
-
Widzew wspierany był przez 50 fanów Cska Moskwa.
-
Wstydziłbys się wklejac taką "ripostę"HFA pisze:Pozdrawiamy hipokrytow!
[link]
Jakies fotki z netu, robione przez gówniarzy, własne zboczone interpretacje oprawy itp itd
To wszystko "naprzeciw" żenady jaka wg mnie było 4 czy 5 chłopów przez cały mecz wypinających dupska w stronę naszego sektora z prawej i lewej strony, do tego jeden napierdolony jak szpadel, którego kolego musiał podtrzymywać żebynie fiknał przez barierkę na bieżnię.
To było po prostu zenujące po całosci i tyle, jeśli ktos chce się bawić teraz w ripostowanie w wyszukiwaniu po portalach fotek to śmiało.
Odczucia po pobycie na stadionie sie jednak nie zmienią - świecenie dupskiem na stadionie jest juz passe :-)
za kim jestes?
-
mnie oczywiscie dziwi troche poplakiwanie pasiakow o minute ciszy za C. Tak jak dla polonistow Deyna byl tylko alkoholikiem i nic wiecej o nim nie wiedza, tak dla Wisly C. byl tylko narwanym zbiremJSC pisze:Dziwi mnie trochę popłakiwanie Legionistów o Deynę. Jednym z najlepszych (bo na pewno nie najlepszym; dla mnie najlepszy był Lubański - i c**** mi zrobicie) polskich piłkarzy na pewno był, i nikt mu tego nie zabierze. Swoją kartę w historii polskiego sportu zapisał. Zasłużył się i na pewno przynosił dużo radości rodakom - tego też nikt mu nie zabierze. ALE TEŻ NADUŻYWAŁ ALKOHOLU I ZGINĄŁ W [link] - tego też już nie cofniecie. I mam wrażenie że im bardziej popłakujecie tym więcej Poloniści starają się Wam dogryzać, podejrzewam że gdybyście nie płakali tak o tą flagę to szybko skończyłaby ona swoją karierę, a tak jest wieszana dalej. A ode mnie - śmieszy mnie argument że był on legendą i że Poloniści nie powinni potępiać tego jak zakończył swoje życie. To że ktoś był legendą uprawnia go do jazdy na bani i pozwala mu na robienie tego czego nie wolno innym śmiertelnikom, a gdy już to zrobią to nie wolno mówić o tym na głos?
ale w przeciwienstwie do ciebie nic mnie tu nie smieszy, zwlaszcza argument ze szacunek sie nalezy kazdemu...
-
Nikt nie popłakuje o minutę ciszy w Gdyni, wiadomo było jak to się skończy i osobiście dziwi mnie że ktoś myślał inaczej.

-
nrth pisze:Wstydziłbys się wklejac taką "ripostę"HFA pisze:Pozdrawiamy hipokrytow!
[link]
Jakies fotki z netu, robione przez gówniarzy, własne zboczone interpretacje oprawy itp itd
To wszystko "naprzeciw" żenady jaka wg mnie było 4 czy 5 chłopów przez cały mecz wypinających dupska w stronę naszego sektora z prawej i lewej strony, do tego jeden napierdolony jak szpadel, którego kolego musiał podtrzymywać żebynie fiknał przez barierkę na bieżnię.
To było po prostu zenujące po całosci i tyle, jeśli ktos chce się bawić teraz w ripostowanie w wyszukiwaniu po portalach fotek to śmiało.
Odczucia po pobycie na stadionie sie jednak nie zmienią - świecenie dupskiem na stadionie jest juz passe :-)
Pewnie, lepiej na trzeźwo lizać się po klatach i włazić na wpól rozebranym do toitoia w 4 chłopa, na pewno było przytulnie A tak zapomniałem, że Ci z autokaru to nie Lechia, "bo na Lechie tacy nie chodzą. " Wszędzie znajdą sie najebańcy odstawiający lipę, wiec chyba przesadzacie lekko z podniecaniem się takimi rzeczami.
-
Biorąc pod uwagę fakt, że został pochowany na cmentarzu w San Diego, w dodatku w roku 1989 gdy tysiące polaków codziennie latało do USA było to bardzo dziwne.cichociemny pisze:Śmieszne jest to, że Legia zrobiła sobie niedawno legendę z Deyny, a jeszcze za życia kibice nie przepadali za nim. Taka legenda, a na jego pogrzebie była tylko jedna osoba z Legii...
A informację o tym nieprzepadaniu jesteś w stanie potwierdzić, czy jedyne co potrafisz napisać to: "nie jestem z Polonii ani ze zgód"...
-
Sory za post pod postem.
Pożegnanie Deyny na Legii: http://www.youtube.com/watch?v=AgSc0yOAeRc
Ludzie poprostu kipią nienawiścią...
Pożegnanie Deyny na Legii: http://www.youtube.com/watch?v=AgSc0yOAeRc
Ludzie poprostu kipią nienawiścią...