Awantury na galach MMA
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Awantury na galach MMA
Ja im nie zabraniam przecież, napisałem 'ich sprawa, niech jeżdżą', tylko to forum dyskusyjne, więc dyskutujemy i moim zdaniem to głupie :)
-
to ze stare pokolenie pierdolilo opinie gazet, mediów i zwyklych ludzi i napierdalali sie przy kazdej okazji nie dbajac o to co na drugi dzien o nich powiedza, a Tobie widze ze przeszkadzaja awantury na stadionach,ulicach czy galach i ze psuje sie wizerunek kibica zamiast go poprawiac w strone taka jaka maja kibice siatkowki.BobSwagger_ pisze:Za to ty jesteś wróżbitą i wiesz dokładnie kim jestem, gratulacje :) Szczerze to twoje zdanie akurat c*** mnie obchodzi, jeśli nie dyskutujesz na temat awantur na galach mma, to po c*** się wypowiadasz?UWAGA13 pisze:BobSwagger_ pisze:więc się ku*** nie wypowiadaj, skoro nie umiesz trzymać poziomu.
znasz to z autopsji??
Od samego początku tego tematu powtarzasz te same "argumenty" że ustawki tylko w lesie, że organizator z własnej kieszeni organizuje gale mma, że czasy się zmieniły itp
A jeżeli już ci ktoś napiszę że jesteś zwykłym Andrzej w dodatku marzącym być chuliganem swojej ekipy to już zaczynasz ubliżać.
Oprócz tego że będziesz się wypowiadał na 5 stron i że co 3 wpis jest twój jest nic nie znaczysz. Pozostaje ci forum :)
A co takiego jest w tym poście? No wytłumacz mi. Nie do pomyślenia jest, że będziesz mi pierdolił co mogę pisać a co nie i że 50 lat temu, to ja bana powinienem dostać, na szubienicy powinno się mnie powiesić. Wytłumacz na czym polega to nowe pokolenie i na czym stare, bo chyba sam tego nie rozumiesz.Piszesz jak rasowy polski polityk i "znawca" ruchu kibicowskiego wyjezdzajac ze slynnym przykladem anglii, jezeli ty srasz sie bo "inwigiliacja" itp to zacznij chodzic na siatkowke.
za ten post jeszcze nie tak dawno by Ci wiekoszc pojechala i prawdopodobnie wyłapał bana , piszesz jaka jakas stara spoleczniara z gw ktorej przeszkadzaja awantury tp
Jestes idealnym przykladem "nowgo pokolenia" uzytkownikow tego forum, jeszze kilka (3-4) lat temu zeby ktos napisal takiego posta bylo nie do pomyslenia na tym forum
-
Ja p*******, załamują mi się ręce. Dlatego właśnie to forum schodzi na psy :) To teraz wyszukaj mi, gdzie do c**** napisałem, że obchodzi mnie opinia prasy. Gdzie napisałem, że chcę poprawiać wizerunek kibiców. Gdzie napisałem, że przeszkadzają mi awantury na stadionach. Gdzie napisałem, że obchodzi mnie co będą mówić o nas ludzie. Gdzie napisałem, że przeszkadzają mi bójki na ulicach. Czytać nie potrafisz, ale zabierasz się za klepanie postów. Teraz uwaga Maciusiu bo będę cytował SAM SIEBIE (wiem, dla ciebie zbyt trudne było przytoczenie jakiegokolwiek fragmentu mojej wypowiedzi, żeby potwierdzić twoje jakże celne teorie)maciek_z_kalnu pisze:to ze stare pokolenie pierdolilo opinie gazet, mediów i zwyklych ludzi i napierdalali sie przy kazdej okazji nie dbajac o to co na drugi dzien o nich powiedza, a Tobie widze ze przeszkadzaja awantury na stadionach,ulicach czy galach i ze psuje sie wizerunek kibica zamiast go poprawiac w strone taka jaka maja kibice siatkowki.BobSwagger_ pisze:Za to ty jesteś wróżbitą i wiesz dokładnie kim jestem, gratulacje :) Szczerze to twoje zdanie akurat c*** mnie obchodzi, jeśli nie dyskutujesz na temat awantur na galach mma, to po c*** się wypowiadasz?UWAGA13 pisze:
znasz to z autopsji??
Od samego początku tego tematu powtarzasz te same "argumenty" że ustawki tylko w lesie, że organizator z własnej kieszeni organizuje gale mma, że czasy się zmieniły itp
A jeżeli już ci ktoś napiszę że jesteś zwykłym Andrzej w dodatku marzącym być chuliganem swojej ekipy to już zaczynasz ubliżać.
Oprócz tego że będziesz się wypowiadał na 5 stron i że co 3 wpis jest twój jest nic nie znaczysz. Pozostaje ci forum :)
A co takiego jest w tym poście? No wytłumacz mi. Nie do pomyślenia jest, że będziesz mi pierdolił co mogę pisać a co nie i że 50 lat temu, to ja bana powinienem dostać, na szubienicy powinno się mnie powiesić. Wytłumacz na czym polega to nowe pokolenie i na czym stare, bo chyba sam tego nie rozumiesz.Piszesz jak rasowy polski polityk i "znawca" ruchu kibicowskiego wyjezdzajac ze slynnym przykladem anglii, jezeli ty srasz sie bo "inwigiliacja" itp to zacznij chodzic na siatkowke.
za ten post jeszcze nie tak dawno by Ci wiekoszc pojechala i prawdopodobnie wyłapał bana , piszesz jaka jakas stara spoleczniara z gw ktorej przeszkadzaja awantury tp
Jestes idealnym przykladem "nowgo pokolenia" uzytkownikow tego forum, jeszze kilka (3-4) lat temu zeby ktos napisal takiego posta bylo nie do pomyslenia na tym forum
Skoro już doszliśmy do faktu, że masz problemy z czytaniem, to może teraz po prostu zamkniesz jape i nie będziesz oceniał mnie przez internet i nie będziesz mi mówił jakim kibicem jestem i nie będziesz pierdolił co się ze mną powinno zrobić "kilka lat temu".Ustawki w lesie nie są moim wzorem - wzorem były awantury na stadionach, wszystkie inne formy są dla mnie głupie, bo to chyba o to chodzi w kibicowaniu (...)
-
Co to za polemika, w dzisiejszych czasach wszędzie gdzie odbywają się awantury może być przypał wiadomo że w niektórych przypadkach prawdopodobieństwo jest mniejsze w niektórych wieksze. Na galach MMA rzadko dochodzi do takich starć. Jak dla mnie nie ma w tym nic dziwnego że GKS/KSG ruszylo na Stal, wiadomo że Stali utrzymuje kontakty z Ruchem czyli największą kosą KSG/GKS a do tego sami sprowokowali sytuacje więc ciśnienie wygrało z zdrowym rozsądkiem tak jak w większości wypadków gdy jest taka sytuacje. Wydaje mi się że takie dymy na galach będą rzadkością i bedą występować tylko w wypadkach gdy naprzeciw siebie staną naprawde wrogie ekipy i myśle że pisanie na forum niczego nie zmieni tak było jest i będzie!!
-
Masakra.. Górnik pojechał dobra ekipą wesprzeć swojego walczącego kolegę, ktoś tam do nich przykozaczył i zrobili porządek, co w tym takiego dziwnego ? w czym widzicie problem ? Pojechała ekipa chuligańska i tak się zachowała, proste. I nie ważne czy to stadion, hala, czy też lokal z kebabem.
Dla Nas Sprawa Jest Jasna - Śląsk Jest Polski i Basta
-
Gdzie Ruch to pisał? To na kibice.net wypowiada sie ktoś oficjalnie z Ruchu? Bo z tego co mi wiadomo oni nigdzie sie nie udzielają.
Na tej gali byli tez kibice Czarnych Jasło, ale pewnie pomylili gale MMA z kadrą i wiedzieli ze po ujawnieniu sie moga dostać bęcki. Była tez Unia Tranów a oni to jak Okocimski Brzesko, Unia przerzuca sie na gale MMA a Okocimski na kadre piłki nożnej.
Brakuje mi troche tego na tym forum, kto kogo jest kibicem, sam nie podaje jakiego klubu jestem kibicem, bo te forum to kadra jest, wszyscy na czarno i błyszczą jacy to oni KMWTW tylko brak jest określenia sie kto kogo jest kibicem.
Na tej gali byli tez kibice Czarnych Jasło, ale pewnie pomylili gale MMA z kadrą i wiedzieli ze po ujawnieniu sie moga dostać bęcki. Była tez Unia Tranów a oni to jak Okocimski Brzesko, Unia przerzuca sie na gale MMA a Okocimski na kadre piłki nożnej.
Brakuje mi troche tego na tym forum, kto kogo jest kibicem, sam nie podaje jakiego klubu jestem kibicem, bo te forum to kadra jest, wszyscy na czarno i błyszczą jacy to oni KMWTW tylko brak jest określenia sie kto kogo jest kibicem.
-
może obowiązek przynależności klubowej ograniczyłby wysyp debilizmu na tym forum...zwykly_kibic pisze: Brakuje mi troche tego na tym forum, kto kogo jest kibicem, sam nie podaje jakiego klubu jestem kibicem, bo te forum to kadra jest, wszyscy na czarno i błyszczą jacy to oni KMWTW tylko brak jest określenia sie kto kogo jest kibicem.
Gdzie Ruch to pisał? To na kibice.net wypowiada sie ktoś oficjalnie z Ruchu? Bo z tego co mi wiadomo oni nigdzie sie nie udzielają.
-
moze obowiązek przynależności klubowej ograniczyłby wysyp debilizmu na tym forum...[/quote]
zgadzam sie z moim przedmowca w 100%
zgadzam sie z moim przedmowca w 100%
Jestem scyzorem tego sie nie wstydze-WIDZEW kocham,Korony nienawidze!
-
Ja jestem ze Swornicy Czarnowąsy, ku*** co za różnica. I jak ma niby to ograniczyć wysyp debili, bo nie ogarniam? Każdy i tak by wpisał co chce, zresztą nie tego dotyczy ten temat, ludzie ku*** bądźcie poważni.
-
Bob czemu odpowiadasz w taki sposób, normalnie sie Ciebie zapytal a Ty wyskakujesz tu z jakąs Swornica, zreszta caly czas w tym temacie kazdego pouczasz , Ty zacznij byc powaznym.BobSwagger_ pisze:Ja jestem ze Swornicy Czarnowąsy, ku*** co za różnica. I jak ma niby to ograniczyć wysyp debili, bo nie ogarniam? Każdy i tak by wpisał co chce, zresztą nie tego dotyczy ten temat, ludzie ku*** bądźcie poważni.
-
No bo wariaty się srają do mnie, że nie podaję jakiego klubu kibicem jestem (część forum dobrze wie komu kibicuje), inny mówi, że nie wiadomo komu kibicuje skoro Ruch raz widziałem w życiu (pomińmy, że połowy drużyn ekstraklasy nigdy nie widziałem), a najlepszy jest typ, który sam nie podał komu kibicuje i mówi, że brakuje mu tego że wszyscy podają komu się kibicuje. I to jest rozpierdalanie tematu, bo teraz zaczną o tym pisać, a temat jest zupełnie o czymś innym. Zresztą każda dyskusja dalej jest tu zbędna, bo moim zdaniem temat się wyczerpał, ale wy dalej chcecie to ciągnąć...
-
Kończ waść wstydu oszczędź
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
-
Dajcie na luz cymbal bob nlecaly rok na forum poad 800 postow rekord hehe
-
Bob jak Cie grzecznie Typ z ŁKSu prosi to mu odpowiedz. Sam jestem ciekaw komu kibicujesz:) pucuj sie, to sie sprawdzi kim serio jestes . Walisz tu c*** wie jakie wywody normalnie mam wrażenie , że chcesz kijem zawrócic rzeke a tego sie nie da.
Ludzie Ci normalnie odpisuja a Ty jak jakis ku*** oszołom swoje , zrób se pauze od neta bo Ci to szkodzi albo w******* se nerwosol bo jakis pospinany jestes i wprowadzasz gównianą atmosfere.
Ludzie Ci normalnie odpisuja a Ty jak jakis ku*** oszołom swoje , zrób se pauze od neta bo Ci to szkodzi albo w******* se nerwosol bo jakis pospinany jestes i wprowadzasz gównianą atmosfere.
-
A co mnie obchodzi że jakiś typ z ŁKSu mnie o to prosi? Haha. Nie bądź śmieszny. Piszesz, że normalnie mi ludzie odpisują i twoim zdaniem twoja odpowiedź jest normalna?
-
Bob nie wiem czy zauwazyles, ale Twoje zdanie odbiega od zdania 99% pozostalych ludzi, wiec nie sadzisz ze powinienes zakonczyc ta dyskusje? Uwierz mi ze tylko w ten sposob wyjdziesz z tego jako tako z twarza, bo poki co rzeczywiscie dojebales pizdzie uszu troche..
-
Racja zgadzam się z przedmówca Bob piszesz ze "wariaty się do Ciebie srają" a sam zobacz jak się do innych odzywasz, nie dziw się potem ze ktoś się wkurwia i Ci ciśnie, typ normalnie zapyta a ty robisz problem z tego, a co do Twojego postrzegania awantur na galach MMA i ogólnie na Polskich stadionach ze najlepiej żeby chuliganka całkowicie przeniosła się do lasów itp. bo przypal ,restrykcje, ale naszczęście nie ty o tym decydujesz.Pch pisze:Bob nie wiem czy zauwazyles, ale Twoje zdanie odbiega od zdania 99% pozostalych ludzi, wiec nie sadzisz ze powinienes zakonczyc ta dyskusje? Uwierz mi ze tylko w ten sposob wyjdziesz z tego jako tako z twarza, bo poki co rzeczywiscie dojebales pizdzie uszu troche..
-
Bob jest prezesem teczowej trybuny
-
kino11 pisze:Bob jest prezesem teczowej trybuny
hahahaha:-D jak babci rente kocham zaraz pierdolne ze smiechu:-D to ci sie stary udalo:-D
Jestem scyzorem tego sie nie wstydze-WIDZEW kocham,Korony nienawidze!
-
Jak ktoś mi ciśnie to ja cisnę jemu, a potem oburzenie, że się rzucam. Przedstawiłem już mój pogląd na temat ustawek, ale jak widać nawet go nie przeczytałeś, co wnioskuje po twoim poście, więc o czym mamy dyskutować?Sylwester89 pisze:Racja zgadzam się z przedmówca Bob piszesz ze "wariaty się do Ciebie srają" a sam zobacz jak się do innych odzywasz, nie dziw się potem ze ktoś się wkurwia i Ci ciśnie, typ normalnie zapyta a ty robisz problem z tego, a co do Twojego postrzegania awantur na galach MMA i ogólnie na Polskich stadionach ze najlepiej żeby chuliganka całkowicie przeniosła się do lasów itp. bo przypal ,restrykcje, ale naszczęście nie ty o tym decydujesz.Pch pisze:Bob nie wiem czy zauwazyles, ale Twoje zdanie odbiega od zdania 99% pozostalych ludzi, wiec nie sadzisz ze powinienes zakonczyc ta dyskusje? Uwierz mi ze tylko w ten sposob wyjdziesz z tego jako tako z twarza, bo poki co rzeczywiscie dojebales pizdzie uszu troche..
Pch, ja dyskusje już dawno skończyłem, napisałem długiego posta, nikt na niego nie odpowiedział, tylko zaczęły się jakieś durne posty, że źle odpowiadam. Nie obchodzi mnie że 99% innych myśli inaczej? Dlatego mam zmienić zdanie albo go w ogóle nie mówić? Nie bądź śmieszny. Przynajmniej staram się go bronić, mimo, że większość nowo zarejestrowanych użytkowników napierdala bezsensowne posty, starając się mi dogryźć, zamiast toczyć dyskusje. Dyskusja się już dawno zakończyła, teraz nowi muszą się popisać swoimi postami.
-
Ty za to napierdalasz sensowne posty, przestan już wyraziłeś swoje zdanie do którego masz prawo, ale po co dalsza polemika. Sporo osób nie zgadza sie z Twoim tokiem myślenia ale do tego również mają prawo.I niechodzi tu o żadne napierdalanie jak to nazwales bezsensownych postow aby Ci dogryzc.BobSwagger_ pisze:Jak ktoś mi ciśnie to ja cisnę jemu, a potem oburzenie, że się rzucam. Przedstawiłem już mój pogląd na temat ustawek, ale jak widać nawet go nie przeczytałeś, co wnioskuje po twoim poście, więc o czym mamy dyskutować?Sylwester89 pisze:Racja zgadzam się z przedmówca Bob piszesz ze "wariaty się do Ciebie srają" a sam zobacz jak się do innych odzywasz, nie dziw się potem ze ktoś się wkurwia i Ci ciśnie, typ normalnie zapyta a ty robisz problem z tego, a co do Twojego postrzegania awantur na galach MMA i ogólnie na Polskich stadionach ze najlepiej żeby chuliganka całkowicie przeniosła się do lasów itp. bo przypal ,restrykcje, ale naszczęście nie ty o tym decydujesz.Pch pisze:Bob nie wiem czy zauwazyles, ale Twoje zdanie odbiega od zdania 99% pozostalych ludzi, wiec nie sadzisz ze powinienes zakonczyc ta dyskusje? Uwierz mi ze tylko w ten sposob wyjdziesz z tego jako tako z twarza, bo poki co rzeczywiscie dojebales pizdzie uszu troche..
Pch, ja dyskusje już dawno skończyłem, napisałem długiego posta, nikt na niego nie odpowiedział, tylko zaczęły się jakieś durne posty, że źle odpowiadam. Nie obchodzi mnie że 99% innych myśli inaczej? Dlatego mam zmienić zdanie albo go w ogóle nie mówić? Nie bądź śmieszny. Przynajmniej staram się go bronić, mimo, że większość nowo zarejestrowanych użytkowników napierdala bezsensowne posty, starając się mi dogryźć, zamiast toczyć dyskusje. Dyskusja się już dawno zakończyła, teraz nowi muszą się popisać swoimi postami.
-
No jak nie? Przejrzyj ten temat i zobacz, że tu są same bezsensowne posty, nikt tu nawet nie wypowiada się w temacie, tylko właśnie piszą bezsensowne 'przekomiczne' posty, których nie powstydziłby się przeciętny 6-latek.
-
To po co usilnie na nie odpowiadasz? Daj sobie spokój.BobSwagger_ pisze:No jak nie? Przejrzyj ten temat i zobacz, że tu są same bezsensowne posty, nikt tu nawet nie wypowiada się w temacie, tylko właśnie piszą bezsensowne 'przekomiczne' posty, których nie powstydziłby się przeciętny 6-latek.
-
Już nie odpowiadam, ostatnie posty zostawiam, niech piszą :) Pokazują tylko poziom tego forum. Dla mnie temat wyczerpany, już o tym pisałem.pajo pisze:To po co usilnie na nie odpowiadasz? Daj sobie spokój.BobSwagger_ pisze:No jak nie? Przejrzyj ten temat i zobacz, że tu są same bezsensowne posty, nikt tu nawet nie wypowiada się w temacie, tylko właśnie piszą bezsensowne 'przekomiczne' posty, których nie powstydziłby się przeciętny 6-latek.
-
jak dla mnie to Ty mało ogarniasz:)BobSwagger_ pisze:Ja jestem ze Swornicy Czarnowąsy, ku*** co za różnica. I jak ma niby to ograniczyć wysyp debili, bo nie ogarniam? Każdy i tak by wpisał co chce, zresztą nie tego dotyczy ten temat, ludzie ku*** bądźcie poważni.
Mając przynależność klubową nałożoną odgórnie... Wypowiadając się debilnie, nie przynosisz wstydu sobie, gdyż mimo wszystko możesz być nadal anonimowy, lecz klubowi któremu kibicujesz !! a co za tym idzie kolegom po szalu!! w takim przypadku albo koledzy ogarniają Cię na pw albo ban i lecisz z forum!!
A teraz w temacie:)
Moim zdaniem awantury na samej gali MMA nie powinny mieć miejsca! Nie można zapomnieć jednak o tym, że taka gala to możliwość spotkania się ekip które, na "co dzień" nie mają możliwości trafienia się na kibicowskim szlaku:)
:D:D:Dkino11 pisze:Bob jest prezesem teczowej trybuny