Myślisz ze to smyczka kibicowska?
Takie smyczki noszą [link] ochrony, porządkowi itd. są na nich identyfikatory
są w sklepiku oficjalnym do kupienia podobne do tych, ale różnią się napisami
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Myślisz ze to smyczka kibicowska?
Podziękowaliśmy im dlatego bo już kolejny mecz grają jak pi**y i nie potrafią docenić tego że kibice w ich wieżą. Chcą tylk otrzepać kase i grzać dupsko na ławkach, a jak im zatrzyma kase Wojsciechowski to nagle wygrywają.Kimo pisze:Kibice Polonii Warszawa obrzucili śnieżkami swoich piłkarzy, gdy Ci chcieli im podziękować za doping...
Czemu bezmózg bo się utożsamia z klubem?? im więcej takich piłkazy tym lepiej w tej całej kolorowej papce na boisku.Ratek pisze:Małecki znowu coś wymachuje w kierunku sektora Poloni...wyglądało to jak palce ułożone w kształcie L (moge sie mylić bo bardzo krótko to pokazali) za co dostaje gromkie "W**********". Także kolejny klub, kolejni kibice u których sobie nagrabił...bezmózg
A miałeś okulary?? Rozumiem, żę przeszedłeś przez cały pociag i zaglądałeś do każdego przedziału czy skąd wziął się Twój osąd??rawicz pisze:Miał Śląsk jakies przygody na trasie?bo chwile jechałem z nimi i na jak taki wyjazd i pewnie selekcje to ekipa nie za dobra bez napinki
A co ty sie z nim znaszGargulec pisze:Co do ochrony na Widzewie to szefem takowej jest typ z Zabrza który nie ukrywał niechęci do Ruchu ,tak w ramach ciekawości.
mam nadzieje ze pomylily ci sie tylko literki bo NIE W KAZDEJ EKIPIE SA KONFITURY, w kazdej ekipie konfitury powinny byc natychmiast eliminowane i nie pije tu do ciebie i twojej ekipy bo nie wiem kto to jest b. i gowno mnie to interesuje, pisze o zasadzie ktora powinna byc ogolnie przestrzeganahooltRass pisze:mniejsza z tym kto miał zabawe, a kto nie. KONFItury są wszędzie, w każdej ekipie, niestety bywa i tak... koniec rozkminki, było podane info, po c*** to komentować, to prowadzi tylko do niepotrzebnych napinek i rozjebania kolejnego tematu. pozdRo!
nie L tylko W ;)Ratek pisze:Małecki znowu coś wymachuje w kierunku sektora Poloni...wyglądało to jak palce ułożone w kształcie L (moge sie mylić bo bardzo krótko to pokazali) za co dostaje gromkie "W**********". Także kolejny klub, kolejni kibice u których sobie nagrabił...bezmózg
Ale przecież on jest z Suwałk?oxford00 pisze:nie L tylko W ;)Ratek pisze:Małecki znowu coś wymachuje w kierunku sektora Poloni...wyglądało to jak palce ułożone w kształcie L (moge sie mylić bo bardzo krótko to pokazali) za co dostaje gromkie "W**********". Także kolejny klub, kolejni kibice u których sobie nagrabił...bezmózg
uwierz ze on ma wyjebane na to u kogo sobie nagrabi, wrecz przeciwnie, jara go to, i za kazdym razem bedzie pieczetowal utozsamianie sie z Wisla, tak zeby wszystkich zabolalo :)
ale do Wisly trafil w wieku 13 lat i prawidlowo jest wychowankiem Wisly, bo jakos od tego wieku liczy sie wychowanie danego grajka przed klub (profesjonalne szkolenia, obozy, przyszle kontrakty itp). Zreszta Wisle wszystko zawdziecza. A to czy urodzil sie w Suwalkach czy Olsztynie jakie ma znaczenie? zadne, tyle w ramach wyjasnienia w ramach turbo-debila, ktory od urodzenia zyl w rozjebanej rodzinie, nie majac zadnego wsparcia, a mimo to wspial sie na sam szczytszybki_bill pisze: Ale przecież on jest z Suwałk?
oxford00 pisze:ale do Wisly trafil w wieku 13 lat i prawidlowo jest wychowankiem Wisly, bo jakos od tego wieku liczy sie wychowanie danego grajka przed klub (profesjonalne szkolenia, obozy, przyszle kontrakty itp). Zreszta Wisle wszystko zawdziecza. A to czy urodzil sie w Suwalkach czy Olsztynie jakie ma znaczenie? zadne, tyle w ramach wyjasnienia w ramach turbo-debila, ktory od urodzenia zyl w rozjebanej rodzinie, nie majac zadnego wsparcia, a mimo to wspial sie na sam szczytszybki_bill pisze: Ale przecież on jest z Suwałk?
i co z tego zdjęcia wynika? jak dla mnie że większe zainteresowanie od ochrony wzbudza Widzew....[link]
Myslowicka GieKSa pisze:http://torcida.eu/2010/jesien/widzew_go ... os/076.jpg
czy te fanki również przywiozły pikniki z Chorzowa? W przypadku straty by się nie liczyło?
wczoraj wywieszone typowo napinkowo, pewnie w razie czegoś właściciele szukali by jak najkrótszej drogi ucieczki, nie pamiętając nawet o fanachrosomak pisze:Myslowicka GieKSa pisze:http://torcida.eu/2010/jesien/widzew_go ... os/076.jpg
czy te fanki również przywiozły pikniki z Chorzowa? W przypadku straty by się nie liczyło?
O ile dobrze mi wiadomo sa to flagi ktore mozna kupic w sklepiku Niebieskich.
rosomak pisze:Myslowicka GieKSa pisze:http://torcida.eu/2010/jesien/widzew_go ... os/076.jpg
szybki_bill pisze:Ale przecież on jest z Suwałk?oxford00 pisze:nie L tylko W ;)Ratek pisze:Małecki znowu coś wymachuje w kierunku sektora Poloni...wyglądało to jak palce ułożone w kształcie L (moge sie mylić bo bardzo krótko to pokazali) za co dostaje gromkie "W**********". Także kolejny klub, kolejni kibice u których sobie nagrabił...bezmózg
uwierz ze on ma wyjebane na to u kogo sobie nagrabi, wrecz przeciwnie, jara go to, i za kazdym razem bedzie pieczetowal utozsamianie sie z Wisla, tak zeby wszystkich zabolalo :)
Myślisz że kogoś boli że on się utożsamia z Wisłą? Raczej cała Polska go traktuje jako turbo-debila.
cobytu pisze:Fani Wigier juz notoja... "turbo-debil" pierwsze miejsce na czarnej liscie ;)
Pajacowanie pilkarzy zadna nowosc.Komentarz na ich temat strata czsu.
a kto powiedzial ze takowe nie sa tak traktowane?? raczej pikniki nie wybraly sie na mecz zgody tylko osoby odpowiednienowy123 pisze:rosomak pisze:Myslowicka GieKSa pisze:http://torcida.eu/2010/jesien/widzew_go ... os/076.jpg
ale co to zmienia? a mogą je kupować nawet w Tesco. Fany wiszą na meczu to powinny mieć taką wartość jak pozostałe flagi!
kiedys u Drzyzgi w rozmowach w toku byl ten z****** luntek i tez mowil ze bardzo go jara jak ludzie go zwia od cioty i pedalaoxford00 pisze:nie L tylko W ;)Ratek pisze:Małecki znowu coś wymachuje w kierunku sektora Poloni...wyglądało to jak palce ułożone w kształcie L (moge sie mylić bo bardzo krótko to pokazali) za co dostaje gromkie "W**********". Także kolejny klub, kolejni kibice u których sobie nagrabił...bezmózg
Wielkim problemem nie jest także wieszać na meczach do czasu aż się straci ,a potem obwieszczać,że taką samą to przecież każdy może kupić...Niebieski7824 pisze:I nie tylko w sklepiku...rosomak pisze:Myslowicka GieKSa pisze:http://torcida.eu/2010/jesien/widzew_go ... os/076.jpg
Wiec wielkim problemem nie jest podbic do sklepu,kupic o obwieszczac ze zostala skrojona bo akurat TA byla na meczu...... <ironia>
to jak sa oglno dostepne dla kazdego kibica to powinny byc zakaz ich wieszania na meczach w razie straty a potem bronienia sie ze zostala kupiona w sklepie itp.WaldemarKKS pisze:Wy jestescie jacys dziwni wchuj.Ta mala fanka jest takiej samej wartosci jak szalik.Kazdy moze ja kupic nawet Gksiarz czy zabol i wywiesic ja na swoim meczy.Sa ogolno dostepne dla kazdego zwyklego kibica.
Sprawę rodziny itp pominę bo rzeczywiście miał trudno, bida z nędzą i w zasadzie tyle.19(W)47 pisze:
Małecki jest wychowankiem Wigier,choć bardzo młody przeszedł do Wisły.Żeby zrozumieć jego postępowanie,trzeba trochę go znać,a chłopak w sumie pochodzi z delikatnie mówiąc "nieciekawej" rodziny,wybił się,to Kraków i Wisła dały mu najwięcej(szczególnie PLN-ów),stąd jego ostentacyjne pokazywanie przywiązania do klubu spod znaku białej gwiazdy.Inną sprawą jest jego podejście do starszych zawodników,czy w ogóle innych ludzi,tu wychodzi z "pana kopacza" po prostu brak kultury..
Jestem ciekawy podejścia kibiców Wisły do Małeckiego..jak wy go traktujecie,jest on dla was kimś więcej niż jednym z zawodników??Bo z całym szacunkiem dla niego,ale nie dał on chyba tyle Wiśle co przykładowo Żurawski czy Frankowski..
MZKS-ie mój, klubie mój, miłość ma/twa, wygrała byś ten mecz Areczko kochanaNapinacz pisze:[link]
co Arka śpiewa od 8:37?
minetkoholik pisze:jak leci przyśpiewka Polonii na nutę : "a wszystko te czarne oczy"?
Najpierw pluje w strone kibicow, pokazuje faki a pozniej placz i skargi do sedziego ze rzucaja w niego śniezkami. U Was wszyscy takie jaja maja?WSP1906 pisze: I ma wyjebane na to ze sobie nagrabi !
Przynajmniej ma chlopak jaja! gdyby taki Małecki grał w twojej druzynie to nie mial bys nic przeciwko !
fabisiak pisze:Najpierw pluje w strone kibicow, pokazuje faki a pozniej placz i skargi do sedziego ze rzucaja w niego śniezkami. U Was wszyscy takie jaja maja?WSP1906 pisze: I ma wyjebane na to ze sobie nagrabi !
Przynajmniej ma chlopak jaja! gdyby taki Małecki grał w twojej druzynie to nie mial bys nic przeciwko !
Oczywiście na meczu byłeś i widziałeś co pokazywał? Bo chyba nie jesteś na tyle tępy, żeby komentować po zdjęciach?oxford00 pisze: O te faki chodzi? ;)
http://galeria.wislakrakow.com/20101128/tb/05.jpg
Sorry za pytanie wyżej. Jednak jesteś tępy.oxford00 pisze: a co ma na siebie pluć? nigdy nie widziales zawodnika ktory pluje na murawe?
Ty nie musisz tego rozumiec.Lepiej zajmij sie swoim klubem.Puchacz pisze:Pewnie mój post zaraz zostanie skasowany , ale co tam . Ja tego nie rozumiem , jak to jest możliwe , że najpierw na Legii ochrona ściąga wam Starucha z gniazda i nic z tym nie robicie , a w piątek wyciągają wam z autobusu kibica który odpalił racę ?!
Oczywiście , na temat tych spraw żadnego gadania nie ma . Ale gdyby tak się stało nam Polonii Warszawa , to było by pisanie przez 10 stron jak nie więcej .
Macie takie hasło : Cała Legia zawsze razem ... No to fajnie je realizujecie .
Użytkownicy przeglądający to forum: Adolf88, aszamo, baluciarz7, bednar, Carits, emi04, EPGepg, exe, factoryproject, fnx73, gal89, KamilGKS, KhP, mali2323, Meyer, mis1910ns, mst1910, Natiste, obserwator17, Oldfreak, qentet, strazaksam, szkieletor123, tylko obserwator i 270 gości