A mnie to się wydaje ...
Zostały one wklejone dlatego, że pokazują jak można zamazać "obcy" graf nieco inaczej niż w Polsce Przyjżałes się zapewne i zauważyłeś, że to jest zrobione jeden na drugim
Poza tym nigdzie nie jest napisane, ze one są przech*j zajebiste i w pyte na maksa. Inna bajka - przejżyj ten watek a zobaczysz naprawdę gorsze, bo i takie są
Ciekawostka zrobiona na jedmym z myslowickich osiedli. Moze to ktos z ww ekip skomentowac ?? . Dodam ze napis jest swiezy zrobiony prawdopodobnie dzisiaj w nocy.
Moze to ktos skomentowac bo mnie to cholernie dziwi...
oto jedno z ostatnich naszych dzieł jezeli foto bedą za duze prosze o zmniejszenie ja niestety nie umiałem tego zrobic;)
prosze tez nie podawac lokalizacji jezeli ktos zna;)
wrwc-banda!!ps.napis wielki jest;)
BiałyTeofilów pisze:A ja proponuje sie tobie opamietac bo te grafy umieszczone byly na starych ,,kibicach''. Teraz chlopak jes poskladal i sa w pelnej okazalosci. Chyba juz nie masz sie do czego przyczepiac.
W koncu bedac nowym na tym forum trzeba sie jakos pokazac . Bez odbioru.
Było już z 10 razy Wiem że idziecie na 2 lige, przypływ forumowiczów sławiących barwy klubowe ale to już przesada. Aż strach zajrzeć do lodówki bo Motor wyskoczy.
Było już z 10 razy Wiem że idziecie na 2 lige, przypływ forumowiczów sławiących barwy klubowe ale to już przesada. Aż strach zajrzeć do lodówki bo Motor wyskoczy.
Zgodze sie z Twojm postem ale sam napewno zdajesz sobie sprawe z tego jak bardzo trudno jest to powstrzymać A co do ostatniego zdania twojego postu....spadłem z fotela
Rozumiem, w końcu to znaczny i przede wszystkim zasłużony sukces, pozdrawiam i zycze powodzenia w 2 ligowych wojażach
Danzig pisze:świetne.Nie długo zaczniecie malować lepiej Białe Gwiazdy niż Sama Wisła...
Mam takie pyt.
Kiedy powstała
Anty Wisła Kraków?
z góry dzięki za odpowiedź