Celownik pisze:Dlaczego na KSZO tak piknikowo? 700 osób na 1 lidze to fatalna liczba.
wiem że tak około 200osob, ale choćby 500 to i tak troche mało...
śmieszna dyskusja o Arce, spadła z ligi i co tydzień to samo, przecież wiadomo że to nie ta sama Arka.
Dobry wyjazd Motoru, mam nadzieje że za rok wroci do 1ligi bo to jego miejsce
ecostafic pisze:Duza lizcba wiary ma zakazy stadionowe i [link]
Takie gadanie, dla mnie zawsze ciekawie wygladaly starcia iloscowe i jakosciowe miedzy wrogami czyli Korona i KSZO,ale widze ze obecnie to poszlo w rozne strony,Korona po 10 tys na meczu super oprawy doping wyjazdy, a Kszo doluje niesamowicie, pusty stadion oprawy cienkie wyjazdy tez.na chwile obecna nie dorastaja do Korony
Celownik pisze:Dlaczego na KSZO tak piknikowo? 700 osób na 1 lidze to fatalna liczba.
wiem że tak około 200osob, ale choćby 500 to i tak troche mało...
śmieszna dyskusja o Arce, spadła z ligi i co tydzień to samo, przecież wiadomo że to nie ta sama Arka. Dobry wyjazd Motoru, mam nadzieje że za rok wroci do 1ligi bo to jego miejsce
To raczej nie realne, cudem bedzie jezeli Motor zagra w 2 lidze
kolejne bany za rozmycie tematu
sytuacje na lini Arka - Bałtyk - Lechia porozkminiajcie sobie w innym temacie
to są KOMENTARZE !!
W niedzielę 40 osób z WFCG odwiedziło mecz Rodła w Kwidzynie. Widząc 15-20 osobowy młynek zaledwie 2 osoby przeskoczyły przez płot i dały znać o swojej wizycie. W tym momencie cały młyn zerwal się z sektora i salwował się ucieczką przez murawę przerywając swój mecz…
Oczywiście zaraz wysypały się psy, więc odjechaliśmy ze stadionu w dalszym poszukiwaniu przeciwnika. Krótko jednak po tym zaczęła się kręcić kryminalna, więc musieliśmy odpuścić dalsze atrakcje.
Dla niezorientowanych: powodem wizyty było obicie ze sprzętem kilka dni wcześniej 1-go widzewiaka w tym mieście. Chłopak chciał wyjść honorowo, jednak został konkretnie obity sprzętem przez załoge 1 fury. Skończył nieprzytomny w szpitalu z 30 szwami, do tego napastnicy z fc Legii zniszczyli auto i okradli jego dziewczynę !!!
Przyjmijcie więc do Waszej wiadomości: że od teraz jedziemy z Wami na sprzęt, do tej pory pobłażaliśmy Wasze wszystkie wybryki sprzętowe, jednak miarka się przebrała…
Co do pozostałych okolicznych fc Legii relacje pozostają niezmiennie bezsprzętowe.
Czy ze względu na to ze wciąż nie wiadomo czy na środowy mecz ZS z Medalikami zostanie otwarty stadion dla kibiców, Raków planuje wyjazd i ogarnia w ogóle jakieś zapisy na ten wyjazd?
No przecież nikt z Warszawy nie leciał w zorganizowanej ekipie za ocean na jakiś turniej. Na meczach obecna miejscowa legijna Polonia (dziwnie to brzmi).
Tu masz kilka fotek z meczu przeciwko Chicago Fire: [link]
innuro5 pisze:Czy ze względu na to ze wciąż nie wiadomo czy na środowy mecz ZS z Medalikami zostanie otwarty stadion dla kibiców, Raków planuje wyjazd i ogarnia w ogóle jakieś zapisy na ten wyjazd?
Tylko Widzew RTS pisze:W niedzielę 40 osób z WFCG odwiedziło mecz Rodła w Kwidzynie. Widząc 15-20 osobowy młynek zaledwie 2 osoby przeskoczyły przez płot i dały znać o swojej wizycie. W tym momencie cały młyn zerwal się z sektora i salwował się ucieczką przez murawę przerywając swój mecz…
Oczywiście zaraz wysypały się psy, więc odjechaliśmy ze stadionu w dalszym poszukiwaniu przeciwnika. Krótko jednak po tym zaczęła się kręcić kryminalna, więc musieliśmy odpuścić dalsze atrakcje.
Dla niezorientowanych: powodem wizyty było obicie ze sprzętem kilka dni wcześniej 1-go widzewiaka w tym mieście. Chłopak chciał wyjść honorowo, jednak został konkretnie obity sprzętem przez załoge 1 fury. Skończył nieprzytomny w szpitalu z 30 szwami, do tego napastnicy z fc Legii zniszczyli auto i okradli jego dziewczynę !!!
Przyjmijcie więc do Waszej wiadomości: że od teraz jedziemy z Wami na sprzęt, do tej pory pobłażaliśmy Wasze wszystkie wybryki sprzętowe, jednak miarka się przebrała…
Co do pozostałych okolicznych fc Legii relacje pozostają niezmiennie bezsprzętowe.
WFCG'97
W pełni to popieram to co oni odjebali jest czystym brakiem honoru !! WFCG 100% POPARCIA.
Nie jestem fanem internetowej napinki, ale krew mnie zalewa jak czytam tak bzdury WfcG...po pierwsze obita osoba ma tyle wspólnego z Widzewem co nic, po drugie nie było żadnej kradzieży ani obicia fury jest to wierutne kłamstwo, po ekipie WfcG nie spodziewałem się takich farmazonów tym bardziej żalenia na kibice.net...po trzecie czemu Wasi "koledzy" nie chwalą sie swoimi bardzo "honorowymi" wyczynami, których jest trochę lecz kibice.net to nie jest miejsce bym je tu opisywał... tak wyglada prawda. Koniec tematu
jeden_taki WCFG sie nie zali tylko przedstawia swoje zdanie i uswiadamia was ze za ten wybryk (jesli faktycznie tak bylo) nagrabiliscie sobie kolego...Samo to ze napadliscie typa w kilkanascie osob jest zalosne... 30 szwow, sporo ciekawi mnie od czego one powstaly...
Ku woli wyjaśnienia na jutrzejszym meczu w Nowym Sączu z Płocką Wisłą nie będzie organizowany młyn z powodu wydarzeń na meczu z Widzewem i postawą służb bezpieczeństwa.
JP
W górach jest wszystko co kocham
Wszystkie wiersze są w bukach
Zawsze kiedy tam wracam
Biorą mnie klony za wnuka
Zawsze kiedy tam wracam
Siedzę na ławce z księżycem
I szumią brzóz kropidła
Dalekie miasta są niczym
Apeluje do Kwidzyniaków o nie pisanie na tym forum w tej sprawie bo to nie jest temat kibicowski a WFCG niech sie żali w Grudziądzu albo w Łodzi a ze sprzętem zaczeliście sami!
jeden_taki pisze:Jeszcze jedno, ten rozgoniony młynek to było kilku dzieciaków po 15-16 lat, żal...
Jak ja kocham takie wypowiedzi , wszedzie same malolaty , no coz moze bojowka jest na wczasach o_0 . , i te "zal" ktore jest co 2 slowo w gimnazjum
Taka mała poprawka , yy Rodło nie ma bojówki . Nadają się tylko do krojenia niekumatych A-klasowych ekipek , jako rzekome Fc Lechii , z których to ekipek tylko pojedyncze osoby odwiedzały mecze Lechii (i oczywiscie nie są one Fc Lechii) . Co potwierdzili kilka razy . Pozdro
(h) pisze:a ja mam pytanko ile Stalówki w Lublinie??
Lekko ponad 300.
Ekipa nie do śpiewania i nic takiego tez nie bylo, cała 1 połowa z 1 okrzykiem, w 2 troche obustronnej napinki z przewagą Motoru:)
Motoru w młynie jakieś 450-500. bez żadnych opraw. Zauważyłem jedynie ślady wizyty Stalówki jakiś czas wczesniej, zostawili trochę "pamiątek" na murach stadionu.
Wisły Płock w Nowym Sączu ok.20, kilkakrotnie zaznaczają swoją obecność.
Sandecja bez młyna, z powodu który ktos tam już opisał, sporadyczny doping z sektora, który w normalnych warunkach tylko się włącza do dopingu.
Działo się coś wczoraj w Gliwicach ? Kumpel, który wybrał się na kolacje do jednych z Gliwickich knajp przy rynku mówił, że jakieś ganianki były i trochę policji.