Komentarze 30.04 - 02.05

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

FF_

Re: Komentarze 30.04 - 02.05

Post autor: FF_ » 03.05.2010, 07:39

hugo-og pisze: Okej z Zagłebiem L. poleciałem- każdy wybrał swoją drogę i tyle na temat.
Ale czy z niecierpliwością teraz nie czekacie na komentarze Romka że mecz sprzedany za kuchenki albo że chcieliśmy już w was wjechać ale typ od nas 2 razy pod rząd zjebał się na ryło to nie wyszło;-)Zresztą pozdro dla desperata co pomylił stadion z basenem;-)
a wszyscy dalej swoje, jakby Roman był jakimś guru we Wrocławiu. szacunek dla niego jest za to co robił przez tyle lat, ale już dawno nie jest tak, że jego wywody są naszymi oficjalnymi, to jest jego prywatne zdanie co on wypisuje na Fan Śląsku.

oprawa pomysłowa i z jajem, nie ma co ukrywać, ale jeżeli chodzi o doping to zarówno u Was jak i u Nas był on wczoraj po prostu kiepski, poza paroma momentami.

a do postu Liptona18, to nie ma nawet co się odnosić, szkoda klawiatury.

iparts.pl
BonczekELANA

Post autor: BonczekELANA » 03.05.2010, 10:05

to co się dzieje w świecie kibiców to jest koniec. dwa proste przyklady z tej kolejki!

Olimpia Grdz od poczatku nie chce sie ustawic z nami. Pozniej przychodza niby pogadac o ewentualnym sprawdzeniu sie i smieszna proba zdobycia flagi. Zenada i brak slow. Potem gdy jedna osoba dochodzi do nich na sektor i prowadzone sa rozmowy definitywnie odmawia i ... twierdzi ze mielismy szanse kiedy wracali w kordonie z policja z Torunia zeszlej rundy;] no brawo

Grill Jastrzebie vs Petra Stomil, kolejna krzywa akcja! "Dziwnym trafem" wierze w wersje Jastrzebia, bo juz kiedys Petra&Stomil zrobili podobnie!

To co sie dzieje to juz przestaje byc smieszne, czytanie na necie wypocin i szukanie za wszelka cene haka na druga ekipe i czepanie sie byle gowna. Brak slow

imik1

Post autor: imik1 » 03.05.2010, 10:21

BonczekELANA pisze:
To co sie dzieje to juz przestaje byc smieszne, czytanie na necie wypocin i szukanie za wszelka cene haka na druga ekipe i czepanie sie byle gowna. Brak slow
a mnie przeciwnie to wszystko śmieszy bo nikt ogarnięty chyba nie dopuści do siebie innej wersji niż ta że całą ta internetowa napinko-propaganda to dzieło ludzi którzy byli może na 2 wyjazdach i mają sięza trzon ekipy swojego klubu hehehe, normalnych ludzi wypowiadających się na tym i podobnych forach jest może 1 (słownie: jeden) procent. Kto ma jakiekolwiek pojęcie nigdy nie będzie czerpał informacji z takich for , a napinki i oczernianie wrogich ekip to jak dla mnie sprawa dorastających gimnazjalistów którzy nigdy w życiu nie załapali się na w******* od wrogiej ekipy lub też sami nigdy nikogo nie obili więc w ten sposób muszą odreagować , bo jak inaczej nazwać pytania jednego z forumowiczów o tożsamość Romka hehehe....
jebał pies teściowe!

BonczekELANA

Post autor: BonczekELANA » 03.05.2010, 10:40

Makson pisze:
imik1 pisze:
BonczekELANA pisze:
to co się dzieje w świecie kibiców to jest koniec. dwa proste przyklady z tej kolejki!

Olimpia Grdz od poczatku nie chce sie ustawic z nami. Pozniej przychodza niby pogadac o ewentualnym sprawdzeniu sie i smieszna proba zdobycia flagi. Zenada i brak slow. Potem gdy jedna osoba dochodzi do nich na sektor i prowadzone sa rozmowy definitywnie odmawia i ... twierdzi ze mielismy szanse kiedy wracali w kordonie z policja z Torunia zeszlej rundy;] no brawo

Grill Jastrzebie vs Petra Stomil, kolejna krzywa akcja! "Dziwnym trafem" wierze w wersje Jastrzebia, bo juz kiedys Petra&Stomil zrobili podobnie!

To co sie dzieje to juz przestaje byc smieszne, czytanie na necie wypocin i szukanie za wszelka cene haka na druga ekipe i czepanie sie byle gowna. Brak slowa. Brak slow
a mnie przeciwnie to wszystko śmieszy bo nikt ogarnięty chyba nie dopuści do siebie innej wersji niż ta że całą ta internetowa napinko-propaganda to dzieło ludzi którzy byli może na 2 wyjazdach i mają sięza trzon ekipy swojego klubu hehehe, normalnych ludzi wypowiadających się na tym i podobnych forach jest może 1 (słownie: jeden) procent. Kto ma jakiekolwiek pojęcie nigdy nie będzie czerpał informacji z takich for , a napinki i oczernianie wrogich ekip to jak dla mnie sprawa dorastających gimnazjalistów którzy nigdy w życiu nie załapali się na w******* od wrogiej ekipy lub też sami nigdy nikogo nie obili więc w ten sposób muszą odreagować , bo jak inaczej nazwać pytania jednego z forumowiczów o tożsamość Romka hehehe....

Popieram w 100%
akurart bardziej mnie martwi brak jakichkolwiek zasad wsrod ekip i brak godnosci bo o honorze to mowic nie mozna!

Ps. cieszy wyjazd Legii na Ruch

Kielczanin85

Post autor: Kielczanin85 » 03.05.2010, 10:46

Trochę odbiegnę od waszej "ciekawej" dyskusji i zwrócę uwagę na inne wydarzenie z tej kolejki. Powiem szczerzę, że ostatnio nie interesowałem się zbytnio radomskim podwórkiem. Sądziłem nawet, że ekipa Broni odeszła śmiercią naturalną, a tu proszę. W Białobrzegach pojawili się w 70-80 osób. Można gdzieś zobaczyć fotki z tego meczu?.

Jeżeli to co Jastrzębie napisało w relacji jest prawdą, to co raz gorzej jest z bracią kibicowską. Patologia pomału wypiera zasady i honor. A jeszcze kilka lat temu było tak dobrze. Dlatego szacunek dla takich ekip jak m.in. Hetman Zamość i innych, którzy zawsze walczą z honorem. Bo lepiej przegrać, ale zachować twarz. Pozdrawiam.
Kto ma ponad 20 lat i nie chodził na mecze i nie jezdził na wyjazdy Korony przed erą kolportera jest kibicem sukcesu, a nie Korony.

FAXEE

Post autor: FAXEE » 03.05.2010, 11:02

Lech gdyby nie grał na licencji klubu Amica pewnie walczyli by o awans do ekstraklasy a nie o majstra, ile drużyn poleciało i teraz walczą o powrót, Lech uciekł od odpowiedzialności i co szydery nie mogą z tego robić?

Rodowity_Mazowszanin

Post autor: Rodowity_Mazowszanin » 03.05.2010, 11:04

Z tego co wiem Broniarze żyją i mają się całkiem dobrze. Zgoła odmienna sytuacja do tej panującej w Tarnowie na Tovii...

Ale już wracajmy do właściwych wydarzeń.

zsk

Post autor: zsk » 03.05.2010, 11:23

Bonczek ma absolutną racje. To co sie dzieje to jakas paranoja. Najwazniejsza kalkulacja aby nie przegrac walki, zero spontana jak w latach 90. Skroić flage tylko wybraną bo inaczej to rozkminka ze nie nasza, nie honorowo. Niedlugo bluzganie bedzie uwazane za akt bestialskiego zachowania szeroko omawianego na forum pomiedzy prawdziwymi nethoolsami.

avee

Post autor: avee » 03.05.2010, 11:25

Rodowity_Mazowszanin pisze:Z tego co wiem Broniarze żyją i mają się całkiem dobrze.
no to jest az dziwne...z taka p rzewaga jaka maRadomiak ,Broniarze sobie nawet nie tak zle radza

sww

Post autor: sww » 03.05.2010, 12:16

AKurat jestem sklonny uwierzyc w wersje Jastrzebia, z tymi obserwatorami to calkiem prawdopodobne...Kiedys nam zrobili cos podobnego,umawiane bylo do 15 obserwatorow przyjechalo ich razem PEtra&OKS ok.80 i gdy tlyko lapalismy przewage obserwatorzy zaczeli sie wtracac.Tyle ze nie zalilismy sie po Polsce, chociaz zdecydowanie trzeba TEPIC takie zachowanie!!!

19SSqniarz46

Post autor: 19SSqniarz46 » 03.05.2010, 12:31

Szacun dla Jastrzebia ze podjeli rekawice , ja osobiscie tez wirze w wersje chlopakow z Jastrzebia. Zachowanie Olimpi na meczu z Elana to poprostu zal bo inaczej tego nazwac nie mozna. Swoja droga ani Elana ani Olimpia nie sa zbyt chetni do sparingu z chlopakami z Bydzi wiec niech nie robia tu z siebie nie wiadomo jakich kozaczkow bo nimi najzwyczajniej nie sa :).
Bardzo ladna liczba Zaglebia na zgodzie w Polkowicach
BSNT !!
WZL&WKS !!
"Z Orłem W Koronie Po Prawej Stronie"
"Jestem Polakiem Wiec Mam Obowiązki Polskie"

cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu » 03.05.2010, 12:45

O co chodzi z transem "krwawe derby" na meczu w Lublinie? Chodzi o Motor-Łęczna i Motorowcy tak na poważnie z tą krwią? ;]
Obrazek

jatar

Post autor: jatar » 03.05.2010, 12:47

[link]
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

Obrazek

tab

Post autor: tab » 03.05.2010, 12:54

sww pisze:AKurat jestem sklonny uwierzyc w wersje Jastrzebia, z tymi obserwatorami to calkiem prawdopodobne...Kiedys nam zrobili cos podobnego,umawiane bylo do 15 obserwatorow przyjechalo ich razem PEtra&OKS ok.80 i gdy tlyko lapalismy przewage obserwatorzy zaczeli sie wtracac.Tyle ze nie zalilismy sie po Polsce, chociaz zdecydowanie trzeba TEPIC takie zachowanie!!!

Co ty tutaj sie wychylasz.Dobrze wiesz ze obecnie jestescie teraz w chuliganskiej poczekalni.Teraz pozwol ze zapytam,na wyjezdzie w Grudziadzu jest was jak grzyby w grudniu gdzie jest doslownie od Torunia rzut beretem,a w dodatku podobno w tym miescie rzadzi WfcG.To ile osob was wparlo z GDZ? Oczekuje na oppowiedz ze 90% chlopakow ma zakazy a 10%siedzi w puszce...

BonczekELANA

Post autor: BonczekELANA » 03.05.2010, 13:52

tab pisze:
sww pisze:AKurat jestem sklonny uwierzyc w wersje Jastrzebia, z tymi obserwatorami to calkiem prawdopodobne...Kiedys nam zrobili cos podobnego,umawiane bylo do 15 obserwatorow przyjechalo ich razem PEtra&OKS ok.80 i gdy tlyko lapalismy przewage obserwatorzy zaczeli sie wtracac.Tyle ze nie zalilismy sie po Polsce, chociaz zdecydowanie trzeba TEPIC takie zachowanie!!!

Co ty tutaj sie wychylasz.Dobrze wiesz ze obecnie jestescie teraz w chuliganskiej poczekalni.Teraz pozwol ze zapytam,na wyjezdzie w Grudziadzu jest was jak grzyby w grudniu gdzie jest doslownie od Torunia rzut beretem,a w dodatku podobno w tym miescie rzadzi WfcG.To ile osob was wparlo z GDZ? Oczekuje na oppowiedz ze 90% chlopakow ma zakazy a 10%siedzi w puszce...
Odpowiedz nie byla kierowana do mnie ale odpowiem mimo wszystko, bo znam sytuacje! nawet jesli jestesmy w poczekalni pod wzgledem H nie mzinia faktu ze zachowaliscie sie jak frajerzy jakis czas temu i kazda osoba od Was z ktora rozmawialem przyznala racje! wiec co sie prujesz? a to ile nas bylo i jak nas wspomaga Wfcg to tylko i wylacznie nasza sprawa. Patrza na swoja ekipe i wasze zgody ktore was wspomagaja wysmienicie. Prosze nie odpwisuj bo doskonale wiesz ze mam racje, chyba ze jestes jakims kozakiem z gimnazjum ktory chce toczyc walke na forum mimo ze nie ma racji w zadnym aspekcie, w ktrym probuje zabrac glos!

19ET68

Post autor: 19ET68 » 03.05.2010, 13:54

tab pisze:

A co ma piernik do wiatraka? ? To ze w grudziądzu była nas 100 nie wyklucza frajerskiego zachowania Petry jakiś czas temu. Poprostu nie mogli pozwolić sobie na DRUGĄ z rzędu porażke z nami!!! Nie rozdmuchiwaliśmy tego ale po drugiej takiej akcji tzeba o tym powiedzieć głośno.
A co do zakazów: 120 poleciało w wyniku samego meczu z Zawiszą. Ci co sie uchowali mają przypał za Bałtyk. Jak na tak małą liczbowo ekipę tyle zakazów to katastrofa. Ale to już jest nasz problem.

zsk

Post autor: zsk » 03.05.2010, 14:44

Tak Zawisza jest na fali, jest silny ale bez takich tekstow że nikt z okolicznych ekip nie ma ochoty bić sie z chlopakami z "bydzi". 19SSqniarz46 takie spinanie jest smieszne.

sympatyk1948

Post autor: sympatyk1948 » 03.05.2010, 14:48

zdzichu pisze:Arka zmierza do Wodzisławia na pewno, lada chwila powinni się tam pojawić. Warto zwrócić uwagę na bardzo dobrą liczbę i zabawę Piasta na wyjeździe przez całą Polskę :)
DOBRA LICZBA PIASTA?NIECAŁE 200 OSÓB.DOBRA JAK NA PIASTA,ZWRÓC TEZ UWAGE ŻE TO ICH DRUGI WYJAZD W RUNDZIE?MAJĄC 2 WYJAZDY NA 4 MIESIACE NIE SZTUKA SIE POKAZAC W DOBREJ LICZBIE.KTOŚ PISZE ŻE 300 GÓRNIKA NA MOTORZE TO MIZERIA.OKEY TYLKO ŻE GÓRNIK BĘDZIE MIAŁ 3 WYJAZDY W CIĄGU 10 DNI W TYM JEDEN W ŚRODE NA POGOŃ.

sww

Post autor: sww » 03.05.2010, 14:50

a pozatmy jezli mowa o pozekalni chuliganskiej, CIAGLE dzialamy na swoje mozliwosci wiec spokojnie, nie jest z tym tak zle koledzy, ale nie przeczytacie o tym na tym forum wiec kto ma wiedziec ten wie, ze wcale nie jest taka poczekalnia o czym glosno sie nie gada ale kto w tym siedzi glebiej powinien znac realia ostatnich prob czy tego co sie dzieje po za stadionem hee;)
zakazow posypalo sie MNUSTWO i posypie sie jeszce pewnie kilka,ale o tym juz gadac nie bedziemy bo gimnazialista nie przetlumaczysz.

CO do akcji Petry z Oksem, dokladnie jak mowil kolega siedzielismy cicho, bo po co sie zalic,nie chcieli pozwolic sobie na druga porazke,zlamali kazda mozliwa zasade jaka byla umawiana, teraz juz 2ga taka sytuacja wiec POWIEM GLOSNO, TEPIC TAKIE ZACHOWANIE!!

BeuthenOberschlesien

Post autor: BeuthenOberschlesien » 03.05.2010, 14:52

Nie krzycz!

Dobra liczba Piasta! Ciekawa dla oka oprawa Lecha, i Raków w sobotę też nie zawiódł.

_bg

Post autor: _bg » 03.05.2010, 14:57

sympatyk1948 pisze:
zdzichu pisze:Arka zmierza do Wodzisławia na pewno, lada chwila powinni się tam pojawić. Warto zwrócić uwagę na bardzo dobrą liczbę i zabawę Piasta na wyjeździe przez całą Polskę :)
DOBRA LICZBA PIASTA?NIECAŁE 200 OSÓB.DOBRA JAK NA PIASTA,ZWRÓC TEZ UWAGE ŻE TO ICH DRUGI WYJAZD W RUNDZIE?MAJĄC 2 WYJAZDY NA 4 MIESIACE NIE SZTUKA SIE POKAZAC W DOBREJ LICZBIE.KTOŚ PISZE ŻE 300 GÓRNIKA NA MOTORZE TO MIZERIA.OKEY TYLKO ŻE GÓRNIK BĘDZIE MIAŁ 3 WYJAZDY W CIĄGU 10 DNI W TYM JEDEN W ŚRODE NA POGOŃ.
ochh i znów koledzy zza miedzy wszystko najlepiej wiedza , weź się zajmij lepiej swoim klubikiem. Gdyby nie fakt ze jutro są matury napewno ta liczba była by nieco większa.
Lubin , Wodzisław , Gdańsk.

Radek_ZS

Post autor: Radek_ZS » 03.05.2010, 14:57

Ale Cię widzę wkurwia ten Piast. Już nawet Ci się nie podoba,że ktoś o nich napisał dobre słowo. Jak na ich możliwości też uważam że to ich dobry wyjazd.
Wasz wyjazd jak dla mnie przeciętny ,jak na wasze warunki, patrząc że gracie o awans i przeciwnik to też nie byle szczurki.
Jeżeli to z Jastrzębiem to prawda to widzę robi się coraz większa lipa. Wygrana za wszelką cene.
Teraz tylko czekam , az Wisła zrobi chuligański układ z Lechem,żeby najebac dajmy na to Widzew.Powoli wszystko wydaje sie możliwe.
>>> WORKING CLASS <<<

gremio

Post autor: gremio » 03.05.2010, 15:55

Wiec moze czas najwyzszy wrócic do spontanów a ustawki traktowac i proponowac w sytuacjach nie wyjasnionych-
przynajmniej bedzie prawdziwe oblicze grup wyjazdowych no i co za tym idzie wieksze mobilizacje,pzdr,,,
LEPIEJ RZĄDZIĆ W PIEKLE,,,, NIŻ BYĆ SŁUGĄ W NIEBIE....

mentalita

Post autor: mentalita » 03.05.2010, 16:19

gremio pisze:Wiec moze czas najwyzszy wrócic do spontanów a ustawki traktowac i proponowac w sytuacjach nie wyjasnionych-
przynajmniej bedzie prawdziwe oblicze grup wyjazdowych no i co za tym idzie wieksze mobilizacje,pzdr,,,
Również zgadzam się z tym, lepsze są atrakcje drogowe. Można sprawdzić drużynę z drugiego końca Polski lub nawet zza miedzy. Ekipy w końcu zaczną się mobilizować na dalsze wyjazdy. Tylko wszystko przy zdrowych zmysłach i walka bez-sprzętu tylko i wyłącznie. Jeśli jednak obydwie ekipy wolą sprawdzić swoją formę na równej ziemi takimi samymi składami to również ok. Jak widać obydwa Zagłębia pokazały, że można tak zrobić, ale akcja koalicji Stomil&Petra na Jastrzębie - budzi kontrowersje.

sapter

Post autor: sapter » 03.05.2010, 16:36

BonczekELANA pisze:Odpowiedz nie byla kierowana do mnie ale odpowiem mimo wszystko, bo znam sytuacje! nawet jesli jestesmy w poczekalni pod wzgledem H nie mzinia faktu ze zachowaliscie sie jak frajerzy jakis czas temu i kazda osoba od Was z ktora rozmawialem przyznala racje! wiec co sie prujesz?
Czyli, że co? r******** się? (oczywiście pytanie retoryczne)

Ja nie wiem skąd niektórzy są, z wypizdowia jakiegoś? Że nie rozumieją znaczenia niektórych słów. Frajer to ktoś kto się popruł, czyli strzelił z ucha na psach prościej mówiąc, a niektórzy rzucają takimi tekstami na lewo i prawo.

wojoj

Post autor: wojoj » 03.05.2010, 16:37

Jaka ekipa miała grilla z koalicją Stomil & Petra ?
FAN

mentalita

Post autor: mentalita » 03.05.2010, 16:41

wojoj pisze:Jaka ekipa miała grilla z koalicją Stomil & Petra ?
GKS Jastrzębie

Niebezpieczny

Post autor: Niebezpieczny » 03.05.2010, 17:00

terpik pisze:
BonczekELANA pisze:Odpowiedz nie byla kierowana do mnie ale odpowiem mimo wszystko, bo znam sytuacje! nawet jesli jestesmy w poczekalni pod wzgledem H nie mzinia faktu ze zachowaliscie sie jak frajerzy jakis czas temu i kazda osoba od Was z ktora rozmawialem przyznala racje! wiec co sie prujesz?
Czyli, że co? r******** się? (oczywiście pytanie retoryczne)

Ja nie wiem skąd niektórzy są, z wypizdowia jakiegoś? Że nie rozumieją znaczenia niektórych słów. Frajer to ktoś kto się popruł, czyli strzelił z ucha na psach prościej mówiąc, a niektórzy rzucają takimi tekstami na lewo i prawo.
Chlopaku jak nie znasz znaczenia slow frajer i konfident to sie nie udzielaj -prosze.Ten co strzelil z ucha nazywa sie konfident,a frajer to taka osoba,ktora mowiac krotko zachowuje sie i postepuje nie ladnie.

z_krainy_marzen

Post autor: z_krainy_marzen » 03.05.2010, 17:44

Jaka Liczba Stali Rzeszów w Nowym Dworze Mazowieckim oraz jaka Liczba Jezioraka w Rzeszowie +jaka Liczba Jagielonii w Warszawie?

FAXEE

Post autor: FAXEE » 03.05.2010, 17:53

z_krainy_marzen pisze:Jaka Liczba Stali Rzeszów w Nowym Dworze Mazowieckim oraz jaka Liczba Jezioraka w Rzeszowie +jaka Liczba Jagiellonii w Warszawie?

bengal1906

Post autor: bengal1906 » 03.05.2010, 17:54

Jagi pełen "sektor" gości. Czyli ok 300 osób.

TSW

Szuk

Post autor: Szuk » 03.05.2010, 18:22

KB_AG pisze:Na sektor gości zaczynamy wchodzić w 10 minucie spoktania . W Wodzisławiu meldujemy się w sile 3 autokarów + kilka samochodów oraz 2 autokary Poloni Bytom . Wielkie dzięki za wsparcie i gościnę po meczu !.
Szkoda że wybraliście gościnę zamiast postawienia się pewnej ekipie.Kolejny raz...

FAXEE

Post autor: FAXEE » 03.05.2010, 18:35

jak chcesz pierdolić w ten sposób to rób to na PW

Szuk

Post autor: Szuk » 03.05.2010, 18:53

Za arkowcy.pl : "W trasie kontakt z ambasadą Izraela w Polsce."

mentalita

Post autor: mentalita » 03.05.2010, 19:05

Może mi ktoś wytłumaczyć jedno bo jestem lekko zajebany. Śląsk jechał do Lubinków w 1000osób dlaczego na sektorze na moje oko jest jakieś 200osób maks? To nie jest żadna prowokacja proszę o odpowiedź.

MłodyB

Post autor: MłodyB » 03.05.2010, 19:10

nie wszyscy mieli bilety

bengal1906

Post autor: bengal1906 » 03.05.2010, 20:29

Przybliżcie o co chodzi skoro już się wypowiadacie.

rage

Post autor: rage » 03.05.2010, 20:47

o nic nie chodzi. Arka jechala autokarami ktore eskortowala milicja wiec nic sie nie moglo wydarzyc.

hedans

Post autor: hedans » 03.05.2010, 21:07

bengal1906 pisze:Przybliżcie o co chodzi skoro już się wypowiadacie.
ŁKS znowu się ustawił na Arke, niestety do niczego nie dochodzi ..

Różowa Pantera

Post autor: Różowa Pantera » 03.05.2010, 21:14

BonczekElana – akurat twoja ekipa króluje w kombinowaniu,ja przytocze taki przykład-wasz powrót z Gdyni z Bałtyku,czeka na was jedna ekipa na jednej ze stacji paliw,wszystkio dogadane tel.,przygotowany jest dla was transport który ma was dowieźć na miejsce walki a wy dziwnym trafem„zapominacie zjechać na ten cpn”…przykładów można przytaczać kilka ale po co?Rzucasz kamień a twoja ekipa nie jest święta i też ma sporo krzywych akcji na sumieniu

P.S
Akurat konfidentów to szukaj w swojej ekipie rodem ze śmiechu warte-kto się rozjebał po wykrojeniu go przez Stomil w Iławie po derbach-pajac od was!!
"...Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną a p**** ze złotą kętą nadal jest pizdą..."

Zablokowany