5 osób napisało, że oprawa się im nie podoba. Mają do tego prawo. Twoim zdaniem ważniejszy jest przekaz niż wykonanie. Masz prawo do takiego zdania. A moim zdaniem liczy się i przekaz i jakość wykonania, vide oprawy Widzewa i Legii z tej kolejki. Oprawa naszych ultrasów jest w mojej opinii odczuwalnie słabsza, gdy porównać ją do prezentowanych przez powyżej wspomniane ekipy. Co do porównania z oprawą Polonii, i przekazu kibiców Czarnych Koszul...Do jednych trafia mówienie o przywiązaniu do barw klubowych Brianem Adamsem, do innych mniej. Ja się zaliczam do tej drugiej grupy. I też mam prawo do takiego zdania.zdzislawdyrma pisze:Nie jestem z Polonii.
Ta sektorowka jest o wiele lepsza niz szarfy Lechii Gdansk, ktore nie sa tak krytykowane przez loze forumowa.
No to po co swe "dzieła" prezentować w miejscu, w którym odbiorców nie jednoczą "zdolności plastyczne", ani też zapał do ekspresji artystycznej? Może w takim razie lepiej udać się ze swymi dziełami do galerii, np. Zachęty;)? A nie na stadion, na którym mieszanka klas i warstw społecznych nie zapewnia wymaganego poziomu znawstwa i tym samym kompetentnego odbioru oraz oceny prezentowanego dzieła:)?zdzislawdyrma pisze:Wiekszosc z Was pewnie w ogole nie pomaga tworzyc opraw ani nie posiada zdolnosci plastycznych a szydza z nadmiaru wolnego czasu.
Pozdrawiam