Awanse / spadki
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Awanse / spadki
więc nasze miejsce nie jest w I lidze tylko w Ekstraklasie. Zamiast nas powinna tam być Lechia, bo Arce też odebrali punkty w przedostatniej kolejce. Przy zielonym stoliku decydują kto spada, a kto nie. Powinien spaść Górnik i Lechia, ŁKS się utrzymał sportowo więc też powinien zostać.[/quote]
ooo? a to dlaczego ? Bo Ty tak chcesz?
Kibic Cracovii uważa, że rozstrzygnięcia powinny zapadać na boisku a nie przy stolikach, o ku*** chłopie oprzytomniej, przecież to Wy kosztem ŁKS-u uniknęliście bezpośredniego spadku poprzez pzpnowskie zagrywki,
ooo? a to dlaczego ? Bo Ty tak chcesz?
Kibic Cracovii uważa, że rozstrzygnięcia powinny zapadać na boisku a nie przy stolikach, o ku*** chłopie oprzytomniej, przecież to Wy kosztem ŁKS-u uniknęliście bezpośredniego spadku poprzez pzpnowskie zagrywki,
-
Wizard boli cie capslock ?
A już ci odpowiadam i rozwieje twoją ciekawość . Piast będzie grał w Gliwicach do końca października a potem rusza budowa nowego stadionu , na PB chyba tylko muszą dokończyć jakieś boksy , na Odrze nigdy nie było problemu jeżeli chodzi o stadion.
Wybacz ale teraz sobie kpisz z wszystkich co choć torche sie znają na piłce
Jak coś to pw
A już ci odpowiadam i rozwieje twoją ciekawość . Piast będzie grał w Gliwicach do końca października a potem rusza budowa nowego stadionu , na PB chyba tylko muszą dokończyć jakieś boksy , na Odrze nigdy nie było problemu jeżeli chodzi o stadion.
Cytuj:
Cracovię przekręcili sędziowie, więc nasze miejsce nie jest w I lidze tylko w Ekstraklasie. Zamiast nas powinna tam być Lechia, bo Arce też odebrali punkty w przedostatniej kolejce.
Wybacz ale teraz sobie kpisz z wszystkich co choć torche sie znają na piłce
Jak coś to pw

-
http://www.youtube.com/watch?v=mifW7ebaU5Y&" target="_blank 

-
12. Lechia Gdańsk 32
13. Odra Wodzisław 32
14. Arka Gdynia 30
15. Cracovia 30
16. Górnik Zabrze 29
Tak wygląda dół tabeli nie uwzględniając [link] ŁKSu. Cracovia w ogóle by się tu nie znalazła bo 6pkt więcej to już jest wyprzedzenie Poloni Bytom, a te 6pkt mielibyśmy (jak nie więcej) gdyby nie pomyłki sędziowskie Na naszą niekorzyść sędziowie mylili się w 7 meczach tej rundy, na naszą korzyść ani razu. Arka strzeliła prawidłowego gola w przedostatniej kolejce, a nie został im uznany bo przeciwnik faulował. Jedziemy dalej, Odra Wodzisław strzeliła nam gola po ewidentnym faulu i dzieki temu wygrała. Oprócz tego dostaliśmy 3 czerwone kartki i tylko 1 z nich była słuszna (dla Karwana). Lechia Gdańsk w jaki sposób wygrała z Jagiellonią to chyba wszyscy widzieli. Jaga pomagała im w zdobywaniu goli, bo sami by sobie nie poradzili. Wtedy dół tabeli wyglądałby tak:
13. Arka Gdynia 33
14. Odra Wodzisław 30
15. Górnik Zabrze 29
16. Lechia Gdańsk 29
Po degradacji ŁKS w barażach zagrałby Górnik, a Odra by się utrzymała. Nie byłoby mowy tutaj o Cracovii i Arce. Założe się, że wtedy na forum byłaby nagonka na Górnika, że Lato im załatwił utrzymanie. Gdyby ŁKS dostał licencje pojawiłyby się głosy, że Drzewiecki im ją załatwił. Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
13. Odra Wodzisław 32
14. Arka Gdynia 30
15. Cracovia 30
16. Górnik Zabrze 29
Tak wygląda dół tabeli nie uwzględniając [link] ŁKSu. Cracovia w ogóle by się tu nie znalazła bo 6pkt więcej to już jest wyprzedzenie Poloni Bytom, a te 6pkt mielibyśmy (jak nie więcej) gdyby nie pomyłki sędziowskie Na naszą niekorzyść sędziowie mylili się w 7 meczach tej rundy, na naszą korzyść ani razu. Arka strzeliła prawidłowego gola w przedostatniej kolejce, a nie został im uznany bo przeciwnik faulował. Jedziemy dalej, Odra Wodzisław strzeliła nam gola po ewidentnym faulu i dzieki temu wygrała. Oprócz tego dostaliśmy 3 czerwone kartki i tylko 1 z nich była słuszna (dla Karwana). Lechia Gdańsk w jaki sposób wygrała z Jagiellonią to chyba wszyscy widzieli. Jaga pomagała im w zdobywaniu goli, bo sami by sobie nie poradzili. Wtedy dół tabeli wyglądałby tak:
13. Arka Gdynia 33
14. Odra Wodzisław 30
15. Górnik Zabrze 29
16. Lechia Gdańsk 29
Po degradacji ŁKS w barażach zagrałby Górnik, a Odra by się utrzymała. Nie byłoby mowy tutaj o Cracovii i Arce. Założe się, że wtedy na forum byłaby nagonka na Górnika, że Lato im załatwił utrzymanie. Gdyby ŁKS dostał licencje pojawiłyby się głosy, że Drzewiecki im ją załatwił. Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
-
Nie pogrążaj się, tylko was sędziowie wyruchali?? Nie pierwszy i nie ostatni raz są wałki i sędziowie się mylą więc takie tezy można o kant d*** rozbić.
-
Nie zebym sie czepiał ale jak mozesz mowić ze Was sedziowie wyruchali? Przypomnij sobie wasze awanse poczawszy od 3 ligi... Dla mnie to hipokryzja. No ale ja sie nie znam, dlatego w polemike wchodzic nie bede.
-
W tym sezonie to było ewidentne sędziowanie przeciwko Cracovii. Zresztą Hugo Boss napisał, żebym sobie przypomniał nasze awanse. Pamiętam, nic tam podejrzanego nie było, z tym wyjątkiem, ze Korona, Pogoń, Zagłebie i Arka kupiły mecze z Cracovią i zostało im to udowodnione, a to co wyprawiał Żyro w meczu z Pogonią było najgorszym sędziowaniem jakie w życiu widziałem.
Podaj mi inny przykład druzyny, która w kliku meczach została pokrzywdzona w tym sezonie, a ani raz sędzia nie pomylił się na ich korzyść.
Podaj mi inny przykład druzyny, która w kliku meczach została pokrzywdzona w tym sezonie, a ani raz sędzia nie pomylił się na ich korzyść.
-
ku*** jego mać, każda drużyna została przekręcona przez sędziów i to nie w jednym, a pewnie w paru meczach gwizdki były dziwne. Wystarczy troche obiektywizmu i wystawienie nosa ze swojego podwórka. Może jeszcze anulujmy bramki samobójcze. Potem niech PZPN zbierze się i przeanalizuje całą lige okaże się, że mistrza ma GKS Bełchatów a spadają Odra i Jagiellonia(zespoły podałem pierwsze lepsze). Coś człowieka strzela jak czyta takie pierdolenie o "krzywdach" sędziowskich.
-
TYLKOPASY ~~ Mecz Cracovia - Ruch tam wam sędzia pomagał naokrągło , Arka dziwny karny w meczu z Ruchem i ten w meczu ze Śląskiem , bądź obiektywny.
-
TYLKO PASY widze że próbujesz na siłe coś znaleźć żeby usprawiedliwić waszą radość z utrzymania przy zielonym stoliku, nie sportowo, nie honorowo ale ku*** należy wam się jak psu zupa bo sedziowie mylili się tylko przeciwko biednej pokrzywdzonej Cracovii. leć na swoje forum cieszyć się z ziomkami (poza wyjątkami) z tego jakże sprawiedliwego dającego powody do dumy utrzymania.
ŁKS ŁÓDŹ
-
Panowie, nie ma się co spinać i brać na poważnie tego co pisze TYLKO PASY. Kibice Cracovii mają to do siebie że zawsze będą twierdzić iż są najbardziej poszkodowani przez sędziów, polityków, władze, system itd. i w ogóle są jedynymi sprawiedliwymi
Taki mają wrodzony nawyk
Czyści jak łza 
Niestety szkoda ŁKS-u, bo to kolejny dowód że w piłce nie liczą się wyniki sportowe ale kasa i układy przy zielonym stoliku. Coraz mniej zaczyna mieć ta liga wspólnego ze sportem. Pewnie za niedługo Mistrza Polski też będzie się wybierać przy zielonym stoliku

Niestety szkoda ŁKS-u, bo to kolejny dowód że w piłce nie liczą się wyniki sportowe ale kasa i układy przy zielonym stoliku. Coraz mniej zaczyna mieć ta liga wspólnego ze sportem. Pewnie za niedługo Mistrza Polski też będzie się wybierać przy zielonym stoliku
-
-
Motor w 2lidze gr.WSCH... szkoda ...
-
Concordia - Sandecja 3:5
Braciom gratulujemy awansu
Braciom gratulujemy awansu

Biali ludzie, czarne charaktery!
-
Korona na szczęście w barażach ...
-
Pogoń Szczecin w 1 lidze
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest

-
-
Szkoda Motoru Lublin kibicowsko zaslugują na gre w I lidze...
-
Widzew też nie dostał licencji
info: TVN 24 - wiadomości Sportowe

-
Haha post roku jak dla mnie. Z Ruchem nieuznana bramka dla nas, powinno być więcej kartek dla was za symulowanie, szczególnie dla bramkarza, dla nas dla Dudzica, ale to my bylismy poszkodowani, sędzia nie umie liczyć i zamiast 10 minut( bo tyle było przerw) doliczył 3 albo 4. W tym meczu chyba sędzia najbardziej nas przekręcił. I nie piszcie, że inne drużyny sędziowie przekręcali. Dajcie argumenty, znajdzcie chociaż 1 inny klub, który był pokrzywdzony w 7 meczach przez sędziów.Sztygar pisze:TYLKOPASY ~~ Mecz Cracovia - Ruch tam wam sędzia pomagał naokrągło , Arka dziwny karny w meczu z Ruchem i ten w meczu ze Śląskiem , bądź obiektywny.
I jeszcze jedno. Nie cieszę się ze spadku ŁKS, pisze tylko, że my też zasługujemy na Ekstraklase w równym stopniu jak ŁKS.
-
-
No to mieliscie na to cały sezon zeby sie wykazac i utrzymac sie sportowo a nie przy stoliku.TYLKO PASY pisze: Nie cieszę się ze spadku ŁKS, pisze tylko, że my też zasługujemy na Ekstraklase w równym stopniu jak ŁKS.
Powinno byc tak; ze jezeli ŁKS nie dostaje licencji to powinien wejsc dodatkowy klub z 1 ligi. Na układy nie ma rady!
-
Ale y drugiej strony ten kolejny klub z 1 ligi też nie zasługuje na awans bo go nie wywalczył, nie? Jakby Twoja ekipa była w sytuacji Cracovii to szybko zmieniłbyś zdanie - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. PODKREŚLAM - NA EKSTRAKLASĘ ZASŁUGUJE TYLKO ŁKS.blee pisze:No to mieliscie na to cały sezon zeby sie wykazac i utrzymac sie sportowo a nie przy stoliku.TYLKO PASY pisze: Nie cieszę się ze spadku ŁKS, pisze tylko, że my też zasługujemy na Ekstraklase w równym stopniu jak ŁKS.
Powinno byc tak; ze jezeli ŁKS nie dostaje licencji to powinien wejsc dodatkowy klub z 1 ligi. Na układy nie ma rady!

-
RR_1905 pisze:Widzew też nie dostał licencji![]()
![]()
Prawda to czy sobie faze robisz?Pytam serio bo ja też ogladałem ten TVN 24 ale własnie nie do końca.......
MKS KORONA KIELCE
-
Oczywiscie ze farmazon, licencje dla beniaminków beda rozpatrywane za pare dni19Korona73 pisze:RR_1905 pisze:Widzew też nie dostał licencji![]()
![]()
Prawda to czy sobie faze robisz?Pytam serio bo ja też ogladałem ten TVN 24 ale własnie nie do końca.......
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
Pogoń Szczecin w I lidze!
[ [link] ]
[ [link] ]
-
komisja licencyjna poinformowala o tym podobno Klejmana |10 czerwca Widzew tez bedzie zdegradowany@Czeresniowa2 pisze:Oczywiscie ze farmazon, licencje dla beniaminków beda rozpatrywane za pare dni19Korona73 pisze:RR_1905 pisze:Widzew też nie dostał licencji![]()
![]()
zobaczymy - jezeli to bedzie prawda o juz beda hiper jaja

-
tylko pasy wez czlowieku zmien forum na sportowe bo czasami chce sie cos poczytac a ty p********* o kartkach i sedziach. kogo to interesuje? wedlug mnie nawet jesli lks poleci powinno zostac w ekstraklasie mniej druzyn a nie jakies lewe utrzymywanie czy awanse. ktos bedzie pauzowal i tyle. jak teraz taki walek z utrzymaniem cracovi przejdzie to bedzie kombinowanie z licencjami co sezon w razie potrzeby.
-
http://www.90minut.pl/news/93/news93997 ... encji.html" target="_blank
Po przeczytaniu tego tekstu nie mam wątpliwości że LKS miał być uwalony. Szczytem jest to że decydował o tym człowiek związany z Cracovią ... Skoro tak się chwalą na prawo i lewo że respektowali prawo, to mogliby też uszanować zasadę bezstronności.
Po przeczytaniu tego tekstu nie mam wątpliwości że LKS miał być uwalony. Szczytem jest to że decydował o tym człowiek związany z Cracovią ... Skoro tak się chwalą na prawo i lewo że respektowali prawo, to mogliby też uszanować zasadę bezstronności.
Mam dziwne przeczucie, iż ŁKS to nie ostatni klub Ekstraklasy, który nie dostanie licencji. Może się wszystko potoczyć tak, że to Górnik będzie grał w barażach.
-
http://www.youtube.com/watch?v=SQxszH3EJAQ" target="_blank awans Pogoni Sz.
Tesco Ist Einfach Gut
-
Baraze o 1 lige :
Stilon-Sleza
Gks Jastrzebie-Start Otwock
Stilon-Sleza
Gks Jastrzebie-Start Otwock
Wyrzekł się honoru i ambicji dużo mówiąc na policji ...
-
Wylosowano pary barażowe o I ligę !
http://www.90minut.pl/news/94/news94065 ... -lige.html" target="_blank" target="_blank
Cracovia Kraków/Korona Kielce
ŁKS Łódź
Górnik Zabrze
Podbeskidzie Bielsko-Biała
Znicz Pruszków
Górnik Łęczna
Flota Świnoujście
Dolcan Ząbki
Warta Poznań
Wisła Płock
GKS Katowice
Stal Stalowa Wola
KSZO Ostrowiec
Sandecja Nowy Sącz
Pogoń Szczecin
MKS Kluczbork
GKS Jastrzębie/Start Otwock
GKP Gorzów/Ślęza Wrocław
http://www.90minut.pl/news/94/news94065 ... -lige.html" target="_blank" target="_blank
ŁKS Łódź
Górnik Zabrze
Podbeskidzie Bielsko-Biała
Znicz Pruszków
Górnik Łęczna
Flota Świnoujście
Dolcan Ząbki
Warta Poznań
Wisła Płock
GKS Katowice
Stal Stalowa Wola
KSZO Ostrowiec
Sandecja Nowy Sącz
Pogoń Szczecin
MKS Kluczbork
GKS Jastrzębie/Start Otwock
GKP Gorzów/Ślęza Wrocław
1938
-
Z tymi barażami to sie jeszcze wsytrzmajmy bo Podbeskiedzie chce walkowera ze Znicze, bo ich zdanie grał w Zniczu zawodnik który miał pałzować za kartki,kombinacje, kombinacje.Oby dostali tego walkowera i zeby Cracovia ich rozjebała.croppekkk pisze:Wylosowano pary barażowe o I ligę !
http://www.90minut.pl/news/94/news94065 ... -lige.html" target="_blank" target="_blank" target="_blank
MKS KORONA KIELCE
-
Kolega nie chce zeby jego klub awansowal 

Wyrzekł się honoru i ambicji dużo mówiąc na policji ...
-
-
Drajon pisze:Kolega nie chce zeby jego klub awansowal
Napisałem to bo sie wkurwiłem strasznie,ale już jest wszystko janse,więc baraże Korona-Cracovia,wiesz ja osobiscie chce zeby nam nikt juz nie zarzucał ze awansowalismy nie tak jak trzeba.Choc wiadomo baraże to jedna wielka niewiadoma,gratulacje dla Pogoni i Sandecji,ob tymko Stilon i Gieksa sie utrzyami

MKS KORONA KIELCE
-
- Moderator
o której godzinie baraże o extraklase?
-
Wypowiada się jeden koleś, a Ty "Cracovia to, Cracovia tamto, Cracovia zawsze"krakowski pisze:Panowie, nie ma się co spinać i brać na poważnie tego co pisze TYLKO PASY. Kibice Cracovii mają to do siebie że zawsze będą twierdzić iż są najbardziej poszkodowani przez sędziów, polityków, władze, system itd. i w ogóle są jedynymi sprawiedliwymiTaki mają wrodzony nawyk
Czyści jak łza
Zdania na ten temat są podzielone i tyle, jedni chcą baraży inni nie. A Ty z całego tematu potrafisz wyszukać jeden post, żeby się pokazać i ośmieszyć wroga. A on nie odpowiada tutaj za całą Cracovie, spokojnie.
-
Z prespektywy kibica Szczecinskiej Pogoni, liga bedzie calkiem fajna kibicowsko lecz, za wczesnie sie cieszylem na mecze z Motorem i Cracovia
To co sie wyrabia to ku*** jaja sa.
Ekstraklasa dla eŁKSy!!!!!

To co sie wyrabia to ku*** jaja sa.
Ekstraklasa dla eŁKSy!!!!!