Rampage pisze:Też chciałbym doczekać chwili kiedy Lech ustawi się na Widzew, na Widzew bez Ruchu
Wyluzujcie wszyscy, nie było walki to nie ma o czym pisać
Oczywiscie jestem kibicem RTSu Mylisz ze nie dałby by sobie rady bez Ruchu ?
rtshks pisze:Do marceli i projekt centaralny wam sie w glowach poprzewracalo nikt wam zadnych atrakcji nie zapowiadal w Lubinie.Uroiliscie sobie cos i teraz sie napinacie.Dzwonicie wczoraj do nas i kozakujecie bo zebraliscie sie ekipa.czasy kiedy kazdy bedzie robil cos pod was sie skonczyly olewamy was.My bedziemy was atakowac wtedy kiedy my bedziemy uwazac sa sluszne a nie wtedy kiedy wy zadzwonicie boscie sie zebrali banda.Mieliscie pole do popisu we wtorek i daliscie ciala wiec nie wymagajcie od nas zebysmy teraz robili to co wy chcecie.A tymi swoimi wpisami i ta propaganda wyssana z palca sie osmieszacie
hmm
a kto zapowiadał, że w sobotę wyrucha chłopaków od nas w d***?
może echo?
kto zaczął wywlekać temat na forum publicznym?
kto się nie umie zebrać mając mecz u siebie?
o ile się nie mylę, to swoje pole mieliście jesienią, ale się nie popisaliście, a było to pole u was i na waszych warunkach
kto się podsumował przyśpiewką:
"Jak z Widzewem was dorwiemy, to was k**** zajebiemy"?
To wy sobie wmowiliscie ze jak bedziecie jechac na piasta to napewno bedziemy was atakowac.Z naszej strony takie slowa nie padly!Nikt z nas nie mial zamiaru sie zbierac i cos wczoraj robic.Temat to wy wywlekacie tylko nie wiem po co jak do niczego nie mialo dojsc.Wkreciliscie sobie jakies filmy ze jak jedziecie na piasta to na pewno Ruch z Widzewem bedzie na was czekal.My odpuszczamy sobie ten dzien nic nie planujac a wy jakos nie umiecie tego przezyc ze zebraliscie sie ekipa i do niczego nie doszlo.Masz racje jesienia okazaliscie sie lepsi ale czy to znaczy ze juz zawsze bedziecie nas obijac? swiat sie dzisiaj nie konczy i napewno jeszcze nie raz bedziemy mieli molziwosc sprawdzic nasze sily
Po pierwsze zajrzyj to tematu o PP i zobacz kto zaczął wypisywać teksty o nas i tu masz odpowiedź kto zaczął wywlekać pierwszy tematy na forum.
Co do reszty zadzwoń sobie do kolegi, tego samego, który opowiadał przez telefon o swoich fantazjach seksualnych i spytaj jak chłopakom od nas wygrażał i co mieliście chłopakom od nas zrobić. Stąd wzięła się ochota na wielkanocne jajeczko w waszym towarzystwie.
O Widzewie nikt sobie niczego nie wkręcał.
Wrzuciłem to tylko jako ciekawostkę. Ot taka fajna przyśpiewka mocnej ekipy, która obiecuje atrakcje, jak tylko ziomki im pomogą.
Byłeś w ogóle w Lubinie czy masz problemy ze słuchem i nie wiesz co śpiewaliście?
Świeżo co na PP wielka spina na całą Polskę że Lech odmawia walki gdzie ich praktycznie nie było . Gdzie Ruch pojechał zebrany. Czemu nie daliście wcześniej Lechowi znać że chcecie się spotkać ? Tylko pojechać zebranym i tak się napinać
Wielkie zapowiedzi że tak to Lecha obiją itd .
A nagle gdy Lech chcę się znowu sprawdzić z wami wielki płacz, że Lech sieje teraz farmazon. Po raz kolejny na terenie śląska . Normalne w takiej sytuacji co myślę każdy wiedział że Lech wpada na mecz z Piastem ekipą , to nagle Ruch stwierdza że co ? Że bez Widzewa nagle nic nie mogą zrobić ? Przecież sami śpiewaliście że "jesteście najlepsi" . Widmo porażki z jesieni ?
Lub też tłumaczenie że macie inne plany .
Wcale się nie dziwie Lechowi że przyjechali bandą , cała Polska się spodziewała że będzie ciekawie w waszym wykonaniu , ale chyba nie każdy się spodziewał aż takiego rozwoju sytuacji .
qwertyytrewq pisze:śmiać się chce czytając posty rtshks
Świeżo co na PP wielka spina na całą Polskę że Lech odmawia walki gdzie ich praktycznie nie było . Gdzie Ruch pojechał zebrany. Czemu nie daliście wcześniej Lechowi znać że chcecie się spotkać ? Tylko pojechać zebranym i tak się napinać
Wielkie zapowiedzi że tak to Lecha obiją itd .
A nagle gdy Lech chcę się znowu sprawdzić z wami wielki płacz, że Lech sieje teraz farmazon. Po raz kolejny na terenie śląska . Normalne w takiej sytuacji co myślę każdy wiedział że Lech wpada na mecz z Piastem ekipą , to nagle Ruch stwierdza że co ? Że bez Widzewa nagle nic nie mogą zrobić ? Przecież sami śpiewaliście że "jesteście najlepsi" . Widmo porażki z jesieni ?
Lub też tłumaczenie że macie inne plany .
Wcale się nie dziwie Lechowi że przyjechali bandą , cała Polska się spodziewała że będzie ciekawie w waszym wykonaniu , ale chyba nie każdy się spodziewał aż takiego rozwoju sytuacji .
to oni sie zapowiedzieli że na Lubin nie dojedziemy - nie wiesz to nie pisz...
nie od dziś wiadomo potrafią po % "góry przenosić" i szybko zaczęły się telefony w celu konfrontacji, która nie miała najmniejszego sensu bo jak pisałem osób do bicia było góra 15 z czego praktycznie nikt nie przygotowany na takie atrakcje (brak bandaży i podobnych gadżetów, połowa ludzi w jeansach). Większości abstynentów pomysł ten od początku się nie spodobał jednak byli oni w mniejszości (jak to niestesty zazwyczaj bywa na wyjazdach KSP) i "negocjacje" telefoniczne były ciągle prowadzone.
rozjebal mnie ten opis KSP podobnie jak kiedys Hetman Wloszczowa napisal ze ekipa robila zakupy w Biedronce hehe
to teraz jak jedzie sie w jeansach na mecz to sie nie mozna bic ;]
litar niepotrzebnie się tutaj kłócisz, przedstawiasz konkrety a koledzy to co zasłyszeli albo przeczytali. Do żadnego porozumienia tutaj nie dojdzie z tego co widzę.
Moim zdaniem mogliście ugościć chłopaków jak się fatygowali z Poznania, a nie strzelać fochy jak 5 - latkowie. Będziecie się teraz gniewać ?
+GKSK-CE+ pisze:Z pewnością znając zycie Ruch miał inne plany tego dnia..
ogarnij sie bo dyskusja tutaj Ciebie akurat nie dotyczy, idzcie sie ustawiać na Tychy i inne ekipy na waszym poziomie
Dobra dobra, skoro ekipa GKSu Katowice to nie wasz poziom to powiedz mi po h** twój kolega z Rudy wydzwaniał wczoraj do Motoru i wypytywał ilu nas jest i jaką jesteśmy bandą? Jednak z tego co ja wiem zebrani jednak wczoraj byliście. Poziom ekipy która przyjechała do Gliwic z Poznania to też nie wasz poziom? A może mi napiszesz że nie moja sprawa? A jednak i chyba poziom GKSu wczoraj nagle okazał się zbyb wysoki. I na koniec od siebie prywatnie dodam że bandy złej nie macie na tą chwile ale w głowach się wam troche za bardzo poprzewracało ostatnio,widać że woda sodowa po wygranej z Lechią udeżyła do głowy.
Pytanie do Widzewa- na jakiej podstawie podajecie że było was 700 skoro sektor gosci w Gorzowie miesci ok. 500 osób i tak było to wszędzie podawane, zresztą jesienią Zagłębie mówiło bodajże o liczbie ok. 600 przy równie szczelnie wypełnionym sektorze? Nie chce siać napinki, pytam poprostu. (Tak swoją drogą ostatnie zdanie z relacji nt przebiegu meczu chyba troche odbiega od prawdy, ale to temat na inny dział )
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
Czeresniowa2 pisze:Pytanie do Widzewa- na jakiej podstawie podajecie że było was 700 skoro sektor gosci w Gorzowie miesci ok. 500 osób i tak było to wszędzie podawane, zresztą jesienią Zagłębie mówiło bodajże o liczbie ok. 600 przy równie szczelnie wypełnionym sektorze? Nie chce siać napinki, pytam poprostu. (Tak swoją drogą ostatnie zdanie z relacji nt przebiegu meczu chyba troche odbiega od prawdy, ale to temat na inny dział )
400 biletów poszło w Łodzi, dużo osób jechało bez biletów, trochę weszło bez biletów inni kupili w kasach Stilonu. Z wejściem nie było problemu. Ciekawe było przepuszczanie na przemian ludzi od nas i miejscowych na "skrzyżowaniu dróg" na swoje sektory.
Sektor cały wypchany, na górze na koronie za sektorem stało dużo ludzi od nas. Na zdjęciach nie będzie ich widać, bo będzie widoczny ostatni rząd stojących.
majcher pisze:
400 biletów poszło w Łodzi, dużo osób jechało bez biletów, trochę weszło bez biletów inni kupili w kasach Stilonu. Z wejściem nie było problemu. Ciekawe było przepuszczanie na przemian ludzi od nas i miejscowych na "skrzyżowaniu dróg" na swoje sektory.
Sektor cały wypchany, na górze na koronie za sektorem stało dużo ludzi od nas. Na zdjęciach nie będzie ich widać, bo będzie widoczny ostatni rząd stojących.
Dzieki za odpowiedz, pzdr
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
Panowie zostawmy temat Ruch - Lech na przyszlosc. Znajac zycie dojdzie dojdzie do czegos to sie wyjasni sprawa. A jak ktos tu napisal, my jadac na Lubin spodziewalismy sie zasadzki. Bylo zero. Lech spodziewal sie na Slasku, bylo zero. Moze to dobry kierunek - bedziemy grillowac wtedy, jak spotkamy sie na trasie. Dla "kolegow" zza miedzy mam propozycje - chcecie wyjasnic pewne sprawy, to prosze podbic do waszych pryncypalow, zdzownic sie i podjac rekawice. Mysle, ze PF nie odmowi. Tylko prosze, nie piszcie, ze z zaganiaRami, czy tez konfidentami sie nie bijecie.
P.S. Litar na kibice.net... No prosze jakie osobistosci tutaj pisza. Nie latwiej zadzwonic do kogos odpowiedniego, zamiast wdawac sie w zbedna polemike?
Dzwonić można jak się czegoś nie wie, a tutaj raczej dyskutanci byli niedoinformowani. Poza tym ostatnie rozmowy jakieś takie mało twórcze były.
Na przyszłość zgaś szybciej kolegów, bo głupoty piszą, człowiek się w święta denerwuje i jeszcze na kibice.net musi pisać:)
Z moje strony, mam nadzieję, koniec tematu.
byl tu poruszany watek Lechia-Ruch
troche czarujecie, faktycznie plecy, ale nie siejcie panowie z chorzowa takiej propogandy bog wie co, po 30 mlodymi do 25l gdzie u was "dojrzaly" sklad u nas mlodzi to mlodzi, srednia 21. nikt sie nie miga, ale takie sa fakty
wyjazd do wodzislawia zwykly sklad wyjazdowy na bandy wasza i widzewa
akcje na plus ale czasami mozna spojrzec trzezwym okiem na pewne fakty, jak i na ten ze pare miechow wstecz dzien przed walka po 70osob rezygnujecie ostatecznie z potyczki z nami. o czyms to swiadczy, czesc ekip postrzega was niestety za ekipe patenciarska unikajaca spotkan ktore.."nie zostawiaja niedomowien" , bez napinki i mam nadzieje ze do niechybnie do szybkiego spotkania.
Panasonic
juz mniejsza z tym,ze pograzyles sam siebie,bo to Twoja sprawa.
Ale dlaczego na lamach najpopularniejszego forum kibicowskiego osmieszyles swoja ekipe to nie mam zielonego pojecia.Po co Ty wogole piszesz o takich rzeczach??Ekipa piknikowa co jechala tylko na mecz popatrzec i w dodatku w jeansach
Zajebiste swiadectwo o swojej ekipie wystawiles.
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze:
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
Bardzo rzadko piszę tu na forum ale tym razem jedna sprawa mi się nie podoba.
Jeśli Ruch miał coś do Lechii to mógł to sam zrobić a nie brać jeszcze do pomocy ziomków z Widzewa. Honorowo to 1 na 1 a nie 2 na 1.
No ale są ekipy honorowe i te które tego pojęcia nie znają.
+GKSK-CE+ zapewniam Cie ze zadnego konfidenta u nas w bandzie nie ma i nigdy takie rzeczy nie beda u nas tolerowane.
CHWM zaden dojrzaly sklad z wami nie walczyl.Srednia rocznikow wynosila 86 r sami sprawdzaliscie dowody wiec nie wiem o co wam chodzi.Jesli twierdzisz ze unikamy spotkan ktore by "nie zostawialy niedomowien" to nigdy by nie doszlo do walki z Lechem a taka sie odbyla.Z Legia tez bysmy sie pewnie nie spotkali jak bysmy lecieli na patencie a jednak rekawice podnosimy i nie boimy sie porazek.
Mysle ze temat Ruchu mozna juz zakonczyc przyszlosc zweryfikuje wszystko.
pozdrawiam
rcicho pisze:Bardzo rzadko piszę tu na forum ale tym razem jedna sprawa mi się nie podoba.
Jeśli Ruch miał coś do Lechii to mógł to sam zrobić a nie brać jeszcze do pomocy ziomków z Widzewa. Honorowo to 1 na 1 a nie 2 na 1.
jako osoba z boku stojąca ... Zarówno Ruch i Widzew mają ekipy silne nie ma co ukrywać jak ktoś pisze że Ruch tylko z Widzewem i Widzew tylko z Ruchem ...jest z d*** wyjęty mimo antagonizmów jakie są na lini Łodzko -Chorzowskiej mówie tu o białej Łodzi... nikt nie neguje Potencjału Widzewa i Ruchu .. jednak do Konfrontacji bezpośredniej nie doszło od dawna ... Zarówno Niebiescy i Czerwoni znają swoją siłe , Lech miał szanse na face 2 face z Widzewem na meczu Widzew HZL czekali na ŁKS z Lubinkami .... Takie gadanie MOje zdanie jest takie Nie było starcia wiec po c*** gadać Kto kogo chciał ?? Po co temat ciagnąc tylko Wiry mają porzytek i czytają Kiedy moze być psikus ??? Oni teraz z partyzanta smigać będą zarówno za Widzewem w Wielkopolsce jak za niebieskimi w Połnocnej Polsce sami dajemy im Tematy do Kumania .... Teraz moze co będziemy podawać miejsce czas i liczbe osób z adresami gdzie co i kiedy ... ??? ku*** do debili zamknijcie Ryje!! pisze to pod kontem BAna ale czasami głupota frajerów nie zna Granic!! Albo zabawa w wojne albo KIBICE NET
zwyklak pisze:Relacja Polonii Warszawa to jakieś nieporozumienie
Większego syfu chyba nie czytałem.Hit roku!
Jak dla mnie to oni w ogóle są niepoważni. Sami proponują, później się wymigują, ze do 21, a później ze w ogóle. Aż nie chce mi się tracić prądu, żeby więcej opisywać, choć pewnie kilka osób pospadałoby z krzeseł ze śmiechu. Do tego ten opis Sam nie wiem już czy się śmiać czy płakać. Ale każdy sobie indywidualnie oceni.
Wesołych!
rcicho pisze:Bardzo rzadko piszę tu na forum ale tym razem jedna sprawa mi się nie podoba.
po opisie Polonii ktory zajmuje pierwsze miejsce w tym tygodniu ten wyzej zajmuje druga pozycje
CHWM pisze:czesc ekip postrzega was niestety za ekipe patenciarska unikajaca spotkan ktore.."nie zostawiaja niedomowien" , bez napinki i mam nadzieje ze do niechybnie do szybkiego spotkania.
I kto to mówi. Jeśli można pisać o ekipach "patenciarskich" to wy jesteście na czele.
Nie wiem co daje większość i napieranie na temat Widzewa,Ruchu i Lecha.
Gul skacze po Polsce bo HKS&RTS nieźle dają sobie rade,i wychodzi im to co robią.
Większość lepszych ekip z Polski zastanawiało by się nad walka z tymi 3 ekipami
i na pewno,chcieli by zastosować jak najlepszy plan czy jak kto woli patent ,żeby było na ich korzyść,bo nie chodzi tu tylko o wystawienie składów do walki,ale zrobienie tego z głowa ................
rtshks pisze:+GKSK-CE+ zapewniam Cie ze zadnego konfidenta u nas w bandzie nie ma i nigdy takie rzeczy nie beda u nas tolerowane.
no taaaa
szczególnie panowie z Janowa nie sa kapusiami, jak Gieksa was tam meczyła co 2-3 to biegaliscie za nimi z kamerami i straszyliscie policja, i jakos mi sie nie chce wierzyc ze ze 'nietolerujecie'takie zachowania, bo gdybyscie walczyli z tym to prawie caly 'niebieski' janów juz by nie mogł smigac na Cicha.
takich sytuacji jest w pizdu, sam znam osoby ktore pierdolneły kogolwiek od was w barwach powyzej 18 roku zycia (pisze to aby nie było pierdolenia ze to były bajtle) i 10 minut pozniej ich radiolka goniła
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
robin pisze:Nie wiem co daje większość i napieranie na temat Widzewa,Ruchu i Lecha.
Gul skacze po Polsce bo HKS&RTS nieźle dają sobie rade,i wychodzi im to co robią.
Większość lepszych ekip z Polski zastanawiało by się nad walka z tymi 3 ekipami
i na pewno,chcieli by zastosować jak najlepszy plan czy jak kto woli patent ,żeby było na ich korzyść,bo nie chodzi tu tylko o wystawienie składów do walki,ale zrobienie tego z głowa ................
szkoda ze rts nie jest juz taki mocny bez swojej zgody