Nic takiego nie miało miejsca.TPLINK pisze:Czy to prawda ze osiedlowcy z Pogoni obili wczoraj pod szczecinska dyskotekom mlodych ze Stilonu?
Posty do wywalenia.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Nic takiego nie miało miejsca.TPLINK pisze:Czy to prawda ze osiedlowcy z Pogoni obili wczoraj pod szczecinska dyskotekom mlodych ze Stilonu?
Tu znajdziesz każdą informację [link]AllBandiT pisze:Opisze ktoś Granice Kętrzyn ? Ewentualne zgody/kosy/uklady
miasto1910 pisze:Jak wygląda sytuacja w Radomiu ?
Czy poza Radomiakiem i Bronią działają jakieś mocne Fc np. Widzewa czy Legii ?
w Radomiu tylko Radomiak z śladową ilością Broni
TPLINK pisze:Czy to prawda ze osiedlowcy z Pogoni obili wczoraj pod szczecinska dyskotekom mlodych ze Stilonu?
Kappa pisze:Chemik Kędzierzyn,Hetman Zamość,Ruch Radzionków,GKS Bełchatów(?),Raków,Stalówka.
Radomiak, KKS Kalisz, Czuwaj i Polonia Przemyśl, GKS Jastrzębie, Kotwica, Bałtyk Gdynia, Flota Świnoujście, Hutnik Kraków, Piast Gliwice, Podbeskidziehejhej pisze:Stal Rz.
Biorąc pod uwagę liczbę ekip w całym kraju jest ich całkiem dużo. Jeśli chodzi o "oficjalne zgody" to między innymi:god pisze:czasy się zmieniają a i ostatnio wiele zgód popadało. czy mógłby ktoś wymienić kluby które obecnie nie posiadają żadnych oficjalnych zgód
Pytasz o Zagłębie Lubin?anonim1111 pisze:witam.... dwa pytania jakie stosunki na linii
Zagłebie-Łks
Arka-Elana
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Zagłebie Lubin-Łks Łódźdmn pisze:Pytasz o Zagłębie Lubin?anonim1111 pisze:witam.... dwa pytania jakie stosunki na linii
Zagłebie-Łks
Arka-Elana
Myślałem, że Sparta jest ich FC. Mój błąd.19SZ27 pisze:ŁKS Łomża ma zgodę ze Spartą Szepietowo.BydgoskiPatriota pisze:Biorąc pod uwagę liczbę ekip w całym kraju jest ich całkiem dużo. Jeśli chodzi o "oficjalne zgody" to między innymi:god pisze:czasy się zmieniają a i ostatnio wiele zgód popadało. czy mógłby ktoś wymienić kluby które obecnie nie posiadają żadnych oficjalnych zgód
Kotwica, Podbeskidzie, Pogoń Lębork, ŁKS Łomża, KKS Kalisz, Stalówka, Igloopol, Stal Rzeszów, Radomiak, Hetman, Chemik K-K, Raków, RKS Radomsko, GKS Bełchatów, Hutnik NH, Czuwaj (układ z RKS Radymno?), Lonia, Petrochemia, Szczakowianka, Odra Wodzisław Śl., GKS Jastrzębie, Avia Świdnik i tak dalej...
Poza tym oprócz Polonii i zgody Sparta-Wybrzeże żadna inna z ekip żużlowych nie posiada oficjalnej zgody.
Zagłębie śpiewa dzisiaj na ŁKSie "Jazda z k******", na meczu z Widzewem u siebie "Jude jude jude cała Łódź".anonim1111 pisze:Zagłebie Lubin-Łks Łódźdmn pisze:Pytasz o Zagłębie Lubin?anonim1111 pisze:witam.... dwa pytania jakie stosunki na linii
Zagłebie-Łks
Arka-Elana
Arka Gdynia-Elana Toruń
mam nadzieje ze to nie była ironia...
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Polonia jest ekipą pro Wisła K. To chyba nie mają nic do wyżej wymienionych ekip. Tym bardziej że oba przemyskie kluby z racji położenia i lig w których od lat grają, nie mają kontaktów z Lechią i Śląskiem, może poza meczami kadry.Ultra2012 pisze:Jaki stosunek do Lechii i do Śląska maja Polonia Przemyśl oraz Czuwaj
Karpaty mają układ(?) z Naftą Jedlicze, a JKS zgode ze Stalą Sanok i układ z GKS KatowiceBydgoskiPatriota pisze: Myślałem, że Sparta jest ich FC. Mój błąd.
Do tego Karpaty, JKS Jarosław, Sanovia, Łada...
Oczywiście pomijam w zestawieniu jakiekolwiek inne relacje niż zgody oraz ekipy nie będące samodzielnymi (FC).
ku***, zapomniałem o zgodzie JKS-u ze Stalą ;) Aż mi wstyd.kibic_podkarpacie pisze:Karpaty mają układ(?) z Naftą Jedlicze, a JKS zgode ze Stalą Sanok i układ z GKS KatowiceBydgoskiPatriota pisze: Myślałem, że Sparta jest ich FC. Mój błąd.
Do tego Karpaty, JKS Jarosław, Sanovia, Łada...
Oczywiście pomijam w zestawieniu jakiekolwiek inne relacje niż zgody oraz ekipy nie będące samodzielnymi (FC).
spytaj sie kumpli z łódzkiej albo lubinskiej komendy wąsie.anonim1111 pisze:Zagłebie Lubin-Łks Łódźdmn pisze:Pytasz o Zagłębie Lubin?anonim1111 pisze:witam.... dwa pytania jakie stosunki na linii
Zagłebie-Łks
Arka-Elana
Arka Gdynia-Elana Toruń
mam nadzieje ze to nie była ironia...
Neutralneadrenalinaa pisze:Jaki stosunek pomiędzy Stilonem Gorzów a Elaną Toruń . ?
[link]Przed rozpoczęciem spotkania dostrzegamy, że Real wywiesza replikę flagi "ŁKS Łódź Polska". Korzystając z aparatów z dokładnym zoomem możemy z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że fanów ŁKS-u nie było na sektorze "Ultras Sur", a jedynie dali Hiszpanom flagę, ażeby ci ją wywiesili
Stąd moje pytanie,kilka lat wstecz po Wrocławiu chodziły słuchy,że w Przemyślu można spotkać napisy sławiące WKS a nawet czasem słychać przyśpiewki Śląska.Prawda to?Jest sympatia Czuwaju do Śląska
Użytkownicy przeglądający to forum: BW06, dres i kaptur, Łagodny, nabtor, Obserwer, PatrykPodkarpacie, pomarańcz, wadewilson i 104 gości