Z kim ostatnio Stal Rzeszów miała zgodę i ile lat temu to było oraz jest jakaś ekipa z Podkarpacia z którą Stal ma neutralne bądź dobre stosunki czy są same nie najlepsze relacje między Stalą a resztą regionu ?
god pisze:czasy się zmieniają a i ostatnio wiele zgód popadało. czy mógłby ktoś wymienić kluby które obecnie nie posiadają żadnych oficjalnych zgód
Biorąc pod uwagę liczbę ekip w całym kraju jest ich całkiem dużo. Jeśli chodzi o "oficjalne zgody" to między innymi:
Kotwica, Podbeskidzie, Pogoń Lębork, ŁKS Łomża, KKS Kalisz, Stalówka, Igloopol, Stal Rzeszów, Radomiak, Hetman, Chemik K-K, Raków, RKS Radomsko, GKS Bełchatów, Hutnik NH, Czuwaj (układ z RKS Radymno?), Lonia, Petrochemia, Szczakowianka, Odra Wodzisław Śl., GKS Jastrzębie, Avia Świdnik i tak dalej...
Poza tym oprócz Polonii i zgody Sparta-Wybrzeże żadna inna z ekip żużlowych nie posiada oficjalnej zgody.
god pisze:czasy się zmieniają a i ostatnio wiele zgód popadało. czy mógłby ktoś wymienić kluby które obecnie nie posiadają żadnych oficjalnych zgód
Biorąc pod uwagę liczbę ekip w całym kraju jest ich całkiem dużo. Jeśli chodzi o "oficjalne zgody" to między innymi:
Kotwica, Podbeskidzie, Pogoń Lębork, ŁKS Łomża, KKS Kalisz, Stalówka, Igloopol, Stal Rzeszów, Radomiak, Hetman, Chemik K-K, Raków, RKS Radomsko, GKS Bełchatów, Hutnik NH, Czuwaj (układ z RKS Radymno?), Lonia, Petrochemia, Szczakowianka, Odra Wodzisław Śl., GKS Jastrzębie, Avia Świdnik i tak dalej...
Poza tym oprócz Polonii i zgody Sparta-Wybrzeże żadna inna z ekip żużlowych nie posiada oficjalnej zgody.
ŁKS Łomża ma zgodę ze Spartą Szepietowo.
Myślałem, że Sparta jest ich FC. Mój błąd.
Do tego Karpaty, JKS Jarosław, Sanovia, Łada...
Oczywiście pomijam w zestawieniu jakiekolwiek inne relacje niż zgody oraz ekipy nie będące samodzielnymi (FC).
Ultra2012 pisze:Jaki stosunek do Lechii i do Śląska maja Polonia Przemyśl oraz Czuwaj
Polonia jest ekipą pro Wisła K. To chyba nie mają nic do wyżej wymienionych ekip. Tym bardziej że oba przemyskie kluby z racji położenia i lig w których od lat grają, nie mają kontaktów z Lechią i Śląskiem, może poza meczami kadry.
BydgoskiPatriota pisze:
Oczywiście pomijam w zestawieniu jakiekolwiek inne relacje niż zgody oraz ekipy nie będące samodzielnymi (FC).
Karpaty mają układ(?) z Naftą Jedlicze, a JKS zgode ze Stalą Sanok i układ z GKS Katowice
W 2008 r. kibice Śląska byli na turnieju z okazji 90 lecia KKS Czuwaj:
Były jakieś atrakcje na mieście i z tego co pamiętam osoby z Wrocławia w nich uczestniczyły. [link] [link]
BydgoskiPatriota pisze:
Karpaty mają układ(?) z Naftą Jedlicze, a JKS zgode ze Stalą Sanok i układ z GKS Katowice
ku***, zapomniałem o zgodzie JKS-u ze Stalą ;) Aż mi wstyd.
Pytanie dotyczyło zgód, a nie układów.
Przed rozpoczęciem spotkania dostrzegamy, że Real wywiesza replikę flagi "ŁKS Łódź Polska". Korzystając z aparatów z dokładnym zoomem możemy z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że fanów ŁKS-u nie było na sektorze "Ultras Sur", a jedynie dali Hiszpanom flagę, ażeby ci ją wywiesili
Stąd moje pytanie,kilka lat wstecz po Wrocławiu chodziły słuchy,że w Przemyślu można spotkać napisy sławiące WKS a nawet czasem słychać przyśpiewki Śląska.Prawda to?