Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
A jak sytuacja Kliny, Kobierzyn i siegajac dalej Skawina?
-
Nie przesadzałbym, wcale tak źle w Krakowie nie ma porównując do innych miast w Polsce. Wręcz przeciwnie powiedziałbym. To raczej jest problem ogólnego postępu technologicznego, młodzi teraz siedzą na kompie, kiedyś nie było ani komputerów ani internetu więc większość swój czas spędzała na polu ze ziomkami. Inna sprawa że kiedyś było łatwiej kibicować niż teraz gdzie kamera na kamerze, i inwigilacja ogólna.
-
a niby gdzie wyjada ?
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
Kliny - KSC , Kobierzyn - TSW
na KIBICE.NET/FORUM zawsze ktoś jest 

-
O aktualnej "formie" kibiców z Kałuży może też świadczyć działalność graffiti. Jak ktoś jest ciekawy to na ich forum jest taki temat "Graffiti Cracovii". Kilkadziesiąt stron a na nich kilka grafów, kilka bazgrołów, a reszta to podniecanie się rozwalaniem grafów Wisły, które są ciągle odmalowywane. Jeżdżą palanty i tylko psują zamiast sami coś stworzyć. A gawiedź się podnieca... "Jaka zajebista akcja" "Super chłopaki" "Ekstra robota". Ogólnie straszna żenada...
-
kopiuje odpowiedz z tematu Małopolska kibolskarocky1 pisze:A jak sytuacja Kliny, Kobierzyn i siegajac dalej Skawina?
Skawina: jadąc od Krakowa krakowską , Popiełuszki aż do skrzyzowania popiełuszki z konstytycji 3 maja wszystko po Prawej i lewej stronie to TSW dalej tj , os stare to ksc. Generalnie cracovia to stare osiedle i awaryjne(wylot na Oświecim) Wisła to reszta z tym że głowna siła to os. Ogrody. Kiedyś os, bukowska to druga siła po starym pasów ale teraz tam mozna spotkać i osoby jezdzące na Reymonta. Jeśli chodzi o rozkłafd sił to od początku wieku rzadzi Wisła z tym żer ekipa pasów tez moze wjechac na osiedla Tsw i kogos tam pogonić ale ze Starą ekipą Ogrody &Słoneczna &Wesoła nie dawała rady. Mam nadzieje że wszsystko opisałem wmiare obiektywnie a wrazie czego czekam na kulturalną wymiane poglądów ;)
Krótki opis i rzetelny,dodam do tego ze wiekszosc pokolenia ktore przejmowalo Skawine po starszych (lata 95/96) dalej bierze aktywny udzial w kibicowaniu na Wiśle.
Jakby kogos dzialalnosc interesowała bardziej to odsyłam na swieżo powstały oficjalny profil.
https://www.facebook.com/pages/Wis%C5%8 ... 4361223849
-
No ja myślę, bo już mnie wkurwia ta wasza ospałość i niezdecydowanie. Wracać do korzeni i pokazać na co was stać, tylko z głową i bez niepotrzebnego przypału. Ku chwale Wisły RKCkosacki pisze:Wisła Ruczaj robi swoje, a nie pierdzieli po netach o rozkwitach
[link]
duzo Wislackiej mlodziezy na Ruczaju, niedlugo beda wieksze efekty
Co do dyskusji wczesniejszych krzykaczy powiem tak, bez napinki, oboje macie identyczne wartości tylko różnie na nie patrzycie przez prayzmat klubów oczywiscie. Wrogiem numer jeden jest policja i wszystkie jej pochodne wiec w tej kwestii nie powinno byc różnic. Kurestwo to kurestwo i nie wazne jaką postać przyjmuje, trzeba to tepic i głośno o tym mówić, ku potomnym panowie.
Zasad numer jeden to papier, jest papier jest impreza. Nie ma papieru to lepiej zamknac jadaczke bo jeszcze zalpie sie w morde za rzucanie koprami, a po co to komus. Dyskusja na temat tego ze sprzedac za gume do żucia to nie to samo co sprzedać przyjaciół można wsadzić głęboko w d***. Z góry zakładamy że ten od gumy jak sprzedał raz w takiej p******* to i nie zawacha sie sprzedac ponownie, bo niby dlaczego miał by się trzymać sztywno? Nie będzie i kropka, eliminacja chwasta i tyle.
Co do S z mojego punkty widzenia niestety ale coś powiedział i pozniej sie z tego wycofał. Nikogo nie obciążył więc głównie dlatego większość to zaakceptowała. Jesli chodzi o mnie to mam mieszane uczucia bo nie gra mi wszystko jednak mam wyjebane, duzo mnie z nim obecnie nie łączy.
Co do M z judaszy to takie pierdolenie o szopenie, wzajemne napinki w strony decyzyjnych i nie wazne czy chodzi o M z WSH czy M z AW wszystko to pierdoły bez pokrycia w dowodach. A ze jednemu czy drugiemu na psach się poszczesci? A pies to co myslicie, ze z powołania chce słuchać zeznan których i tak nie dostanie na papierze?
On woli cukierki dzieciom kupić a zone wziasc na kolację, zreszta tylko idiota zajebał by kurę która znosi złote jajka...myslenie nie boli panowie.
Kurestwo to nie tylko porazka delikwenta to głównie nóz wbity w plecy kolegów czy przyjaciół. To oni zawsze najwiecej na tym tracą, znam to niestety z autopsjii.
Ruczaj pierwszej ekipy rozpierdoliły psy, przy pomocy jednej k**** co sie rozjebała po akcji. Jak by tego było mało brat krążył i słuchał, imprezował a popoludniami zapierdalał do proroka jako swiadek incognito. Heh kurestwo do potęgi...ujebali wszystkich. W jeden dzień była Wisła a w drugi zastały zgliszcza...
To się wylęgały takie wynalazki jak Gesty, z braku laku i taki się przydawał w razie czego. Od szczurka pamietam cipa jak h** a byl tylko dlatego że nawet inwalida w tamtym okresie był wzmocnieniem.
Nie zeby wymagac od ludzi niemozliwego, trzeba byc realistą jednak gdy ktoś zostawia drugiego w akcji to prochu z tego nie bedzie. A jesli do tego bardziej kocha się złotówki niż wartości, może i ułomne bo osiedlowe jednak jakieś zawsze to wiadomo ze kiedys z tego będą problemy...i były. Rozpierdolił się.
Grypsujący, frajer...ja pierdolę jak to brzmi.
Dlatego jak ktoś słusznie wczesniej zauważył. O jutrzejszym dniu nie musi decydowac siła, kraków może rano całkowicie diametralnie wyglądać. Nasze srodowisko jest w mniejszym lub wiekszym stopniu połączone, więc jak leci to leci cała banda.
Ta słabsza banda staje się silniejsza i ona ma swoje 5 minut...
-
Jak obecnie sytacja na Przylasku , Ruszczy, Wyciązu, Branicach i w Mogile ?
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-
Panowie mam pytanie;
Czy w Krakowie na Prądniku Czerwonym dalej istnieje szkoła Kick Boxingu Master Class?
Pzdr
Czy w Krakowie na Prądniku Czerwonym dalej istnieje szkoła Kick Boxingu Master Class?
Pzdr
-

1.Mapka uwzględnia wielkość strefy zdominowanej kibicowsko ( nie wielkość ekipy ! )
2.Obszary poniżej ok 1,5 tyś ludności zostały pominięte lub podpięte w sąsiednie.
3. Żródło danych statystycznych: http://msip2.um.krakow.pl/statkrak/view ... v1&page=79
-
A jak te liczby przekładają się na liczby na meczach? Wielkość ludności na danym regionie nie przekłada się na siłę danego osiedla.gnuj pisze:Mapka troche nieczytelna. Przypomina tę zrobiona przez tego gościa z UJ, który opierał się na napisach na murach. Za to strona ze statystykami rozpierdala system. Jakby ktoś miał dużo samozaparcia, jakąś wiedzę z kibicowskiej sytuacji w Krakowie i troche talentu w grafice komputerowej to można by sie pokusić o zrobienie konkretnej mapki razem z wyliczeniami ile osób mieszka na danym terenie.
-
Ja p******* wy serio chyba nie macie swojego zycia że wam sie chce takie pojebane mapki robić, a jak na dzielnicy ilosciowo przeważa klub X, a jakościowo Y to jak to zaznaczacie? Pikników też liczycie? Czestotliwość pokazywania sie barw na danej dzielni bierzecie pod uwage? Grafy? Może wlepki też? Idzcie poćwiczyć albo coś, bo siedząc na tym necie niektorym odpierdala zdrowo

-
Ludzi w Polsce interesuje sytuacja w Krakowie dlatego ktoś tam robi mapki. Lepiej niech robią takie jakie ta powyżej niż takie jak sprzed paru stron,która pokazywała jakie konkretnie bloki są za kim (stworzona notabene przez Twojego kolegę po szalu).Wyznawca Wisełki pisze:Ja p******* wy serio chyba nie macie swojego zycia że wam sie chce takie pojebane mapki robić, a jak na dzielnicy ilosciowo przeważa klub X, a jakościowo Y to jak to zaznaczacie? Pikników też liczycie? Czestotliwość pokazywania sie barw na danej dzielni bierzecie pod uwage? Grafy? Może wlepki też? Idzcie poćwiczyć albo coś, bo siedząc na tym necie niektorym odpierdala zdrowo
AVE JUDE
-
Dokładnie.prokocimksc pisze: Ludzi w Polsce interesuje sytuacja w Krakowie dlatego ktoś tam robi mapki
Link do wersji biK:
[link]
-
mapka obiektywna tylko prawda jest taka ze sporo osob jezdzacych na Wisle tzw piknikow pochodzi z osiedli Cracovii iu to nie ma co sie oszukiwac panowie zobaczcie po meczu ile typow wysiada np na xxxlecia albo na Podwawelskim lub Woli
"CHŁOPI"REYMONTA
-
Ależ ja broń Boże nie twierdze że "nasze" mapki są dobre a pasiaste z******, wszystkie są z****** i na pewno nie robi tego żadna poważna osoba, bo takowe mają raczej tysiąc innych zajęć niż robienie takiego nic nie znaczącego gównaprokocimksc pisze:Ludzi w Polsce interesuje sytuacja w Krakowie dlatego ktoś tam robi mapki. Lepiej niech robią takie jakie ta powyżej niż takie jak sprzed paru stron,która pokazywała jakie konkretnie bloki są za kim (stworzona notabene przez Twojego kolegę po szalu).Wyznawca Wisełki pisze:Ja p******* wy serio chyba nie macie swojego zycia że wam sie chce takie pojebane mapki robić, a jak na dzielnicy ilosciowo przeważa klub X, a jakościowo Y to jak to zaznaczacie? Pikników też liczycie? Czestotliwość pokazywania sie barw na danej dzielni bierzecie pod uwage? Grafy? Może wlepki też? Idzcie poćwiczyć albo coś, bo siedząc na tym necie niektorym odpierdala zdrowo

-
Teraz tak się zastanawiam kolego czy nie walnąłeś babola. Masa pikników Wisly pochodzi z osiedli Cracovii? Jeśli tak to chyba na odwrót jest podobna sytuacja a o tym zapomniałeś napisać? Chyba,że tak nie jest to znaczy,że kibicowsko osiedla Cracovii są dużo mocniejsze niż Wisły, skoro frekwencja na Cracovii wynosi 10,1 tys. a na Wisle 14,7 tys. Wychodziłoby,że sporą publikę robią Wislę pikniki z osiedli Cracovii!Jeszcze dodaj FC Wisły,których jest cała masa w porównaniu z Cracovią to wychodzi,że jeszcze z osiedli opanowanych przez Wisłę to jeżdżą jakieś garstki.shanti pisze:mapka obiektywna tylko prawda jest taka ze sporo osob jezdzacych na Wisle tzw piknikow pochodzi z osiedli Cracovii iu to nie ma co sie oszukiwac panowie zobaczcie po meczu ile typow wysiada np na xxxlecia albo na Podwawelskim lub Woli
Może się głupio czepiam. Mimo wszystko uważam ,że na dzień dzisiejszy Wisła jest mocniejsza od Cracovii to już czasami nie mogę patrzeć na niektóre posty próbujące pokazać,że Cracovii to już w mieście Królów Polskich nie ma.
Zagłębie Sosnowiec
-
autorów takich postów każdy zdrowo myślacy powinien po prostu ignorować
za kim jestes?
-
Sadzac po wpisach to Shanti jest kibicem z Kaluzy.:).pee pisze:Teraz tak się zastanawiam kolego czy nie walnąłeś babola. Masa pikników Wisly pochodzi z osiedli Cracovii? Jeśli tak to chyba na odwrót jest podobna sytuacja a o tym zapomniałeś napisać? Chyba,że tak nie jest to znaczy,że kibicowsko osiedla Cracovii są dużo mocniejsze niż Wisły, skoro frekwencja na Cracovii wynosi 10,1 tys. a na Wisle 14,7 tys. Wychodziłoby,że sporą publikę robią Wislę pikniki z osiedli Cracovii!Jeszcze dodaj FC Wisły,których jest cała masa w porównaniu z Cracovią to wychodzi,że jeszcze z osiedli opanowanych przez Wisłę to jeżdżą jakieś garstki.shanti pisze:mapka obiektywna tylko prawda jest taka ze sporo osob jezdzacych na Wisle tzw piknikow pochodzi z osiedli Cracovii iu to nie ma co sie oszukiwac panowie zobaczcie po meczu ile typow wysiada np na xxxlecia albo na Podwawelskim lub Woli
Może się głupio czepiam. Mimo wszystko uważam ,że na dzień dzisiejszy Wisła jest mocniejsza od Cracovii to już czasami nie mogę patrzeć na niektóre posty próbujące pokazać,że Cracovii to już w mieście Królów Polskich nie ma.
-
Sorry chłopie, ale w Krk już dawno skończyły się czasy gdzie o sile osiedla świadczyłą jego frekwencja na meczach.pee pisze:Teraz tak się zastanawiam kolego czy nie walnąłeś babola. Masa pikników Wisly pochodzi z osiedli Cracovii? Jeśli tak to chyba na odwrót jest podobna sytuacja a o tym zapomniałeś napisać? Chyba,że tak nie jest to znaczy,że kibicowsko osiedla Cracovii są dużo mocniejsze niż Wisły, skoro frekwencja na Cracovii wynosi 10,1 tys. a na Wisle 14,7 tys. Wychodziłoby,że sporą publikę robią Wislę pikniki z osiedli Cracovii!Jeszcze dodaj FC Wisły,których jest cała masa w porównaniu z Cracovią to wychodzi,że jeszcze z osiedli opanowanych przez Wisłę to jeżdżą jakieś garstki.shanti pisze:mapka obiektywna tylko prawda jest taka ze sporo osob jezdzacych na Wisle tzw piknikow pochodzi z osiedli Cracovii iu to nie ma co sie oszukiwac panowie zobaczcie po meczu ile typow wysiada np na xxxlecia albo na Podwawelskim lub Woli
-
[link]Na miejsce przyjechała karetka pogotowia, która zabrała rannego do szpitala. Był przytomny. Od razu trafił na stół operacyjny. Chłopak ma rany kłute pośladków, jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.
Jedna z nielicznych akcji "po krakowsku" za która należy się szacunek dla atakujących za to, że nie cieli po całym ciele tak jak to ostatnio mają w zwyczaju tylko "taktycznie" po pośladkach tak jak to miało miejsce w dobrych latach '90 że cięło się właśnie pośladki, aby nie zabić a zranić
-
czemu ten typ nie jest jeszcze zbanowany?
Zamknijcie rejestrację !
-
jakby byli kumaci to by mu nerki wycięli.KurzaW@gin@ pisze:[link]Na miejsce przyjechała karetka pogotowia, która zabrała rannego do szpitala. Był przytomny. Od razu trafił na stół operacyjny. Chłopak ma rany kłute pośladków, jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.
Jedna z nielicznych akcji "po krakowsku" za która należy się szacunek dla atakujących za to, że nie cieli po całym ciele tak jak to ostatnio mają w zwyczaju tylko "taktycznie" po pośladkach tak jak to miało miejsce w dobrych latach '90 że cięło się właśnie pośladki, aby nie zabić a zranić
-
Tak KurzaW@gin@ zanim kogoś naznaczyli prosili żeby wypiął dupala żeby go nie uszkodzić za bardzo :) rozwijasz się błyskawicznie i jesteś murowanym pretendentem do największego błazna wszech czasów.
ABG
-
Może faktycznie z tym "wpierdolem" przesadziłem. Jeśli tak, i napisałeś prawde, będąc uczestnikiem, to zwracam honor.dratwa06 pisze:Kilka słów o tym wpierdolu jaki wyłapaliśmy od Motoru w 96tym.Przed samym meczem zatrzymują się przy knajpie koło stadionu i wybiegają na ulicę z autokaru.Osoby siedzące w knajpie rzucają w nich kuflami, nadjeżdża policja i Motor wraca do autokaru.Nie uciekaliśmy tego dnia ,za to pół roku wcześniej goniliśmy za nimi przy okazji wyjazdu na Lubliniankę.
Poszła jednak fama, że Motor was pogonił, co potwierdził Me w drodze do Parku Krakowskiego.
Taka jeszcze refleksja mnie naszła "Gnuj". Napisałeś, że:
Szacunek mógłby się nam należeć gdybyśmy przetrwali, szacun należy się młodym, bo to oni mieli odwage wbić nóż i to oni dostosowali się do zasad walki, jakie narzuciła Cracovia.Ja Wam niczego nie ujmuję broń Boże, bo wtedy postawić się tym świrom to był akt odwagi i za to nalezy się Wam szacunek.
Natomiast, co do tych świrów, to niestety, ale każda ich akcja, każda nawet pierdoła, którą zrobili, dodatkowo opisana w prasie, potęgowała ich wizerunek nieobliczalnych świrów.
A my sobie wyskakujemy, przed którymś tam meczem Wisły, pod Cracovie(hotel), gdzie stoją ekipą w ok.15 osób i kroją małolatów, i w podobnej liczbie przeganiamy ich ul. Piłsudkiego na Rynek. Nie ma nic w tym dziwnego? Jest. Żaden z nich nie miał odwagi się postawić.
Inna sytuacja.
Przed jakimś tam meczem Wisły idziemy w trójkę na wypuche, na Kleparzu, bo liczymy, że znowu będą próbować kroić. W końcu podjeżdża biały Fiat 125p i wysiada z niego cała ekipa z Siemaszki, a wiadomo kto wówczas jeździł w tym aucie. Chłopaki zaczynają iść w strone przystanku i nagle zauważają naszą trójkę stojącą i obserwująca ich zza ulicy. Wiesz co zrobili, szybko wrócili do auta. Za jakieś 10 min przejechali obok nas, ale niestety cała nasza banda, ok.5, 6 dych wyszła zza bloku wiec szybko się zerwali.
Podobnych przypadków było jeszcze przynajmniej kilka w tym pare wręcz komicznych.
Więc darujmy sobie tych świrów. Ich było tylko kilku. Jak ich zabrakło to już nie było tak różowo. Te świry[wszystkie] to tylko pewien stereotyp.
I oczywiście wcale nic im nie umniejszam, bo wg.mnie, ogólnie rzecz biorąc oczywiście, w tych czasach dorobili się jednej z najlepszych ekip w Polsce.
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Ja Wisła, Ja Wisła!"
-
- ban
Czyli chcesz powiedzieć że kilka osób było jedną z najlepszych band w Polsce ?Psiak pisze:Może faktycznie z tym "wpierdolem" przesadziłem. Jeśli tak, i napisałeś prawde, będąc uczestnikiem, to zwracam honor.dratwa06 pisze:Kilka słów o tym wpierdolu jaki wyłapaliśmy od Motoru w 96tym.Przed samym meczem zatrzymują się przy knajpie koło stadionu i wybiegają na ulicę z autokaru.Osoby siedzące w knajpie rzucają w nich kuflami, nadjeżdża policja i Motor wraca do autokaru.Nie uciekaliśmy tego dnia ,za to pół roku wcześniej goniliśmy za nimi przy okazji wyjazdu na Lubliniankę.
Poszła jednak fama, że Motor was pogonił, co potwierdził Me w drodze do Parku Krakowskiego.
Taka jeszcze refleksja mnie naszła "Gnuj". Napisałeś, że:Szacunek mógłby się nam należeć gdybyśmy przetrwali, szacun należy się młodym, bo to oni mieli odwage wbić nóż i to oni dostosowali się do zasad walki, jakie narzuciła Cracovia.Ja Wam niczego nie ujmuję broń Boże, bo wtedy postawić się tym świrom to był akt odwagi i za to nalezy się Wam szacunek.
Natomiast, co do tych świrów, to niestety, ale każda ich akcja, każda nawet pierdoła, którą zrobili, dodatkowo opisana w prasie, potęgowała ich wizerunek nieobliczalnych świrów.
A my sobie wyskakujemy, przed którymś tam meczem Wisły, pod Cracovie(hotel), gdzie stoją ekipą w ok.15 osób i kroją małolatów, i w podobnej liczbie przeganiamy ich ul. Piłsudkiego na Rynek. Nie ma nic w tym dziwnego? Jest. Żaden z nich nie miał odwagi się postawić.
Inna sytuacja.
Przed jakimś tam meczem Wisły idziemy w trójkę na wypuche, na Kleparzu, bo liczymy, że znowu będą próbować kroić. W końcu podjeżdża biały Fiat 125p i wysiada z niego cała ekipa z Siemaszki, a wiadomo kto wówczas jeździł w tym aucie. Chłopaki zaczynają iść w strone przystanku i nagle zauważają naszą trójkę stojącą i obserwująca ich zza ulicy. Wiesz co zrobili, szybko wrócili do auta. Za jakieś 10 min przejechali obok nas, ale niestety cała nasza banda, ok.5, 6 dych wyszła zza bloku wiec szybko się zerwali.
Podobnych przypadków było jeszcze przynajmniej kilka w tym pare wręcz komicznych.
Więc darujmy sobie tych świrów. Ich było tylko kilku. Jak ich zabrakło to już nie było tak różowo. Te świry[wszystkie] to tylko pewien stereotyp.
I oczywiście wcale nic im nie umniejszam, bo wg.mnie, ogólnie rzecz biorąc oczywiście, w tych czasach dorobili się jednej z najlepszych ekip w Polsce.
-
przecież ta ekipa z czerwonego fiacika napadała na dzieci i jakieś pojedyncze osoby strasząc nożami tylko po to żeby zabrać szaliczek.umiaru i zdrowego rozsądku też brakowało jeżdżąc przed każdym meczem tym samym pudłem, bo chyba w końcu gdzieś źle wjechali i autko poszło z dymem :)
a że jedna z najlepszych ekip w całym kraju?bo wywrócili za jednym zamachem kraków do góry nogami za pomocą noży?niech ktoś chwyci za broń palną będzie podobnie.
a że jedna z najlepszych ekip w całym kraju?bo wywrócili za jednym zamachem kraków do góry nogami za pomocą noży?niech ktoś chwyci za broń palną będzie podobnie.
-
Fakt,że zaatakowali nas przed meczem, pod naszym stadionem stawia ich w roli zwycięzcy tej potyczki.
-
może miało być ironicznie,ale...jamabrzuszna pisze:interesujące.
ktoś już wpadł na pomysł ochraniaczy na zady?
Parę dobrych lat temu na jednym z osiedli był taki pomysł, by chronić dolne partie ciała tym i owym,ale sytuacja z pocięciem chociażby S. po górnej partii ciała, gdzie ostro były pożenione m.in ścięgna zepchnęły pomysł w niebyt.
-
[link]
Jakie jest stanowisko KSC z Huty na temat tej wlepki?
-
-
Nie od dziś wiadomo że się wąchającpc88 pisze:[link]
acab
-
Nikt z Cracovii nie jest odpowiedzialny ani za projekt ani za wydanie tej vlepki. Nie wiem jak Hutnik ale ja przeczuwam,że sami ją wydrukowaliście (co to za problem?) żeby siać propagandę.Mścisław pisze:Nie od dziś wiadomo że się wąchającpc88 pisze:[link]
AVE JUDE
-
Nikt z Hutnika za to nie odpowiada.Najprawdopodobniej to prowokacja Wiślaków, jakich wiele w ostatnim czasie.
Hutnik Nowa Huta
-
Ekipa mocniejszych wrażeń KSC praktycznie cała za kratami ponoć z 69 osób i to nie byle kto, juz leży na sankcjach, psy szaleją na KRK, za grafy i nie tylko zamykaja odrazu.
na KIBICE.NET/FORUM zawsze ktoś jest 

-
-
Pogrążacie to się wy swoją tanią propagandą.To nie forum gazety wybiórczej tylko kibiców, którzy mają swój rozum i doskonale zdają sobie sprawę, że gdyby jakikolwiek układ między Hutnikiem, a Cracovią istniał to byłby on robiony "po cichu", bo układanie się z wrogiem świadczyło by o słabości tych ekip i wielkiej sile Wisły, a więc mówiąc wprost ta vlepka byłaby strzałem w stopę.O żadnym układzie nie ma mowy, a relacje na lini KSC-HKS są w ost latach nawet bardziej napięte niż wcześniej więc tym bardziej dziwne byłoby , że nagle pojawiają się takie vlepki.użytkownik1906 pisze:Nowohucianie1950 pisze:Nikt z Hutnika za to nie odpowiada.Najprawdopodobniej to prowokacja Wiślaków, jakich wiele w ostatnim czasie.Dobra chłopaki, już nie pogrążajcie się bardziej :)prokocimksc pisze: Nikt z Cracovii nie jest odpowiedzialny ani za projekt ani za wydanie tej vlepki. Nie wiem jak Hutnik ale ja przeczuwam,że sami ją wydrukowaliście (co to za problem?) żeby siać propagandę.
Zresztą waszych akcji propagandowych i prowokacji jest ostatnio wyjątkowo dużo.
Hutnik Nowa Huta
-
Potwierdzam , widac to chocby na kibice.net gdzie wislakow zarejestrowalo sie zdecydowanie wiecej anizeli Pasow ot chocby taki "użytkownik1906" czy "Mścisław" albo mknrDokładnie jednak pikniki o niczym nie świadczą życie się toczy swoim biegiem na osiedlach:) Frekwencja nie ma nic do rzeczy co nie zmienia faktu że Wisła ma przewagę jeśli rozpatrujemy Kraków
""W ogóle ,w tamtych latach liczyła się tylko "Tarnovia" .Kibice tej drużyny byli w zdecydowanej większości.Późniejsze sukcesy Unii , sekcja żużlowa , napływ nowej ludności do Tarnowa, zanikanie tradycji mieszczańskich spowodowała że sytuacja się odwróciła .""
-
co to znaczy ,po cichu, w mieście gdzie działają 3 ekipy hehe?już c*** z tą wlepą.
[link]
zaraz ktoś pewnie napisze że to dla jaj.
[link]
zaraz ktoś pewnie napisze że to dla jaj.
Ostatnio zmieniony 13.02.2014, 13:20 przez ***, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Cóż, to w pogrubionym by się zgadzało.Nowohucianie1950 pisze:Pogrążacie to się wy swoją tanią propagandą.To nie forum gazety wybiórczej tylko kibiców, którzy mają swój rozum i doskonale zdają sobie sprawę, że gdyby jakikolwiek układ między Hutnikiem, a Cracovią istniał to byłby on robiony "po cichu", bo układanie się z wrogiem świadczyło by o słabości tych ekip i wielkiej sile Wisły, a więc mówiąc wprost ta vlepka byłaby strzałem w stopę.O żadnym układzie nie ma mowy, a relacje na lini KSC-HKS są w ost latach nawet bardziej napięte niż wcześniej więc tym bardziej dziwne byłoby , że nagle pojawiają się takie vlepki.użytkownik1906 pisze:Nowohucianie1950 pisze:Nikt z Hutnika za to nie odpowiada.Najprawdopodobniej to prowokacja Wiślaków, jakich wiele w ostatnim czasie.Dobra chłopaki, już nie pogrążajcie się bardziej :)prokocimksc pisze: Nikt z Cracovii nie jest odpowiedzialny ani za projekt ani za wydanie tej vlepki. Nie wiem jak Hutnik ale ja przeczuwam,że sami ją wydrukowaliście (co to za problem?) żeby siać propagandę.
Zresztą waszych akcji propagandowych i prowokacji jest ostatnio wyjątkowo dużo.