Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
- ban
-
-
- ban
-
-
- ban
moje zdanie jest takie że flagi drukowane to zwykłe ceraty. a czy blakną, czy nabierają kolorów - tego nie wiem, bo nie mam nic wspólnego z ceratami w barwachagent 007 pisze:A ja mam pytanie czy polecacie flagi z Wawy?? I mam pytanie co sądzicie o flagach drukowanych... Czy to prawda żę po pewnym czasi blakną??
Pozdro
-
-
NIE POLECAMY ZAMÓWIEŃ ZE STRONY [link] CZEKAMY NA FLAGI (flagi na kij) ok 2 miesiące, a miały być w ciągu 2 tygodni! Koles cały czas ściemnia już od prawie miesiąca ze jutro wysyła i do tej pory nie ma!
Ostatnio zmieniony 15.09.2007, 14:54 przez eXcential, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
z teg co sie orientuje flagi z warszawy tez robia na flagowym materiale wiec nie rób im antyreklamy.pozatym jak mozesz m,owic ze farba nie zejdzie skoro Szulcu, Ty i Michał robice toz 3 miesiace, no max pol roku. zobaczymy jak flagi u Was robione beda wygladac za rok, poltora (moze sie myle, czas pokaze)Marnas pisze:jasne ale na flagi z warszawy robia na ceracie , a na [link] flagi sa drukowane na materiale flagowym i nic nie schodzi wiec flaga drukowana nie jest równa fladze drukowanej poprostu zalezy gdzie ja sie robi.
po drugie. to nie jest zaden ewenement ze robicie naplótnie bo wystarczy wpisac w google: druks olwentowy i znajdzie mnustwo firm co tym sie zajmuja, a i ceny stosunkowo nizsze
po trzecie. kazdemu siew co innego podoba. jedni wola drukowane inni nie. tylko co wtym ciekawego: na temat drukowana flag zdania sa podzielone (duzo udzi wybiera za wzgledu na szybkosc uslugi i tylo dlatego), a jesli chodzi o szyte nik nie twierdzi za sa chujowe.sa szyte i tyle.
post nie jest napinka na Ciebie i Szulca, tylko wytlumaczenie sprawy dla wielu
PS. Drazni mnie jedynie osoba Michała z Lodzi.Po co ta smieszna przykrywka, ze to nikt od Was tylko osobna firma
-
Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Wypowiem sie jako osoba ktora miala do czynienia z fanami z wwa.index pisze:z teg co sie orientuje flagi z warszawy tez robia na flagowym materiale wiec nie rób im antyreklamyMarnas pisze:jasne ale na flagi z warszawy robia na ceracie , a na [link] flagi sa drukowane na materiale flagowym i nic nie schodzi wiec flaga drukowana nie jest równa fladze drukowanej poprostu zalezy gdzie ja sie robi.
Nie wiem czy kolega powyzej mial tez z tym do czynienia ponieważ FLAGI Z WARSZAWY to nie jest PŁÓTNO!!!
Okreslij bym TEN MATERIAL COS ZBLIZONEGO DO BANERA!!!
Krótko jesli zalezy wam bardzo na czasie to FLAGI Z WWA szybko sie robią.
Ale jesli chodzi o materiał to raczej polecił bym kazdego innego.
MISS KIBICEK
ponio pisze:Szkoda,że jedno oko jej spierdala na prawo.
-
To jest baner wykonany nie tyle co na materiale włókiennym, stilonowym, płóciennym itd. co na plandece dlatego właśnie farba się tak na niej zużyła i zaczęła odpadać, przecierać się na zgięciach gdy ją składano po meczu. Flaga produkowana ponad 15 lat temu. Dziś już inaczej się troche wykonuje takie rzeczy.index pisze:Ktoś już wcześniej pisal o tym, ale jeśli się komuś niechce szukać to proszę.agent 007 pisze:A ja mam pytanie czy polecacie flagi z Wawy?? I mam pytanie co sądzicie o flagach drukowanych... Czy to prawda żę po pewnym czasi blakną??
Pozdro
Efekt użytkowania flagi drukowanej
lala
-
-
-
- ban
POLECAM ULTRASTYLE !!!!!!!
Ostatnio zmieniony 20.09.2007, 21:14 przez Krasza fan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
U nas ta sama sytuacja.AGBD pisze:Człowieku wes nie sciemniaj Flaga miała byc na Maj chyba i od tamtej pory zero kontaktuspyru pisze:Osoba z Piekar Śl jest kompetentna i napewno flagi wykona.
To że ma mase zamówień świadczy jedynie o wysokiej jakości, a to że są poślizgi tylko tą teze potwierdza.
AGBD - Na Ruchu też takowe są, wiec nie pisz głupot że flagi powstają jedynie na Cichej.Kasa wpłacona Luty/Marzec była... Zajebiscie kompetentna osoba zero kontaktu, i nie jestem jedyna osoba ktora ma tak samo, kasa wplacona flaga nie wykonana zero kontaktu
Zamówiona w Maju. Miała być na początku sierpnia, a jest 10 wrzesień .
Rozumie jak by się coś stało i flaga nie zrobiona na czas, ale to ciężko dać znać meilem, czy smsem nawet ?
-
Chyba bardziej o nie rzetelnym podejściu do tego co robi.spyru pisze:Osoba z Piekar Śl jest kompetentna i napewno flagi wykona.
To że ma mase zamówień świadczy jedynie o wysokiej jakości, a to że są poślizgi tylko tą teze potwierdza.
AGBD - Na Ruchu też takowe są, wiec nie pisz głupot że flagi powstają jedynie na Cichej.
-
Ja rowniez czekam na flage od lutego kasa wplacona i dalej nicspyru pisze:Osoba z Piekar Śl jest kompetentna i napewno flagi wykona.
AGBD - Na Ruchu też takowe są, wiec nie pisz głupot że flagi powstają jedynie na Cichej.
Kilka razy mowil ze flage juz wysyla po czym prosil o jeszcze tydzien bo nie zaczal jej szyc, w koncu rozmawialem z jego druga polowa, ktora rowniez zapewniala ze flaga bedzie na dniach i dalej nic nie ma!!!
Jedynie czym sie pocieszam to mmsami na ktorych widac, ze flaga jest tylko do pozszywania, bo czesci bazowe sa .
W kazdym razie nie polecam kolesia zupelnie
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
-