Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Jakiś starszy typ z Banika ma pretensje do Gieksy, że robią syf na Stodolni i sie wożą lejąc niby przypadkowych ludzi czasami. Ile w tym prawdy to nie wiadomo.
-
Czy kiedykolwiek Ruch był w przewadze lub na równe autka ??? gdy czytam ich posty z kim i gdzie kolwiek..to oni zawsze w mniejszosci.....jeszcze nigdy nie spotkalem sie zeby kogoś dojebali na rowni...czy wy zawsze musicie upiekszac te liczby ??? szybko zdazyles policzyc te auta żaboli..
-
Na moje to tam nie ma ani słowa o Gieksie.
-
Wrzuciłem sobie to na translatora, choć nic rzeczowego nie wyciągnę z niego to można wywnioskować:
- Choć dosłownie nie występuję tu słowo GieKSa to ma żal, że robicie burdel w Polsce i też u nich
- Napisał coś że Polacy są... kimś,czymś nie wiem translator nie chce to dobrze przetłumaczyć.
- Polacy którzy przyjeżdzają na Stodolnie robią burdel i nie jeden Czech został przez nich cieżko pobity
- Że miejscowi w Ostrawie i niby piłkarze niechca nas tam Polaków i GieKSy.
- Ma żal że Banik trzyma z GieKSa,
- No i na końcu czeka, że zaraz bedą pociski na niego co napisał.
To co translator mi przetłumaczył to, to skróciłem.
- Choć dosłownie nie występuję tu słowo GieKSa to ma żal, że robicie burdel w Polsce i też u nich
- Napisał coś że Polacy są... kimś,czymś nie wiem translator nie chce to dobrze przetłumaczyć.
- Polacy którzy przyjeżdzają na Stodolnie robią burdel i nie jeden Czech został przez nich cieżko pobity
- Że miejscowi w Ostrawie i niby piłkarze niechca nas tam Polaków i GieKSy.
- Ma żal że Banik trzyma z GieKSa,
- No i na końcu czeka, że zaraz bedą pociski na niego co napisał.
To co translator mi przetłumaczył to, to skróciłem.
-
Dokładnie, ma żal do Polaków ogólnie, napisał tylko, że zalicza do tego zgodowiczów Banika... Ktoś tu próbuje chyba aferę na siłę robić
-
Ne hodzi tu o Gksu a o Zdenka Smetane,kery to robił awanturu
-
Fajna zgode macie gejksa hahaha, sapac w internecie, zale w internecie a na ulicy null. Juz nie jedna polska ekipa im pokazala co znacza, ale baniczek w piorka urosl.
-
Ale tam zwykłe pikniki mają mniejsze pojęcie niż pikole u nas. Wjeżdżają do Polski w barwach Banika, a później zdziwieni, że ktoś do nich z łapami rusza, że oni 'trzymają z Polakami'. Zresztą czeską scena kibicowska jest sto lat za murzynami.
-
O czym wy w ogóle piszecie? Na Stodolni jest czasami więcej Polaków z róznych rejonów niż Czechów. Ktoś chyba nigdy nie był w Ostrawie.
-
Jak zwykle masz rację, Shalom!
-
No ku***, haha, odezwał się typ z ekipy która zawsze jak ma plecy to: trzeci garnitur, kobiety z dziećmi, niepełnosprawni kibice, przypadkowe osoby...(niepotrzebne skreślić)
-
To nie wiesz czego można szukać w Ostrawie na Stodolni ? "Polaków" piszemy z dużej litery ruska k****, najlepiej sam wypierdol na Wyspę Wielkanocną i nie wracaj.rudolf czerwononosy pisze: ↑12.02.2018, 14:01A gdzie ku*** polakow nie ma? wszedzie sa jak ku*** cygany, wyjebiesz na wyspe wielkanocna to tam tez beda.Oberschlesien14 pisze: ↑12.02.2018, 13:30O czym wy w ogóle piszecie? Na Stodolni jest czasami więcej Polaków z róznych rejonów niż Czechów. Ktoś chyba nigdy nie był w Ostrawie.
Teraz sie dowiaduje ze tych zebrakow nawet na Czechy wywialo, a szczerze czego oni tam szukaja...??
IGLOOPOL DĘBICA
-
Zbanuje ktoś wkońcu tą kurwe...rudolf czerwononosy pisze: ↑12.02.2018, 14:01A gdzie ku*** polakow nie ma? wszedzie sa jak ku*** cygany, wyjebiesz na wyspe wielkanocna to tam tez beda.Oberschlesien14 pisze: ↑12.02.2018, 13:30O czym wy w ogóle piszecie? Na Stodolni jest czasami więcej Polaków z róznych rejonów niż Czechów. Ktoś chyba nigdy nie był w Ostrawie.
Teraz sie dowiaduje ze tych zebrakow nawet na Czechy wywialo, a szczerze czego oni tam szukaja...??
-
A skąd ta pewność, ze wszyscy którzy byli na kręceniu zapowiedzi byli obecni przy starciu ?. Coś mi się wydaje, ze mieliscie więcej szczęścia niz rozumu w zaistniałej sytuacji. Oczywiscie nie mam zamiaru siac tu jakiejs napinki
-
Wczorajszego wieczoru dostajemy info że szczewa z Orzesza robią zapowiedź na wyjazd do Wrocławia. Po tej informacji ogarniamy się szybko w 30 osób i udajemy się w ich stronę. Jednak los chciał że spotykamy ich od razu na pierwszym skrzyżowaniu ( ich +/- 10 fur). Pierwsze pare aut szczew na nasz widok zaczynają się nawzajem taranować, a reszta próbuje się stawiać po czym paru z nich zalicza ciężkie K.O. Następnie wpadają psy i wszystko przerywają. Starcie na gołe pięści ale widać na tyłach szczew odważnych hoolsow z fiskarsami. Cała akcja na plus dla nas. BPM GANG
-
w sb na Stodolni bawi się grupa młodzików z Bielskiego BKSu i hucznie śpiewają je... G.. na co Nasi Bracia z CHzB się zbierają i oklepują im dość mocno niewyparzone mordki.kondukcja pisze: ↑12.02.2018, 03:24GieKSa co narobiliście w Ostrawie, że tu takie pretensje mają hehehe. Jakby ktoś mógł przetłumaczyć, bo wiadomo jak działają translatory.
"Zasraní pšonci! Dávají si navzájem smog, který pouštějí i nám. Jsem ostravák a baníkovec, ale musím to říct. Musím říct, že poláci jsou odpad! A to nejenom ti, kteří k nám jezdí na Stodolní a často dělají rozruch a bordel, ale i ti, se kterýma mají naši chuligání družbu. Nebudu tady rozebírat konkrétní případy (poruba) brutálně skopaných lidí, kteří s fotbalem neměli nic společného, ale potkali poláky v nesprávnou chvíli na nesprávném místě a skončili moc špatně. Ani se nebudu bavit o tom, že většina místních a to i s fotbalem (ne)spojených lidí si je tady nepřeje. Ale je třeba se zamyslet. Stojí nám to za to? Raději ať ti naši chuligáni dostanou na hubu, bez poláků, ale postavili se, než být věčnými hrdiny bez prohry, ale se smlouvou se satanem. :) Samo, teď čekám kupu komentářů jaký jsem pičus a jak tomu nerozumím nebo něco, atd. Ale je mi 36, nejsem krypl střílející od boku a na Baníček chodím fakt dlouho. Prostě vidím, slyším a cítím a už musím reagovat..."
PERSONA NON GRATA
-
W Pradze Polaków nie lubią a Ostrave i okolice traktują jako Polaków.
-
Zgodzę się, że pepiki z Pragi wyżej srają niż dupe mają i są mocno anty polscy, ale raczej tutaj ich pobija Brno.
Palenie flag polskich, podczas turnieju w Brnie mistrzostw juniorów w siatkówke Polska - Kuba kibicowali Kubie i krzyczeli "jebat" Polske, podczas turnieju minifootball w Brnie również krzyczeli "jebat" Polske to naprawdę wskazuję, że Polaków poprostu nie lubią.
Ten cały opis tego pepika z żalem i tez słyszałem, że od własnie ludzi z Ostrawy że GieKSa przyjeżdza i tylko zamieszki robi to naprawdę o was żle świadczy GieKSa, bo tam gdzie mnie nie chcą lub mnie obgadują poprostu nie pcham się na siłe, fajnie że macie "sztame"z Chzb jak sami mówicie, że to jest przyjażn to ja nie wiem, chcieliscie być jacyś fit europejscy? Bo macie fajnych kolegów z zagranicy? Bo raczej jako dobrych kompanów do walk nie szukaliście i wspierania was? Wybaczcie,ale czeska scena jest 100 lat za murzynami, a Banik? no własnie ekipa która notorycznie dostaje w łeb w Polsce i to nawet od średniaków a wy ich kreujecie jako numer 1 w Czechach.
ramzej- fajnie że obili tych młodzików z BKS, a teraz niech staną z nimi na polanie... jestem stanie dać 200 zł, że BKS szybko wygra walke, a Banika bedziecie musieli podnosić z ziemi.
Palenie flag polskich, podczas turnieju w Brnie mistrzostw juniorów w siatkówke Polska - Kuba kibicowali Kubie i krzyczeli "jebat" Polske, podczas turnieju minifootball w Brnie również krzyczeli "jebat" Polske to naprawdę wskazuję, że Polaków poprostu nie lubią.
Ten cały opis tego pepika z żalem i tez słyszałem, że od własnie ludzi z Ostrawy że GieKSa przyjeżdza i tylko zamieszki robi to naprawdę o was żle świadczy GieKSa, bo tam gdzie mnie nie chcą lub mnie obgadują poprostu nie pcham się na siłe, fajnie że macie "sztame"z Chzb jak sami mówicie, że to jest przyjażn to ja nie wiem, chcieliscie być jacyś fit europejscy? Bo macie fajnych kolegów z zagranicy? Bo raczej jako dobrych kompanów do walk nie szukaliście i wspierania was? Wybaczcie,ale czeska scena jest 100 lat za murzynami, a Banik? no własnie ekipa która notorycznie dostaje w łeb w Polsce i to nawet od średniaków a wy ich kreujecie jako numer 1 w Czechach.
ramzej- fajnie że obili tych młodzików z BKS, a teraz niech staną z nimi na polanie... jestem stanie dać 200 zł, że BKS szybko wygra walke, a Banika bedziecie musieli podnosić z ziemi.
-
-
Weź Ty te200zl do d*** se wsadź. Piszecie jak pizdusie jakieś" bo oni brzydko gadają na tamtych I się z nimi nie kolegujemy" ku*** zejdź na ziemię jeden z drugim ! Racja nie wszędzie nas lubią my też nie każdego lubimy A najchętniej każdy w ryj mógł by dostać od nas ...kondukcja pisze: ↑12.02.2018, 22:11Zgodzę się, że pepiki z Pragi wyżej srają niż dupe mają i są mocno anty polscy, ale raczej tutaj ich pobija Brno.
-
Ostrawa to Czesi...widze ze ladnie nauka poleciala w szkolach na leb na szyje..
TYBET JEST SERBSKI
-
Chyba będzie koniec sztamy, bo kilku gamoni z k.net wyraża sprzeciw i zna kilka anegdot...
-
Sugerujesz, że Banik nie jest numerem 1 w Czechach? Nie rozumiem waszej negatywnej opinii o zgodzie Banika i GieKSy - często wspierają się w dobrych liczbach i są bardzo aktywni w konfrontacjach na ubitej ziemi.kondukcja pisze: ↑12.02.2018, 22:11Zgodzę się, że pepiki z Pragi wyżej srają niż dupe mają i są mocno anty polscy, ale raczej tutaj ich pobija Brno.
-
A walczyli kiedyś z kimś mocnym bez GieKSy żeby zobaczyć czy rzeczywiście są numerem 1? Jak narazie to można sobie gdybać, a GieKSa mówi o numerze 1 bo to ich zgoda. Poprostu dziwi nas ta zgoda, i ogólnie jak można trzymać z ludzmi, którzy mają Polaków za gorszych od siebie? To bardziej wygląda jak brak szacunku do siebie, a może nie mają jakiegoś wstydu. Dlatego niestety, ale więcej szacunku już mam do tych ukraińców czy ruskich niz do polskiej sceny.
Rozumiem twoją frustracje, ale ty naprawdę wierzysz że Banik dałby rade BKS'owi? naprawde musisz żyć w fantastycznym świecie.Pawel 64 pisze: ↑12.02.2018, 23:07Weź Ty te200zl do d*** se wsadź. Piszecie jak pizdusie jakieś" bo oni brzydko gadają na tamtych I się z nimi nie kolegujemy" ku*** zejdź na ziemię jeden z drugim ! Racja nie wszędzie nas lubią my też nie każdego lubimy A najchętniej każdy w ryj mógł by dostać od nas ...
Ten wasz top, o który tak zaciekle walczycie by nim był dostaje od średniaków w Polsce, a najwięcej to chyba dostali od Jastrzębia
więc wasz mit o tym, że czeski ekipy tylko mogą walczyć, że sredniakami w Polsce upadł.
Twoje podejście jest takie plują nam w twarz, to powiedzmy że deszcz pada powiem ci więcej Polaków nie za bardzo, ale to cały świat nie szanuje i to co napisał matrixx Polacy to bardzo łatwo wierny naród i za bardzo dupo lizy innych, ale to niestety zrobiła nam komuna i tyle lat niewolnictwa.
Ja tez mam okazje byc czesto w Czechach w różnych sprawach i tego nie zauważyłem. To co Ruch też jakieś kontakty w Czechach? To co pisali inni tutaj niestety waflowanie się z cała Europą, my chyba naprawde boimy się jeżdzić po Europie.
-
Tak ,niejednokrotnie walczyli sami z innym czeskimi TOP ekipami
Jakoś mnie to nie dziwi spędziłem sporo czasu za granicą ,mieszkałem i pracowałem w towarzystwie różnych nacji i mało kto potrafi narobić takiego syfu jaki polska gównażeria
-
jakie pierdolenie.. w całej Europie praktycznie w każdym kraju jest większy syf niż u nas a robicie z Polski jakieś wysypisko.
-
100 lat za murzynami to jestes ty ale mentalnie ,ta sztama ma ponad 20 lat,ty myślisz że ktos wówczas myślał o jakimś fit euro... czy c*** wie tam czym? Doszło do przypadkowego w sumie spotkania zawarcia nowych znajomości wspólnego odwiedzania się na meczach itd i tak doszło po jakimś czasie do zgody . Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak przyjazń nie podparta tylko i wyłącznie korzyściami bo raczej z tego co piszesz to wątpie?kondukcja pisze: ↑12.02.2018, 22:11.. fajnie że macie "sztame"z Chzb jak sami mówicie, że to jest przyjażn to ja nie wiem, chcieliscie być jacyś fit europejscy? Bo macie fajnych kolegów z zagranicy? Bo raczej jako dobrych kompanów do walk nie szukaliście i wspierania was? Wybaczcie,ale czeska scena jest 100 lat za murzynami, a Banik? no własnie ekipa która notorycznie dostaje w łeb w Polsce i to nawet od średniaków a wy ich kreujecie jako numer 1 w Czechach.
-
Ale wy ku*** jesteście murzyny, bolszewia wam i waszym ojcom do głów nakładła, że Polaki są gorsze od innych i taka mentalność króluje w dużej części społeczeństwa. Ciągła pedagogika wstydu. Zacznijcie się z tego leczyć, im szybciej, tym lepiej.
Wszędzie są ćwoki i taborety, na zachodzie takie samo, albo i większe, niż u nas. Jak taki jesteś światowiec to popatrz na te pijane nastoletnie angielskie czy holenderskie pizdy, obrzygane i wyruchane po sobotniej imprezie. Albo na Angoli w weekend w Krakowie, bydło jak c***.
Wszędzie są ćwoki i taborety, na zachodzie takie samo, albo i większe, niż u nas. Jak taki jesteś światowiec to popatrz na te pijane nastoletnie angielskie czy holenderskie pizdy, obrzygane i wyruchane po sobotniej imprezie. Albo na Angoli w weekend w Krakowie, bydło jak c***.
-
Z tego tygodnia spotnanicznie Banik - Slavia, wygrana Banika. W ostatnich latach chyba jedyne porażki Banika to Opava kilka lat temu oraz Praga gdzie Sparta wjechała w knajpę,a tak to większość akcji na +. Scena jest dużo mniejsza to jasne, ale też nie jest to piaskownica. A co do akcji w PL to bywa z tym różnie tak jak u każdej ekipy. Sam fakt, że Banik biega po naszej scenie to chyba nie jest ujma ;)
-
Widziałem i angielskie i holenderskie pizdy,problem w tym że to marginalne zjawisko,z polakami czy Ci sie to podoba czy nie jest nieco inaczej ! I nie nakładła mi tego żadna bolszewia której nie nawidze tylko zwyczajne obserwacje jak sie gdzies żyje w duzym skupisku polaków.Wszędzie są ćwoki i taborety ,jasne że tak,tyle że "kwiat polskiej młodziezy" wyjeżdzający na zachód reprezentuje sobą to co reprezentuje a potem wielkie zdziwko ojojoj jak to polaków wszędzie nie lubią !Na szczęście zwykle są to pierdolone dzieciaczki oderwane od cycka mamusi nie potrafiące czasem spuścić po sobie gówna w kiblu,a rzadziej dorośli,poważniejsi ludzie.mądrala pisze: ↑13.02.2018, 10:54Ale wy ku*** jesteście murzyny, bolszewia wam i waszym ojcom do głów nakładła, że Polaki są gorsze od innych i taka mentalność króluje w dużej części społeczeństwa. Ciągła pedagogika wstydu. Zacznijcie się z tego leczyć, im szybciej, tym lepiej.
-
Marginalne zjawisko? Nie wiem jak to wygląda w Holandii, ale w Anglii to patola jest kilkukrotnie większa niż u nas. Tak jak ktoś wyżej napisał, zarzygane, oszczane i brudne małolaty, do tego niedokształcone i ciągnące socjal. Nie mówię tu o wszystkich, ale robienie z nas pijanych buraków to jest gruba przesada, tam to jest dopiero chamówa. Śmieszy mnie to, że oceniamy siebie przez pryzmat ludzi wyjeżdżających których jest kilka % w skali całego narodu, a nie patrzymy na ogół. Oni wyjeżdżać nie muszą, jak ktoś tam nie był to nie wie jak to jest do końca.hdg pisze: ↑13.02.2018, 11:24Widziałem i angielskie i holenderskie pizdy,problem w tym że to marginalne zjawisko,z polakami czy Ci sie to podoba czy nie jest nieco inaczej ! I nie nakładła mi tego żadna bolszewia której nie nawidze tylko zwyczajne obserwacje jak sie gdzies żyje w duzym skupisku polaków.Wszędzie są ćwoki i taborety ,jasne że tak,tyle że "kwiat polskiej młodziezy" wyjeżdzający na zachód reprezentuje sobą to co reprezentuje a potem wielkie zdziwko ojojoj jak to polaków wszędzie nie lubią !Na szczęście zwykle są to pierdolone dzieciaczki oderwane od cycka mamusi nie potrafiące czasem spuścić po sobie gówna w kiblu,a rzadziej dorośli,poważniejsi ludzie.mądrala pisze: ↑13.02.2018, 10:54Ale wy ku*** jesteście murzyny, bolszewia wam i waszym ojcom do głów nakładła, że Polaki są gorsze od innych i taka mentalność króluje w dużej części społeczeństwa. Ciągła pedagogika wstydu. Zacznijcie się z tego leczyć, im szybciej, tym lepiej.
-
Tak z ciekawosci spytam o jakim miescie badz hrabstwie piszesz?kub1 pisze: ↑13.02.2018, 11:47Marginalne zjawisko? Nie wiem jak to wygląda w Holandii, ale w Anglii to patola jest kilkukrotnie większa niż u nas. Tak jak ktoś wyżej napisał, zarzygane, oszczane i brudne małolaty, do tego niedokształcone i ciągnące socjal. Nie mówię tu o wszystkich, ale robienie z nas pijanych buraków to jest gruba przesada, tam to jest dopiero chamówa. Śmieszy mnie to, że oceniamy siebie przez pryzmat ludzi wyjeżdżających których jest kilka % w skali całego narodu, a nie patrzymy na ogół. Oni wyjeżdżać nie muszą, jak ktoś tam nie był to nie wie jak to jest do końca.hdg pisze: ↑13.02.2018, 11:24Widziałem i angielskie i holenderskie pizdy,problem w tym że to marginalne zjawisko,z polakami czy Ci sie to podoba czy nie jest nieco inaczej ! I nie nakładła mi tego żadna bolszewia której nie nawidze tylko zwyczajne obserwacje jak sie gdzies żyje w duzym skupisku polaków.Wszędzie są ćwoki i taborety ,jasne że tak,tyle że "kwiat polskiej młodziezy" wyjeżdzający na zachód reprezentuje sobą to co reprezentuje a potem wielkie zdziwko ojojoj jak to polaków wszędzie nie lubią !Na szczęście zwykle są to pierdolone dzieciaczki oderwane od cycka mamusi nie potrafiące czasem spuścić po sobie gówna w kiblu,a rzadziej dorośli,poważniejsi ludzie.mądrala pisze: ↑13.02.2018, 10:54Ale wy ku*** jesteście murzyny, bolszewia wam i waszym ojcom do głów nakładła, że Polaki są gorsze od innych i taka mentalność króluje w dużej części społeczeństwa. Ciągła pedagogika wstydu. Zacznijcie się z tego leczyć, im szybciej, tym lepiej.
-
kurwaa jak nie temat o rosjanach to teraz o czechach a temat to Zagłebie Dąbrowskie i Górny Śląsk - kibicowsko - nooo kurwaaa ...
-
Nie wychodzi ze mnie typowy polski standardzik, bo porażki są przyjęte przez polskie ekipy (z rosjanami) czy innymi ekipami.na spokojnie pisze: ↑13.02.2018, 08:49Czyli taki nasz polski standardzik z ciebie bije.
Jesteśmy zajebiści, tylko te wredne nacje dookoła nas to czemuś nas nie lubią.
Do tego jak dostajemy po głowach, to mamy dyżurne wymówki, że "młodziki", że było nas tylko kilku a ich dziesiątki, ale honorowo się postawiliśmy. No i oczywiście w umawianych walkach rozkurwimy każdego, kto odważy się stanąć twarzą w twarz z naszymi nieustraszonymi gladiatorami.
Troszkę pokory... nam wszystkim tylko na dobre wyjdzie.
Do tego drzesz łacha z tego, że ktoś ma zagraniczną zgodę.
Ale już jest fajnie, jak w kraju powstają mega koalicje?
W tej chwili nikt w pojedynkę nie ustawi się na trasie na kogoś większego, bo wiadomo, że jest ryzyko wyłapania po gębie. Więc ustawia się koalicją w dwie setki, bo jest pewność, że jest się w przewadze.
Widzisz problem polega taki jak pisałem - CZY POLACY MAJĄ JESZCZE W SOBIE KSZCZTU HONORU? Tysiące stereotypów czy kawałów o Polakach czy coś mówią? Dużo narodów wokół traktuje nas przedśmiewczo, i chyba nie ma tak drugiej nacji gdzie było tak dużo rozsianych po Europie jak Polaków. Te całe zgody zagraniczne są poprostu śmieszne Athletico, Lyon, BVB nie wiem te zgody powstały, by mogli sobie jeżdzić na Lige Mistrzów?
Skoro walczyli już nie jednokrotnie to czemu zbierali was byście walczyli ze Sparta? Te ich walki były przegraną.
Zabolało cię to, że trafiłem w punkt o czeskiej scenie, więc musiałeś mi ubliżyć? I co związku z tym, że ta sztama ma 20 lat? Wiesz były lata 90 granice zamknięte, więc chcieli być bardzo cool w Polsce, bo mają friendsów za granicy.hdg pisze: ↑13.02.2018, 09:16100 lat za murzynami to jestes ty ale mentalnie ,ta sztama ma ponad 20 lat,ty myślisz że ktos wówczas myślał o jakimś fit euro... czy c*** wie tam czym? Doszło do przypadkowego w sumie spotkania zawarcia nowych znajomości wspólnego odwiedzania się na meczach itd i tak doszło po jakimś czasie do zgody . Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak przyjazń nie podparta tylko i wyłącznie korzyściami bo raczej z tego co piszesz to wątpie?
Przyjażn jakie piękne słowo... ale w polskiej scenie puste słowo jak wiekszość na flagach.
Tutaj nikt nic nie musiał do głowy ludzią wsadzać, to wszystko wynika z obserwacji a że Polaków po całej Europie jest rozsianych jak mrówki to nie cieżko na nich nie trafić. Mamy Rosje kraj 144 mln a jedynie gdzie dużo Rosjan spotykałem to była Czarnogóra i to w wakacje, mamy Chiny miliard ludzi a nie spotykałem ich prawie wcale. Polak kraj 40 mln a Polaków wszędzie...mądrala pisze: ↑13.02.2018, 10:54Ale wy ku*** jesteście murzyny, bolszewia wam i waszym ojcom do głów nakładła, że Polaki są gorsze od innych i taka mentalność króluje w dużej części społeczeństwa. Ciągła pedagogika wstydu. Zacznijcie się z tego leczyć, im szybciej, tym lepiej.
A widziałeś polskie damy zachlane w trzy d***? pójdz do klubu lub stań koło czwartej rano jak wracają do domu to zobaczysz.
-
Ciekawe to jest to ile biletów Piast przeznaczył Górnikowi?Na Górniku nie wykożystali puli
-
kondukcja: nie kontynuuję tego tematu, bo ja się wyleczyłem z pedagogiki wstydu i Tobie też polecam. Pisanie, że Polacy są tacy czy owacy to bujda, bo w każdej nacji na każdym kontynencie masz jednostki wybitne i jednostki gorsze, a to, że polska emigracja jest liczna to wynika przede wszystkim ze względów ekonomicznych i nie ma żadnego związku z tym, czy Ty się wstydzisz, że jesteś Polakiem, czy nie. To po pierwsze.
A po drugie, oba Twoje przykłady nietrafione - na świecie masz mega liczbą diasporę rosyjską, która stała się diasporą ze względów ekonomicznych. O chińskiej nie będę pisał, bo najwidoczniej nie wiesz, co piszesz twierdząc, że nie "nie spotykasz ich prawie wcale" :)) Chińskie mniejszości są obecne WSZĘDZIE na świecie, od Stanów po Azję. Zwłaszcza w Azji, wszędzie(!), jest w ch chinoli.
A po drugie, oba Twoje przykłady nietrafione - na świecie masz mega liczbą diasporę rosyjską, która stała się diasporą ze względów ekonomicznych. O chińskiej nie będę pisał, bo najwidoczniej nie wiesz, co piszesz twierdząc, że nie "nie spotykasz ich prawie wcale" :)) Chińskie mniejszości są obecne WSZĘDZIE na świecie, od Stanów po Azję. Zwłaszcza w Azji, wszędzie(!), jest w ch chinoli.
-
kondukcja pisze: ↑13.02.2018, 12:46
Zabolało cię to, że trafiłem w punkt o czeskiej scenie, więc musiałeś mi ubliżyć? I co związku z tym, że ta sztama ma 20 lat? Wiesz były lata 90 granice zamknięte, więc chcieli być bardzo cool w Polsce, bo mają friendsów za granicy.hdg pisze: ↑13.02.2018, 09:16100 lat za murzynami to jestes ty ale mentalnie ,ta sztama ma ponad 20 lat,ty myślisz że ktos wówczas myślał o jakimś fit euro... czy c*** wie tam czym? Doszło do przypadkowego w sumie spotkania zawarcia nowych znajomości wspólnego odwiedzania się na meczach itd i tak doszło po jakimś czasie do zgody . Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak przyjazń nie podparta tylko i wyłącznie korzyściami bo raczej z tego co piszesz to wątpie?
Przyjażn jakie piękne słowo... ale w polskiej scenie puste słowo jak wiekszość na flagach.
Nic mnie nie zabolało tylko wkurwia mnie jak ktoś nie ma o czymś pojęcia a się wypowiada. Tak,na pewno głównym powodem powstania tej sztamy było to ze chcieli byc cool w PL ! Znasz historie tych kontaktów ,genezę ich powstania ? Zapewne nie .Mnie sie też wiele rzeczy i spraw nie podoba ale jeśli nie mam o nich zielonego pojęcia to siedzę na d**** cicho a nie obwieszczam światu swoje zdanie oparte na domysłach.
-
West yorkshireastar pisze: ↑13.02.2018, 11:55Tak z ciekawosci spytam o jakim miescie badz hrabstwie piszesz?kub1 pisze: ↑13.02.2018, 11:47Marginalne zjawisko? Nie wiem jak to wygląda w Holandii, ale w Anglii to patola jest kilkukrotnie większa niż u nas. Tak jak ktoś wyżej napisał, zarzygane, oszczane i brudne małolaty, do tego niedokształcone i ciągnące socjal. Nie mówię tu o wszystkich, ale robienie z nas pijanych buraków to jest gruba przesada, tam to jest dopiero chamówa. Śmieszy mnie to, że oceniamy siebie przez pryzmat ludzi wyjeżdżających których jest kilka % w skali całego narodu, a nie patrzymy na ogół. Oni wyjeżdżać nie muszą, jak ktoś tam nie był to nie wie jak to jest do końca.hdg pisze: ↑13.02.2018, 11:24
Widziałem i angielskie i holenderskie pizdy,problem w tym że to marginalne zjawisko,z polakami czy Ci sie to podoba czy nie jest nieco inaczej ! I nie nakładła mi tego żadna bolszewia której nie nawidze tylko zwyczajne obserwacje jak sie gdzies żyje w duzym skupisku polaków.Wszędzie są ćwoki i taborety ,jasne że tak,tyle że "kwiat polskiej młodziezy" wyjeżdzający na zachód reprezentuje sobą to co reprezentuje a potem wielkie zdziwko ojojoj jak to polaków wszędzie nie lubią !Na szczęście zwykle są to pierdolone dzieciaczki oderwane od cycka mamusi nie potrafiące czasem spuścić po sobie gówna w kiblu,a rzadziej dorośli,poważniejsi ludzie.
-
Wiecie co mnie najbardziej wkurwia w dzisiejszym społeczeństwie? A to, że prawie każdy to j***** specjalista, na wszystkim się ku*** znają, wszystko wiedzą i w każdym temaci muszą wtrącić swoje trzy grosze, a życie to później świetnie weryfikuje.
Przypierdalanie się na siłę o zagraniczne zgody również jest śmieszne i pokazuje tylko wiedzę danego typa.
Jak już obgadaliście cały świat i kosmos przy okazji rozwalając kolejny temat to może wrócimy do wątku kibicowskiego na Śląsku i Zagłębiu.
Przypierdalanie się na siłę o zagraniczne zgody również jest śmieszne i pokazuje tylko wiedzę danego typa.
Jak już obgadaliście cały świat i kosmos przy okazji rozwalając kolejny temat to może wrócimy do wątku kibicowskiego na Śląsku i Zagłębiu.
-
Wam sie nudzi że tak pierdolicie ? Jakis typ wrzucil tekst po czesku o d**** marynie a wy juz sie rozjebaliscie az do Chin. Rakiety posylacie z wiezienia , specjalisci od jakosci ekip i zagranicznych zgod, sami fachowcy.