Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Co się srasz? Boli cie coś? Skroili część flagi? Skroili, więc nie płacz
-
Jasne, resztę zawsze można powiesić :)
Dużo trafniej byłoby powiedzieć że część to raczej została.
Dużo trafniej byłoby powiedzieć że część to raczej została.
-
Jasne było by trafniej, no ale zerwana większość to też część ;)
-
Zagłębie Wałbrzych, Wkra Żuromin, Orkan Sochaczew.Kibic101 pisze:Czy w Polsce działała jakaś pro lewacka ekipa? Nie piszcie mi o tolerowaniu Antify przez Polonię, chodzi mi o jakąś ekipę w Polsce, gdzie stanowili większość.
Poza tym na Widzewie była grupa sharp-ów.
-
Jak na lini ROW/Górnik Z - GKS Jastrzębie?
-
Zajebiste pytanie tym bardziej, że Jastrzębie ma układ z jednym z fc Ruchu.
To odpowiedz sobie sam.
To odpowiedz sobie sam.
-
niedlugo sie bedzie robilo zgody z jednym osiedlem... parodia
-
jesli mnie pamięć niemyli, to w90-tych latach Olimpia Piekary śl. miały punków, i fany z anarchiąagro14 pisze:Zagłębie Wałbrzych, Wkra Żuromin, Orkan Sochaczew.Kibic101 pisze:Czy w Polsce działała jakaś pro lewacka ekipa? Nie piszcie mi o tolerowaniu Antify przez Polonię, chodzi mi o jakąś ekipę w Polsce, gdzie stanowili większość.
-
Dzielnica opanowana przez kibicow Gornika.stary piknik pisze:jesli mnie pamięć niemyli, to w90-tych latach Olimpia Piekary śl. miały punków, i fany z anarchiąagro14 pisze:Zagłębie Wałbrzych, Wkra Żuromin, Orkan Sochaczew.Kibic101 pisze:Czy w Polsce działała jakaś pro lewacka ekipa? Nie piszcie mi o tolerowaniu Antify przez Polonię, chodzi mi o jakąś ekipę w Polsce, gdzie stanowili większość.
W Piekarach Sl., sa nawet dwie ulice Cicha na dzielnicy Centrum.Jedna osiedlowa, a druga polna.na_chwile pisze:Chciał, to się spytał. O ch*j Ci chodzi?
W Myslowicach jest ulica Cicha, ale są to dwa domy na krzyż, kawałek dziurawej
drogi, na niej końskie łajno :O
1920
-
Pogoń Leżajsk? Pamiętam mieli flagi w klimatach "Spirit of 69". Jak to tam wyglądało?
-
apropo Niebieskiego Południa, jakie miasta i miejscowości wchodzą w jego skład ?
Już mnie nie zobaczysz...
-
Czerwionka, Pszów, Racibórz, Radlin, Rybnik, Rydułtowyświeżak87 pisze:apropo Niebieskiego Południa, jakie miasta i miejscowości wchodzą w jego skład ?
-
No to zajebista moda :)Sport-LifeStyle pisze:Było chyba tak, że były dwie wersje - jedna wyjazdowa - druga domowa.
'Pogratulować' wiślakom...
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
Michał86 możesz wytłumaczyć o co ci chodzi? A co to Wisła jest jedyną ekipą która ma pare wersji jednej flagi? Więc co skoro wyjazdówka została skrojona (kontrowersyjnie ale to swoją drogą), to mają nie wieszać swojej drugiej flagi? Nie jest to żadna replika więc dziwne te twoje żale do Wisły.
-
pewnie powinni oddać Cracovii.mniejszą ponoć ściągnęli razem z Pasami, więc większa należy się KSC (z racji że LP nie chce się z nimi podzielić nawet na derbową napinkę;)

To nie jest tak że ta duża Nieobliczalni to była domówka bo i ona jeździła zwłaszcza po europie, z racji że zajmowałaby sporo płotu na krajowym podwórku zrobili mniejszą i tyle.
Ruch też ma drugą flagę PF, pamiętam dawniej często na wyjazdach była także Radlina (raz większa, raz mniejsza jeździła) Lechia CHWM, choć tu się z czasem chyba delegat przysrywał o chuliganów ;) Cracovia ma swoje dwie wersję JG, Wisła Sharks to samo choć tutaj częściej widzimy tą dużą, na pewno by się coś jeszcze znalazło.

To nie jest tak że ta duża Nieobliczalni to była domówka bo i ona jeździła zwłaszcza po europie, z racji że zajmowałaby sporo płotu na krajowym podwórku zrobili mniejszą i tyle.
Ruch też ma drugą flagę PF, pamiętam dawniej często na wyjazdach była także Radlina (raz większa, raz mniejsza jeździła) Lechia CHWM, choć tu się z czasem chyba delegat przysrywał o chuliganów ;) Cracovia ma swoje dwie wersję JG, Wisła Sharks to samo choć tutaj częściej widzimy tą dużą, na pewno by się coś jeszcze znalazło.
kiedyś to podbijano slalomem przez ochronę na przypał i krojono, piłowano kraty, kłódki ;)kierowca bombowca pisze:kiedyś jak dana grupa jakiegoś klubu dała sobie wyjąć flagę to była momentalnie pogoniona ze stadionu na wieczne czasy
Ostatnio zmieniony 28.02.2014, 23:35 przez ***, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Czyli co, jak "wyjazdówka" zostaje skrojona, to "domówkę" wiesza się spoko nadal w najlepsze? Doprawdy niezłe!
Może należałoby zrobić jeszcze 3-cią wersję - "magazynówkę":) Tak na wszelki wypadek.
Może należałoby zrobić jeszcze 3-cią wersję - "magazynówkę":) Tak na wszelki wypadek.
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!
Uwolnić Maćka!!
-
tak się akurat składa że Lech wywiesił już parę ,magazynówek, Wisły ;) zresztą nie roztrząsaj tematu sprzed roku, każdy ma swoje zdanie na temat ,skrojenia, tej flagi i niech tak zostanie.
-
Nie słyszałem aby inne ekipy posiadały 2 rodzaje flagi wieszane jedna na wyjazd, a druga domowa. Dzika trochę dla mnie akcja... Obciach trochę, przypominający - bądź co bądź o porażce.bnm pisze:Michał86 możesz wytłumaczyć o co ci chodzi? A co to Wisła jest jedyną ekipą która ma pare wersji jednej flagi? Więc co skoro wyjazdówka została skrojona (kontrowersyjnie ale to swoją drogą), to mają nie wieszać swojej drugiej flagi? Nie jest to żadna replika więc dziwne te twoje żale do Wisły.
jak napisał BANTI:
"Może należałoby zrobić jeszcze 3-cią wersję - "magazynówkę":) Tak na wszelki wypadek."
Repliki - gdy flaga jest stara/wysłużona oczywiście jak najbardziej.
I już tak na koniec to napiszę Ci, że gdyby Lechia, Cracovia czy inny klub tak postąpił sądzę, że również bym się "przypierdolił i wylewał żale" ;)
Pozdrawiam, bez napinki :)
Pielgrzym pisze:Przewodzi bandzie Michał. Miły chłopak bez nałogów, absolwent zasadniczej szkoły zawodowej. Jego prawa ręka to Marek. Niestety obecny jest u niego problem z alkoholem, od zeszłego roku bezrobotny. Do powiedzenia w ekipie ma też dużo niejaki Jacek. Krępy blondyn, na którego chłopaki zawsze mogą liczyć. Od kiedy kupił jednak Play Station to rzadziej widziany w młynie.ulicznapsychologia pisze:Mógłby mi ktoś opisać ekipę OSTROVII OSTRÓW WIELKOPOLSKI ?
-
Michał tylko że to nie jest replika, flaga wisiała na Wiśle długo przed skrojeniem tej małej, zresztą czy ja wiem czy taka porażka, na pewno kontrowersyjne krojenie, bo jednak żeby dostać się na zamknięte sektory dostępne tylko dla ochrony, to sory ale coś tu smierdzi z daleka, a Lech może tam swoje pierdolić i tak nigdy prawdy na ten temat nie wyjawią.
-
Czerwionka i Rydułtowy? Ciekawe gdzie tam widziałeś Ruch?rac14 pisze:Czerwionka, Pszów, Racibórz, Radlin, Rybnik, Rydułtowyświeżak87 pisze:apropo Niebieskiego Południa, jakie miasta i miejscowości wchodzą w jego skład ?
-
A jednak ...michal86 pisze:Nie słyszałem aby inne ekipy posiadały 2 rodzaje flagi wieszane jedna na wyjazd, a druga domowa. Dzika trochę dla mnie akcja... Obciach trochę, przypominający - bądź co bądź o porażce.

-
Akcja Leszka na grubym patencie hehebnm pisze:Michał tylko że to nie jest replika, flaga wisiała na Wiśle długo przed skrojeniem tej małej, zresztą czy ja wiem czy taka porażka, na pewno kontrowersyjne krojenie, bo jednak żeby dostać się na zamknięte sektory dostępne tylko dla ochrony, to sory ale coś tu smierdzi z daleka, a Lech może tam swoje pierdolić i tak nigdy prawdy na ten temat nie wyjawią.
-
najpierw to wam ochrona skroiła tą flagebnm pisze:Michał tylko że to nie jest replika, flaga wisiała na Wiśle długo przed skrojeniem tej małej, zresztą czy ja wiem czy taka porażka, na pewno kontrowersyjne krojenie, bo jednak żeby dostać się na zamknięte sektory dostępne tylko dla ochrony, to sory ale coś tu smierdzi z daleka, a Lech może tam swoje pierdolić i tak nigdy prawdy na ten temat nie wyjawią.
później Lech po dogadaniu z ochroniarzami i policją?
filmu do tej pory nie pokazaliście jak to było a nagrywaliście doping
-
Na filmie z dopingiem Wisły jest to wycięte, ale widać to na tym: https://www.youtube.com/watch?v=foBbzpIDON4 10:23.
-
hej500 pisze:
A jednak ...
+
WS

AW

-
jakie panuja stosunki na linii Zaglebie S. -Miedź?
-
Jeszcze wracając do tematu flagi NIEOBLICZALNI.
Flagi tej grupy były IDENTYCZNE? Czy tak jak kosacki i hej500 przedstawili flagi chorzowian i kolejnych ekip Wisły. Dla mnie te flagi są inne (ale jednej ekipy).
Flagi tej grupy były IDENTYCZNE? Czy tak jak kosacki i hej500 przedstawili flagi chorzowian i kolejnych ekip Wisły. Dla mnie te flagi są inne (ale jednej ekipy).
-
Delikatny temat, bo co jeśli ktoś traci flage "Ultras", nie może już nigdy mieć takiej z takim napisem? albo idzmy dalej - nie ma prawa ultrasować? Jeśli ktoś straci flage z nazwą klubu to z wszystkich gadżetów musi ta nazwa zniknąć? Nie popadajmy w paranoje, kiedyś niektóre fan cluby miały po pare flag ale nikt by nie pomyślał że po straceniu jednej pozostałe trzeba spalićBanti pisze:Czyli co, jak "wyjazdówka" zostaje skrojona, to "domówkę" wiesza się spoko nadal w najlepsze? Doprawdy niezłe!
-
Nieobliczalni stracili jedna flage, druga ma sie dobrze. Ja nie wiem co wy rozkminiacie, Michal86 szukasz dziury w calym, czy o co ci chodzi. Jedna flaga stracona, druga nie. Aha i sa one zupelnie rozne.
Moj post to moja subiektywna opinia.
-
W takim razie przepraszam że się przypierdalałem :)TakiTyp pisze:Aha i sa one zupelnie rozne.
Myślałem że były one identyczne.
Z mojej strony nie ma już tematu.
Pozdrawiam :)
-
Jak widać, flagi są różne:michal86 pisze:Jeszcze wracając do tematu flagi NIEOBLICZALNI.

-
Jak wyglądają trybuny na Den Haag? Ale nie chodzi mi o ekipe tylko o zwykłych pikników, więcej tam wynalazków niz u nas? Jakichś zwolenników tolerancji itd. To raczej pytanie do kibiców Legii
-
nawet jesli mozna spotkać tam jakies wynalazki trzymające sie za ręke to naprawde myslisz że ktos z Legii to potwierdzi?ż@bol pisze:Jak wyglądają trybuny na Den Haag? Ale nie chodzi mi o ekipe tylko o zwykłych pikników, więcej tam wynalazków niz u nas? Jakichś zwolenników tolerancji itd. To raczej pytanie do kibiców Legii
-
- ban
Nie jestem z Legii , ale myslisz ze ktos z Ado tolerowal by to na swoim stadionie ?dziecko armageddonu pisze:nawet jesli mozna spotkać tam jakies wynalazki trzymające sie za ręke to naprawde myslisz że ktos z Legii to potwierdzi?ż@bol pisze:Jak wyglądają trybuny na Den Haag? Ale nie chodzi mi o ekipe tylko o zwykłych pikników, więcej tam wynalazków niz u nas? Jakichś zwolenników tolerancji itd. To raczej pytanie do kibiców Legii
-
w prawicowej Polsce kibolskiej murzynowi,chińczykowi,pedałowi w rurkach czy innemu wynalazkowi włos z głowy na stadionie nie spadnie, a w postępowej i tolerancyjnej Holandii kibole Ado z okrzykiem white power napierdalają wynalazki na stadionie ? Nowość ;)
-
https://www.youtube.com/watch?v=fkgLcaE ... e=youtu.be Jaga śpiewa to po czy przed meczem?
j**** POlicje !
-
-
...i zydow z ajaxu.Swiatowid pisze:W Holandii jest zasada "Polityka z dala od stadionow" wiec nikogo nie dziwi widok murzynow, ciapatych itd. w mlynach.
Grosik TZN pisze:http://oi42.tinypic.com/34g7zns.jpg
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena
-
jaka flage Pasow kilka lat temu Arka odbila Jadze?
-
Biała Podlaska