no chlopaki tylko uważajcie jak kroicie Żaboli bo nie wiem jak gliwiccy ale kędzierzyńscy maja tendencje do konfidenctwa i niektórzy przez nich do dziś ogladają świat zza krat. chwdp
Sztygar - jeśli chcesz nam wytykać kompleklsy najpierw spójrz strone wcześniej w tym temacie albo przejedź się po centrum Gliwic. Żeby nie ciągnąć tego dalej w tym temacie napisz mi na PW jeśli dalej chcesz to rostrząsać.
Sztygar - jeśli chcesz nam wytykać kompleklsy najpierw spójrz strone wcześniej w tym temacie albo przejedź się po centrum Gliwic. Żeby nie ciągnąć tego dalej w tym temacie napisz mi na PW jeśli dalej chcesz to rostrząsać.
Sztygar pisze:mogłeś tego tutaj nie dawać bo zaraz ktoś nam zarzuci że sie napinamy i mamy kompleksy ...
ale to nie my na każdym kroku bazgramy i wywieszamy szmaty z odwróconymi eRkami jadąc przez Zabrze do pracy to sie zaprzeproszeniem żygać chce
Pytanie czy te szale Polonii były robione u szulca ?
wy nie macie Kompleksów na Naszym punkcie to my mamy wkocu Szal p******* Piast"a"
Ps. Jak tam Wczorajszy Trening Dopingu?
Nie musicie odpowiadac nie rozmywajmy juz wiecej tematu jak cos to pw
nowe szale FC ZABIERZóW
motyw z flagi na jednej stronie
szali ponad 50 sztuk projekt Viking z FCZ
A to dobre
Szaliki Przeboju Wolbrom wydane przed rundą wiosenną 2007
i co w związku?
jakieś podobieństwo widzisz w projekcie?
hasło macie takie same -ok-i co z tego?
sorry ale gdzieś jest w patentowym zapisane? czy może za każdym razem trzeba wertować i czytać hasła z szali i vlepek drużyn od C-klasy? ja mam na to wyjebane Ty może masz satysfakcje i tyle..
Serdecznie polecam produkcje szali u Michała z Łodzi...
Szal wykonany szybko,na czas,ze świetnego miekkiego i miłego w dotyku materiału...Abosolutnie polecam.
a o to dowód: [link]
Ostatnio zmieniony 18.02.2008, 22:05 przez Gaju, łącznie zmieniany 2 razy.
nowe szale FC ZABIERZóW
motyw z flagi na jednej stronie
szali ponad 50 sztuk projekt Viking z FCZ
A to dobre
Szaliki Przeboju Wolbrom wydane przed rundą wiosenną 2007
i co w związku?
jakieś podobieństwo widzisz w projekcie?
hasło macie takie same -ok-i co z tego?
sorry ale gdzieś jest w patentowym zapisane? czy może za każdym razem trzeba wertować i czytać hasła z szali i vlepek drużyn od C-klasy? ja mam na to wyjebane Ty może masz satysfakcje i tyle..
Skoro Ci to tak koło c**** lata to co się tak pienisz ?
Rusz głową następnym razem - po prostu, a może przekonasz się, że nie boli i sami też dacie radę coś wymyśleć !
Problem w tym, że nikt nie mówi, żebyś wertował wszystkie hasła, ale jednak ktoś to zrobił, a nawet ten chłopaczek z C Klasy połapałby się, że trochę głupio by to wyszło i pasowałoby zmienić coś więcej niż nazwę drużyny.
Ostatnio zmieniony 18.02.2008, 22:00 przez Majsin, łącznie zmieniany 1 raz.
Majsin pisze:
Skoro Ci to tak koło c**** lata to co się tak pienisz ?
nigdzie się nie pienie
nie dorabiaj do mojego posta ideologii-rzuciłeś się na projekt a chodzi o hasło -naprawdę mi i nie tylko mi koło c**** to lata i na tym można skończyć tę rozkminkę bo znowu będzie syf-nie pierwszy taki przypadek i nie ostatni..
Hej wyluzuj. Zadna kopia . Szaliki zrobione na wzór firmy burberry czyli tak myśląć to wasz też jest kopia. Nie wiem kiedy wyszły wasze ale ten projekt leżął "w szufladzie" już z pół roku. I szczerze mówiąć nawet nie widziałem waszego kraciaka więć wszelka zbieżność jest przypadkowa.