Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ukochane Miasto

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ukochane Miasto » 07.05.2016, 08:25

N1908 pisze:
mms pisze:
cobytu pisze:Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
W Sieradzu jest tylko Widzew, Warta ma zakaz działania.
To tak mieli ciśnięte na mieście? A czy osoby z Widzewa z Sieradza tak lokalnie nie działali na Warcie? Pytam bo kiedyś byli nawet fajną ekipką,jeździli,zaliczyli jakieś tam drobniejsze dymy. Na meczach u siebie byli po 50-80osób. Więc coś musiało się stać,że Widzew postanowił ich stłamsić w mieście. Ciekawa sprawa.
Warta wiele lat utożsamiała się z Widzewem ,później była wymiana pokoleniowa i pewne osoby upierdoliły sobie w głowach że Widzew jest bee , a Warta to mega potęga i sieją terror w mieście..tak podskakiwali i pyskowali że w końcu ten słabiutki w mieście Widzew sprowokowali.
i c*** ! Po herbacie :-)

iparts.pl
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.05.2016, 08:56

Ene due rabe pisze:Twój nick jednak pokazuje - że to ty musisz mieć jakąś manie przesladowcza i pewnie niemałe kompleksy , ale tego raczej nie wyleczysz....
Powszechne w psychiatrii jest przypisywanie innym swoich cech , i zaburzeń , jesteś idealnym przykładem .
Ty masz chłopie faktycznie coś z głową skoro nawet do nicku się potrafisz dopierdolić nie mającego nic wspolnego z twoim Łksem.Już kiedyś sapałeś o ten nick.

Ty jesteś ewenementem na tym forum i długo już takiego drugiego tutaj nie będzie.Nikt normalny nie będzie pisał od dwóch lat tego samego i czepiał się dosłownie wszystkiego gdzie jest zmianka wroga o jego klubie.No przecież to jest chore,to tylko internet człowieku i 90% ludzi z tego forum wie jakimi markami są Widzew i Łks.
Nie zmienią tego forumowe zaczepki.Każdy kumaty czy w miarę normalny koleś miałby w to wyjebane i uśmiechnąłby się pod nosem tak jak uśmiechamy się my na jakieś wasze posty ale nie ty.Ty w swym niedojebaniu tego nie potrafisz zrozumieć i ujebało ci się w głowie że wykonujesz jakąś misję w internecie.

Z tego właśnie wszyscy mają bekę i polewę.Nie wiem czy kiedykolwiek to zrozumiesz.Nie wiem ile masz lat,ile jeździsz,kim jesteś na Łksie.Wiem tylko,że jesteś zdrowo P*********** w negatywnym tego słowa znaczeniu.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

Wasteland

Post autor: Wasteland » 07.05.2016, 09:32

Poleciałeś z tym jeździ:) 3 wyjazdy to nie jeżdżenie.Drugi nawet u siebie nie chodzi bo ciągle w delegacji.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.05.2016, 09:47

Niech jeździ nawet od 30 lat.Nie zmieni to faktu,że jest mocno przytrzymany nie obrażając ludzi chorych.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 07.05.2016, 10:33

ahhahah , no inaczej sie to nie mogło skonczyć niz myslałem....

Dale napierdalajcie tu sami ze soba na mój temat gamonie, bo merytorycznie to zaden z was sie do tego nie odniesie co pisze , bo nie ma nawet na to szansy, jestescie za głupi.
Kto tu ma manie przesladowczą jesli wy sie tu porejstrowaliscie tylko i wyłącznie po to zeby wymyślac jakis stek bzdur na mój temat , co ???

Wy sie ''usmiechacie na nasze posty , i zlewacie to co piszemy'' ? no ku*** w chuuj hahaha , najlepiej to widac po tym jak reagujecie na to co pisze .... Tak samo jak was nie obchodzi to co o was kto inny sądzi, i zlewacie wogole to forum - a fakt że jestescie tu najliczniejszą i grupą i na 1 moj wpis napierdalacie w dziesięciu , to oczywiscie jest jakiś zbieg okoliczności, tak samo jak to że sie zmawialiscie żeby wykorzystywać to forum do siania propagandy. Wasze zawsze było na wierzchu, ale jak teraz jest ktoś kto Wam nie odpuści pety , to już jest płacz, zaklinanie rzeczywistości i wogole jakieś oburzenie...

Jesli nie możecie przepalić tego co pisze, ani nie macie żadnych argumentów żeby obronić te swoje pierdolenia - to ku*** zamilczcie tu wkońcu. Jesli nie możecie tego czytać - to tutaj nie wchodzcie. Jesli jestem wg was głupi, i jestem dzieciakiem, to darujcie sobie kompromitacje , i ku*** mi nie odpowiadajcie. Jesli natomiast az tak bardzo sie wstydzicie swojego Widzewa , i mozecie pisac tylko o nas - to sie przerzuccie na ŁKS, i zaoszczedzicie sobie kompleksów...

i jeszcze jedno baranie jeden:
KlubemŁodziJestRTS pisze: Ty masz chłopie faktycznie coś z głową skoro nawet do nicku się potrafisz dopierdolić nie mającego nic wspolnego z twoim Łksem.Już kiedyś sapałeś o ten nick.
no rzeczywiscie , kurza twarz - Twoj nick nie ma absolutnie nic wspolnego z ŁKSem.
Jaa pieerdole masakra po prostu z Wami czerwone kompleksiary...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 07.05.2016, 10:41

najlepsze jest to że w połowie waszych wpisów sie odnosicie konkretnie do mnie i do tego nicka. Nawet jak tutaj nie pisze, to prowokujecie i chcecie mnie zdyskredytować i zachaczacie o mnie. A potem płacz i ku*** zgrzytanie zębami , że wasze nie może być na wierzchu.
To jest normalne ? Że od c**** osob porejstrowało sie tylko po to żeby pierdolic farmazony na temat gościa - który wkręcają że ma 15 lat i nie chodzi na mecze?
macie jakieś rozdwojenie jaźni , czy ki c*** ??

Wiekszosc waszych kolezkow, a nawet mms, darowała sobie takie zaczepki i prowokacyjne gadki, bo widza ze nic dobrego z tego nie ma. Albo nie mają po prostu jak odpowiedziec bo nie maja argumentów wiec siedzą cicho. Ale nie, bo cały czas musi być tu wianuszek jakiś debili którzy bedą prowokować i napierdalać na nasz temat. Spokojnie , was tez sie w końcu naprostuje.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.05.2016, 10:47

I znowu wywód na całą stronę.Pisz dalej,przynajmniej dobre kino jest.

Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone » 07.05.2016, 10:50

Jeszcze Ci się nie znudziło ? Ty nie widzisz ze sam ze sobą piszesz ? Masz dzisiaj mecz swojej drużyny a Ty od bladego świtu napierdalasz w tą klawiaturę swoją odpocznij troszkę idź się przewietrz ładna pogoda dzisiaj w Łodzi :)

mabo

Post autor: mabo » 07.05.2016, 11:03

Nie wiem czy czytaliście "Zapiski oficera Armii Czerwonej" - Sergiusza Piaseckiego, ale od razu gdy przeczytałem wypowiedzi ene due rabe przypomniała mi się ta książka. "U nas wszystko jest, wszystko lepsze, wy głupi - a ja niszczę was inteligencją."

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 07.05.2016, 11:11

KlubemŁodziJestRTS pisze:
Ene due rabe pisze:Twój nick jednak pokazuje - że to ty musisz mieć jakąś manie przesladowcza i pewnie niemałe kompleksy , ale tego raczej nie wyleczysz....
Powszechne w psychiatrii jest przypisywanie innym swoich cech , i zaburzeń , jesteś idealnym przykładem .
Ty masz chłopie faktycznie coś z głową skoro nawet do nicku się potrafisz dopierdolić nie mającego nic wspolnego z twoim Łksem.Już kiedyś sapałeś o ten nick.

Ty jesteś ewenementem na tym forum i długo już takiego drugiego tutaj nie będzie.Nikt normalny nie będzie pisał od dwóch lat tego samego i czepiał się dosłownie wszystkiego gdzie jest zmianka wroga o jego klubie.No przecież to jest chore,to tylko internet człowieku i 90% ludzi z tego forum wie jakimi markami są Widzew i Łks.
Nie zmienią tego forumowe zaczepki.Każdy kumaty czy w miarę normalny koleś miałby w to wyjebane i uśmiechnąłby się pod nosem tak jak uśmiechamy się my na jakieś wasze posty ale nie ty.Ty w swym niedojebaniu tego nie potrafisz zrozumieć i ujebało ci się w głowie że wykonujesz jakąś misję w internecie.

Z tego właśnie wszyscy mają bekę i polewę.Nie wiem czy kiedykolwiek to zrozumiesz.Nie wiem ile masz lat,ile jeździsz,kim jesteś na Łksie.Wiem tylko,że jesteś zdrowo P*********** w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Sory,że się wcinam w wasze internetowe przepychanki ale tylko takie małe sprostowanie.Musze Cię zmartwić ale hasła takie jak Klubem Łodzi jest...To my kibice Łodzi...są naszego autorstwa a Wy je sobie przejęliście po swojemu,więc nie pisz głupot.
Wyluzujcie trochę,był już taki spokój...
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.05.2016, 11:20

mabo pisze:Nie wiem czy czytaliście "Zapiski oficera Armii Czerwonej" - Sergiusza Piaseckiego, ale od razu gdy przeczytałem wypowiedzi ene due rabe przypomniała mi się ta książka. "U nas wszystko jest, wszystko lepsze, wy głupi - a ja niszczę was inteligencją."
No a najlepsze że to o Widzewie pisze czerwona armia propagandystów:)

Mi się chce śmiać tylko z tego,że on jest święcie przekonany że nas te jego wpisy wkurwiają.Nie czai że jest dobra beka z niego ;)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 07.05.2016, 11:35

no a jak , wcale nie wkurwiają ... z tą Czerwoną Armia to nie wiem ocb, przeciez tak sie nazywacie i sami sobie taki przydomek daliscie ...

Tamto konto enedue... znow zbanowane po raz chyba 3 czy 4 w przeciagu paru miesiecy.

wiec ciach bajera, zobaczymy ile tu będzie spokój ;)
PATO 1908 GANG

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 07.05.2016, 11:41

O propagandystów chodzi.

Mówisz zbanowane?No i nie domyślasz się dalej czemu?To ci podpowiem.Banowany jesteś na prośbę kogoś z Łksu,bo zwyczajnie robisz przypał swoimi wpisami.

mms

Post autor: mms » 07.05.2016, 12:04

N1908 pisze:
mms pisze:
cobytu pisze:Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
W Sieradzu jest tylko Widzew, Warta ma zakaz działania.
To tak mieli ciśnięte na mieście? A czy osoby z Widzewa z Sieradza tak lokalnie nie działali na Warcie? Pytam bo kiedyś byli nawet fajną ekipką,jeździli,zaliczyli jakieś tam drobniejsze dymy. Na meczach u siebie byli po 50-80osób. Więc coś musiało się stać,że Widzew postanowił ich stłamsić w mieście. Ciekawa sprawa.
Warta to lokalny klub, więc wiele osób z fc zaczynało swoją przygodę z kibicowaniem na ich trybunach. Tak jest w większości fan clubów. Dla wielu nr 1 był i jest RTS, Warciarzom się pojebało w głowach i chcieli coś na wzór GKS Bełchatów być samodzielnym i anty Widzew. Nawet koalicje chcieli przeciw nam robić z Kaliszem i Radomskiem :) Po tej informacji odwiedził ich nasz fc na zbiórce czy tam jakimś turnieju, po krótkiej gadce i paru liściach, Warta się skończyła.

adwokat

Post autor: adwokat » 07.05.2016, 12:10

Ene robi ? A jak pan tu niestal wczoraj stwierdził ze lepiej zostawic ziomka przed szpitalem jak worek ziemniaków zeby niemiec przypału , przecierz to mógł byc któregoś brat , dlamnie to największe korestwo co tutaj przeczytałem ,ktoś tu napisał ze cos mi ten fidzew musiał odjebac konkretnego , takie było zycie ze nie raz dostałem po pysku ale tez nikomu nie byłem dłużny , takie miastowe realia były , ale najlepiej wspominam słynny Potok jak jedna z bliźniaczek prosiła na kolanach zeby nielamac , niezapomniane to

mms

Post autor: mms » 07.05.2016, 12:11

Ene due rabe pisze:Wiekszosc waszych kolezkow, a nawet mms, darowała sobie takie zaczepki i prowokacyjne gadki, bo widza ze nic dobrego z tego nie ma. Albo nie mają po prostu jak odpowiedziec bo nie maja argumentów wiec siedzą cicho. Ale nie, bo cały czas musi być tu wianuszek jakiś debili którzy bedą prowokować i napierdalać na nasz temat. Spokojnie , was tez sie w końcu naprostuje.
Stałeś się po prostu nudnym przyjebem :) ciągle p********* o merytorycznej gadce i swoich argumentach, a jak je dostajesz to albo udajesz że nie widzisz albo walisz głupia szyderę jak w rozmowie poniżej:
Ene due rabe pisze:
mms pisze:
Ene due rabe pisze:A o tym kto rozjebal ten temat po raz setny to napewno każdy kto śledził znowu te parę stron się zorientuje
Wystarczy spojrzeć 3 strony wstecz i widać, że to wasza sprawka internetowe gamonie :) Padło proste pytanie, trochę nie wygodne dla was. No a jak coś nie wygodne dla was to szybko obrócić, że u nas gorzej, że wy najlepsi itp.
Towarzyszu MMS, w imieniu Zjednoczonej Republiki Socjalistycznego Związku Radzieckiego przyznaje Towarzyszowi racje i honorowy medal oraz całkowity monopol na prawde...
Merytoryczna rozmowa no nie? :)

adwokat

Post autor: adwokat » 07.05.2016, 12:16

A po Polska Szwecja z łomem w rękach jak wydziczala Korwa biegał ze nawet wasi choozowscy koledzy go odciagali , taka jesteście banda honorowych ludzi hehe

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 07.05.2016, 12:25

Kolejny nick pisze:no a jak , wcale nie wkurwiają ... z tą Czerwoną Armia to nie wiem ocb, przeciez tak sie nazywacie i sami sobie taki przydomek daliscie ...

Tamto konto enedue... znow zbanowane po raz chyba 3 czy 4 w przeciagu paru miesiecy.

wiec ciach bajera, zobaczymy ile tu będzie spokój ;)
Dobrze, że masz drugie konto bo co ty byś w życiu robił. Pamiętasz jeszcze jak pisałeś o sobie w trzeciej osobie?

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 07.05.2016, 20:52

Ene robi ? A jak pan tu niestal wczoraj stwierdził ze lepiej zostawic ziomka przed szpitalem jak worek ziemniaków zeby niemiec przypału , przecierz to mógł byc któregoś brat ,
W sumie nie powinienem ale, co byś k**** jebana zrobiła w takiej sytuacji no co??? Pytam co się stało na Bałutach i kto kogo zostawił na pastwę losu, panie honorowy nie raz i nie dwa widziałem co znaczy honor w waszym pojęciu.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

adwokat

Post autor: adwokat » 07.05.2016, 21:22

A potem na browarze z Leszkiem hehe chłopie rozpedz baranka w ścianę ,dla mnie jesteś zwkla Korwa do wyszczania ,drugiego zstawiliscie w lesie ,no tak no co wy mogliście zrobić ,a że się bili za fidzew to h** tam jest nas pół polski będą następni heheh banda h*** ,najważniejsze są karnety ,frekfecja ,infa na forach ludzie humoru

Wasteland

Post autor: Wasteland » 07.05.2016, 21:57

Łks dziś wygrał w Sieradzu,taka mała informacja bo adwkat w delegacji i nawet nie wiedział że dziś mecz.

adwokat

Post autor: adwokat » 07.05.2016, 22:06

Hehe to proszę jeszcze frekfecje ,ilość sprzedanych biletow

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 07.05.2016, 22:25

O słownik też poproś.

Zamienić kilka zdań się nie da jeśli okaże się, że w czymś jesteście gorsi. Piana się burzy w pysku i gadanie jak z kapryśnymi dzieciakami.
Najgorsze jest to, że wypowiada się tu koleś który ma odklejone klepki, robi przypał swoim, którzy wyzywają go od idiotów, a drugi, co to na mecze swojej drużyny nie chodzi i tyle ich postów tutaj.
No i gadaj z takimi.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 07.05.2016, 22:26

Wasteland , dzięki za troskę...

Nas w Sieradzu 260 osób . Nie przemęczamy się jeśli chodzi o doping , jednak jak już go prowadzimy - jest tak jak byc powinno zawsze...
W drugiej połowie prezentujemy pasy w barwach naszego miasta , i odpalamy 20 wrocławi.

Po meczu psy trochę spinają dupsko , za całokształt naszej wizyty , ale ostatecznie rozchodzi się po kościach . Przez całe 90 minut zawzięcie kręcili nas chyba wszystkimi kamerami jakie pozbierali po domach. Po raz kolejny pozwozili ich tylu ze wszystkich kurwidolkow, że było ich więcej do pilnowania parku za stadionem , niż nas...

Parząc na ogólny poziom organizacyjny w tej lidze , i warunki do jeżdżenia , trzeba oddać że sektor dla gości w Sieradzu , warunki na nim i podejście samego klubu , są w porządku .

[link]

[link]
PATO 1908 GANG

CzBCz

Post autor: CzBCz » 07.05.2016, 22:35

Ta sama osoba niemal post pod postem:
Rozni nas tylko to ze wy ze wszystkim lecicie do internetu i wszystko opsiujecie ( Awanture na Piotrkowskiej zrelacjonowaliscie do S.O. pare godzin po zajściu ) , u nas raczej tak nie jest , musieliscie sie troche namęczyc zeby wyszukać akcje które poszły do mediów...
NA SZCZESCIE nasze ekipy sie róznią w klimacie bądż też inny powie ''stylówce'' i mnie to cieszy, oby taki stan rzeczy sie utrzymywał jak najdłuzej.
fakt jest taki - że to my zaczęliśmy nagrywać filmiki z malowania i rozpierdalania grafów , z malowania opraw , różnych zajawek itp i wrzucać je do sieci.
Szkoda, że jest tu tyko kilka ogarniętych osób, które miło poczytać. Reszta to polemika na poziomie przedszkolaków.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 07.05.2016, 22:45

Weź się p****** gosciu ..

W chuju mam co jest tobie " miło poczytać " ...

Wyciales z kontekstu 2 różne wypowiedzi , i ja nie widzę żeby one były jakieś sprzeczne .
I w 1 , i w 2 jest ujęty stan faktyczny i to jak sytuacja wygląda obecnie , bądź parę lat temu .
I naprawde wyjebane mam czy się z tym zgadzasz czy nie.
Dodatkowo cwany lisie zapomniałeś dodać że ten drugi cytowany post był odpowiedzią na bełkot twojej koleżanki , która stwierdziła że jest zupełnie odwrotnie, niż tam napisałem , i że to wy w tych kwestiach przetarliscie szlaki ...
PATO 1908 GANG

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 07.05.2016, 22:55

Jak masz wyjebane, to po c*** p********* gościu?

Nawet jak nie masz nic do powiedzenia, to napiszesz o tym.
Jesteś rzecznikiem prasowym swojego klubu? Płacą Ci za każdy wywód tutaj?

Co Ty w ogóle masz z tego, że się tutaj tak pocisz?

mms

Post autor: mms » 08.05.2016, 00:27

Kolejny nick pisze:Po meczu psy trochę spinają dupsko , za całokształt naszej wizyty , ale ostatecznie rozchodzi się po kościach . Przez całe 90 minut zawzięcie kręcili nas chyba wszystkimi kamerami jakie pozbierali po domach. Po raz kolejny pozwozili ich tylu ze wszystkich kurwidolkow, że było ich więcej do pilnowania parku za stadionem , niż nas...
Z tego co pamiętam, to jakaś szkółka psiarskich była w Sieradzu albo w Zduńskiej, zawsze mi się myliły te dwa miasta :) Więc mogliście być przy okazji przykładem szkolenia na kibolach.

Pytanie bez napinki. 260 tyle biletów dostaliście czy wchodziło tylu ilu przyjechało?

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 08.05.2016, 08:54

Milej niedzieli :)

Obrazek

popopopo

Post autor: popopopo » 08.05.2016, 10:17

Dziękujemy. Humor w niedziele również dopisuje

Obrazek

jazda08

Post autor: jazda08 » 08.05.2016, 10:20

czy to jest ta czerwona armia??
https://www.youtube.com/watch?v=Py45lV2We3s

popopopo

Post autor: popopopo » 08.05.2016, 10:31

no czerwona armia porządziła sobie

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 08.05.2016, 14:49

adwokat pisze:A jak to sie stało ze najpierw Lech wam odjebal typa którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem a potem wlaziliscie im w d*** ? Czyżby interesiki ludzi z pod znaku H.
Ajak to sie stalo imbecylu ze Legia wam typa odjebala w pociagu w wy skczecie sobie z nia na galerce kto nie skacze ten.. i co gilu za mlody jestes by to wiedziec jonaszu??

jazda08

Post autor: jazda08 » 08.05.2016, 14:55

boli was że jesteście nikim i nic nie potraficie wasza ekipa się na nic nie nadaje bez ruchu byście nie istnieli w H taka jest prawda boli was to i ma bolec

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 08.05.2016, 14:59

jazda08 pisze:boli was że jesteście nikim i nic nie potraficie wasza ekipa się na nic nie nadaje bez ruchu byście nie istnieli w H taka jest prawda boli was to i ma bolec
Kolejny zakompleksiony żydowski pajac,którego boli najmocniejsza sztama w Polsce W&R.I następnym razem Ruch z dużej pędzlu.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 08.05.2016, 15:07

jazda08 pisze:czy to jest ta czerwona armia??
https://www.youtube.com/watch?v=Py45lV2We3s
Rabin lub adwokat skasowali ci konto?

adwokat

Post autor: adwokat » 08.05.2016, 17:34

Nieskasowali niedygaj , kolega ci wyżej napisał bez ruchu nieznaczycie nic , wiec zaciśnij pochwę i szoruj cycki na spacer pajacu

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 08.05.2016, 17:43

Taki sam zakompleksiony pajac z garbatym nosem jak ty.Ale cieszy,że próbujecie na każdym kroku Widzewowi umniejszać :)

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 08.05.2016, 17:55

Kolejny nick pisze: Wyciales z kontekstu 2 różne wypowiedzi , i ja nie widzę żeby one były jakieś sprzeczne .
I w 1 , i w 2 jest ujęty stan faktyczny i to jak sytuacja wygląda obecnie , bądź parę lat temu .
I naprawde wyjebane mam czy się z tym zgadzasz czy nie.
Dodatkowo cwany lisie zapomniałeś dodać że ten drugi cytowany post był odpowiedzią na bełkot twojej koleżanki , która stwierdziła że jest zupełnie odwrotnie, niż tam napisałem , i że to wy w tych kwestiach przetarliscie szlaki ...
adwokat pisze:Nieskasowali niedygaj , kolega ci wyżej napisał bez ruchu nieznaczycie nic , wiec zaciśnij pochwę i szoruj cycki na spacer pajacu
Panowie zauważcie jak są stawiane przecinki u rabina i adwokata.Pajac rabin niby chce merytorycznie dyskutować,kilka razy upominał adwokata a teraz wyszło,że to również jego konto do wprowadzania napinki :D

divide1908

Post autor: divide1908 » 08.05.2016, 19:13

Aleś to sprytnie wykombinował. Widzę, że nie zmarnowałeś niedzieli. Brawo! Do Fanatycy..."majówka po żydowsku" na waszym jak zwykle wysokim poziomie.

ODPOWIEDZ