ahhahah , no inaczej sie to nie mogło skonczyć niz myslałem....
Dale napierdalajcie tu sami ze soba na mój temat gamonie, bo merytorycznie to zaden z was sie do tego nie odniesie co pisze , bo nie ma nawet na to szansy, jestescie za głupi.
Kto tu ma manie przesladowczą jesli wy sie tu porejstrowaliscie tylko i wyłącznie po to zeby wymyślac jakis stek bzdur na mój temat , co ???
Wy sie ''usmiechacie na nasze posty , i zlewacie to co piszemy'' ? no ku*** w chuuj hahaha , najlepiej to widac po tym jak reagujecie na to co pisze .... Tak samo jak was nie obchodzi to co o was kto inny sądzi, i zlewacie wogole to forum - a fakt że jestescie tu najliczniejszą i grupą i na 1 moj wpis napierdalacie w dziesięciu , to oczywiscie jest jakiś zbieg okoliczności, tak samo jak to że sie zmawialiscie żeby wykorzystywać to forum do siania propagandy. Wasze zawsze było na wierzchu, ale jak teraz jest ktoś kto Wam nie odpuści pety , to już jest płacz, zaklinanie rzeczywistości i wogole jakieś oburzenie...
Jesli nie możecie przepalić tego co pisze, ani nie macie żadnych argumentów żeby obronić te swoje pierdolenia - to ku*** zamilczcie tu wkońcu. Jesli nie możecie tego czytać - to tutaj nie wchodzcie. Jesli jestem wg was głupi, i jestem dzieciakiem, to darujcie sobie kompromitacje , i ku*** mi nie odpowiadajcie. Jesli natomiast az tak bardzo sie wstydzicie swojego Widzewa , i mozecie pisac tylko o nas - to sie przerzuccie na ŁKS, i zaoszczedzicie sobie kompleksów...
i jeszcze jedno baranie jeden:
KlubemŁodziJestRTS pisze:
Ty masz chłopie faktycznie coś z głową skoro nawet do nicku się potrafisz dopierdolić nie mającego nic wspolnego z twoim Łksem.Już kiedyś sapałeś o ten nick.
no rzeczywiscie , kurza twarz - Twoj nick nie ma absolutnie nic wspolnego z ŁKSem.
Jaa pieerdole masakra po prostu z Wami czerwone kompleksiary...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !