Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kopiuj i wklej

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Kopiuj i wklej » 28.04.2016, 19:27

Sosnowiec (ten Łódzki) to kogoś fc ??

iparts.pl
altgr

Post autor: altgr » 29.04.2016, 07:05

PanTuNieStał pisze:
PanTuNieStał pisze:
Miałem "okazje" leżeć nie dawno w szpitalu, dowiedziałem się że na neurologii leży jakiś koleś obity przez kiboli, był to Łksiak, strasznie oprawiony, ponoć w okolicach Krzemienieckiej, nie podoba mi się to co robi dzisiejsze pokolenie, takie chujowe czasy.

Odezwij sie na priv, pytalem juz paru osob i nikt nic nie wie, bo z twoich ust nie brzmi to specjalnie wiarygodnie.....
Odbierz priv panie wiarygodny.
Ludzie jesli macie pisac o czyms takim to dajmy sobie juz calkowicie spokoj, calkowity brak info o jakis lepszych akcjach w necie to trzeba pisac o pierdolach...
Kopiuj i wklej pisze:Sosnowiec (ten Łódzki) to kogoś fc ??
Ty jestes normalny ? Chodzi ci o ten co jest kilkadziesiat domow czy kilka ? Bo chyba sa nawet dwie ogromne metropolie o tej nazwie.
ŁKS Łódź Polska !

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 29.04.2016, 09:08

Ludzie jesli macie pisac o czyms takim to dajmy sobie juz calkowicie spokoj, calkowity brak info o jakis lepszych akcjach w necie to trzeba pisac o pierdolach...
Ciężko u ciebie z myśleniem, napisałem to tylko jako luźną refleksje nad dzisiejszymi czasami, nie jako informacje, gdyby to był Widzewiak napisał bym to samo, za moich czasów do takiego katowania kilku na jednego jeśli już dochodziło to bardzo rzadko, dotarło?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 29.04.2016, 11:07

Kopiuj i wklej pisze:Sosnowiec (ten Łódzki) to kogoś fc ??
może ktoś jeździ ale FC tam nie ma

===

12 słów o miłości

Obrazek

mms

Post autor: mms » 29.04.2016, 18:32

Jaka liczba widzów na Łks z Wartą Działoszyn?

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 29.04.2016, 19:08

taka jak na większości Waszych meczów w tamtej rundzie

Wasteland

Post autor: Wasteland » 29.04.2016, 19:19

Chyba miała być szydera ale trochę nie wyszło.Bliżej by było powiedzieć tyle ile średnio Widzewa na wyjazdach w tamtej rundzie.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 29.04.2016, 19:52

Bliżej to by było powiedzieć że było nas tyle ile było ....
A ile dokładnie to sobie poszukajcie , kto szuka nie błądzi ;)

Stosując Wasz system powinniśmy sobie wpisać na fansy frekwencję 1000 osób i wbić lage w rzeczywistość , ale takie rzeczy to u Was a nie na ŁKSie ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

1925

Post autor: 1925 » 29.04.2016, 20:08

pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!

WypuszczaMY powietrze ...... no to juuu i bez spinek bo temat zaczął normalnie żyć !!
:arrow:

Nivek

Post autor: Nivek » 30.04.2016, 05:01

Ene due rabe pisze:Bliżej to by było powiedzieć że było nas tyle ile było ....

Stosując Wasz system powinniśmy sobie wpisać na fansy frekwencję 1000 osób i wbić lage w rzeczywistość , ale takie rzeczy to u Was a nie na ŁKSie ;)
Złap się za obrzezanego i siedź cicho jak siedziałeś do tej pory parchu...
Krótkie pytanie o frekwencje a tu z waszej strony jakieś zagadki, podajcie oficjalną liczbę i po zbędnej polemice. Chyba że wam na tym zależy i zaraz odwrócicie kota ogonem ? I nie przytaczajmy frekwencji z innych lat tylko skupmy się na czasie obecnym. To jaka frekwencja u was ?

Nivek

Post autor: Nivek » 30.04.2016, 06:57

Wantedx pisze:naprawde was interesuje ilu ich na meczach?
Szczerze to chu* mnie to interesuje ale podejrzewam że karykaturę stadionu obok Kaliskiego Dworca odwiedza tak mały % rodowitych Łodzian że aż im wstyd w klikać ewentualnie skopiować i wkleić liczbę.

Hahaha tak w ogóle to do tej pory nie mogę wyjść z podziwu że za prawie 100 mln taką niedopracowaną trybunę postawili i wszyscy udają że są szczęśliwi i nic si nic stało. Tak to jest jak żydzi żydom stawiali a żyd pilnował :D

adwokat

Post autor: adwokat » 30.04.2016, 08:12

Korwo pomiocie wiejski gdyby ratusz niebudowal miejskiego dla miasta , to byś taki skory do polemiki niebyl kmiocie zdotykany , jaki jest kazdy widzi wiec w czym zecz , a Żyda szukaj na zdjęciu rodzinnym ,stul poslady i odpuść bo bedzie zaraz cyrk w temacie

szwadron97

Post autor: szwadron97 » 30.04.2016, 09:04

Nivek pisze:
Szczerze to chu* mnie to interesuje ale podejrzewam że karykaturę stadionu obok Kaliskiego Dworca odwiedza tak mały % rodowitych Łodzian że aż im wstyd w klikać ewentualnie skopiować i wkleić liczbę.

Hahaha tak w ogóle to do tej pory nie mogę wyjść z podziwu że za prawie 100 mln taką niedopracowaną trybunę postawili i wszyscy udają że są szczęśliwi i nic si nic stało. Tak to jest jak żydzi żydom stawiali a żyd pilnował :D

to widocznie dla obu klubow wg twojego myslenia zydzi stawiaja stadiony skoro pieniadze ida z budzetu miasta

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 30.04.2016, 09:36

To pewnie nie na rękę Widzewiakom, ale jakby się któremuś chciało pogrzebać, to znajdzie źródło inspiracji swoich kolegów po szalu, heh.
No i po co to, nie na rękę jest również Łksiakom fakt że jak Widzew zaczął jako jeden z pierwszych klubów w Polsce wypuszczać wlepki to był przez nich wyśmiewany, gdy trend podchwyciła reszta ekip zaczęliście wypuszczać własne edycje, nie tak było?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 30.04.2016, 11:59

Zaczyna się na nowo.
Był spokój to się mms musiałeś spruć nie? Co Cie liczba ŁKSy interesuje? Wyjdź na ośke i zrób coś pożytecznego dla Widzewa.

Prawda jest taka że zarówno u Nas Jak i u sąsiadów będą jeszcze nie raz mecze ze słabą frekwencją, niestety ale gramy w ligach w jakich gramy i nic na to nie poradzimy. Moim zdaniem i tak tragedii nie ma więc po co się napinać i rozpier...ć temat.

mms

Post autor: mms » 30.04.2016, 12:14

Spruć to ci się może d***. Takie teksty to sobie do koleżków puszczaj.

Zapytałem z ciekawości jaka frekwencja, ale widać parchy nie potrafią bez napinki napisać. Nie to nie i tyle.

adwokat

Post autor: adwokat » 30.04.2016, 12:35

Mmesik pilnuj swoj cyrk rozjebundo ok " nie to nie "hehe

Wasteland

Post autor: Wasteland » 30.04.2016, 12:49

Łksu na tym meczu tyle-
[link]
Nie trzeba było pytać skoro nie trzeba do policzenia kalkulatora.Zadowolony mms.
ps.adwokat znowu delegacja:)

adwokat

Post autor: adwokat » 30.04.2016, 12:54

a co chcesz mnie odwiedzić ? Niech kazdy trzyma sie swojego podwórka

cobytu

Post autor: cobytu » 30.04.2016, 15:53

Ja p*******.... 350 chyba było.To dno
.Dla mnie tylu ludzi w pucharze i w srode i po zjebanych wynikach do przewidzenia.Lipa i to fakt Mielismy juz takie kompromitacje na koncie.Niestety.Was jest wiecej a macie podobne wtopy i to na lidze.Wiem to ch#j nie argument.Nie bronie nas bo z jednej strony rozumiem(sam nie bylem)a z drugiej czuje wstyd
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

cobytu

Post autor: cobytu » 30.04.2016, 16:00

mms ma prawo zadać pytanie w tej sutuacji.Sam bym zadał takie :)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.04.2016, 16:16

Nivek pisze:
Ene due rabe pisze:Bliżej to by było powiedzieć że było nas tyle ile było ....

Złap się za obrzezanego i siedź cicho jak siedziałeś do tej pory parchu...
Krótkie pytanie o frekwencje a tu z waszej strony jakieś zagadki, podajcie oficjalną liczbę i po zbędnej polemice. Chyba że wam na tym zależy i zaraz odwrócicie kota ogonem ? I nie przytaczajmy frekwencji z innych lat tylko skupmy się na czasie obecnym. To jaka frekwencja u was ?

I kto zaczyna napinke i inwektywy ??
Napisze po twojemu żebyś ty i tobie podobne frajery zrozumiały

My wiemy ilu nas było i wiemy nad czym musimy pracować. Natomiast wam zakompleksione czerwone parówy c*** do tego.
Nie poznacie naszej liczby ani nigdzie nie wyszukacie " oficjalnej liczby " , bo to nasza sprawa a nie jakiś podmiejskich szczurkow, nie wsadzajcie nosa w nieswoje bo was zaboli ,, elo...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.04.2016, 16:21

Nivek pisze:

Hahahah
W zeszlej rundzie było was w środe na meczu 200 osób na smsie, bez flag u siebie , to wpisywaliscie sobie oficjalna frekwencję 500. Było was 500 to wpisywaliscie 999.
Zapomniałeś o tym pędzlu , czy o c*** chodzi?? Macie taką maszynkę która wam czyści pamięć i możecie dopierdalac się później do innych nie pamiętając o sobie???
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 30.04.2016, 16:35

Dzięki cobytu za odpowiedź, a pozostali możecie się dalej napinać.

Nurni F.

Post autor: Nurni F. » 30.04.2016, 16:56

Są już może jakieś zdjęcia ŁKSu z dzisiejszego wyjazdu do Nowego Dworu?
Wartości to podstawa

Tata psychopata

Post autor: Tata psychopata » 30.04.2016, 17:27

Chyba nie jest tak źle skoro co drugi ŁKS-iak na wyjeździe.
Biorąc pod uwagę ostatnią mizerną frekwencję z PP.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 30.04.2016, 23:31

Rabe może pamięć mam lichą ale obiecałeś coś wyciągnąć z piwnicy,na każdym kroku robisz z gęby cholewe, a jeśli chodzi o frekwencje zarówno tą domową jak i wyjazdową to bacznie przyglądają się sobie wszystkie ekipy bo jest to jakiś ,chodź nie jedyny wyznacznik formy, ale jeśli jest to wstydliwy temat to fakt lepiej go nie poruszać o nic nie pytać może nikt nie zauważy, nie ma tak dobrze. Szkoda że w tych czasach można się zmobilizować dobrze na mecz układowicza bo wiadomo interesy, a olewać mecze własnej drużyny, to nie ma za wiele wspólnego z kibolstwem.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 01.05.2016, 10:25

Niema to jak ludzie którzy zakłamują swoje liczby wyjazdowe i domowe dość bezczelnie,chętnie komentują liczby rywala.
Niema to jak ludzie którzy splamili swój honor nie raz i nie dwa,obnoszą się dalej z hasłem 'ludzie honoru'.
Ostatni edycja wlepek,również z tymże hasłem.Jestem z ŁKSu i to normalne że czuję dużą niechęć do Was,ale to jak zakłamaną ekipą jesteście,jak nie godną do używania hasła 'ludzie honoru' wie już chyba każde dziecko w Polsce.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 01.05.2016, 10:30

PanTuNieStał pisze:Rabe może pamięć mam lichą ale obiecałeś coś wyciągnąć z piwnicy,na każdym kroku robisz z gęby cholewe, a jeśli chodzi o frekwencje zarówno tą domową jak i wyjazdową to bacznie przyglądają się sobie wszystkie ekipy bo jest to jakiś ,chodź nie jedyny wyznacznik formy, ale jeśli jest to wstydliwy temat to fakt lepiej go nie poruszać o nic nie pytać może nikt nie zauważy, nie ma tak dobrze.
Szkoda że w tych czasach można się zmobilizować dobrze na mecz układowicza bo wiadomo interesy, a olewać mecze własnej drużyny, to nie ma za wiele wspólnego z kibolstwem.

Hahahahah.

Myślisz że kogoś obchodzi co pierdoli jakiś czerwony zakompleksiony wiesiek ???

Naprawdę taki kutas u was na pierdzewie , że żyjecie cały czas nami ?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 01.05.2016, 10:57

Jaki u nas kutas będziesz miał okazję przekonać się dzisiaj.
Co do frekwencji - czy to przypadkiem nie ty najwięcej szczękałeś o to jak to zawsze wy podajecie swoje liczby itp? Padło pytanie, jeden z nielicznych rozsądnych -Cobytu odpisał i koniec tematu. A ty jak frekwencja niewygodna to od razu wypisujesz ze nie nasza sprawa itp. Kolejny raz potwierdzasz ze masz rozdwojenie jaźni. Tyle czasu byl spokój w tym temacie - nie spierdolcie tego.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 01.05.2016, 11:24

Więc piszmy o swoich klubach .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 01.05.2016, 11:40

Hahahahah.

Tradycyjnie gdy zaczyna się robić nie wygodnie to hiihihi hahaha hehe i rozmowa sprowadzona do poziomu rynsztoku, zakompleksiony biały żydzie, to co ty p********* zapewne interesuje całe mnóstwo, znowu się zaczęło wszystkie konta odpalone i jazda.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 01.05.2016, 13:14

PanTuNieStał pisze:
Hahahahah.

Tradycyjnie gdy zaczyna się robić nie wygodnie to hiihihi hahaha hehe i rozmowa sprowadzona do poziomu rynsztoku, zakompleksiony biały żydzie, to co ty p********* zapewne interesuje całe mnóstwo, znowu się zaczęło wszystkie konta odpalone i jazda.
Co ty p********* , znowu rozwalasz ten temat pajacu a później będzie płacz lament i wogole ...

Co niby jest dla mnie niewygodne ??
W zeszlej rundzie jak wam wypomnialem że oszukujecie na liczbach i w rzeczywistości chodziło was po kilkaset osób - a wpisywaliscie sobie komplety ( mnożąc sie conajmniej razy dwa ) , to jakoś chętnych do rozmowy nie było ,a wręcz zescie stwierdzili że frekwencja to c*** . Mija nawet nie pół roku i nagle takie ciule jak ty zapominają co było ??

Dziwisz kogos ze mnie to smieszy ?
Pomijam już fakt że pierwszy żeś się sprutusie j***** zaczął pruc i mi ublizac , a teraz odwracasz kota ogonem i płaczesz?
Ty mozesz mi jechac w 1 zdaniu od zydow , a jak ciebie nie moge nazywac wieśniakiem ?? Spojrz sobie na poprzednia stronę to zobaczysz jaki jesteś głupi , i jak nie mozesz bez nas zyc .
ale szybciej ci będzie znowu zgłosić moje wpisy do modów i błagać o bana...

Gościu z Bełchatowa . Nic nowego nie napisałes , i nie znajdziesz nigdzie żeby ktoś z ŁKSu pisał że jest inaczej . Każdy normalny wie jak wygląda rzeczywistość , a ten temat znowu zaczyna się rozpierdalac tylko i wyłącznie dlatego że czerwoni ta rzeczywistość chcą kreować na nowo .
Patrzcie na siebie zydzewiaki bo takiej frekwencji jak u was w zeszlej rundzie - 200 osób bez flag u siebie , to u nas nie znajdziecie za prędko .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

adwokat

Post autor: adwokat » 01.05.2016, 14:01

Jeżeli mało to niech ktoś się ustawi na te "mało" i tyle o co walczycie , jest jak jest takie są czasy i żadne pierdolenie na necie tego nie zmieni .Koniec tematu

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 02.05.2016, 02:46

Proste pytanie o frekwencje i odwracanie kota ogonem, "a wy, a wy". Samo to, ze nie podajecie odpowiedzi na zadane pytanie daje w sumie kazdemu odpowiedź. Na szczescie macie jedengo ogarnietego, ktory potrafi spojrzec trzezwym okiem i ratuje waszego zakrzywionego nosa.
Potraficie zrobic grafikę jesli okaze sie ze na przedstawieniu druzyn bylo was wiecej ale jesli sie okazuje, ze na meczu, co prawda pucharowym, w srodku tygodnia jest was tylko pare stów, to wtedy "zajmijcie sie swoim klubem". No bo jaki dac powod i zarazem dowód (na zdjeciach ujęcia trybuny- nigdy calej), ze wam sie nalezy stadion, ze go bedziecie zapelniac, a w terazniejszej rzeczywistosci "kazdy wie jak jest".

Żeby nie było, ze sie nie zajmuje swoim klubem, u nas komplet, bilety sprzedane na kilka dni przed meczem, z oprawa serpentyn i konfetti oraz wspierani przez Ruch.

MW10

Post autor: MW10 » 02.05.2016, 07:59

NoMatterWhat pisze:Proste pytanie o frekwencje i odwracanie kota ogonem, "a wy, a wy". Samo to, ze nie podajecie odpowiedzi na zadane pytanie daje w sumie kazdemu odpowiedź. Na szczescie macie jedengo ogarnietego, ktory potrafi spojrzec trzezwym okiem i ratuje waszego zakrzywionego nosa.
Potraficie zrobic grafikę jesli okaze sie ze na przedstawieniu druzyn bylo was wiecej ale jesli sie okazuje, ze na meczu, co prawda pucharowym, w srodku tygodnia jest was tylko pare stów, to wtedy "zajmijcie sie swoim klubem". No bo jaki dac powod i zarazem dowód (na zdjeciach ujęcia trybuny- nigdy calej), ze wam sie nalezy stadion, ze go bedziecie zapelniac, a w terazniejszej rzeczywistosci "kazdy wie jak jest".

Żeby nie było, ze sie nie zajmuje swoim klubem, u nas komplet, bilety sprzedane na kilka dni przed meczem, z oprawa serpentyn i konfetti oraz wspierani przez Ruch.
To ja też zadam dwa proste pytania. Czy kilka miesięcy temu chodziło was mniej niż 5 stówek na mecze, bez flag (ligowe!!!)? Zanim udzielisz swojej czerwonej propagandowej odpowiedzi, podpowiem ci że wciąż są filmy w necie. I drugie pytanie, czy to już ten moment kiedy przejeliście miasto, bo było was wiecej niż nas na PP w środku tygodnia o 16? :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

Wasteland

Post autor: Wasteland » 02.05.2016, 09:34

Tak jak napisałeś są filmy na necie.Więc nie rób z siebie błazna pisząc "mecze".Bo sam na siebie bat kręcisz.Mecz!Nie mecze.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 02.05.2016, 10:40

8/8

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 02.05.2016, 14:22