fanatic pisze:Mam pytanie do kibiców Cracovi. Podkreslam ze nie chce sie tu napinac!! Jak wszyscy wiemy czesto na walkach wjazdach itp macie sprzet (przynajmniej z tego co sie mowi i czyta, jak sie myle to prosze o sprostowanie). Wiadomo ze to jest nie honorowe i jednym slowem frajerstwo. Chyba ze po prostu ktos pierwszy zaczol w co watpie. Jak wy sie czujecie z taka opinia i co sami powiecie na ten temat??
powiem ci tak.
Takie juz sie narzucily zasady w Krakowie. A ze my tylko jestesmy spostrzegani za walki, wjazdy ze sprzetem to trudno. nic na to nie poradzimy. nasz lokalny rywal wcale niczym nam w tym nie ustepuje.
KAZDY WALCZY JAK MOZE MY WALCZYMY NA NOZE!
Poprostu wydaje mi sie ze NAM to lata!!!
on pisal o sytuacji ktora panuje teraz!!! a nie jak ona sie zaczela!! naucz sie czytac a pozatym juz nie musisz ;D
najbardziej fachowe akcje kojarza sie z Krakowem!
Ostatnio zmieniony 28.05.2007, 23:03 przez KSC&MZKS&KKS, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytanie do Szalonego_Obserwatora: jak długo będziesz ściemniał, że nie kibicujesz wiśle a jakimś rzekomo jugolom?
niby obserwator a 2/3 postów wywyższają wisłę i najeżdżają na craxę
nieodpisałbym ale chłopcze nie "Jugolom" a Serbą,niezgodze się z twoją smiałą tezą o 2/3 postów bo na Wasze tematy sporadycznie się wypowiadam,i jeśli zależy Ci na mojej opini to TAK uważam że obecni Wisła jest silniejsza (całokształt)od Cracovii...
PS.Prośba do moderatorów ja tu nikogo od"polaczków" niewyzywałem i niezamierzam,więc oczekiwałbym jakiejs reakcji na to "jugole"
Bože pravde, ti što spase
od propasti dosad nas,
čuj i odsad naše glase
i od sad nam budi spas
Moćnom rukom vodi, brani
budućnosti srpske brod,
Bože spasi, Bože hrani
srpske zemlje, srpski rod!
szyderca pisze:jaki ku*** kompleks, nigdy nie żyłem w nim, zawsze byłęm dumny z miłości do mego klubu ( Wy to ze sportem nie powinniście mieć nic wspólnego- wszakże Wy to towarzystwo) i jakże śmiesz to pisac do mnie.
Ten post jak i poprzednie...żenada i dno !
gdzie tu widzisz dno?przytoczyłem mon hasło z ostatnich derbów, które jest dla mnie strzałem w 10:), chyba że śmieszy Cię brak u mnie kompleksów.(poprawione):D
Ostatnio zmieniony 30.05.2007, 16:52 przez szyderca, łącznie zmieniany 1 raz.
szyderca pisze:jaki ku*** kompleks, nigdy nie żyłem w nim, zawsze byłęm dumny z miłości do mego klubu ( Wy to ze sportem nie powinniście mieć nic wspólnego- wszakże Wy to towarzystwo) i jakże śmiesz to pisac do mnie.
gdzie tu widzisz dno?przytoczyłem mon hasło z ostatnich derbów, które jest dla mnie strzałem w 10:), chyba że śmieszy Cię brak u mnie kompleków.
Ja widze jak i kazdy co uczeszczal na lekcje polskiego...
Popracuj nad skladnia, a moze kiedys zostanie Ci to wynagrodzone. Z reszta nie tylko to w Twoich postach zenuje czytelnika. Pozdro
Morpheus05 pisze:
gdzie tu widzisz dno?przytoczyłem mon hasło z ostatnich derbów, które jest dla mnie strzałem w 10:), chyba że śmieszy Cię brak u mnie kompleków.
Popracuj nad skladnia, a moze kiedys zostanie Ci to wynagrodzone. Z reszta nie tylko to w Twoich postach zenuje czytelnika. Pozdro
jesli juz komus wytykasz błędy to sam popracuj nad ortografią bo ile sie nie myle pisze sie zresztą a nie z resztą....
nalezało sie uczyć a nie tylko uczęszczać na lekcje
szyderca pisze:
jesli juz komus wytykasz błędy to sam popracuj nad ortografią bo ile sie nie myle pisze sie zresztą a nie z resztą....
nalezało sie uczyć a nie tylko uczęszczać na lekcje
to dopiero żenuje czytelnika...
Wybacz ten blad ale mimo wszystko uwazam, ze lepiej jest czytac cos po polsku z malym bledem niz caly tekst, ktory jest pokrecony i niepoprawny. Pozdro 600
To w takim razie dlaczego was na ostatnim meczu ligowym było 10000 a wczoraj może z 3000. Wy wspomogliście w bardzo dobrej liczbie Lechie walczącą o awans do ekstraklasy, praktycznie na swoim stadionie (w końcu tam grają wasze rezerwy) a Pasy w mniej prestiżowych rozgrywkach wspomogły Lecha w tyle osób i koniec. Po co ta napinka, że was było 2000 a ich 100. Mecz meczowi nie równy, a i ranga spotkania i poziom tych rozgrywek były zgoła odmienne.
tyminho pisze:To w takim razie dlaczego was na ostatnim meczu ligowym było 10000 a wczoraj może z 3000. Wy wspomogliście w bardzo dobrej liczbie Lechie walczącą o awans do ekstraklasy, praktycznie na swoim stadionie (w końcu tam grają wasze rezerwy) a Pasy w mniej prestiżowych rozgrywkach wspomogły Lecha w tyle osób i koniec. Po co ta napinka, że was było 2000 a ich 100. Mecz meczowi nie równy, a i ranga spotkania i poziom tych rozgrywek były zgoła odmienne.
bo to jest puchar ekstraklasy
bo mecz był w ogólnopolskiej tv
bo bilety były dosyć drogie jak na rangę meczu
mecz był we wtorek, pózną godziną
nas na "głupi" puchar ekstraklasy przychodzi więcej niż Pasów na swój mecz ligowy
PS: Ty to na serio napisałeś?
tu już nie chodzi o to że ich było 100 tylko Lech miał 400 biletów i Pasy nie potrafiły te 300 biletów dla siebie wziąśc? zakładając że Lecha było ze setkę
Mogę Ci tak samo odpowiedzieć. Bo to tylko puchar ekstraklasy, bo mecz był w telewizji, bo to wtorek itp. itd.
Z tym, że was więcej przychodzi na ten puchar niż Pasów na ligę, to może zachowaj trochę obiektywizmu.
Czekałem aż to ktoś napisze, to ku*** skąd ludzie mają czerpać liczby? ( te akurat są za 90 min i są dosyć wiarygodne ) w Waszym przypadku mam czekać aż mi Ś. od Was wyśle e-maila z Waszą frekwencją?
Dzisiaj wracalem autobanem kolo Akademii Ekonomicznej i na przystanku stal dziadek z 70 lat w polarze Wisły Patrzac na to ze okolice niezbyt przyjazne (ul Wesoła nieopodal mieniaca sie uwielbieniem dla Cracovii) ,dziadke grubo przykozaczyl ale coz widac nikt sie nie boi chamow z Craxy (napinka)
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają "
To jest mapka zrobiona bodajże przez jakiegoś doktoranta Uniwersytetu Jagiellońskiego...
Jeździł po Krakowie i notował, w którym miejscu są jakie napisy (nawet te najmniejsze) - później zrobiła się z tego mapa którą widzicie powyżej.
To jest tylko mapa samej Huty...
Co jak co, ale napisy na murach mniej więcej odzwierciedlają, kto gdzie rządzi.
Tabelka z wyjazdami świadczy o tym, że Wisła znacznie lepsza w tym sezonie jeśli chodzi o wyjazdy. Na przekór grze piłkarzy, bo KSC najwyżej w tabeli od wieeelu lat, Wisła najniżej odkąd Telefonika przejęła ten klub.
Reasumując, sezon 2006/2007 dla Wisły.
Krakusy może nie są do końca świadomi, że kibicowanie nie ogranicza się do biegania z kosą po osiedlu
rzecz w tym ze my na wyzsze miejsce w tabeli wskoczylismy zdaje sie pod koniec sezonu, wiec bardziej wymierne beda dane chociażby z rundy jesiennej 2007/08...
Hamer tak po prawdzie to zawsze się znajdzie jakieś usprawiedliwienie.
Dla mnie to juz jest jakaś abstrakcja bo zaraz się okaże że żeby jeździć na wyjazdy to tzreba w pierwszej kolejce zając miejsce od 1 do 5 w tabeli i potem przez cały sezon je utrzymywać.
Można się zabawić w złośliwości i wrzucić kamyczke pod tytułem Szczecin gdzie to już w końcówce sezonu nie jedziecie.
Reszta waszych liczb pewnie też,brak wyjazdów na PE tak samo jak i frekwencja u siebie.To było celowe lub był to spisek ze strony Wisły,czyli to co zwykle.
otua pisze:
Na PE nie jezdzimy, a zamiast do Szczecina specjalnie pojechalismy na Lech-Legia.
PS. masz jakies kompleksy czy co?
Na Lech-Legia było was 25 czyli tylko tylu was jest?!I co to za ekipa,która jezdzi na mecze zgód u siebie,a nie na swoje wyjazdy.Tu nie ma kompleksów,tylko jest niewygodna dla was prawda.
Szyderca-lepiej już nic nie pisz,bo klimaty kibicowskie widac,że sa ci raczej obce.
A propo tej mapy to zajebisty jest ten jeden herb Wisly wsrod 200 Hutnika (okolice Suchych Stawow) , ciekawe kto tam mieszka,ze wstawiono tam ten herb,pewnie jakis przejebany kolo ?
Panowie trzymajmy poziom i nie podejmujmy dyskusji z osobami pokroju "otua". Przecież w takie coś że Szczecin był celowy może uwierzyć tylko zaspane dziecko internetu - jest sesn obalać takkie coś argumentami?