Nowe Szaliki
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
-
-
-
Znajdziesz mi to w jakimkolwiek słowniku ? Bo wydaje mi się, że słowa typu "p*******(ę)" nie są oficjalnie występującymi w polskim słownictwie, więc interpretacja tego błędna. Czyli jedni będą twierdzić, że tak a inni, że siak ...Wrocławianin pisze:dokładnie..."Ę" na końcuboys1951 pisze:PIE...LĘPablo Escobar pisze: chodzi Ci o odwrócony herb Górnika?![]()
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań"
-
[link]raster pisze:Znajdziesz mi to w jakimkolwiek słowniku ? Bo wydaje mi się, że słowa typu "p*******(ę)" nie są oficjalnie występującymi w polskim słownictwie, więc interpretacja tego błędna. Czyli jedni będą twierdzić, że tak a inni, że siak ...Wrocławianin pisze:dokładnie..."Ę" na końcuboys1951 pisze: PIE...LĘ

Szale Lechii ładne.
-
-
"gdy Piasta nie bylo to sie na Górnik jezdzilo"
Ciekaw jestem ilu Was zostanie jak znowu nadejda chude lata.
Swoja droga szale pod wzgledem graficznym sa ladne, bardzo
podoba mi sie czcionka.
Jak dla mnie szalik Lechii - antypzpn przekombinowany. Przeslanie super, ale ja osobiscie nie lubie tego typu szali(chodzi mi o grafike i mase "rzeczy" na nim). Kazdy ma inny gust.
Polonia - ciekawe i mile dla oka szaliczki.

Swoja droga szale pod wzgledem graficznym sa ladne, bardzo
podoba mi sie czcionka.
Jak dla mnie szalik Lechii - antypzpn przekombinowany. Przeslanie super, ale ja osobiscie nie lubie tego typu szali(chodzi mi o grafike i mase "rzeczy" na nim). Kazdy ma inny gust.
Polonia - ciekawe i mile dla oka szaliczki.
-
patrz tam jako żeby twój Górnik czasem nie spotkał los Piasta gdy zaczynał od B klasy..ciekawe ilu was wtedy by zostało...? jak sie ma sukcesy to łatwo szydzić z innych...mapa_fizyczna_polski pisze:"gdy Piasta nie bylo to sie na Górnik jezdzilo"![]()
I te noci kada izdahnem, zadnje pivo za tebe popijem,
I na nebu tom na koje idem ja, Sija moja Wielka Polonia !
-
wulgaryzmy występują oficjalnie w j.polskim,poza tym mam info tel.od prof.Miodkaraster pisze:Znajdziesz mi to w jakimkolwiek słowniku ? Bo wydaje mi się, że słowa typu "p*******(ę)" nie są oficjalnie występującymi w polskim słownictwie, więc interpretacja tego błędna. Czyli jedni będą twierdzić, że tak a inni, że siak ...Wrocławianin pisze:dokładnie..."Ę" na końcuboys1951 pisze: PIE...LĘ

-
-
Zagiąłeś mnie tymtypowy_typ pisze:[link]raster pisze:Znajdziesz mi to w jakimkolwiek słowniku ? Bo wydaje mi się, że słowa typu "p*******(ę)" nie są oficjalnie występującymi w polskim słownictwie, więc interpretacja tego błędna. Czyli jedni będą twierdzić, że tak a inni, że siak ...Wrocławianin pisze: dokładnie..."Ę" na końcu
Szale Lechii ładne.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań"
-
Z nudów... fotka strony z słownika Jęz. Polskiego.raster pisze: Znajdziesz mi to w jakimkolwiek słowniku ? Bo wydaje mi się, że słowa typu "p*******(ę)" nie są oficjalnie występującymi w polskim słownictwie, więc interpretacja tego błędna. Czyli jedni będą twierdzić, że tak a inni, że siak ...
[link]
-
Poza tym kto dziś pamięta wyczyny klubu z Zabrza. Teraz ten klub żadnych znaczących sukcesów nie ma oprócz pozyskania dobrego sponsora. Jest moda na Górnik bo jest w pierwszej lidze i ma w historii spore wyczyny. Połowa osób nie pamięta nawet tych 14 mistrzostw. Gdyby Górnik spadł nieco niżej było by napewno kiepsko z frekwencjąmapa_fizyczna_polski napisał:
micgree napisał:
patrz tam jako żeby twój Górnik czasem nie spotkał los Piasta gdy zaczynał od B klasy..ciekawe ilu was wtedy by zostało...? jak sie ma sukcesy to łatwo szydzić z innych...

-
Juz was o to głowa nie boliArekPiast pisze:Poza tym kto dziś pamięta wyczyny klubu z Zabrza. Teraz ten klub żadnych znaczących sukcesów nie ma oprócz pozyskania dobrego sponsora. Jest moda na Górnik bo jest w pierwszej lidze i ma w historii spore wyczyny. Połowa osób nie pamięta nawet tych 14 mistrzostw. Gdyby Górnik spadł nieco niżej było by napewno kiepsko z frekwencjąmapa_fizyczna_polski napisał:
micgree napisał:
patrz tam jako żeby twój Górnik czasem nie spotkał los Piasta gdy zaczynał od B klasy..ciekawe ilu was wtedy by zostało...? jak sie ma sukcesy to łatwo szydzić z innych...

ps.jak sie ma sukcesy to łatwo szydzić z innych- o jakich sukcesach mowisz? chyba cos przeoczyłem

Są starsi nie ma lepszych GÓRNIK ZABRZE 1948-2008
-
zwróc uwage co cytujesz a potem sie denerwuj ...Bene Natus pisze:Juz was o to głowa nie boliArekPiast pisze:Poza tym kto dziś pamięta wyczyny klubu z Zabrza. Teraz ten klub żadnych znaczących sukcesów nie ma oprócz pozyskania dobrego sponsora. Jest moda na Górnik bo jest w pierwszej lidze i ma w historii spore wyczyny. Połowa osób nie pamięta nawet tych 14 mistrzostw. Gdyby Górnik spadł nieco niżej było by napewno kiepsko z frekwencjąmapa_fizyczna_polski napisał:
micgree napisał:
patrz tam jako żeby twój Górnik czasem nie spotkał los Piasta gdy zaczynał od B klasy..ciekawe ilu was wtedy by zostało...? jak sie ma sukcesy to łatwo szydzić z innych...bez napinki
ps.jak sie ma sukcesy to łatwo szydzić z innych- o jakich sukcesach mowisz? chyba cos przeoczyłem
chodziło mu o to że jak macie sukcesy (14 majstrów) to łatwo sie napinać i szydzićmicgree napisał:
patrz tam jako żeby twój Górnik czasem nie spotkał los Piasta gdy zaczynał od B klasy..ciekawe ilu was wtedy by zostało...? jak sie ma sukcesy to łatwo szydzić z innych

-
-
dla niektórych sama gra w I lidze jest dużym sukcesem...wy się poprostu do tego przyzwyczailiście(macie 14 mistrzow za komuny, gracie od X lat w I lidze) i może nie umiecie zrozumieć że np cieżko jest konkurować z meczem z Legią czy inną Wisła grając z izolatorem Gazobudowa... można was za dużo rzeczy nie lubiec ale ja przedewszystkim nie lubię was za szyderstwo... Ale przyjdzie jeszcze na was czas...Bene Natus pisze:Juz was o to głowa nie boliArekPiast pisze:Poza tym kto dziś pamięta wyczyny klubu z Zabrza. Teraz ten klub żadnych znaczących sukcesów nie ma oprócz pozyskania dobrego sponsora. Jest moda na Górnik bo jest w pierwszej lidze i ma w historii spore wyczyny. Połowa osób nie pamięta nawet tych 14 mistrzostw. Gdyby Górnik spadł nieco niżej było by napewno kiepsko z frekwencjąmapa_fizyczna_polski napisał:
micgree napisał:
patrz tam jako żeby twój Górnik czasem nie spotkał los Piasta gdy zaczynał od B klasy..ciekawe ilu was wtedy by zostało...? jak sie ma sukcesy to łatwo szydzić z innych...bez napinki

I te noci kada izdahnem, zadnje pivo za tebe popijem,
-
-
Całkiem interesująco to brzmi biorąc pod uwage metode waszej "PrOPAGANDY DErBOWEJ", zresztą też macie podobne szale, chociażby z eRką...bishop pisze:smieszni kibice smieszne szaliki, kiedy flaga?
bo smyczki juz byly chyba.
![]()
Wy sobie powinniscie dodac do nazwy klubu nowy twor Piast Anty Górnik Gliwice.
Oceniając innych najpierw popatrzcie na siebie...
P.S. Nie jestem jakimś wielkim fanem Piasta i ja osobiście nie ubrałbym takiego szala ale czasami nie moge czytać wypocin kibiców pewnego klubu którzy mają wiele "ciekawego" do powiedzenia o innych w tematach w których wypadałoby siąść i się zawstydzić...

Sie bawi, sie pije ... sie chodzi na czworaka
-
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
jak masz wklejać takie gów...ne zdjęcie na którym nic nie widać to było sobie oszczędzić, wstrzymać sie i zrobić porządne a nie jarac się tym że dopieczesz rywalowi zza miedzy !Blaise KSG pisze:OK, Piast już się napiął z błędemto teraz czas na nasze najnowsze szale
[link]
Jak widać jedni i drudzy mają kompleksy na swoim punkcie.osfp pisze:Pojebało już tych ludzi do końcaWrzuty na najwieksze kosy sa częścią życia kibicowskiego a tutaj wielkie płacze że ktoś zrobil szal anty. Po to sa kosy żeby nie okazywać im przyjaźni tylko żeby wiedziały gdzie jaki jest stosunek do nich. Szalik mocny ale ma prawo taki być
-
-
-
co do Twoich kompleksów i chorzowskich eRek do góry nogami odpowiedz sobie sam na pytanie, kto w centrum Gliwic praktycznie na kazdym bloku, kazdej kamienicy wypisuje anty ksg, ksg psy badz maluje proporce odwrócone ... ?Sztygar pisze:mogłeś tego tutaj nie dawać bo zaraz ktoś nam zarzuci że sie napinamy i mamy kompleksy ...
ale to nie my na każdym kroku bazgramy i wywieszamy szmaty z odwróconymi eRkamijadąc przez Zabrze do pracy to sie zaprzeproszeniem żygać chce
Pytanie czy te szale Polonii były robione u szulca ?
nie rozmywajmy tematu. bytomskie szale bardzo ładne.
-

lepsza fotka szala ze strony wczesniej

Ostatnio zmieniony 14.02.2008, 01:08 przez Bob Budowniczy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Chce żeby to było ostatnie zdanie w temacie szalików Kopernika.raster pisze:Blaise KSG pisze:OK, Piast już się napiął z błędemto teraz czas na nasze najnowsze szale
[link]
Szybko wam schodzą te szaliki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Podjechaliście w 5 autem, wzieliscie szalik mlodemu i uciekliscie do centrum. Macie + 10 pkt w hools lidze, nie... + 15 bo nie zakryliście tablic (tak mamy nry)
Nie chce dalszej polemiki, nie piszcie bo nie odpowiem, chyba ze na PW. Znam sprawe z pierwszej reki, pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w centrum.
nie reprezentuję oficjalnego stanowiska Kibiców Górnika Zabrze, a jedynie swoje własne, prywatne poglądy.