Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Mms - Jedyne konto jakim się niby podszywalem pod was to był czerwony rabin i chyba każdy to widział od razu. Taki żart na Prima aprilis
I była to odpowiedz na wasze konta z których napierdalacie jako ŁKSiacy . Chciałem pokazać że każdy może sobie założyć jakie chce konto i pisać obojętnie o czym , nawet podszywajac się za wroga ...
Dziwnym trafem osoby niby od nas , które pocisnalem tutaj że są za Widzewem nagle przestali się wpisywać nawet bez slowa ;) przypadek ? Nie sądzę ...
Tak samo jak ci nowozarejstrowani jednopostowcy niby od nas - którzy mieli tyle do powiedzenia na mój temat , jakoś żaden z nich poza jednym nie ODP mi nawet na PW . tez przypadek ?
już jest po temacie , bo kazdy widzi jakie z was frajery internetowe , a od nas każdy normalny wiedział już od dawna do czego jesteście zdolni w imię internetowej propagandy . Fajnie że udało mi się to pokazac szerszemu gronu .
I była to odpowiedz na wasze konta z których napierdalacie jako ŁKSiacy . Chciałem pokazać że każdy może sobie założyć jakie chce konto i pisać obojętnie o czym , nawet podszywajac się za wroga ...
Dziwnym trafem osoby niby od nas , które pocisnalem tutaj że są za Widzewem nagle przestali się wpisywać nawet bez slowa ;) przypadek ? Nie sądzę ...
Tak samo jak ci nowozarejstrowani jednopostowcy niby od nas - którzy mieli tyle do powiedzenia na mój temat , jakoś żaden z nich poza jednym nie ODP mi nawet na PW . tez przypadek ?
już jest po temacie , bo kazdy widzi jakie z was frajery internetowe , a od nas każdy normalny wiedział już od dawna do czego jesteście zdolni w imię internetowej propagandy . Fajnie że udało mi się to pokazac szerszemu gronu .
PATO 1908 GANG
-
O kim ty piszesz to jakaś postać z twojej bajki?wujka dobra rada :D to jest wspaniała rada,pycha,świetna rada,bardzo dobra rada.
myjster
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Taki żarcik? Widzisz ja nie muszę się pod nikogo podszywać i robić sobie żarcików. Jakbyś miał choć trochę oleju w głowie to byś wiedział, że internetowi napinacze są i od nas i od was. Tak samo jak kiedyś wybrano moda od nas i od was. Ale nie ty musisz równać się poziomem do debili i spinać poślady. Od was osoby też się podszywają pod nas i też to nazwiesz żarcikami? Każdy kij ma dwa końce.Kolejny nick pisze:Mms - Jedyne konto jakim się niby podszywalem pod was to był czerwony rabin i chyba każdy to widział od razu. Taki żart na Prima aprilis
Jakiemu gronu to udowodniłeś? Myślisz, że ktoś cię tu poważnie traktuje?
-
Poziom samouwielbienia 100%
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Mms - nie rozsmieszaj mnie ku*** .
Tylko winny się tłumaczy, ty jak widać masz wytłumaczenie na wszystko , nawet jak coś jest czarno na białym że się osmieszyliscie teraz , w danym momencie ...
Piątek jest , proponuje piwko jebnac , jointa zjarac się odprężyć .
Tylko winny się tłumaczy, ty jak widać masz wytłumaczenie na wszystko , nawet jak coś jest czarno na białym że się osmieszyliscie teraz , w danym momencie ...
Piątek jest , proponuje piwko jebnac , jointa zjarac się odprężyć .
PATO 1908 GANG
-
Gdzie się tłumaczę? Mówię ci, że jedna i druga strona robi podobnie. Chyba za trudne do zrozumienia :)
A ja proponuję wylogować się, poćwiczyć albo wyjść na miasto :)
A ja proponuję wylogować się, poćwiczyć albo wyjść na miasto :)
-
-
kolejny nick a możesz powiedzieć jaką masz chorobę albo czego ci brakuje w życiu że napierdalasz przed kompem non stop jak rasowy gimbus?wiesz jesteś wrogiem ale może uda się jakoś ci pomóc.wal śmiało.
-
Tak na rozluźnienie, chłopaki z Limanki jestście sławni w piwnym podziemu:
https://www.facebook.com/BrowarPiwoteka ... =3&theater
chociaż nie do końca mi się to podoba.
https://www.facebook.com/BrowarPiwoteka ... =3&theater
chociaż nie do końca mi się to podoba.
-
Red power pisze:kolejny nick a możesz powiedzieć jaką masz chorobę albo czego ci brakuje w życiu że napierdalasz przed kompem non stop jak rasowy gimbus?wiesz jesteś wrogiem ale może uda się jakoś ci pomóc.wal śmiało.
Red Power możesz powiedzieć jaką masz chorobę albo czego ci brakuje w życiu że napierdalasz przed kompem non stop jak rasowy gimbus?wiesz jesteś wrogiem ale może uda się jakoś ci pomóc.wal śmiało.
http://www.kibice.net/forum/search.php? ... 6&sr=posts
W tydzień najebales jednak więcej ;) i pamietaj że wszedłeś tutaj tylko i wylacznie z powodu tego gimbusa. I jemu poswieciles większość swojego czasu. Gratuluję
Z mojej strony koniec , zobaczymy co to będzie dalej .
PATO 1908 GANG
-
ale ja tu nie napierdalam od roku tego samego a moje poprzednie konto z 2007 czy 08 roku już chyba nieaktywne w każdym bądź razie nie pamiętam hasła.
Według mnie powinieneś się udać na leczenie bo serio ale jak ktoś tak z boku spojrzy to jest to chore ale może kochasz to to pisz kolejny rok,dwa czy pięć.
Według mnie powinieneś się udać na leczenie bo serio ale jak ktoś tak z boku spojrzy to jest to chore ale może kochasz to to pisz kolejny rok,dwa czy pięć.
-
Gowno mnie to obchodzi , bo napisać to sobie możesz nawet że jesteś Batmanem i masz milion na koncie , ale nie pamiętasz na jakim.
O mnie się nie martw .
Nie odpisujcie już na to podmiejskie .
Ciach .....
O mnie się nie martw .
Nie odpisujcie już na to podmiejskie .
Ciach .....
PATO 1908 GANG
-
no właśnie tak jak ty możesz pisać że jesteś znany na Łksie.
-
Tak sie zastanawiam kiedy ktos bedzie przez Was panowie wszystkowiedzacy ... ( z jednej jak I drugiej strony ) mial lipe z psami. Bo jakis pierdolony pies z wojewodzkiej lub miejskiej skojarzy fakty .... i co ku*** wtedy ? Rozjebaliscie temat na maxa a przez wasza ku*** glupote ktos kiedys moze miec duze problemy. Ps. Co za ku*** czasy zeby cisnac sobie w necie a nie wyjsc na solo..... chyba sie.ku*** starzeje.

-
Jasne psiarnia będzie zawijać bo ktoś coś na k.net napisał.Na jakim ty świecie żyjesz?1925 pisze:Tak sie zastanawiam kiedy ktos bedzie przez Was panowie wszystkowiedzacy ... ( z jednej jak I drugiej strony ) mial lipe z psami. Bo jakis pierdolony pies z wojewodzkiej lub miejskiej skojarzy fakty .... i co ku*** wtedy ? Rozjebaliscie temat na maxa a przez wasza ku*** glupote ktos kiedys moze miec duze problemy. Ps. Co za ku*** czasy zeby cisnac sobie w necie a nie wyjsc na solo..... chyba sie.ku*** starzeje.
-
Przeczytaj dokladnie co napisalem, przeanalizuj i wysnuj sobie wnioski .... zreszta, czytajac to co piszesz widze iz tez jestes Wszechwiedzacy .... ehh, udanego weekendu :-)

-
Przeczytałem.I jakie niby psiarnia ma skojarzyć fakty po przeczytaniu tutaj czegoś a potem na jakiej podstawie ktoś może mieć problem?Zresztą psiarnia wie więcej niż większość wpisujących się tutaj.
-
bnowak pisze:Czy ktoś może powstrzymać to widzewskie sranie i tchórzowskie drżenie w tym wątku
(nie donoszę i nie proszę o nic administratorów),
chodzi mi raczej o nie-reagowanie normalnych Ludzi na wpisy dokonywane przez CIPY, ZGWAŁCONE RTS-wsiowskie PANIENKI,
jędrasowskich mimowolnych wielbicieli - DONOSICIELI, łajna wydobywającego się spod palców fan-clubowych WSIOKÓW itp.
To jest poważne pytanie, więc niech ktoś coś z tym zrobi...
Bo powoli tego forum odechciewa się czytać,
dopóki udzielają się na nim WIDZEWSKIE RZYGOWINY. :) Uprzejmie chciałbym wam przekazać - wszyscy kibice gównianego podłódzkiego klubu spod znaku "wiejskiego żydowskiego karczmarza" -
stanowicie tylko i wyłącznie wargi waginowe starych, rozlazłych kobiet - oto czym jesteście MMS. RED POWER, WASTELAND, WALCZZAWSZE oraz inni geje!
Mówię to z całą świadomością...
Jesteście homoseksualstami!
Wasze napinkowe wpisy na to wskazują i powinno się was eksterinować zboczeńcy.
To jest ostateczne wytłumaczenie, dlaczego nie stanowi dla wad problemu gwałt dokonany na waszym koledze.
Ogólnie wszystko się zgadza,ale 'homoseksualiści' ???!! Co to w ogóle ma być i kto używa takich słów.prawidłowe określenie to cioty ,pederaści itp. Obawiam się,że słowa,którego użyłeś mogą nie odnieść do siebie czerwone chłopaki a te co ja podałem są im zapewne bardzo bliskie.
GOOGLE -> "ZGWAŁCONY KIBIC W MADRYCIE"
-
Co w końcu z tym kolesiem z wrw co go w Madrycie zgwałcili?EŁksa jakąś zbiórkę robiła na jego leczenie ale jak to się skończyło nikt nie pisał.
-
enedue zrób koalicję internetową z ksgks oni lubią robić koalicje żeby sobie radzić na śląsku a i ty będziesz miał łatwiej.
bnowak---jak tam chłopak z wrw ? Zruchane biedactwo przez pedałów z madrytu
przyznaj się , masz zmazy nocne na myśl o tym że w Madrycie byłbyś brany na dwa baty?? no nie wstydź się!
adwokat- tak chciałem Ci jakoś kulturalnie odpisać...hmm... wiem, eureka! c*** ci w serce żydowska k**** za to że wycierasz swojego żydowskiego ryja śmiercią człowieka, żebyś zdechł na raka jąder , ops sorki ,to niemożliwe ty masz p**** między nogami !!!!
jak wy szmaty z Łksu macie czelność nam cisnąć od żydów??!
możecie mieć najlepszą chuligankę w Polsce i w kosmosie ale i tak zawsze będziecie zwykłymi k****** którym pozostało czochranie się po zawszonej łepetynie i zastanawianie : jak to się stało że ten mały osiedlowy klubik zabrał wam frajerzy pół Łodzi?
..a w Piotrkowie pomagacie ruchać panny w agencji "latającego ssaka" żeby obroty były i wam fan lub nie pierdolnął na plecy?
ciekawe jak się czujecie bijąc piątki z kilkoma zapaśnikami z Piotrcovii, którzy jakiś czas temu śpiewali "j**** j**** j**** Łks'
NIE JESTEM Z PIOTRKOWA hahah hehehe hihihi hohoho
na kacu lepiej się tu pisze :-)
bnowak---jak tam chłopak z wrw ? Zruchane biedactwo przez pedałów z madrytu
przyznaj się , masz zmazy nocne na myśl o tym że w Madrycie byłbyś brany na dwa baty?? no nie wstydź się!
adwokat- tak chciałem Ci jakoś kulturalnie odpisać...hmm... wiem, eureka! c*** ci w serce żydowska k**** za to że wycierasz swojego żydowskiego ryja śmiercią człowieka, żebyś zdechł na raka jąder , ops sorki ,to niemożliwe ty masz p**** między nogami !!!!
jak wy szmaty z Łksu macie czelność nam cisnąć od żydów??!
możecie mieć najlepszą chuligankę w Polsce i w kosmosie ale i tak zawsze będziecie zwykłymi k****** którym pozostało czochranie się po zawszonej łepetynie i zastanawianie : jak to się stało że ten mały osiedlowy klubik zabrał wam frajerzy pół Łodzi?
..a w Piotrkowie pomagacie ruchać panny w agencji "latającego ssaka" żeby obroty były i wam fan lub nie pierdolnął na plecy?
ciekawe jak się czujecie bijąc piątki z kilkoma zapaśnikami z Piotrcovii, którzy jakiś czas temu śpiewali "j**** j**** j**** Łks'
NIE JESTEM Z PIOTRKOWA hahah hehehe hihihi hohoho
na kacu lepiej się tu pisze :-)
-
Od razu zaznaczę, że nie chcę się spinać, ale mam pytanie do ogarniętych z Widzewa.
Pozwalacie takim osobom na wyjazdy jeździć? https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Typ w internecie zgrywa kozaka, zdjęcia w kominach, z siekierami, criminal family, a tu się chwali, że jest jebaną ochroniarką, i zapewne współpracuje z psami jak musi, ale na zdjęciach ACAB... Po jego znajomych widać że gościu nie jest tylko piknikiem oglądającym mecze w TV.
Pozwalacie takim osobom na wyjazdy jeździć? https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Typ w internecie zgrywa kozaka, zdjęcia w kominach, z siekierami, criminal family, a tu się chwali, że jest jebaną ochroniarką, i zapewne współpracuje z psami jak musi, ale na zdjęciach ACAB... Po jego znajomych widać że gościu nie jest tylko piknikiem oglądającym mecze w TV.
-
A wiesz czym jest internet?To takie miejsce gdzie byle łajza może pisać co mu ślina na język przyniesie,podawać się za kozaka w rzeczywistości będąc pizdą(np.rabin),dodawać sobie lat i robić z siebie starego kibola(np.adwokat)jak i osoba z pejsbuka.I skąd ci się wzięło że na wyjazdy jeździ,pewnie był raz czy dwa na meczach typu Poznań(kilka tysięcy)bo jakoś go w życiu nie nie widziałem.
ps.pejbuk coś jak dawniej SB;)
-
Tylko widzisz, problem w tym że Ci wszechwiedzący nie bardzo potrafią czytać ze zrozumieniem. Tyczy się to zarówno jednych jak i drugich. Brakuje jeszcze tylko żeby ksywy podawali.1925 pisze:Przeczytaj dokladnie co napisalem, przeanalizuj i wysnuj sobie wnioski .... zreszta, czytajac to co piszesz widze iz tez jestes Wszechwiedzacy .... ehh, udanego weekendu :-)
-
Bez napinki: ten typ z eŁKSy, co go w Madrycie brali we dwóch, to już lepiej?
-
Wasteland, ja tylko pytam, bo patrząc że ma zdjęcia spod "dziesiony" w znajomych osoby które są u was bardzo znane, zdjęcia z waszych meczów, myślałem, że typ jest znany. Mam nadzieję, że takiego typa będziecie gnać, bo nie daj Boże ktoś taką szmatę jebnie na mieście, bo widzę że nie kryje barw, a potem się rozjebie na psach. Takie osoby na żadnym polskim stadionie nie powinny mieć miejsca..Wasteland pisze:A wiesz czym jest internet?To takie miejsce gdzie byle łajza może pisać co mu ślina na język przyniesie,podawać się za kozaka w rzeczywistości będąc pizdą(np.rabin),dodawać sobie lat i robić z siebie starego kibola(np.adwokat)jak i osoba z pejsbuka.I skąd ci się wzięło że na wyjazdy jeździ,pewnie był raz czy dwa na meczach typu Poznań(kilka tysięcy)bo jakoś go w życiu nie nie widziałem.
-
Z okolicznych miast, wiosek Łodzi kto komu kibicuje?
Zgierz - ?
Rzgów
Tuszyn
Aleksandrów
Konstantynów
Pabianice
Piotrków Tryb.
Tomaszów
Turek
Zgierz - ?
Rzgów
Tuszyn
Aleksandrów
Konstantynów
Pabianice
Piotrków Tryb.
Tomaszów
Turek
-
Zgierz - WidzewCocoJambo pisze:Z okolicznych miast, wiosek Łodzi kto komu kibicuje?
Zgierz - ?
Rzgów
Tuszyn
Aleksandrów
Konstantynów
Pabianice
Piotrków Tryb.
Tomaszów
Turek
Rzgów - Widzew
Tuszyn - Widzew
Aleksandrów - 70 do 30 dla ŁKS
Konstantynów - 60 do 40 dla ŁKS
Pabianice - 95 do 5 dla Widzewa
Piotrków - 95 do 5 dla ŁKS
Tomaszów - Widzew
Turek - to już inne województwo, żadne okolice w porownaniu z resztą. Ktoś pisał w którymś temacie, że podzielone między Widzew i Lech ale info do potwierdzenia.
JEST TO MOJE ZDANIE WIĘC JEŚLI FAKTYCZNIE JEST INACZEJ TO NIECH KTOŚ POPRAWI ŻEBY SIĘ NIE ZROBIŁO NAPIĘCIE NA KOLEJNYCH 30 STRON.
-
Dziwne, że wgl ktoś w Aleksandrowie i Konstantynowie jest za Widzewem... graniczą z dzielniami ŁKSu... powinno być 100% ŁKS.
-
Według mnie Kanzas bardziej podzielony. Łks-u trochę więcej, ale Widzew aktywniejszy.
-
Ciebie to dziwi a pomyśl jak to musi wkurwiać samych zainteresowanych.CocoJambo pisze:Dziwne, że wgl ktoś w Aleksandrowie i Konstantynowie jest za Widzewem... graniczą z dzielniami ŁKSu... powinno być 100% ŁKS.
-
Wgl ja nie rozumiem jak ktoś w Łodzi może kibicować Widzewowi spoza dzielni Widzew...
Moja opinia tylko ;)
Moja opinia tylko ;)
-
Tu trzeba się cofnąć sporo lat wstecz do czasów gdy Widzew przejął sporo terenów w Łodzi.Mało brakowało a Łks zostałby dojebany całkowicie i dziś byłby jak Polonia w Warszawie.No ale przynajmniej jest ciekawie:)
-
Mało brakowało tzn? jakaś sytuacja konkretna? sukcesy kopaczy Widzewa?
-
Sukcesy jedno a drugie Łks jak sami przyznają był wtedy w kryzysie co Widzew wykorzystał ale nie do końca czyli nie dorżnął wroga.CocoJambo pisze:Mało brakowało tzn? jakaś sytuacja konkretna? sukcesy kopaczy Widzewa?
-
No ale teraz na szczęście się wyrównało! Tyle, że wydaję mi się, że Widzew jest konkretniejszą ekipą.
-
Pomyśl jak mało brakowało skoro Widzew przodował na Retkini czy Teofilowie. Jednak ułożyło się jak ułożyło i miasto ogarniają dwie konkretne załogi przez co jest na pewno ciekawie.Red power pisze:Sukcesy jedno a drugie Łks jak sami przyznają był wtedy w kryzysie co Widzew wykorzystał ale nie do końca czyli nie dorżnął wroga.CocoJambo pisze:Mało brakowało tzn? jakaś sytuacja konkretna? sukcesy kopaczy Widzewa?
-
a teraz z innej beczki: z tego co wiem OSTR był zawsze za ŁKS, bywał on na meczach?
-
Bywał.CocoJambo pisze:a teraz z innej beczki: z tego co wiem OSTR był zawsze za ŁKS, bywał on na meczach?
-
na Galerze? :D I w jakich czasach ostatnio czy dawno temu za małolata tylko?
-
bezimienny1312 pisze:Pomyśl jak mało brakowało skoro Widzew przodował na Retkini czy Teofilowie. Jednak ułożyło się jak ułożyło i miasto ogarniają dwie konkretne załogi przez co jest na pewno ciekawie.Red power pisze:Sukcesy jedno a drugie Łks jak sami przyznają był wtedy w kryzysie co Widzew wykorzystał ale nie do końca czyli nie dorżnął wroga.CocoJambo pisze:Mało brakowało tzn? jakaś sytuacja konkretna? sukcesy kopaczy Widzewa?
Widzew przodował na RTK, albo TEO ? To, ze było tam trochę osób nie znaczy, że przodował. Te dzielnice zawsze były za ŁKS, nigdy nie były nawet zagrożone. ŁKS stracił Dąbrowę, Chojny, nawet Górniak, ale nawet przez chwilę nie stracił RTK i Teo.
Poza tym co wy z tym dożynaniem wroga, co mieli zabić ich ? ŁKS miał kryzys, ale nigdy nie było takiej przewagi RTS, jak w Wawie Legii nad Polonią. Coco twoim zdaniem Widzew ma lepszą ekipę, a moim ŁKS. Znowu zacznie się dyskusja o Potokach, Aleksandrowach, Parkach 3 maja, Poddębicach itd. Niekończąca się opowieść. Niektórzy zahaczą jeszcze o korzenie ŁKS tradycyjnie.