NoMatterWhat pisze:N1908, oczywiscie wy nie wchodzicie na nasze strony i nie czytacie naszego forum.
Najmniej powinnismy wiedziec o wrogu, to zes zablysnal.
A to o co pytalem, to tylko po to by pokazac jacy kumacze zdesperowani sa u was, by wpasc na pomysl o wynajeciu mieszkania dla kibica ze SP, by ogarniac to osiedle.
No ale to nic, trzeba bylo napisac o Widzewie na tym osiedlu i po temacie.
no wiec my akurat wiemy o was w takim razie najwiecej co mozna wiedziec - wiec krotko tam pizdy, bo wy se jedynie fansy możecie czytać ;) my wiemy co o nas sądzą wasze najwazniejsze osoby i jaką stosujecie propagande, natomist wy se mozecie wymyslac bajki jedynie...
''Pokazac jacy kumacze są zdesperowani'' ?? hahah kto tu robi lipe swoim kibicom. Twierdzisz tak bo zes wyczytał wpis jakiegos dzieciaka na fansach gdzie sie wpisuje 20 osob ? przed chwilą zes tu wklejał ze to co pisała wasza kumateria, na forum gdzie takie gile jak ty nie miały nawet dostepu - to jest nic, a teraz sie posiłkujesz wpisami u nas na fansach ? co za z****** łeb..
moze sie pochwalicie tym co sie odpierdala na waszym ogolnym i oficjalnym forum , gdzie panuje cenzura jak w ZSRR i ludzie za wpisy np na temat cacka i na inne niewygodne tematy dostawali bany ?? to wasza jedyna broń w internetowej walce pizdy, szkoda ze ''walczycie '' nawet ze swoimi ;)
Red Power to cyz moje wpisy ktos traktuje powaznie to pierdoli mnie to, kazdy moze sobie wywnioskowac po tym co i jak pisze, czy mowie prawde czy nie. To ze posługuje sie ogolnodostepnymi faktami a nie wymyslam jakis bajeczek i nie wywlekam wszystkiego do neta jak wy to jest niby dla mnie minus ??
Całe to forum ma beke ale z was i z waszej propagandy...
Proponuje zeby wpisywała sie tutaj wyłącznie wasza koleżanka z konta Stowarzyszenia Kibiców - ktora ma wieksze pojecie o wszystkich sprawach i pisze normalniej niz wy kurewki farmazoniarze co sie z niczym nie mozecie pogodzić...