Pani Blond fajna i chyba jako jedyna na "trzeźwo" ....bo jak widze inne panie chyba troszke "przywaliły" że się tak wyraże w nos :}....dwie muszą rękami sobie pomagać, jedną nieźle wykręca a jedna juz oczy zamyka ...oglnie fotka fajna...
Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke
jak dla mnie to jest zwykły szalik jakich wiele panienek nosi nie związane z jakim kolwiek klubem a ze akurat w ich barwach, bardziej przypadek niz prawdziwa kibicka.
Bolca Szmaty szukaja a czym sie faceci interesuja wiadomo to maja swoj chwyt teraz......
moze dla odmiany zapoda ktos Normalna Sliczna Fanke Radzionkowa na Stadionie w barwach jak i ubraniach
www.YBB.prv.pl pisze:jak dla mnie to jest zwykły szalik jakich wiele panienek nosi nie związane z jakim kolwiek klubem a ze akurat w ich barwach, bardziej przypadek niz prawdziwa kibicka.
Wiem, że nie ocenia sie książki po okładce ale patrząc na tą panne z Górnika to gołym okiem widać, że kutas pasuje jej do buzi jak ulał. Nie zdziwiłbym sie jakby miala konto na fotce.
Oczywiscie bez napinki bo może ma bogate wnętrze, jest inteligentna a z obiadem czeka na męża\chłopaka..
GKS_Tychy'71 pisze:Wiem, że nie ocenia sie książki po okładce ale patrząc na tą panne z Górnika to gołym okiem widać, że kutas pasuje jej do buzi jak ulał. Nie zdziwiłbym sie jakby miala konto na fotce.
Oczywiscie bez napinki bo może ma bogate wnętrze, jest inteligentna a z obiadem czeka na męża\chłopaka..
No spadłem z krzesła Dojebałeś po całości
Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
Kobieta z Polonii widać kumata w klimatach, wie że w Gdyni wypada odwiedzić Ejsmonda - to się ceni
Ale z ostatnim zdjęciem to Ją troszkę poniosło , a koleżankę jezcze bardziej
Widać ze w Bytomiu maja krewkie kibicki.Pamietam jak na wyjezdzie do Bytomia 3 klientki stały pod stadionem jedna w kurtce bejsbolowej i ładnie sie napinały, niewybredne teksty i gesty z ich strony leciały Dziwne klimaty
JSC pisze:Kobieta z Polonii widać kumata w klimatach, wie że w Gdyni wypada odwiedzić Ejsmonda - to się ceni
Ale z ostatnim zdjęciem to Ją troszkę poniosło , a koleżankę jezcze bardziej
jak dla mnie zdjecie normalne. a kolezanka (o blondynke chodzi- 1 w znajomych hehe ) bardzo ladna