ZKS CONCORDIA 1909 pisze:Ten Kwazimodo co stoi na tym zdjęciu [link] po prawo to przywódca klubu kibica Piotrcoviii Piotrków. Tutaj jeszcze fotka jego i jego koleszków z niedawnego wyjazdu do Lubina [link] (2 od lewej)
To jest żałosne rozumiem kazdy chce z dala od korupcji ale podnosic jakies gowienka z tej gazety jest zalosne nie raz bluzgaliscie ta gazete i nia dupe wycieraliscie a teraz podnosicie kawalek kartki z ich reklamą bo im tylko o to chodzi...
robiłem pare fdotek na emczu ale tego nie widizłaem nawet nie kojaze co to za sektory
najparwdopodobniej vipy albo koło to się nie dziwie ze ktos to gówno podniósł
ZKS CONCORDIA 1909 pisze:Ten Kwazimodo co stoi na tym zdjęciu [link] po prawo to przywódca klubu kibica Piotrcoviii Piotrków. Tutaj jeszcze fotka jego i jego koleszków z niedawnego wyjazdu do Lubina [link] (2 od lewej)
Podobny, ale to chyba nie ten sam?
To jest ta sama osoba. On prowadzi młyn na Piotrcovii organizuje wyjazdy itd. A co do ich wyjazdów to jest to chyba ewenematn jeśli chodzi o Polske. Osoby zasiadające w ich młynie nie dość ze za bilet nie placą nic to jeszcze dostaja po 10 zł. Prezes klubu kupił wszystkim szaliki, koszulki, płaci za transport na wyjazd no i przy okazji ich ostatniego wyjazdu włożył im nawet do autokaru skrzynke wódki... Klakierzy, frajerzy i alkoholicy.
To jest żałosne rozumiem kazdy chce z dala od korupcji ale podnosic jakies gowienka z tej gazety jest zalosne nie raz bluzgaliscie ta gazete i nia dupe wycieraliscie a teraz podnosicie kawalek kartki z ich reklamą bo im tylko o to chodzi...
Ciekawe gdzie to jest bo na pewno nie na Legii - u nas nie ma niebieskich krzesełek! Skąd to zdjęcie? Ktoś wie? Bo wiochę nam robi - j...ć Fuckt!!!
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Czy dla was ważne jest że te kartki są z Fucktu ?? czy to jaka jest ich treść?? wygląda to tak jakby spora ilość osób miała duży kompleks na punkcie faktu
BarteKSH pisze:Czy dla was ważne jest że te kartki są z Fucktu ?? czy to jaka jest ich treść?? wygląda to tak jakby spora ilość osób miała duży kompleks na punkcie faktu
Widac że znasz znaczenie słowa "kompleks" Widać że nauczyłeś się go podczas czytania napinek na tym forum :Kompleks faktu" - LOL!
Przecież wiadomo, że gazeta ta walczy z wszelkimi przekrętami tylko dlatego żeby przypodobać się potencjalnym odbiorcom - oczywiście tych o najniższym poziomie rozwoju umysłowego w tym kraju. Nie chodzi im na pewno o moralność, zasady etc.
Chyba logiczne, że podnosząc te kartki biora udział w "kolejnej udanej akcji Faktu" i przyczyniają sie do promocji tego ścierwa, nie mówiąc o tym, że jest tam logo owego brukowca.
Dobra, dość rozmywania.
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
AGBD pisze:
Ciekawe gdzie to jest bo na pewno nie na Legii - u nas nie ma niebieskich krzesełek! Skąd to zdjęcie? Ktoś wie? Bo wiochę nam robi - j...ć Fuckt!!!
Bełchatów w Szczecinie ( 26.05.07 ) ,na wcześniejszym zdjęciu kolor krzesełek również wskazuje na Szczecin ,tylko skąd tam sie wziął koleś w koszulce Legii...
Tamto wcześniejsze zdjęcie nie jest z sektora gości, bo z tyłu była powieszona flaga BEŁCHATOWIANIE. Ale może to był sektor Pogoni.
Kielczanin pisze:Nie rozumiem kibiców Bełchatowa. Po c*** reklamowac takiego szmatławca jak Fakt? Gazety która jest nastawiona do nas antykibicowsko??? Po c*** im robić reklame? Ludzie, puknijcie sie w czoła, wy którzy to podnosiliście reklamując tą szmatławą gazete!
Dokładnie. Z tego to tylko konfetti mogliście zrobić. Nie wiem nie było w waszej ekipie osoby, która nie widziała w tym nic złego? Trochę wypadliście na - w oczach chyba całej Polski.
AGBD pisze:
Bełchatów w Szczecinie ( 26.05.07 ) ,na wcześniejszym zdjęciu kolor krzesełek również wskazuje na Szczecin ,tylko skąd tam sie wziął koleś w koszulce Legii...
Piszesz na kibice.net a nie wiesz ze Pogoń ma zgode z Legią A myślałem że są tu same kumate osoby, eeeh zawiodłem się
Max for you
mic pisze:
wasik pisze:Gdzie punkt numer 3
w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystko
Sweet focie nie wiem czy jaja sobie robisz czy nie, ale przeciez jasno jest napisane ze to akcja kibiców z Bełchatowa, wiec z jakiej racji miedzy nimi byl koles w koszulce Legii?
EDIT
Czyli to nie jest akcja Bełchatowa, tylko zorganizowana akcja na całym stadionie, hmm dziwne
Ostatnio zmieniony 29.05.2007, 23:21 przez mu2yk, łącznie zmieniany 1 raz.
mu2yk pisze:Sweet focie nie wiem czy jaja sobie robisz czy nie, ale przeciez jasno jest napisane ze to akcja kibiców z Bełchatowa, wiec z jakiej racji miedzy nimi byl koles w koszulce Legii?
Hehe zależy w ktorym miejscu robie swobie zawałe Na pierwszej fotce są kibice na sektorach Pogonii a wśrod nich kibic w koszulce Legii to chyba jasne. Dopiero na następnym zdjęcu są kibice z Bełchatowa
Max for you
mic pisze:
w '99 jeszcze byl, od niedawna jest juz tylko 1,2,3,5,6.... popierdolilo sie wszystko
Po pierwsze to oprócz tej koszulki nie ma nikogo w barwach więc co to są za kibice? Jakbysmy mieli pikników oceniać to w każdej ekipie jest banda baranów, którzy non stop robią siarę i w dodatku posiadają wąsy
Po(L)ak pisze:Po pierwsze to oprócz tej koszulki nie ma nikogo w barwach więc co to są za kibice? Jakbysmy mieli pikników oceniać to w każdej ekipie jest banda baranów, którzy non stop robią siarę i w dodatku posiadają wąsy
Wypowiadamy otwartą wojnę wąsom Pzdr.
Niech żyje wolność
Wolność i swoboda
Niech żyje zabawa
I Legia Warszawa
Po(L)ak pisze:Po pierwsze to oprócz tej koszulki nie ma nikogo w barwach więc co to są za kibice? Jakbysmy mieli pikników oceniać to w każdej ekipie jest banda baranów, którzy non stop robią siarę i w dodatku posiadają wąsy
Ja na tym zdjeciu widze tylko jednego kolesia z wąsami ale on tego plakatu nie trzyma a w prawym dolnym rogu w białej koszulce siedzi mezo
Max for you
mic pisze:
Ja na tym zdjeciu widze tylko jednego kolesia z wąsami ale on tego plakatu nie trzyma a w prawym dolnym rogu w białej koszulce siedzi mezo
ehe to może było w Poznaniu jak mezo jest i koleś ma koszulke Antylegii tylko nie zamazał herbu albo spalił dopiero na meczu
pozdro dla Meza
Chali_2na pisze:
ehe to może było w Poznaniu jak mezo jest i koleś ma koszulke Antylegii tylko nie zamazał herbu albo spalił dopiero na meczu
pozdro dla Meza
Ale jestes kozak w necie ja p******* widac ze wiesz ze w tym miejscu jestes incognito chyba masz problemy ze wzrokiem bo to jest koszulka Legii ale rozumiem żarcik nie wyszedł a tak dla twojej wiadomości to mezo ostatnio elkę pokazywał NAPINKA NIECH TRWA TUTAJ WSZYSCY JESTEŚMY INCOGNITO
Max for you
mic pisze:
Sweet focie pisze: Ja na tym zdjeciu widze tylko jednego kolesia z wąsami ale on tego plakatu nie trzyma a w prawym dolnym rogu w białej koszulce siedzi mezo
pozdro dla Meza
Ale jestes kozak w necie ja p******* widac ze wiesz ze w tym miejscu jestes incognito chyba masz problemy ze wzrokiem bo to jest koszulka Legii ale rozumiem żarcik nie wyszedł a tak dla twojej wiadomości to mezo ostatnio elkę pokazywał NAPINKA NIECH TRWA TUTAJ WSZYSCY JESTEŚMY INCOGNITO
co w tym specyficznego ??
jest grupa młodych kibiców (11-13 lat) którzy chodzą na mecze trampkarzy , dopingują , robią małe pokazy ultras , czasami jeżdzą na wyjazdy , nikt im tego nie zabroni , od czegoś muszą zaczynać
Ależ nie burz się tak... nie często można spotkać tak młodych kibiców tak sobie dobrze radzących... i napewno jest to specyficzne więc do tematu się nadaje