Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie Puchary 2025/2026 !!
Oldschool na maksa ten Bułgarski stadion.
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI
-
no co jest farmazonie. produkujesz się a odpisać nie ma komu?Czapka pisze: ↑21.08.2025, 10:36Twój stary to Ukrainiec, a ty jesteś ukraińska ciota. Jedź do Belgradu chlać ich sperme wiadrami, nie bądź łapczywy ;)Salowy_Choroszcz pisze: ↑21.08.2025, 05:34Na ukraine W********** ty serbofobie z magazynu, połamał bym ci szkity jakbym cie spotkał
może warto przypomnieć lamusie ze skłotu jakim to internetowym bytem jesteś i jak się sam przyznałeś że chûja wiesz, dokładnie tyle ile w necie wyczytasz:
Czapka pisze: ↑14.08.2025, 17:28Każdy pakt z niehonorowymi sprzęciarzami z jebanej Serbii jest idiotyczny.Rozsądnychultaj88 pisze: ↑14.08.2025, 17:15gamoniu, jakie konkretnie były ustalenia między Lechem a Zvezdą i kto i jak złamał te ustalenia?
wychodzi że znasz szczegóły tego paktu. no to je podaj.
-
Uprzejmie proszę o niezwracanie uwagi na osobnika powyżej. Osobnik ów charakteryzuje się urojeniami ksobnymi oraz rozdwojeniem jaźni. Od tygodia również usilnie domaga się kontaktu z moją osobą. Dodam tylko, iż podjął on hospitalizację oraz farmakoterapię silnymi lekami przeciwpsychotycznymi. Niestety próba złagodzenia objawów nie przyniosła pożądanego rezultatu. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam.
-
czyli co farmazoniarzu? kompromitacji nie umiesz wskazać? taki hardy jesteś, a tu cyk morda w pizde i udajesz że nie ma tematu, że nie napisałeś tego co napisałeś? jacy wy skłotersi jesteście żałośni
-
No i sami widzicie...
-
Ogólnie Lech daje ciała ....gości Serbów ,wbija na Kosowo ....w Belgradzie dostaje oklep od Chuliganów którzy nie kalkulują ,nie mają kalkulatorów ,nie piszą oświadczeń i na pewno wpuścili by Wisłę Kraków na swój stadion ...czy Wisła by dała ciała ? Nie wiem .Ale jedno jest pewne Serbowie to Serbowie ,a nie te niby patriotyczne gangusy z Polski
-
-
Niestety nie dojdzie do meczu Lech-Zvezda. Lech piłkarsko totalnie wyjaśniony przez Belgów i mogą zapomieć o LE
-
-
-
Z twoją starą dojdzie do spotkania i to dzisiaj w nocy. A ty w tym czasie będziesz walił konia do filmików z dopingiem Zvezdy z 2006 rokuApokaLipsa pisze: ↑21.08.2025, 22:23Za to może dojść do spotkania z którymś z chłopaków z forum. Nie chcesz w cztery oczy przedstawić swoich argumentów?
-
-
-
Po co odpisujecie temu "Czapka " ,tylko karmicie trolla i temat rozjebany !!
-
Odpisywać mi nie ma obowiązku. Za to musicie coś innego. Podporządkowywać się zdaniu środowiska i kaprysom kumatych. Pamiętajcie o tym! Zaraz po tym jak stwierdzicie że jesteście niezależni, bo wyłączyliście tv, a włączyliście myślenie pamiętajcie żeby sprawdzić co sądzi środowisko na dany temat żebyście mogli mieć ,,własne" poglądy. Jak kumaci zrobią sobie narkotykową zgodę z nożownikami to musicie ich pozdrawiać na meczu chórem. Jak będzie protest przez wyniki to nie możecie przyjść na mecz, a jak go odwieszą po tygodniu to jazda do młyna śpiewać co wam każą bo już teraz można. Migusiem planktony, migusiem.
-
Jak sie mu nie odpisuje, to odpisuje sobie sam z innych kont, i wobec setek ludzi czytajacych, zalogowanych czy niezalogowanych, może w ten sposób sprawić wrażenie że to co pisze ma jakiś sens, skoro nikt nie reagujeWodaGazowanaZpluszem pisze: ↑22.08.2025, 01:51Po co odpisujecie temu "Czapka " ,tylko karmicie trolla i temat rozjebany !!
-
Czapka ty naprawdę nie masz własnego życia poza tym forum?Praca,rodzina,dzieci,koledzy?Dzień w dzień wyzywasz środowisko kibicowskie.Dziwnym trafem Ty i 6 innych ników płacze nad Rosją a na ukrainę już nie.Zresetuj się idz na piwo,dyskotekę.
-
Na jakie piwo? Gość nie ma znajomych i jak widać wyżej pozostaje mu fantazjowanie o matkach anonimowych użytkowników tego forum.
Na dyskotekach za moich czasów to takich lamusów jak on bez problemu wyławiało się w tłumie, dostawał w******* i wyskakiwał z hajsu i telefonu.
Jedyne co on może zresetować to kompa. Jego misja jest odpisanie na każdy post. Trzeba go ignorować i nie odpisywać (choć przyznam, że sam odpisałem mu parę razy niepotrzebnie)
j**** ruskich i Bandere.
-
Stary, ja to w pracy piszę na kiblu w 30 sekund, albo oglądajac mecz. Taki sam argument możesz wysnuć każdemu kto sie tu udziela, więc sory. Z resztą i tak mam juz wyjebane na to. Nie da sie nauczyć orangutanów czytać. Chcą płynąć z prądem jak martwe ryby to niech płyną. Jak młode chłopaki ze Szczecina ,,chcą" pozdrawiać nożowników po których jebali od 30 lat, to niech to sobie robią. Tak samo pisałem że po co ,,układ" i transparent bo Zvezda pokaze swoje oblicze w Belgradzie to mnie od lewaków wyzywali. Pokazała. A idioci dalej to samo. Masz rację. Szkoda czasu na bałwanów.
-
Czyli wychodzi na to, że jebiesz na magazynie za najniższą krajową heheCzapka pisze: ↑22.08.2025, 09:04Stary, ja to w pracy piszę na kiblu w 30 sekund, albo oglądajac mecz. Taki sam argument możesz wysnuć każdemu kto sie tu udziela, więc sory. Z resztą i tak mam juz wyjebane na to. Nie da sie nauczyć orangutanów czytać. Chcą płynąć z prądem jak martwe ryby to niech płyną. Jak młode chłopaki ze Szczecina ,,chcą" pozdrawiać nożowników po których jebali od 30 lat, to niech to sobie robią. Tak samo pisałem że po co ,,układ" i transparent bo Zvezda pokaze swoje oblicze w Belgradzie to mnie od lewaków wyzywali. Pokazała. A idioci dalej to samo. Masz rację. Szkoda czasu na bałwanów.
-
Pewnie tak jak wiekszość uzytkowników tego forum, poza "kumatymi" którzy robią biznes na przeciętnych kibicach...Bekaztroli pisze: ↑22.08.2025, 09:51Czyli wychodzi na to, że jebiesz na magazynie za najniższą krajową heheCzapka pisze: ↑22.08.2025, 09:04Stary, ja to w pracy piszę na kiblu w 30 sekund, albo oglądajac mecz. Taki sam argument możesz wysnuć każdemu kto sie tu udziela, więc sory. Z resztą i tak mam juz wyjebane na to. Nie da sie nauczyć orangutanów czytać. Chcą płynąć z prądem jak martwe ryby to niech płyną. Jak młode chłopaki ze Szczecina ,,chcą" pozdrawiać nożowników po których jebali od 30 lat, to niech to sobie robią. Tak samo pisałem że po co ,,układ" i transparent bo Zvezda pokaze swoje oblicze w Belgradzie to mnie od lewaków wyzywali. Pokazała. A idioci dalej to samo. Masz rację. Szkoda czasu na bałwanów.
-
W biurze też są toalety, no ale skąd ty masz to wiedzieć robolu po zawodówce. Dobra, spierdalam z tej małpiarni, bo szkoda mi czasu na bezmózgich niewolników siedzących w kieszeni kumatych.Bekaztroli pisze: ↑22.08.2025, 09:51Czyli wychodzi na to, że jebiesz na magazynie za najniższą krajową heheCzapka pisze: ↑22.08.2025, 09:04Stary, ja to w pracy piszę na kiblu w 30 sekund, albo oglądajac mecz. Taki sam argument możesz wysnuć każdemu kto sie tu udziela, więc sory. Z resztą i tak mam juz wyjebane na to. Nie da sie nauczyć orangutanów czytać. Chcą płynąć z prądem jak martwe ryby to niech płyną. Jak młode chłopaki ze Szczecina ,,chcą" pozdrawiać nożowników po których jebali od 30 lat, to niech to sobie robią. Tak samo pisałem że po co ,,układ" i transparent bo Zvezda pokaze swoje oblicze w Belgradzie to mnie od lewaków wyzywali. Pokazała. A idioci dalej to samo. Masz rację. Szkoda czasu na bałwanów.
Bez odbioru
-
1:1 zestaw skłotersa
-
Czopkowi szkoda czasu, ale napierdala tu z 10 kont. Chciałbym to coś zobaczyć na żywo. Ciekawy to musi być okaz niedojebania.
-
Tak, jestem czapką, w końcu się wydało. Wszystko wyszło przez to, że napisał coś podobnego co w sumie mnie też rozbawiło.
Założyliśmy do tego konta z kilkuletnią różnicą żeby się nie wydało. Brawo panie przenikliwy umyśle.
Swoją drogą, gdzie napisałem nieprawdę z tym zarabianiem kumatych?
-
Czapka ty frajetze tylko na tyle cię stać?
-
Ja tylko przypomnę kibicom z Lublina ,że w ich mieście w czwartek odbędzie się ciekawy mecz w europejskich pucharach pomiędzy ;)
Dynamo Kijów vs Maccabi Tel Awiw
-
I co Motor zrobi? Żydzi będą obstawieni 24h na dobę przez uzbrojonych agentów Szinbet jak wycieczki w Auschwitz oraz polską esbecję udającą kiboli. Natomiast banderowcy będą wspomagani przez lubelski ONR który przerzucił się w całości na OUN. Spięty ciągle Marian pewnie ich znowu poprowadzi. Dotację z KPO dostanie na promocję banderyzmu na ziemiach wschodnich będzie mógł wreszcie ukończyć tą niepełną ósmą klasę podstawówki w kolegium tumanum.WodaGazowanaZpluszem pisze: ↑26.08.2025, 14:35Ja tylko przypomnę kibicom z Lublina ,że w ich mieście w czwartek odbędzie się ciekawy mecz w europejskich pucharach pomiędzy ;)
-
W Sobotę Polska - izrael mistrzostwa Europy w kosza Spodek Katowice.WodaGazowanaZpluszem pisze: ↑26.08.2025, 14:35Ja tylko przypomnę kibicom z Lublina ,że w ich mieście w czwartek odbędzie się ciekawy mecz w europejskich pucharach pomiędzy ;)
-
Idealne podsumowanie tego czegoś zwanego ONR-em. Niestety coraz więcej środowisk ”patriotycznych” zaczyna tak wyglądać.DennisWise pisze: ↑26.08.2025, 16:03I co Motor zrobi? Żydzi będą obstawieni 24h na dobę przez uzbrojonych agentów Szinbet jak wycieczki w Auschwitz oraz polską esbecję udającą kiboli. Natomiast banderowcy będą wspomagani przez lubelski ONR który przerzucił się w całości na OUN. Spięty ciągle Marian pewnie ich znowu poprowadzi. Dotację z KPO dostanie na promocję banderyzmu na ziemiach wschodnich będzie mógł wreszcie ukończyć tą niepełną ósmą klasę podstawówki w kolegium tumanum.WodaGazowanaZpluszem pisze: ↑26.08.2025, 14:35Ja tylko przypomnę kibicom z Lublina ,że w ich mieście w czwartek odbędzie się ciekawy mecz w europejskich pucharach pomiędzy ;)
Zawisza 1946
-
Ale pierdolenie o tym ONR. Ostatnio oni pieknie podsumowali już tą kurw.ę Bąkiewicza to i d*** bolą.DennisWise pisze: ↑26.08.2025, 16:03I co Motor zrobi? Żydzi będą obstawieni 24h na dobę przez uzbrojonych agentów Szinbet jak wycieczki w Auschwitz oraz polską esbecję udającą kiboli. Natomiast banderowcy będą wspomagani przez lubelski ONR który przerzucił się w całości na OUN. Spięty ciągle Marian pewnie ich znowu poprowadzi. Dotację z KPO dostanie na promocję banderyzmu na ziemiach wschodnich będzie mógł wreszcie ukończyć tą niepełną ósmą klasę podstawówki w kolegium tumanum.WodaGazowanaZpluszem pisze: ↑26.08.2025, 14:35Ja tylko przypomnę kibicom z Lublina ,że w ich mieście w czwartek odbędzie się ciekawy mecz w europejskich pucharach pomiędzy ;)
-
Ostatnio ONR to się sam rozwiązał. Kilka lat temu postulował ONZ żeby zdelegalizować ONR w Polsce to wprowadzono właśnie takiego Bąkiewicza (bankruta i malwersanta na pasku pisowskich służb) do tej organizacji a wokoło niego orbitowali byli esbecy jak ten pies z Częstochowy który pracował w CBŚ i Interpolu. Rozwalili organizację jak kiedyś za komuny SB całą Solidarność. Od środka tak że ideowcy albo odeszli albo dostali zarzuty. Bąkiewicz jest gorszy od Zandberga bo tej drugi mimo że komuch to jednak wierzy w te swoje ideały. A ta ku*** jedynie w co wierzy to są pieniądze państwowe na koncie.BekazWas pisze: ↑26.08.2025, 17:57Ale pierdolenie o tym ONR. Ostatnio oni pieknie podsumowali już tą kurw.ę Bąkiewicza to i d*** bolą.DennisWise pisze: ↑26.08.2025, 16:03I co Motor zrobi? Żydzi będą obstawieni 24h na dobę przez uzbrojonych agentów Szinbet jak wycieczki w Auschwitz oraz polską esbecję udającą kiboli. Natomiast banderowcy będą wspomagani przez lubelski ONR który przerzucił się w całości na OUN. Spięty ciągle Marian pewnie ich znowu poprowadzi. Dotację z KPO dostanie na promocję banderyzmu na ziemiach wschodnich będzie mógł wreszcie ukończyć tą niepełną ósmą klasę podstawówki w kolegium tumanum.WodaGazowanaZpluszem pisze: ↑26.08.2025, 14:35Ja tylko przypomnę kibicom z Lublina ,że w ich mieście w czwartek odbędzie się ciekawy mecz w europejskich pucharach pomiędzy ;)
-
Po raz kolejny jesteś niesamowity :) Rozumiem, że w necie żerujesz na tym, że ludzie nie znają spraw z realu. No to lecimy:
- źródło do info o postulacie likwidacji ONR przez ONZ
- źródło do info o początku działalności Bąkiewicza w ONR w zestawieniu z momentem jego oficjalnego wejścia na orbitę pisiorów (żadna ze stron nie robiła z tego tajemnicy i żadne służby nie były potrzebne - wystarczył konflikt w Stowarzyszeniu Marsz Niepodległości z Tumanowiczem, Winnickim i Bosakiem...).
Z większości twoich wpisów tutaj widzę, że ogólnie masz czytelników za debili (muszę przyznać, że często słusznie :)), ale jeszcze częściej to parodia dowcipu. Dobrym żartem była już wzmianka o Marianie najwyraźniej oparta na info sprzed dobrze ponad dekady. Ale ten Bąkiewicz to już max :) Napisz nam tu po prostu, w jakim celu to robisz. To nie jest złożone pytanie :)
- źródło do info o początku działalności Bąkiewicza w ONR w zestawieniu z momentem jego oficjalnego wejścia na orbitę pisiorów (żadna ze stron nie robiła z tego tajemnicy i żadne służby nie były potrzebne - wystarczył konflikt w Stowarzyszeniu Marsz Niepodległości z Tumanowiczem, Winnickim i Bosakiem...).
Z większości twoich wpisów tutaj widzę, że ogólnie masz czytelników za debili (muszę przyznać, że często słusznie :)), ale jeszcze częściej to parodia dowcipu. Dobrym żartem była już wzmianka o Marianie najwyraźniej oparta na info sprzed dobrze ponad dekady. Ale ten Bąkiewicz to już max :) Napisz nam tu po prostu, w jakim celu to robisz. To nie jest złożone pytanie :)
-
Typ śmierdzi trollem na kilometr.
-
[link]Stpne pisze: ↑26.08.2025, 23:31Po raz kolejny jesteś niesamowity :) Rozumiem, że w necie żerujesz na tym, że ludzie nie znają spraw z realu. No to lecimy:
pierwszy z brzegu artykuł czego chciał od Polski ONZ parę lat temu.
Druga sprawa co mam ci napisać o Bąkiewiczu? Ja rozumiem że on jako legionista i prężny działacz narodowego Pruszkowa był twoim zaprzyjaźnionym narodowym guru więc z prostej przyczyny we Warszawie macie do niego jakiś sentyment. Pod kościołem była z nim zarówno grupa legijnych dziadków jak i Karol który chciał zostać papieżem więc jakieś tam stare kontakty mu zostały. A to że grupa narodowych krypto homoseksualistów się pokłóciła z nim o dotacje mnie osobiście nie obchodzi.
A o Marianie który miał zostać drugim Wałęsą to są personalne żarty ale po tej jak piszesz dekadzie być może wreszcie Wałęsę prześcignął w edukacji i coś podyplomowo zrobił na KUL. Po tylu latach to może mieć nawet magistra d.s bezpieczeństwa albo doktorat. Teraz słyszałem że w Polsce za pieniądze można wszystko kupić nawet flagę.
-
No i tak to właśnie wygląda :) Nie żaden ONZ "postulował żeby zdelegalizować ONR" (mimo clickbaitowych tytułów w Rzepie, czy Newsweeku), tylko lewy "Komitet do spraw Likwidacji Dyskryminacji Rasowej", działający w ramach Organizacji Narodów Zjednoczonych zażyczył sobie zbiorczej likwidacji wszystkich polskich większych organizacji narodowych. Zbiegiem okoliczności dokładnie tych, które tworzyły Stowarzyszenie Marsz Niepodległości. Taki szczegół :)
No i piszesz nam jeszcze, że oni się (ONR) sami rozwiązali. Serio? Polecam aktualności.
[link]
Bąkiewicz mógłby być moim guru. Może, gdybym był narodowcem, do tego powiedzmy z 6 lat młodszym, niż jestem i bardziej się interesował ONR-ami, niż Legią. Ale tak raczej nie jest. Zetknąłem się z nim przy kilku okazjach, a z drugiej strony znam z realu przebieg wydarzeń związanych z zarządem Stowarzyszenia MN. No i pozostaje się tylko uśmiechnąć. No, ale to personalne żarty, więc chyba można :)
No i piszesz nam jeszcze, że oni się (ONR) sami rozwiązali. Serio? Polecam aktualności.
[link]
Bąkiewicz mógłby być moim guru. Może, gdybym był narodowcem, do tego powiedzmy z 6 lat młodszym, niż jestem i bardziej się interesował ONR-ami, niż Legią. Ale tak raczej nie jest. Zetknąłem się z nim przy kilku okazjach, a z drugiej strony znam z realu przebieg wydarzeń związanych z zarządem Stowarzyszenia MN. No i pozostaje się tylko uśmiechnąć. No, ale to personalne żarty, więc chyba można :)
-
Skiba z Big Cyca :) :DTo nazywacie zadymą? Serio? W tym samym czasie kibice Lecha Poznań zupełnie bez powodu wybijali szyby i bili przechodniów w Belgradzie. To była prawdziwa chuligańska zadyma. Ale o tym cisza. Nikt się nie przejął. Bo to nasi. A naszym wolno.
https://www.facebook.com/KrzysztofSkiba ... CO%2CP-y-R
-
j***** lewacki c***. I masa k**** w komentarzach, które mu tam słodzą. j**** upa i banderę i c**** skibę, który ma czelność pluć na AK.
-
Skiba,stary zdziwaczały dziad.Wystarczy chwile na niego popatrzec i posłuchać i juz wiadomo że to debil.To samo jego kompan Jędrzejak,który w swoim mieście ludzi uczestniczących w Marszu w Dniu Żołnierzy Wyklętych nazywał faszystami.Wielkie punki,a zobaczcie ich foto,przyklejone irokezy,pełne disco i janusze.
-
Wypierdalac z tymi lewackimi wywodami stad.
1.7k Hibernianu bedzie na Legi trzeba przyznac ladna liczba wiekszosc ma slabe liczy u nas. Taka c**** Zvezda tylko w 600 byla w Poznaniu np.
1.7k Hibernianu bedzie na Legi trzeba przyznac ladna liczba wiekszosc ma slabe liczy u nas. Taka c**** Zvezda tylko w 600 byla w Poznaniu np.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.