Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dziś wspieramy naszego układowicza Elanę w 60 os na wyjeździe w Świeciu :-)
-
Chwila, chwila. Z mojej strony szacunek do Widzewa jest, bo wiele razy widziałem patriotyczne akcje RTS więc w tej materii jestem spokojny. Chodzi mi tylko i wyłącznie o osobiste odczucia w sytuacji jak np. z podanego meczu Ruch - Cracovia. Nie obchodzi mnie w tej sytuacji Ruch i ich podejście do spraw regionalnych. Nie mnie to oceniać, po prostu jestem ciekaw jak Widzewiacy by się zachowali w sektorze Ruchu podczas meczu z Cracovią, kiedy lecą bluzgi i gwizdy podczas polskiego hymnu. Wiem że nie napierdalał cały stadion, ale mimo wszystko kibice z Łodzi zadowoleni by nie byli.wiernyioddany pisze:O temat Widzew&Polska nie musicie sie martwić bo na każdym kroku, w każdym fc co jakiś czas słychać o akcjach patriotycznych, nie mówiąc już o marszach itp.
-
WigrySKS - na wstępie stwierdzam, że mimo wszystko Twój post ma charakter napinkowy. Tylu ilu ludzi tyle pewnie bylo by reakcji. Ja będąc ponad 15 razy na Cichej i na 9 wyjazdach z Ruchem nie spotkałem się z jakimkolwiek antypolskim zachowaniem ze strony Niebieskich. Godziny zmieniające się w dni przy litrach alkoholu, morze tematów poruszanych NIGDY nie spotkałem się z obraza Polski. I tu potwierdzę że mimo wszystko większość kibiców Ruchu nie jest antypolska, ale jeśli naprawdę chcesz zrozumieć ich postawę to proponuję zainteresować się historią rejonu GOP na przełomie ostatnich 100 lat. Opowiadając jednak na Twoje pytanie, moja reakcja była by jedyna słuszna i właściwa - pacjent dostałby w łeb. Wierzę że każdy Widzewiak zachowałby sie podobnie. Nie musicie się obawiać, ze przez to nasza zgoda padnie. Ma sie dobrze i pewnie nie jedna ekipa sie o tym wkrótce przekona. WIDZEW & RUCH!
-
A jeszcze do Lks1908Lks.
To co napisałem o ewentualnej walce Z z B to czysto szczera prawda i problem B. Jak jesteś Chuliganem to najważniejsza do Ciebie powinna być ulica a nie zawody. A jak jesteś zawodnikiem to odpuść Chuligaństwo. Btw idąc Twoim tokiem rozumowania to na jesień opierdolilismy w Wawie Niemców 2:0. Oznacza to, ze jesteśmy mistrzami świata?
To co napisałem o ewentualnej walce Z z B to czysto szczera prawda i problem B. Jak jesteś Chuliganem to najważniejsza do Ciebie powinna być ulica a nie zawody. A jak jesteś zawodnikiem to odpuść Chuligaństwo. Btw idąc Twoim tokiem rozumowania to na jesień opierdolilismy w Wawie Niemców 2:0. Oznacza to, ze jesteśmy mistrzami świata?
-
EL 1910 pisze:WigrySKS - na wstępie stwierdzam, że mimo wszystko Twój post ma charakter napinkowy. Tylu ilu ludzi tyle pewnie bylo by reakcji. Ja będąc ponad 15 razy na Cichej i na 9 wyjazdach z Ruchem nie spotkałem się z jakimkolwiek antypolskim zachowaniem ze strony Niebieskich. Godziny zmieniające się w dni przy litrach alkoholu, morze tematów poruszanych NIGDY nie spotkałem się z obraza Polski. I tu potwierdzę że mimo wszystko większość kibiców Ruchu nie jest antypolska, ale jeśli naprawdę chcesz zrozumieć ich postawę to proponuję zainteresować się historią rejonu GOP na przełomie ostatnich 100 lat. Opowiadając jednak na Twoje pytanie, moja reakcja była by jedyna słuszna i właściwa - pacjent dostałby w łeb. Wierzę że każdy Widzewiak zachowałby sie podobnie. Nie musicie się obawiać, ze przez to nasza zgoda padnie. Ma sie dobrze i pewnie nie jedna ekipa sie o tym wkrótce przekona. WIDZEW & RUCH!
Trzeba Ci uczciwie przyznać ze odpisales do rzeczy.Czy się to komuś podoba czy nie Śląsk to Śląsk.Ludzie ze swoją mentalnością i zwyczajmi.Miałem okazję pić tam wódkę nie raz więc doskonale rozumie o czym mowa.Gwizdy na Hymnie Polski to faktycznie spore przegięcie ale myślę ze i ten mało chlubny "zwyczaj" zanika.Rozumiem tez ciekawość gościa z Suwałk i jego pytanie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Tak jak znikały ze stadionów na Śląsku flagi Niemiec.Tez popelnialismy podobne błędy.Patrz symbole nazistowskie.Znak czasu.Większą świadomość?

-
Pamiętam derby z 2003 chyba, na ŁKSie i swastykę na galerze. To kibole czy skini będący od święta machali? Pamiętam też flagę z falangą po stronie Widzewa.
Miasto moje a w nim..
-
Łódź byla znana w Polsce ze silnie dzialajacego ruchu skinheads.Który chyba koniec końców zmarł śmiercią naturalną(to robota dla ekspertów na analize)Wydaje mi sie2 ze choć wiele osób znanych i aktywnych z trgo środowiska to nigdy jednak nie mieli decydującego głosu.Choc to tylko moje spojrzenie i moge się mylic gdyz w owych czasach bylem gnojem.Flaga o której mowa i czas to pewnie więcej przypadek niz rodzaj myślenia większości kibicow ŁKS w tamtym czasie

-
EL 1910 pisze:A jeszcze do Lks1908Lks.
Mistrzami Świata nie ale daliśmy jasny sygnał innym że trzeba się nas obawiać i większość zastanowi się następnym razem zanim przed meczem dopisze sobie 3 punkty... Więc takie pierdolenie przed walką że B. nie ma szans idealnie pasuje do mojej wypowiedzi
-
"Wspieramy"mms pisze:Dziś wspieramy naszego układowicza Elanę w 60 os na wyjeździe w Świeciu :-)
Jak to jest, że Ene Due, kolejny chłopak co wdał się z pierdzewskimi farmazoniarzami w polemikę ma bana, a ten frajer nadal żwawo klepie w klawiaturę swoje farmazony? Kto tu jest adminem do c**** pana?
-
Nie płacz pedale :-) pokaż mi jakiś mój farmazon albo zamknij pizde :-)
-
Źle nacisnąłem, dokładnie 70 os czyli 14 fur RTS-u :-)mms pisze:Dziś wspieramy naszego układowicza Elanę w 60 os na wyjeździe w Świeciu :-)
-
Przecież ten temat to jest jakis kabaret .
Chłopak co przyjął taką samą postawę jak Widzewiacy i sam merytorycznie ich kasował wszystkich naraz i odpowiadał tej całej zgrai w sposób że tamci już jedynie mogli go j**** personalnie - został wyjebany a czerwoni zadowoleni swoim "sukcesem" napierdalaja tu dalej cała chmarą jak gdyby nigdy nic.
Najciekawsze że jak daliscie mu normalnie pisac to przedstawiał podejście i nasze spojrzenie na większość tematow , wasze farmazony kasował w zarodku , dodatkowo w kwestii obecnej sytuacji w mieście w wiekszosci był bezbłędny i dawal sprytne argumenty na które Widzewiacy nie mogli w żaden sposób się odnieść. Więc nie odnosili się tylko po każdym jego wpisie dopierdalali się do niego samego , blagali o bany i sprytnie prowokowali byle temat r******* . cale tabuny parchow się rejestrowaly nie po to żeby pisać o Widzewie albo o Łodzi , tylko żeby pisać o ene due Rabe. wkrecili tutaj wszystkim ze robi lipe ŁKSiakom , że to co pisze to ich wogole nie obchodzi w sytuacji jak było widać że po kazdym wpisie się gotujecie do czerwoności (chyba że wstydu )
Za to jak wygląda ten temat po raz kolejny jesteście odpowiedzialni wy podmiejscy , bo nie mogliście pogodzić się z tym co pisze więc najpierw robiliscie z niego oszoloma , później malolata , na koniec jakiegoś w ogole nie kibica co to ŁKSiacy się za niego wstydzą . Wkreciliscie wszystkim ze rozpierdala temat , jak wy zescie z ostatnich 10 stron 5 to najebaliscie tylko na jego temat ( ten temat od dłuższego czasu powinien być nazwany ene due rabe kibicowsko bo więcej mieliscie żydzi do powiedzenia na jego temat można jakikolwiek inny )
Red Power teraz to niby każdego boli wasza zgoda z ruchem i to wasza prywatna sprawa? Jakoś nie dalej jak parę dni temu , zresztą jak cyklicznie co jakiś czas zescie miały k**** najwięcej do powiedzenia na temat ŁKS & Lech & Zawisza i wkrecalisce wszystkim jakieś głupoty . A jak ktoś nawet nie z ŁKSu porusza Wasz temat to już zabieracie zabawki i się obrazacie ? Co za j***** zakompleksiony zydzewski naród....
Do gościa który pisał że to forum jest śmieszne i nikt stąd nie czerpie wiedzy - coś takiego k**** zydzie zakłamany . Powiedz to twoim kolegom którzy każą wam tu napierdalac propagandę w 20 to może już przestaniecie robić z siebie debili. Jakbyś nie zauważył to od nas normalnych w tym temacie można policzyć na palcach jednej ręki a sporo takich osób się wpisywalo ale dali sobie spokój bo na was k**** szkoda zdrowia. Natomiast gość który merytorycznie was kasuje , stawia do pionu i jedzie z wami wszystkimi naraz po raz kolejny dziwnym trafem dostaje bana i sprawa kończy się po waszej myśli frajery .
Chłopak co przyjął taką samą postawę jak Widzewiacy i sam merytorycznie ich kasował wszystkich naraz i odpowiadał tej całej zgrai w sposób że tamci już jedynie mogli go j**** personalnie - został wyjebany a czerwoni zadowoleni swoim "sukcesem" napierdalaja tu dalej cała chmarą jak gdyby nigdy nic.
Najciekawsze że jak daliscie mu normalnie pisac to przedstawiał podejście i nasze spojrzenie na większość tematow , wasze farmazony kasował w zarodku , dodatkowo w kwestii obecnej sytuacji w mieście w wiekszosci był bezbłędny i dawal sprytne argumenty na które Widzewiacy nie mogli w żaden sposób się odnieść. Więc nie odnosili się tylko po każdym jego wpisie dopierdalali się do niego samego , blagali o bany i sprytnie prowokowali byle temat r******* . cale tabuny parchow się rejestrowaly nie po to żeby pisać o Widzewie albo o Łodzi , tylko żeby pisać o ene due Rabe. wkrecili tutaj wszystkim ze robi lipe ŁKSiakom , że to co pisze to ich wogole nie obchodzi w sytuacji jak było widać że po kazdym wpisie się gotujecie do czerwoności (chyba że wstydu )
Za to jak wygląda ten temat po raz kolejny jesteście odpowiedzialni wy podmiejscy , bo nie mogliście pogodzić się z tym co pisze więc najpierw robiliscie z niego oszoloma , później malolata , na koniec jakiegoś w ogole nie kibica co to ŁKSiacy się za niego wstydzą . Wkreciliscie wszystkim ze rozpierdala temat , jak wy zescie z ostatnich 10 stron 5 to najebaliscie tylko na jego temat ( ten temat od dłuższego czasu powinien być nazwany ene due rabe kibicowsko bo więcej mieliscie żydzi do powiedzenia na jego temat można jakikolwiek inny )
Red Power teraz to niby każdego boli wasza zgoda z ruchem i to wasza prywatna sprawa? Jakoś nie dalej jak parę dni temu , zresztą jak cyklicznie co jakiś czas zescie miały k**** najwięcej do powiedzenia na temat ŁKS & Lech & Zawisza i wkrecalisce wszystkim jakieś głupoty . A jak ktoś nawet nie z ŁKSu porusza Wasz temat to już zabieracie zabawki i się obrazacie ? Co za j***** zakompleksiony zydzewski naród....
Do gościa który pisał że to forum jest śmieszne i nikt stąd nie czerpie wiedzy - coś takiego k**** zydzie zakłamany . Powiedz to twoim kolegom którzy każą wam tu napierdalac propagandę w 20 to może już przestaniecie robić z siebie debili. Jakbyś nie zauważył to od nas normalnych w tym temacie można policzyć na palcach jednej ręki a sporo takich osób się wpisywalo ale dali sobie spokój bo na was k**** szkoda zdrowia. Natomiast gość który merytorycznie was kasuje , stawia do pionu i jedzie z wami wszystkimi naraz po raz kolejny dziwnym trafem dostaje bana i sprawa kończy się po waszej myśli frajery .
PATO 1908 GANG
-
Coty p********* za hipokryzje , a skąd możesz wiedzieć kim on jest i co robi? Może niech do ciebie dotrze że on nie walczył z wami ani z waszymi nickami , tylko z waszą propaganda . natomiast kilkudziesięciu twoich ziomków walczyło tylko i wyłącznie z Nim , wcale się z ttm nie kryli i zarejestrowało się tu was od c**** w momencie jak pisał tylko i wyłącznie po to żeby mu odpowiadać i po nim jechać. trochę obiektywizmu polecam bo jak ktoś śledził ten temat to raczej pamięta jak to wyglądało
PATO 1908 GANG
-
ene due napisal ze z czasem powkleja screeny z tajnego forum pierdzewa i najprawdopodobniej za to go wyjebali z kibicowni.
Jak sie zarejestrujesz tutaj jeszcze to pusc to w obiek, wtedy paRchate na pewno wyprosza zamkniecie tematu :)
Jak sie zarejestrujesz tutaj jeszcze to pusc to w obiek, wtedy paRchate na pewno wyprosza zamkniecie tematu :)
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
"obieg"
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Niestety, po odpuleniu Ene Due najlepszy w ostatnich miesiącach kabaret kibicowski traci na wartości i nie będzie już tak zabawnie. Przebijaliście tu nawet słynny wątek śląski. Tyle że tam poszli w końcu po rozum do głowy i wywalili ten cały śmietnik w kosmos a tu nikomu nawet nie przyjdzie do głowy jak zabawni dla reszty Polski jesteście. Fakt, wasz łódzki grajdoł więc robicie co chcecie, zatem jak mms z paroma równie lotnymi jak platformy wiertnicze kolegami znajdą odpowiedniego adwersarza i dalej będą tak koncertowo majaczyć, to może dalej będzie zabawnie :)
Trzymam kciuki, bo jak mam chwilę czasu to naprawdę czytam raz w tygodniu i przez parę stron jest dobre kino!
Trzymam kciuki, bo jak mam chwilę czasu to naprawdę czytam raz w tygodniu i przez parę stron jest dobre kino!
-
A te bluzy to nie są widzewskie bluzy Żyrardowa?peel pisze:Nie bardzo wiem jak sie odnieść do Twojego pytania. Nie wiem czy to są Polacy o takiej cerze, czy " marokanczycy" czy tez takie swiatlo. Ale nawet gdyby to byli marokanczycy to nie wiem co to ma wspolnego z Widzewem. Bo klip nie jest widzewski a to ze jest tam mlody Potar to nic nie znaczy( pewnie prywatne kontakty). Juz troche lat ma Widzew chodze i nigdy nje widziałem żeby wśród udzielających się osób był jakiś kolorowy ( i mam nadzieje że nigdy nie zobacze)bialykibic902 pisze:OK, rozumiem.peel pisze:Bialykibic pytanie bez napinki:) zarejestrowales sie tylko po to zeby sie o to spytać? Po 1 to nigdy w ekipie nie było nikogo żółtego, czarnego itp. Po 2 typ o ktorym mowa juz od dawna nie chodzi na Widzew a na meczu byl kilka razy. Pamietam jak kiedys oficjalnie z chlopakami z polnocnej ( ŁKS) latal marokanczyck( potem bujal sie z polesiem) a na murach ŁKS POLSKA z celtykami:)
A tutaj chłopaki zwyczajnie przesadzili z solarką? https://www.youtube.com/watch?v=GLu4pV1Qu5w
Bo trójka kolegów jakoś mocno kontrastuje. Powiedziałbym, że im jest bliżej do Marokańczyków niż Polaków.
-
ku*** cioto o swoich fantazjach erotycznych to wypisuj na innych forach a nie tu. Przecież dobrze wiesz że jak pójdziesz dzisiaj po waszym meczu 300 m w stronę Konstantynowskiej to tam doczekasz się wymarzonego zerżnięcia na 2 baty od stałych bywalców parku pod Falą.

-
jednak korzenie żydowskie zobowiązują.nie jeden alkoholik mógłby się uczyć od nich ściemniania.niedługo padnie ich mozolnie budowany zamek z kart i okaże sie,że większość ich informacji to tylko żydowskie fanaberie.no chyba,że dla nich umacnianie zgody właśnie w ten sposób wygląda a może to był najważniejszy argument dla jej założenia.zacieśnianie "więzi" z braćmi moskalami.
-
Niektórym to już odwala totalnie.Jeden schizofrenik odleciał na chwilkę(szybka zmiana osobowości i nicka i już klepie dalej) i na jego miejsce następni upośledzeni.Niektórym już nawet się myli kto ma żydowskie korzenie:)I czyją panienkę rżnęli układowicze.
-
Jako że o temat nie pytają zwyczajni kibice Łks-u, dlatego swoją odpowiedź kieruję do wszystkich pedałów z galerki, bnowakow, kolejnych nikow i innych lubiących relacje męsko -męskie. Skupcie się bo nie chce mi się powtarzać. A było to tak że przy okazji meczu Real -CSKA do Madrytu zawitały trzy ekipy. Jedna chuligańska (Widzew&CSKA) nastawiona na atrakcje okołosportowe i druga ekipa pizdeczek z UŁŁ która pojechała tam c*** wie po co. Obsrańce spod znaku UŁŁ krążyli po tym Madrycie w malych grupkach co by nie przykuć uwagi koalicji. Niestety ale jedna ze zbłąkanych owieczek miała pecha i została zgwałcona. Nigdzie nie jest potwierdzone że sprawcą był Rosjanin. Gdy Widzewscy chuligani szukali wrażeń po centrum Madrytu, w jednym z Madryckich szpitali trwała narada co z tym fantem zrobić...a że zrobić za wiele się już nie dało to został wymyślona słaba historyjka o rzekomym gwałcie na Widzewiaku. Nie wiem jak bardzo trzeba byc zakłamanym żeby taka historię przerobić i puszczać w eter. Gdyby nie wy to ta historia nigdy by nie wyszła i wasz kolega nadal mógłby chodzić na amfiteatr, a takto sami ja rozdmuchaliście przez co straciliście kolegę, poważanie i staliście się zaklinaczami rzeczywistości.
Ponadto zapraszam wszystkich aktywnych internetowych wojowników do opuszczenia swoich pieczar. Mamy niedzielę, prognozują ponad 20 stopni, można wyjąć rowery z piwnicy, odkurzyć grabki i szpadelek i zrobić coś konstruktywnego.
Miłej niedzieli.
Ponadto zapraszam wszystkich aktywnych internetowych wojowników do opuszczenia swoich pieczar. Mamy niedzielę, prognozują ponad 20 stopni, można wyjąć rowery z piwnicy, odkurzyć grabki i szpadelek i zrobić coś konstruktywnego.
Miłej niedzieli.
-
To się parch żydowski zjeżył. Możecie dalej odwracać kota ogonem i pisać bzdury, ale prawda wyszła na jaw już dawno. Rusek zapiął waszego łebka w dupsko, a potem pogoniliście go z pod zegara, i udajecie że nic się nie wydarzyło.EL 1910 pisze:Jako że o temat nie pytają zwyczajni kibice Łks-u, dlatego swoją odpowiedź kieruję do wszystkich pedałów z galerki, bnowakow, kolejnych nikow i innych lubiących relacje męsko -męskie. Skupcie się bo nie chce mi się powtarzać. A było to tak że przy okazji meczu Real -CSKA do Madrytu zawitały trzy ekipy. Jedna chuligańska (Widzew&CSKA) nastawiona na atrakcje okołosportowe i druga ekipa pizdeczek z UŁŁ która pojechała tam c*** wie po co. Obsrańce spod znaku UŁŁ krążyli po tym Madrycie w malych grupkach co by nie przykuć uwagi koalicji. Niestety ale jedna ze zbłąkanych owieczek miała pecha i została zgwałcona. Nigdzie nie jest potwierdzone że sprawcą był Rosjanin. Gdy Widzewscy chuligani szukali wrażeń po centrum Madrytu, w jednym z Madryckich szpitali trwała narada co z tym fantem zrobić...a że zrobić za wiele się już nie dało to został wymyślona słaba historyjka o rzekomym gwałcie na Widzewiaku. Nie wiem jak bardzo trzeba byc zakłamanym żeby taka historię przerobić i puszczać w eter. Gdyby nie wy to ta historia nigdy by nie wyszła i wasz kolega nadal mógłby chodzić na amfiteatr, a takto sami ja rozdmuchaliście przez co straciliście kolegę, poważanie i staliście się zaklinaczami rzeczywistości.
Miłej niedzieli.
A tak na marginesie, wy chuligany, do Madrytu musicie w koalicji jeździć żeby szukać Ultrasów ŁKS, skoro jesteśmy co dzień na mieście? :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Nie schlebiaj sobie :) nie was pizdeczki szukaliśmy :) W mieście Łodzi jesteście, ale problem jest taki ze bić się nie chcecie. Co chwila odmawiacie solówek, jak już zdarzy się że chcecie się bić to odklepujecie po niecałej minucie. Ostatnio nawet bidulek jeden tak się obsrał, że kolegę wystawił na solówkę. Kolega wyszedł bić się za pizde co sie obsrala i klepał po minucie. Ganstery ku*** mac haha.
Reasumując watek Madrycki. Tyle szczekasz na ten temat to daj jeden jedyny dowód na to ( podobno macie jakieś skany gazet, wypisy ze szpitala itp), a jak nic nie masz to dalej pizde i się nie ośmieszaj.
Reasumując watek Madrycki. Tyle szczekasz na ten temat to daj jeden jedyny dowód na to ( podobno macie jakieś skany gazet, wypisy ze szpitala itp), a jak nic nie masz to dalej pizde i się nie ośmieszaj.
-
Haha, dzięki parchaty chuliganie za poprawienie humoru w niedzielę od rana! A teraz zdejmij kominiarkę, wyłącz grę komputerowąi wróć do rzeczywistości "mistrzu solówek". :)EL 1910 pisze:Nie schlebiaj sobie :) nie was pizdeczki szukaliśmy :) W mieście Łodzi jesteście, ale problem jest taki ze bić się nie chcecie. Co chwila odmawiacie solówek, jak już zdarzy się że chcecie się bić to odklepujecie po niecałej minucie. Ostatnio nawet bidulek jeden tak się obsrał, że kolegę wystawił na solówkę. Kolega wyszedł bić się za pizde co sie obsrala i klepał po minucie. Ganstery ku*** mac haha.
A co do dowodów, to najlepszym dowodem jest wyjebanie gościa z pod zegara, o czym pisały osoby od was, zresztą ciężko mi sobie wyobrazić mimo waszych pedalskich skłonności, co jeszcze chcecie jako dowód? Bo chyba nie fotkę rozjebanego przez ruską k**** odbytu waszego chuligana?
-
Wiesz,że piszesz o sobie?Trzeba było przynajmniej te przecinki stawiać normalnie tak jak w pierwszych postach z nowego konta żeby się maskować,bo teraz to znowu jedziesz po swojemu czyli tak jak z poprzednich swoich kont.Kolejny nick pisze:Chłopak co przyjął taką samą postawę jak Widzewiacy i sam merytorycznie ich kasował wszystkich naraz i odpowiadał tej całej zgrai w sposób że tamci już jedynie mogli go j**** personalnie - został wyjebany a czerwoni zadowoleni swoim "sukcesem"
Kiedyś jeszcze przyznawałeś,że bedziesz zakładał nowe konta.Teraz zmiana taktyki?Już jesteś kimś innym?
-
Żydku twoi starsi koledzy powiedzieli już wszystko na ten temat,więc zawitaj kiedyś na mecz(choć by dziś)czy choć by na podwórko a dowiesz się o mitycznych dowodach jakie to niby mieliście mieć a przez które sami się wydaliście.
-
Serio wyjebali go bo nie chcial spiewac, a tak na powaznie dawaj papier i nie szczekaj przez internet :DMW10 pisze:A co do dowodów, to najlepszym dowodem jest wyjebanie gościa z pod zegara
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
-
MW10- czego kretynie nie rozumiesz w jednym krótkim zdaniu - nie masz dowodów to sklej pizde.???
-
Już internetowy chuliganie wylogowałeś się z gry i zdjąłeś kominiarę? Ruska ku***, potomek śmiecia co strzelał do naszych rodaków, wsadzał c**** w odbyt waszego chuligana, a wy jakby nigdy nic dajecie sobie wywiesić flagę ruskiego cara pod którego okupacją był nasz kraj, i perfidnie próbujecie ukryć tę kompromitującą sytuację. PARODIA!EL 1910 pisze:MW10- czego kretynie nie rozumiesz w jednym krótkim zdaniu - nie masz dowodów to sklej pizde.???
Mieszanka wybuchowa ku***, żyd, niemiec, i rusek
haha
-
+10 w skali internetowej ligi hooliganow teraz idz na spacer z psem :D
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
-
dajcie se siana, po co ciągle dyskutować na te same, bezsensowne tematy czy cisnąć się z ludźmi których poziom równy jest zeru? przerzucam ten Łódzki wątek i aż nie chce sie tego czytać. wrzucajcie tylko relacje/zdjęcia z obecnej działalności i tyle bo to jest bardziej interesujące od czytania tego co tu wypisujecie.
-
Mw10 chuliganie, Brzozowa za Tobą tęskni :-)
-
Na ciebie naczelnik z makowcem na Smutnej
-
Kto, gdzie,kiedy od nas tak napisał ? Posłuż się przykładem i to pokaż a nie p*********.MW10 pisze: A co do dowodów, to najlepszym dowodem jest wyjebanie gościa z pod zegara, o czym pisały osoby od was, zresztą ciężko mi sobie wyobrazić mimo waszych pedalskich skłonności, co jeszcze chcecie jako dowód? Bo chyba nie fotkę rozjebanego przez ruską k**** odbytu waszego chuligana?
A co do pedalskich zapędów to wy rozebraliście dwóch typów z Elany u siebie na gałerce ;)
-
Adwokat do szkoły! :-)
El to był akurat Apator.
El to był akurat Apator.
-
Lepszym przykładem jest paradujący nago T na turnieju :-) banda c**** i tyle.
-
Co wy byście zydzewiaki zrobili bez tego tematu gdzie możecie się dowartościować jedynie .
Nikt nigdy tego tematu nie usunie , a wsiioki nie przestaną się tu wpisywac , bo to ich temat i ich forum , ich tuba propagandowa.
Gościa który odpowiadał na wiekszosc tej propagandy podmiejskiej już tu nie ma , więc zydzewiacy znowu mają eldorado i mogą pokazywać swoje prawdziwe oblicze. Temat zostanie usunięty dopiero jak pierdzewiaki sami o to poproszą bo nie będą sobie dawali rady . Na razie wystarczy że ci niewygodni są usuwani a oni sami mogą dowartościować się w rozmowie z adwokatem , mw10 itp. j**** was podmiejskie k**** zaklamane
Nikt nigdy tego tematu nie usunie , a wsiioki nie przestaną się tu wpisywac , bo to ich temat i ich forum , ich tuba propagandowa.
Gościa który odpowiadał na wiekszosc tej propagandy podmiejskiej już tu nie ma , więc zydzewiacy znowu mają eldorado i mogą pokazywać swoje prawdziwe oblicze. Temat zostanie usunięty dopiero jak pierdzewiaki sami o to poproszą bo nie będą sobie dawali rady . Na razie wystarczy że ci niewygodni są usuwani a oni sami mogą dowartościować się w rozmowie z adwokatem , mw10 itp. j**** was podmiejskie k**** zaklamane
PATO 1908 GANG
-
Już już nie rycz ene due :D
-
[link]
Mam pytanie zupełnie bez napinki , do czego odnosiło się haslo pierdzewa i transparent derbowy. " jeszcze wieksi , jeszcze mocniejsi " ??
Czy dobrze pamiętam zakompleksione parówy ze ten transparent odniosił się do WYJEBANEJ WAM NAJWIEKSZEJ I NAJBARDZIEJ ZNANEJ FLAGI ROLNICZE TOWWRZYSTWO SPORTOWE ?? I
Była to wasza reakcja na wyjebanie wam największej flagi przez derbowego niedoceniane rywala. i w momencie jej spalenia wywiesiliscie taki wcale nie kompleksiarski i megalomanski transparent żeby pokazać tylko że" splywa " to po was i to nic takiego???
Niech jakiś zydzewiak wrzuci z łaski swojej ten transparent z derbów 2004 u nas, bo nigdzie nie mogę znaleźć ....
Mam pytanie zupełnie bez napinki , do czego odnosiło się haslo pierdzewa i transparent derbowy. " jeszcze wieksi , jeszcze mocniejsi " ??
Czy dobrze pamiętam zakompleksione parówy ze ten transparent odniosił się do WYJEBANEJ WAM NAJWIEKSZEJ I NAJBARDZIEJ ZNANEJ FLAGI ROLNICZE TOWWRZYSTWO SPORTOWE ?? I
Była to wasza reakcja na wyjebanie wam największej flagi przez derbowego niedoceniane rywala. i w momencie jej spalenia wywiesiliscie taki wcale nie kompleksiarski i megalomanski transparent żeby pokazać tylko że" splywa " to po was i to nic takiego???
Niech jakiś zydzewiak wrzuci z łaski swojej ten transparent z derbów 2004 u nas, bo nigdzie nie mogę znaleźć ....
PATO 1908 GANG