Kolego Legia to FC ZS :)R.E. Bells pisze: ↑31.08.2017, 10:25Wszystko wskazuje na to, że w najbliższym czasie zostanie przybita zgoda.

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
CHROBRY GŁOGÓW!
-
Hehe to że jest zgoda to wie o tym cała Polska ale zgoda zgodą a relacje relacjami. Nie jest tajemnicą że jest im nie po drodze ostatnio :D
-
Rozwiń swoją wypowiedź, skąd takie info?
Moje pytanie w tym tez temacie.
Jakie stosunki panują między L a BKS B.B.?
konkretnie czy jeżdżą razem na meczy ZS? czy jak jedni to drudzy nie?
-
Nie wieżę w to co czytam :) Chyba post 2017 roku :) Tak mają kalendarz ułożony ,i zmieniają się co drugi wyjazd ;)
Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
-
ja też nie wieŻę...
-
-
Ty się człowieku naucz pisać, bo się ciebie czytać nie da i nie idzie zrozumieć tych twoich wpisów. Z takim stylem pisania to ja się jeszcze nigdy nie spotkałem.DoZo pisze: ↑01.09.2017, 16:40Z jednego, wcześniejszego komentarza można wywnioskować, że "cycu184" teraz cieszy się z ostatnich 'powałek' w szeregach wsh.R.E. Bells pisze: ↑31.08.2017, 23:02Pisz z jakiego klubu jesteś to też ci napisze o twoim klubie rzeczy które ostatnio "nie są tajemnicą" :))
-
Oficjalnie ten pan zatwierdza zgodę Ruchu i Lechii których połączyła Wisła

-
A ten ziomek wogóle barwach Jezioraka gdzieś był widziany? :)
Czy Jeziorak łączyło cokolwiek z Ruchem poza wspólną zgodą w Toruniu bo jakoś zupełnie nie kojarze..
Czy Jeziorak łączyło cokolwiek z Ruchem poza wspólną zgodą w Toruniu bo jakoś zupełnie nie kojarze..
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
-
To jakiś żart? Na jakich meczach są wykonane te zdjęcia z tym typem gdzie wisi flaga Śląska?
-
Dla mnie zgody dalekie od siebie nie mają sensu. Region powinien się razem trzymać i taka jest prawda. Potem wychodzą z tego nie potrzebne nikomu afery ale co zrobić. Trzeba się jednoczyć bo w Polsce każdy wie jak jest.
-
Dokładnie,Legia powinna dzialac z Polonią,Widzew z Łksem,Arka z Lechią,Wisła z Cracovią a nie jakies sztuczne ukladziki . :))
-
Ty przygłupie powinieneś zadziałać z jakimś psychiatrą ;)
-
moze ktos przyblizyc jak to sie stalo ze Jeziorak byl kiedys za Arka teraz jest za Lechia(chyba zesie myle i zawsze byli fc Lechii, ale wydaje mi sie ze widzialem stare zdjecia ich mlyna w barwach Mzks) i jakie sa relacje Jezioraka ze Stomilem, kiedys wielka kosa, teraz razem na Bks. bez napinki
-
Kiedyś Jeziorak miał zgodę z Polonią Warszawa, która miała zgodę z Arką, więc może stąd te barwy.
Września 100% Lech Poznań!
-
-
Kiedy przeszła do historii zgoda na lini Unia Oświęcim-Górnik Brzeszcze? Bo z tego co pamiętam to trzymali się razem kilka dobrych lat
-
Tak,Widzew nie chce zaakceptować,ze jeżdzi do Krakowa i odwrotnie ;)
-
w Zakopanem dużo napisów PF poprzekreślanych i obok WSH , oczywiście nie sa to napisy nowe, ale tez i nikomu nie spieszno do pozmieniania, w sumie ciekawa sprawa jak przetasowania na szczycie odbiły się w klimatach prowincji , gdzie miejscowe fancluby (dziś już zgodowiczów) miały ze sobą ostrą kose
-
No to wracamy do lat 70/80, kiedy Wisła & Ruch miały jedną z lepszych sztam w historii obu klubow. Nawet jesli to tylko pogłoski to jednak przybicie sztamy to kwestia czasu,podobnie z Widzewem (albo i nie). Mam tylko nadzieje ze Wisła nie odpali Polonii P. Z drugiej strony jest Resovia... Nie wiem co o tym mysleć,zobaczymy.
-
-
kaelowiec pisze: ↑12.09.2017, 20:50w Zakopanem dużo napisów PF poprzekreślanych i obok WSH , oczywiście nie sa to napisy nowe, ale tez i nikomu nie spieszno do pozmieniania, w sumie ciekawa sprawa jak przetasowania na szczycie odbiły się w klimatach prowincji , gdzie miejscowe fancluby (dziś już zgodowiczów) miały ze sobą ostrą kose
Podobnie wygląda Myszków.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Myszków zapewne przez relacje z Elaną a do Zakopanego to cała Polska się zjeżdza.
W Grudniu w Krakowie na derbach oby dwa fan cluby razem przyjechały i potem razem zasiadały na młynie,więc raczej nie widzę tutaj problemów między nimi
W Grudniu w Krakowie na derbach oby dwa fan cluby razem przyjechały i potem razem zasiadały na młynie,więc raczej nie widzę tutaj problemów między nimi
-
-
Jeszcze za Legią nie byli chyba.Ale na to pewno przyjdzie czas.Dziw bierze kiedys taka kosa Stomil-Jeziorak dzis kumple.Pamietam ich walki w latach 90.GrubyTeo pisze: ↑09.09.2017, 19:45moze ktos przyblizyc jak to sie stalo ze Jeziorak byl kiedys za Arka teraz jest za Lechia(chyba zesie myle i zawsze byli fc Lechii, ale wydaje mi sie ze widzialem stare zdjecia ich mlyna w barwach Mzks) i jakie sa relacje Jezioraka ze Stomilem, kiedys wielka kosa, teraz razem na Bks. bez napinki
-
Jak uwazasz ze Wisłą ma ekipe lepszą niz Widzew,to radze sie pierodlnac w leb,obie ekipy to co robia to smiech,ale nie porownojmy gowna do twarogu.
-
niektórzy to już odlecieli w swoich przetasowaniach kibicowskiej Polski. To całe WRWE się podzieliło na dwie widoczne części, Widzew i Elana, oraz Ruch i Wisła i to pierdolnie prędzej, czy później bo każda z tych ekip no oprócz Elany to ma predyspozycje przywódcze.
-
Po czym uważasz ze WSH ma lepsza ekipe od Widzewa? po tym jak WSH pręży na fotach ?
WSH nic sobą nie prezętuje od wieków !!
WHS na gołe łapy to by w******* dostały np. Sosnowca ŁKSu czy Elany !
niech w końcu WSH wyjdzie z kimś na liczby lub bandami a potem bedzie mozna oceniać ta ekipę.
-
Prezetujesz...... ku*** jaki dzban96hhhhhh pisze: ↑15.09.2017, 23:54Po czym uważasz ze WSH ma lepsza ekipe od Widzewa? po tym jak WSH pręży na fotach ?
WSH nic sobą nie prezętuje od wieków !!
WHS na gołe łapy to by w******* dostały np. Sosnowca ŁKSu czy Elany !
niech w końcu WSH wyjdzie z kimś na liczby lub bandami a potem bedzie mozna oceniać ta ekipę.
-
A z kim ten wielki ŁKS sie bil w ciagu ostatnich lat ze wiadomo kto by od nich w******* dostal?telewizor z toshiby pisze: ↑16.09.2017, 01:52Akurat od Sosnowca czy ŁKS-u to by "topowe" (czyt. medialne) bandy dostały w*******.
W czwartek pokazali swoj charakter i jaja nie wspierajac swoich braci w Chorzowie.Przypomne,ze Widzew pojawil sie w 150 glow.
-
Na podstawie zdjęć twierdzisz jak mniemam? :)
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Racja, może zbyt ostro oceniłem Widzewiaków na tle Wiślaków, ale patrząc na ostatnie akcje odkąd powstała grupa WRWE, to Wisła wychodzi na tym lepiej. Skrojone flagi Gieksy z Ruchem, walka Ruchu&Wisły z Legią i Radomiakiem chyba (teoretycznie przegrali i podobno zaczeli uciekać zostawiając Chorzowskich, ale mimo wszystko wyszli na przeciw Legii i Radomiakowi), a Widzew? Strata flag, obicie przez Śląsk&Lechia na jakimś wypizdowie (tutaj warto dodać, że obili tylko zwykłych kibiców, a nie DHW, ale mimo wszystko, dostało się Widzewiakom). Aż szkoda, że nie wyszło wtedy ze Śląskiem czy też na autostradzie czekając na eŁKSe.
Założyłem konto tylko po to, by wyrazić swoją opinie.
-
Przypomnę ci internetowy gamoniu że ŁKS obecny w Chorzowie, i zalecam ci mniej facebooka i forum a więcej rzeczywistości, bo się zdziwisz jak ostatnio co wam się drzwi w autokarach zatrzasnęły.Red power pisze: ↑16.09.2017, 08:20A z kim ten wielki ŁKS sie bil w ciagu ostatnich lat ze wiadomo kto by od nich w******* dostal?telewizor z toshiby pisze: ↑16.09.2017, 01:52Akurat od Sosnowca czy ŁKS-u to by "topowe" (czyt. medialne) bandy dostały w*******.
W czwartek pokazali swoj charakter i jaja nie wspierajac swoich braci w Chorzowie.Przypomne,ze Widzew pojawil sie w 150 glow.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Wisloka-Concordia? Wisloka-Jks Jaroslaw?
-
-
Nawet z tego co wiem to były łączone szaliki Wisłoka-Concordia. A z tą kosą na linii Ksw-JKS, to już chyba nie tak ostro, bo na meczach Górnika były osoby w koszulkach JKS-u.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Do w/w. Mam do ciebie prośbę- nie odpowiadaj za nas w tematach które nie dotyczą twojej ekipy OK?
Było już pisane: kosa i tyle w temacie. Z Concordią mamy zgodę.
Było już pisane: kosa i tyle w temacie. Z Concordią mamy zgodę.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
To jak się odnosicie do tego, że wasza niby najlepsza zgoda "kuma się" poprzez Gks Katowice z waszą kosą i stoicie razem na trybunach na meczu w Zabrzu ? Była z Wami Wisła Sandomierz i Szeged w Przemyślu ? Pytam bez napinki.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Temat był wałkowany m-c temu, nie mam zamiaru drugi raz o tym znów pisać.
Opis wyjazdu z naszej strony jest już podany wraz z liczbami.
Opis wyjazdu z naszej strony jest już podany wraz z liczbami.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!