To zależy jaki polar weźmie się z belki. My używamy polaru 600g na metrze bieżącym, który jest NAPRAWDĘ gruby. Zawsze możemy wysłać Ci sampla gładkiej czapki przed produkcją. Podbij na maila, wszystko Ci rozpiszę.
Witam. Poszukuję firmy która jest w stanie zrobić 50 męskich i 50 damskich koszulek w 4 rozmiarach z bawełny z dodatkiem elastanu w dobrej cenie, z sitodrukiem na przodzie i tyle, oraz ma możliwość wszyć własne metki (posiadam je). Możliwość stałej współpracy. Proszę o kontakt PW.
Zobaczcie jeszcze na firmowych. Ja zamawiałam bluzę tutaj [link] i są naprawdę spoko gatunkowo i do tego jeszcze można zamiast druku haft sobie wykonać. Wygląda to o niebo lepiej.
Jako marka związana od blisko 20 lat z ruchem kibicowskim w Polsce oraz największy producent gadżetów kibica w Europie chcielibyśmy złożyć wszystkim klientom oraz kibicom życzenia zdrowych i wesołych świąt a także zawsze trafionych prezentów
Potrzebuje wykonać około 40 koszulek na materiale wysokiej jakości. Nie raz spotkałem się z produkcją, gdzie sito wyglądało mocno sztucznie, było beznadziejne w dotyku. Jak jest z DrupShopem? Może polecacie inną firmę?
ISB pisze:Co sądzicie o firmie DrukShop/UltrasWear?
Potrzebuje wykonać około 40 koszulek na materiale wysokiej jakości. Nie raz spotkałem się z produkcją, gdzie sito wyglądało mocno sztucznie, było beznadziejne w dotyku. Jak jest z DrupShopem? Może polecacie inną firmę?
My od dawna robimy odzież w DrukShopie. Jakość materiału czy nadruku wybierasz sobie sam, oczywiście im lepsza, tym wyższa cena. Koszulki i bluzy są porównywalne do jakości EH czy PitBull. Nadruki zajebiste, nie spierają się. Generalnie jak potrafisz dbać o odzież to nic Ci sie z nimi nie stanie. Czapki również zajebiste - nie posiadają tzw. rogów, dopiero w porównaniu z inną firmą można zauważyć sporą różnice w jakosci wykonania.
Pozdro
Jak ktoś będzie szukał producenta skarpet to zapraszam do siebie.
Skarpetki od 50 par,różne długości stopki średnie długie.
Różne kolory możliwość robienia dwukolorowych.
Przy dużych zamówieniach cena nawet 4.5zl
Zapraszam do współpracy
Nasze realizacje: [link]
Producent Skarpet z własnym logo.
Realizujemy zlecenia od 50 par.
Zapraszam!
Oto zdjęcia naszych realizacji
https://picasaweb.google.com/116081610083903966335/NaszeProdukcje?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqyu8Le4dmq3gE&feat=directlink