Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
C1365O

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: C1365O » 30.03.2016, 18:08

Co tu się dzieje to jest komedia :-D
Niczym przekazywanie sie przez płot.

iparts.pl
adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 18:09

red ty to jestes kozak , nawin jakaś normalna polemikę rozjebundo bo puki co tylko sie podpruwasz

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 18:14

Posiłki z Bydgoszczy przybyły na ratunek rabe.j***** chujek raz pierdoli żeby nie żyć przeszłością teraz wypierdala z latami 90tymi za chwilę znowu wypierdala nowe historie.Co to ku*** ma być?
Propagandzista j***** pierdoli żeby nie pisać o jego klubie a sam non stop przypierdala się do RTSu razem ze swoimi przydupasami bnowakiem i adwokatem.

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 18:17

adwokat pisze:red ty to jestes kozak , nawin jakaś normalna polemikę rozjebundo bo puki co tylko sie podpruwasz
Musicie zniknąć z tego tematu razem z ene due i wtedy będzie można wrócić do normalnej i rzeczowej dyskusji.Na razie to nie wyjdzie a z resztą o czym dyskutować.Każdy wie jak jest.

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 18:24

Korwa zalogowałes sie dzisiaj i co tu pecie wnosisz oprucz podpruwania sie , a piszesz o posiłkach z Bydgoszczy , bo my mamy zasadę ze ziomka sie niezostawia

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 18:26

Widziałem co piszesz tym bardziej mnie dziwi że nie dostrzegasz jego pierdolenia.Szkoda że nie ma tego co napierdalał z poprzednich kont.A teraz?ku*** ciekawe że jak wpisywał się tu jeden z Łksiaków to szło podyskutować normalnie.Wystarczy że pojawił się on i zaczął płodzić swoje wypociny.
Potem się nie ma co dziwić że jest napinka.
Ostatnio zmieniony 30.03.2016, 18:27 przez Red power, łącznie zmieniany 1 raz.

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 18:27

Red cwelu bez szkoły a kto wypisywał niedawno o założyciela ŁKS , i kto tu z historia cwelu wyjeżdża

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 18:28

adwokat pisze:Korwa zalogowałes sie dzisiaj i co tu pecie wnosisz oprucz podpruwania sie , a piszesz o posiłkach z Bydgoszczy , bo my mamy zasadę ze ziomka sie niezostawia
Język taki sam jak wy stosujecie.

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 18:30

adwokat pisze:Red cwelu bez szkoły a kto wypisywał niedawno o założyciela ŁKS , i kto tu z historia cwelu wyjeżdża
No bo pierdolił rabe jacy to dumni jesteście z historii klubu to mu wyjebałem z założycielami i czy jest z tego dumny.Czy to ku*** jakiś farmazon czy fakt historyczny?

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 18:30

adwokat pisze:Korwa
ku*** pisze się przez U niedojebany parchu przecwelony, ale trudno oczekiwać od żyda znajomości języka polskiego :)

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 18:34

Jest mmesik , teraz Red zeby niebylo normalne zadam pytanie do twojego kolegi po szału , co wkoncu z tym Włocławkiem co pisałeś ? Liczę na odp

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 18:41

Najpierw tak:
adwokat pisze:Korwa
Ene due rabe pisze:wogole
Ene due rabe pisze:mioje
A później tak:
adwokat pisze:cwelu bez szkoły
Ene due rabe pisze:jesteś za głupi
Żydowska hipokryzja :)

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 18:44

adwokat pisze:Jest mmesik , teraz Red zeby niebylo normalne zadam pytanie do twojego kolegi po szału , co wkoncu z tym Włocławkiem co pisałeś ? Liczę na odp
No rudzik wychlastał liderów Włocławka gołym chujem po ryjach :)

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 18:46

Złapany na farmazonie i jeszcze sie udziela , zbanujcie frajera

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 18:50

Ene due rabe pisze:twierdzicie ze nie było przy wejsciach na zegar napisow obrazających wasze FC??
Złapany na farmazonie, zbanujcie frajera

Cees

Post autor: Cees » 30.03.2016, 18:54

adwokat pisze:Korwa zalogowałes sie dzisiaj i co tu pecie wnosisz oprucz podpruwania sie , a piszesz o posiłkach z Bydgoszczy , bo my mamy zasadę ze ziomka sie niezostawia
Bardzo ciekawe w kontekscie niedawnych wydarzen na Smugowej...

Kolega Rabin niech sie w koncu okresli czy chodzi na mecze ŁKSu czy woli walczyc z przed komputera bo jesli chodzi o weryfikacje to zdaje sie ze jeden z bardziej inteligentnych Łksiów bedacych na tym forum juz raz go zweryfikowal.

Typ z Zetki skoro taki skory do polemiki i merytoryki niech sie wypowie jak sie zaopatruje na uklad rodowitych z Lechem i fakt ze ten Lech całkiem nie dawno spuscił im w*******? :)

Co by nie było cyrk na calego w tym temacie i nawet temat krakowski wyglada 100% lepiej co wydawało sie nie mozliwe:)

C1365O

Post autor: C1365O » 30.03.2016, 19:01

Net force ŁKS chyba wróciło do życia :-)

MW10

Post autor: MW10 » 30.03.2016, 19:11

Ten cały mms już został wcześniej rozkminiony, i powinien być utemperowany przez kogoś ogarniętego z Widzewa (jak dobrze pamiętam były próby umówienia się z delikwentem, bezskuteczne), chyba że wolicie być dalej kompromitowani tego typu mitomanami.

Narzekacie na Ene Due, a po swojej stronie macie gościa którego mottem życiowym jest przepisanie baśni Andersena na kibice.net. Takie parchate k**** co mają dwóch ojców powinny być dożywotnio odsuwane z życia kibicowskiego.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 19:15

MMS CZEKAM NA ODPOWIEDZ

Cees

Post autor: Cees » 30.03.2016, 19:15

MW10 pisze:Ten cały mms już został wcześniej rozkminiony, i powinien być utemperowany przez kogoś ogarniętego z Widzewa (jak dobrze pamiętam były próby umówienia się z delikwentem, bezskuteczne), chyba że wolicie być dalej kompromitowani tego typu mitomanami.

Narzekacie na Ene Due, a po swojej stronie macie gościa którego mottem życiowym jest przepisanie baśni Andersena na kibice.net. Takie parchate k**** co mają dwóch ojców powinny być dożywotnio odsuwane z życia kibicowskiego.
Super w koncu doszedłes do wlasciwych wniosków a teraz samoczynnie i dozywotnio usun sie z zycia kibicowskiego.

j***** szczyt hipokryzji aby pisac o temperowaniu kogokolwiek z Widzewa majac na forum takie kwiatki jak Rabin.

mms

Post autor: mms » 30.03.2016, 19:16

Hahaha kto próbował się ze mną umówić? :)

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 19:26

Ene due rabe pisze:Albo ten temat zniknie wogole , albo będzie rozpierdalany przeze mnie choćby że stu różnych nickow.[/b]

Narazie gimbaza , bawcie się dalej....
Ten post napisał rabe kilka miechów temu.Wcześniejsze jego konto to 'hahahahahah' a jeszcze wcześniejsze 'pato1908gang'.

Czy trzeba coś więcej dodawać?

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 19:38

Ene due odpowiada wam na waszą propagandę to źle ale jak wasza dziwka MMS zostanie złapany na perfidnym farmazonie to git ,bierzecienziomka pod skrzydełka ,Korwa to jest temat łodzi czy zydzewski

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 19:39

napierdalajcie czerwone debile jebane dalej....

MAŁO WAAAAAAS !!!!!

jeszcze wiecej i wiecej tych kibicow wiekszego i najwiekszego pierdzewa....
c
o do wpisu wyzej , mam nadzieje ze modzi widza co tu sie dzieje i moja prośba a takze opinia wiekszosci ogarnietych ŁKSiakow żeby ten temat został wyjebany w pizdu w koncu sie ziści..... a czerwone mitomany i propagandzisci stracą swoje jedyne okno na świat i swoją główną tube propagandową....

appropo tego kto mnie weryfikował a kto nie - to gówno cie to obchodzi Cees, bo osobie która jest dla Ciebie autorytetem i wspominasz jej zdanie tutaj ( Eternidad) , wyjasniłem na PW kim jestem...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 30.03.2016, 19:44

Ene due rabe pisze:Mam takie pytanko jeszcze jedno ;) . Może znajdzie się odważny żeby odpowiedzieć .

Czy fan clubowicze mieli kiedyś zakaz wstępu pod zegar ??..
Zaraz minie ze 20 lat kiedy na Widzew jeżdżę, nie było mnie w Łodzi na kilkunastu meczach i NIGDY o czymś takim nie słyszałem. NIGDY ja, koledzy ode mnie czy z innych miejscowości nie mieli problemów wejściem pod zegar. Tyle w temacie.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 19:49

Red power pisze:
Ene due rabe pisze:Albo ten temat zniknie wogole , albo będzie rozpierdalany przeze mnie choćby że stu różnych nickow.[/b]

Narazie gimbaza , bawcie się dalej....
Ten post napisał rabe kilka miechów temu.Wcześniejsze jego konto to 'hahahahahah' a jeszcze wcześniejsze 'pato1908gang'.

Czy trzeba coś więcej dodawać?

na mysli miałem ten wpis w ostatnim zdaniu swojego poprzedniego....

Pojawiłem sie tu tylko prostować waszą propagande, pokazywać waszą zjebaną zakłamaną nature i opisywać nasz punkt widzenia...
mam swiadomośc ze wiem o was bardzo duzo, bardzo duzo rzeczy ktorych wolelibyscie zeby nikt sie nie dowiedział. Ale o dziwo nie to was az tak bardzo wkurwia czerwoni, wkurwia was najbardziej nasz punkt widzenia i pokazanie naszej ŁKSiackiej mentalności....

nie dziwi mnie wcale dlaczego tak na to reagujecie czerwone kmioty, bo od dawna ŁKSiacy wyjebali lache na ten temat i mogliscie tu swobodnie pierdolić to co sie wam podobało. Sami zauwazyliscie , ze tu sie nigdy nie wpisywałem , a zaczalem to robić calkiem niedawno ( ,mam specyficzny styl pisania i specyficznie was masakruje i kazdy ogarnięty to widzi ) ..

Ale to już koniec waszego eldorado tutaj, bo w pewnym momencie zaczeliscie poswiecać nam wiecej czasu na ŁKS niż na ten swoj ''wielki pierdzew'' - po prostu przebraliscie miarke, nie pozwole na to żeby jakies zakompleksione podmiejskie buraki próbowały tutaj kształtować nasz wizerunek na tym smiesznym forum.
... dziwnym trafem akurat ten moment zbiegł sie z czasem kiedy wasz wielki pierdzew sie skonczył, i zrownaliscie sie praktycznie we wszystkim z tym ''malutkim '' ŁKSem...

Cytując naszą przyspiewke - ''c*** wam w dupe wszystkie żydy zajebane...'' - ten temat doskonale zdemaskował wasza kurewską nature i to co was boli i wkurwia, o to mi chodziło od pocątku jak tu sie zacząlem wpisywać i osiagnalem w pełni sukces....

A to co robie w rzeczywistości , to jest moja sprawa i ten temat tez doskonale pokazał że to doceniacie i że was to wkurwia ....

do widzenia dziewczynki
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Wasteland

Post autor: Wasteland » 30.03.2016, 19:52

Kolega z Zetki wyszedł na nie lada frajera,broniąc kolesia którego zdemaskowali sami kibice eŁksu że jest szczylem a meczy ma na koncie raptem kilka.

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 19:56

Wielki zydzew , to nawet konfident musi być największy , naprawdę wszystko macie wielkie bez dwóch zdań

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 19:58

rozpierdalaj ten temat dalej jeden z drugim. Zapewniam was wastelandy , ceesy , mmsy i inne chujozy - ze w koncu sie wkurwie i ten temat usune pedały jedne ;) i wtedy zostanie płacz i zgrzytanie zębami :)

Ale narazie niech bedzie , bo .....

.... sprawia mi frajde ze dla wiekszosci zakompleksionych podmiejskich buraków z RTSu sensem tego tematu juz nie jest pisanie o ŁKSie , ani tym bardziej o Widzewie ( bo nie macie sie czym chwalić ). Sensem stało sie pisane o mnie - i o to chodzi .....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

morisson

Post autor: morisson » 30.03.2016, 20:00

na mecze nie chodzisz to już wiemy i więcej nam nie potrzeba wiedzieć, choć byś znał wszystkie nasze tajemnice i głosił je tutaj wszystkim to c**** to zmienia bo co ty tak naprawdę możesz wiedzieć nie chodząc na mecze? napierdalasz w klawiaturę i szczekasz to co ci starsi koledzy powiedzą, a na koniec nie zapomnij im się pochwalić jaką to nie krwawą walkę wczoraj stoczyłeś 10/1 i co najważniejsze na plus. bez odbioru dzieciaku obyś wyszedł w końcu z domu i zaczął robić coś z pożytkiem dla twojego klubu.

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 20:06

Ene due rabe pisze:rozpierdalaj ten temat dalej jeden z drugim. Zapewniam was wastelandy , ceesy , mmsy i inne chujozy - ze w koncu sie wkurwie i ten temat usune pedały jedne ;)
I co ty chujku będziesz wtedy robił?

Red power

Post autor: Red power » 30.03.2016, 20:09

Ene due rabe pisze:sprawia mi frajde ze dla wiekszosci zakompleksionych podmiejskich buraków z RTSu sensem tego tematu juz nie jest pisanie o ŁKSie , ani tym bardziej o Widzewie ( bo nie macie sie czym chwalić ).
O Widzewie pisać nie trzeba,bo Widzew to znana i uznana marka w całej Polsce i nie tylko.Także twoje z d*** wzięte komentarze niczego nie zmienią.

WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma » 30.03.2016, 20:10

Ene due rabe pisze: Sensem stało sie pisane o mnie - i o to chodzi .....
ty naprawde jesteś jakiś niedorozwiniety, widać że za wszelka cene chcesz zostac nowa gwiazdą forum, w mysl zasady "niewazne jak, wazne zeby znali"

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 20:17

dawaac dalej, dalej czerwoni napierdalajcie tu parówy zakompleksione dalej ;) niech wszyscy mają z was beke iu z tego waszego rózowego klubiku....

morisson pisze:na mecze nie chodzisz to już wiemy i więcej nam nie potrzeba wiedzieć, choć byś znał wszystkie nasze tajemnice i głosił je tutaj wszystkim to c**** to zmienia bo co ty tak naprawdę możesz wiedzieć nie chodząc na mecze?
a skąd Ty to wiesz parówo ? Bo tak wam łatwiej ?, bo znowu tu swoją propagande chcecie zasiać kurwiszony i chcecie wplywac na coś na co nigdy nie będziecie mili zadnego wpływu ??

Przypominam ci parówo jedna z druga , że moj kolega po szalu który pomylił sie co do mojej osoby i napisał że nie chodze na mecze - po mojej propozycji żeby na kolejnym takim meczu ustawić się i pogadać normalnie , darował sobie juz udzielanie sie tutaj...

ale to juz jest dla was niwygodne kurwiszony, wiec wymazaliscie to z pamięci ;) tak jak wszystko to o czym pisałem dawno juz wymazaliscie z waszych zakutych łbów, i stąd ta frustracja ze wam o tym miałem czelność przypomniec ;)

bawcie sie dalej......
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

adwokat

Post autor: adwokat » 30.03.2016, 20:22

Pytam was jak MMS pisze bzdury to jest wszystko git , proszę o odpowiedź

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 30.03.2016, 20:23

Naprawde chyba nie masz zycia poza tym forum, nie widzisz że sie osmieszasz? Nie, nie jestem z Łodzi

myjster

Post autor: myjster » 30.03.2016, 20:26

Ene due pamiętaj ,że propaganda czerwonych moskali i ich niebieskich pro szwabskich koleżanek to kunszt sam w sobie.Oni wznieśli tą sztuke na nieznany dotąd poziom.Twoje szanse są nikłe.

C1365O

Post autor: C1365O » 30.03.2016, 20:31

myjster pisze:Ene due pamiętaj ,że propaganda czerwonych moskali i ich niebieskich pro szwabskich koleżanek to kunszt sam w sobie.Oni wznieśli tą sztuke na nieznany dotąd poziom.Twoje szanse są nikłe.
Hipokryzja :D

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 30.03.2016, 20:35

Nowonarodzony - nie mam zycia poza tym forum ?? zapewniam cie ze mam i to czerwoni nie wiedza '' z kim tańczą '' ;)

mało wiesz gosciu, wiec unikaj podejmowania tematów co do ktorych nie jestes pewien . Bo to że Widzewiacy sieją tu propagande od X lat, sami sie umawiali na robienie tutaj propagandowego terroru to jest fakt niezaprzeczalny i kazdy z nas ŁKSiakow doskonale o tym wie. Kazdy tez widzi że ich sie tu wpisuje frajerów dziesątki , a ja ich prostuje sam i od dawien dawna ŁKsiacy w to forum mieli grubo wyjebane, ogarnietych osob pozostały ty tylko pojedyncze sztuki od nas ...

Czemu wiec oni moga tutaj pisać swoje wymysły i siać czerwoną propagande , a jesli ja to robie to jestem smieszny, mozesz mi to wytlumaczyc sensownie??

Kolega z Zawiszy dokładnie opisał jak wygląda ten temat. Pokazał w innych tematach ze jest obiektywny. Zacytuje raz jeszcze jego wpis , bo w tym gąszczu pierdów czerwonoarmistów mogło to umknąć///

old[Z] pisze: Rzuciłyście się kilka suk na jednego chłopaka,a i tak nie dajecie rady i każdego petuje z osobna argumentami.Najpierw próbowałyście z niego zrobić jebniętego,a teraz już wszystkie suki atakujecie.Jesteście zakłamanymi śmieciami,nie potrafiącymi przyznać się do porażki,do czegokolwiek i tylko odwracacie kota pizdą.A Ty kumplu Ene due rabe odpuść sobie,bo walczysz z kilkoma dziwkami na raz i każdej z nich byś musiał odpisywać.Widzą,że masz rację w większości sporów i prują się suki,żeby zaszczekać.j**** was czerwone,zakłamane propagandzistki.
Sorry , ze zostałes wciagniety kolego w ten żalosny temat, ale przynajmniej przekonałes sie jak wyglada tu sytuacja i jesteś kolejną osobą która poznała tą zjebaną i zakłamaną nature żydzewiaków....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

morisson

Post autor: morisson » 30.03.2016, 20:37

mówmy o tym co jest faktem czyli że na mecze nie chodzisz, a nie o tym co być może się wydarzy. uwierz mi twoje wpisy nie są ani frustrujące ani nie posiadają żadnej wartości dla każdego w miarę ogarniętego łba na tym forum co najwyżej robisz przypał swoim kolegom. co do wymazywania z pamięci ty chyba nie myślisz na serio że ktoś czyta do końca twoje wypociny ?

ODPOWIEDZ