Europejskie Puchary 2025/2026 !!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
marJo

Re: Europejskie Puchary 2025/2026 !!

Post autor: marJo » 15.08.2025, 20:33

Jest i on , naczelny z*jeb tego forum.
JAGIELLONIA PONAD WSZYSTKO !!

iparts.pl
qwepoi

Post autor: qwepoi » 15.08.2025, 21:05

Brawo Raków, Rzymianie zaatakowani na trasie

BekazWas

Post autor: BekazWas » 15.08.2025, 21:33

No tak, skłotersi wmawiają że decyzyjni żyją ze zwykłych kibiców, bo przecież to nieprawda. Weź Ty chłopie W**********.

Brawo Raków, nalezało się żydom za ten haniebny transparent.
ŚMIERĆ RUSKIM k***** I PUTINOWI

Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały » 15.08.2025, 22:25

Już cwele piszą że atak na rodziny z dziećmi.

Qantik

Post autor: Qantik » 16.08.2025, 01:29

kivloff pisze:
15.08.2025, 17:27
Qantik pisze:
15.08.2025, 13:49
kivloff pisze:
15.08.2025, 13:02

Naszczekałes tu, obsikałes nogawkę tam. Ale chyba twierdzenie ze jesteś kibicem i katolikiem sie nie przyjęło wśród czytelników, co... :)

I tak to czytelnicy jest. Uważajcie kto co tu pisze. Bo chyba widać jak na dłoni że tu jakaś skłoteriada trwa, a moderatorow od dawna to faktycznie nie interesuje. I co najważniejsze - nie chodzi skłotersom o to zeby was do czegoś przekonać. Ani do Izraela ani do Palestyny. Im chodzi o to, żeby napuszczać kibiców na siebie nawzajem. Przedstawić Lecha jako wazeliniarzy, Jagiellonie ze nie umie jezdzic po Europie, Legię że przynosi wstyd, decyzyjnych że zyja z was. Biorą jakies fakty, dorabiają do tego jakies farmazony, ubierają to w inwektywy, podbiją narrację z pięciu roznych kont. A wszystko jest tradycyjnie dęte i nie ma wiele wspólnego z faktycznym życiem trybun.
Hahaha nie będę katolikiem gdy forum dla troglodytów tego oficjalnie nie potwierdzi? Najs.
Widzę że znasz jedno wyszukane słowo "inwektywy" I rzucasz nim na lewo i prawo, nie odnosząc się nic a nic do tego co pisze.
Ponawiam więc pytanie z****** łbie, jak kibole mogą śpiewać wasze matki są k****** a ojcowie pedałami i być jednoczenie katolikam?
Z tym sklotem to jakiś chyba inside joke, bo już ci kurewko tłumaczyłem że do lewactwa daleko mi tak samo jak do prawctwa ale skąd zjeb bez studiów i z minimalną widzą o świecie mógłby to wjedziec?
Ale tu nie chodzi o potwierdzenie forum, tylko o to że sam najpierw zadeklarowałeś katolicyzm, a potem swoim zachowaniem, tym co pisałeś, temu zaprzeczyłeś. Czyli próbowałeś stworzyć wrażenie że jesteś katolikiem, ale sam to spierdoliłeś i nikt sie nie nabrał. I tak samo możesz pisać że daleko ci do lewactwa, ale nikt się nie nabierze - śmierdzisz smrodem skłotu. :) Lewaka ze skłotu wygonisz, ale skłotu z lewaka się nie pozbędziesz.

Dalej nie odniosłeś się do mojego pytania, o kibolstwo i przekleństwa. Prawackie uposledy nie lubią logicznych ciągów myślowych ale ty to już zakrawasz o bycie totalnym zjebem.
Wiem, że ciebie nie da się obrazić, już samo bycie kibolem to jak mieć AIDS i Downa jednocześnie i jeszcze bycie z tego dumnym.

WodaGazowanaZpluszem

Post autor: WodaGazowanaZpluszem » 16.08.2025, 01:41

Raków jak Ty mi zainponowałeś bijąc ze garbate ścierwa!!

DZnr1

Re: Europejskie Puchary 2025/2026!!!

Post autor: DZnr1 » 16.08.2025, 02:40

farBa pisze:
15.08.2025, 20:33
rybka997 pisze:
15.08.2025, 20:28
amo7-rts pisze:
15.08.2025, 10:57
Fani naszego Maccabi Hajfa wczoraj z takim transparentem:

Obrazek

Ciekawe, czy polscy kibice przemilczą temat na stadionach?
To Ty, alfons mojej upośledzonej matki?

Tak szczerze, mógłbyś ją w końcu umyć.
Jest i ona, naczelny 'zjeb' tego forum.
Orientuje się ktoś z was, dlaczego tam było "nasrane" akurat: 'murderers since 1939', skoro tzw. żydzi mordowali Polaków już dużo wcześniej, a te głośne przypadki w PL to ... Ś+P ROLIK (z WKS-u), niedawno - polscy rolnicy (z Przewodowa), a ... ostatnio - Damian (z Przemyśla), wolontadousz ratujący palestyńskich semitów, eksterminowanych nadal przez ... chazarów czyli wyznawców talmudu [judaizmu rabinicznego, który z ... tradycyjnym (tora etc.) też nie ma wiele wspólnego]?

walka__o_przetrwanie

Post autor: walka__o_przetrwanie » 16.08.2025, 05:51

walka__o_przetrwanie pisze:
15.08.2025, 11:20
Ukraiński kanał kibicowski :
Kibice "Maccabi" (Chajfa) podczas wczorajszego meczu Ligi Konferencji przeciwko "Rakowowi" pokazali Polakom, że tę sytuację można interpretować na różne sposoby.

Wygląda na to, że baner "Mordercy od 1939 roku" na meczu w węgierskim Debreczynie stał się normalną prowokacją dla gości, na boisku doszło do bójki między zawodnikami. Jednak to raczej piłkarze "Maccabi" sprowokowali bójkę, a trener izraelskiego klubu nawet odwołał swoją konferencję prasową z dziennikarzami.

Obłuda oburzenia Polaków z powodu tego banera jest po prostu ogromna, ponieważ podczas pierwszego meczu na sektorze "Rakowa" pojawił się transparent z napisem "Izrael zabija, a świat milczy". Tydzień temu nie było to skandalem, ale już dziś w polskich mediach społecznościowych wybuchł ogólnoświatowy szum.

————-
"Gigantyczny skandal" (c) 🤣

Ogólnie rzecz biorąc, wielu naszych zachodnich sąsiadów uwierzyło tak bardzo w swoją świętość, że miejscami nawet kacapy mogą im pozazdrościć. Jeśli zapytać przeciętnego Polaka, czy uważa, że powinni przepraszać za coś w swojej historii - 88% powie, że nigdy i nikomu nic złego nie zrobili.
Poniżej kilka uzupełnień dotyczących incydentów wokół meczu „Crvena Zvezda” - „Lech”, który odbył się wcześniej w tym tygodniu.

Dzień po meczu w Belgradzie na tym kanale pojawiła się pewna analiza ze strony jednego z ruchów. Ogólnie wszystko wygląda tak, ale dla pełnego obrazu warto dodać kilka wyjaśnień, które mogą nie być tak oczywiste z naszej perspektywy z Ukrainy.

Na początek trzeba zaznaczyć, że nie istniał trwały i silny blok na linii „Crvena Zvezda” - „Spartak” - „Lech”. Moskiewskie zespoły przyjaźnią się osobno z serbskim klubem i osobno z polskim. Kiedy czytelnicy pytają: dlaczego jedni przyjaciele wspierają innych przyjaciół „Spartaka”, a ci nie zapobiegli temu - odpowiedź może być bardzo prosta. Polacy i Serbowie kontaktują się z różnymi fanami moskiewskiego klubu.

Co do tych, którzy jeżdżą na mecze do Serbii - wszystko jest jasne. Natomiast z „Lechem” kontaktują się głównie osoby pochodzące z „Sekty”, z których wielu nie mieszka w Rosji i ma swoje stanowisko wobec wojny. Właśnie dlatego wyjechali. To również wpływa na relacje z Serbami.

Tak, na pierwszym meczu w Poznaniu miejscowi wywiesili baner „Kosowo - Serbia”. Jednak i tutaj były swoje niuanse. Skład „Crvenej Zvezdy” przed meczem w mieście się nie pojawił, przyjechał dopiero na sam początek w asyście policji. Putinowscy fani z Moskwy, jeśli byli na tym meczu, dobrze się ukryli wśród Serbów, a nikt z osobnego mobu nie przyjechał do Poznania, prawdopodobnie rozumiejąc, że nie wszyscy byli koledzy klubowi podzielają ich poglądy.

W dniu meczu rewanżowego Serbowie zarzucili fanom „Lecha”, że otwarcie chodzili w ich mieście w grupie, więc teraz muszą przeprosić. Po odmowie przeprosin doszło do wydarzeń na drodze, których wideo obiegło wszystkie tematyczne publiczne grupy.

Miejscowi z dostępnymi środkami zaatakowali kilka samochodów z przedstawicielami filii „Lecha” z mniejszych polskich klubów, przy czym niektórym gościom podcięto torby z rzeczami osobistymi i portfelami.

Podsumowując tę historię, można powiedzieć, że nie należy spodziewać się dużego pogorszenia relacji obu ruchów ze „Spartakiem”, ponieważ blok, jeśli kiedykolwiek był planowany, nie nabrał wyraźnej struktury przez lata.

Dżolo Rypandolo

Post autor: Dżolo Rypandolo » 16.08.2025, 09:35

Ile Videotonu z Rakowem w Debreczynie ?

sądna noc

Post autor: sądna noc » 16.08.2025, 10:35

Czyli Crvena się spłakała bo Lech się bujał i śpiewał na mieście hehe :) a oni chcieli żeby było jak w Poznaniu i przyjechali kilka godzin przed meczem i żądali przeprosin? kabaret w ch.uj. Do kogo należą samochody rozwalane na filmikach przed jakimś tam hotelem na parkingu? do kibiców Lecha? ktoś prędzej filmik wrzucił.

smsd'design

Post autor: smsd'design » 16.08.2025, 11:12

Jeśli masz na myśli ten filmik: https://www.facebook.com/share/r/172JC6twR7/
On nie ma nic wspólnego z wyjazdem Lecha. Filmik nagrany w Nowym Sadzie, ma związek z wewnętrznymi niepokojami i protestami jakie mają miejsce w Serbii

kivloff

Post autor: kivloff » 16.08.2025, 12:28

Qantik pisze:
16.08.2025, 01:29
kivloff pisze:
15.08.2025, 17:27
Qantik pisze:

Hahaha nie będę katolikiem gdy forum dla troglodytów tego oficjalnie nie potwierdzi? Najs.
Widzę że znasz jedno wyszukane słowo "inwektywy" I rzucasz nim na lewo i prawo, nie odnosząc się nic a nic do tego co pisze.
Ponawiam więc pytanie z****** łbie, jak kibole mogą śpiewać wasze matki są k****** a ojcowie pedałami i być jednoczenie katolikam?
Z tym sklotem to jakiś chyba inside joke, bo już ci kurewko tłumaczyłem że do lewactwa daleko mi tak samo jak do prawctwa ale skąd zjeb bez studiów i z minimalną widzą o świecie mógłby to wjedziec?
Ale tu nie chodzi o potwierdzenie forum, tylko o to że sam najpierw zadeklarowałeś katolicyzm, a potem swoim zachowaniem, tym co pisałeś, temu zaprzeczyłeś. Czyli próbowałeś stworzyć wrażenie że jesteś katolikiem, ale sam to spierdoliłeś i nikt sie nie nabrał. I tak samo możesz pisać że daleko ci do lewactwa, ale nikt się nie nabierze - śmierdzisz smrodem skłotu. :) Lewaka ze skłotu wygonisz, ale skłotu z lewaka się nie pozbędziesz.

Dalej nie odniosłeś się do mojego pytania, o kibolstwo i przekleństwa. Prawackie uposledy nie lubią logicznych ciągów myślowych ale ty to już zakrawasz o bycie totalnym zjebem.
Wiem, że ciebie nie da się obrazić, już samo bycie kibolem to jak mieć AIDS i Downa jednocześnie i jeszcze bycie z tego dumnym.
Odpowiedź jest trudna ale prosta. To sprawa sumienia każdego człowieka osobno, bo katolikiem się jest indywidualnie, nie zbiorowo.

Katolicy o tym wiedzą. I nie nazywają zła dobrem. Tzn tacy którzy rozumieją w co wierzą. Być może nawet ty o tym też wiesz, mimo że katolikiem nie jesteś. Ale tu przecież chodzi o to żeby jątrzyć, obraźliwymi tekstami sprowokować mnie czy innych do odpowiedzi na twoim poziomie, żeby trudniej było dostrzec różnicę. Trudno żebym widząc to, brał do siebie te marne teksty.

To jest w sumie nawet śmieszne, jeśli chodzi o formę, jak w jakimś siódmym poście do mnie "zakrawam o bycie totalnym zjebem" skoro zapewne użyłeś tego albo innego "totalnego" tekstu już w pierwszym czy drugim poście. W ogóle nie budujesz napięcia. Co wpis "coś się okazuje", "zakrawa". Od razu, od samego początku rzuciłeś najgorsze oskarżenia i w zasadzie zabiłeś tym swoją kreatywność, kolejne próby najgorszych oskarżeń, nie przebiją poprzednich najgorszych oskarżeń. Więc te kolejne próby muszą wyglądać postronnemu czytelnikowi żałośnie, jak takie skomlenie "no weź się daj sprowokować", "no weź się zdenerwuj". Mnie śmieszy. Jak ujadanie psa łańcuchowego. I to jeszcze z kompleksem niższości - bo przecież praktycznie co wpis piszesz że kibole są głupi i niewykształceni, a ty, w domyśle, to co innego. :D Znowu - deklarujesz jedno, a pokazujesz drugie.

MamWyjebanex

Post autor: MamWyjebanex » 17.08.2025, 14:36

Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć, bo widzę hipokryzję w środowisku ... Rychu Peja co wrócił na trybuny Lecha , brał udział w programie tvnu "agent" baaa brał pieniądze z tejże stacji , w czasach gdy kibice walczą z tą, że telewizja i jej nie oglądają . To jak to jest w końcu ? Skurwienie ? Czy że to Lech to ok ?

Piknik1991

Post autor: Piknik1991 » 17.08.2025, 14:55

Nie poprostu Peja miał ochotę jechać na wyjazd i pójść na mecz , jak każdy kto lubi piłkę nożną i ma ochotę iść na mecz swojej drużyny

Amok-rts

Post autor: Amok-rts » 17.08.2025, 14:57

MamWyjebanex pisze:
17.08.2025, 14:36
Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć, bo widzę hipokryzję w środowisku ... Rychu Peja co wrócił na trybuny Lecha , brał udział w programie tvnu "agent" baaa brał pieniądze z tejże stacji , w czasach gdy kibice walczą z tą, że telewizja i jej nie oglądają . To jak to jest w końcu ? Skurwienie ? Czy że to Lech to ok ?
To też chyba im niej przeszkadza, że Peja wspierał (A)
https://wykop.pl/wpis/9708408/peja-wspi ... halem-jego

DennisWise

Post autor: DennisWise » 18.08.2025, 00:18

MamWyjebanex pisze:
Odtworzyli Slums Attack wjechały $ i nowe pomysły więc stał się znowu dobrym kolegą. Potrzeba więc większej medialności żeby dzieciaki kupowały płyty i na koncerty przychodziły. Zawsze mnie bawiło to środowisko odwzorowujące zachowania i ubiór murzynów z Bloods.

w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 18.08.2025, 01:21

MamWyjebanex pisze:
A to Peja z ekipy jest?

traffic2

Post autor: traffic2 » 18.08.2025, 13:35

Qantik pisze:
kivloff pisze:
15.08.2025, 13:02
Qantik pisze:
15.08.2025, 07:54

Sklej pizde rurk bardaszna, nie będziesz mówić kto może się uważać za katolika a kto nie. Idź się splakac do kumatych że cię na forum dla downow prześladują.
Naszczekałes tu, obsikałes nogawkę tam. Ale chyba twierdzenie ze jesteś kibicem i katolikiem sie nie przyjęło wśród czytelników, co... :)

I tak to czytelnicy jest. Uważajcie kto co tu pisze. Bo chyba widać jak na dłoni że tu jakaś skłoteriada trwa, a moderatorow od dawna to faktycznie nie interesuje. I co najważniejsze - nie chodzi skłotersom o to zeby was do czegoś przekonać. Ani do Izraela ani do Palestyny. Im chodzi o to, żeby napuszczać kibiców na siebie nawzajem. Przedstawić Lecha jako wazeliniarzy, Jagiellonie ze nie umie jezdzic po Europie, Legię że przynosi wstyd, decyzyjnych że zyja z was. Biorą jakies fakty, dorabiają do tego jakies farmazony, ubierają to w inwektywy, podbiją narrację z pięciu roznych kont. A wszystko jest tradycyjnie dęte i nie ma wiele wspólnego z faktycznym życiem trybun.
Mógłby co?? Gloryfikujesz wyższe wykształcenie, pisząc z takimi błędami?
Co w ogóle robisz na kibicowskim forum ty przeklęta obspermiona k u r w o?

Oldfreak

Post autor: Oldfreak » 18.08.2025, 20:16

MamWyjebanex pisze:
Nie wiem czemu na Lechu to toleruja.Oficjalnie popierał antifę na swoim koncie.Może niedługo sektorówka Palestine bedzie.

Laguna

Post autor: Laguna » 18.08.2025, 21:14

W Poznaniu(na drugim miejscu plasuje się Warszawa) antifa ma się najlepiej w całym kraju.Zamiast pisać o Peji to może zapytaj czemu Lech nic z tym nie robi.

enterorokej

Post autor: enterorokej » 19.08.2025, 07:55

Do budy psie. Setki kont tutaj założonych a i tak idzie rozkminić. Po Polsku nawet nie potraficie pisać hehe

krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR » 19.08.2025, 09:06

enterorokej pisze:
19.08.2025, 07:55
Do budy psie. Setki kont tutaj założonych a i tak idzie rozkminić. Po Polsku nawet nie potraficie pisać hehe
Z tym że antifa w Poznaniu jest najsilniejsza w Polsce to akurat prawdę mówi

Laguna

Post autor: Laguna » 19.08.2025, 10:19

Dokładnie o to mi chodziło.Pytanie czy Lech cokolwiek robi z tymi brudasami czy olewa temat i daje się łowcom hiva rozrastać.

Oldfreak

Post autor: Oldfreak » 19.08.2025, 17:27

Legion Piła,najsilniejsze banda.Też to dla mnie dziwne.Jakiś czas temu w Białymstoku było duzo brudasów i konkretnie wyglądali.Jaga wytępiła ich do zera.

Pasierb Bogdana

Post autor: Pasierb Bogdana » 19.08.2025, 17:41

Co tak naprawdę się wydarzyło w Belgradzie, że Zvezda szukała Lecha na autostradzie?? Czyżby Poznaniacy zbyt mocno się prężyli na mieście i coś r******** stąd wkurwienie Serbów?? Chodzą głosy, że LPH był widziany ze sprzętem ale to pewnie na wszelki wypadek mieli.
Wiadomo, że w otwartej walce i to walce na pięści nie mieliby najmniejszych szans. Weźmy na chwilę stronę Serbów, Chorwatów, Bośniaków czy Greków. Przyjeżdża do nich 200 zawodników MMA z tego kilkudziesięciu pół profesjonalnych czy nawet profesjonalnych. Przecież nikt normalny nie wyjdzie się z nimi bić bo wiadomo jak się to zakończy. Na forum jest masa leszczy, którzy lubią komentować a jakby zobaczyli na przeciw siebie jednego chłopa z bojówki Lecha, Legii, ŁKS, Ruchu czy innej ekipy to by głowę spuścili i tyle byłoby z ich charakterności z jaką się tu mądrzą.
To samo tyczy się polskiej sceny. Idzie czołowa polska ekipa w 50-100 chłopa i niech wyjdą z nimi bić się zwykli wyjazdowicze, ultrasi, fanatycy. Przecież wiadomo jakby się to skończyło.
Stąd właśnie wpisy Serbów, że polskie ekipy to nie chuligani a zawodnicy mma. I mają rację dlatego na Bałkanach czy Turcjach nikt nie będzie wyskakiwał na łapy tylko będą szukać kogo tu napierdolić sprzętem. Ja to oceniam tylko pod kątem podejścia do pewnych rzeczy, bo zaraz mi ktoś zarzuci że bronię sprzęciarzy. Po prostu polskie ekipy złożone z zawodników mma mogą rywalizować tylko z innymi ekipami również złożonymi z zawodników mma. To już nie lata 90te , że Angole czy inne nacje mogły się napierdzielać z polskimi chuliganami.

Na koniec jeszcze napiszę, że Serbowie zarzucają Delije. że ci są pupilkami i bojówkami władz i napierdalają protestujących. Jakby ktoś nie wiedział to obecnie w Serbii są antyrządowe protesty.

le_suiveur

Post autor: le_suiveur » 19.08.2025, 21:22

Guwniak11 pisze:
19.08.2025, 11:07
Laguna pisze:
19.08.2025, 10:19
Dokładnie o to mi chodziło.Pytanie czy Lech cokolwiek robi z tymi brudasami czy olewa temat i daje się łowcom hiva rozrastać.
Poznań jest chyba najbardziej lewackim miastem w Polsce. Zresztą na socjal mediach często to widać nawet u kibiców Lecha co jezdzą na wyjazdy jakie prezentują poglądy. Ale LPH nic z tym nie robi bo oni zasilają stadion/wyjazdy i można dobrze na nich zarabiać sprzedając ciuchy,gadżety czy obowiązkowe pakiety wyjazdowe.

Pewnie jakby zaczeli ich oficjalnie zwalczac to by sie okazalo, ze 1/3 kibicow Lecha to jakies lewackie teczowe wynalazki, nawet na zdjeciach kotla nie raz widac, ze tez zniewiesciale chlopaczki tam siedza obok nasterydowanych salkowych sportowcow.

Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur » 19.08.2025, 22:41

le_suiveur pisze:
19.08.2025, 21:22
Guwniak11 pisze:
19.08.2025, 11:07
Laguna pisze:
19.08.2025, 10:19
Poznań jest chyba najbardziej lewackim miastem w Polsce. Zresztą na socjal mediach często to widać nawet u kibiców Lecha co jezdzą na wyjazdy jakie prezentują poglądy. Ale LPH nic z tym nie robi bo oni zasilają stadion/wyjazdy i można dobrze na nich zarabiać sprzedając ciuchy,gadżety czy obowiązkowe pakiety wyjazdowe.

Pewnie jakby zaczeli ich oficjalnie zwalczac to by sie okazalo, ze 1/3 kibicow Lecha to jakies lewackie teczowe wynalazki, nawet na zdjeciach kotla nie raz widac, ze tez zniewiesciale chlopaczki tam siedza obok nasterydowanych salkowych sportowcow.
Bo nie wyszła mi wiadomość. Chodziło mi o to, że 1/3 to bardzo dużo by było tych lewackich c**** i to trochę statystyka nad wyrost.

Czapka

Post autor: Czapka » 19.08.2025, 23:21

Zvezda żądała przeprosin od Lecha za to że chodzili w grupie po mieście?!?!? Nie no ku***, co za bezczelność. Ci Serbowie naprawdę myślą że są pępkiem kibolskiego świata. Jebane przehajpowane ścierwo! Najsłabszy fc Lecha rozjebałby w lesie tych anorektyków ze scyzorykiem w zębach, a oni mają jeszcze czelność coś tam fikać.

P.S. Jak Jaga wywiesi u tych dzikusów z Albanii transparent wiadomej treści to po prostu chyba już nawet silne leki albo elektowstrząsy nie pomogą. Trzeba będzie naprawdę rozważyć masową lobotomie w młynach, żeby wyleczyć z serbofilstwa tych wszystkich sebixów o IQ niższym niż rozmiar buta

.ZIWPJB.

Post autor: .ZIWPJB. » 19.08.2025, 23:38

A przeprosiny mialy byc pisemne czy do kamery haha. Jebane debile. Z Polakami na lapy nie mieli szans to zrobili akcje na alibi ale przyjsc sie napierdalac po 200 to nie mieli ochoty.

Apropos troche racji jest ze Polacy teraz to sportowcy kazdy to wie sp Rybak to mowil teraz to sa sportowcy czasy sie zmienily chuligani byli kiedys. Teraz pytanie co lepsze i co chuliganskie napierdalanie sie na lapy typow z salek czy pajacowanie z brechami 60 kilowcow.... w latach 90 to 200 typa z Lecha na pewno by zostalo zaatakowane teraz kazdy w europie wie ze do tych cyborgow Polskich napompowanych to raczej nikt podjazdu nie ma przeciez filmik tych ze Zvezdy to tam jakies szczurki biegaly z tymi brechami i co oni mieli by sie bic z tymi chlopami z Lecha hah.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.

Mareczek86

Post autor: Mareczek86 » 20.08.2025, 08:42

Ale nadal nie rozumiem czemu mieliby z polakami walczyć na łapy skoro na bałkanach dominuje taki styl? Nawiązując do tego co wyżej napisałeś to jest jedna zasadnicza różnica. Przedtem nikt nie kalkulował, złapały cie psy/milicja dostałeś w******* i do domu. Teraz na każdym rondzie, skrzyżowaniu, w każdym samochodzie są kamery. Wtedy każdy miał w to wyjebane, a dzisiaj najważniejszy jest lans, interesy i aby nie wyjść przegranym ze starcia. Lepiej spierdolić jak przeciwnik w podobnej liczbie lub minimalnie większej i potem dojechać go samemu będąc w sporej przewadze. Auta na obczajke no bo lepiej nic nie robić niż przegrać/spróbować sił.

sądna noc

Post autor: sądna noc » 20.08.2025, 10:37

Z tego co wiadomo to dostali tez propozycje wyjścia ze sprzętem i odmówili, jedyne co mogli pokazać to pokazali wybiegając w 150 osób na jakieś tam auta. To że Polacy od 20 lat czy nawet więcej zaczęli ćwiczyć to co w tym złego? i takie pierdo.lenie że połowa składu w Belgradzie nigdy nie była na stadionie :) serio? jak ktoś śledzi Polską scenę to wie kto i od kiedy śmiga na wyjazdy czy mecze u siebie, masa chłopaków ze starej bandy na sektorze i to ludzie od lat związani z Lechem, sporo osób już po 40 aktywnych i w formie czego można pozazdrościć. Peja pojechał czy tam poleciał na wyjazdy i afera :) był też Krzewina który od lat aktywny na meczach. Zmiana pokoleniowa jest wszędzie ale można jeszcze wrócić do wyjazdu w Sarajewie i zobaczyć że wiele z tamtego wyjazdu było też w Belgradzie czy jeszcze prędzej w Turynie.

Czapka

Post autor: Czapka » 20.08.2025, 11:23

Zvezda wczoraj piłkarsko w czapke (pozdrawiam ;)) więc jeśli Lech jakimś cudem mając milion kontuzji przejdzie Genk to jest szansa na mecz Lech - Zvezda albo Zvezda - Lech w LE. Ciekawe czy Lech zrobi to co pisałem już przed pierwszym meczem czyli będzie jechał ze serbskim ścierwem jak z gównem, czy jednak intoksykacja serbofilstwem jest tak zaawansowana, że będzie neutral, no bo z włażenia w dupke bez wazelinki tej dziczy się już chyba wyleczyli. Szkoda że tak późno. Mądry Polak po szkodzie

Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur » 20.08.2025, 14:46

czapka pisze:
20.08.2025, 11:23
Zvezda wczoraj piłkarsko w czapke
Że od ciebie dostali? Hehe, ty to grubo musiałaś terroryzować serbów ze swoimi 😮
Masz rację, oby jebali to ruskie ścierwo!

w miare kumaty

Post autor: w miare kumaty » 20.08.2025, 19:22

Czapka pisze:
Zvezda wczoraj piłkarsko w czapke (pozdrawiam ;)) więc jeśli Lech jakimś cudem mając milion kontuzji przejdzie Genk to jest szansa na mecz Lech - Zvezda albo Zvezda - Lech w LE. Ciekawe czy Lech zrobi to co pisałem już przed pierwszym meczem czyli będzie jechał ze serbskim ścierwem jak z gównem, czy jednak intoksykacja serbofilstwem jest tak zaawansowana, że będzie neutral, no bo z włażenia w dupke bez wazelinki tej dziczy się już chyba wyleczyli. Szkoda że tak późno. Mądry Polak po szkodzie
Śmieszny jesteś z tym zafascynowaniem własnymi postami. Obawiam się, że nikt twojego zafascynowania nie podziela i większość ma w d**** zarówno ciebie jak i wszelkie kompleksy i żale, które tu wylewasz. j**** ruskich i Banderę.

WodaGazowanaZpluszem

Post autor: WodaGazowanaZpluszem » 20.08.2025, 21:42

Oto stadion, na którym Raków Częstochowa rozegra rewanżowy mecz z Ardą Kyrdżali w ramach IV rundy eliminacji LK.

Bułgarski obiekt może pomieścić 10000 widzów (niemal dwa razy więcej, niż ten przy Limanowskiego). Sztuczne oświetlenie pojawiło się na nim dopiero... przed pięcioma laty. Został otwarty w 1963 roku, a większą renowację przeszedł w latach 80 minionego stulecia.

Jak dla mnie perełka ,Raków będzie miał fajny Oldschoolowy wyjazd ;)

Obrazek

Czapka

Post autor: Czapka » 20.08.2025, 23:25

w miare kumaty pisze:
20.08.2025, 19:22
Czapka pisze:
Śmieszny jesteś z tym zafascynowaniem własnymi postami. Obawiam się, że nikt twojego zafascynowania nie podziela i większość ma w d**** zarówno ciebie jak i wszelkie kompleksy i żale, które tu wylewasz. j**** ruskich i Banderę.
Tak mają w d**** że co chwile jakieś kundle mi tu szczekają. Łącznie z tobą, burku

Salowy_Choroszcz

Post autor: Salowy_Choroszcz » 21.08.2025, 05:34

Czapka pisze:
05.08.2025, 15:23
Salowy_Choroszcz pisze:
05.08.2025, 15:17
Czapka pisze:
03.08.2025, 12:26

Śmiech na sali. Serbów za ich rusofilstwo i komunistyczne zapędy powinno się j**** ile wlezie. No ale wśród polskich ekip to oczywiście interesy najważniejsze i włażenie w dupe tradycyjnie jednomyślnych ,,ekspertów" od wiedzy historycznej wywieszaniem od 18 lat transparentów ,,Kosowo jest serbskie", tak jakby to ku*** miało jakiekolwiek dla nas znaczenie. Co jeszcze? Somaliland jest somalijski czy może Tamil Ilam jest syngaleski? Wywiesicie?
No tak lepiej wchodzić w dupe ukrom ruro bita pfu
Najlepiej nie wchodzić w dupe nikomu, rozumiesz to kretynie po zawodówce czy masz za daleko do łba?
Na ukraine W********** ty serbofobie z magazynu, połamał bym ci szkity jakbym cie spotkał
OoO Biały Honor Biała Duma

Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały » 21.08.2025, 07:31

Czapka przychlaście, skoro powinno się ich j**** to zbieraj ekipę i jeb. No chyba, że żyjesz tylko w internecie to w takim razie przepraszam. Pisz dalej swoje groźne posty na k.net, fb i Instagramie, oczywiście na anonimowych profilach, he he.

Czapka

Post autor: Czapka » 21.08.2025, 10:36

Salowy_Choroszcz pisze:
21.08.2025, 05:34
Czapka pisze:
05.08.2025, 15:23
Salowy_Choroszcz pisze:
05.08.2025, 15:17

No tak lepiej wchodzić w dupe ukrom ruro bita pfu
Najlepiej nie wchodzić w dupe nikomu, rozumiesz to kretynie po zawodówce czy masz za daleko do łba?
Na ukraine W********** ty serbofobie z magazynu, połamał bym ci szkity jakbym cie spotkał
Twój stary to Ukrainiec, a ty jesteś ukraińska ciota. Jedź do Belgradu chlać ich sperme wiadrami, nie bądź łapczywy ;)

Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur » 21.08.2025, 11:08

czapka pisze:
Bo nie odpowiedziałeś, czapka. Ponawiam.
Ie_suiveur pisze:
20.08.2025, 14:46
czapka pisze:
Zvezda wczoraj piłkarsko w czapke
Że od ciebie dostali? Hehe, ty to grubo musiałaś terroryzować serbów ze swoimi 😮
Masz rację, oby jebali to ruskie ścierwo!

ODPOWIEDZ