Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
łedne z was gnoje
mam takie pytanie do kibiców wisły i cracovii?
po ch*j ten temat?
i tak nie umiecie sie zachować
wiekszosc osob to ma z 13 lat? 14?
tylko się ośmieszacie....
mam takie pytanie do kibiców wisły i cracovii?
po ch*j ten temat?
i tak nie umiecie sie zachować
wiekszosc osob to ma z 13 lat? 14?
tylko się ośmieszacie....
Ostatnio zmieniony 22.05.2007, 12:42 przez K-27, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ehehe zal
Ale nei piszcie ze oni robia przypal klubowi, bo chyba kazdy czlowiek myslacy ( a chyba tylko na opini takich ludzi Wam kibicom TSW KSC zalezy) wiec, ze takich debili, ktorzy pisza tak prymitywne posty nie nalezy utozsamiac z Waszymi klubami... I nikt nie bedzie sobie robil opini na podstawie kilku durnych wpisow takie moje zdanie..
Ja np. o obydwoch krakowskich ekipach mam swoj poglad i jakos te glupie komenty go nie zmieniaja...
Pozdrawiam tych normalnych...
Ale nei piszcie ze oni robia przypal klubowi, bo chyba kazdy czlowiek myslacy ( a chyba tylko na opini takich ludzi Wam kibicom TSW KSC zalezy) wiec, ze takich debili, ktorzy pisza tak prymitywne posty nie nalezy utozsamiac z Waszymi klubami... I nikt nie bedzie sobie robil opini na podstawie kilku durnych wpisow takie moje zdanie..
Ja np. o obydwoch krakowskich ekipach mam swoj poglad i jakos te glupie komenty go nie zmieniaja...
Pozdrawiam tych normalnych...
www.PolscyPatrioci.pl
www.facebook.com/DlaPatriotow
www.facebook.com/DlaPatriotow
-
ku*** tu i tu same stare baby ze szczypiorkiem, rzodkiewką i innymi badziewiami. Są jeszcze ruscy z bateriami i kwiaciarki.blockhead pisze:I do "normalnych" mam też pytanie (bez napinki, pytanie z czystej ciekawości i proszę o w miarę obiektywną odpowiedź) - jak przedstawia się sytuacja na Starym i Nowym Kleparzu?
-
no chociaz jeden dobry wpis w temaciehyundai pisze:ku*** tu i tu same stare baby ze szczypiorkiem, rzodkiewką i innymi badziewiami. Są jeszcze ruscy z bateriami i kwiaciarki.blockhead pisze:I do "normalnych" mam też pytanie (bez napinki, pytanie z czystej ciekawości i proszę o w miarę obiektywną odpowiedź) - jak przedstawia się sytuacja na Starym i Nowym Kleparzu?
brawo hyundai

-
CKOCD pisze:http://www.youtube.com/watch?v=pdWgEuJx2os
krk, tswk, gargamelek i jeszcze kilka innych pajaców - oto cała wisła wasz ts.?? pisze:
W Krakowie liczy się tylko Cracovia.
-
Sam nie wiem jak można mieć tak napierdolone gnoju do łba żeby napisać taki text, a to o żydach to już wogóle porażka w waszym wykonaniu... Ale ty i twoi koledzy zapewne zawsze przed snem puszczacie sobie to i walicie przy tym gruche. Bo podniecacie się tym już bodajże od roku. No ale można i tak do szczęścia albo orgazmu niektórym niewiele potrzeba.
W Krakowie liczy się tylko Cracovia.
-

Nie to nie jest montaż (w tym temacie potwierdzenie: http://www.cracovia.krakow.pl/forum/rea ... 894,page=2)
-
Ja akurat się nie podniecam, no ale widzę, że dla kolegi 3 osoby to cała Wisła...Rozczaruję Cię jest nas więcej.19KSC06 pisze:Sam nie wiem jak można mieć tak napierdolone gnoju do łba żeby napisać taki text, a to o żydach to już wogóle porażka w waszym wykonaniu... Ale ty i twoi koledzy zapewne zawsze przed snem puszczacie sobie to i walicie przy tym gruche. Bo podniecacie się tym już bodajże od roku. No ale można i tak do szczęścia albo orgazmu niektórym niewiele potrzeba.
Niektórzy z Was z kolej kochają waszą cudowną pieśń "łapy łapy cztery łapy" albo WTSK albo "GTS,GTS..." czy też "brat bratu babę harata" albo "wisła - dzieci wykramione spermą z zomowskiej pały"...
Także o napierdoleniu do łba, to może nie mów zbyt wiele.
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.
-
- ban
Ta akcja była zaraz po przegranym meczu Wisły 0:4 z Grodziskiem.bardzo pisze:
Nie to nie jest montaż (w tym temacie potwierdzenie: http://www.cracovia.krakow.pl/forum/rea ... 894,page=2)
-
Aaaa czyli kapelusik zdobycznyszyderca pisze:Ta akcja była zaraz po przegranym meczu Wisły 0:4 z Grodziskiem.bardzo pisze:

Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
-
- ban
Taka myśl, prof Filipiak, mimo iż "wykształciuch" jest trochę chamem, prostakiem, w sam raz na właściciela KSC, każdy inny dałby sobie spokój z tą Cracovią, mając dość kibiców, ciągłych problemów z nimi.
Filipiak to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu
Aha, nie mam na celu dojebać Filipiakowi, raczej z uznaniem o nim piszę.
Filipiak to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu

-
Te twoje mysli kasztan sa rozpierdalajace ! Kazdy by dał sobie spokój,kazdy czyli kto? np . Puchalski ?? U nas Goszczu tez ma stale problemy z kibicami i jakos sobie nie odpuszcza...no ale to jest takie własnie Widzewskie myslenie...a ja powiem tak:Puchalski odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu,zajebiscie do siebie pasujecie.R/F pisze:Taka myśl, prof Filipiak, mimo iż "wykształciuch" jest trochę chamem, prostakiem, w sam raz na właściciela KSC, każdy inny dałby sobie spokój z tą Cracovią, mając dość kibiców, ciągłych problemów z nimi.
Filipiak to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu![]()
bez odbioru.....
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
- ban
Łks 1098 rozumiem, że napisałeś to, by mi dojebać
Jeśli masz potrzebę napinki i nie dajesz sobie rady ze swoja fanatyczna nienawiscią to wracaj do tematu łódzkiego, tam się wyżywaj, nie zasmiecaj innych tematów swymi zaczepnymi tekstami Tutaj chłopaki z Krk prowadzą rzeczowa wymiane zdan, poparta argumentami, to ich "pole"
I co ma Puchalski do Filipiaka? Chodzi mi o ludzi inwestujących w kluby. Czyli u nas Boniek Z Szymańskim. I przypomnij sobie, jak Goszczyński zapowiedział odejście z łksu, jak panikowaliscie. A nie wyjeżdżasz z kasztanami, czy "typowym widzewskim mysleniem"
I mam wrażenie, że mnie nie lubisz. Bu

Jeśli masz potrzebę napinki i nie dajesz sobie rady ze swoja fanatyczna nienawiscią to wracaj do tematu łódzkiego, tam się wyżywaj, nie zasmiecaj innych tematów swymi zaczepnymi tekstami Tutaj chłopaki z Krk prowadzą rzeczowa wymiane zdan, poparta argumentami, to ich "pole"

I co ma Puchalski do Filipiaka? Chodzi mi o ludzi inwestujących w kluby. Czyli u nas Boniek Z Szymańskim. I przypomnij sobie, jak Goszczyński zapowiedział odejście z łksu, jak panikowaliscie. A nie wyjeżdżasz z kasztanami, czy "typowym widzewskim mysleniem"

I mam wrażenie, że mnie nie lubisz. Bu

-
Filipiak dostosowuje sie do zenady kibicow AntyWisly (czyt. Cracovii) , zakladajac kapelusik Wisly po przegranym meczu przez Białą Gwiazde.
Ciekawe z czego wynika tak z****** myslenie 3/4 kibicow z Kaluzy i samego wlasciciela .
PANIE FILIPIAK ZMIEN PAN NAZWE KLUBU NA "ANTYWISŁA KRAKÓW"

Ciekawe z czego wynika tak z****** myslenie 3/4 kibicow z Kaluzy i samego wlasciciela .
PANIE FILIPIAK ZMIEN PAN NAZWE KLUBU NA "ANTYWISŁA KRAKÓW"

W I S Ł A K R A K Ó W
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
ja tylko nie czaję, skąd on miał ten kapelusik?kawał c**** pisze:Już nie przesadzajcie drodzy koledzy. Żart profesorka nawet z jajem, sam się uśmiechnąłem pod nosem. Lepsze to niż przekreślone gwiazdy i żałosne bluzgi. A to, że Filipiak jest prostakiem i burakiem wiemy od dawna, niemniej teraz mu się udało.
I analogicznie, wyobraż sobie np. po wysokiej wygranej w derbacg dajmy na to 4:0 dla Wisły, przyjść na nasz mecz z szalikiem Cracovia Pany?
Mi taki dowcip nie odpowiada...
-
- ostatnie ostrzeżenie
Hah. Czyli ja mam się teraz tłumaczyć z poczynań profesorka? Raczej nie mam zamiaru. Jak już pisałem, mi się ten żart spodobał, miał taki szyderczy wydźwięk, całkiem ok. Tyle z mojej strony. Bez nerwów Panowie.bardzo pisze:ja tylko nie czaję, skąd on miał ten kapelusik?kawał c**** pisze:Już nie przesadzajcie drodzy koledzy. Żart profesorka nawet z jajem, sam się uśmiechnąłem pod nosem. Lepsze to niż przekreślone gwiazdy i żałosne bluzgi. A to, że Filipiak jest prostakiem i burakiem wiemy od dawna, niemniej teraz mu się udało.
I analogicznie, wyobraż sobie np. po wysokiej wygranej w derbacg dajmy na to 4:0 dla Wisły, przyjść na nasz mecz z szalikiem Cracovia Pany?
Mi taki dowcip nie odpowiada...

Wisła Pany
-
Zart wywołał to co miał wywołac - dyskusje i zamieszanie, wiec był dobry bo o to mu zapewne chodziło. Jakby Cupiał przyszedł po przegranym wysoko meczu Cracovii w kapeluszu "Super Pasy" to Wisle by sie podobało a Cracovia by kreciła nosem, na tym ten temat krakowski polega. Dlatego szacunek dla gości takich jak kawał c****
-
- ban
-
19KSC06 pisze:CKOCD pisze:http://www.youtube.com/watch?v=pdWgEuJx2oskrk, tswk, gargamelek i jeszcze kilka innych pajaców - oto cała wisła wasz ts.?? pisze:

-