moze tak troche nie w temacie ale mam pytanie dla chlopakow z HKS jak sie idzie na stadion slaski pod mostem jest duzy napisz GKS Katowice 1000 lecie ! wczoraj wystawiacie flage na meczu 1000 lecie z z tym sprzentem nic nie robicie prosze o odpowiedz
1000lecie FC.RUCH to ekipa sportowa nie malarska . jest nas mniej ale nie mamy na osiedlu wrogow bo ich niewidac a jak zlapiemy jakiegos to wmawia nam ze juz nie chodzi na gks. zamiast malowac niech sie umowia znami
1920bluegang pisze:1000lecie FC.RUCH to ekipa sportowa nie malarska . jest nas mniej ale nie mamy na osiedlu wrogow bo ich niewidac a jak zlapiemy jakiegos to wmawia nam ze juz nie chodzi na gks. zamiast malowac niech sie umowia znami
wklejam kilka foto od Nas bardziej by pokazać ze jeszcze coś się w Łodzi dzieje pod tym względem.nie są to jakieś dzieła gdyż fajnych grafów tak na dobra sprawę nie opłaca sie już robić z wiadomych przyczyn.
dokładnie o tę pracę chodziło mi kilka postów wyżej...świetna robota panowie.. solidna robota..jeśli można to chciałbym prosić o fotkę tej pracy z daleka..tak aby uchwycić (a chociażby spróbować uchwycić) ją w całości
Faktycznie praca kosmos ale jeszcze bardziej by oddawala jej piekno gdyby sie udalo jakos w calosci chwycic ale to raczej slabo mozliwe. Drugie co mnie zaskoczylo to ze te ekipy maja zgode , nie wiedzialem szok
CZŁENIU pisze:Ile wam skejty policzyły za tą prace ?
Oczywiście - praca wasze wszystkie bije na głowe to trzeba się do czegoś dopierdolić... tak samo było po powstaniu grafu w Rybniku...
Graf zrobiony jest tylko i wyłącznie przez najwidoczniej utalentowanych kibiców!
Graf poraża długością, jeden z lepszych jaki widziałem. Ale czy najlepszy? moim zdaniem najlepszy w Polsce jest też graf Górnika ale nie ten - z Rybnika. Mam pytanie: istnieje jeszcze on?
neRka pisze:Graf poraża długością, jeden z lepszych jaki widziałem. Ale czy najlepszy? moim zdaniem najlepszy w Polsce jest też graf Górnika ale nie ten - z Rybnika. Mam pytanie: istnieje jeszcze on?
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż