Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Piszesz dzieciaku, ze nigdy nie spierdalaliscie wiec kwestionuje, to pierwszym z brzegu przykladem.
Nie da sie z Toba normalnie zamienic slowa, moze dlatego, ze jestes forever young albo juz nie masz argumentow.
Nie da sie z Toba normalnie zamienic slowa, moze dlatego, ze jestes forever young albo juz nie masz argumentow.
-
Napisake!m że banda nie spierdalala gamoniu...A waszej to się zdarzyło...

-
Normalnie zamienić słowa... jeżeli wam się nie przytakuje to już nie jest normalnie...Hipokryci.

-
U was banda nie jezdzi na wyjazdy?
Spoko.
U was banda jest wtedy gdy wygracie, tez spoko.
Spoko.
U was banda jest wtedy gdy wygracie, tez spoko.
-
Oki widzisz jak sobie ładnie poradziles.I tego się trzymaj.Czyli Ci co spierdalala w Opocznie to też wasza banda?W Kutnie?W Łęczycy?Na SM?To się okaże że nic tylko spierdalacie.Ciach bajera bo to szkoda prądu.

-
Ciach.
Dorosniesz to pogadamy.
I nie gdybajcie, co by bylo gdyby ;)
Dorosniesz to pogadamy.
I nie gdybajcie, co by bylo gdyby ;)
-
Buhaha ha ha haforever1908young pisze:Napisake!m że banda nie spierdalala gamoniu...A waszej to się zdarzyło...
Dawno takiej bzdury nie czytałem..., dzieciaczku jak już urośniesz na tyle by chłopaki cie zabrali ze sobą,
to się przekonasz że świat wirtualny i ulica to nie to samo.
A wtedy módl się, żeby ktoś okazał ci litość, i żeby ta twoja główka nie spadła.
-
Widzę internetowa szkoła chuliganów Reaktywacji działa w pełni. Z dnia na dzień coraz to groźniejsze elementy się tu pojawiają. Niestety wiedzę chyba z naszej klasy czerpią, a szkoda może by jakieś rankingi krzykaczy powygrywali :)Czerwona Armia Widzewa pisze:Buhaha ha ha haforever1908young pisze:Napisake!m że banda nie spierdalala gamoniu...A waszej to się zdarzyło...
Dawno takiej bzdury nie czytałem..., dzieciaczku jak już urośniesz na tyle by chłopaki cie zabrali ze sobą,
to się przekonasz że świat wirtualny i ulica to nie to samo.
A wtedy módl się, żeby ktoś okazał ci litość, i żeby ta twoja główka nie spadła.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Dopoki nie zamienilem z wami slowa, to uwazalem, ze choc troche wiecie o tym co sie dzieje. Wystarczy zamienic z Wami pare zdan o faktach i odpowiadacie w sposob wymijajacy lub gdybacie co by bylo gdyby.
Wiecie tyle co zjecie, dzieciaki.
Moze kiedys dorosniecie do kibicowania, niekoniecznie wiekiem.
Ale skoro tyle wiecie, to moze i dobrze.
Wiecie tyle co zjecie, dzieciaki.
Moze kiedys dorosniecie do kibicowania, niekoniecznie wiekiem.
Ale skoro tyle wiecie, to moze i dobrze.
-
Nosz ku*** po prostu z dnia nadzień przebijasz swoją głupotę...Ene due rabe pisze:A czy ja odniosłem się w jakikolwiek sposób do tego co napisal o Opocznie ??? Napisałem wyraźnie, że jego koleżanki z FC Łódź podobnymi sytuacjami gdzie wpadają na nasz rewir chwalą się tutaj tygodniami , więc naucz się czytać i stosuj może równe standardy uśpiony propagandysto...Nivek pisze:
Kolega benyRBHopoczno grzecznie, szczerze i bez spiny podsumował zaistniałą sytuację z perspektywy Opoczna odpowiadając na waszą zaczepkę o rzekomym sprinterskim Opocznie co nie powinno być wogóle poruszane na tym forum a do tego jak zwykle szybciutko niedoinformowany odwracasz kota ogonem i mówisz coś o tym "co by było gdyby" przy czym oczywiście musiałeś się spiąć dupsko pisząc FC Łódź, przypomnę że kilka postów wcześniej przyznajesz że czerwonych w Łodzi jest więcej i jakąś tam nawet niewielką solą w oku dla ŁKSu są i nawet dostaleś od nich lanie :D
Co do pogrubionego - Jeśli nie wiesz o co chodzi z FC Łódź , to żal mi cie bo bynajmniej nie jest to mój wymysł , tylko wymysł twoich czerwonych koleżanek , zapytaj tych z Łodzi ocb to ci może wytlumacza gamoniu .
I po drugie j***** manipulatorze pokaż albo zacytuj konkretnie gdzie napisałem że " jest was w Łodzi więcej " i co lepsze gdzie się tutaj publicznie chwalilem że dostałem od nich lanie. Cytuj konkretnie pecie , bo po raz kolejny wmawiacie coś co nawet nie zostało przeze mnie napisane i chcecie w ten sposób na coś wplywc ( nie mam pojęcia nawet na co ). Ja też mogę napisać że Nivek tutaj pisał że jest frajerem z puchy , mms pisał że ŁKS mu połamał obie ręce , a wasteland że ma dwóch ojców zamiast matki.... i wartość będzie to miało taka samą ak te twoje pierdy ...
Jedyne miejsce gdzie panujecie , to ten temat i te wasze żale, rozkminki i płacze doskonale to pokazują. Chwalicie się jakimiś z d*** akcjami , a jak dla porównania ŁKsiacy piszą o takich samych po tygodniu czasu to już jest płacz,wogole nie ma co o tym pisać , stek farmazonow , wmawianie nam jakisi slow ktory h nikt nie wypowiedzial i tak dalej jrebane hipokrytki . I tak jest że wszystkim i z większością tematów które najpierw sami poruszacie i się z nich tu pucujecie.... Tylko debil by tego nie zauważył .
Jak tam kseruchy i jebane hipstery - okulary schodzą ???
Odniosłeś się chociażby w ten sposób że zarzuciłeś mu to że pisze bzdury i porównujesz to w ten sposób co by zrobiło "FC Łódź" w takiej sytuacji... pomijając fakt że piszesz o czymś o czym nie masz najmniejszego pojęcia co sam przyznajesz w tym samym poście. Pytam się w jakim celu ?
Zakończmy temat Opoczna bo ani Wy ani FC nie maja się czym chwalić bo do niczego nie doszło, tylko po co puszczacie w sieć farmazony o jakiś sprinterach (z tego co napisaleś to to FC Łódz bardziej psuje pod Was bo Wy się chwalicie rzekomym wjazdem na Opoczno hipokryto)
Mam świadomość istnienia zwrotu FC Łódź tyle że to określenia dawno wypadło z obiegu, ale usprawiedliwiam sobie twoje niedoinformowanie w większości tematów niedojebaniem mózgowym które posiadasz i tym że również ogranicza cię poziom twojego wykształcenia...
Śledzę twoje poczynania na bieżąco i po sugestii kogoś że musiałeś dostać kiedyś srogie lanie od WIdzewiaków że tak prujesz dupsko na forum - przyznałeś rację.
Nie mam zamiaru tracić czasu i szukać konkretnego cytatu pośród wszystkich rzygów które wylałeś w ten temat bo narzygałeś strasznie ponad 200 razy.
Kwestię większości w mieście podepnę pod powyższe zdanie + posty twoich bardziej rozgarniętych i komunikatywnych kolegów którzy wysunęli takie stwierdzenie.
Bardziej bezczelnej kreatury niż ty nie spotkałem na tym forum, zapierdala od ciebie ciężką patologią.
Zarzucasz że chwalimy się akcjami z d*** pisząc wcześniej w temacie że kogoś pogoniliście na Opocznie... heh
Jeżeli dla ciebie to że Widzewiacy z Śródmieścia praktycznie co mecz bujają się po waszych rewirach bez konsekwencji nie jest dla nas powodem do chwalenia się tym to nie mamy o czym rozmawiać... (najwygodniej zatuszować takie sytuacje)
Mogliście się pochwalić swoją prezentacją drużyny która była profesjonalniej zorganizowana niż nasza, pewnie ze fajnie pisze się o sobie w superlatywach ale warto też na chłodno przyjąć sukcesy przeciwników i ewentualnie działać w kierunku poprawy tych kwestii..
Gdybyście sprzedali więcej karnetów od Widzewa na pewno zamieścili byście taka informację z uśmiecham na twarzy ale niestety to Widzew sprzedał więcej karnetów i to na ligę niżej do tego 2 razy droższych od waszych na stadion który nam w żaden sposób nie sprzyja kibicowsko... ale oczywiście zwodzicie trop w kierunku rzekomego zakłamywania liczb w przeszłości.
W kwestii ksero jesteście prekursorami w polskiej lidze a kserujecie sporo rzeczy od zagranicznych ekip - zaprzeczysz ?
Zarówno Wam i Nam zdarzyło się wzajemne (pewnie niecelowe) kserowanie ale to raczej wyjątki, bo chyba nie zaliczamy okularów i innych przedmiotowych rzeczy do grona ksero ?
Na koniec serdeczny c*** Ci w d*** parchu ! (staram się nawiązać konwersację na równym poziomie)
-
Ty ku**wa chamie podmiejski . Za głupi jesteś żeby tak cwaniakowac :)NoMatterWhat pisze:Sam piszesz, ze u was znajduja sie sposoby by wejsc bez biletow dlatego publika jest wyzsza niz pisza.
Powiem Ci, ze na tym ostatnim meczu, to Cacek nas nie chcial na tym meczu i dlatego Klub nie zamowil dla nas biletow, mimo tego, ze zakazu zadnego nie mielismy.
Dlaczego wiec klamiesz, ze Cacka juz wtedy nie bylo?
Wtedy rozmawialiśmy o czasach przeszłych. Nie pisałem jak wygląda sytuacja obecnie, tylko jak wyglądała do tej pory .
To jak wygląda sytuacja OBECNIE to akurat każdy z nas wie , a wy zaczniecie rozkminiac to dopiero za parę lat kserowki ;)
Wiadomo jak było u nas gdzie liczby były zanizane i z jakich przyczyn , i a na Rtsie gdzie CONAJMNIEJ od czasów cacka - byly zawyzane .
Gowno mnie obchodzi, wiec co wam cacek za afery kręcił , i na jakich meczach , bo wspomnialem o nim w takim kontekscie , jak wyzej wlasnie , a ty jak zawsze - czerwona parówko p********* farmazony zmyslasz byle odciągnąć od tematu sprytnie .. ale jak chcesz tak się odnosić do obecnej sytuacji to właśnie o to mi chodzi że w zeszlej rundzie jak już dawno nie było cacka , to was było 200 osób a Wasz serwis kibiców wbijał 500, jak było was 500 to niby 999 (komplet)
Teraz panimajesz czy dalej będziesz udawał głupszego niż jesteś tylko żeby się nie skumali co tu jest pisane ??
Kto wam uwierzy w te liczby jebane zydzi, jeśli walicie w c**** na liczby od x czasu ;) ???? Farbowane lisy na czerwono ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Tata zbil pasem czy cos gorszego?
W sytuacji obecnej zaliczamy komplety wiec nie ma dyskusji.
W zeszlej pojechalismy z Ruchem na ich wyjazd w liczbie 750, wiec ponad 3krotnie wiecej niz wy na wyjazd swojej zgody.
Daz do najlepszych, osiagnij sukces i wtedy sie pochwal.
Ps. Prywatnie spytam, since juz znikly, ze Twoj podpis pod postami tez?
W sytuacji obecnej zaliczamy komplety wiec nie ma dyskusji.
W zeszlej pojechalismy z Ruchem na ich wyjazd w liczbie 750, wiec ponad 3krotnie wiecej niz wy na wyjazd swojej zgody.
Daz do najlepszych, osiagnij sukces i wtedy sie pochwal.
Ps. Prywatnie spytam, since juz znikly, ze Twoj podpis pod postami tez?
-
Natomiast ty Nivek przebiles wszystkich twoich kolezkow z czerwonej @rmii
?
Bo ci odlącze od internetu za karę hahahaj....
A tak na poważnie typowa zagrywka żeby siać propagandę i wmawiać jakieś wymysly .
Fajnie że musisz to czytać i ryc sobie głowę wieśku , ze wpisujesz się tu tylko żeby komentować to co pisze bo tak cię to wkurwia , a w wiekszosci piszesz i tak na moj temat .. To pokazuje że twoje koleżanki po szalu nie do końca piszą prawdę....
No matter what , specjalnie dla ciebie , i tak ten temat tak zescie r******** czerwoni , ze gorzej z nim być nie może....
Czy ktoś tutaj potrafi napisać o co mu ku*** chodzi ??? Chyba to właśnie o to chodzi że nikt ma tego nie zrozumieć ...Nivek pisze:Odniosłeś się chociażby w ten sposób że zarzuciłeś mu to że pisze bzdury i porównujesz to w ten sposób co by zrobiło "FC Łódź" w takiej sytuacji... pomijając fakt że piszesz o czymś o czym nie masz najmniejszego pojęcia co sam przyznajesz w tym samym poście. Pytam się w jakim celu ?
?
Powiało grozą.... ( ale nadal nie rozumiem o co chodzi )Nivek pisze:Mam świadomość istnienia zwrotu FC Łódź tyle że to określenia dawno wypadło z obiegu, ale usprawiedliwiam sobie twoje niedoinformowanie w większości tematów niedojebaniem mózgowym które posiadasz i tym że również ogranicza cię poziom twojego wykształcenia...
:) Gratuluję , bardzo mnie to cieszy, oby tak dalej ... dobry zydzewiak !Nivek pisze:Śledzę twoje poczynania na bieżąco i
No to jak w końcu ku*** , czytasz to co pisze zolnierzu , czy kolejny czerwony lis co tylko oszukuje ???Nivek pisze:Nie mam zamiaru tracić czasu i szukać konkretnego cytatu pośród wszystkich rzygów które wylałeś w ten temat bo narzygałeś strasznie ponad 200 razy.
Kwestię większości w mieście podepnę pod powyższe zdanie + posty twoich bardziej rozgarniętych i komunikatywnych kolegów którzy wysunęli takie stwierdzenie
Bo ci odlącze od internetu za karę hahahaj....
A tak na poważnie typowa zagrywka żeby siać propagandę i wmawiać jakieś wymysly .
Na Opocznie ?? A może ku*** na Łodzi hahahahNivek pisze: Zarzucasz że chwalimy się akcjami z d*** pisząc wcześniej w temacie że kogoś pogoniliście na Opocznie... heh
Naprawdę mi was szkoda , faktycznie to że oszukujecie z liczbami nie ma żadnego wpływu na to jak od dłuższego czasu traktowane są takie porównania ..Nivek pisze: Gdybyście sprzedali więcej karnetów od Widzewa na pewno zamieścili byście taka informację z uśmiecham na twarzy ale niestety to Widzew sprzedał więcej karnetów i to na ligę niżej do tego 2 razy droższych od waszych na stadion który nam w żaden sposób nie sprzyja kibicowsko... ale oczywiście zwodzicie trop w kierunku rzekomego zakłamywania liczb w przeszłości
Ta kwestia akurat kończy temat. Oczywiście myślą tak wszyscy razem z wogole nie zakompleksionymi burakami z pierdzewa .hahaha.Nivek pisze: W kwestii ksero jesteście prekursorami w polskiej lidze
Fajnie że musisz to czytać i ryc sobie głowę wieśku , ze wpisujesz się tu tylko żeby komentować to co pisze bo tak cię to wkurwia , a w wiekszosci piszesz i tak na moj temat .. To pokazuje że twoje koleżanki po szalu nie do końca piszą prawdę....
No matter what , specjalnie dla ciebie , i tak ten temat tak zescie r******** czerwoni , ze gorzej z nim być nie może....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
...Nivek pisze: Jeżeli dla ciebie to że Widzewiacy z Śródmieścia praktycznie co mecz bujają się po waszych rewirach bez konsekwencji nie jest dla nas powodem do chwalenia się tym to nie mamy o czym rozmawiać... (najwygodniej zatuszować takie sytuacje)
a po meczach ŁKSu sporo osób buja się z kolei po waszych rewirach , na takiej samej zasadzie .... I zazwyczaj nikt nawet o tym nie wie jeśli nic się nie wydarzy .
Ale skąd ty to możesz wiedzieć , jak widac ze realia Łodzi znasz pewnie jedynie z tego tematu .
Na ostatnim meczu jak tam sie przebiegliscie , byliśmy na wyjeździe , to tak dla pokazania tych realiów. Tak samo pisząc o braku konsekwencji potwierdzasz to że gowno wiesz...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Serio? Na Brzozowej?MW10 pisze:C1365O pisze:O Łodzi nikt strone wcześniej nie pisal, tylko o nas.
Akurat tego dnia byliśmy zebrani. Żadnej konfrontacji nie było , a tu piszecie, że jesteśmy sprinterzy i ganiacie nas we własnym domu.
Teraz widze czarno na białym jacy tu farmazoniarze piszą.
Zapytaj chłopaków z Brzozowej co było jak brakuje ci informacji. ;)
To jest osiedle domkow jednorodzinnych ktore lezy na granicy Opoczna! Konczy sie brzozowa to i konczy sie Opoczno!
Jak Wy jeździcie po takich miejscach to nie dziwie sie, ze sie nie spotkaliśmy.
Prawdziwe ganianki to byly za czasow jak przyjezdzaliscie na Ceramike. A teraz c*** wie kogo gonicie i spinacie sie na necie, ze Opoczno sprinterzy!
c**** bylo, c*** wie kogo gonicie a afera, że ja p*******.
Byscie byli w centrum, bysmy sie spotkali to dopiero cokolwiek movlibyscie pisac.
I od razu pisze, że wiemy jaka liga jestescie, wiemy ze bylo by ciezko, liczylismy sie z tym, ze jak sie pojawicie to sie moze skonczyc dla nas zle. Ale te wpisy uwlaczajace nam sa conajmniej smieszne.
Popytajcie starszych kolegow ktorzy przyjezdzajac do Opoczna nie narzekali na nudę, gdzie dochodzilo do konfrontacji czy rzeczywiście nas ganiali.
Dla mnie koniec tematu, choc w ogole go nie powinno byc bo nic sie nie wydarzylo!
-
Jeżeli się do czegoś odnosisz to cytuj całość wypowiedzi na dany temat i nie wyrywaj zdań z kontekstu.
Jednak nie myliłem się co to twojego ograniczenia umysłowego...
Hebrajskiego nie znam więc Ci nie przetłumaczę i musisz się męczyć ze swoją ograniczoną Polszczyzną.
Ewentualnie jakiś wpad po meczu na wrogie tereny bez zapowiedzi, a na Śródmieściu jest kwestia zorganizowanych powtarzających się przemarszy przez wrogie rejony w drodze na mecz. (Szczególnie chodzi mi o WKN i okolice)
Widzisz różnicę i rozumiesz o co mi chodzi ?
O moją znajomość łódzkich realii nie musisz się martwić, mam je na co dzień.
Tak się złożyło że mieliście wyjazd ale nie oszukujmy się, tylko ułamek na niego pojechał.
Można gdzieś znaleźć liczby waszych osiedli z ostatnich meczy czy zrezygnowaliście z podawanie liczb ?
Jednak nie myliłem się co to twojego ograniczenia umysłowego...
Hebrajskiego nie znam więc Ci nie przetłumaczę i musisz się męczyć ze swoją ograniczoną Polszczyzną.
Normalna sprawa że jednostki wracają po obcych rewirach.Ene due rabe pisze:...Nivek pisze: Jeżeli dla ciebie to że Widzewiacy z Śródmieścia praktycznie co mecz bujają się po waszych rewirach bez konsekwencji nie jest dla nas powodem do chwalenia się tym to nie mamy o czym rozmawiać... (najwygodniej zatuszować takie sytuacje)
a po meczach ŁKSu sporo osób buja się z kolei po waszych rewirach , na takiej samej zasadzie .... I zazwyczaj nikt nawet o tym nie wie jeśli nic się nie wydarzy .
Ale skąd ty to możesz wiedzieć , jak widac ze realia Łodzi znasz pewnie jedynie z tego tematu .
Na ostatnim meczu jak tam sie przebiegliscie , byliśmy na wyjeździe , to tak dla pokazania tych realiów. Tak samo pisząc o braku konsekwencji potwierdzasz to że gowno wiesz...
Ewentualnie jakiś wpad po meczu na wrogie tereny bez zapowiedzi, a na Śródmieściu jest kwestia zorganizowanych powtarzających się przemarszy przez wrogie rejony w drodze na mecz. (Szczególnie chodzi mi o WKN i okolice)
Widzisz różnicę i rozumiesz o co mi chodzi ?
O moją znajomość łódzkich realii nie musisz się martwić, mam je na co dzień.
Tak się złożyło że mieliście wyjazd ale nie oszukujmy się, tylko ułamek na niego pojechał.
Można gdzieś znaleźć liczby waszych osiedli z ostatnich meczy czy zrezygnowaliście z podawanie liczb ?
-
Naucz się pisać po polsku balasie jeden
Już nie chce mi się komentować tych waszych pojebanych wymyslow i tłumaczeń , ale potwierdziles tylko to co pisalem od początku . Wpadniecie na wlokienke to obecnie szczyt waszych możliwości , skoro nawet jak nic się nie działo to żyjecie tym cały czas ...
dojdzie do analogicznej sytuacji a dojdzie pewnie prędzej niż się wam wydaje, i wtedy się naprostujecie i będziecie przekonywać że to nic takiego , szkoda o tym gadać itp. Zal mi was zakompleksione hipokrytki ....
Już nie chce mi się komentować tych waszych pojebanych wymyslow i tłumaczeń , ale potwierdziles tylko to co pisalem od początku . Wpadniecie na wlokienke to obecnie szczyt waszych możliwości , skoro nawet jak nic się nie działo to żyjecie tym cały czas ...
dojdzie do analogicznej sytuacji a dojdzie pewnie prędzej niż się wam wydaje, i wtedy się naprostujecie i będziecie przekonywać że to nic takiego , szkoda o tym gadać itp. Zal mi was zakompleksione hipokrytki ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie chce mi się przekopywać przez te ostatnich kilkanaście stron, bo ene due rabe tak rozpierdolił ten temat, że szkoda to w ogóle czytać. Zresztą nie tylko on, ale ten szczekacz najbardziej rzuca się tutaj w oczy.
Napiszę tylko to co myślę już od dawna i to się potwierdza. Łks swoją markę ma i to nie podlega dyskusji, ale Łks ma jeszcze coś co nazywa się kompleksem Widzewa. Do dnia dzisiejszego są mocno sfrustrowani i wkurwieni, że ich starsi koledzy lata temu dopuścili do takiej sytuacji, że miasto stało się w połowie Widzewskie. Nie mogą tego przeboleć i to nas różni, bo Widzew kiedyś przejął i już tego nie wypuści z rąk, a Łks stracił i już tego nie odzyska. Cała reszta teraz to raz Widzew raz Łks i tak będzie jeszcze długo, ale Łks mógłby w końcu w tym pogodzić i wziąć to po męsku na klatę. Ja wiem, że to wkurwiające, ale nie żyjcie tak tymi czasami zamierzchłymi czasami hegemonii, bo to niczego nie zmieni. Wspomnienia i opowieści waszych ojców czy dziadków to dla was piękna rzecz, ale czas w końcu zacząć żyć tym co jest teraz.
Napiszę tylko to co myślę już od dawna i to się potwierdza. Łks swoją markę ma i to nie podlega dyskusji, ale Łks ma jeszcze coś co nazywa się kompleksem Widzewa. Do dnia dzisiejszego są mocno sfrustrowani i wkurwieni, że ich starsi koledzy lata temu dopuścili do takiej sytuacji, że miasto stało się w połowie Widzewskie. Nie mogą tego przeboleć i to nas różni, bo Widzew kiedyś przejął i już tego nie wypuści z rąk, a Łks stracił i już tego nie odzyska. Cała reszta teraz to raz Widzew raz Łks i tak będzie jeszcze długo, ale Łks mógłby w końcu w tym pogodzić i wziąć to po męsku na klatę. Ja wiem, że to wkurwiające, ale nie żyjcie tak tymi czasami zamierzchłymi czasami hegemonii, bo to niczego nie zmieni. Wspomnienia i opowieści waszych ojców czy dziadków to dla was piękna rzecz, ale czas w końcu zacząć żyć tym co jest teraz.
j**** 60tki
-
Jak się o czymś nie wie, to się nie wypowiada. Tym wpisem pokazałeś, jakim plackiem jesteś :-)forever1908young pisze:Napisake!m że banda nie spierdalala gamoniu...A waszej to się zdarzyło...
-
A w lesie gdzie ziomka zostawiliscie , gdzie korwy krzyczeliscie na kolana że nas zjecie a potem w tył zwrot i dluga, to co niespierdallaliscie jak zające podmiocie j***** ???? BANDA h***. ostatnio laziliscie po śródmieściu to 5 stron o tym pisałes, a jak Lks polazil ostatnio banda to GDZIE PARCHOLE BYLYSCE???NA NECIE ,więc MMS zamknij pysk urodzony rozjebusie !!!!
-
naucz się czytać ze zrozumieniem może wtedy wyłapiesz o czym pisał MMS.adwokat pisze:A w lesie gdzie ziomka zostawiliscie , gdzie korwy krzyczeliscie na kolana że nas zjecie a potem w tył zwrot i dluga, to co niespierdallaliscie jak zające podmiocie j***** ???? BANDA h***. ostatnio laziliscie po śródmieściu to 5 stron o tym pisałes, a jak Lks polazil ostatnio banda to GDZIE PARCHOLE BYLYSCE???NA NECIE ,więc MMS zamknij pysk urodzony rozjebusie !!!!
Jesteś pewny że łaziliście BANDĄ :)
-
Rozjebund to sobie poszukaj frajerze na galerce tam ich pełno, od rudzika począwszy :) Napinacie się, że Opoczno pogoniliście co jest tylko kolejnym farmazonem z waszej strony. Już się zapomniało jak się spierdalało z własnej zbiórki chuliganów za falą? Albo na rudzie jak się zatrzymujecie i wysiadacie z fur do nas, a potem pęka gumka w majtkach i salwowanie się ucieczką? Bandą c**** to wy jesteście.
-
Rabinek pisze
"Czy ktoś tutaj potrafi napisać o co mu ku*** chodzi ??? Chyba to właśnie o to chodzi że nikt ma tego nie zrozumieć ..."
Szczyt hipokryzji żydowskiego parcha.Tego co ty piszesz nawet twoi koledzy nie potrafią zrozumieć i miałeś to już wyłożone na tacy.Lepiej przygotuj się do Paschy ba święta ci uciekną.
"Czy ktoś tutaj potrafi napisać o co mu ku*** chodzi ??? Chyba to właśnie o to chodzi że nikt ma tego nie zrozumieć ..."
Szczyt hipokryzji żydowskiego parcha.Tego co ty piszesz nawet twoi koledzy nie potrafią zrozumieć i miałeś to już wyłożone na tacy.Lepiej przygotuj się do Paschy ba święta ci uciekną.
-
Wielki Widzew pisze:
najlatwiej to co sie zarzuca wam, zwalić bez zadnych argumentów na nas...
Juz sam twoj nick swiadczy ze musisz miec kompleksy, bo te twoj Wsidzew wielki to może był, ale jak mamy pisać o czasach obecnych to juz dawno nie jest i jak widac zresztą w tym temacie, juz we wszystkim równacie sie z tą patologią i małym nicnieznaczacym klubikiem z okolic Kaliskiego...
To wy rownacie do nas i praktycznie nie ma juz takiego aspektu w ktorym mielibyscie nad nami znaczną przewage ( moze poza wyjazdami)
p********* o przeszłych czasach, a akurat ŁKS malo mogl zrobić żeby opanować sytuacje jak zescie rośli w siłe, bo jak pewnie dobrze wiesz w okresie kiedy byliscie najmnocniejsi ( przełom lat 80-90 ) , na ŁKSie panował chyba najwiekszy kryzys kibicowski. Złozyly sie na to głownie aspekty sportowe, i sukcesy jakie były u was a jakich nie było na ŁKSie, a takze wymiana pokoleń u nas.
Wiesz jak wtedy wygladała sytuacja i bardzo mało brakło zebyscie zdominowali miasto całkowicie, liczyliscie sie wtedy tez najbardziej w Polsce i było to wasz najlepszy czas, natomiast na Galere chodziło wtedy po kilkaset osób. I To twoi koleszcy do tej pory plują sobie w brode ( co sami wielokrotnie przyznawali ze to ich najwiekszy błąd ) że nie ''dojechali'' nas wtedy na amen. A wrecz po kilku latach ku waszemu zdumieniu, dzieki naprawde mocnemu pokoleniu sytuacja wróciła do normy, i po jakimś czasie nasz poziom znacznie sie zrównał. Wiec kto tu ma kompleksy??? jesli okazuje sie ze ten wielki Widzew prawdopodobnie juz nigdy nie wróci, a musicie równać sie z kibicami tego żenującego ŁKSu??
Jak skomentujesz fakt ze kiedys nas cisneliscie i sie wysmiewaliscie, ze jestesmy nastawieni bardziej anty do was niz pro ŁKS ( co bylo oczywiscie jedynie waszą obroną) , wtedy wg was była to oznaka głupoty i kompleksów, a teraz po 10 czy 15 latach jest u was dokładnie tak samo. Przejedz sie po waszych rejonach, zobacz jakie gadzety wydajecie, jakie transparenty malujecie itp...
Teraz to wy juz nie jestescie zakompleksieni ?? haha kabaret , internet przyjmie wszystko, ale rzeczywistości, ani przeszłosci nie zakłamiecie ..
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Takich żydzewskich k**** coś się rozjebały , to żadna ekipa w Polsce nie ma. widzew jest zawsze największy :)mms pisze:Rozjebund to sobie poszukaj frajerze na galerce tam ich pełno, od rudzika począwszy :) Napinacie się, że Opoczno pogoniliście co jest tylko kolejnym farmazonem z waszej strony. Już się zapomniało jak się spierdalało z własnej zbiórki chuliganów za falą? Albo na rudzie jak się zatrzymujecie i wysiadacie z fur do nas, a potem pęka gumka w majtkach i salwowanie się ucieczką? Bandą c**** to wy jesteście.
Kilka stron wcześniej pisałeś że ten Mojżesz to początek lat 90'
Nie kłam , to dokładnie 2005. A poza tym jak to różnica dla tych , którzy poszli siedzieć na ładnych parę latek .
-
Ja nic nie pisałem o żadnym mojżeszu, więc nie wiem co ty p********* za wymysły? :)
-
-
Popatrz na swój dziecinny podpis i przemysl co napisalesEne due rabe pisze: Juz sam twoj nick swiadczy ze musisz miec kompleksy(...)
Teraz to wy juz nie jestescie zakompleksieni ?? haha kabaret , internet przyjmie wszystko, ale rzeczywistości, ani przeszłosci nie zakłamiecie ..
-
Zydzewiak MMS pisze mi o rozjebusach heheheh kabaret , otwórz w domu album ze zdjęciami i zobacz na ilu jesteś ze swoim guru J
-
Ja o nim pisałem . A ty skwitowałeś , że to sprawa z lat 90' .mms pisze:Ja nic nie pisałem o żadnym mojżeszu, więc nie wiem co ty p********* za wymysły? :)
-
MMS wszechwiedzący i ogarniający, powiedz nam jak było na parkingu koło kina na manufakturze, jak liczbowo, skąd ruszacie, czy ze sprzętem, kto na plus ?
-
kibice Widzewa zajebali graf na swoim stadionie dla jednego wariata z ŁKSu ,tyle razy wam morde obił , a wy go jeszcze na swoim stadionie chwalicie , nie trzeba było :)
[link]
[link]
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Szczekajcie dalej pajace, proponuję powymyślać jeszcze kilka niestworzonych historyjek :)
-
Cały mmsik skończyła się wiedzą czy za ziomalami czekasz
-
Nie chodzi gościu kto do kogo równa i nie mam zamiaru się tutaj przekrzykiwać z tobą. Napisałem, że Łks swoją markę ma i nikt tego nie podważa. Mnie jebią jakieś frekwencje u siebie, bo wyznacznikiem ekipy nie jest ilość ludzi na meczach. Wyjazdy to już wiadomo inna sprawa.Ene due rabe pisze:najlatwiej to co sie zarzuca wam, zwalić bez zadnych argumentów na nas...
Juz sam twoj nick swiadczy ze musisz miec kompleksy, bo te twoj Wsidzew wielki to może był, ale jak mamy pisać o czasach obecnych to juz dawno nie jest i jak widac zresztą w tym temacie, juz we wszystkim równacie sie z tą patologią i małym nicnieznaczacym klubikiem z okolic Kaliskiego...
To wy rownacie do nas i praktycznie nie ma juz takiego aspektu w ktorym mielibyscie nad nami znaczną przewage ( moze poza wyjazdami)
p********* o przeszłych czasach, a akurat ŁKS malo mogl zrobić żeby opanować sytuacje jak zescie rośli w siłe, bo jak pewnie dobrze wiesz w okresie kiedy byliscie najmnocniejsi ( przełom lat 80-90 ) , na ŁKSie panował chyba najwiekszy kryzys kibicowski. Złozyly sie na to głownie aspekty sportowe, i sukcesy jakie były u was a jakich nie było na ŁKSie, a takze wymiana pokoleń u nas.
Wiesz jak wtedy wygladała sytuacja i bardzo mało brakło zebyscie zdominowali miasto całkowicie, liczyliscie sie wtedy tez najbardziej w Polsce i było to wasz najlepszy czas, natomiast na Galere chodziło wtedy po kilkaset osób. I To twoi koleszcy do tej pory plują sobie w brode ( co sami wielokrotnie przyznawali ze to ich najwiekszy błąd ) że nie ''dojechali'' nas wtedy na amen. A wrecz po kilku latach ku waszemu zdumieniu, dzieki naprawde mocnemu pokoleniu sytuacja wróciła do normy, i po jakimś czasie nasz poziom znacznie sie zrównał. Wiec kto tu ma kompleksy??? jesli okazuje sie ze ten wielki Widzew prawdopodobnie juz nigdy nie wróci, a musicie równać sie z kibicami tego żenującego ŁKSu??
Jak skomentujesz fakt ze kiedys nas cisneliscie i sie wysmiewaliscie, ze jestesmy nastawieni bardziej anty do was niz pro ŁKS ( co bylo oczywiscie jedynie waszą obroną) , wtedy wg was była to oznaka głupoty i kompleksów, a teraz po 10 czy 15 latach jest u was dokładnie tak samo. Przejedz sie po waszych rejonach, zobacz jakie gadzety wydajecie, jakie transparenty malujecie itp...
Jebią mnie też jakieś gadki co kto i od kogo skopiował, kto się wzoruje na kim i w czym. Pierdolenie i zwykłe przekrzykiwanie się, które do niczego nie prowadzi. Jebią mnie też gadki o tym kto był anty kiedyś i kto kogo wyśmiewał a teraz sam jest anty także takie dyskusje to akurat nie ze mną.
Napisałem swoje zdanie o tym, że straciliście lata temu sporo terenów i to was wkurwia do dnia dzisiejszego. Nie mów, że tak nie jest. Od lat pierdolicie o jakichś wioskach, 'wsidzewie'.
j**** 60tki
-
Ene due jak ty piszesz że u nas była złość że was nie dobiliśmy to pomyśl co siedzi w głowach waszych 40-50latków, którzy pozwolili temu malutkiemu Widzewowi tak urosnąć w siłę??! To wy straciliście pół miasta! A nie my! Pamiętaj !
Widzisz różnicę ?? zapewne coś za chwilę wymyślisz i napiszesz hahah hihihi hehehe oraz kilka k**** mi pociśniesz...ale to nic bo ja mam wyjebane na te twoje inwektywy :-).
tak się składa że byłem świadkiem tamtych lat i widziałem waszą siłę. Więc powtórzę : to wy daliście sobie wydrzeć połowę 800tys miasta.
Nam to wystarczy co mamy i wasze czary mary i tupanie nóżką nic tu już nie zmieni.
a dowcipem ostatnich tygodni jest tekst jakiegoś waszego "wizjonera" że Chojny tracimy powoli :-DD!
...choć obiektywnie powiem że dużym policzkiem dla mnie osobiście jest Piotrków Tryb. po prostu boli i tyle.
No to do ataaku Ene ! Daaawaj !
Widzisz różnicę ?? zapewne coś za chwilę wymyślisz i napiszesz hahah hihihi hehehe oraz kilka k**** mi pociśniesz...ale to nic bo ja mam wyjebane na te twoje inwektywy :-).
tak się składa że byłem świadkiem tamtych lat i widziałem waszą siłę. Więc powtórzę : to wy daliście sobie wydrzeć połowę 800tys miasta.
Nam to wystarczy co mamy i wasze czary mary i tupanie nóżką nic tu już nie zmieni.
a dowcipem ostatnich tygodni jest tekst jakiegoś waszego "wizjonera" że Chojny tracimy powoli :-DD!
...choć obiektywnie powiem że dużym policzkiem dla mnie osobiście jest Piotrków Tryb. po prostu boli i tyle.
-
Ale jakby na to nie patrzeć to dobrze,że stało się jak się stało,przynajmniej w Łodzi jest ciekawie i nie mamy tu drugiej Warszawy...Ale prawda jest taka,że naszą porażką było pozwolenie na Wasz rozrost i przejęcie połowy miasta a i później na więcej niż połowe,a Waszą porażką była możliwość 'dobicia' nas w końcówce lat 80-tych i sam początek 90-tych czego nie zrobiliście.Tak ja to widzę...Ukochane Miasto pisze:Ene due jak ty piszesz że u nas była złość że was nie dobiliśmy to pomyśl co siedzi w głowach waszych 40-50latków, którzy pozwolili temu malutkiemu Widzewowi tak urosnąć w siłę??! To wy straciliście pół miasta! A nie my! Pamiętaj !
A przekrzykiwania w internecie nie zmienią podziału miasta Łodzi.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
A
Tak samo wszystko to co gowno cię obchodzi , to dziwnym trafem wszystko co działa na waszą niekorzyść . Ale co się dziwić , do takich megalomanów pewne rzeczy nigdy nie dojdą ....
Wiesz o co w skrócie chodzi ??
O to że ani ja ani zdecydowana większość nas , aktywnych obecnie kibiców ŁKSu nie pamięta niestety czasów naszej hegemonii w mieście , bo nie ma takiej opcji .
Byliśmy wychowani i nadal wychowujemy w kulcie że jesteśmy kibicami Rodowitego Łódzkiego klubu ( jest to fakt historyczny ) , najbardziej zasłużonego i przez dziesiatki lat najbardziej znanego klubu Łodzi . Jednocześnie wychowujemy w tradycji nienawiści do was - do Widzewa , klubu który pojawił się w Łodzi i urósł w siłę jak pasożyt , jak jebana zaraza. Klubu ktoremu od niepamiętnych czasów kibicowaly wszystkie okoliczne wioski ( również jest to fakt i stąd przydomek podmiejscy ) , i który zainstnial tylko i wyłącznie dzięki sukcesom sportowym ( fakt ). Fakt że tak bardzo was nie lubilismy wykorzystywaliscie zawsze przeciwko wam , wmawiając nam kompleksy i głupotę . Teraz kiedy wasze nastawienie do ŁKSu jest tak samo anty - już zamkneliscie morde i siedzicie cichutko ....
Pogodzilismy się z tym że mamy wroga którego trzeba j**** , bo nie powinno go wogole w naszym mieście być , i przyjęliśmy to na klatę , tylko że obecnie czasu już się nie cofnie . A fakt że bardzo szybko , dzieki tytanicznej pracy grupki fanatyków w tych latach 90 powstrzymalismy was , również działa na naszą korzyść , bo po takim mega kryzysie wyszliśmy w pare lat jak równy z równym z ekipą która na tamte czasy była pewnie najlepsza w Polsce...
Natomiast u was sytuacja wygląda tak , że sporo osób pamięta przelom lat 80/90 , kiedy byliscie na topie a my mieliśmy chyba największy w historii kryzys kibicowski. I sporo osób nie może napewno odżałować tego co wtedy zrobiliscie ( albo prędzej nie zrobiliscie ) tym bardziej patrzac wlasnie na obecne czasy o których piszemy ....
Bo wielkiego Widzewa już nie ma ... zrownaliscie się praktycznie we wszystkim w czym mieliscie przewage z nami . Wy, którzy macie o sobie wielkie mniemanie i byliscie na topie nawet te 10-15 lat temu - zrownaliscie się z tymi których od zawsze uwazaliscie za największych przegranych i nieudaczników ( wasza megalomania i lekceważenie lokalnego wroga jest powszechnie znana w całej Polsce i wiele razy przez to mieliscie problemy ) .
Więc kto tu ma mieć kompleksy w obecnych czasach i niby z jakiego powodu ????
Zalapalem się jeszcze na lata kiedy nasze ekipy z zewnątrz znacznie się różniły i szły swoją drogą , i to wy od jakiegoś czasu robicie dużo ( świadomie , nieświadomie lub nie mając na to wpływu, np wymiana pokoleń ) żeby różnica ta się zatarła ...
Dopasowujecie się jak karaluchy do obecnej sytuacji , farbujecie się jak lisy - byle było wam łatwiej , zapominacie o tym co sądziliscie jeszcze parę lat temu i jakie wyznawaliscie zasady , i byle od nas nie odstawac zmieniacie podejście do wielu kwestii o 180 stopni ... jednocześnie wasza megalomania nie pozwala wam spojrzeć na sytuację obiektywnie , i przyznać że jest tak jak pisze . Tak samo jak żaden z was się nie przyzna że skutecznie wam wmowilismy kompleksy względem polskiej wsi i że delikatnie mówiąc swego czasu traktowaliscie swoje FC . dużo gorzej niż my traktujemy swoje .. ( co się wam swoją drogą w głowach nie mieściło i nie mogliście wyjść z podziwu nad nami )
Na ŁKSie od wieeeelu wieeeelu lat sytuacja wygląda tak samo , i jesteśmy wciaz tacy sami - prawdziwi . Nie musimy zmieniać podejscia tak jak wy co kilka lat , i się miotac , wyśmiewać to co robi Widzew a później to samo robić po cichutku u nas - bo mamy was generalnie w d**** i skupiamy się na sobie , idziemy swoim torem ....
I nic tego nie zmieni, ani wasze zaklinanie przeszłości i wmawianie nam czegoś czego nie było , ani zaklinanie rzeczywistości i próbowanie kreowania naszego wizerunku do czego tak chętnie wykorzystujecie to forum ....
Przed chwilą sam pisales żeby rozmawiać o czasach obecnych , a nie zyc opowieściami 40-50 latkow. Jak tobie odpisalem to szybko żeś przerzucił znowu rozmowę byle wyszło na twoje . Chytry jesteś , ale za głupi żeby tego nie widzieć ...Wielki Widzew pisze:Nie chodzi gościu kto do kogo równa i nie mam zamiaru się tutaj przekrzykiwać z tobą. Napisałem, że Łks swoją markę ma i nikt tego nie podważa. Mnie jebią jakieś frekwencje u siebie, bo wyznacznikiem ekipy nie jest ilość ludzi na meczach. Wyjazdy to już wiadomo inna sprawa.
Jebią mnie też jakieś gadki co kto i od kogo skopiował, kto się wzoruje na kim i w czym. Pierdolenie i zwykłe przekrzykiwanie się, które do niczego nie prowadzi. Jebią mnie też gadki o tym kto był anty kiedyś i kto kogo wyśmiewał a teraz sam jest anty także takie dyskusje to akurat nie ze mną.
Napisałem swoje zdanie o tym, że straciliście lata temu sporo terenów i to was wkurwia do dnia dzisiejszego. Nie mów, że tak nie jest. Od lat pierdolicie o jakichś wioskach, 'wsidzewie'.
Tak samo wszystko to co gowno cię obchodzi , to dziwnym trafem wszystko co działa na waszą niekorzyść . Ale co się dziwić , do takich megalomanów pewne rzeczy nigdy nie dojdą ....
Wiesz o co w skrócie chodzi ??
O to że ani ja ani zdecydowana większość nas , aktywnych obecnie kibiców ŁKSu nie pamięta niestety czasów naszej hegemonii w mieście , bo nie ma takiej opcji .
Byliśmy wychowani i nadal wychowujemy w kulcie że jesteśmy kibicami Rodowitego Łódzkiego klubu ( jest to fakt historyczny ) , najbardziej zasłużonego i przez dziesiatki lat najbardziej znanego klubu Łodzi . Jednocześnie wychowujemy w tradycji nienawiści do was - do Widzewa , klubu który pojawił się w Łodzi i urósł w siłę jak pasożyt , jak jebana zaraza. Klubu ktoremu od niepamiętnych czasów kibicowaly wszystkie okoliczne wioski ( również jest to fakt i stąd przydomek podmiejscy ) , i który zainstnial tylko i wyłącznie dzięki sukcesom sportowym ( fakt ). Fakt że tak bardzo was nie lubilismy wykorzystywaliscie zawsze przeciwko wam , wmawiając nam kompleksy i głupotę . Teraz kiedy wasze nastawienie do ŁKSu jest tak samo anty - już zamkneliscie morde i siedzicie cichutko ....
Pogodzilismy się z tym że mamy wroga którego trzeba j**** , bo nie powinno go wogole w naszym mieście być , i przyjęliśmy to na klatę , tylko że obecnie czasu już się nie cofnie . A fakt że bardzo szybko , dzieki tytanicznej pracy grupki fanatyków w tych latach 90 powstrzymalismy was , również działa na naszą korzyść , bo po takim mega kryzysie wyszliśmy w pare lat jak równy z równym z ekipą która na tamte czasy była pewnie najlepsza w Polsce...
Natomiast u was sytuacja wygląda tak , że sporo osób pamięta przelom lat 80/90 , kiedy byliscie na topie a my mieliśmy chyba największy w historii kryzys kibicowski. I sporo osób nie może napewno odżałować tego co wtedy zrobiliscie ( albo prędzej nie zrobiliscie ) tym bardziej patrzac wlasnie na obecne czasy o których piszemy ....
Bo wielkiego Widzewa już nie ma ... zrownaliscie się praktycznie we wszystkim w czym mieliscie przewage z nami . Wy, którzy macie o sobie wielkie mniemanie i byliscie na topie nawet te 10-15 lat temu - zrownaliscie się z tymi których od zawsze uwazaliscie za największych przegranych i nieudaczników ( wasza megalomania i lekceważenie lokalnego wroga jest powszechnie znana w całej Polsce i wiele razy przez to mieliscie problemy ) .
Więc kto tu ma mieć kompleksy w obecnych czasach i niby z jakiego powodu ????
Zalapalem się jeszcze na lata kiedy nasze ekipy z zewnątrz znacznie się różniły i szły swoją drogą , i to wy od jakiegoś czasu robicie dużo ( świadomie , nieświadomie lub nie mając na to wpływu, np wymiana pokoleń ) żeby różnica ta się zatarła ...
Dopasowujecie się jak karaluchy do obecnej sytuacji , farbujecie się jak lisy - byle było wam łatwiej , zapominacie o tym co sądziliscie jeszcze parę lat temu i jakie wyznawaliscie zasady , i byle od nas nie odstawac zmieniacie podejście do wielu kwestii o 180 stopni ... jednocześnie wasza megalomania nie pozwala wam spojrzeć na sytuację obiektywnie , i przyznać że jest tak jak pisze . Tak samo jak żaden z was się nie przyzna że skutecznie wam wmowilismy kompleksy względem polskiej wsi i że delikatnie mówiąc swego czasu traktowaliscie swoje FC . dużo gorzej niż my traktujemy swoje .. ( co się wam swoją drogą w głowach nie mieściło i nie mogliście wyjść z podziwu nad nami )
Na ŁKSie od wieeeelu wieeeelu lat sytuacja wygląda tak samo , i jesteśmy wciaz tacy sami - prawdziwi . Nie musimy zmieniać podejscia tak jak wy co kilka lat , i się miotac , wyśmiewać to co robi Widzew a później to samo robić po cichutku u nas - bo mamy was generalnie w d**** i skupiamy się na sobie , idziemy swoim torem ....
I nic tego nie zmieni, ani wasze zaklinanie przeszłości i wmawianie nam czegoś czego nie było , ani zaklinanie rzeczywistości i próbowanie kreowania naszego wizerunku do czego tak chętnie wykorzystujecie to forum ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Na przelomie lat 80/90 ( okres największej dominacji RTSu w Łodzi ) aż prawie do końca lat 90 , na stadionie Widzewa większość flag na wszystkich 4 płotach stanowiły flagi różnych Fan Clubow , większych , mniejszych . Nawet na derbach w tamtych czasach pokazywaliscie że bardzo dużo z Was pochodzi lub utożsamia się z różnymi miejscowościami rozsianymi po calej Polsce i takich mniejszych lub większych flag FC wieszaliscie dużo więcej niż ogólnych czy Łódzkich osiedlowych...
Odpowiedzcie mi drodzy Widzewiacy na takie proste pytanie...
Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??
Skąd taka nagła zmiana ?? Obniżenie formy przez owe Fan Cluby , za mało miejsca na płocie , za mało miejsca na stadionie ;) czy o co chodziło ??
Bardzo mnie to ciekawi i wiem że nie tylko mnie....
Odpowiedzcie mi drodzy Widzewiacy na takie proste pytanie...
Co takiego się stało , że od końca lat 90 ( okres największej walki o wpływy w Łodzi ) zaprzestaliscie tak promować fan cluby , i swoich ziomków po szalu dojeżdżających z całej Polski skoszarowaliscie na jednej trybunce ( niciarce ) i pozwoliliscie im wieszać flagi jedynie na płocie od owej trybuny za bramką ...??
Skąd taka nagła zmiana ?? Obniżenie formy przez owe Fan Cluby , za mało miejsca na płocie , za mało miejsca na stadionie ;) czy o co chodziło ??
Bardzo mnie to ciekawi i wiem że nie tylko mnie....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Żeby nie było , że jestem gołosłowny...
https://m.youtube.com/watch?v=CNK5fccZy4o derby 95
https://m.youtube.com/watch?v=KOiKOHkfpPs mecz z Lechem 94
....
Itp itd - na jutube jest od c**** filmikow z meczow Widzewa z lat 90 , gdzie 3/4 płotu to flagi fan clubow . Skąd więc ta diametralna pozniejsza zmiana ???
Jak nikt nie odpowie to wrzuce to pytanie do "trapi mnie to od dawna " , może zaglada tam więcej ludzi niż tutaj :)
https://m.youtube.com/watch?v=CNK5fccZy4o derby 95
https://m.youtube.com/watch?v=KOiKOHkfpPs mecz z Lechem 94
....
Itp itd - na jutube jest od c**** filmikow z meczow Widzewa z lat 90 , gdzie 3/4 płotu to flagi fan clubow . Skąd więc ta diametralna pozniejsza zmiana ???
Jak nikt nie odpowie to wrzuce to pytanie do "trapi mnie to od dawna " , może zaglada tam więcej ludzi niż tutaj :)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !