Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Było jedno mini spotkanie, ale jak będą chcieli to sami zainteresowani napiszą.
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
Chyba 2 lata temu doszło do mini grilla Sosnowca z Pogonią po 3(?) , wygrało go Zagłębie.
W tej rundzie Sosnowiec ustawiał się na PS kilka razy , Pogoń odmawiała , raz został trafiony ktoś inny przez przypadek .Gdy Pogoń w końcu przyjęła propozycje na ich zasadach , ściemnili się i z tego co wiem ich telefony były wyłączone .Miało dojść do spotkania b na b , lecz Pogoń na jakiś czas przed wydygała pały i nie odpowiadali na telefony Sosnowca .
Nam też Pogoń odmówiła przyjemności tłumacząc się policją w pociągu , a hamulcowy policji nie widział ... :)
Do Pogoni :
Na tą chwilę tyle o was można powiedzieć
[link]
I jest to chyba zdanie wszystkich ekip w Polsce .
ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE !
W tej rundzie Sosnowiec ustawiał się na PS kilka razy , Pogoń odmawiała , raz został trafiony ktoś inny przez przypadek .Gdy Pogoń w końcu przyjęła propozycje na ich zasadach , ściemnili się i z tego co wiem ich telefony były wyłączone .Miało dojść do spotkania b na b , lecz Pogoń na jakiś czas przed wydygała pały i nie odpowiadali na telefony Sosnowca .
Nam też Pogoń odmówiła przyjemności tłumacząc się policją w pociągu , a hamulcowy policji nie widział ... :)
Do Pogoni :
Na tą chwilę tyle o was można powiedzieć
[link]
I jest to chyba zdanie wszystkich ekip w Polsce .
ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE !
Nigdy nie (Z)ginie!
Kumaty kumacz !
Kumaty kumacz !
-
Andrew88 pisze:Piast-BATE ?
I Jak to jest Górnik Ł. & Motor = zgoda? z Chełmianką układ? czy się myle?
Piast - BATE - prywatne kontakty, ale coś jest na rzeczy. ostatnio Piast jechał z Bate do Holandii na mecz z AZ. Nawet tam coś skroili ;)
stary karabin pisze:od kiedy Bełchatów na Śląsku leży ?brak_szacunku pisze:a jak ma być490 pisze:Jak jest między GieKSą a Legią?jest tak jak powinno być miedzy hanysami a gorolami
-
Po stronie Pogoni bil sie "slynny" J z Jaworzna i jakies dwie przypadkowe osoby ze Szczecina(albo tez Jaworzna ?), ktore bardziej mu przeszkadzaly niz pomagaly w walce.
Widzialem film z tej mini walki(odrazu zaznaczam, ze nie ma go w internecie) i moim zdaniem nic z tego nie wyniknelo, wlaciwie walczono 3 na 1(jedyny J cokolwiek potrafil sie bic z tej trojki, co bylo widac wyraznie).
Nie zmienia to faktu, ze lepiej zeby nikt z Pogoni sie tu juz nie wypowiadal, bo wzbudza raczej ogolny smiech.
Z tego co wiem to ŁKS ustawial sie w tej rundzie na Widzew min. podczas ich powrotu z Gdyni, takze post sledzia o miazdzacej przewadze troche nie na miejscu, bo juz lepiej moim zdaniem zostac obitym przez Widzew niz wygrac ustawke w niejasnych okolicznosciach z Piastem !
Widzialem film z tej mini walki(odrazu zaznaczam, ze nie ma go w internecie) i moim zdaniem nic z tego nie wyniknelo, wlaciwie walczono 3 na 1(jedyny J cokolwiek potrafil sie bic z tej trojki, co bylo widac wyraznie).
Nie zmienia to faktu, ze lepiej zeby nikt z Pogoni sie tu juz nie wypowiadal, bo wzbudza raczej ogolny smiech.
Z tego co wiem to ŁKS ustawial sie w tej rundzie na Widzew min. podczas ich powrotu z Gdyni, takze post sledzia o miazdzacej przewadze troche nie na miejscu, bo juz lepiej moim zdaniem zostac obitym przez Widzew niz wygrac ustawke w niejasnych okolicznosciach z Piastem !
-
j apierdole co jeden to lepszy kazdy nastepny wpis to normalnie hity wesolych swiat lobuzy z kibice net :))))
-
leniwiec pisze:j apierdole co jeden to lepszy kazdy nastepny wpis to normalnie hity wesolych swiat lobuzy z kibice net :))))
Jedyne co potrafisz to pisac jakies nic nie wnoszace do tematu bzdety i buzki, wszystkim wytykasz bledy a nie potrafisz wskazac gdzie ktos sie myli.
Wasze dokonania z ostatnich lat sa mizerne i trzeba byc naprawde mega optymista zeby wierzyc, ze ktos spoza zgodowiczow uwierzy w Twoje historie.....
Sprowadz nas na ziemie, napisz jak bylo, a nie jedno i to samo - zalosne wpisy i glupie buzki w kazdym poscie.
-
Akcja z Pogonią Lębork na Gryfa tez Wam nie wyszła na dobre
-
Widze że też nie za dużo wiesz a udajesz kumatego, po stronie Pogoni były osoby z Jaworzna a jeżeli dla ciebie bardziej przeszkadzały niż sie biły, to c**** widziałeś a nie filmik
DROID napisał:Dokładnie, niby wielka Unia, a tu ani fotek ani wymiarów bicepsa. W zimę to każdy mądry w puchowej kurtce
-
leniwiec..ale pytając na spokojnie i bez napinki. Czy jesteś w stanie się przyznać i potwierdzić, że w ubiegłej rundzie mogło kilkukrotnie dojść do Waszego spotkania z ZS i z Waszej winy do tego nie doszło?

-
tego kolego raczej nie uświadczysz...
-
a jak wygląda sytuacja na linii Szombierki - Szczakowianka ??
kiedyś chyba była zgoda. Nadal jest ??
kiedyś chyba była zgoda. Nadal jest ??
-
Jak na linii:
Wisła Sandomierz - Stal Stalowa Wola
Wisła Sandomierz - Naprzód Jędrzejów?
-
Masz kilka stron wcześniej, nie ma zgody, prywatne kontakty
-
tee chopcy nie wiem czy juz było jak wygląda sytuacja w Radomiu??
-
Kosa Broni z Radomiakiem, ale myślałem że to oczywiste.19MoDy64 pisze:tee chopcy nie wiem czy juz było jak wygląda sytuacja w Radomiu??
-
Moze mu chodzilo o podzial dzielnic? Generalnie Bron to jedna calkiem spora dzielnica Planty a reszta Radomia jest zielona. Jesli juz Radom mamy na widelcu mnie interesuje jak na wojenke zapatruja sie kibice siatkowki z Radomia oraz inne ewentualne kluby kibica (celowo tak pisze bo zwykle fani innych dyscyplin tylko jako klub kibica nadaja sie by ich nazywac :) )
-
a jak maja sie zapatrywac??? co to za pytanie.Michalek pisze:(...) jak na wojenke zapatruja sie kibice siatkowki z Radomia oraz inne ewentualne kluby kibica (celowo tak pisze bo zwykle fani innych dyscyplin tylko jako klub kibica nadaja sie by ich nazywac :) )
j****
-
[quote="Michalek"]Moze mu chodzilo o podzial dzielnic? Generalnie Bron to jedna calkiem spora dzielnica Planty a reszta Radomia jest zielona. Jesli juz Radom mamy na widelcu mnie interesuje jak na wojenke zapatruja sie kibice siatkowki z Radomia oraz inne ewentualne kluby kibica (celowo tak pisze bo zwykle fani innych dyscyplin tylko jako klub kibica nadaja sie by ich nazywac :) )[/quote
Nie widziałeś nigdy młyna " kibiców " Jadaru ? Połowa dziewczyn i chłopczyków w trąbkami na szyi .
Są również kibice Czarnych , którzy młyn mają w okolicach 20 - 40 osób .
Nie widziałeś nigdy młyna " kibiców " Jadaru ? Połowa dziewczyn i chłopczyków w trąbkami na szyi .
Są również kibice Czarnych , którzy młyn mają w okolicach 20 - 40 osób .
c*** z podpisem
-
Andrew88 pisze:Piast-BATE ?
podbijam
herubin pisze:miejsca parkingowe wliczane sa do ogolnej pojemnosci stadionu ?
-
Padła już odpowiedź na to pytanie, czytajcie uważnie
Motor i Chełmianka też oczywiście zgodaZły_c*** pisze:Motor - Górnik Ł. -> układAndrew88 pisze:Piast-BATE ?
Chełmianka - Górnik Ł. -> zgoda

-
Akurat to wiedziałem;) Chodziło mi o sytuacje panująca na dzielnicachForever Oldskool! pisze:Kosa Broni z Radomiakiem, ale myślałem że to oczywiste.19MoDy64 pisze:tee chopcy nie wiem czy juz było jak wygląda sytuacja w Radomiu??
-
Nie wiem gdzie o to zapytac wiec napisze tutaj , czy to prawda ze ostatnio ustawia sie Lechia - Wisła - Sląsk i ich zgoda z Czech z Lechem po 300 i ci drudzy widząc ekipe ŚWL odmawiają walki? Prosze bez napinki , potwierdzi ktos czy to prawda lub nie? pozdrawiam
-
Jak wygląda sytuacja na linii Chrobry Głogów - Unia Leszno?

Korwin Mikke mym idolem, Che Komorro ja pie*dolę
-
nie prawdasądna noc pisze:Nie wiem gdzie o to zapytac wiec napisze tutaj , czy to prawda ze ostatnio ustawia sie Lechia - Wisła - Sląsk i ich zgoda z Czech z Lechem po 300 i ci drudzy widząc ekipe ŚWL odmawiają walki? Prosze bez napinki , potwierdzi ktos czy to prawda lub nie? pozdrawiam
KRYNICA MIASTEM CRACOVII !

-
To naucz się czytać ze zrozumieniem i znajdź odpowiedni temat.19MoDy64 pisze:Akurat to wiedziałem;) Chodziło mi o sytuacje panująca na dzielnicachForever Oldskool! pisze:Kosa Broni z Radomiakiem, ale myślałem że to oczywiste.19MoDy64 pisze:tee chopcy nie wiem czy juz było jak wygląda sytuacja w Radomiu??
-
Ze Stalą kiedyś mieli zgodę ale w obecnej sytuacji chyba raczej można mówić o kosie ze względu na Siarkę... a z Naprzodem wydaje mi się że kosa ze względu na Koronę.wojtek60 pisze:Jak na linii:
-
Prywatne kontakty.vBart1919 pisze:Jak wygląda sytuacja na linii Chrobry Głogów - Unia Leszno?
-
A jakie są kształtują się relacje na linii Stilon- Charleroi? Często gęsto się widują te dwie ekipy?
-
Co było przyczyną końca zgody Polonii i Broni?
-
Jedną z przyczyn podobnież był w*******, jaki wyłapała Broń od Korony przy okazji wyjazdu KSP do Ostrowca, przy biernej postawie Polonistów.
Oficjalna wersja to zapewne KMWTW, takie słuchy chodzą po prostu na mieście.

-
Nic takiego nie miało miejsca. Nikogo z Broni nie było wtedy w Ostrowcu. Ani oficjalnie ani incognito. Kibice Polonii i Korony rozdzielili bilety tylko między siebie. A oficjalna przyczyna zerwania zgody Broń-KSP to oczywiście KMWTW :)Viclav pisze:Jedną z przyczyn podobnież był w*******, jaki wyłapała Broń od Korony przy okazji wyjazdu KSP do Ostrowca, przy biernej postawie Polonistów.
-
Jeśli to prawda to pardon :) Ja tego nie wymyśliłem, krążyła po prostu taka fama w różnych kręgach.

-
Do upadku zgody( a raczej jak twierdzą zainteresowani zawieszenia) przyczyniła się także postawa Korony wobec Broni na meczach KSP pozostawiana bez reakcji ze strony Polonii, ale czy tak było akurat podczas tego meczu to nie wiem. No i do tego doszło słabe wspieranie Broni w okolicach Warszawy. To chyba nie jest tajemnica i każdy zainteresowany się mógł tego domyślać.ffp pisze:Nic takiego nie miało miejsca. Nikogo z Broni nie było wtedy w Ostrowcu. Ani oficjalnie ani incognito. Kibice Polonii i Korony rozdzielili bilety tylko między siebie. A oficjalna przyczyna zerwania zgody Broń-KSP to oczywiście KMWTW :)Viclav pisze:Jedną z przyczyn podobnież był w*******, jaki wyłapała Broń od Korony przy okazji wyjazdu KSP do Ostrowca, przy biernej postawie Polonistów.
-
Zgadzam się tylko ze słabym wspieraniem. Jeżeli chodzi niesnaski na linii Korona-Broń podczas meczów KSP to osobiście nigdy nie byłem świadkiem takiej sytuacji. Pamiętam mój pierwszy wyjazd z KSP do Ostrowca w 98. Była również Korona i my (Broń) chyba 6 osób w barwach. Nie było żadnych krzywych akcji tylko luźna gadka po meczu. Podobna sytuacja na SP 2001 w Starachowicach. Nas ok 20, Korony podobna ilość i też spokój. Tak samo na wszystkich meczach na K6, na których byłem. Jedyny zgrzyt (znam tylko ze słyszenia bo nie byłem na tym meczu) to mecz na K6, na którym chyba od nas nie było nikogo a wisiała nasza flaga na płocie, co nie spodobało się K. z Korony, który chciał zrywać naszą flagę ale z tego co pamiętam rozeszło się po kościach.W.F.H. pisze: Do upadku zgody( a raczej jak twierdzą zainteresowani zawieszenia) przyczyniła się także postawa Korony wobec Broni na meczach KSP pozostawiana bez reakcji ze strony Polonii, ale czy tak było akurat podczas tego meczu to nie wiem. No i do tego doszło słabe wspieranie Broni w okolicach Warszawy. To chyba nie jest tajemnica i każdy zainteresowany się mógł tego domyślać.
-
Z pewnością były to obie te przyczyny, a która była istotniejsza nie mi oceniać.ffp pisze:Zgadzam się tylko ze słabym wspieraniem. Jeżeli chodzi niesnaski na linii Korona-Broń podczas meczów KSP to osobiście nigdy nie byłem świadkiem takiej sytuacji. Pamiętam mój pierwszy wyjazd z KSP do Ostrowca w 98. Była również Korona i my (Broń) chyba 6 osób w barwach. Nie było żadnych krzywych akcji tylko luźna gadka po meczu. Podobna sytuacja na SP 2001 w Starachowicach. Nas ok 20, Korony podobna ilość i też spokój. Tak samo na wszystkich meczach na K6, na których byłem. Jedyny zgrzyt (znam tylko ze słyszenia bo nie byłem na tym meczu) to mecz na K6, na którym chyba od nas nie było nikogo a wisiała nasza flaga na płocie, co nie spodobało się K. z Korony, który chciał zrywać naszą flagę ale z tego co pamiętam rozeszło się po kościach.W.F.H. pisze: Do upadku zgody( a raczej jak twierdzą zainteresowani zawieszenia) przyczyniła się także postawa Korony wobec Broni na meczach KSP pozostawiana bez reakcji ze strony Polonii, ale czy tak było akurat podczas tego meczu to nie wiem. No i do tego doszło słabe wspieranie Broni w okolicach Warszawy. To chyba nie jest tajemnica i każdy zainteresowany się mógł tego domyślać.
Co do pytania o KSP - Jeziorak to może wypowie się ktoś z Polonii, ale z tego co wiem to zgoda padła ze względu an niemal zerowe kontakty.
-
nie bede sie tu rozpisywal co do powodow zerwania tych zgod ale tekst "zerowe kontakty" sa tak zenujace ze az zal tego czytac. pochodze z Kielce(czarnow) i z tego co wiem obe te zgody padly z winy KSP. a to co juz zrobili po pamietnym wjezdzie Legii na turniej w CK gdzie sto(L)eczni&Sosnowiec urzadzili sobie "flagobranie" to juz byla totalna zenada. jednym slowem mowiac nie piszcie ze miedzy Korona a Ksp byly kontakty zerowe bo to poprostu nieprawda. Rzeczywistych przyczyn nie bede tu rozkminial bo to nie moj problem. pozdRo
Jestem scyzorem tego sie nie wstydze-WIDZEW kocham,Korony nienawidze!
-
Kolego przeczytaj jeszcze raz mój post, bo nie było tam ani słowa o Koronie...No i żenująca to jest Twoja odpowiedź.scyzorRTS pisze:nie bede sie tu rozpisywal co do powodow zerwania tych zgod ale tekst "zerowe kontakty" sa tak zenujace ze az zal tego czytac. pochodze z Kielce(czarnow) i z tego co wiem obe te zgody padly z winy KSP. a to co juz zrobili po pamietnym wjezdzie Legii na turniej w CK gdzie sto(L)eczni&Sosnowiec urzadzili sobie "flagobranie" to juz byla totalna zenada. jednym slowem mowiac nie piszcie ze miedzy Korona a Ksp byly kontakty zerowe bo to poprostu nieprawda. Rzeczywistych przyczyn nie bede tu rozkminial bo to nie moj problem. pozdRo
-
Jaki jest stosunek piłkarskich fanów klubów z Trójmiasta do fanów Wybrzeża? Z góry dzięki za odp
Kumpel Fryzjera
Pozdrowienia do więzienia

-
Jaki z ciebie scyzor jak Widzewowi kibicujesz. A Czarnów to widziałeś na mapie. Bez pozdrowień dla ciebie
-
Skąd wiesz co on widział ? Spinasz się bo wiesz że Widzew stanowi dużą liczbę w województwie i to cię boli . Nie pomyślałeś że został za Widzewem jak twoja Korona pałętała się po 3 ligach ,a Widzew grał w LM ? gdzie napisane że scyzor musi być za Koroną ?uszon78 pisze:Jaki z ciebie scyzor jak Widzewowi kibicujesz. A Czarnów to widziałeś na mapie. Bez pozdrowień dla ciebie