Ja dzisiaj dostalem potwierdzenia z [link]" target="_blank cale moje zamowienie zostalo potwierdzone pozytywnie:) czyli jestem juz na 6 spotkaniach MŚ w RPA.Teraz jeszcze zebym cos trafil z puli PZPN-u na mecze POLAKOW miejmy nadzieje ze awansuja i bede szczesliwy w 100%
a ja się kilka dni temu dowiedziałem, że mam TST na Polske - dzisiaj dostałem możliwość zapłaty. 3 razy próbowałem i mówi, że z jakiś powodów nie można przelać pięniędzy mimo, że środki na koncie są. Możliwe, że to przez fakt, że karta, którą podawałem przy rejestracji jest już nieaktywna i musiłem używać nowej. Nie udało się. Więc po 5 nieudanych próbach chcę skorzystać z "bank transfer" i klikając w potwierdzenie "Yes" chcę aby mi podano dane do przelewu (tak jak to było opisywane na stronie) a tu mi pisze, że "file not found" i .... - zamówienie anulowane i biletów nie mam!
ktoś miał podobnie lub ma jakiś pomysł co w takiej sytuacji można zrobić?
dodam, że jakakolwiek próba skontaktowania się z nimi pod wskazany przez nich adres nie dała żadnych efektów.
Prezes. pisze:a ja się kilka dni temu dowiedziałem, że mam TST na Polske - dzisiaj dostałem możliwość zapłaty. 3 razy próbowałem i mówi, że z jakiś powodów nie można przelać pięniędzy mimo, że środki na koncie są. Możliwe, że to przez fakt, że karta, którą podawałem przy rejestracji jest już nieaktywna i musiłem używać nowej. Nie udało się. Więc po 5 nieudanych próbach chcę skorzystać z "bank transfer" i klikając w potwierdzenie "Yes" chcę aby mi podano dane do przelewu (tak jak to było opisywane na stronie) a tu mi pisze, że "file not found" i .... - zamówienie anulowane i [link] nie mam!
ktoś miał podobnie lub ma jakiś pomysł co w takiej sytuacji można zrobić?
dodam, że jakakolwiek próba skontaktowania się z nimi pod wskazany przez nich adres nie dała żadnych efektów.
Lato: "Po meczu z Irlandią Północną za własnych fanów, którym sprzedaliśmy bilety, musieliśmy zapłacić 25 tysięcy franków szwajcarskich kary. Ale skończą się dobre czasy, już tak nie będzie" - zagroził [link]" target="_blank
Co ten pajac znów kombinuje???
Organizuje wyjazd autokarowy kibiców na eliminacyjny mecz ze Słowenią w Mariborze.
Wyjazd 8 września wieczorem z Czeladzi, 9.09 od rana pobyt w Mariborze, mecz i po meczu powrót do Polski, 10.09 w okolicach południa meldujemy się w Czeladzi. Koszt to 300 pln ( przejazd, bilet na mecz, mały poczęstunek i koszulka pamiątkowa) Zainteresowanych proszę o kontakt wyłącznie mailowy [email protected]" target="_blank zostało jeszcze około 30 miejsc w drugim autokarze. Wpłata połowy (150pln) do końca maja, reszta do końca czerwca (kolejne 150pln) cena może ulec minimalnej zmianie jeśli okaże się, że bilet na mecz przekroczy kwotę 20 euro.
Wszystkim zainteresowanym prześle numer konta. Brak wpłaty zaliczki będzie się wiązała z brakiem możliwości rezerwacji miejsc. Więcej info po kontakcie mailowym.
Ilość miejsc jak napisałem wcześniej mocno ograniczona.
CKS1924Czeladź
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
Zakładamy na podstawie wcześniejszych cen biletów na reprezentacje w eliminacjach MŚ i ME. Nic nie słyszałem o tym by Słoweńcy mieli bilety po 100 euro. Jeśli tak było to skandal!!! Nie w każdej federacji chcą się nachapać tak jak w PZPN!!! Nie ma co płakać, będzie dobrze!!! Liczy się zabawa i przygoda!!!
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
Informacje już sprawdzone w 100%, rozmawiałem dzisiaj z człowiekiem odpowiedzialnym za organizacje meczu Słowenia - Polska. Mecz na 100% w Mariborze, cena biletu dla kibiców z Polski nie jest jeszcze ustalona ale nie przekroczy 25 euro a też nie będzie tańszy niż 18 euro. Więc sprawa jest prosta i czysta, i nie jest to prawdą, że Słoweńscy kibice mieli w Polsce bilety po 100 euro, kto wymyślił tą bajkę???
Więc w najgorszym przypadku cena całego wyjazdu z biletem, poczęstunkiem i koszulką pamiątkową to 322 zł ale jak na razie nie ma co myśleć. Kto chętny jeszcze przyjmuje zapisy, przypominam 100 pln do końca maja i 200 do końca lipca. Żeby nie było, że robię coś pierwszy raz to kto był w Belgradzie na Słoweni to musiał widzieć ekipę wędrującą z Czeladzi. mam teraz częstrzy kontakt z forum więc można też kontaktować się poprzez pw lub gg 2236698 no i oczywiście mail [email protected]" target="_blank
Ostatnie 20 miejscówek więc kto się wacha niech wacha się szybko!!
W sumie bez sensu zakładać nowy temat wiec napisze tu:
Mamy powrót trąbek na kadrze
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
Dudka powinien zostać za swoją grę wywalony na zbity pysk. Leo mydli oczy ludziom jak to oni go zachwycają na treningach. Chyba pod prysznicem. Leo won dziadu!!!
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
Co jedyny biały piłkarz RPA - Booth - jest przy piłce na trybunach słychać buczenie. Toż to czysty rasizm
No właśnie na początku myślałem, że mi sie wydaje, ale też to słyszałem Swoją drogą myślałem, że w RPA jest więcej białych i jako najbardziej rozwinięty kraj Afryki ludzie coś sobą reprezentują, a tam jakaś dzicz. Marokańczycy, Egipcjanie, Tunezyjczycy itd. napewno prezentują dużo wyższą kulture kibicowską ...
W RPA było więcej białych w kadrze niż czarnych. Teraz został jeden biały rodzynek i widać nie jest lubiany
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
jaki rasizm? na boisku było po równo czarnych i białych więc równouprawnienie w 100 % ...widzieliście trybuny?co drugi z trąbką i pomalowanym ryjem,a do tego wypowiadający jakieś zaklęcia pod nosem(już wiem dlaczego nasi grali jak patałachy)...widzę w tych mistrzostwach pewną szansę na coś,ale zostawię to jak na razie dla siebie
A widzieliście po hymnach na polskim sektorze bambusa czarnego jak smoła ubranego na biało-czerwono???
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Mecz Serbia - Austria na meczu widoczna flaga klubowa Wisły Kraków.
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
bunio5 pisze:Mecz Serbia - Austria na meczu widoczna flaga klubowa Wisły Kraków.
Jeszcze chyba wisiała flaga Jagiellonii i wielki transparent po polsku za bramką. kończył się słowami "... cała Polska" - wie ktoś o co chodzi z tym transparentem??
Miki18 pisze:Wie ktoś może z kim zagra w sparingu reprezentacja po eliminacjach i w jakim terminie
Jeżeli obejdzie się bez baraży to zagramy prawdopodobnie z Hiszpanią, z którą prowadzone są rozmowy i z którą mieliśmy grać w RPA zamiast Iraku.
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
"Reprezentacja Polski nie rozegra spotkania z Irlandią Północną w Szczecinie. Mecz eliminacyjny miał dojść do skutku na stadionie Pogoni, lecz obiekt nie zostanie zmodernizowany na czas.
PZPN postawił tylko jeden warunek. Miała zostać wybudowana na czas trybuna dla VIP i dziennikarzy. Jednak do wykonania trybuny nie zgłosiła się żadna firma. Drugi przetarg nie zostanie rozpisany, bo jest zbyt późno.
Reprezentacja Polski zagra z Irlandią Północną 5 września. Część prac została już wykonana, lecz biało-czerwoni nie zawitają do Szczecina."
Chyba znowu w Kielcach będzie mecz. Bo nie sądzę, żeby na Śląskim opóźniali prace.
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Najlepiej to niech jadą pociągami ze Szczecina do Chorzowa. Ta ich irlandzka armia będzie miała wtedy więcej wrażeń
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...