Puchar Polski 2012/2013

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Perl

Re: Puchar Polski 2012/2013

Post autor: Perl » 01.05.2013, 18:54

Foxx, ile by każdy z nas tu nie podał argumentów to i tak optyka na tę sytuację nie zmieni się o krok. Z innej strony - spółka Stadion Wrocław jest w długach to akurat żadna tajemnica, więc jeśli nadarza się sytuacja aby zarobić więcej hajsu (na Was) to ich obowiązkiem jest z tej szansy skorzystać. Tymczasem dzieje się dokładnie odwrotnie a takie działanie nie ma żadnego biznesowego uzasadnienia. Uwierz że Stadion Wrocław potrzebuje tych Waszych pieniędzy z biletów jak powietrza i to co chcą/sądzą kibice Śląska to nie ma tu ŻADNEGO znaczenia, żadnego. Ktoś chciał coś ugrać ze strony miasta ale nie wyszło i dostaliście 2 tysiące bo 3 byłoby gdyby sprawa została dograna a nie została. Wkręcanie w ten galimatias decyzyjny kibiców Śląska (jakoby do nas należało ostatnie zdanie) nie ma czysto logicznego uzasadnienia. Sprawa ma charakter ponad kibicowski to oczywiste ale nie trzeba na kogoś zrzucić i oczywiście to muszą być kibice Śląska no bo kto inny. Wałkujemy sprawę czysto biznesową wtrącając w to wątki kibicowskie. Wybacz ale to się po prostu kupy nie trzyma.

iparts.pl
Seszob

Post autor: Seszob » 01.05.2013, 19:02

Oczywiście,że intuicyjnie każdy kibol w Polsce wolałby,żebyś to Ty miał rację.

Jednak skoro Wasza legenda (bo szarym kibicom ekipa nie wyprawia hucznych urodzin) twierdzi coś wprost odwrotnego to z całym szacunkiem ale wygląda,że sprawy mają się inaczej.

Każdy z nas żyje w kibicowskich realiach i doskonale wie,że bez co najmniej życzliwej akceptacji osób decyzyjnych ta stronka Romana i to co na niej wypisuje nie miałoby racji bytu.

Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł » 01.05.2013, 19:10

jestesmywaszastolica pisze: Póki co to jesteście pierwszą ekipą w Polsce, która dzwoni do klubu, żeby ograniczyć pojemność sektora gości i ma jeszcze z tego radochę.
I wszystko na temat ekipy Sląska Wrocław.

[link]

;-)

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 01.05.2013, 19:24

Boig Noi pisze:
Ewka może i płacze, ale ze śmiechu. Nie potrzebnie sobie coś wkręciliście, tylko wy, wy wy i wy. W każdym razie, jutro we Wrocławiu, ołtarza dla was nie będzie, pewnie za to posłuchacie o berle. W sumie c*** w ten puchar, wolałbym żeby ziemniaki przytulili mistrza dzięki nam w ostatnie kolejce...

Tym które już właściwie straciliście? :) luzik dla nas berła i sukcesy to norma, nie musimy czekać połowy życia na jakiekolwiek, także ściskaj kciuki mocno może w tym roku nam się nie uda :)

czyli i dla Ciebie Legia jest ważniejsza niż Twój klub, gratulacje. Bardzo nam miło, że wzbudzamy w was tyle emocji i nienawiści. I jak tu nie byc dumny z bycia Legionistą

NieWazne_KimJestem

Post autor: NieWazne_KimJestem » 01.05.2013, 19:34

Lepsze to niz rozwiazanie klubu w 2008 roku, nie? ;)))))))))))))))))

motyl

Post autor: motyl » 01.05.2013, 19:38

Im więcej tych wypocin malinowych nosów czytam tym bardziej żałuję że Legia odpuściła Superpuchar na własnym stadionie, ajjj ile artykułów byłoby do przeczytania od Romka, ile złości i jadu spłynęłoby na Legię :)

Ratay1946

Post autor: Ratay1946 » 01.05.2013, 19:52

Nie dość, że teraz robią takie cyrki z sektorami dla gości to jeszcze Śląsk ogranicza liczbę biletów zamiast POkazać innym, że jak się chce to się da. Ale niestety Śląsk ma swoje zasady.
Zagłębie Lubin Po Życia Kres !!

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 01.05.2013, 19:57

cichociemny pisze:Faktycznie osiem mistrzostw na prawie 100 lat istnienia to norma :))))))))))))))))

norma do której mało kto dobija :)

9 i zapomniałeś o 15 pucharach, Lidze mistrzów, PZP :)

[link]

ale nie rozmywajmy. do jutra.

fishmen77

Post autor: fishmen77 » 01.05.2013, 19:58

jakoś stadion w Bydgoszczy dało się przygotować na finał po połowie dla obu stron. A teraz super nowoczesny stadion nie jest jest przygotowany żeby przyjąć więcej kibiców niż jest klatka ???? Bo na super nowoczesnym obiekcie narodowym nie ma zasięgu. To są śmieszne tłumaczenia po prostu i tyle. A najlepsze jest to wszystko że wchodzicie na stronę z której wszyscy polewacie i traktujecie ją jako główne źródło informacji, po czym twierdzicie że ktoś tam wypisuje bajki :)))

fishmen77

Post autor: fishmen77 » 01.05.2013, 20:01

Ratay1946 pisze:Nie dość, że teraz robią takie cyrki z sektorami dla gości to jeszcze Śląsk ogranicza liczbę biletów zamiast POkazać innym, że jak się chce to się da. Ale niestety Śląsk ma swoje zasady.
Jak ktoś łamie pierwszy zasady to chyba nie ma co liczyć żeby być szanowanym. Powiedz dlaczego teraz na derby daliście więcej biletów niż poprzednio ?? Czyżby dlatego że wcześniej na oporowskiej dostawaliście mnie niż 500 ?. I nie zasłaniaj się tymi co zawsze bo ten argument jest raczej śmieszny że wcześniej nie pozwalali a teraz pozwalają.

Lewy SieR/Rpowy

Post autor: Lewy SieR/Rpowy » 01.05.2013, 20:04

A czy oprócz Orange Sport jest jeszcze gdzieś transmisja?
Publiczna, Polsat, TVN, Polsat Sport, TVP Sport, TVN Turbo?

Fear1231

Post autor: Fear1231 » 01.05.2013, 20:14

TVN Turbo

Seszob

Post autor: Seszob » 01.05.2013, 20:25

gorzki pisze:Wystarczy spojrzeć na tą strone (15) tego tematu i zobaczyć ile pocisków ze strony legionistów jest w strone Śląska (Romek, Andresen itd.) i taką napinke w tym również twoją zostawiasz a normalne posty usuwasz co tylko potwierdza fakt, jakimi jesteście medialnymi propagandziarzami. Ja mam wyjebane na ten puchar, na Śląska czy na Legie, ale jak widze takie wypociny na kibice.net (a własciwie to powinno sie nazywac kibicelegi.net) to poprostu śmiech mnie ogarnia. Do tego te różnorakie farmazony których też nie wycinasz bo są ci na rękę ale jak ktoś tylko źle pisze o Legi to odrazu kasowanie.
Foxx już kilka razy stwierdzał,że kasuje wyłącznie legionistów i prosił innych modów o zweryfikowanie tego a Ty dalej brniesz.

Ciekawe czy jak wreszcie któryś z nich raczy sie wypowiedziec (najlepiej jakis Twój zgodowicz) to będzie Cię stać na to, żeby przeprosić.

Nie przenoś zwyczajów bajkopisarstwa ze swojego "Fan Śląska" tutaj i nie wymyślaj bzdur.

krezus1979

Post autor: krezus1979 » 01.05.2013, 20:51

Foxx pisze:Dobrze, już dobrze :) Zarejestruj jeszcze 100 "nowych" kont. My, kibice, nie robiliśmy żadnych ruchów w kwestii biletów dla Śląska. Z drugiej strony nastąpiło ograniczenie w stylu psów, czy wojewody. Rozkminiajcie to sobie po swojemu we własnym zakresie. My z tą żenadą nie mamy nic wspólnego. Nawet szkoda, że nie ograniczyliście do 50 sztuk. Wymiar symboliczny byłby bardziej podkreślony.
No właśnie Panie moderatorze Foxx. NIC NIE ZROBILIŚCIE i oto w tym wszystkim chodzi , że wy jako Legiunia będąc w konflikcie z iti wciągnęliście w ten konflikt pół kibicowskiej Polski, a teraz jak jest po krzyku macie na nas tych którzy was w tym wspierali wielce wyjebane, bo jest wam dobrze . Tymi słowami co sam napisałeś podkreśliłem to że macie nas wszystkich w d****. Żądaliście od Śląska 3 tys. biletów, ok ale wy jako kibice Legii, biorąc pod uwagę jaja jakie wyszły z tym finałem (czyt. dwumecz) mogliście się postarać o to aby na waszym stadionie gościło nas tyle samo w ramach solidarności z kibicami. A nie przyklaskujecie tym waszym przydupasom jak dają nam 1.800 i nic nie robicie w tym kierunku , aby nas było więcej( jak sam to napisałeś). Wiem że po tym poście pewnie znów dostanę bana, jak to mają w zwyczaju dawać po niewygodnych postach o niektórych drużynach, już to przerabiałem i przerobie jeszcze raz, ale chciałem otworzyć oczy co po niektórym osobom na tą sytuację związaną z finałem pucharu i całym tym zamieszaniem z ilością kibiców.
Tak wiem zaraz się zacznie pisanie że nie jest możliwe ogarnięcie logistyczne wpuszczenia takiej ilości kibiców przyjezdnych, a ja powiem że dla chcącego nic trudnego. Przypomnę przyjazd Legii na Śląsk gdzie weszło ich prawie 2 X więcej niż mieścił sektor na Oporowskiej.

p.s. dostałem 2 razy bana bez żadnego OSTRZEŻENIA , dziwnym trafem zawsze po napisaniu postu o który wiązał się z Warszawą. Dodam że nigdy w tych postach owej Warszawki nigdy nie obraziłem, a co jedynie mogły być one dla nich nie wygodne.

Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł » 01.05.2013, 20:52

jestesmywaszastolica pisze:tak jest Foxx wykasował 2.456.433 postów z poparciem dla Śląska. Jutro też nie jedzie do Wrocławia bo będzie kasował.
W realu za takie pierdolenie i insynuacje dostałbyś po prostu o piździe, także ciesz d***, że możesz się wykazać w wirtualnym świecie.
prawoskretny11 pisze:
[ Foxxx skasował mi poprzednie konto, właśnie te twoje naście godzin temu, kiedy był dostępny, tylko dlatego, że nie zgadzałem się z nim. Pewnie brak napinki z mojej strony, mój spokój i opanowanie w dobieraniu słów i chęć mądrzejszej wymiany argumentów niż 90% tutaj zgromadzonych doprowadził go do furii.

W trosce o Twoje zdrowie mała rada:udaj się do dobrego specjalisty.
Foxx nie może kasować postów.
Furia jeszcze mu nie minęła;-)

Foxx

Post autor: Foxx » 01.05.2013, 21:00

:)
p.s. dostałem 2 razy bana bez żadnego OSTRZEŻENIA , dziwnym trafem zawsze po napisaniu postu o który wiązał się z Warszawą. Dodam że nigdy w tych postach owej Warszawki nigdy nie obraziłem, a co jedynie mogły być one dla nich nie wygodne.
To kombinuj z modami, którzy banują kogoś spoza (L). Ja tu nie siedzę non-stop, banuję tylko ludzi od nas/na życzenie ogarniętych z danej ekipy (ostatnio Sandecja) i mam raczej wyjebane na podobne ("warszawka") teksty na k.net. Wobec dość zmasowanej akcji Andersena reaguję, bo... taki mam kaprys i wolną chwilę. Pisząc, a nie tnąc, czy banując. Rozumiem jednak, że ktoś po doświadczeniach na FŚ może łapać lekkiego schiza ;)

PS Kwestia naszego konfliktu z ITI, itp. była tu przewinięta wcześniej, więc łaskawie zerknij na poprzednie strony topicu.
A co tam w komentarzach na Onecie?

???

Post autor: ??? » 01.05.2013, 21:02

Ja pierdolę od kilku dni jedno i to samo.Romek podał swoje stanowisko , Foxx podał stanowisko Legii więc skończcie drążyć temat , bo to i tak do niczego nie doprowadzi.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 01.05.2013, 21:06

krezus1979 pisze:
Foxx pisze:Dobrze, już dobrze :) Zarejestruj jeszcze 100 "nowych" kont. My, kibice, nie robiliśmy żadnych ruchów w kwestii biletów dla Śląska. Z drugiej strony nastąpiło ograniczenie w stylu psów, czy wojewody. Rozkminiajcie to sobie po swojemu we własnym zakresie. My z tą żenadą nie mamy nic wspólnego. Nawet szkoda, że nie ograniczyliście do 50 sztuk. Wymiar symboliczny byłby bardziej podkreślony.
No właśnie Panie moderatorze Foxx. NIC NIE ZROBILIŚCIE i oto w tym wszystkim chodzi , że wy jako Legiunia będąc w konflikcie z iti wciągnęliście w ten konflikt pół kibicowskiej Polski, a teraz jak jest po krzyku macie na nas tych którzy was w tym wspierali wielce wyjebane, bo jest wam dobrze . Tymi słowami co sam napisałeś podkreśliłem to że macie nas wszystkich w d****. Żądaliście od Śląska 3 tys. biletów, ok ale wy jako kibice Legii, biorąc pod uwagę jaja jakie wyszły z tym finałem (czyt. dwumecz) mogliście się postarać o to aby na waszym stadionie gościło nas tyle samo w ramach solidarności z kibicami. A nie przyklaskujecie tym waszym przydupasom jak dają nam 1.800 i nic nie robicie w tym kierunku , aby nas było więcej( jak sam to napisałeś). Wiem że po tym poście pewnie znów dostanę bana, jak to mają w zwyczaju dawać po niewygodnych postach o niektórych drużynach, już to przerabiałem i przerobie jeszcze raz, ale chciałem otworzyć oczy co po niektórym osobom na tą sytuację związaną z finałem pucharu i całym tym zamieszaniem z ilością kibiców.
Tak wiem zaraz się zacznie pisanie że nie jest możliwe ogarnięcie logistyczne wpuszczenia takiej ilości kibiców przyjezdnych, a ja powiem że dla chcącego nic trudnego. Przypomnę przyjazd Legii na Śląsk gdzie weszło ich prawie 2 X więcej niż mieścił sektor na Oporowskiej.

Wisła jakoś nie płakała jak w 2008 roku dostała mniejszą trybunę w Bełchatowie, a wy jak juz ktoś wspomniał jesteście prekursorami jako pierwsi robiliście co w waszej mocy, żeby kibiców gości przyjechało jak najmniej. gratulacje. Poza tym wykorzystajcie wy najpierw te 2 tysiące.

ps. poprzegladaj ten temat, średnio co drugi post jest ''niewygodny dla Warszawki'' i jakoś nie znika. dziwny traf..

krezus1979

Post autor: krezus1979 » 01.05.2013, 21:08

Foxx pisze::)
To kombinuj z modami, którzy banują kogoś spoza (L). Ja tu nie siedzę non-stop, banuję tylko ludzi od nas/na życzenie ogarniętych z danej ekipy (ostatnio Sandecja) i mam raczej wyjebane na podobne ("warszawka") teksty na k.net. Wobec dość zmasowanej akcji Andersena reaguję, bo... taki mam kaprys i wolną chwilę. Pisząc, a nie tnąc, czy banując. Rozumiem jednak, że ktoś po doświadczeniach na FŚ może łapać lekkiego schiza ;)
Nigdzie nie napisałem że dostałem Bana od Ciebie , tylko że po niewygodnych postach o Warszawie.

Foxx

Post autor: Foxx » 01.05.2013, 21:09

??? pisze:Ja pierdolę od kilku dni jedno i to samo.Romek podał swoje stanowisko , Foxx podał stanowisko Legii więc skończcie drążyć temat , bo to i tak do niczego nie doprowadzi.
Przytomna konkluzja.

Seszob

Post autor: Seszob » 01.05.2013, 21:18

krezus1979 pisze: Nigdzie nie napisałem że dostałem Bana od Ciebie , tylko że po niewygodnych postach o Warszawie.
Ponieważ innych modów z Legii tu nie ma domniemuje,że Twoje bany to większa część spisku antywrocławskiego i pewnie banował Cię ktoś z Lecha, Górnika, Widzewa albo, o zgrozo, Lechii czy Wisły.

Dobrze,że jest Roman i Ty, dzięki wam ludzie mogą zobaczyć czarno na białym jak warszawka zawiązała potajemną koalicje prolegijną podszytą strachem wobec wielkiego WKS (no może Lechia czy Wisła nie tyle boją się - jak reszta Polski - pobicia, co tego,że zrobicie z nich swoje fan cluby).

krezus1979

Post autor: krezus1979 » 01.05.2013, 21:21

Sensi_ pisze:
krezus1979 pisze:

Wisła jakoś nie płakała jak w 2008 roku dostała mniejszą trybunę w Bełchatowie, a wy jak juz ktoś wspomniał jesteście prekursorami jako pierwsi robiliście co w waszej mocy, żeby kibiców gości przyjechało jak najmniej. gratulacje. Poza tym wykorzystajcie wy najpierw te 2 tysiące.

ps. poprzegladaj ten temat, średnio co drugi post jest ''niewygodny dla Warszawki'' i jakoś nie znika. dziwny traf..
Poczytaj sobie ten i nie tylko ten temat i zobacz ile jest ostatnio postów na temat banów po tematach Warszawskich.

Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł » 01.05.2013, 21:25

I(L)uminaci trzymają rękę na pulsie.
;-)

krezus1979

Post autor: krezus1979 » 01.05.2013, 21:28

Seszob pisze:
krezus1979 pisze: Nigdzie nie napisałem że dostałem Bana od Ciebie , tylko że po niewygodnych postach o Warszawie.
Ponieważ innych modów z Legii tu nie ma domniemuje,że Twoje bany to większa część spisku antywrocławskiego i pewnie banował Cię ktoś z Lecha, Górnika, Widzewa albo, o zgrozo, Lechii czy Wisły.

Dobrze,że jest Roman i Ty, dzięki wam ludzie mogą zobaczyć czarno na białym jak warszawka zawiązała potajemną koalicje prolegijną podszytą strachem wobec wielkiego WKS (no może Lechia czy Wisła nie tyle boją się - jak reszta Polski - pobicia, co tego,że zrobicie z nich swoje fan cluby).
Nie pisałem do Ciebie. No chyba że jesteś adwokatem Foxx-a i możesz się wypowiadać w jego imieniu.

Foxx

Post autor: Foxx » 01.05.2013, 21:33

Akurat w tym schizie może - po prostu wrzucił kilka słów o tym jak tu jest z odrobiną ironii :)

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 01.05.2013, 22:42

zwykły_wyjazdowicz pisze:
Sensi_ pisze:Poza tym wykorzystajcie wy najpierw te 2 tysiące.
A wy wykorzystacie swoje 2000 jutro? Bo o nas się nie musisz martwić, w ogóle to nawet śmieszne jest że masz czelność do nas tak pisać, bo jesteśmy ekipą trochę lepiej jeżdzącą niż wy.
tak. dalsza część postu to rozumiem żart?

Stanisław_Anioł

Post autor: Stanisław_Anioł » 01.05.2013, 22:47

zwykły_wyjazdowicz pisze: masz czelność do nas tak pisać, .
oho.Szlachta z Wrocławia nie znosi sprzeciwu.
A spróbuj sie postawić,to Romek zacznie machać szabelką(FanŚląskiem) ;-)

"Trochę lepiej jeżdzący" pogadamy po meczu.

"Będą dymy i lasery,to wrocławskie ultrasery" :-)

krezus1979

Post autor: krezus1979 » 01.05.2013, 23:05

W sumie Romkowi to zazdroszczę. 95% ludzi z tego forum myśląc Wrocław pisze Romek. Ciekawi mnie również jaki % ludzi z tego forum napisało książkę?, a nawet 3 które cieszą się powodzeniem w kibicowskim gronie. Trochę szacunku dla gościa któremu na szlaku kibicowskim mało kto dorówna. Tak jestem z Wrocławia i mam dla takich osób szacunek , mimo to że nie zawsze się zgadzam z jego artykułami.

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 01.05.2013, 23:12

ale czy ktoś Romkowi odmawia dokonań na kibicowskim szlaku? chłop swoje przejezdził i chwała mu za to, ja tylko delikatnie sugeruje, że internet go przerósł a sieć jak wiemy reaguje szybko:

https://www.facebook.com/CzytamRomkaZie ... ki?fref=ts
;)

krezus1979

Post autor: krezus1979 » 01.05.2013, 23:32

Sensi_ pisze:ale czy ktoś Romkowi odmawia dokonań na kibicowskim szlaku? chłop swoje przejezdził i chwała mu za to, ja tylko delikatnie sugeruje, że internet go przerósł a sieć jak wiemy reaguje szybko:

https://www.facebook.com/CzytamRomkaZie ... ki?fref=ts
;)
No właśnie i takie profile pokazują słabość ludzi, którym Romek nie pasuje. Wierz mi kolego że jest to miód na jego serce. Dodam jeszcze że największym jego przeciwnikiem w Polsce są żydy z wiadomej gazety. Wystarczy że sobie wygooglujesz " Jak pokochałem Adolfa Hitlera - Roman Z."

prawoskretny11

Post autor: prawoskretny11 » 01.05.2013, 23:47

Legia wykorzystała dodatkową pulę biletów w 2009 roku. Dostali tyle ile inni i nie mniej niż się im należało. Temat zakończony.

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 02.05.2013, 00:13

Boże, gdyby ta Legia w 2009 pocięła tam kogoś nożami albo nie wiem posprzedawała na psach całą ekipę Śląska no rozumiem można było by żyć tym kilka lat, ale sadzić się jeszcze w 2013 o taką pierdołę to trzeba miec talent. Skończmy już, szykujcie klawiatury na jutro, pewnie dym w temacie będzie niezły..

motyl

Post autor: motyl » 02.05.2013, 00:38

dobrze ze mecz dopiero o 18;00, będzie jeszcze cały dzień czytania postów o honorze i zasadach i jak ich przestrzegać pisanych przez ludzi bratających się z nożownikami :)

Boig Noi

Post autor: Boig Noi » 02.05.2013, 01:10

Seszob pisze:

:) Dobra kmiotku, do spania bo jutro wyjazd z rana pewnie. A nie, przepraszam, pewnie nie przeszedłeś selekcji i zamiast ciebie pojedzie jakiś inny warszawski gimnazjalista, ciut bardzie ogarnięty. Czekamy na tą największą z polskich wiosek z wypiekami na policzkach, wszak żyjemy (a dokładnie ja żyję) nienawiścią do Legii jak napisał jakiś wasz inny łobuziak stronę wcześniej.
Jeżeli jesteś idiotą który nie potrafi zmienić języka klawiatury, to nie pisz, że jesteś za granicą.O emigracji i tak już krążą chujowe opinie.

Wrocław - stolica Śląska
Obrazek

fdm

Post autor: fdm » 02.05.2013, 01:17

zwykły_wyjazdowicz pisze:Bo o nas się nie musisz martwić, w ogóle to nawet śmieszne jest że masz czelność do nas tak pisać, bo jesteśmy ekipą trochę lepiej jeżdzącą niż wy.
Zwłaszcza w obecnym sezonie: http://www.12zawodnik.pl/rankingi/d:foo ... bd63422daf

JacasGKS

Post autor: JacasGKS » 02.05.2013, 02:02

fdm pisze:
zwykły_wyjazdowicz pisze:Bo o nas się nie musisz martwić, w ogóle to nawet śmieszne jest że masz czelność do nas tak pisać, bo jesteśmy ekipą trochę lepiej jeżdzącą niż wy.
Zwłaszcza w obecnym sezonie: http://www.12zawodnik.pl/rankingi/d:foo ... bd63422daf
Jesli chcesz porownac liczby:
-5/6 a 9 wyjazdów
-1700km/2500km
- 1100/ 600 kibicow
to pozdro milion + 600

nazwaużytkownika

Post autor: nazwaużytkownika » 02.05.2013, 02:20

motyl pisze:dobrze ze mecz dopiero o 18;00, będzie jeszcze cały dzień czytania postów o honorze i zasadach i jak ich przestrzegać pisanych przez ludzi bratających się z nożownikami :)
przypomnij sobie kto został pocięty na MN i przez kogo oraz skończ pierdolić

Gwidon Becel

Post autor: Gwidon Becel » 02.05.2013, 08:32

[/quote]
No właśnie i takie profile pokazują słabość ludzi, którym Romek nie pasuje. Wierz mi kolego że jest to miód na jego serce. Dodam jeszcze że największym jego przeciwnikiem w Polsce są żydy z wiadomej gazety. Wystarczy że sobie wygooglujesz " Jak pokochałem Adolfa Hitlera - Roman Z."[/quote]

Skoro Roman Andersen lubi być upokarzany to po co go bronisz ? Lepiej napisz swoją książkę "Jak pokochałem Romana Andersena" .

Andersenowi nikt ( nawet tu na tym forum ) nie odmawia dokonań kibicowskich ale tymi głupotami jakie wypisuje przekreśla wszystko . A tak na marginesie to ostatnio zmienił gatunek literacki z science fiction na groteskę . Błaźni się i tyle a wszystko idzie na konto kibiców Śląska .

fonobar

Post autor: fonobar » 02.05.2013, 11:09

Można by ten temat zamknąć do wieczora

Skorumpowany

Post autor: Skorumpowany » 02.05.2013, 11:39

Stowarzyszenie - Klub Kibiców Niepełnosprawnych (KKN)
Na dzisiejszy mecz wybiera się ponad trzydziestoosobowa grupa fanów niepełnosprawnych Legii. Ruch kibiców niepełnosprawnych w Polsce rozwija się prężnie.

Zablokowany