Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Euro 2012 - akcje , atrakcje pomysły i libacje ;)
Do tej pory szanowałem Korwina,ale jego zachowanie(z tego co widziałem na filmie)zmieniło mój pogląd na jego temat.Pewnie gdyby był wyżej u władzy,już by sie tak ochoczo nie pokazywał wsród kiboli.

-
Na Ukrainie ruskie chętniejsze na harce w równych liczbach:
Torpedo Moskwa 20 vs 20 Dynamo Kijów- Wygrana Torpedo
Krylia Samara 8 vs 8 Cska Kijów- Wygrana Cska Kijów
Oprócz tego CSKA Kijów kroi flagę Szwedom, a poza tym gdzieś znalazłem zdjęcie Dinamo Briest z reprezentacyjną faną Unionu Berlin.
Oprócz tego CSKA Kijów kroi flagę Szwedom, a poza tym gdzieś znalazłem zdjęcie Dinamo Briest z reprezentacyjną faną Unionu Berlin.
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
W dodatku w Lwowie pare ruskich dostalo od Karpaty Lwow po glowie.martex.44 pisze:Na Ukrainie ruskie chętniejsze na harce w równych liczbach:
martex.44 pisze:Na Ukrainie ruskie chętniejsze na harce w równych liczbach:
Bo wiedzą, że w Polsce nic nie zdziałają, tylko nie chcą się do tego przyznać.
-
Ciekawe ujęcie pokazała przypadkiem na kilka godzin przed meczem telewizja, chyba Polsat lub WSI24. Więc reporter chyba z braku pomysłu na relację chodził pod stadionem, konkretniem pod którymś z wejść i rozmawiał z napotkanymi ludzmi (ktoś chciał kupić bilet, jakiś zespół co będzie gdzieś tam grał i tańczył, cateringiem itp.) o atmosferze, meczu, wyniku itp. nagle przed bramą pojawiło się kliku 6-7 gości niosących na ramienu po wielkiej niebieskiej wypchanej torbie, takiej w jakich np. wygodnie nosić sektorówki. Wszyscy mieli na szyjach jakieś zielone identyfikatory, szybko weszli nie sprawdzani przez bramę i tyle. Sytuacja jakich wiele, nic nadzwyczajnego, ale jednak gdy zdesperowany reporter w poszukiwaniu jakiegokolwiek ciekawszego tematu, dopadł ostatniego z nich (reszta nie chciała z nim gadać) i zapytał co niosą w tak wielkich i ciężkich torbach, nie usłyszał odpowiedzi, nalegał dalej dociekał, że to pewnie piłki, gościu wkońcu odpowiedział (czystą polszczyzną, bez akcentu), że- nie to nie piłki, to niespodzianka, nie powie co, ale będzie widać i wszyscy zobaczą to na meczu, przy czym strzelił głupi szyderczy usmiech do kamery reportera.
Nie twierdze, że wnosili oni tę ruską sektorówkę, ale wydaje się to wielce prawdopodobne. Jeśli tak to pojawia się pytanie dlaczego wnosili/wnosił to polak/polacy-pracownicy ambasady, russofile? Może widział to ktoś jeszcze i potwierdzi.
Nie twierdze, że wnosili oni tę ruską sektorówkę, ale wydaje się to wielce prawdopodobne. Jeśli tak to pojawia się pytanie dlaczego wnosili/wnosił to polak/polacy-pracownicy ambasady, russofile? Może widział to ktoś jeszcze i potwierdzi.
Na ukrainie chetniejsi tu sie lekko zdziwili mimo ze glowne ekipy od nich w pochodzie szly gotowe i chetne to wydaje mi sie ze nie spodziewali sie takie obrotu sytuacji...
Troche pofantazjuje ale pomyslec co by bylo jakby Euro bylo np w Moskwie i gralibysmy na ich terenie, byloby ciezko pod kazdym wzgledem dla nas poczawszy od wykrecenia czekogolwiek a na konsekwencjach podczas zawijen dla chlopakow...
Mnie cieszy obecnosc wielu ekip ktore notabene widzialem pierwszy raz udzielajacych sie "powiedzmy na kadrze" (oczywiscie jeszcze z przed bojkotu) i nie jezdzacych na mecze reprezentacji. To cieszy, bo widzac np ekipe ktora jest traktowana na codzien jako proniemiecka i majaca repre gdzies (kazdy wie o kogo chodzi) przyjezdza takim skladem ze wszyscy chyba byli zdziwieni. To jeden z przykladow, mimo ze ich nie lubie to szacuneczek a bylo tego wiecej....
Reasumujac wedlug mnie 12.06 byl dla nas dniem prawdy o fuck euro i czytajac lub ogladajac coraz wiecej komentarzy redaktorow tv niekomercyjnych, pism apolitycznych, czy w koncu ludzi znanych i szanowanych i ukazujacych ludziom co oznacza dla nas ten slogan to jest to duzy sukces, a GW TvN i inni przedstawiciele czwartej wladzy niech sobie dalej klepia co chca. Kto ma wiedziec to wie.
Z fartem.... Bez odbioru
Troche pofantazjuje ale pomyslec co by bylo jakby Euro bylo np w Moskwie i gralibysmy na ich terenie, byloby ciezko pod kazdym wzgledem dla nas poczawszy od wykrecenia czekogolwiek a na konsekwencjach podczas zawijen dla chlopakow...
Mnie cieszy obecnosc wielu ekip ktore notabene widzialem pierwszy raz udzielajacych sie "powiedzmy na kadrze" (oczywiscie jeszcze z przed bojkotu) i nie jezdzacych na mecze reprezentacji. To cieszy, bo widzac np ekipe ktora jest traktowana na codzien jako proniemiecka i majaca repre gdzies (kazdy wie o kogo chodzi) przyjezdza takim skladem ze wszyscy chyba byli zdziwieni. To jeden z przykladow, mimo ze ich nie lubie to szacuneczek a bylo tego wiecej....
Reasumujac wedlug mnie 12.06 byl dla nas dniem prawdy o fuck euro i czytajac lub ogladajac coraz wiecej komentarzy redaktorow tv niekomercyjnych, pism apolitycznych, czy w koncu ludzi znanych i szanowanych i ukazujacych ludziom co oznacza dla nas ten slogan to jest to duzy sukces, a GW TvN i inni przedstawiciele czwartej wladzy niech sobie dalej klepia co chca. Kto ma wiedziec to wie.
Z fartem.... Bez odbioru
Pokazaliśmy ruskim cepom jaka drzemie w nas siła. :) Cóż... szkoda że nie chcieli zatańczyć za miastem.
Ruska sektrówka była wnoszona normalnie przez bramy i sprawdzana.NGL pisze:Ciekawe ujęcie pokazała przypadkiem na kilka godzin przed meczem telewizja, chyba Polsat lub WSI24. Więc reporter chyba z braku pomysłu na relację chodził pod stadionem, konkretniem pod którymś z wejść i rozmawiał z napotkanymi ludzmi (ktoś chciał kupić bilet, jakiś zespół co będzie gdzieś tam grał i tańczył, cateringiem itp.) o atmosferze, meczu, wyniku itp. nagle przed bramą pojawiło się kliku 6-7 gości niosących na ramienu po wielkiej niebieskiej wypchanej torbie, takiej w jakich np. wygodnie nosić sektorówki. Wszyscy mieli na szyjach jakieś zielone identyfikatory, szybko weszli nie sprawdzani przez bramę i tyle. Sytuacja jakich wiele, nic nadzwyczajnego, ale jednak gdy zdesperowany reporter w poszukiwaniu jakiegokolwiek ciekawszego tematu, dopadł ostatniego z nich (reszta nie chciała z nim gadać) i zapytał co niosą w tak wielkich i ciężkich torbach, nie usłyszał odpowiedzi, nalegał dalej dociekał, że to pewnie piłki, gościu wkońcu odpowiedział (czystą polszczyzną, bez akcentu), że- nie to nie piłki, to niespodzianka, nie powie co, ale będzie widać i wszyscy zobaczą to na meczu, przy czym strzelił głupi szyderczy usmiech do kamery reportera.
-
Ja dałem sobie spokój z korwinem jużjakiśczas temu. A najgorsze, że wącha sięz palikotem - wspólny marsz wolnych konopii. Dajcie sobie z nim spokój To nie jest człowiek do rządzenia.debiutant pisze:Do tej pory szanowałem Korwina,ale jego zachowanie(z tego co widziałem na filmie)zmieniło mój pogląd na jego temat.Pewnie gdyby był wyżej u władzy,już by sie tak ochoczo nie pokazywał wsród kiboli.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
odnosnie sekrorowki
[link]
Az lezka sie w oku kreci obserwujac z drugiego konca swiata na to co sie do tej pory dzieje a przeciez ojro dopiero co sie zaczelo. Co bedzie dalej czas pokaze, na pewno przyjada szwaby oby angole.
WIELKA POLSKA KIBICOWSKA.
[link]
Az lezka sie w oku kreci obserwujac z drugiego konca swiata na to co sie do tej pory dzieje a przeciez ojro dopiero co sie zaczelo. Co bedzie dalej czas pokaze, na pewno przyjada szwaby oby angole.
WIELKA POLSKA KIBICOWSKA.
-
Dziwi postawa Ruskich szczególnie Cska Moskwa. Pamiętam ich mecz w Moskwie z Lechem w europejskich pucharach. Następnie Ruscy chyba podczas wyjazdu do Nancy(jak się mylę niech ktoś poprawi) wywiesili transparent ,, Respect tu KKS to be continued....". Jak widać ciąg dalszy nie nastąpił bo brakło im no nie wiem odwagi?? Może to dziwić oglądając ich ustawki, gdzie katują się na glebie. U nas to trochę inaczej wygląda, ale myślę że mieli obawy szczególnie będąc na obcym terenie tak naprawdę wiedzieli, ze jest na nich mega ciśnienie i na uboczu mogą spotkać mega bandę...
Na forach trwa dyskusja podobnego poziomu jak czasem tutaj o tym, że Polacy bili przypadkowe osoby etc, a tak naprawdę to ciężkie życie mieli tutaj zarówno Chorwaci jak i Rosjanie, a przecież to czołówka Europy. Dodać należy przygody Anglików w Krakowie i tak naprawdę wychodzi, że gdybyśmy wspólnie jeździli na wyjazdy kadry to naprawdę w Europie nie byłoby na nas mocnych!!! Czołowe ekipy odmawiają Polakom, a potem piszą że pogonili naszych pikników... Trochę żenujące, ale niestety prawdziwe...
2018 rok Mundial w Rosji i mecz Rosja-Polska w Moskwie... To byłby mega hit i byłoby naprawdę gorąco, ale to póki co strefa marzeń.
Na forach trwa dyskusja podobnego poziomu jak czasem tutaj o tym, że Polacy bili przypadkowe osoby etc, a tak naprawdę to ciężkie życie mieli tutaj zarówno Chorwaci jak i Rosjanie, a przecież to czołówka Europy. Dodać należy przygody Anglików w Krakowie i tak naprawdę wychodzi, że gdybyśmy wspólnie jeździli na wyjazdy kadry to naprawdę w Europie nie byłoby na nas mocnych!!! Czołowe ekipy odmawiają Polakom, a potem piszą że pogonili naszych pikników... Trochę żenujące, ale niestety prawdziwe...
2018 rok Mundial w Rosji i mecz Rosja-Polska w Moskwie... To byłby mega hit i byłoby naprawdę gorąco, ale to póki co strefa marzeń.
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
Na meczu z Czechami piknicy będa mieć sektorówke,smieszy mnie to że nam zabraniają,a sami ją będa mieli,przecież to bardzo niebezpieczne taka duża flaga.

Przepraszam za OT, ale to powyżej to nie jest prawda, nie słuchajcie tych bzdur.bunio5 pisze:Ja dałem sobie spokój z korwinem jużjakiśczas temu. A najgorsze, że wącha sięz palikotem - wspólny marsz wolnych konopii. Dajcie sobie z nim spokój To nie jest człowiek do rządzenia.debiutant pisze:Do tej pory szanowałem Korwina,ale jego zachowanie(z tego co widziałem na filmie)zmieniło mój pogląd na jego temat.Pewnie gdyby był wyżej u władzy,już by sie tak ochoczo nie pokazywał wsród kiboli.
Korwin nigdy nie wąchał się z Palikotem.
Zainteresowani wiedzą, że w czasie kampanii wyborczej na UW odbyła się jedna z najbardziej rzeczowych debat, właśnie pomiędzy Korwinem a Palikotem.
Wszyscy ci, którzy znają Korwin-Mikkego wiedzą doskonale że jest to człowiek bezkompromisowy i oprócz Ligi Polskich Rodzin, nigdy się z nikim nie układał. Honor nie pozwala mu się układać nawet z PJN czy Prawicą Rzeczpospolitej a nawet z lewicowym, socjalistycznym PiSem, więc do dopiero z Palikotem. I to głównie dlatego partia Korwina nie jest w sejmie.
Wiedzą to nawet wszyscy ci, którzy śledzą stronę Korwina i widzą w jaki sposób Korwin jedzie po Palikocie jak po psie, podobnie zresztą robią jego wszyscy sympatycy.
Odnośnie uczestnictwa w Marszu Wyzwolenia Konopi, chciałbym tylko zauważyć że Korwin Mikke od 20 lat chce legalnej marihuany (przed Nową Prawicą, w programie UPR), natomiast Palikot raptem od dwóch lat, po to żeby zjednać sobie młodzież przeciwną Tuskowi, zresztą co ja będę pisał, wiadomo jaki to człowiek.
Nie jestem zagorzałym fanem Korwina, ale mam subskrypcję na jego stronie, ponieważ są tam najbardziej rzetelne i obiektywne informacje ze Świata (wszystko czyta się zupełnie odwrotnie niż w polskich mediach).
Piszę to nie dlatego żeby w jakikolwiek sposób bronić Korwin-Mikkego, tylko dlatego że potrafię spojrzeć na sprawę obiektywnie, bo miałem z tym człowiekiem trochę do czynienia.
sektorówka pikoli ma 50 na 30 metrów ,ci od ktorych wyszedl pomysl organizuja pikoli do jej rozwiniecia we Wroclawiu jak mowia potrzeba setek ludzi (widac nie wiedza jak ja rozwinac albo wie jak tylko kilku z nich) co ciekawe maja zgode uefa ,ruskie na swoja uzyskali zgode kilka miechow temu
-
[link]
Ja p******* ręce opadają.
trzecie od góry podpisPolska24 pisze:[link]
przykre jak c*** ale pewna ekipa kojarzy dobrze ten ryj
[link]
ech
-
A o co Wam chodzi?On przynajmniej tam był,chciał zaprotestować przeciwko symbolice komunistycznej.To nie on pozwolił Ruskom na przemarsz,nie pomagał im jak palikociarnia oraz nie nakręca jak PiS inspirowany przez CIA.Ja tam do Rosjan nic nie mam,wkurwiały mnie tam u nich zapowiedzi używania symboli komunistycznych,za co tacy delikwenci powinni być eliminowani przez samych Rusków,którzy najbardziej odczuli na sobie ten system.Napierdalać też się chcieli jak normalni biali ludzie.A takie kopy na d*** i plaskacze po ryjach to powinni dostawać przykopceni reprezentanci narodów Europy zachodniej.maślanka truskawkowa pisze:Przepraszam za OT, ale to powyżej to nie jest prawda, nie słuchajcie tych bzdur.bunio5 pisze:Ja dałem sobie spokój z korwinem jużjakiśczas temu. A najgorsze, że wącha sięz palikotem - wspólny marsz wolnych konopii. Dajcie sobie z nim spokój To nie jest człowiek do rządzenia.debiutant pisze:Do tej pory szanowałem Korwina,ale jego zachowanie(z tego co widziałem na filmie)zmieniło mój pogląd na jego temat.Pewnie gdyby był wyżej u władzy,już by sie tak ochoczo nie pokazywał wsród kiboli.
Korwin nigdy nie wąchał się z Palikotem.
Zainteresowani wiedzą, że w czasie kampanii wyborczej na UW odbyła się jedna z najbardziej rzeczowych debat, właśnie pomiędzy Korwinem a Palikotem.
Wszyscy ci, którzy znają Korwin-Mikkego wiedzą doskonale że jest to człowiek bezkompromisowy i oprócz Ligi Polskich Rodzin, nigdy się z nikim nie układał. Honor nie pozwala mu się układać nawet z PJN czy Prawicą Rzeczpospolitej a nawet z lewicowym, socjalistycznym PiSem, więc do dopiero z Palikotem. I to głównie dlatego partia Korwina nie jest w sejmie.
Wiedzą to nawet wszyscy ci, którzy śledzą stronę Korwina i widzą w jaki sposób Korwin jedzie po Palikocie jak po psie, podobnie zresztą robią jego wszyscy sympatycy.
Odnośnie uczestnictwa w Marszu Wyzwolenia Konopi, chciałbym tylko zauważyć że Korwin Mikke od 20 lat chce legalnej marihuany (przed Nową Prawicą, w programie UPR), natomiast Palikot raptem od dwóch lat, po to żeby zjednać sobie młodzież przeciwną Tuskowi, zresztą co ja będę pisał, wiadomo jaki to człowiek.
Nie jestem zagorzałym fanem Korwina, ale mam subskrypcję na jego stronie, ponieważ są tam najbardzie
j rzetelne i obiektywne informacje ze Świata (wszystko czyta się zupełnie odwrotnie niż w polskich mediach).
Piszę to nie dlatego żeby w jakikolwiek sposób bronić Korwin-Mikkego, tylko dlatego że potrafię spojrzeć na sprawę obiektywnie, bo miałem z tym człowiekiem trochę do czynienia.
TAG!!!

-
nie da sie opisać wkurwienia gdy ze znajomymi zobaczyliśmy sektorówke Rosji . Szkoda że przez tego Tuskocwela nie możemy pokazać Europie naszej siły ultras na reprezentacji. Chciałoby się zobaczyć we Wrocławiu konkretną nasze malowidło i piro...
a z reszta c*** z tym. Fuck Euro
a z reszta c*** z tym. Fuck Euro
-
Z wydarzeń około meczowych.
W nocy z wtorku na środę, po meczu Polska-Rosja, ekipa Polonii wraz z ziomkami z Realu Saragossa obija kibiców Legii, która próbuje szczęścia w ataku na knajpę na Starówce, gdzie biesiadują poloniści. Legioniści w kominach ruszają z okrzykiem "Warsaw Fans Hooligans", jednak nacinają się konkretnie i zostają pogonieni (na pewno jeden ciężki KO). Momentalnie zjawiają się tajniaki i przerywają cała zabawę. 3 Polonistów zostaje zawiniętych w wyniku zajść.
W nocy z wtorku na środę, po meczu Polska-Rosja, ekipa Polonii wraz z ziomkami z Realu Saragossa obija kibiców Legii, która próbuje szczęścia w ataku na knajpę na Starówce, gdzie biesiadują poloniści. Legioniści w kominach ruszają z okrzykiem "Warsaw Fans Hooligans", jednak nacinają się konkretnie i zostają pogonieni (na pewno jeden ciężki KO). Momentalnie zjawiają się tajniaki i przerywają cała zabawę. 3 Polonistów zostaje zawiniętych w wyniku zajść.
Wrociłem z pracy..wlaczylem pare serwisow w jednym janusze przepraszaja za mnie ruskich..w drugim Gronkiewicz szczeka ze wyroki za małe..na fb pojebance zakladaja jakies inicjatywy anty Kibolskie..gdzies indziej widze totalny bełkot jakis politykow z d*** wysranych..wiec tak sie zastanawiam..jak to pokolenie ludzi sie zmienilo..kiedys janusza spotkac na meczu to było wydarzenie nawet to nie bolalo teraz..tragedia..patrzec na to spokojnie nie można..Jakis ruch debila palikota wysyla przeprosiny jakis lewak pruje sie ze tv..do czego to doszło ze jedynymi ludzmi ktorzy w imie dobra Polski walcza o prawde sa ci wyszydzani.i szykanowani Kibole..zaczynam byc dumny z tego ze mimo tylko problemow srodowisko działa i walczy..opinia debili nikogo nie obchodzi...tusk,palikot,sld,milicja czy janusze nic nie zmienia Polska siła jest Polska Kibolska..
Bez Ciśnień pisze:Z wydarzeń około meczowych.
A nikt ze strony "czarnuchów" nie miał przedłużaczy ?
mnie cieszy kompromitacja ruskich a czemu kompromitacja a to dlatego ze miesiac przed euro zaczeli sie odgrazac ,trabili wszedzie ze pokaza kto jest number one w europie tak pod wzgledem H jak i ultras ile sie nagadali o tych pokazach piro a puki co jedna raca na murawie i kilka petard ,do tego te lamenty na forach to juz chorwaci sie zaprezentowali o niebo lepiej jesli chodzi o H jak i doping na stadionie
beka z tego ,że ludzie mówią o tej fladze jako o "wzruszającej akcji" ...
sponsorem flagi jest Aleksander Goldschneider z Warszawy - niemiec ? czy żyd ?
-
prawie w każdym serwisie informacyjnym w tv jest mowa o szyciu ogromnej flagi
redaktorzy podniecają się niemiłosiernie i używają już dobitnie kumatego stwierdzenia "sektorówka", że największa, że najlepsza na świecie itd...
nikt z nich nigdy nie widział sektorówki w polskiej lidze ?!
redaktorzy podniecają się niemiłosiernie i używają już dobitnie kumatego stwierdzenia "sektorówka", że największa, że najlepsza na świecie itd...
nikt z nich nigdy nie widział sektorówki w polskiej lidze ?!

-

tak to własnie wygląda jedne bije a 10 robi zdjęcia. przez to właśnie są przypały. takich ludzi tez powinno się tepić.
-
Ja rozumiem, że mogą nas nienawidzić Ruscy, Niemcy i inne narody z którymi od zawsze nam jest nie po drodze, ale żeby kur** tak Polacy na Polaków podpierdalali to już przypominają się historie targowiczan, czy Radziwiłłów, co by swoich rodaków za kawałek zysku (w tym przypadku politycznego) sprzedali. Tacy "Polacy" to są gorsi niż Ruscy i Niemcy i w ogóle nie byłoby mi ich szkoda jakby po łbie w końcu dostali, bo już od dawna zasługują na jakąś "rozmowę wychowawczą".Polska24 pisze:[link]
zniemczony zydhahaha_ pisze:beka z tego ,że ludzie mówią o tej fladze jako o "wzruszającej akcji" ...
Sponsorowana flaga dwoch firm koszt 4o tys rozbite na poł..Zimoch nakrecil wiec teraz kto ja bedzie rozkładał..jak janusz..januszowi nie rowny..;)
-
Obie strony bez sprzętu. A"czarnuchów" to u siebie w domu poszukaj.Warszawiak_L_ pisze:Bez Ciśnień pisze:Z wydarzeń około meczowych.
-
ogladal z Was ktos wczoraj wiadomosci jakies na tvnie wieczorem? dziennikarzyny przerobily to zdjecie jak ruski tluka tego dziennikarza na moscie tak, ze wycieli go i wstawili na tle naszych rodakow. ma ktos jakis screen z tego?
BRAWO PANOWIE! Niech cala Europa wie z kim ma do czynienia. POLSKA KIBOLSKA
BRAWO PANOWIE! Niech cala Europa wie z kim ma do czynienia. POLSKA KIBOLSKA
rozpierdala mnie ilosc tajniakow. masakra jakas. tvp info pokazywalo jakies ujecia jak biale kaski wpuszczana za swoj kordon ''swoich'' ku*** w minute chyba z 50ciu wlazlo. jebane mendy pierdolona piąta kolumna milycyjna.
POLSKA JEST JEDNA - POLSKA KIBOLSKA! szacunek panowie !
POLSKA JEST JEDNA - POLSKA KIBOLSKA! szacunek panowie !
-
nie zadne ruski sa problemem tylko POLACY najwikeszym naszym problemem sa jebane polskie jansuze pikniki sezonowcy i baby. poczytjacie co sie teraz pisze, slowa tych wszystkich c**** typu niesiołowski trafiaja na podatny grunt.kiedys takie wynalazki trzymaly sie od stadionu jak najdalej teraz robia zdjecia sprzedaja psom tworza własne sektorowki ja p*******
Ktoś tam napisał o koktajlach ja wiem że to nie honorowe ,ale te czarnuchy strzelają do nas osobiście zabrakło mi trochę świec dymnych i tego typu sprzętu,Mobilizacja.
Woleli aresztowac zamiast rozmawiac robili nagonki ,szczuli społeczeństwo prowokowali to teraz im za to zapłacimy W.O.J.N.A
Woleli aresztowac zamiast rozmawiac robili nagonki ,szczuli społeczeństwo prowokowali to teraz im za to zapłacimy W.O.J.N.A
Polonia ? Ekipa nie ogarnia syfu (lewaków) na własnym kurniku. I na tym zakończmy.
Rosjanie czy Chorwaci nie wyjdą w ustronne miejsce z Polską bo to grozi kalectwem. Dobrze to wiedzą. Kacapy Biegają przy psach z kamerą to niech nakręcą coś w ustronnym miejscu. Scenariusz byłby nie po ich myśli to odmawiają. Jeśli chcieliby się zmierzyć o Nr 1 w Europie to już dawno by umówili by się.
TV i media montują to co chcą, manipulują, swoje zdanie chcą narzucić innym. Mam to szczęście, że tego nie kupuję. Wam też radzę olać to. Są bezkarni bo idą ręka w rękę z Tuskolandem. Na szczęście rzeczywistość jest inna niż w tv.
Wystarczy dać Ruskim wolną rękę w sobotę w Stolicy, odwiedzą fan zonę i bańka mydlana pęknie. Czy może come back?
Wolę być Kibolem niż marionetkowym pikolem.
System ciśnie, jest nagonka i polowanie na czarownice. Środowisko twardnieje, młodzi wychowują się w otoczeniu kasków z pałami, słabi odpadną, twardzi pozostaną. Rząd i milicja zapomina,że w ten sposób hartuje Stal (a stal się kur.. nie pali).
Euro się nie skończyło.. .
Rosjanie czy Chorwaci nie wyjdą w ustronne miejsce z Polską bo to grozi kalectwem. Dobrze to wiedzą. Kacapy Biegają przy psach z kamerą to niech nakręcą coś w ustronnym miejscu. Scenariusz byłby nie po ich myśli to odmawiają. Jeśli chcieliby się zmierzyć o Nr 1 w Europie to już dawno by umówili by się.
TV i media montują to co chcą, manipulują, swoje zdanie chcą narzucić innym. Mam to szczęście, że tego nie kupuję. Wam też radzę olać to. Są bezkarni bo idą ręka w rękę z Tuskolandem. Na szczęście rzeczywistość jest inna niż w tv.
Wystarczy dać Ruskim wolną rękę w sobotę w Stolicy, odwiedzą fan zonę i bańka mydlana pęknie. Czy może come back?
Wolę być Kibolem niż marionetkowym pikolem.
System ciśnie, jest nagonka i polowanie na czarownice. Środowisko twardnieje, młodzi wychowują się w otoczeniu kasków z pałami, słabi odpadną, twardzi pozostaną. Rząd i milicja zapomina,że w ten sposób hartuje Stal (a stal się kur.. nie pali).
Euro się nie skończyło.. .
-
ochłoń chłopiespinakier pisze:Ktoś tam napisał o koktajlach ja wiem że to nie honorowe ,ale te czarnuchy strzelają do nas osobiście zabrakło mi trochę świec dymnych i tego typu [link], Mobilizacja.
trzeba te tajniackie kurestwo fotografować
są na służbie więc mamy do tego prawo żeby rejestrować ich prace
później jak jeden z drugim zobaczy swoje zdjęcie w sieci nie będzie już tak podchodził ludzi jak typowa ku***
a boją sie tego, bo co jakiś filmik na YT to widać jak zasłaniają twarze,naciągają kaptury
są na służbie więc mamy do tego prawo żeby rejestrować ich prace
później jak jeden z drugim zobaczy swoje zdjęcie w sieci nie będzie już tak podchodził ludzi jak typowa ku***
a boją sie tego, bo co jakiś filmik na YT to widać jak zasłaniają twarze,naciągają kaptury
-
Niektóre tajniaki z tego co widze na filmikach były w barwach Polski nawet z szalikami chyba.Tak jak piszesz,fotografować jak się da...

jeden w szalu Legii był, drugi w koszulce Polski, trzeci w bluzie Freda Perry'ego... ja p******* co sie dzieje... jak to sie nazywa? spotters tak? kurwiarze j*****. co trzeba miec w glowie zeby wstapic w szeregi smieciarzy co? no powiedzcie mi bo ku*** niedobrze mi na sama mysl, tak samo jak widze w tv podjaranie jebanych pismaków strefą kibica. ja p******* wyjezdzam stad na wakacje chyba, wracam po 2 lipca!
N'08 pisze:Obie strony bez sprzętu. A"czarnuchów" to u siebie w domu poszukaj.Warszawiak_L_ pisze:Bez Ciśnień pisze:Z wydarzeń około meczowych.
To na drugi raz powiedz koledze żeby nożem nie machał, miałem nadzieje że się przyznacie ale u was to nic nowego. I tak nie mieliście, nie macie i mieć nie będziecie ! Rzecz jasna o Honor chodzi !
Ps. Szybko zniknęliście w ciemnościach parku :)